Keskivaihekatsaus

Keskivaiheen logo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ 2.78 Hyödyllinen hinta / kk

Keskivaihe: nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, emme todellakaan suosittele Midfaasia (ellet ole erittäin pienellä budjetilla) tietyistä syistä, joista tärkeimmät ovat turvallisuus ja latausnopeus. Ne ovat halpoja, mikä on hyvä, mutta jos haluat hoitaa laillista yritystä, joka tarvitsee nopean sivuston, siellä on paljon parempia vaihtoehtoja.

turvallisuus: SSL-varmenteen (https, suojattu sivusto) hankkiminen on nykyään välttämätöntä, Google ehdottomasti suosii https-sivustoja ja Chrome merkitsee aktiivisesti ei-suojatut sivustot “ei-suojatuiksi”. Perus-SSL-varmenteet ovat tosiasiassa ilmaisia ​​nykyään, koska ne ” olet niin tärkeä. Useimmat isännät tarjoavat tämän myös ilmaiseksi, koska se on helppo integroida. Midphasen kanssa sinun on kuitenkin kirjauduttava yrityssuunnitelmaan saadaksesi ilmaisen SSL-sertifikaatin …

Kuormausnopeus: Ehdottomasti ei tässä optimaalinen, vaikka suurin osa käyttäjien arvosteluista näyttää olevan puolueettomia / positiivisia … mikä erottuu, on painottaminen hitaisiin verkkosivustoihin … mutta se tulee erittäin halpaan isännöintiin, joten et voi odottaa paljon.

Joten mitä todella sanomme: siellä on paljon verkkoisäntäjä, jotka ovat parempia melkein kaikessa (tietoturvasta, tuesta ja suorituskyvystä). Ehdotamme tarkistaa paras hosting-vertailu.

Jos olet edelleen kiinnostunut keskivaiheesta, jatka lukemista alla.

Keskivaiheen tutkimus

MidPhase-hosting-arvostelu

Johdanto keskivaiheeseen

MidPhasein perustivat takaisin vuonna 1998 Daniel L. Ushman, Zachary D. ja Zak Boca. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Salt Lake Cityssä, Utah. Heillä on joukkueita useissa paikoissa ympäri maailmaa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ukrainassa ja Intiassa.

Vuonna 2007 UK2 Group osti MidPhase-yksikön. Jälkimmäinen on yritys, joka tarjoaa Internet-palveluita ja jonka kotipaikka on Isossa-Britanniassa, ja se omistaa myös muita hosting-yrityksiä, kuten WestHost ja VI.net. MidPhase nimitettiin HostReview Readers Choice Award -palkinnolle vuonna 2010.

hinnoittelu

MidPhase tarjoaa sinulle kolme erityyppistä web-hosting-pakettia. Niiden nimi on henkilökohtainen, ammattilainen ja yritys. Mainitut suunnitelmat voidaan nähdä alla:

Halvin suunnitelma on nimeltään Basic ja se maksaa 3,48 USD kuukaudessa, jos valitset 1-, 2- tai 3-vuoden sopimuksen. Vaikka mainittu hinta on vain myynninedistämishinta. Suunnitelma maksaa sinulle 7,95 dollaria ja 6,95 dollaria kuukaudessa, jos saat kuukausittaisen ja 3 kuukauden sopimukset.

Yksi verkkotunnus on mahdollista vain perussuunnitelman avulla. Aliverkkotunnukset on rajoitettu vain yhteen hosting-tiliä kohti. Vaikka mainitun suunnitelman kanssa sinulla voi olla rajoittamaton verkkotila. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos joudut sijoittamaan korkearesoluutioisia kuvia ja videoita verkkosivustoosi. Sinulla ei ole rajoitettua tilan määrää, joten voit vapaasti sijoittaa haluamasi tiedostot isäntätilillesi.

Sinulle annetaan myös rajaton kaistanleveys. Tämä tarkoittaa rajoittamatonta tiedonsiirtoa palvelimen ja verkkosivuston sisältöä pyytävän laitteen välillä. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla rajaton määrä liikennettä, eikä sinun tarvitse maksaa ylimääräistä, jos ylität tavallisen kokemasi liikenteen määrän.

Jos valitset vuosisuunnitelman, voit saada ilmaisen verkkotunnuksen. Tämä koskee vain ensisijaista verkkotunnusta. Verkkotunnuksen rekisteröinti on rajoitettu myös .com, .org, .net, .us, .biz ja .org laajennuksiin. Sinulla on monikäyttöinen ohjauspaneeli, jonka avulla voit hallita muun muassa isäntätilejä, sähköpostiosoitteita ja laskutustietoja.

Tilisi asennus on ilmainen. Voit säästää noin 10,00 USD. Ei paha, eikö niin? Paketin mukana tulee Softaculous, sovellusten asennusohjelma, jonka avulla voit asentaa satoja sovelluksia vain muutamalla napsautuksella.

Sähköpostitilit ovat rajoittamattomia. Tämä tarkoittaa, että jokaisella verkkosivustosi eri osastosta vastaavalla henkilöllä voi olla oma tili. Säästät muutaman dollarin maksamisesta toiselle sähköpostipalveluntarjoajalle. Siihen kuuluu ominaisuuksia, kuten sähköpostialias, sähköpostin välittäjät ja automaattivastaajat. Sen mukana tulee myös roskapostin ja viruksentorjunta, joka suojaa haitallisilta hyökkäyksiltä.

Voit kerätä lisätietoja verkkosivustostasi heidän online-tilasto-ominaisuuksiensa avulla. Verkkolokin analysointiohjelma Webalizer on saatavana halvimmalla paketilla. Tämä työkalu raportoi tilastot, kuten osumia, käyntejä, viittaajia ja vierailijan lähtömaata. Toinen verkkoanalyysin raportointityökalu, AWStats, on mukana.

Mainittu suunnitelma tukee PHP 7, Python, Perl-CGI ja Ruby On Rails. ImageMagick 5+ tukee myös. Heillä on käyttöaikatakuu 99,99%. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi on valmis suurimman osan ajasta, ja seisokkeja tapahtuisi ”harvoin”.

Viimeinkin heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä ei kuitenkaan sisällä verkkotunnuksia ja sitä sovelletaan vain, jos peruutus tapahtuu 30 päivän kuluessa myyntipäivästä. Jos yrität vain kokeilla heidän tuotteita ja palveluita, voit saada täyden hyvityksen, kunhan noudatat mainitun takuun ehtoja.

Tukivaihtoehdot

On olemassa useita vaihtoehtoja, joilla voit saada tarvitsemiasi ohjeita. Alla on nämä vaihtoehdot:

  • Palvelun tilasivu
  • Tietopohja
  • Lipun jättäminen
  • Online-livekeskustelu
  • Puhelintuki

Palvelun tila -sivu antaa sinulle reaaliaikaista tietoa heidän palveluidensa tilasta. Ne sisältävät tietoja pääjärjestelmistä, ohjauspaneeleista ja isännöintipalvelimista. Aiemmat tapaukset sisältyvät myös tähän. Tuleva ajoitettu huolto julkaistaan ​​myös täällä.

Tietokanta sisältää erilaisia ​​aiheita, jotka voit tarkistaa asettaaksesi ja hallitaksesi tuotteita ja palveluita, joita olet käyttänyt MidPhase-ohjelmalla. Jos uskot ongelmasi olevan yksinkertainen, voit vain tutustua tietokantaan. Jos tietopohja ei pysty ratkaisemaan ongelmaasi, sinun on kuitenkin valittava heidän live chat-, puhelintuki- ja lippujen lähetysominaisuudet.

Heidän tekninen tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Voit myös lähettää lipun, joka on myös saatavana ympäri vuorokauden. Heidän live chat -ominaisuutta käytetään pääasiassa myyntiin ja se on saatavana maanantaista perjantaihin klo 8–17, vuoristoaika.

Plussat

MidPhase-työssä on joitain etuja. Ne sisältyvät alla:

Rajoittamaton levytila

Sinulle annetaan rajoittamaton määrä web-tilaa. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, jos joudut sijoittamaan suuria tiedostoja verkkosivustollesi. Kuvat ja videot voidaan sijoittaa epäröimättä. Sinun ei tarvitse hankkia kalliimpaa suunnitelmaa vain saadaksesi ylimääräistä verkkotilaa. Jokainen tarvitsemasi tila on käytettävissä.

Ilmainen verkkotunnus

Jos valitset vuosisuunnitelman, saat ilmaisen verkkotunnuksen. Tämä säästää lompakkosi muutamalla dollarilla. Erittäin kätevä, jos olet vasta aloittamassa ja sinulla ei ole vielä verkkotunnusta. Verkkotunnuksen laajennukset ovat rajoitettuja .com, .org, .net, .us, .biz ja .org. Jos olet ajatellut toista laajennusta, voit hankkia sen toiselta palveluntarjoajalta.

Haittoja

Hitaasti ladattavat nopeudet

MidPhase-verkkosivustojen latausnopeudet ovat hitaita keskimääräiseen verrattuna. Se on itse asiassa ilmeistä. He eivät mainosta SSD-levyjä tai välimuistiteknologioita. He eivät mainosta LiteSpeed-palvelimilla. Mitään nopeuden parantamiseen liittyvää ei voi nähdä heidän verkkosivuillaan.

Heikko verkkosivuston latausnopeus johtaa huonoon käyttökokemukseen. Tämä puolestaan ​​johtaa pienempiin tuloksiin. Hidas lastausnopeus tarkoittaa myös alempaa sijoitusta hakukoneissa. Google suosii sivustoja, jotka latautuvat nopeammin kuin niitä, jotka latautuvat hitaammin.

Ei ilmaista SSL-varmennetta

Sinulle ei anneta ilmaista SSL-varmennetta, jolla on halvin suunnitelma. SSL-varmenne on tärkeä suojattaessa verkkosivustosi arkaluontoisia tietoja (esim. Luottokorttitietoja). Lisäksi se on bonus parantamalla hakukoneitasi, koska Google suosii HTTPS-sivustoja HTTP-sivustojen sijaan.

Ilmainen SSL-sertifikaatti on käytettävissä vain, jos valitset liiketoimintasuunnitelman vuosittaisen paketin. Tämä maksaa sinulle 4,38 USD kuukaudessa. Yhden vuoden sopimuksella sinun on lopetettava 52,56 USD etukäteen. Mainitut hinnat ovat vain nykyisiä tarjoushintoja. Varmista, että olet lukenut heidän käyttöehdot, jotta tiedät mitä olet tekemässä.

johtopäätös

Kuten intro-ohjeissa mainittiin, jos budjetti on sinun ja tarvitset vain blogin perustamista, Midphase voi ehdottomasti toimia sinulle … mutta jos tarvitset muuta kuin https, nopea latausnopeus jne., Suosittelemme etsimään vaihtoehtoiset palveluntarjoajat.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-31Arvioitu kohde MidphaseAuthor Rating 31star1star1starharmaaharmaaTuotenimi MidphasePrice
2,78 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author