InMotion-hosting-arvostelu

inmotion hosting -logo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
USD 6,39 / kuukausi

InMotion-hosting: nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, InMotion on aika mahtava, käytetyt palvelut ja tekniikka ovat korkealaatuisia ja tuki on herkkä ja osaava…. mutta kun tarkastellaan kustannuksia ja sitä tosiasiaa, että heidän palvelimet ovat Yhdysvalloissa, siellä on ehdottomasti parempia vaihtoehtoja. Vaikka asuisit Yhdysvalloissa ja sivustosi olisi suunnattu yhdysvaltalaiselle yleisölle, siellä on edelleen edullisempia vaihtoehtoja… tosiasia kuitenkin, että InMotion on todella hyvä, minkä vuoksi arvioimme sitä niin korkeana!

Kanadan kannalta suosikkimme on edelleen GreenGeeks, he ovat erittäin vihreitä (laittaa 300% käyttämästään takaisin verkkoon), heillä on salamannopea datakeskus Kanadassa (ja Yhdysvalloissa) ja he tarjoavat samat ominaisuudet paljon edullisemmalla hinnalla (6,39 dollaria vs. 3,95 dollaria, se lisää ajan myötä)! Katso GreenGeeks-arvosteluamme.

Lisätietoja InMotion-hosting-palvelusta saat lukemalla alla.

InMotion Hosting-tutkimus

InMotion-hosting-arvostelu

Yksi suurimmista isäntäyrityksistä, inMotion Hosting, aloitti toimintansa vuonna 2001. Se on yksi harvoista verkkopalveluntarjoajista, jota ei omista Endurance International Group (EIG), joka omistaa melko vähän massiivisia isännöintipalveluntarjoajia, kuten HostGator, iPage ja Bluehost..

inMotion Hosting on ylpeä henkilöstöstä web-hosting-asiantuntijoilla, joilla on keskimäärin 4 vuoden kokemus ammattimaisista isännöintituotteista ja / tai palveluista. Niiden johtoryhmä koostuu tekniikan asiantuntijoista, joilla on keskimäärin yli 10 vuoden kokemus web-hosting-palveluista.

He ovat tehneet yhteistyötä useiden tuotemerkkien kanssa, kuten Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel ja Parallels. He ovat tehneet yhteistyötä Sucuri.netin kanssa verkkosivustojen turvallisuudesta. Mainittu yritys on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtaja verkkoturvallisuuden alalla.

inMotion Hosting on saanut useita palkintoja alusta alkaen. Business.com piti heitä jopa parhaaksi valintaksi web-isännöintipalveluihin.

hinnoittelu

inMotion Hosting tarjoaa kolmen tyyppisiä yritysmajoitussuunnitelmia. Niiden nimi on “Launch”, “Power” ja “Pro”. Mainitut paketit näkyvät alla:

inMotion-liiketoiminnan isännöintisuunnitelmat

Ensimmäinen paketti, Launch, maksaa 6,39 dollaria kuukaudessa, jos valitset maksaa yhteensä 2 vuotta etukäteen. Se maksaa sinulle kuitenkin 7,46 dollaria kuukaudessa, jos valitset vuotuisen maksuajan. Käynnistä-paketissa ei voi käyttää kuukausittaista maksutapaa.

Käynnistyssuunnitelma tarjoaa sinulle erilaisia ​​ominaisuuksia käytettävissänne. Sinulle tarjotaan ilmainen verkkotunnus. Lisäksi sinulla voi olla 2 verkkosivustoa yhdessä hosting-tilissä. Hienoa tässä suunnitelmassa on, että se tarjoaa sinulle rajoittamattoman levytilan ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Tämä tarkoittaa, että sinulla on runsaasti tallennustilaa verkkosivustollesi, jotta voit isännöidä enemmän kuvia ja videoita verkkotunnuksessasi.

Rajoittamattoman kaistanleveyden mukana tulee kyky siirtää tietoja useille käyttäjille. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on tuhansia (tai miljoonia) verkkosivustojen katselijoita päivässä. Jos haluat sivustosi olevan suojattu, inMotion Hosting tarjoaa sinulle myös ilmaisen SSL-varmenteen.

Jos verkkotunnuksestasi vastaa useita käyttäjiä, voit tarjota heille omat sähköpostitilinsä. Käynnistä-paketti sisältää rajoittamattomat sähköpostitilit, joihin voit käyttää mitä tahansa laitetta. Lisäksi ne tarjoavat ilmaisia ​​varmuuskopioita. Jos jotain tapahtuu verkkosivustollesi, voit palauttaa sen tietyn varmuuskopion perusteella, jonka on tehnyt inMotion Hosting.

Ohjelmiston manuaalinen asennus voi olla tuskaa. InMotion Hostingin yhden napsautuksen asennusohjelmalla voit asentaa verkkosivuillesi yli 400 sovellusta, mikä tekee oman verkkosivustosi luomisesta erittäin helppoa. Niille, joiden on käytettävä Google-sovelluksia, paketti tarjoaa myös Google-sovellusten integrointiominaisuuden. Tämä tarkoittaa, että Google Apps on sisällytetty cPaneliin, joten voit integroida sen helposti verkkotunnukseesi muutamassa minuutissa.

Jos olet web-kehittäjä tai olet palkannut verkkosivustollesi apua, Launch-paketti helpottaa verkkosivustojen luomista. Sen jaetut palvelimet tukevat useita ohjelmointikieliä, kuten MySQL, PHP, Ruby ja PostgreSQL. Tämän avulla web-kehittäjät voivat kehittää verkkosivuston käyttämällä kieltä, jonka he tuntevat parhaiten.

Jos haluat mainostaa, Launch-paketti tarjoaa sinulle ilmaiseksi 150 dollarin arvosta ilmaisia ​​mainontahyvityksiä. Sen lisäksi he tarjoavat 90 päivän rahat takaisin -takuun. Voit peruuttaa ja saada rahasi takaisin, jos heidän tuotteet ja / tai palvelut eivät vastaa odotuksiasi.

Viimeinkin, inMotion Hosting on ainoa yritys, joka tarjoaa nopeusalueita. He käyttävät edistynyttä reititysteknologiaa, erilaisia ​​datakeskuksia ja ensiluokkaisia ​​kaistanleveyspalveluiden tarjoajia nopeamman verkon tarjoamiseksi. Tämä johtaa parannettuun verkkosivustojesi suorituskykyyn, mukaan lukien verkkosivustojen nopeampi käynnistäminen, sähköpostien hallinta ja tiedostojen lataaminen.

Tukivaihtoehdot

inMotion Hosting tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja ottaa heihin yhteyttä tukea varten:

  • Online live chat,
  • Tukiliput,
  • Puhelu,
  • Sähköpostiviestit,
  • Yhteisön tuki,
  • Skype ja
  • Omatoiminen tukikeskus.

Heidän itseapua tukeva keskus on täynnä erilaisia ​​tietoja, kuten UKK, oppaita, työkaluja ja resursseja sekä tuoteoppaita..

Hienoa inMotion-isännöinnissä on heidän kykynsä tarjota tukea Skypen kautta. Viestintäalustaa käytetään laajalti yritysten keskuudessa, ja se voi olla kätevä tapa kommunikoida yrityksen kanssa. Ne tarjoavat myös 24 × 7 -keskustelu- ja puhelintukijärjestelmän. Antaa sinulle useita tapoja ottaa heihin yhteyttä.

InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelu on erinomaista. Useimmissa arvosteluissa todetaan, että kyselyihin vastaaminen on nopeaa niin live-chatissa kuin puhelimitsekin. Tukitiimi pystyy vastaamaan monimutkaisiin kysymyksiin, ja heidän henkilöstönsä ovat erittäin perehtyneitä tuotteisiinsa ja / tai palveluihinsa. Tukiliput saavat vastauksen myös muutamassa tunnissa.

Plussat

InMotion Hostingilla on hosting-jättiläisenä hyvät puolet:

90 päivän rahat takaisin -takuu

Suurin osa palveluntarjoajista tarjoaa vain 30 päivän rahat takaisin -takuun. InMotion Hosting tarjoaa sinulle 90 päivän arvosta rahaa takaisin. Tämä on melko runsas tarjous. Kun olet tyytymätön heidän palveluunsa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että rahasi tuhlaanvat mistään.

SSD-tallennustila

Kaikki yrityksen isännöintisuunnitelmat tarjoavat ilmaisen SSD-tallennustilan. Tämä on etu, koska SSD on nopeampi kuin perinteiset vastaavat. Tämän seurauksena verkkosivustosi latautuu nopeammin kuin vanhoja asemia käyttävät verkkosivustot. Jos verkkosivustosi latautuu nopeammin, asiakkaasi ovat tyytyväisempiä. Kaikki vihaavat odottamista, eikö niin? Lisäksi nopeammin ladattavia verkkosivustoja suosivat hakukoneet kuten Google, kun kyse on sijoituksista.

Ilmainen SSL-varmenne

Voit saada ilmaisen SSL-sertifikaatin, jonka avulla voit suojata asiakkaiden arkaluontoisia tietoja. Lisäksi se auttaa parantamaan sijoitusta hakukoneissa!

Rajoittamaton postilaatikko

Halvimmalla paketillaan saat jo rajattomasti postilaatikoita, jotka voivat synkronoida useilla laitteilla. Voit käyttää näitä postilaatikoita jopa millä tahansa laitteella. Kun verkkosivustostasi vastaa useita ihmisiä, voit antaa heille omat sähköpostitilisi ilman lisämaksua.

Luotettavuus ja suorituskyky

Arviot ovat osoittaneet, että inMotion Hosting tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn verkkosivustoja huipputeknologiansa ja palvelimiensa ansiosta. Niiden käyttöaika on 99,99%, mikä tarkoittaa, että verkkosivustollasi ei ole kaatumisia tai seisokkeja.

Luotettava asiakastuki

Heidän tukijärjestelmänsä ovat saatavana useissa viestintämuodoissa. Ne tarjoavat yhteisötukea ylimääräisenä tukikerroksena, jonka avulla käyttäjät voivat puhua muiden käyttäjien kanssa. Lisäksi he voivat vastata vaikeisiin ja maailman ulkopuolella oleviin tuotteisiin ja / tai palveluihin liittyviin kysymyksiin.

Haittoja

InMotion Hosting -yhteistyössä on haittoja. Tässä on joitakin niistä:

Ei kuukausittaista laskutusta

Kun haluat vain kokeilla web-hosting-yritystä, saatat haluta saada vain kuukausittain-sopimuksen. Et halua hankkia 3 vuoden arvoisia palveluita edes tietämättä, vastaako se parin arvoa.

InMotion Hosting -palvelun huono puoli on kuukausittain maksettavien ehtojen puuttuminen. Et ehkä halua maksaa koko vuotta etukäteen, varsinkin jos sinulla on vähän varoja.

Ei halvin

Joo. inMotion ei ole halvin siellä. Jotkut yritykset tarjoavat hintaan 3 dollaria tai 4 dollaria kuukaudessa samoista ominaisuuksista, joita inMotionilla on tarjota.

Vain 2 verkkotunnusta

Voit isännöidä vain 2 verkkotunnusta yhdessä hosting-tilissä. Jos sinulla on esimerkiksi 10 verkkosivustoa, sinun on mentävä kolmanteen suunnitelmaan, Pro-pakettiin. Tämä maksaa sinulle noin 18,99 dollaria kuukaudessa, jos maksetaan kuukausi-kuukaudessa – ja hinta ei ole liian halpa.

Puhelimen varmennus

Petosten estämiseksi yritys velvoittaa asiakkaat tarkistamaan ostonsa puhelimitse. Tämä voi olla vaikea asiakkaille, jotka eivät asu Yhdysvalloissa.

johtopäätös

Kuten yhteenvedossamme mainitaan, InMotion on todella todella hyvä, mutta se tulee hintaan, etkä sinä isännöit Kanadassa, mikä vaikuttaa sivustosi yleiseen nopeuteen. Suosittelemme, että katsot GreenGeeks-ohjelmaa, katso arvostelu.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-17Arvioitu tuote InMotion HostingAuthor Rating 41star1star1star1starharmaaTuotenimi InMotion HostingPrice
6,39 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author