HostMonster Review: Tärkeät haitat ja edut, jotka on otettava huomioon ennen ostamista

HostMonster arvostelu

Jotkut asiat paranevat iän myötä. Se on joka tapauksessa vanha sanonta.

Valitettavasti niin ei aina ole.

HostMonster perustettiin jo vuonna 1996, jolloin heistä tuli yksi alan vanhimmista verkkoisäntäkoneista (ennen sulautumista EIG: ään vuonna 2015).

Hankimme kesäkuussa 2015 HostMonster ‘Basic Plan’in aloittamaan yksityiskohtaisten suorituskykytestien suorittamisen arvioimiseksi. Loimme WordPress-perussivuston ja olemme seuranneet sivustotilastoja, kuten nopeutta & käyttöaika (muiden tärkeiden kriteerien joukossa) muutaman kuukauden ajan, jotta voidaan selvittää, missä ne ovat suhteessa alan muihin verkkoisäntäihin.

Antaako HostMonsterin kokemus heille kilpailuedun? Tai on niiden suorituskyky laskenut, kuten monet muut äskettäin hankitut EIG-tuotemerkit?

Katsotaanpa mitä löysimme!

Hyödyt HostMonster Hosting -sovelluksen käytöstä

Tunnustamme: meillä oli suuria toiveita näihin alan veteraaneihin.

Ne ovat olleet useita kertoja korttelin ympäri, ja ne ovat nyt yhden suurimman teollisuusryhmittymän omistuksessa. Joten luulet heidän pitävän tavaroitaan yhdessä.

HostMonster toimittaa kunnollisia juttuja (tuo mukanaan muutama mukava lisäominaisuus, kuten välitön käyttöönotto).

Tässä on nopea yhteenveto löytämistämme suurimmista positiivisista näkökohdista:

1. Keskimääräinen käyttöaika (99,96%)

Teollisuuden keskimääräinen käyttöaika on noin 99,93% analyysiimme perustuen.

HostMonster on alan standardin yläpuolella, keskimäärin käyttöaika 99,96 prosenttia viimeisen 24 kuukauden aikana. Se on aika hyvää.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,85%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,93%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

HostMonster viimeisen 24 kuukauden tilastotiedotHostMonster keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Ihmisarvoinen (silti epäjohdonmukainen) tuki

Henkilökohtaisen arviointimme aikana HostMonsterista heidän live-chat-tukiasiamiehensä muodosti yhteyden neljän minuutin sisällä ja vastasi suurimpaan osaan kysymyksiämme 2 minuutin sisällä. Tuki ei puuttunut meihin, mutta se oli tarpeeksi hyvä saada työnsä aikaan silloin.

Vaikka he tarjoavat puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tukea, siellä on pitkä vahvistusprosessi, josta voi olla haittaa joillekin käyttäjille.

Taustatarkistus on kuitenkin paljastanut muiden asiakkaiden villisti epäjohdonmukaisia ​​arvosteluja. Joten kulkeudu varoen.

HostMonster-tuki

Ihmisarvoinen asiakastuki HostMonsterilta

3. Hyvät turvavaihtoehdot

HostMonster tarjoaa muutamia erilaisia ​​suojausvaihtoehtoja, joiden avulla voit suojata sivustoasi ja pitää pahantekijät (tai ohjelmat) loitolla..

Uskomatonta, että WordPress-sivustojen hakkerointi tapahtuu parhaiten hosting-yrityksen haavoittuvuuden kautta (peräti 41% yhdessä tutkimuksessa)!

Seuraa tarkkaan jäljessä ‘epävarmoja teemoja’ ja ‘haavoittuvia laajennuksia’, mikä on luonnollinen seuraus niin monille erilaisille kolmansien osapuolien työkaluille, jotka yrittävät toimia yhdessä nopeasti kehittyvässä ympäristössä.

HostMonster tekee hyvää työtä sisältäen erilaisia ​​suojausominaisuuksia, kuten Hotlink Protection, SSH Access, SSL-tuki, säännölliset sivuston varmuuskopiot ja Spam Assassin Protection.

4. Pikatoimitus & Pika-asennus

Jos päätät käyttää heidän omaa tai VPS-isäntään, he lupaavat palvelimiensa välittömän varaamisen.

Tämä on hyvä uutinen ihmisille, jotka haluavat aloittaa nopeasti (tai Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitseville), koska sinun ei tarvitse käydä läpi pitkää, varmennettua vahvistuspuhelua tai jotain muuta. Sen sijaan sinun pitäisi odottaa palvelimiesi olevan valmis sekunneissa.

Kuten monet muut web-palveluntarjoajat, he myös heittävät ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi kaikkien uusien suunnitelmiensa kanssa. Jippii!

5. Melko hyvä arvo (50 Gt tallennustila, mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL)

HostMonsterin perussuunnitelma ei ole halvin hinta 4,95 dollaria / kk, mutta saat kuitenkin melko hyvän vastineen ottaen huomioon jotkin rajoitukset ja lisäominaisuudet.

Ensinnäkin, saat jopa 50 Gt tallennustilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä suoraan porteista. Lisäksi saat myös ilmaisen SSL-varmenteen.

Ottaen huomioon, että GoDaddy yrittää myydä sinulle vielä 100 dollaria vuodessa juuri tämän ominaisuuden suhteen, huomaat, että alkuperäinen hinta on melko kohtuullinen arvo.

Miinukset HostMonster Hosting -sovelluksen käyttämisessä

Toistaiseksi tukikokemuksemme oli hyvä. Mutta olemme löytäneet useita sekalaisia ​​arvosteluja muilta.

Arvostamme ylimääräistä huomiota yksityiskohtiin turvallisuuskysymyksissä auttamalla varmistamaan, että heidän asiakkaidensa sivustot ovat turvallisia.

Mutta täällä asiat kiinnostavat.

Katsotaanpa mitä negatiivisia näkökohtia sinun tulisi pitää mielessä ennen kuin päätät seuraavasta verkkoisäntästäsi.

1. Keskimääräinen sivun latausaika viimeisten 24 kuukauden aikana

HostMonster toimitti keskimääräisen sivunopeuden 936 ms viimeisen 24 kuukauden aikana.

Se ei todellakaan ole paras, mutta ei pahin, mitä olemme nähneet.

Se on kriittistä, kun otetaan huomioon Aberdeen-ryhmän havainnot, että vain pieni, pieni sekunnin viive aiheuttaa osuman kaikkialle:

 • Tulosten lasku 7%
 • Sivun katselukertojen lasku 11%
 • Asiakastyytyväisyyden lasku 16%

HostMonsterin keskimääräinen latausaika:

HostMonster viimeisen 16 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotHostMonsterin keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. Harhaanjohtava hinnoittelu edellyttäen pitkää sitoumusta

HostMonster ei tarjoa todellista kuukausittaista suunnitelmaa, ja vähimmäisvaatimus alkaa 12 kuukaudesta.

Mikä on vielä pahempaa – hinta on myös kalliimpi tälle vaihtoehdolle.

Esimerkiksi, jos haluat halvemman mainosprosentin, jota he näyttävät sivustolla, joudut sitoutumaan kolmeen vuoteen (maksetaan kokonaan etukäteen).

Se on suuri sitoutuminen, kun teillä ei kirjaimellisesti ole aavistustakaan siitä, pidätkö heistä vielä.

Valitettavasti tämä tekniikka on myös yleinen käytäntö isännöintihallilla.

HostMonster yksityiskohtainen hinnoittelu

3. Piilotetut kustannukset & palkkiot

Valitettavasti matkalla on myös muutama piilotettu kustannus, joka saattaa yllättää sinut.

Ensin – matala tarjoushinta on käytettävissä vain uusille suunnitelmille. Kun suunnitelmasi uusitaan, hinta hyppää takaisin normaaliin (paisutettu) hintaan.

Heidän “ilmainen verkkotunnus” ei ole ilmainen. Jos päätät peruuttaa tilisi, sinulta veloitetaan maksu, jota ei palauteta.

30 päivän rahat takaisin

4. He veloittavat varmuuskopiot

Ylimääräisistä maksuista on myös 1,99 dollarin kuukausimaksu varmuuskopioista (jos haluat näitä). Monet muut web-hosting-yritykset, joita olemme tähän mennessä tarkistaneet, vievät tämän ominaisuuden ilmaiseksi, joten se on vain uusi maksu pitkästä listasta, joka on nyt lisääntymässä..

5. Kallis muuttomenot

Nykyisen verkkosivustosi siirtäminen hosting-yrityksestä toiseen ei ole maailman haastavin asia. Teknisesti prosessi on melko yksinkertainen, jos tiedät mitä teet.

Mutta se on juuri ongelma:

Kaikkien tämän käsityön tekeminen ei ole oikein aikaa arvoista, jos et ole jo tekniikan taitava verkkovastaava.

Siksi monet tarkistamasi Web-palvelimet toimittavat sinulle sivuston muutokset ilman lisäkustannuksia. Heille on järkeä nähdä, koska he saavat periaatteessa uuden asiakkaan, kun heidän kilpailijansa menettää samanaikaisesti. Joten on helppo ‘ilmainen ilmaisu’ tarjota ihmisille hyvää tahtoaan.

Valitettavasti HostMonster ei ole täysin samaa mieltä tästä otteesta. Sen sijaan he käyttävät sitä toisena rahaa ansaitsevana tilaisuutena.

He antavat sinun siirtää oman sivustosi ilmaiseksi FTP: n (joka tarkoittaa ”File Transfer Protocol”) kautta. Mutta kuten olemme keskustelleet, se ei todennäköisesti kannata aikaa.

Joten HostMonster voi tehdä sen puolestasi, mutta viileällä 149,99 dollarilla vastineeksi. He tekevät sen jopa viidelle sivustolle ja 20 sähköpostitilille. Se on kuitenkin edelleen melko kallista asioiden suuressa järjestelmässä, kun ostamasi isännöintisuunnitelma ei todennäköisesti edes maksa sinulle niin paljon.

Ainakin ei ensimmäisen kauden aikana. Mikä vie meidät seuraavaan numeroon …

6. Korkeat suunnitelman uusimiskustannukset

Web-sivustot eivät valehtele sinänsä. He vain venyttävät totuutta hieman.

Ota esimerkiksi hinnasivu. Ne alhaisimmat hinnat näyttävät hyvältä ensimmäisestä passista, eikö niin? Muutama taalaa kuukaudessa ei todennäköisesti edes kata kahvilaskuasi nykyään.

Kuitenkin vasta kun kaivaat usein kysyttyjä kysymyksiä tai ehtoja, alat pelata petoksen kerroksia.

Ensimmäinen yleinen virhe on yleensä se, että voit saada nämä alhaiset ilmoitetut hinnat vain, jos maksat ennakkomaksun vähintään kolme vuotta. Siirrymme huonosta pahempaan, kun kuitenkin alkaa tutkia, kuinka paljon nämä suunnitelmat maksavat, kun on aika uudistaa muutaman ensimmäisen vuoden jälkeen.

HostMonsterin uusimishinnoittelu kaksinkertaistuu ensimmäisen kauden jälkeen.

HostMonsterin “halvat” kuukausimaksut kaksinkertaistuvat silmänräpäyksessä, hinnat alkavat 4,95 dollarista kuukaudessa ja lopulta lähes kymmeneen dollariin samasta palvelusta. Suuremmat Plus-, Choice- ja Plus Pro -suunnitelmat kasvavat entistä dramaattisemmin, maksamalla sinulle korkeammat hinnat suhteellisen perustarjouksesta päivän päätteeksi.

Joten jos et näe itsesi haluavan siirtää isännät uudelleen muutaman vuoden kuluttua, on todennäköisesti kannattaa hankkia muutama ylimääräinen dollari ja saada paras arvo pitkällä tähtäimellä.

HostMonster hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on lyhyt kuvaus HostMonster-isännöintisuunnitelmista:

Jaettu hosting: Heillä on kolme jaettua hosting-suunnitelmaa:

 • Perussuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 4,95 dollaria kuukaudessa. Se tukee yhtä verkkosivustoa ja mukana tulee 50 Gt: n tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys, tuki 5 sähköpostitilille ja 25 aliverkkotunnukselle.
 • Plus suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomasti verkkosivustoja ja mukana on mittaamaton tallennustila, rajaton kaistaleveys, rajoittamaton aliverkkotunnus ja sähköpostitilit.
 • Pääsuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa, mutta on usein myynnissä 6,95 dollarilla kuukaudessa. Se tukee rajattomasti verkkosivustoja, tallennustilaa, sähköpostitilejä, aliverkkotunnuksia ja kaistanleveyttä

Huomaa, että tämä hinnoittelu on käytettävissä vain, jos kirjaudut sisään kolmeksi vuodeksi.

HostMonster hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Helppo ilmoittautuminen: Yhden sivun rekisteröinti. Niiden avulla on erittäin helppo rekisteröityä.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Rekisteröitymällä suostut myöntämään heille yksinoikeudettoman lisenssin käyttää tililläsi olevaa sisältöä heidän kanssaan sopivaksi katsomallaan tavalla. Kaikilla jaetun hosting-tilin rajoituksilla on yhteensä 1000 tietokantataulua, 3 Gt: n koko tietokanta ja 200 000 inoa.
 • upsells: Muutama lisämäärä.
 • Tilin aktivointi: Välitön aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Mojo-kauppapaikka suosittujen sovellusten ja CMS: ien helppoa asentamista varten.

Suosittelemmeko HostMonsteria?

Ei, emme.

Totta puhuen, HostMonsterin suorituskyky on melko keskimääräinen.

Heidän asiakastuensa on kunnollista mutta epäjohdonmukaista.

HostMonster epäonnistui nopeustesteissämme, ja se on valtava huolenaihe, sillä toimivana verkkosivustona nähdään olevan ehdollinen edellytys.

Sitten sinulla on kysymys aivan liian yleisistä hinnoittelu temppuista, jotka eivät ole aivan yhtä hyviä kuin mainostetaan, kun alkaa laskea kaikki ylimääräiset maksut ajan myötä.

Yksinkertaisesti sanottuna – siellä on parempia isäntiä rahaa vastaan.

Esimerkiksi arvostelujemme mukaan sekä A2-hosting että SiteGround ovat ylivoimaisia ​​melkein jokaisessa luokassa. Suosittelemme, että kokeilet katsoa yhtä näistä kahdesta ennen HostMonsterin kokeilua.

Onko sinulla kokemusta HostMonsterista? Haluamme nähdä alla olevan arvostelu! Olemme tyytyväisiä kaikkiin arvosteluihin – positiivisiin tai kielteisiin – niin kauan kuin ne ovat rehellisiä ja avoimia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author