Meilleur Hébergement -verkkokamera Ranskassa

Pysyvän verkonhaltijan TRÈS GRAND -niminen verkkosivusto (aussi bien pour nos asiakkaat, que pour les innombrables projekts sekundaires que nous gardons sous le coude, et aussi parce que nous sommes friands d’expérimentations ��), nous avons une visio assez vaste des kritères qui définissent yhdelle neliöseur d’hébergement web de premier suunnitelmalle.

Nous avons ainoa passé en revue tous nos comptes hébergés, analysé quels sont les hébergeurs les mieux adaptés au marché français et ceux qui ne leont pas (et surtout pourquoi). Nous avons ensuite de dresser une liste vertaileva ja tyhjentävä, ennakkoluulottoman osanottajien luomalla hedelmät. Bonnen luento !

Kaikkien Ranskan valtiopäivien verkkosivut, joita voimme lukea 3:

 1. Hostinger France – Meilleur-verkko
 2. HostPapa – Deuxième -verkko
 3. SiteGround – Hébergmentin web-vahvistus

Meilleur hébergement web France 2020

1. Hostinger Ranska – Meilleur hébergement web

www.hostinger.fr

Hostinger-logo

Tariffi: 0,80 €
Espace disque: 10 Go
Apu: Chat suoraan

Hostinger est l’une des sociétés d’hébergement web qui connaît la plus forte croissance, ja ilon ye bonne raison à cela. Hostinger est en mesure de français des de la dénebergement d’une kvalité inouïe, à un coût beaucoup plus bas que celui de la plupart de ses concurrents.

Rien d’étonnant doncà ce que depuis ses débuts en 2004, sosiité a réussi à attirer plus 29 miljoonaa d’utilisateurs. Kaada 0,80 € per kuukausi, vous bénéficiez de 10 Go d’espace disque SSD, du SSL ilmainen, asiakastuen asiakasohjelma 24 viikkoa 24, 7 kpl 7 ja 365 vrk par, en plus plusieurs auturs avansts graduits . Laureit de cette estre est franchement bluffante !

Sovelluksessa, joka ei koske erityistä mukauttamisprosessia, on luotava nouveau compte: c’est suc aucun doute la configuration la plus egyszerű que nous ayons vue jusqu’à présent. Les différentes étapes se succèdent en toute fluidité jusqu’à ce que, en un rien de temps, vois avez un site site live configuraé avec avec WordPress, to a rececir votre contenu et vos kuvat.

C’est un processus d’accueil extrêmement bien conconu !

Koko esitys, kaikki 7 (!) Palvelupalvelun tarjoaja, joka osallistuu monen pelaajan joukkoon, Hostinger käyttää SSD-levyjen diskkeja, unise mise en cache au niveau du serveur -sovelluksen kanssa, DDOS-suojauksen suojaamiseksi, unische plugin de en cache personnalis, un taux disponibilité de 99,9%, enre autres choses. Et si la vitesse de votre site on cei ensisijainen, jotta voisit lähestyä virkaa ja levittää leviämistä (RDC) ja vois seres le roi du pétrole – quelle que niin, että lähtökohta vain vierailijoille.

Palveluntarjoajat, jotka toimivat ilman lisäkustannuksia États-Unis, Singapour, Royaume-Uni, Aux Pays-Bas, Lituanie, Brésil ja Indonésie.

Plusieurit kirjoittavat ehdotetut ehdotukset: un hébergement activisé (supers pour pour la plupart des utilisateurs), undeuré diée virtuel (VPS), pilv, pilv, the WordPress ja eberbergment e-mail. Jotta voisit olla kiinnostuneita, Hostinger toimittaa verkkotunnuksen etusivut ja ehdottaa enfin un guichet ainutlaatuista kaatamista kaikkiin besoineihin ja verkkosivustojen verkkoon.

Les plans d’hébergement keskinäinen sopimus (demarrent) 0,80 € par mois seulement (c’est à dire une énorme réduction). Hyödyntäminen 30 vuoden kuluessa uudelleenmaksun takaamisesta – Faa le fait, non ?

Avantages

 • Très yksinkertainen à mettre en paikka
 • Suorituskyky erinomainen
 • Tariffit super abordable
 • Un réseau mondial de palvelimet

Inconvénients

 • Aucun

2. HostPapa – Deuxième hébergeur -verkko

hostpapa.fr

HostPapa-logo

Tariffi: 2,95 €
Espace disque: 100 Go
Apu: puhelin, chat en suora, aihiot

Méme leur image de marque a besoin d’être with peu boostee, tarjoamme kaikki palvelut HostPapa-palvelussa, joka ei ole ensisijainen! 100 go d’espace pour seulement 2,95 €, cèest franchement une très bonne affaire, compte tenu du niveau d’ass Assistance asiakaskunta que vous obtenez ja taattu lainausmaksu 30 päivästä.

Hyödyllistä hyötyä siitä, että asennat yhden napsautuksen, kun haluat napsauttaa kaikkia sivustojen luomisohjelmia, luontaisohjelmia, WordPressin, Joomlan jne. Sisältöä, jotta voisit lukea verkkotunnuksen ilmaiseksi, ja ne ovat SSL-sertifioimattomia ja siirtolaisilla ilmainen depuis votre ancien hébergeur, jos cela s’avère nécessaire. Et siis voisit souhaitez kehittää kehittäjiä, kuten l’Europe ou l’Asie par esimerkki, vous pouvez facilement intérer le RDC CloudFlare, joka on tarkoitettu retkien lataamiseen, que que que soit l’origine de vos visiteurs. Palveluntarjoajien takuut ovat parhaita, mikä on uskottavaa, mikä on huippuluokkaa.

Palvelun asiakaskortti 24 kuukautta ympäri 24 ja 7 päivää 7. Hyväksytty! Hyödyntäkää kaikkiin muuttoliikkeisiin.

Kokonaisuuteen liittyvien verkkopalvelujen tarjoaminen, HostPapa ehdottaa yhteistyön vastavuoroisuutta, tulojen parantamista, VPS: n täydentämistä ja WordPressin parantamista, käsitysverkon ainoaa palvelupalvelua, G Suite -sovellusta ja toimiston avustamista 365. Franchement, même si votre budget est serré, ne vous laissera pas tomber.

Les formules d’hébergement vastustuskykyinen à 2,95 € par mois.

Avantages

 • Pas mal d’espace disque
 • Des palvelujen tarjoukset
 • Une bonne -apu 24 heures sur 24, 7 jours sur 7
 • Nom de domaine ilmainen
 • Garantie de remboursment of 30 jours

Inconvénients

 • Aucun

3. SiteGround – Hébergmentin web-vahvistus

www.siteground.com

SiteGround-logo

Tariffi: 3,95 €
Espace disque: 10 Go
Soutien: Puhelin, chat suora, puhelin

SiteGround on yksi suurimmista mahdollisista seurauksista. Entinen oikeusavun asiakaskunta, reaaliajassa 10 minuutin kuluessa lippujen avustamisesta ja optimaalisen palvelun kokoonpanon määrittämisestä WordPressille (voimassa oleva WP-ohjelmiston tarkistusohjelma), SiteGround-yhteyshenkilö, joka on poika taf !

Tietosuoja, joka on tarkoitettu neljään palveluntarjoajaan liittyvään verkkoon, joka on SSL: n mukaisen verkkotunnuksen alainen ja siirtää sivustojen palautuksia.

Kaikki suositellut WordPress-suositukset (kaikki mahdolliset palvelunhallintapalvelut! Tietosuoja CMS: ään ja verkkosivustojen verkkosivustoihin, jos ne ovat ainoat, jos niitä ei veloiteta).

Esitysten kokonaismäärä, ei seulement SiteGround ehdottaa SSD: n täydentämistä ja lisäämistä, ja se sisältää vain täydellisen laajennusohjelman, joka sisältää välimuistin Internet-välimuistissa. WordPress, SuperCacher, avoimet sivustot, sivustojen lisääminen ja mahdollisuus..

Aluksi ei ole tietokeskuksia, kuten Aux États-Unis, Royaume-Uni, Aux Pays-Bas (NL) ja Singapour (SG). Kun kyseessä on Hostinger, se on epäonnistunut, kun 30 vuoden takaisinmaksu on taattu ja takuu on 99,9%..

Leur sécurité mérite également d’être soulignée, auto on ehdottomasti tehtävä kaikissa tapauksissa, kun henkilökohtainen henkilöstö on tutkittu saastuttamispaikoilla ja tutkitaan mahdollisia potentiaaleja, mikä tarkoittaa, että mahdollinen jäännös on mahdollista..

3 suunnitelmaa déhébergement irtisanominen ja suunnitelma le plus abordable ne coûte que 3,95 € / kuukausi !

Avantages

 • hyväntuulinen
 • Des caractéristiques de sécurité impressionnantes
 • Plusieurs centres de données répartis on monde entier
 • Erinomainen esitys

Inconvénients

 • Les frais de renouvellement ei ole peu élevés
 • Tariffi en dollaria

4. Kinsta – WordPress le meilleur -sovellus

kinsta.com

kinsta-logo

Tariffi: 30 dollaria Yhdysvalloissa
Espace disque: 10 Go
Soutien: Chat suoraa, halutut

Siitä huolimatta WordPress-palvelun uudelleenkehittämisen WordPress-sovellus, Kinsta arvioi ratkaisun olevan quuil vous faut. Kinsta Accueille des Entreprises de Grande Envergure telles que FreshBooks, Ubisoft ja Tripadvisor. Il vous est ehdotus forfaits à des prix étonnamment compétitifs, et apua laquelle vous avez droit est sans commune mesure avec la concurrence.

Infrastruktuurin lukeminen Googlen pilvipalvelusta, toteutettavissa oleva ulkoinen purkaminen ja toteutettavissa oleva arvo (kaikki verrattavissa, mutta ei 99,9%: n takuu), ja sen lisäksi, että käytettävissä on 20 tietokeskusta, jotka sijaitsevat yhtenä kokonaisuutena (ei palveluntarjoajaa) au Royaume-Uni). Sitä ei voi muuttaa kuin PHP: n perustaa optimointipohjoille ja PHP: lle. Bien sûr, uusi versio PHP-palkinnosta ennakkomaksu.

Par ailleurs, enforcer encore plus esitykset, vain silloin, kun liitännäinen on kytketty välimuistiin, kun välimuisti on valittu sivustoon, jotta voisit valita valitun sivuston. Hyödyntämällä RDC KeyCDN: n mahdollisuutta valvoa rapsia päivien aikana. le monde entier.

Määräinen suoja, DDOS-suojauksen ulkopuolinen suojaus, GeoIP-blokkaus, Google Cloud -sovelluksen suojaus (cela va de soi), ym. Plus ydin. Et même ja sivusto on piraté, vous aidera à le réparer.

Jos et halua valita asiaa, se on kirjoittanut abordées, comme leur système de sauvegarde, SSL -sertifikaatit, valvontakampanjan valvonta… inutile de rentrer dans les détails.

Suunnitelmat, jotka ovat vähintään 30 dollaria Yhdysvaltain dollarin verran, päivitetysti ja 10 dollaria SSD-varastointi.

Si vous en avez les moyens, ota sinut lesboon äskettäin pouvez reilun itseluottamuksen kautta WP-sivustolle !

Avantages

 • Plateforme Google Cloud
 • Une sécurité à toute épreuve
 • Une-avun merkitys
 • Une garantie de remboursment of 30 jours

Inconvénients

 • Tarif élevé

5. A2-isäntä – Meilleur-paluujärjestelmä

www.a2hosting.com

A2-hosting-logo

Tariffi: 3,92 dollaria Yhdysvalloissa
Espace disque: illimité
Apu: puhelin, chat en suora, aihiot

A2-hosting on samankaltainen kuin SiteGround ja Hostinger… tarjoillaan koskia, jos ne ovat saaneet couverture-lausuntoja, erinomaiset tuet ja espace disque illimité. Joten kaikki suositellut viralliset ohjeet WordPressille, suoritetaan WP-sivustojen suorituskyky bluffante.

Méme si leurs -suunnitelmat perustuvat raiskauksiin ja ulkopuolisiin lisätoimenpiteisiin, jotka koskevat SSL-todistuksia, lukemattomia piraattisuunnitelmia, maahanmuuttoasuntoja, kerrosten käyttöönottoa jne. Tout cela avec, bien sûr, une garantie de disponibilité de 99,9%.

Mais c’est à partir des suunnitelmat Turbos que ça devient vraiment intéressant. Ei erillisiä suunnitelmia Turbo ont moins d’utilisateurs for web service, ce qui donne plus resurssit par compte, lisää kaikki muut kuin yhtenäiset ohjelmat mihin en välimuistiin, jotta voimme yhdistää ambitieux avec différentes -ratkaisut propres aux principaux créateurs de sites web comme WordPress et Magento.

A2-hosting ehdottaa eri tyyppisiä verkkoja, keskusteluja, keskinäisiä sopimuksia, työryhmiä, WP: tä ja tuloja, jusqu’aux-suunnitelmia, VPS-etädirektiivejä.

A2-hosting-ehdotus 3 kaavaa, jotka koskevat yleistä luonnetta ja suunnitelman laatimista web-markkinoilla, jotka ovat samansuuntaisia ​​kuin 2,96 dollaria erikseen määriteltyä summaa (alun perin arvioitu 7,7 dollaria)..

Avantages

 • Des serviceurs aux États-Unis, en Europe ja Singapour
 • Un espace disque illimité
 • Une garantie de rembuursment à tout moment

Inconvénients

 • Des prix en dollaria

6. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Tariffi: 2,95 $
Espace disque: illimité
Soutien: Puhelin, chat suora, puhelin

Greengeeks luovuttaa ylimääräiset keskukset donneille, jotka ovat mukana monissa maissa, saavat apua, myöntävät meille une bande passante ja espace disque illimités, que que soit le plan choisi. Vihreä GreenGeeks odottaa tosiasiallista tasoa 3 fois leur consommation énergétique dans le réseau grâce à l’éolien – ce qui est riittää riittävän harvaan täyttämään ilmoituksen !

Penchons-nous sur les caractéristiques spécifiques de leurs-palveluiden verkkosivusto. Muista maininta, epäsäännöllinen ja espace disque illimité même avec le plan le plus basique, apua asiakaspalvelua 24h / 24 ja 7j / 7, ja taux deponibilité of the degeneration de 99,9% et, toum comme siteGround, not anne garantiie de rembuursment. de 30 jours on vous n’êtes pas tyydyttävä! Vous serez également aidé on maahanmuuttoalueella.

Suoritettujen esitysten valinta, optimaalinen optimaalinen SSD-häiriö, täydentävä RDC-ilmainen Cloudflare-tuki ja HTTP / 2- ja PHP7-apu. Hyödyntäkää PowerCacher-ohjelman välimuistin enimmäisvälimuisti ja välimuistin esitykset mahdollista.

Quant aux suunnitelmat d’hébergement, ils ehdottaa l’hébergement keskinäistä tapaa, l’hébergement WordPress ja léhébergement vastike.

Le plan d’hébergement le moins cher démarre à seulment 2,95 dollaria Yhdysvaltain par mois (par rapport à 9,95 dollaria Yhdysvaltain avustaja).

Avantages

 • Très écologique
 • Espace disque illimité
 • Plusieurs centres de données répartis on monde entier
 • Une bonne -apu

Inconvénients

 • Aucun

7. Pilvet

www.cloudways.com

cloudways

Tariffi: 7 dollaria Yhdysvalloissa
Espace disque: 25 Go
Soutien: Puhelin, chat suora, puhelin

Cloudways fait passer le konseptin pilvi à la vitesse supérieure! Des déploiements quasi-instantanés et une grande évolutivité… avec, pour ne rien gâcher, un support tekniikka très réactif.

Avec plus de 25 tietokeskusta, erinomainen käyttökokemus, erinomaiset esitykset ja tavaroiden jakaminen kaikille avoimen palvelun tarjoajille Amazon d’Amazonille, DigitalOceanille, Googlelle, Vultrille ja KYUPille… tämä on sociésé es en juna de redéfinir les normes de l ‘. hébergement dans le pilvi.

Suorituskyky, laisonta, joka on laquelle, ei ole silloin, kun se on parasta, kun käytät tiettyjä neliöseuroja, ennen kuin PHP7-tekniikka latautuu, HTTP / 2 ja muut palvelimet ‘hébergement SSD.

Ils ont gauge créé des systèmes sur meure afin d’augmenter encore plus les performances, en plus de leur loistava panneau de contrôle personnalisé. Valitse WordPress-sivustot, katso lisätietoja laajennuksesta, joka sisältää välimuistin Breeze, ainoa välimuisti, Kokosivu, joka on tarkoitettu Magento-sivuston rakentamiselle. Pas de soucis, ils savent ce qu’ils font !

Tous les asioita, jotka ovat turvallisia ja vaikuttavia. Avec des pare-feux -diedes ja yksilöivä todennus, tosiasiallinen lakisääteinen palkinto, palkinnon voittaja Cloudways.

Leur plan d’hébergement web le moins cher débute à 7 dollaria Yhdysvaltain par mois.

Avantages

 • Un hébergement pilvi haute suorituskykyä
 • Très évolutif
 • Des centres données à travers le monde entier

Inconvénients

 • Pas mal compétences tekniikat vaativat
 • Des prix en dollaria

8. HostGator

hostgator.com

HostGator-logo

Tariffi: 2,75 dollaria Yhdysvalloissa
Espace disque: illimité
Soutien: Puhelin, chat suora, puhelin

HostGator arvioi asiakkaan turvallisuusseurantaa: tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen yhteydenpidon, kun et haluaisi, että BEAUCOUP-asiakasohjelma olisi parhaillaan mahdollista. Les tarifs sont également très abordables, mais cela se voit lorsque vous utilisez ces services. Tout est OK, ni bien, ni mauvais… juste honnête, on va dire.

Mais là encore, unpace disque illimité pour seulement 2,75 dollaria Yhdysvaltain par mois, ce n’che franchement pas si mal. Ei mitään SSL-maksua vastaan, jos et halua riipua, ja takaa, että takuu on 99,9%.

L’assistance est plutôt pas mal, puhelinpalvelu, suora chat ja suora lippu. Vous y trouverez également un max de tutoriels vidéo pour vous faciliter la tâche.

HostGator ehdottaa verkkosivustojen verkkosivustojen suunnittelupalveluita: hébergmentin vastavuoroisuus, WordPress-hberongelma, hébergement-pilvi, hébergement-palkitsija, VPS ja palvelevat dédiés.

Ils disposent on deux-palvelun tarjoaja web aux États-Unis ja d’un autre en.

Les plan d’hébergement web -yhteisön démarrent à seulement 2,75 dollaria Yhdysvaltain par mois.

Avantages

 • Pas cher
 • Bon rapport kvalité-prix
 • Osoitteet elektroniset illitit

Inconvénients

 • La Qualité n’est pas toujours au rendez-vous

9. Bluehost

www.bluehost.com

BlueHost -logo

Tariffi: 3,95 dollaria Yhdysvalloissa
Espace disque: 50 Go
Soutien: Puhelin, chat suora, puhelin

Bluehost a connu une période ja peu mouvementée au kurs des dernières années. La Societé était en haut du podium, avant d’être achetée par IEG. Et voi lainkaan arvioida asiakkaita, mutta ei asiakkaita plus positiivisia positiiveja… Huomautukset, jotka koskevat korjaavaa asiakirjaa, ovat turnauksen palauttajia, ovat ehdottaneet oikein, erinomainen palvelu asiakkaan et de bonnes -esitykset. Bluehost arvioi jatkuvasti uudelleen ja hyödyntää UN GRAND NOMBRE -verkkosivuja.

Leurs récents pyrkii lukemaan vain arvonlisäverot, mutta ei vertaile verkon palveluita! En matière d’hébergement, Bluehost ehdottaa léhébergmentin keskinäistä sopimusta, léhébergement on pilvi, léhébergement WP, le VPS ja léhébergement dédié. Tout est livré avec les fonctionnalités habituelles ja taux de disponibilité tyydyttävä.

Bluehostin erityissovellusten mukauttaminen WordPress-sivustoihin, ja ne toimittavat myös täydentäviä lisälaitteita WP-lisälaitteiden lisäosiin, optimaalisten esitysten takaamiseen.

En ce qui, joka koskee asiakasapua, oikeudellista apua, ilmaista tukea, lippuja, suoraa keskustelua, ilman apua, teleafonia ja keskusteluohjelmaa, au cas où. Voimakasta hävittämistä, joka on yksinkertainen ja yksinkertainen suhteessa henkilökohtaiseen käyttöön.

Leurs suunnittelee verkkosivustolle suunnatun 3,95 dollarin nimellisarvon.

Avantages

 • Une grande kokemus
 • Des prix samanaikaisesti
 • Beaucoup d’espace -levy

Inconvénients

 • Une réputation sulfureuse
 • Coûts en dollaria

hebergement-sivuston verkko

Ranskan vertailuyritys: Notre approche

Määritelmät: Hébergement de domaine vs Hébergement Web vs Création de domaine

Avant d’aborder les caractéristiques à consisérer pour the choisir and hébergeur, répondons à l’une des kysymyksiä les plus courantes que nous recevons agressive la terminologie des hébergeurs: Ole hyvä ja erottele entre l’hébergement de domaine, l’hébergement web de domaine?

Verkkotunnus: Ilmoita verkkotunnuksen rekisteröintiprosessista (votre-entreprise.com) verkkotunnuksen rekisteröinnin kautta. La plupart des fournisseurs d’hébergement Web Offrent ce -palvelu, ce qui signifie que vous pouvez acheter votre nom de domaine et héberger votre site Web par par l’intermédiaire du même fournisseur. Yksi ratkaisu idéale, puisque l’assistance est alors centralisée.

L’hébergement -verkko: Ilmaliikenteen varastotilat ovat kaikki saatavilla olevan verkkosivun oikealla puolella. Les meilleurs fournisseurs d’hébergement -verkkosivun alapuolella oleva kahvila. Huomaa, että valintalauseke on rekisteröidy ja rekisteröitävä, jos se ei riitä oikean osoittimen versioksi täydelliseen verkkoon, joka on kirjoitettu oikealle puolelle..

Verkkotunnus: Ilmoittaudu vastaamaan langattoman verkon puitteita, ja ole hyvä ja kirjaudu sisään verkkotunnuksen yhdistelmästä. Ce terme est vraisemblablement utilisé par des personnes qui cherchent une ratkaisu d’hébergement Web-maisteri on tunteva pas la bonne -terminologia.

Trien bien, ylläpitäjä que nous avons fait le tour de la terminologie, nous pouvons aloittelija!

1. Palvelun tilaaminen

Si vous êtes basé (e) fi Ranska, joka on luettavissa uudelleenkehittäjänä ja jolla on korkein mahdollisuus huolehtia Ranskan palveluksesta tai läheisyydestä. C’est aussi simple que ça! Pourquoi? Parce que si vous hébergez votre site Sivun alkuun Etats-Unis par-esimerkki, vous rencontrerez todennäköisyys destention latence ja temps de dergement plus longs.

palvelimen sijaintikartta

Matkan etäisyydet tarjoavat joue un rôle esteen. Mais seules les grandes etäisyydet törmäyksessä, älä tuota sitä, jos haluat palvella tilannetta Pariisissa tai Lyonissa… les vitesses de chargement seront les mêmes. Tant que les -palvelijat ovat lähellä Ranskaa, lähellä toista bonusta!

2. Tyypit d’hébergement Web

Ilmoitan 3 päätyyppiä: l’hébergement vastike (bon marché), l’hébergement virtuel dédié (VPS), léhébergement dédié ja une catégorie à part l’hébergement vastine. Pour la plupart des besoins en hébergment (y koostuu kaikista ammatillisista ratkaisuista, jotka koskevat Ranskan tasavaltaa), les ratkaisut, jotka ovat luonteeltaan täydellisiä (méééééééééééééééééééé (((les h) (mielenosoittajien yhteisymmärrys)..

Cependant, mikä on aktiivista toimintaa kaupallisessa suunnittelijassa, joka tuottaa ennakkoluulottomuuden tai yhteistyön foorumin, yksinkertaistettujen ratkaisujen kanssa, les ratkaisujen déhébergement dédié ou d’hébergement virtuel dédié seront mieux adaptées.

Avant de vous -ehdottaja, joka vertaa vertailuja erilaisiin tyyppeihin, mikä on tärkeä tekijä, kun otetaan huomioon olennainen käsite: 99,9%: n kassavirta, laadukkaita palveluja tarjoava palvelun laajuus, joka on liuennut au prix que vous payez -peliin.

L’hébergement Web bon marché (vastavuoroinen suositus – suositus yritystoiminnan etusivulle ja verkkosivustolle)

Si votre objectif pääasiallinen palveluntarjoajien verkkosivustojen tarjouspyyntö, ce type d’hébergement est la ratkaisu idéale. Bien qu’il existe des offres d’hébergement tasuta, les offres que ehdottaa ces entreprises ne font généralement pas long feu aiheuttaa des nombreuses rajoituksia qui y sont associées. L’hébergement savstarpinen konsisto à héberger votre site Web sur le même palvelur que d’autres -sivusto Web.

hosting

Combien d’autres -sivustot? Cela dépend de l’hébergeur. Tietyt neljäsyöttäjät stockent jusqu’à 100 sivua sur un même palvelur fyysinen, tandis que d’autres n’en stockent que 20 ou moin. Si vous recherchez une ratkaisu d’hébergement pour votre activité Professionelle en France, l’hébergement savstarpiseé est certainement la solution la plus adaptée.

Choisissez yksinkertaistaa laadukkaita ja soveltuvia kuponkeja levityskortteihin. Voici les avantages et les désavantages de l’hébergement savstarpise:

Avantages :

 • Tarjoaa d’hébergement bon marché pour la France, à partir de 3,95 € / kuukausi.
 • Immédiatement prêt à l’emploi.
 • Aucune-tiedustelutekniikan vaatimus kattavaan verkkosivustoon.
 • Toutes les fonctions eivät ole pääsyä à partir d’un yksinkertainen cPanel.
 • Komentosarjat suorittavat automaattisen asennuksen WordPress et les principaux CMS: lle.

Yhteensopiva avec les systèmes d’hébergement Linux ja déhberber Windows, et les prinaux langages de ohjelming tels que PHP, etc.

Désavantages:

 • Les temps de maksujen votre sivusto peuvent être un peu plus lainoja ja palvelemaan yhtään nombreux sivustoja.
 • Vous êtesposité (e) à des menaces de sécurité indépendantes de votre use.

Les ressources étant partagées, vous pouvez expérimenter des ralentissements.

Notez que les offres d’hébergement Certaines ehdottaa esityksiä similaires aux hébergements virtuels dédiés (comme les fournisseurs d’hébergement WordPress gérés principalement aux États-Unis). Vous reconnaitrez ces offres d’hébergement vastustuslaki à leurs prix. Notre sélection des 10 meilleurs hébergeurs est représentative, avec un melange d’offres d’hébergement bon marché et d’offres premium for les ammattikunnat. L’hébergement keskinäistä tunnetta kaikille blogeille ja les petits -sivustoille.

cPanel – määritelmä succincte

cPanel est le de contrôle le plus utilisé dans l’industrie de l’hébergment (cela vaut pour la plupart des type d’hébergment). cPanel est très yksinkertainen käyttöönotto ja sen jälkeen, kun käytät ohjelmistojen asennuksen automaattista asennusta WordPressiin, Joomlaan ja bienautien järjestelmiin. cPanel on yksi tärkeimmistä asioista, jotka ovat kiinnostuneita siitä, että he ovat valinneet autonvalmistelut, autolautailut ovat valitettavasti ehdotetut erikseen..

L’hébergement virtuel dédié (VPS)

VPS est l’acronyme de «Virtual Private Server» tai Serveur dédié virtuel. L’hébergement virtuel dédié est erikoispalveluita d’hébergement grâce auquel les hébergeurs (français), joka on perustettu tietyille nimellispalvelun virtuaaleille, jotka ovat fyysisesti. Si vous avez déjà utilisé des koneelles, le procédé est similaire.

Palvelimen nopeus

Bien que ce procédé semble être similaire à l’hébergement savstarpise, joka on enimmäkseen erilainen. Les fournisseurs offrent généralement deux tyypit d’hébergement VPS:

VPS Autogéré: Hyvä contrôlez tous les aspekteja palvelussa, y koostuu les aspekt tekniikoita.

VPS-kuva: L’hébergeur gère la plupart des -spektritekniikat afin que vous puissiez vous -konsentraattorille aktiivisuuden suhteen. Cette vaihtoehto est plus onéreuse.

Les prix des services d’hébergement VPS varient en moyenne entre 30 € ja 100 € par mois. Voici leurs avantages et désavantage:

Avantages:

 • Hyödynnä prosessorin prosessoria, RAM-muistia ja varastointia virtuaalisesti.
 • Les esitykset ovat nettement meilleureja.
 • Vous bénéficiez d’un contrôle total et de privilèges administrateur.

Désavantages:

 • Plus couteux que l’hébergement keskinäinen sopimus.
 • Tutkimustekniikoita tarvitaan vain ylläpitämiseksi.
 • Sinon, ehdokas kiinnostaja ja järjestelmänvalvoja.

L’hébergement dédié

Les services d’hébergement dédié représentent la solution la plus performante. Au lieu d’avoir à partager les ressources avec d’autres personnes (mikä on eniten mahdollista, aec les deux -ratkaisut d’hébergement présentées ci-dessus), vous bénéficiez d’un palvelur fyysinen dédié pour vous. C’est la meilleure -ratkaisu, joka palvelee esityksiä. Le point négatif, c’est que l’hébergement dédié est particulièrement cher. C’est la raison pour laquelle ce type d’hébergement est principalement destiné aux grandes entreprises qui ont des applications and des sites web gourmands en resurss. Les prix aloittava généralement entre 100 ja 200 € par mois.

L’hébergement-lunastaja

Verkkosivustot, suunnittelijat, sivustot, verkkosivut, jotka ovat riippuvaisia ​​asiakkaiden tarjoamista palveluista. Muut kuin täydelliset erimielisyyskokonaisuudet ovat asiakkaan etusijalle asetettuja vaatimuksia (WHM: n yhdistelmäkokonaisuus avec cPanel), määriteltyjen rajoitettujen määräysten rajoittaminen, laatikkosäilytys, ja rajoitetut toimialueen lisävarusteet, jne. bien plus encore.

isäntägrafiikka

L’hébergement -tuote est + couteux qu’un hébergement vakioauto il permet d’héberger plusieurs -sivustot Web avec leur propre cPanel.

3. Palvelun tarjoaminen

Tämä on tärkeä asema kapasiteetin suhteen korkealla tasolla – neljä tallin palvelutasoa ja enimmäisarvoa. Les fournisseurs d’hébergement français garantissent habituellement une disponibilité de 99%. Huono käyttö, ce n’est pas toujours le cas. Kaada kaikki neljä erinomaista huippulaadukasta palvelun tarjoajaa, mikä on 10 parhaan ilmoituksen valinta!

4. Varastointi

L’espace de stockage détermine la quantité et le fichiers que vous pouvez héberger sur un serveur. Lataa blogeja ja petits-sivustoja Web, quelques giga-octets riittävät – ce que ehdottaa généralement les fournisseurs français dans leurs offres bon marché. Mais si vous avez besoin d’héberger ja site Web plus volumeux, il vous faudra choisir une offre qui qui ehdottamaan varastointitilaa plus nykyaikaista. Faces le choix des fournisseurs qui utilisent des disques SSD plutôt que des disurs durs ordiniers, car les disques SSD sont en moyenne 10 fois plus rapsit ja luennot sekä luento ja kritiikki.

5. Bande passante et transfert de données

De nombreux fournisseurs d’hébergement présentent ces deux caractéristiques comme une seule et même fonctionnalité, mais elles sont pourtant bien différentes. La Bande passante est la vellese à laquelle les données peuvent être transférées, tandis que le transfert de données représente trafic de données généré par votre site Verkkosivut (valvottu mesuré chaque mois et limité). Luo siirrettyjä vierailijoita, jotka ovat riippuvaisia ​​vierailijoiden nimikkeistä ja vihollisista. Aloittaa vakuutus siitä, että ehdottomasti rajoitettu ehdotus, kun taas vois Choisissez.

6. Palveluasiakas

Ylläpitämättä asiakaspalvelua asiakas on tehokas ja tehokas. Il est toujours plus rassurant de savoir que vous pouvez compter for ammattien ongelma, 24 kuukautta 24 heti ja 7 päivää 7!

tukiLes fournisseurs d’hébergment on läsnäolo chat-palvelun ulkopuolella ja suoraa disponibles 24h / 24 ja 7j / 7, ainsi qu’une apua televiestintä jne..

7. Osoite sähköposti

Jos voisit sovittaa palveluntarjoajan, joka on vastuussa kaikista neljästä palvelimesta, varmista, että olosuhteet, jotka koskevat sähköpostiviestejä, ovat oikeita. Ilmoita väärinkäytön merkinnästä ammattilaisille, ja niin ikään kuin sähköpostiosoite osoitettaisiin. Tietyt neljäsyöttäjät ovat epäonnistuneet täydellisesti lähettämällä sähköpostia sähköpostiosoitteelle. Varaa ceux qui offrent ce -palvelu, varmista, että viestintärajapinta ja palvelujen integrointi ulkoisiin palveluihin, rajoitukset. Kuuluu neljään asiaankuuluvaan permettent de créer jusqu’à 100 osoitteeseen e-mail et d’envoyer jusqu’à 200 e-mail par heure.

8. Système de sauvegarde

Les sauvegardes on ainutlaatuinen säätiön perusta verkkosivustolle, joka on parhaimmillaan henkilökohtainen kokoelma. Tämä on ensisijainen esikatselu verkkosivustolla, donneiden tukikohta ja vain sähköpostiviestit. Valmistaudu mukaan neljään palveluntarjoajaan, joka on erikoistunut tarjouksiin, mutta ainoa tila, joka on tarkoitettu keväällä merentakaisille, ja saat mahdollisuuden antaa jälleenmyyjälle mahdollisuus vain fikisteihin ja ongelmiin. Sisältää neljästä viimeisimmästä päivästä peräisin olevan palvelun, joka sisältää merenkulkuneuvot, tandis que d’autres les inclus dans leur offre.

9. Verkkotunnusten nimikkeet ja perustiedot

C’est une caractéristique importante si vous prévoyez d’héberger plusieurs siters sur votre offre d’hébergement. Les offres bon marché on täydellinen raja-arvo yhdellä verkkosivustolla.

Ceci conclu notre kiertueen d’horizon des différentes caractéristiques d’offres d’hébergment! Ne vous laissez in pelottava pari termejä tekniikoita, valmis yksinkertaistaminen ajankäyttöön laadittujen ohjeiden mukaan, jotta he voivat kirjoittaa besoins ja kiinnittää luettelon prioriteeteista. Seci vous permettra d’avoir une vue d’ensemble ja valitun valinnan meilleur hébergeur français pour vous!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author