HostMonster arvostelu

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ +4,95 / kk

HostMonster: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Valitettavasti pähkinänkuoressa, emme suosittele HostMonsteria tietyistä syistä, joista tärkeimmät ovat turvallisuus ja tuki. Käytetään läpi muutama havaitsemamme ongelma.

turvallisuus: SSL-varmenteen (https, suojattu sivusto) hankkiminen on nykyään välttämätöntä, Google ehdottomasti suosii https-sivustoja ja Chrome merkitsee aktiivisesti ei-suojatut sivustot “ei-suojatuiksi”. Perus-SSL-varmenteet ovat tosiasiassa ilmaisia ​​nykyään, koska ne ” olet niin tärkeä. Useimmat isännät tarjoavat tämän myös ilmaiseksi, koska se on helppo integroida. HostMonster sitä vastoin ei poista sitä heidän perussuunnitelmassaan, toisessa suunnitelmassaan tai kolmannessa suunnitelmassaan. Sinun on mentävä heidän 4. PRO-suunnitelmaansa saadaksesi SSL-varmenteen. Se on vain hullua!

Tuki: Niiden tuesta on melko vähän valituksia, jotka kelluvat, liian monta sivuuttaakseen. Kaikkea suurista viivästyksistä tukivasteissa yksinkertaiseen huonoon tukeen.

hinnoittelu: Ilman SSL-varmenteita, rajoittamatonta levytilaa, huonoa tukea jne. .. Ainakin odottaisit kohtuullista halpaa hintaa, valitettavasti nopea, ne alkavat 4,95 dollaria kuukaudessa, joka on vähintään 1 dollarin enemmän kuin keskimäärin näemme, yleensä mukana SSL ja kunnollinen tuki.

Joten mitä todella sanomme: siellä on paljon verkkoisäntäjä, jotka ovat paljon parempia melkein kaikessa! Vältä HostMonsteria! Sen sijaan tutustu parhaaseen web-hosting-vertailuomme.

Jos olet jotenkin edelleen kiinnostunut HostMonsterista, jatka lukemista alla.

HostMonster-tutkimus

HostMonster arvostelu

HostMonster aloitti vuonna 1996 tekemällä yrityksestä yhden vanhimmista palveluntarjoajista. Sen perusti Matt Heaton, sama henkilö, joka käynnisti BlueHostin. Se sulautui Endurance International -konserniin (EIG) vuonna 2015. EIG on jättiläinen, joka omistaa monia web-hosting-yrityksiä, kuten HostGator, BlueHost ja Arvixe..

Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Provossa, Utahissa, Yhdysvalloissa. Tämä yksityisomistuksessa oleva yritys tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Näitä ovat muun muassa jaettu hosting, VPS-web-hosting ja erilliset palvelimet.

hinnoittelu

HostMonster tarjoaa neljä erilaista pakettia web-hosting-ratkaisuilleen. Nämä suunnitelmat ovat nimeltään Basic, Plus, Prime ja Go Pro. Mainitut paketit näkyvät alla:

HostMonster hinnoittelu

Halvin suunnitelma on Basic ja se maksaa 4,95 USD kuukaudessa, jos valitset 36 kuukauden sopimuksen. Siten sinun on maksettava etukäteen yhteensä 178,20 dollaria. Jos valitset 12 kuukauden ja 24 kuukauden sopimuksen, joudut maksamaan 6,95 dollaria ja 5,95 dollaria kuukaudessa. Mainitut määrät ovat vain erityisiä johdantohintoja. Tämä tarjoushinta on voimassa vain ensimmäisellä aikavälillä. Säännöllisiä hintoja sovelletaan uusittaessa käyttämääsi suunnitelmaa.

Perussuunnitelma antaa sinulle vain yhden verkkosivuston kutakin isäntätiliä kohti. Jos haluat useita verkkosivustoja, voit valita Plus-paketin, jonka avulla sinulla voi olla korkeintaan 10 verkkosivustoa hosting-tiliä kohden. Jos sinulla on yli 10 verkkosivustoa, sinun täytyy hankkia Prime-paketti, jonka avulla voit ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja.

Verkkosivuston tila on rajoitettu 50 Gt. Tämä tarkoittaa, että hosting-tililläsi voi olla korkeintaan 50 Gt tietoa, mikä on yleensä enemmän kuin tarpeeksi yrityksen verkkosivuston rakentamiseen. Itse asiassa voit rakentaa niistä melko vähän sellaisella määrä levytilaa..

Verkkosivuston mukaan perussuunnitelman suorituskyky (yhdessä Plus- ja Prime-suunnitelmien kanssa) on vakio. Joten mitä tämä tarkalleen tarkoittaa? Pyysimme heidän tukitiimiään oppimaan lisää siitä. Heidän mukaansa “koska se on jaettu palvelin, meillä ei ole tarkkoja resursseja. Jos alkaa vaikuttaa muihin saman palvelimen verkkosivustoihin, ilmoitamme sinulle, jotta voit joko korjata sen tai päivittää sen monta kertaa. Tämä johtaa kuitenkin siihen, että verkkosivustosi suljetaan, kunnes ongelmat on ratkaistu. ” Mainittu keskustelu näkyy alla:

Chat

Tämä tarkoittaa, että jaat resursseja muiden tilinomistajien kanssa samalla palvelimella. Kun alkaa vaikuttaa palvelimen suorituskykyyn, tilisi jäädytetään. Sinun on korjattava tämä päivittämällä tilisi korkeamman tason pakettiin verkkosivustosi tarpeiden mukaan. Kun he tietävät, että tilisi vaarantaa muiden tilien suorituskyvyn, sinun tilisi jäädytetään, kunnes ongelma on ratkaistu.

Okei. Jatkamme suorituskykyä ja siirrymme postilaatikoihin. Sinulla voi olla 5 sähköpostitiliä hosting-tiliä kohti. Määrä on melko pieni verrattuna muihin palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat rajoittamattomia sähköpostitilejä. Jos sinäkin isännöit aloitussivustoa, sinänsä tämä määrä on aivan riittävä. Sähköpostin tallennustila on 100 Mt tiliä kohti. Jälleen kerran aloittelijalle tämä voi täyttää kunkin postilaatikon vaatimukset.

HostMonster antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, kun olet rekisteröitynyt heidän kanssaan. Tämä on hyvä, jos yrität säästää muutama taalaa muille lisäosille. Toisin kuin muut web-palveluntarjoajat, tilisi alustava asennus on ilmainen.

Ne antavat käyttöajan 99,99%. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustollasi on harvoin seisokkeja. Lisäksi he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et siis ole tyytyväinen heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa, saat hyvityksen.

Tukivaihtoehdot

HostMonster tarjoaa sinulle erilaisia ​​tukivaihtoehtoja. Näitä ovat seuraavat:

  • Online-livekeskustelu
  • Puhelintuki
  • Ohjekeskus / tietokanta
  • Lipun jättäminen

Tekninen puhelintuki ja tekninen live-chat-tuki ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Puhelintuki myyntiin on saatavilla 7 päivää viikossa klo 6–21, MST. Heillä on myös erilaisia ​​online-live-chat- ja puhelintukilinjoja laskutukseen, palvelusehtojen noudattamisosastoon ja todentamiseen.

Heidän tietopohjansa tai ohjekeskuksensa on täynnä oppaita, kuinka määrittää ja hallita tuotteita ja palveluita, joista maksat. Tämä on selvästi saatavana heidän verkkosivuillaan 24/7/365. Se sisältää myös video-oppaita, jotka saattavat auttaa sinua helposti tekemään asioita, joita tarvitset tilisi luomiseen ja käyttöön.

Asiakkaiden asiakaspalvelun arviot olivat enimmäkseen negatiivisia. Useimmat asiakkaat olivat tyytymättömiä edustajiinsa. Kun verkkosivustot joutuvat vaikeuksiin, niiden tekniset edustajat vastasivat vain anteeksipyynnöin. Ei ollut aloitetta tehdä jotain heidän kohtaamistaan ​​asioista. Vaikka he ovat perehtyneitä yksinkertaisiin kysymyksiin, he eivät pysty vianmääritykseen moniin tilinomistajien kohtaamiin ongelmiin.

Plussat

30 päivän rahat takaisin takuu

Jos kokeilet niitä ja päätit, että ne eivät ole tarpeitasi sopivia, voit todella saada hyvityksen. Vaikka tämä hyvitys ei koske verkkotunnuksen rekisteröintiä, on silti hyvä säästää muutama taalaa.

Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

Joo. Voit itse säästää muutama taalaa ilmaisella ensisijaisella verkkotunnuksen rekisteröinnillä. Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, on aika hyödyntää tätä tarjousta.

Haittoja

HostMonsterilla liittymisellä on useita haittoja.

Rajoitettu levytila

Ne antavat sinulle vain noin 50 Gt levytilaa. Ei paljon käyttöä, jos sinulla on suurikokoisia videoita ja kuvia, jotka sinun on sijoitettava verkkosivustollesi. Lisäksi, jos sinulla on ylimääräisiä ladattavia tiedostoja, tämä suunnitelma ei ole oikea sinulle.

Jos haluat rajoittamattoman levytilan, sinun on valittava kolmas suunnitelma, Prime-paketti. Erityinen johdantohinta on 6,95 dollaria kuukaudessa, jos valitset 36 kuukautta. Tämä tarkoittaa, että sinun on poistettava etukäteen 250,20 dollaria. Jos haluat tehdä 12 kuukauden ja 24 kuukauden sopimuksen, sinun on kuormitettava vastaavasti 9,45 dollaria kuukaudessa ja 8,45 dollaria kuukaudessa..

Rajoitetut sähköpostitilit

Perussuunnitelmassa sallitaan vain 5 sähköpostitiliä. Entä jos verkkosivustostasi (tai yrityksestäsi) vastaa kuusi henkilöä? Silloin ilmeisesti tämä ei ole oikein sopiva.

Voit valita seuraavan suunnitelman, Plus-paketin, joka maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa, jos valitset 36 kuukautta etukäteen. Tämä on edelleen erityinen johdantohinta. Uusimisessa joudut maksamaan normaalit hinnat. Voi, BTW, mainittu kalliimpi suunnitelma sallii jopa 100 sähköpostitiliä.

Huono asiakastuki

Ei. He eivät tarjoa lupaamaansa erinomaista asiakaspalvelua. Useimmat arvostelut olivat tyytymättömiä edustajiinsa ja tekniseen tukitiimiinsä. Useimpien teknisten edustajien oli pyydettävä anteeksi huonosta palvelusta (esim. Palvelimet menivät alas, verkkosivut kaatuneet jne.). Ja mikä pahentaa tilannetta, heidän piti vain anteeksi ja todeta, etteivät he voi tehdä asialle mitään.

Yksi asia, jota sinun on etsittävä isännöintipalveluntarjoajalta, erinomainen asiakastuki. Jos yrityksellä ei ole sitä, vältä heitä. Entä jos verkkosivustosi kaatui ja tärkein asiakkaasi surffaa tällä hetkellä? Mitä??!! Menetät sitten arvokkaan asiakkaan. Pahempaa on, että kun näin tapahtuu, tukitiimi ei ole paikalla auttamassa sinua. Voi harmi.

Saatat huomata myös keskusteluni (kuvan), joka oli aikaisemmin annettu tässä arvostelussa. Asiakas edustaja sanoi: “Mikä vie sinut Bluehostiin?” Tämä tarkoittaa, että sekä BlueHostilla että HostMonsterilla on samat asiakaspalvelun edustajat. Tämä saattaa olla ilmeinen syy, että he ovat perustaneet sama henkilö. Mutta se, että asiakaspalvelun edustaja ei pysty erottamaan BlueHost-asiakasta ja HostMonster -asiakasta, osoittaa, että he eivät myöskään pysty erottamaan kahden yrityksen tuotteita ja palveluita. Näytämme sinulle yhteenvedon keskustelusta:

Chat

Emme tiedä, onko kyse oikeasti valmiista mallista, jotka he ovat luoneet BOTH BlueHostille ja HostMonsterille. Tai luultavasti edustaja todella teki virheen. Ge’ez …

johtopäätös

HostMonster ei ole yritys, jota suosittelemme. Ei. Ei tule tapahtumaan. Haitat ylittävät suuresti yrityksen kanssa työskentelemisen edut. Suuri asiakastuki puuttuu ja selvästi, se on vain toinen EIG-yritys siellä. Ominaisuudet ovat myös hyvin rajalliset. Sinun on parempi olla muiden palveluntarjoajien kanssa siellä.

YhteenvetoArvostaja Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-27Arvioitu kohde HostMonsterAuthor Rating 21star1starharmaaharmaaharmaaTuotenimi HostMonsterPrice
4,95 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author