Markkinaosuuden suosituin CMS

Haluatpa rakentaa verkkosivun ammattimaiselle, skaalautuvalle yritykselle tai luovalle, suunnittelukeskeiselle blogille, CMS on kaikkien ulottuvilla. Mutta mistä aloitat sellaisessa ylikuormitetussa teollisuudessa?

Tässä on opas kymmeneen suosituimpaan CMS-tietokantaan, joka perustuu markkinaosuuteen.

Huomaa, että markkinaosuudet on saatu W3techsiltä ja BuiltWithiltä.

Contents

Mikä on sisällönhallintajärjestelmä (CMS)?

Sisällönhallintajärjestelmä (CMS) on ohjelmisto, jonka avulla voit hallita, luoda ja julkaista sisältöä, mukaan lukien kopio ja kuvat, tarvitsematta tietää koodia. Arvostamme CMS: ää, koska vaikka jotkut meistä syntyivät koodaamaan (Think Bill Gates ja Dennis Ritchie), suurin osa ei ollut.

Ei-koodikokoisten verkkosivustojen yksinkertaisuus ja saavutettavuus ovat tehneet niistä houkuttelevampia niin ei-teknisillekin. Ei siis ole yllättävää, että yli 1,7 miljardista online-sivustosta lähes puolet käyttää CMS: ää.

Mikä on markkinaosuus??

Markkinaosuus osoittaa, kuinka moni ihminen käyttää kutakin tuotetta tai palvelua kilpailijoihinsa nähden. Monipuolinen markkinaosuus on hyvä, koska se tarkoittaa lisää kilpailua kuluttajille.

Onko CMS-luokkia erilaisia?

Jokaisella CMS: llä on omat edut, ominaisuudet ja omituisuudet, mutta ne voidaan yleensä jakaa kahteen tyyppiin: muokattavat, ilmaiset, avoimen lähdekoodin ohjelmistot, kuten WordPress ja Drupal, sekä virtaviivaisemmat, maksetut SaaS-vaihtoehdot, kuten Squarespace ja Wix.

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto antaa käyttäjille täyden hallinnan verkkosivustollaan ja antaa sinun muokata, mukauttaa tai laajentaa koodia haluamallasi tavalla.

Sen lisäksi, että se on ilmainen käyttää ja ladata, McKinsey mukaan&Yritys, avoimen lähdekoodin vetoomus yrityksiin, koska se edistää yhteistyöhaluisempia, innovatiivisempia ja erikoistuneempia ratkaisuja.

Avoimen lähdekoodin avulla yritykset voivat avata verkon yhteisölle, joka työskentelee yhdessä, mukaan lukien asiakkaat, ohjelmistosuunnittelijat ja toimittajat.

Avoimen lähdekoodin ratkaisut eivät yleensä sovellu uusille tulokkaille, koska ne edellyttävät sinun ostavan mukautetun verkkotunnuksen, isännöimään verkkosivustoasi itse, pitämään yllä jatkuvaa huoltoa ja sinulla ei ole asiakastukea.

Jos mielestäsi tämä menetelmä sopisi parhaiten, verkossa on aina oppaita ja oppaita, jotka auttavat sinua läpi.

Ohjelmisto palveluna (SaaS)

Palveluna toimitettavat ohjelmisto (SaaS) -ratkaisut tarjoavat valmiiksi rakennetut verkkosivumallit ja vetämällä ja pudottamalla elementit verkkosivujen luomiseen.

Käyttäjät maksavat kuukausittaisen liittymismaksun päästäkseen sivustoonsa milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa Internet-yhteensopivalla laitteella.

McKinseyn mukaan&Yhtiö, enemmän yrityksiä ottaa nopeasti käyttöön SaaS-alustoja, koska se vapauttaa ne vastuusta ryhtyä turvatoimiin ja ajaa kolmansien osapuolien sovelluksia.

SaaS on myös halvempi vaihtoehto, ja se auttaa yrityksiä leikkaamaan toimintakustannuksia tarjoamalla ulkoisen tukitiimin, lisäämällä yhteistyötä ympäri maailmaa ja tarjoamalla helpon pääsyn tietoihin.

10 suosituinta CMS-järjestelmää vuodesta 2020

1. WordPress

 • CMS: n markkinaosuus: 61,8%
 • Verkkosivuja yhteensä: 27 000 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 226 000+
 • Prosentti sivustoista ylimmässä 1m: ssä: 34,7%
 • Suositut sivustot: The Walt Disney Company, Sony Music, Virallinen Tähtien Sota -blog, Tech Crunch, BBC America

Innovaatiossa erotetaan johtaja ja seuraaja.Steve Jobs, Applen perustaja

Ellet ole uusi Internetissä, olet todennäköisesti kuullut WordPressistä.

WordPress on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on ylivoimaisesti suosituin CMS-käyttäjien keskuudessa ja jolla on valtava 61,8%: n markkinaosuus.

WordPress sisältää mukavan valikoiman vakioominaisuuksia, ja sen avulla voit ottaa käyttöön lähes minkä tahansa ominaisuuden tuhansien mukautettujen teemojen, widgetien ja laajennusten kautta.

Mitä yrityksiä pitäisi käyttää WordPressiä?

WordPress on loistava valinta yrityksille ja suurille organisaatioille.

Miksi minun pitäisi käyttää WordPressiä??

WordPress antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautettuja käyttäjärooleja, mikä varmistaa, että sivusto on helppo kaikille, mikä on tärkeä tekijä suurille organisaatioille, joilla on yleensä paljon erilaisia ​​joukkueita ja kumppaneita pääsemällä sivustoon. Se myös varmistaa, että sisältö palvelee laajaa ja monipuolista yleisöä.

Kun Network Rail tarvitsi verkkosivuston päivityksen, he etsivät ratkaisua WordPressiltä. He tarvitsivat verkkosivustonsa vetoomiseksi laajalle asiakaskunnalle kaikkialla Isossa-Britanniassa sekä työntekijöilleen ja liikekumppaneilleen. Tämä tarkoitti, että käytettävyys oli keskeinen painopiste.

WordPress-ratkaisu

Network Rail esitteli heidän asiakaspersoonansa ja loi niiden perusteella mukautetun mallin. He ovat myös kehittäneet useita laajennuksia ja widgettejä, mukaan lukien:

 • Räätälöity urakuormaimen lisäosa uusien työmahdollisuuksien löytämiseksi
 • Syöttölatauslaajennus kerätä ja julkaista artikkeleita Network Rails -kumppaneilta
 • Mukautetut SiteOrigin-widgetit, joiden avulla toimittajat voivat helposti lisätä tietyn tyylisisällön viesteihin

Tulos

Network Railsin uusi teema helpotti sivuston käyttöä sekä asiakkaille että sisäisille tiimille. Se on myös tehnyt siitä reagoivamman kaikissa mobiililaitteissa.

Yleiskatsaus

WordPress on ylivoimaisesti suosituin CMS ja hyvästä syystä. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja voit luoda mukautettuja käyttäjärooleja, widgettejä ja laajennuksia varmistaaksesi, että sivua on helppo käyttää sekä työntekijöille että verkkosivustojen kävijöille.

Huomaa, että tarkoitamme WordPress.org eikä WordPress.com, vaikka molemmat sopivat mainiosti suuren liikenteen verkkosivustojen isännöintiin..

2. Joomla!

 • CMS: n markkinaosuus: 4,7%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 1 600 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 17 000+
 • Prosentti verkkosivustoissa 1 miljoonan parhaimmissa kohteissa: 1,71%
 • Joomlaa käyttävät sivustot: Peugeot, Ikea, Lipton Tea

Joomlan markkinaosuus on 4,7%, joten se on toiseksi suosituin CMS-käyttäjien keskuudessa. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ratkaisu, jonka tuotemerkkeihin kuuluvat Ebay ja Peugeot

Mitä yritysten tulisi käyttää Joomlaa?

Joomla sopii mihin tahansa yritystyyppiin

Miksi minun pitäisi käyttää Joomlaa?

Voimme nähdä Joomlan mahdollisuudet, kun he Frossascon juustotehtaalla nimeltään Caseificio Pezzana päivittävät vanhaa ja väsynyttä verkkosivustoa tuotemerkkinsä mukaisesti.

He halusivat verkkosivustonsa tarjoavan kävijöille paremman asiakaskokemuksen ja heijastavan uuden yrityksen tuotemerkkiä. He halusivat sivuston, joka olisi yhtä visuaalisesti maistavaa kuin heidän ruokansa.

Joomla päivitti CMS-järjestelmää, paransi SEO-strategiaansa, käytettävyyttä ja reagointikykyä.

Lisäksi toimisto loi animaatioita ja grafiikkaa ja optimoi verkkosivuston parhaiden tulosten saamiseksi. Näitä olivat:

 • Monikieliset ominaisuudet (italia, englanti, saksa).
 • Vastuullinen muotoilu
 • Uusi mukautettu malli

Niiden tarkoituksena oli varmistaa johdonmukaisempi ja kilpailukykyisempi visuaalinen tuotemerkki useilla alustoilla.

Tulos

Caseificio Pezzana -sivusto lisäsi orgaanisen verkkosivun sijoitusta ja paransi turvallisuusnäkökohtia. Nyt se heijastaa ja parantaa myös Caseificio Pezzana -brändiä ja voi kilpailla aggressiivisemmin kilpailijoita vastaan.

Taitotaso: Se ei ole helppoa

Joomla on vähän haastavampi kuin CMS-johtaja WordPress, ja koska se on avoimen lähdekoodin, asiakastukea ei ole. Joomla-tiimi kuitenkin loi ystävällisesti yksityiskohtaisen Joomla-dokumentoinnin käyttäjille. Jos haluat kommunikoida ihmisten kanssa, voit vaihtoehtoisesti käydä Joomlassa! Käyttäjäfoorumi.

Nopea katsaus

Joomla! on reagoiva, skaalautuva CMS, jota on helppo päivittää. Se palvelee useimpia yritystyyppejä, mutta aloittelijoiden tulisi pysyä selkeinä, ellet ole haaste.

3. Shopify (yli miljoona miljoonaa live-verkkosivustoa)

 • Markkinaosuus: 3,2%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 1 053 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 25 000+
 • Prosentti verkkosivustoissa 1 miljoonan parhaimmissa kohteissa: 2,94%
 • Shopifea käyttävät sivustot: Budweiser, Bulletproof, Penguin Books

Jos aiot perustaa oman verkkokauppasivustoyrityksen, Shopify on suosituin verkkokauppaan keskittyvä alusta, jolla on 3,2% piikistä..

Kanadalainen yritys, Shopify on SaaS-tilausmalli, jonka avulla käyttäjät voivat helposti luoda verkkosivun ja lisätä, lähettää ja hallita tuotteita.

Mitä yritysten tulisi käyttää Shopifea?

Shopify on tarkoitettu vain verkkokaupoille.

Miksi minun pitäisi käyttää Shopifea?

Shopify auttaa tuotemerkkejä mitoittamaan, hallitsemaan varastoja ja tarjoaa hyvän tukitiimin.

Kuuden figuurin naisten vaatteiden tuotemerkin Military Hippie luoja Karolyn Fox aloitti yrityksensä täyttääkseen tilauksensa kotona, kunnes hän ei enää pystynyt pysymään kysynnän mukana. Auttaakseen häntä vastaamaan kysyntään, laajentamaan ja hallitsemaan varastota Karolyn perusti Shopify Plus -tilin

Shopify antaa Karolynin joukkueelle mahdollisuuden seurata, kuinka vastaavia tuotteita on myyty aikaisemmin, ennustaa todennäköistä kysyntää tulevaisuudessa ja pitää hallussaan huomattava määrä varastotietoja ennen markkinoinnin aloittamista.

Yhtiö käyttää myös SKULabs-sovellusta, monikanavaista varastonhallintajärjestelmää, joka optimoi uuden 4000 neliöjalkan varastonsa.

Karolyn hyötyy myös Shopify-muotiostajan käytöstä, joka vie maapallon kohteisiin, jotka voidaan nopeasti testata Instagramissa ja tarjota myytäväksi.

Tulokset

Karolyn arvostaa seuraavia tuloksia sekä kyvykseen mukauttaa brändinsä nopeasti että Shopify Plus -työkaluihin ja tiimiin:

 • Muuntokurssi nousi 32% vuotta aiemmasta
 • Palaavien asiakkaiden osuus nousi 99% vuotta aiemmasta ja oli 21,7%
 • Keskimääräinen tilauksen arvo (AOV) nousi 3% ja oli 79 dollaria
 • Liikevaihto kasvoi 97% vuonna 2018 ja on parhaillaan saavuttamassa 10 miljoonaa dollaria

Taitotaso: Pala C-C-kaupasta

Shopify keskittyy olemaan helppokäyttöinen sivusto, mutta jos sinulla on kysely, heillä on tukitiimi ympäri vuorokauden ympäri.

Yleiskatsaus

Shopify on helppokäyttöinen verkkokauppaalusta, jossa on runsaasti myyntiin keskittyviä ominaisuuksia ja hyvä tukiverkko käyttäjilleen.

4. Drupal

 • CMS: n markkinaosuus: 3,0%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 555 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 14 000+
 • Prosentti verkkosivustoissa 1 miljoonan parhaimmissa kohteissa: 2,83%
 • Sivustot, jotka käyttävät Drupalia: Tesla, Entertainment Weekly, Harvard University

Drupal on toinen ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mutta toisin kuin WordPress ja Joomla, Drupal keskittyy monimutkaisten sosiaalisten julkaisuyhteisöjen sivustojen virittämiseen, jotka ovat runsaasti sisältöä ja sisältävät suuria tietokantoja..

Mitä yrityksiä tulisi käyttää Drupalia?

Drupal ovat hyvä vaihtoehto kaikille yritystyypeille, mutta muista, että jotkut yritykset voivat tarvita Drupalin lisäalustoja ja laajennuksia. Erityisesti verkkokauppasivustot voivat käyttää Drupal Commercea tai Ubercartia.

Miksi minun pitäisi käyttää Drupalia?

Drupalilla oli keskeinen rooli The Economistin siirtymisessä viikoittaisesta painolehdestä päivittäiseen julkaisuympäristöön.

Ryhmä tarvitsi verkkotyökalun, jota he voivat käyttää missä ja milloin tahansa julkaistakseen viisi uutisia joka aamu Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa..

Drupal antoi toimitukselle suunnitella sisällön luomisen ja julkaisun työnkulun. Sisällön kirjoitusrajapinta räätälöitiin poistamaan muotoilun virheiden mahdollisuus ja antamaan kirjoittajille mahdollisuus keskittyä sisältöön.

Myös kojetaulu luotiin, jotta toimittajat voivat luoda ja julkaista aiheita päivittäin. Se tarjoaa visuaalisia osoittimia hyväksyntätilasta, lähtölaskurit alueittain ja linkit muokkauksiin.

Taitotaso: Se ei ole helppoa

Drupal ei ole aloittelijoille. Suunnittelumuutosten tekeminen ja jopa laajennusten päivittäminen voi olla vaikeaa tässä.

Yleiskatsaus

Drupal on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto monimutkaisille sosiaalisen yhteisön sivustoille.

Drupal tarjoaa käytettävyyden, räätälöinnin, skaalautuvuuden, sisällön luonti- ja suojausominaisuudet, mutta se voi tarvita kehittäjän apua navigointiin.

5. Ruututila

 • Markkinaosuus: 2,7%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 1 900 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 66 000+
 • Prosentuaalisesti 1 miljoonan parhaimmissa verkkosivustoissa: 1,09%
 • Squarespace-tilaa käyttävät sivustot: Lumio, munakauppa, Big Human

Squarespace on SaaS-all-in-one-verkkosivustojen rakennusalusta. Ne ovat suunnittelukeskeisiä tuotemerkkejä, joiden tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus kertoa tarinansa.

Mitä yritystyyppiä tulisi käyttää Ruututila?

Kuka tahansa yritystyyppi voi käyttää Squarespacea. mutta keskittyminen muotoiluun tekee siitä sopivamman luoville tuotemerkeille, kuten valokuvaajille.

Miksi minun pitäisi käyttää Squarespacea? ?

Idris Elba on innokas Squarespace-markkinoija ja jopa yhteistyössä heidän kanssaan tänä vuonna kampanjassa. Kysyttäessä, miksi hän päätti tehdä yhteistyötä Squarespaceen, hän sanoi, että hän haluaa käyttää työkaluja ajatusten, luovuuden ja liiketoiminnan laajentamiseksi.

Elban kannalta kyse on käyttäjäkokemuksesta. Hän halusi, että ihmiset vierailevat hänen sivustollaan ja näkevät tarkalleen, mitä hän tarjoaa, ja heillä olisi hyvin yksinkertainen tapa hankkia se.

Hän haluaa, että hänen sivustonsa olisi sekä informatiivinen että helppoa. Elba jatkaa: ”Valitsin Squarespaceen, koska haluan ihmisten käyvän 2hrset.com-sivustossa ja sanomaan ystävilleen:” He vaikuttavat todella ammattimaisilta. Sinun tulisi tarkistaa ne. “

Taitotaso: Sait tämän

Squarespace on suhteellisen helppo tapa tottua, mutta jos olet epävarma, voit katsoa joitain video-oppaita, joiden avulla pääset alkuun.

Verrattuna WordPressiin, se ei kuitenkaan tarjoa paljon joustavuutta tai mukauttamista, joten joudut palkkaamaan kehittäjän, jos haluat tehdä muutoksia teeman mallin ulkopuolella..

Yleiskatsaus

Squarespace on suunnitteluun keskittynyt tuotemerkki, joka tunnetaan puhtaista, moderneista malleistaan. Niiden tavoitteena on luoda vaikuttava, tyylikäs ja helppo hallita online-läsnäolo ja ne soveltuvat erityisen hyvin luovaan teollisuuteen.

6. Wix

 • CMS: n markkinaosuus: 2,3%
 • Live-sivustot (maailmanlaajuisesti): 3 800 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 705
 • Prosentti verkkosivustoissa 1 miljoonan parhaimmissa kohteissa: 0,75%
 • Wixiä käyttävät sivustot: Conqr, Copper Bay Kynttilät, Tea Story

Wix on toinen suunnittelupohjainen SaaS-alusta, joka tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-tilauksia.

Wix uskoo, että kaikkien pitäisi pystyä luomaan kaunis verkkosivusto ja heidän on noussut suosionsa viime vuosina, ylpeilemällä kuuluisuuksia, kuten Adam Grant ja Karlie Kloss.

Mitä yritystyyppiä tulisi käyttää Wix-sovellukseen?

Omien kokeiden ja testaamisen ja arvioinnin perusteella Wix on loistava aloittaja pienille yrityksille.

Miksi minun pitäisi käyttää Wixiä?

Ihmiset ovat siirtymässä Wixiin sen helppouden vuoksi. Kirjailija ja Wix-käyttäjän Jan Avellana kuvaa Wixiä hauskana ja helppokäyttöisenä, koska kyse on kaikesta “suunnittelusta eikä koodista”. Hän hoitaa tuotemerkkiään saumattomasti verkkosivustollaan, blogissaan ja muissa vakuuksissa keskittyen tapoihin luoda huomaavaista työtä.

Wix-käyttäjät nauttivat siitä, koska he voivat keskittyä viestintään huolehtimatta asioiden teknisistä puolista.

Taitotaso: Se on kaikille

Wix on käyttäjäystävällinen, helppokäyttöinen ja siinä on ominaisuus, joka kokoaa automaattisesti ensimmäisen luonnos sinulle, jos olet uusi muotoilumaailma.

Yleiskatsaus

Wix on suunnitteluun keskittynyt, aloittelijoille sopiva alusta, jossa on yli 500 suunnittelijamallia, vedä ja pudota verkkosivustoeditori, optimoitu mobiilinäkymä ja laaja valikoima helppokäyttöisiä SEO-ominaisuuksia.

7. Blogger

 • Markkinaosuus: 1,5%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 388 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 2300+
 • Prosentuaalisesti 1 miljoonan parhaimmissa verkkosivustoissa: 1,06%
 • Bloggeria käyttävät sivustot: Äidin keittiö, Johtamisblogi

Blogger on Googlen blogiympäristö. Se on ilmainen, yksinkertainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka keskittyy uusien tai satunnaisten kirjoittajien saatavuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Blogger on saanut huonon edustajan. vuosien varrella sen kasvun ja sopeutumattomuuden puutteen vuoksi. Mielenkiintoista on, että Evan Williams loi Twitterin, kun hän turhautui Bloggeriin.

Sillä on kuitenkin etuja, ja sen yksinkertaisuus on rakastettava.

Mitä yrityksiä tulisi käyttää Bloggeria?

Bloggeria ei ole tarkoitettu yrityksille – se on tarkoitettu satunnaisille kirjoittajille, jotka haluavat mahdollisesti alkaa saada palkkaa työstään.

Miksi minun pitäisi käyttää Bloggeria?

Okei, olkoon totta täällä. Blogger on määritelmä perus. Mutta mielestäni sen yksinkertaisuus on virkistävää ja monet kirjoittajat palaavat Blogger-juuriinsa sen hämmästyttävän, minimalistisen rakenteen vuoksi.

Sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään, kun sinulla on Google-tili, siirry vain Bloggeriin ja kirjaudu sisään sen kautta.

Bloggerin avulla voit ylläpitää yhtä blogia tai paljon blogeja minimalistisessa käyttöliittymässä. Se on myös SEO-ystävällinen, ja itse asiassa se toimii melko sujuvasti.

Taitotaso: Äitiystävällinen

Blogger on helpoin käyttää CMS: ää tässä luettelossa. Joten, jos kyseessä on jotain yksinkertaista ja rentoa, olet kokeillut.

Yleiskatsaus

Blogger on kaunis yksinkertaisuudestaan ​​ja se on pysynyt saatavana ja ilmaisena, mutta se ei sovellu yrityksille.

8. Magento

 • Markkinaosuus: 1,5%
 • Live-sivustot (maailmanlaajuisesti): 265 000+
 • Live-sivustot (Yhdysvallat): 84 000+
 • Prosentuaalisesti 1 miljoonan parhaimmissa verkkosivustoissa: 1,32%
 • Magentoa käyttävät sivustot: Signature Hardware, Vizio, Smart Home

Magento on ilmainen ja joustava, avoimen lähdekoodin verkkokauppaalusta, mutta ne tarjoavat myös muita ratkaisuja yrityksesi koosta riippuen, mukaan lukien SaaS.

Mitä yrityksiä tulisi käyttää Magentoa?

Magento on keskittynyt yksinomaan verkkokauppaan ja pystyy käsittelemään suurempia ja yritystason yrityksiä.

Miksi minun pitäisi käyttää Magentoa??

Magento on suosittu suunnittelustaan ​​ja käytettävyydestään.

Lladró, käsintehtyihin hahmoihin erikoistunut maailmanlaajuinen posliiniyritys, kääntyi Magentoon, kun he halusivat laajentaa liiketoimintaansa maailmanlaajuisesti ja pystyä toimittamaan tuotteitaan nopeammin.

Lladró tarvitsi alustan, joka keskittyy tarjoamaan poikkeuksellisia, online- ja mobiili-asiakaskokemuksia.

Heidän uudessa verkkosivustossa on nyt monia uusia ominaisuuksia, mukaan lukien parannetut galleria- ja tuotesivut sekä parempi kassavirta, jotka ovat parantaneet asiakaskokemusta.

Lladró-markkinointitiimi viettää nyt vähemmän aikaa verkkosivuston hallintaan ja heidän rutiinityönsä on nyt automatisoitu ja vie vähemmän aikaa.

Lladro

Taitotaso: Ei-koodaajia ei tarvitse soveltaa

Se ei ole rakettitiede, mutta Magento-ohjelmassa ei ole yhden napsautuksen asennusvaihtoehtoa, joten verkkoasetusten määrittäminen voi olla vaikeaa..

Yleiskatsaus

Magento myy itseään todella hyvin ja vetoaa mihin tahansa, joka haluaa aloittaa verkkokaupan. Ne ovat vankka alusta, jossa on ominaisuuksia, kuten tilauksen hallinta ja liiketiedot. Tämä on vaikea alusta, jonka avulla pystyt asettamaan verkkoon, mutta kun olet tehnyt, käytettävissä on hyvä tukitiimi.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Markkinaosuus: 1,4%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä (maailmanlaajuisesti): 210 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 77
 • Prosentuaalisesti 1 miljoonan parhaimmissa verkkosivustoissa: 0,95%
 • Bitrixiä käyttävät sivustot: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Okei, joten olemme melkein alareunassa, mutta tämä on jännittävä, joten pysy kuulolla. Bitrix24 on täysimittainen SaaS-yhteistyökalu, joka tarjoaa täydellisen paketin yhteistyö-, viestintä- ja hallintatyökaluja yrityksellesi.

Bitrix24 väittää, että “se tekee melko paljon kaiken, mutta johtaa yritystäsi puolestasi”, ja minun on myönnettävä, että se ei ole kaukana.

Mitä yritysten tulisi käyttää Bitrix24: tä?

Bitrix24 palvelee vakiintuneempia yrityksiä pienistä yritystason yrityksiin.

Miksi minun pitäisi käyttää Bitrix24: tä?

Bitrix24 on auttanut teollisuutta, jolla ei ole tekniikkaa – kuten rakentamista -, jolla on monimutkaisia ​​ja pitkiä projekteja, automatisoitumaan ja läpinäkyvämmäksi.

Yritys RNR otti käyttöön Bitrix24: n, koska se antoi hänen joukkueelleen ohjelmoida kaikki tehtävät, jotka piti suorittaa loppuun. Siellä oli 1800. Suorittajalle ja vastuulle annettiin kukin tehtävä, minkä jälkeen ne yhdistettiin algoritmiksi.

Määräajat asetetaan nyt jokaiselle tehtävälle suodattimilla myöhässä olevien seuraamiseksi, ja prosessia voidaan nyt ohjata järjestelmässä suoraan. Maksuprosessia on myös yksinkertaistettu.

Taitotaso: Jätä se tekijöille

Bitrix24 on erittäin kattava yhteistyöohjelmisto, jolla on jyrkkä oppimiskäyrä.

Nopea katsaus

Bitrix24 on ihanteellinen tapa auttaa vakiintuneempaa yritystä automatisoitumaan ja avoimemmaksi.

10. Prestashop

 • Markkinaosuus: 1,2%
 • Live-verkkosivustojen kokonaismäärä: 239 000+
 • Live-sivustot (Kanada): 950
 • Prosentti verkkosivustoissa 1 miljoonan parhaimmissa kohteissa: 0,24%
 • Prestashopia käyttävät sivustot: Cooltra, Charuca, Nos Courses Bio

Jos olet mennyt tähän mennessä niin pitkälle, olet melkein siellä. Kymmenenneksi suosituin CMS on Prestashop. Kuten Magento, Prestashop on luotettava, ilmainen, avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Mitä yritystyyppiä tulisi käyttää Prestashopissa?

Prestashop sopii parhaiten pienille ja keskisuurille sähköisen kaupan yrityksille

Miksi käyttää Prestashopia?

Prestashop-ominaisuudet ovat jonkin verran rajalliset verrattuna Magentoon. Yritykset voivat tehdä perusasiat, mukaan lukien sen, että yritykset voivat luoda sivun nopeasti ja helposti.

Ne voivat myös auttaa sinua lisäämään myyntiäsi henkilöä kohden sallimalla sinun luoda tuotepakkauksia. Voit myös räätälöidä tilauksesi antamalla asiakkaille ladata kuvia halutusta tyylituotteestaan.

Kokoonpanon näkökulmasta yritykset voivat tarjota asiakkaille useita maksutapoja, ostoksia ja suorittaa maantieteellisiä toimitusvyöhykkeitä ja soveltaa kuljetusyhtiöitä.

Prestashop Ready on isännöity, käyttövalmis versio, jossa voit luoda blogin, muokata ja automatisoida uutiskirjeitä hintaan 24,00 € p / m.

Taitotaso: Voit tehdä sen, mutta lisää tukea olisi mukavaa

Prestashop on käyttäjäystävällisempi kuin Magento, mutta rajoitettua tukea tarjotaan. Jos tarvitset jonkun selkääsi, Magento on parempi vaihtoehto.

Yleiskatsaus

Prestashopilla on rajoitetut ominaisuudet ja puuttuvat tuki, mutta niiden käyttö on halvempaa kuin Magennon.

johtopäätös

WordPress on edelleen CMS-alustojen yleinen mestari. Se on hieno erityisesti suurille ja yritystason yrityksille, koska sen avulla voit luoda mukautettuja käyttäjärooleja työntekijöille ja valita muun muassa tuhansista laajennuksista ja widgetistä.

Jos olet aloittelija ja haluaisit jotain pienellä vaivalla, niin Wix ja Squarespace ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja.

Kanadalainen Shopify on CMS: n nykyinen sähköisen kaupan kuningas, jolla on runsaasti myyntiin keskittyviä ominaisuuksia. Prestashop on lähellä sekuntia.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, henkilökohtainen suosikki: Bitrix24; all-in-one -yhteistyö-, viestintä- ja hallintatyökalu, joka sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän automatisointia ja läpinäkyvyyttä työssään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author