Kinsta WordPress -majoituskatsaus

kinsta-logo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ 30 / mo

Kinsta: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, Rakastamme Kinstaa. Meillä on käynnissä useita projekteja Kinstassa, ja harvoin meillä ei ole ongelmia. Tuki on erittäin herkkä ja heidän palvelimensa asennus on salamannopea! Lisää siihen heidän maailmanlaajuinen CDN, ilmaiset SSL-sertifikaatit, ilmainen sivuston siirtäminen ja luodinkestävä turvallisuus … rehellisesti, se ei ole ketterä.

Tässä on nopea kuvaus niiden parhaista ominaisuuksista:

 • Suuri tuki: He ovat täällä sinua varten 24/7/365, asiantuntija WordPress-tuki!
 • Google Cloud: Heidän infrastruktuurinsa toimii Google Cloudilla, jolla on 20 sijaintia ympäri maailmaa, ja se on uskomattoman nopea.
 • turvallisuus: Jatkuva käyttöaikavalvonta, DDoS-hyökkäyksen havaitseminen, ohjelmistopohjaiset rajoitukset, SSL-tuki ja laitteistopalomuurit… luodinkestävä.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu: Et koskaan tiedä, mutta et tarvitse sitä!

Et voi rehellisesti mennä pieleen täällä. Heidän suunnitelmansa on USD 30 dollaria kuukaudessa, ja se on tietysti helposti skaalautuva, jos tarvitset lisää resursseja.

Kinsta-tutkimus

Esittely

Uudelleen ja uudelleen, teknologiayritys tulee mukaan, joka vain saa sen oikein. Kinsta on yksi niistä yrityksistä.

Kinsta on web-hosting-yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2013. Nykyään sillä on 20 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa Google Cloud -infrastruktuurin avulla, ja tietokeskuksia ovat Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa, Euroopassa ja Aasiassa..

Alusta alkaen, Kinsta on panostanut valtavasti pyrkimyksiään erottaa itsensä kustannustehokkaaksi, turvalliseksi, luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi web-hosting-alustaksi. Tässä katsauksessa näet, että Kinsta on saavuttanut suuren osan tästä ja enemmän.

Kinsan erikoisuus isännöi WordPress-sivustoja, ja yritys tarjoaa palveluitaan alan kilpailukykyisimmin hinnoin. Edes houkuttelevilla hinnoillaan Kinsta ei kuitenkaan mene monien muiden kilpailukykyisesti hinnoiteltujen isännöintipalveluntarjoajien tielle vaarantamalla ominaisuuksia, kuten nopeutta ja turvallisuutta.

Tutustu esimerkiksi joihinkin päivityksiin, jotka he asettavat vuonna 2019:

 • Lisätty lisää SSD-tallennustilaa kaikkiin suunnitelmiin.
 • Käynnistettiin automaattisen optimoinnin DB ja itseparantuvat PHP-ominaisuudet.
 • Käynnistettiin levytilan lisäosa niille, jotka tarvitsevat vielä enemmän tilaa.
 • Ilmoitti vuoden suurimman ominaisuuspäivityksen, joka esittelee Google Cloudin uudet tietokoneille optimoidut (C2) koneet kaikille ilmaiseksi. Tämä antaa massiivisen lisäyksen suorituskykyyn!
 • PHP 7,4, yay!

Kinsta-ominaisuudet

Sen sijaan, että jätisit roikkuvan minimaalisella tuella, Kinsta tarjoaa hallittua WordPress-isännöintiä, joka optimoi ja varmistaa WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn puolestasi.

Kinsta hallinnoi puolestasi monia WordPress-sivustosi teknisiä näkökohtia, mukaan lukien tietoturvapäivitykset ja varmuuskopiot. Ja kun ammattilaiset huolehtivat tärkeistä teknisistä toiminnoista, jotka pitävät sivustosi käynnissä, voit keskittyä nauttimaan WordPress-sivustostasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Kinsta on erityisen kätevä ja hyödyllinen henkilöille tai yrityksille, jotka ovat uusia WordPress-sivuston omistamisen ja ylläpidon maailmassa.

Osana Kinsta-arviointia tutkimme myös Kinsan WordPress-isännöintiä käyttävien verkkosivustojen latausnopeuksia. Mielestämme oli vaikuttavaa nähdä, että keskimääräinen verkkosivusto, joka käyttää Kinstaa ylläpitämiseen, on nopeampi latausnopeus ja enemmän käytettävyyttä kuin vertailukelpoiset sivustot hinnoitteluisempien hosting-suunnitelmissa..

Nopeiden latausnopeuksien lisäksi Kinsan isännöimillä sivustoilla on myös keskimäärin vähemmän suorituskykyongelmia.

Katsotaanpa vähän syvemmälle, kuinka Kinsta tarjoaa korkealaatuista, hallittua WordPress-isännöintiä ja -tukea.

ominaisuudet

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, hyödyt ehdottomasti WordPress-palvelimen palkkaamisesta. Ja vaikka Kinsta ei ole ainoa siellä hallinnoitu WordPress-hosting-yritys, se on yksi parhaista hyödyllisten ominaisuuksiensa ja käyttäjäystävällisyytensä takia.

Krista voi isännöidä yhtä tai useampaa WordPress-sivustoasi, ja voit luoda uusia sivuja kirjautumalla mukautettuun Kinsta-ohjauspaneeliin. Hienoa on, että voit hallita kaikkia Kinsta-isäntänä toimivia WordPress-sivustoja yhdestä tietokeskuksesta / kojetaulusta – harvinainen, mutta kätevä ominaisuus.

Muita vakio-ominaisuuksia, joita Kinsta tarjoaa erottaakseen tyypillisistä WordPress-isännöintipalveluista, ovat:

Ammatillinen tuki

Kinstalla on oma asiakaspalvelutiimi, joka koostuu WordPress-guruista. Se on saatavana ympäri vuorokauden verkkokeskustelun kautta avuksi kaikissa WordPressiin liittyvissä ongelmissa.

Kinsta-tuki

Verkkosivun välimuisti

Valitsemastasi hosting-paketista riippumatta saat palvelintason välimuistin ja sisäisen WordPress-välimuistilisäosan, joka parantaa käyttäjien kokemusta verkkosivustollasi.

Sisällönjakeluverkko (CDN)

Halvimmalla Kinsta-isännöintisuunnitelmalla saat 50 GB KeyCDN-käyttöä kuukaudessa. Jokaisella ylemmän tason suunnitelmalla saat pääsyn KeyCDN: n entistä useampaan käyttöön.

HTTP / 2.0

HTTP / 2.0 on saatavana kaikille Kinstaan ​​ylläpitämille verkkosivustoille, mikä varmistaa verkkosivustojen nopean latausnopeuden ja paljon muuta.

SSL

Saat ilmaisen SSL-suojatun Sockets-tason sertifikaatin riippumatta Kinsta-palvelun valitsemisesta. Tätä tietoturvatekniikkaa on myös saatavana.

Turvatoimet

Kinsta suojaa isännöityjä verkkosivustojaan hajautetulla palvelunesto (DDoS) -skannauksella, GeoIP-estämisellä (tietokoneen maantieteellisen sijainnin tunnistaminen Internet-protokollan tai IP-osoitteen perusteella), Google Cloud Platform (GCP) -palomuurilla, itseparanemisella PHP, ja enemmän. Ja jos Kinstan hallinnoimaasi verkkosivustoa hakkeroidaan, yritys auttaa sinua palauttamaan sen ilman lisäkustannuksia.

Automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Kaikki käyttäjät saavat päivittäin automaattisia verkkosivustojen varmuuskopioita. Tämä järjestelmä varmistaa, että jos jokin menee pieleen, voit nopeasti palauttaa verkkosivustosi viimeisimmästä varmuuskopiosta.

Päällä tehtävät tarkastukset

Kinsta-kojelaudan kautta voit kätevästi seurata verkkosivustosi käytettävyyttä ja seisokkeja.

Kuten näette, Kinstassa on paljon rakkautta. Mutta yrityksen tuotteet ja palvelut eivät tarkoita mitään, jos sinulla ei ole varaa niihin, joten katsotaanpa Kinsta-hinnoittelua.

hinnoittelu

Kinsta tarjoaa 11 hallinnoitua WordPress-hosting-suunnitelmaa. Tarjolla olevan laajan valikoiman avulla on helpompi valita valinta, joka parhaiten vastaa budjettiasi ja tavoitteitasi. Kaikissa suunnitelmissa on ilmaiset SSL-sertifikaatit ja CDN, sekä ilmaiset siirrot, hakkeroinnin takuu ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kinsta hinnoittelu

Aloitussuunnitelma

Aloitussuunnitelma on halvin ja perusteellisin suunnitelma, 30 dollaria kuukaudessa tai 300 dollaria vuodessa. Se sisältää:

 • Yksi WordPress-asennus
 • 10 Gt levytilaa
 • 20 000 käyntiä

Pro-suunnitelma

Maksaa 60 dollaria kuukaudessa tai 600 dollaria vuodessa, ja mukana tulee:

 • Kaksi WordPress-asennusta
 • 20 Gt tilaa
 • 40K käyntiä

Liiketoiminta 1

Maksaa 100 dollaria kuukaudessa tai 1 000 dollaria vuodessa. Sen mukana tulee:

 • Viisi WordPress-asennusta
 • 30 Gt tilaa
 • 100 000 käyntiä

Liiketoiminta 2

Maksaa 200 dollaria kuukaudessa tai 2000 dollaria vuodessa ja toimittaa:

 • 10 WordPress asentaa
 • 40 Gt tilaa
 • 250 000 käyntiä

Liiketoiminta 3

Maksaa 300 dollaria kuukaudessa tai 3000 dollaria vuodessa ja sisältää:

 • 20 WordPress asentaa
 • 50 Gt tilaa
 • 400 000 käyntiä

Liiketoiminta 4

Maksaa 400 dollaria kuukaudessa tai 4000 dollaria vuodessa ja sisältää:

 • 40 WordPress asentaa
 • 60 Gt tilaa
 • 600 000 käyntiä

Käytettävissä ovat myös korkeamman tason yrityssuunnitelmat ja erilliset virtuaalikoneet (VM).

Jos olet aloittelija tai käytät WordPress-sivustoasi bloggaamiseen etkä odota paljon kävijöitä, aloitussuunnitelma riittää. Mutta jos sinulla on kaupallinen WordPress-sivusto, joka vetää kävijöitä valtavasti, saatat tarvita yhden liike- tai yrityssuunnitelmista.

Riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta, huomaat, että vuosisuunnitelmat tarjoavat edullisemman tarjouksen kuin kuukausittaiset, joten voit tehokkaasti nettouttaa kahden kuukauden ilmaisen isännöinnin.

Tuki

Toisin kuin muut web-isännät, Kinsta ei tarjoa tukea puhelimitse. Mutta se tarjoaa 24/7 online-tukea live chat-viestintäjärjestelmänsä kautta. Voit käyttää tätä viestijärjestelmää Kinsta-kojelaudan kautta. Jokainen tukitiimin jäsen on WordPress-asiantuntija, joten saat nopean vastauksen ongelmien ratkaisemiseen.

Asiakaspalvelutiimi seuraa lippujärjestelmää seurataksesi viestintääsi. Tämä järjestelmä varmistaa, että kaikki asiakasedustajat pääsevät asiakkaasi tietoihin, joten sinun on selitettävä tilanne vain kerran.

Plussat

Kinsta-arvion perusteella Kinsta-isännöintisuunnitelman valitsemisesta on merkittävimmät edut:

 • Nautit kaikista eduista, jotka johtuvat verkkosivustosi Google Cloud Platform -palvelusta, mutta Kinsta hoitaa kaikki tekniset näkökohdat.
 • Ylläpito on nopeasti ja automaattisesti skaalautuvaa varmistaen, että verkkosivustosi suorituskyky ei vaikuta liikenteen nousun aikana.
 • Laajat aktiiviset ja passiiviset tietoturvatoimenpiteet suojaavat sivustoasi, mukaan lukien päivittäiset automaattiset varmuuskopiot helpon palauttamisen mahdollistamiseksi.
 • Jos sinun on palautettava sivustosi varmuuskopiosta, voit suorittaa sen ensin testiympäristössä ennen kuin se otetaan käyttöön.
 • Ympärivuorokautinen online-tuki ystävällisiltä WordPress-asiantuntijoilta.
 • WordPress-verkkosivustojen siirto on ilmaista kaikissa isännöintisuunnitelmissa.
 • Hallintapaneelissasi on helppo katsella ja ymmärtää liikennettäsi koskevia tilastoja.
 • Helppo ymmärtää ja käyttää kojetaulua, vaikka olet WordPress-aloittelija.
 • Infrastruktuuri optimaalisille verkkosivustojen latausnopeuksille, mukaan lukien PHP 7.3 ja MariaDB (tietokannan hallintajärjestelmä).
 • Säännölliset ja tarkat käyttö- ja seisokkitarkistukset ja raportit.
 • Hakkerointitakuu ja 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille suunnitelmille.
 • Kehittäjäystävällinen WordPress-hosting, joka nopeuttaa ja automatisoi työnkulkua.

Haittoja

 • Ei puhelintukea, mutta se ei todellakaan ole ongelma, kun otetaan huomioon, että Kinsan online-tuki on saatavilla ympäri vuorokauden, nopeaa ja ilmaista.

johtopäätös

Ollakseni rehellinen, riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta WordPress-isännöinnistä, voit käyttää luottamuksellisesti Kinsan hallintaa WordPress-isännöintiä verkkosivustosi parantamiseksi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ja jos et ole varma siitä, onko Kinsta sinulle oikea foorumi, hyödynnä sen 30 päivän rahojen palautustakuu kaikkien Kinsta-hosting-suunnitelmien riskitöntä kokeilua varten. Jos et nauti palvelusta, voit saada rahat takaisin ilman vaivaa.

Kokemuksemme ja tyypillisten käyttäjäarvostelujen perusteella on todennäköistä, että nautit Kintasta yhtä paljon kuin me. Äärimmäisen suositeltava WordPress-isäntä!

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-12-12Arvioitu tuote KinstaAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi KinstaPrice
30 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author