Keskivaihekatsaus: Mahtava Uptime (99,99%), mutta vähän hidas …

MidPhase-kotisivu

MidPhase on halpa.

Kuten neljä taalaa kuukaudessa halpaa.

Jos elämä on opettanut meille jotain, se on, että jotain halpaa ei usein ole hyvä.

Tarkoitamme, että MidPhase-palvelussa on oltava hirvittäviä käyttöaika- tai täplikäs asiakaspalveluita, kuten Web Hosting Pad tai HostMetro. oikea?

Neljä dollaria ei edes kata kupillista kahvia nykyään. Kuinka ihmeessä se kattaa kohtuuttoman korkeat isäntäpalvelimien hankinta- ja käyttökustannukset. Puhumattakaan vuokrauksesta ja työntekijöistä pääkonttorilleen kauniissa Salt Lake Cityssä, Utah.

Mutta MidPhase ei ole lentotoimi-operaatio. He ovat olleet mukana vuodesta 1998, ja heillä on joukkueita Isossa-Britanniassa, Ukrainassa ja Intiassa. Siitä lähtien he ovat sulautuneet UK2-ryhmään ’07 (joka myös omistaa WestHostin).

Asia on: Tämä ei ole heidän ensimmäinen rodeo.

Perustimme WordPress-perussivuston kesäkuussa 2015 keskivaiheessa ‘Henkilökohtainen web-hosting-suunnitelma’ analysoidaksesi niiden suorituskykyä ja nähdäksesi, voivatko hyvät asiat todella tulla halpoina paketteina.

Voit tarkistaa suoritustilastot, kuten käyttöaika & nopeutta itsellesi napsauttamalla Historia-painiketta syventääksesi.

Hyödyt MidPhase-isännöinnin käytöstä

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen 4 dollarin isännöinnissä, on istua puhelimessa jonkun kanssa, joka ei puhu kieltäsi kolme tuntia, kun yrität selvittää, miksi verkkosivustosi on alhaalla – jälleen. Onneksi se ei edes ole tarkkaa.

Tässä on kuinka MidPhase suoritti 24 kuukauden tarkistusprosessimme.

1. 99,99% Uptime yli 24 kuukauden aikana (se on todella hyvää)

Kaikista kertoimista huolimatta, MidPhase toimitti 99,99% käyttöaikaa 24 kuukauden aikana. Se ei ole vain hyvä, se on ilmiömäinen (yksi parhaat olemme nähneet tarkistaessamme tähän mennessä yli kolmekymmentä verkkosivustoa). Vain Bluehost ja SiteGround ovat tällä hetkellä samalla tasolla.

Katso:

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

Keskivaihe viimeisen 24 kuukauden tilastotKeskivaiheen keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Pikatukilippujen vastaukset

OK, käyttöaika on hienoa. Tämä tarkoittaa, että asiakaspalvelu on ulkoistettu painajainen. Kuinka muuten voit suorittaa kannattavasti 4 dollaria kuukaudessa?

Testasimme heidän tukilippujen myyntijärjestelmänsä ja saimme yksityiskohtaisen vastauksen Brittonilta (tukiteknikolta) 40 minuutin kuluessa heidän asiakastuestaan. Keskustelu näytti tältä:

Keskivaihetuki

Asiakastukiedustaja MidPhase-palvelussa

Toisin kuin jotkut muut isännät, he tarjoavat puhelintukea sekä maksuttomilla että kansainvälisillä numeroilla.

Toistaiseksi niin hyvä!

3. Erittäin edullinen

Mainitsimmeko, että MidPhase on halpa?

Pitkäaikainen suunnitelma halvimmalla jaetulla hosting-vaihtoehdollaan tulee ulos 3,95 dollaria kuukaudessa.

Saalis? Se on vähintään yhden vuoden sitoutuminen (mikä on valitettavasti tavanomainen alan temppu).

He tarjoavat todellisen kuukausittaisen suunnitelman, joka alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa (on syytä huomata, että jotkut muut isännät vaativat vähintään 12 kuukauden kirjautumisen, joten tämä on kohtuullinen lyhytaikainen vaihtoehto).

Keskivaihehinnoittelu

4. Vapaa siirtolaisuus & Siirrot

MidPhase puoltaa yleistä toimialan trendiä tarjoamalla ilmaisia ​​sivustojen siirtopalveluita kaikille cPanel-tileille.

Ollakseni rehellinen, tämä kuulostaa hiukan liian hyvältä ollakseen totta. Monet isännät saattavat tarjota yhden sivuston siirron nolla dollaria. Mutta sitten he veloittavat sinulta kalliimmin lisää.

Toiset veloittavat sinulta jopa 150 dollaria siirtääksesi mitään.

Ei MidPhase. On hienoa nähdä, että edullisesta lähestymistavastaan ​​huolimatta he eivät ole nikkeliä ja himmentäviä asiakkaita korvaamaan sitä.

Seurasimme heidän asiakaspalvelunsa kanssa vahvistaaksemme kaiken. Ja meillä on ilo ilmoittaa, että he eivät veloita enemmän lisäsivustoista, kunhan tilit tarjoavat cPanel-käyttöoikeuden.

5. 99,9% Uptime-takuu

MidPhase-testimme osoitti erinomaista käytettävyyttä viime vuosina.

Se ei ole yllätys, kun otetaan huomioon heidän sitoutuminen käyttöaikaan.

Heidän sivustolla on tila-sivu, joka tarjoaa reaaliaikaiset päivitykset sekä kaikki aiemmat raportit tai tapaukset.

Mutta se ei ole paras osa.

Heillä on myös 99,9%: n käyttöaikatakuu hosting-paketeilleen.

Laske kyseisen kynnyksen alapuolelle ja voit pyytää tililuottoa.

Tähänastisen kokemuksemme perusteella sinun ei kuitenkaan onneksi tarvitse kysyä heitä tästä liian usein.

Alin havaittu kuukausittainen käytettävyysluku on 99,98%. Ja se on selvästi yli 99,9%, jonka he pitävät.

Miinukset MidPhase-hosting-palvelun käyttämiselle

Neljän dollarin isännöinti ei voi olla täydellistä. Muutamia haittoja on syytä harkita, arvostatko muita hosting-ominaisuuksia ensi säästön lisäksi.

1. Hidas keskimääräinen nopeus

MidPhase: n käyttöaika on hieno. Heidän asiakastuki on tarkkaavainen.

Valitettavasti samaa ei voida sanoa sivun latausaikoista ja nopeudesta. Viimeisin 24 kuukauden analyysimme osoitti keskimääräinen nopeus 1 135 ms.

Ei kauhea, ei myöskään hieno.

Mutta halpaa! Ja melkein nopein kyseiselle hintaluokalle.

Jos nopeus on ensisijainen tavoite (minkä pitäisi olla kaupallisissa sivustoissa, koska se vaikuttaa käytettävyyteen, tuloksiin ja hakujärjestykseen), sinun kannattaa punnita kustannuksia verrattuna hyötyihin tässä vaiheessa.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika

Keskivaihe viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotKeskivaiheen keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Tiivistettynä: Tällaiset latausajat eivät ole välttämättä huonoja. Esimerkiksi tapa, jolla suositummat ja kalliimmat isännöintipalveluntarjoajat eivät ole onnistuneet saamaan verkkosivustoa latautumaan nopeammin kuin yksi sekunti.

2. Epäselvä rahat takaisin -takuu

Monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat tavanmukaisen 30 päivän rahojen palautustakuun. Jotkut jopa menevät niin pitkälle, että venyvät tämän ajanjaksoon 90 (tai 97!) Päivään varmistaakseen, että olet tyytyväinen heidän palveluunsa ennen kuin pääset sinut sitoutumaan.

HALimme löytää maininnat 30 päivän rahat takaisin -takuusta heidän WordPressille ja jaetulle isännöintisuunnitelmavaihtoehdolle. Huomaa, että emme löytäneet samoja takuita monille heidän muille palveluilleen.

Siellä on myös tonni asiakaspalvelun vastauksia (kuten tämä), jotka vahvistavat, että jonkinlainen 30 päivän palautus on olemassa.

He suosittelevat lukemaan ehtojaan lisätietoja varten, mutta se on osa ongelmaa: siellä ei ole myöskään mitään paljon tietoa.

Joten mielestämme sinun pitäisi olla hyvä 30 päivässä.

Jotain pohdittavaa ja mahdollisesti kysyttävää siitä, yritätkö hyödyntää tätä matalaa, pitkäaikaista korkoa.

3. Turvallisuus? Ketään, ketään? Bueller?

Monet verkkoisäntälaitteet tarjoavat pitkän luettelon saatavilla olevista tietoturvasovelluksista muutamalla yhdellä napsautuksella lukitaksesi sivustosi ja pitämällä asiat turvassa tuhoisilta yrityksiltä. Jotkut jopa mennä yli ja yli, suorittamalla ennalta ehkäiseviä huoltopalveluja varmistaaksesi, että olet A-OK.

Emme löytäneet samoja tukivaihtoehtoja MidPhase-palvelun kanssa. Toinen mahdollisuus harkita tai tiedustella ilmoittautumisen yhteydessä.

4.Korkea uusimishinta (kaikissa tuotteissa)

MidPhase-palvelimen Web Hosting Personal -paketin tarrahinta 3,95 dollaria / kk näyttää melko hyvältä pinnalta.

Kuitenkin, jos olet ollut pelissä niin kauan kuin olemme, tiedät, että mainostettuihin hinnoitteluihin liittyy yleensä muutama “gotchas”, joka voi tulla takaisin kummittelemaan sinua, jos et ole varovainen.

Valitettavasti MidPhase ei ole tässä tapauksessa erilainen.

Suurin saalis, tässä tapauksessa, on korkeat uusimiskustannukset, kun ensimmäinen suunnitelmasi umpeutuu. Hinta kaksinkertaistuu kautta linjan riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta.

Esimerkiksi henkilökohtainen web-hosting-palvelu maksaa 3,95 dollaria / kuukausi jopa 6,95 dollari / kuukausi. Professional-suunnitelma nousee 4,95 dollarista / kuukausi 8,95 dollari / kuukausi, kun taas Business-suunnitelma nousee myös 5,95 dollaria / kuukausi 10,95 dollari / kuukausi.

Keskivaiheen uusimishinnoittelu nousee nopeasti.

Puskuri, eikö??

Lukuun ottamatta tätä asiaa:

Tämä ei ole edes huonoin havaittu hinnankorotus.

Ei, tämä ylellisyys on varattu verkkotunnusten rekisteröinnille. Ensimmäinen vuosi maksaa sinulle 15,99 dollaria. Se on vähän korkea, mutta ei liian huono asioiden suuressa kaaviossa.

Ongelma ilmenee, kun on aika verkkotunnuksen hintaan uudistua. Tavallista korkeampi uusintahinnoittelu on melko yleistä isännöintitilassa. Mutta se ei ole verkkotunnuksissa. Maksat vuosimaksun, eikä se melkein koskaan muutu riippumatta siitä, kuinka kauan sinulla on.

Toisaalta MidPhase nostaa verkkotunnuksesi hintaan 15,99 dollarista / vuosi 45,99 dollariin / vuosi! Se on järjetöntä, jos olemme rehellisiä.

He saalistavat periaatteessa asiakkaita, tietäen hyvin, että todennäköisyys, että haluat siirtää verkkotunnustasi tai isännöidäsi ensimmäisen vuoden jälkeen, on vähäinen. Joten he hyödyntävät “vaihtokuluja” hinnoitellaksesi sinua.

Soita meille hulluksi, mutta emme ole suuria faneja liiketoimintakäytännöistä, jotka on suunniteltu erityisesti rankaisemaan hyviä, uskollisia asiakkaita.

Keskivaihehinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea yleiskatsaus MidPhase-hosting-suunnitelmiin, jotta voidaan selvittää, sopivatko ne sinulle hyvin:

Keskivaiheen hinnoittelu ja suunnitelmat

Jaetut hosting-suunnitelmat:

 • “Henkilökohtainen web-hosting” suunnitelma alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden sitoutuminen). Se sallii yhden verkkosivuston, 1 aliverkkotunnuksen, 1 tietokannan ja rajoittamattoman määrän sähköposteja.
 • Heidän ”Professional Hosting” -suunnitelmansa alkaa 4,95 dollaria kuukaudessa (sama yhden tai kolmen vuoden sitoutuminen). Se sallii enintään 3 verkkosivustoa ja 3 tietokantaa ja enintään 5 aliverkkotunnusta. Sen mukana tulee myös rajoittamaton määrä sähköposteja, ja sinulla voi olla lisämaksuja, kuten omistettu IP-osoite, SSL-varmenne ja verkkoanalytiikka lisämaksusta.
 • Heidän ”Business Hosting” -suunnitelmansa alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa (yhden tai kolmen vuoden sitoutuminen). Sen mukana tulee rajoittamaton verkkosivusto, rajaton tietokanta, rajaton aliverkkotunnus ja rajoittamaton sähköposti. Sen mukana tulee myös ilmainen erillinen IP-osoite, ilmainen SSL-varmenne ja ilmainen web-analyysi.

Kaikissa heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajoittamaton verkkotila, rajaton kaistaleveys ja ilmainen verkkotunnus.

 • Ilmainen verkkotunnus: Joo.
 • Helppo ilmoittautuminen: Ystävällinen ja helppo käyttää kolmivaiheista kirjautumisprosessia.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Kaikissa jaetussa isäntätilissä on 200 000 tiedostoa ja 10 Gt: n kumulatiivinen tietokanta. Tämän rajan ylittäminen voi johtaa tilisi lopettamiseen.
 • upsells: Paljon myyntimääriä. Ei ole hauskaa.
 • Tilin aktivointi: Nopea tilin aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS-sovellusten nopea ja helppo asennus Softaculous-ohjelmalla.

Suosittelemmeko MidPhase-ohjelmaa?

Ennen kuin kirjaudut MidPhaseen, on pohdittava vakavia kysymyksiä. Ensisijaisesti – nopeus. Mutta myös rahat takaisin -takuu ja turvaominaisuudet.

Siitä huolimatta, jos etsit nopeaa, halpaa vaihtoehtoa, jolla on hyvä käyttöaika ja tuki, MidPhase saattaa olla arpapaikan arvoinen. Tässä tapauksessa, suosittelemme niitä.

Loppusanat Jos haluat nähdä isännöintipalveluntarjoajat, jotka sijoittuivat keskitason yläpuolelle, tarkista parhaiten suoriutuvat isäntämme täältä.

Oletko käyttänyt MidPhasea? Jätä MidPhase-arvostelu kokemuksesi perusteella – positiivinen tai kielteinen – auttaaksemme meitä tarjoamaan rehellisiä ja avoimia arvosteluja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author