HostMetro Review: Vakavia ongelmia nopeuteen ja käyttöaikaan …

Hostmetron kotisivu

HostMetro perustettiin hiljattain vuonna 2012 erikoistumaan vain jaetun isäntäpalvelun tarjoamiseen.

He ovat myös yksi harvoista web-koneista, joilla on taattu hintalukko, joten hinnoittelusi ei hyppää 200%, kun on aika uudistaa.

Lisäksi he ylpeillä 99,9%: n käyttöaika, jotta pyritään tarjoamaan kohtuullinen tarjous budjetti tietoisille asiakkaille.

Mutta ovatko kaikki nämä väitteet liian hyviä ollakseen totta?

Perustimme WordPress-testisivuston HostMetricin ‘Mega Max Planiin’ jo kesäkuussa 2015. Viime kuukausien aikana olemme seuranneet ja analysoineet niiden suorituskykyä, koonnut tärkeimmät tulokset mukaan lukien käyttöaika & nopeutta voidaksesi tarjota sinulle tämän puolueettoman arvioinnin.

Aloitetaan:

Hyödyt HostMetro Hosting -palvelun käytöstä

HostMeton “Hintalukutakuu” on yksi innovatiivisimmista tarjouksista, joita olemme nähneet tarkistaessamme melkein kolmekymmentä erilaista web-hosting-yritystä. Mitä muuta he tarjoavat alhaisten hintojen lisäksi?

1. Asiakastuki epäjohdonmukaisesti

Kokemuksemme HostMetron asiakastuesta alkoi melko hyvin. Heidän edustajansa yhdistyivät nopeasti ja vastasivat kaikkiin kysymyksiimme ajoissa.

HostMetro-tukiKeskustelemme HostMetron asiakastukiasiamiehen kanssa

Valitettavasti taustakontrollimme osoittavat yleensä sekalaisia ​​arvosteluja asiakastukiosaston saatavuudesta (ja tehokkuudesta).

 • ”Emme pysty kirjautumaan sisään c-paneeliin ja sähköposti ei toimi. Olemme yrittäneet ottaa yhteyttä online-tukeen, eikä kukaan ota yhteyttä. Selittääkö kukaan teistä minulle mitä tapahtuu? “
 • Asiakaspalvelusi on kauhea! Etsin ehdottomasti uutta isäntää. Minulle kerrottiin, että saat sivustoni uudelleen aktivoitumaan, jotta voisin korjata asiat uudelleen plugins. Sitä ei ole tehty. Tämä on tapahtunut niin monta kertaa ja olen valmis. ”
 • “Hei kaverit, tämä on melkein päivän kuluttua verkkosivustoltamme, ja emme saa apua 24 tuntia vastaamaan lippuun? Haluan apua pian, en voi edes tavoittaa sinua puhelun aikana. “
 • ”Mikä näyttää tuen ongelmasta? En voi saada ketään puhelimeen, ja sen melkein kaksi tuntia odottaa. En voi edes olla yhteydessä chat-tukeen. Ja sähköpostituki on erittäin hidasta. Meillä on ongelma sähköpostiosoitteissamme ja haluan jonkun korjaamaan sen minulle. ”

2. Hintalukutakuu (!)

Useimmat isännät imevät sinut naurettavan alhaisella hinnalla, kun kirjaudut ensimmäisen kerran heidän kanssaan. Kun suunnitelmasi on valmis ja on aika uudistaa, tämä alhainen hinta katoaa ja hintasi voi kaksinkertaistua tai jopa kolminkertaistua näennäisesti yön yli.

HostMetro kuitenkin tukee tätä trendiä ja takaa alkuperäisen rekisteröintitasosi – jopa tulevia uusimisia varten!

Se on valtava tarjous, joka tarjoaa valtavan hintaetu, jos aiot pysyä heidän kanssaan pitkällä aikavälillä.

3. Ilmainen verkkosivuston siirto (rajoituksilla)

HostMetro siirtää mielellään nykyisen verkkosivustosi palvelimilleen ilmaiseksi.

MUTTA…

Vain jos se ei ylitä 3 Gt. Muuten olet yksin.

Ja sivuston siirtoa on pyydettävä 30 päivän kuluessa tilin luomisesta.

Jos olet onneton, voit aina hyödyntää heidän 30 päivän, kysymyksiin vastaamattomia, rahat takaisin -takuita.

4. 99,9% Uptime-takuu

Useimpien isäntien käyttöehdot -sivu on siinä, missä optimismi kuolee.

Mikä näytti alun perin hyvältä, alkaa nopeasti muuttua painajaiseksi, kun luet kyseenalaista politiikkaa toisensa jälkeen.

Löydät kuitenkin silloin tällöin jotain positiivista, joka palauttaa uskoasi joihinkin yrityksiin.

Haudattu HostMetron ehtoihin on heidän Uptime-takuukäytäntönsä.

Jos heidän vuotuinen käyttöaika keskimäärin laskee alle 99%, saat ilmaisen kuukauden ylläpidon, joka hyvitetään takaisin tilillesi. Vaikka tämä merkki on alhaisempi kuin keskimääräinen käyttöaika, jonka olemme nähneet 30 isännässä, se on silti hyvä käytäntö, joka osoittaa heidän seisoneen palvelunsa takana.

Myös joitain vakiopoikkeuksia sovelletaan, vaikka ne olisivatkin melko yleisiä. Jos tapahtuu kertaluonteisia tapahtumia, kuten luonnonkatastrofi tai iso hakkerointi, tätä seisokkeja ei oteta huomioon käytettävyyden keskimääräiseen laskemiseen.

5. 30 päivän rahat takaisin -takuu

Jos olet tyytymätön milloin tahansa ensimmäisen 30 päivän aikana uutena HostMetro-asiakkaana, voit pyytää täyden hyvityksen. Kaiken kaikkiaan se on hienoa.

Muista vain, että palautteeseesi voi vaikuttaa muutamia ongelmia.

Ensinnäkin palautukset koskevat vain hosting-suunnitelmia. Tämä tarkoittaa, että muita lisäosia, kuten varmuuskopiopalveluita tai verkkotunnuksia, ei palauteta.

Hyvä uutinen verkkotunnusten osalta on, että jos maksoit yhdestä, voit viedä sen mukanasi toiselle isännälle.

Jos sinulle kuitenkin annetaan ilmainen HostMetron kautta, normaalit kustannukset voidaan vähentää palautussaldostasi. He voivat myös vähentää ilmaisten SSL-varmenteiden kustannukset. Muista tarkistaa suunnitelmasi vielä, kun saat näitä “ilmaisia” lisäominaisuuksia, koska ne saattavat tulla takaisin kirjaimellisesti maksamaan sinulle, kun on aika pyytää palautusta..
Hostmetro rahat takaisin

Miinukset HostMetro Hosting -sovelluksen käyttämisessä

HostMetrolla on muutamia asioita. Varsinkin tuo “hintalukutakuu”.

Valitettavasti heidän palvelunsa ei vastaa tarjouksen arvoa.

Alkaen heidän sivunsa latausaikoista:

1. Hitaat sivunopeudet

Viimeisen 24 kuukauden aikana HostMetro on jotenkin onnistunut laittamaan sivun latausajat 1,116ms.

Se tekee HostMetrosta neljä kertaa hitaammin kuin nopein isäntämme A2-hosting.

ottaen huomioon yksi sekuntiviive voi johtaa 7% vähemmän tuloksia, HostMetro saattaa maksaa sinulle enemmän menetyksiä kuin maksaa palvelustaan.

Pahinta on, että he ovat olleet jatkuvasti keskimäärin alle melkein joka kuukausi. Joten ei ollut kuin olisi ollut yksi huono kuukausi, joka laski heidän tuloksensa. Ei, he ovat vain niin hyviä, että ovat pahoja.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

HostMetro viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotHostMetron keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. Hyvin alhaisempi kuin keskimäärin 99,81% Uptime

Ja osumia jatketaan. HostMetro toimitti 99,81%: n keskimääräisen käyttöajan viimeisen 24 kuukauden aikana.

Ainoa hopeavuori, jolla on huono suorituskyky, on se, että he (ilmoitetaan) hyvittävän tilillesi yhden ylimääräisen kuukauden ylläpidon, jos ne jäävät alle luvatun 99,9% käyttöaikaa.

Ennen kuin hyppää tarjoukseen, harkitse tätä: Tunnin seisokkeja kuukaudessa voisi maksaa sinulle paljon enemmän kävijöitä, tuloksia ja siten myyntiä ja rahaa kuin mitä HostMetro hyvittää..

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,69%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,59%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 98,91%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,90%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,57%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,83%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,84%

HostMetro viimeisen 24 kuukauden tilastotHostMetro keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

3. “Ilmaiset” varmuuskopiot todella maksavat sinulle

Varmuuskopiot ovat tärkeä ominaisuus, koska ongelmat ilmestyvät epäilemättä ajoittain. Useimmat isännät tarjoavat heille joitain ominaisuuksia, joko ilmaisia ​​tai maksettuja.

HostMetron ehdoissa todetaan, että ne tarjoavat “ilmaisia ​​varmuuskopiopalveluita kohteliaana”.

Kuulostaa mahtavalta, eikö niin? Jos sinulla on säännölliset varmuuskopiot, voit säästää paljon vaivaa, jos sivustoosi hakkeroidaan.

Mutta tällä väitteellä on kolme suurta ongelmaa:

 1. Tämä varmuuskopiopalvelu toimii vain kerran kuukaudessa. (Ihannetapauksessa sinulla tulisi olla vähintään päivittäin tai viikoittain.)
 2. Ne varmuuskopioivat vain 1 Gt: n koon. Se ei ole kovin suuri, rehellisesti sanottuna, joten todennäköisesti ohitat tämän jossain vaiheessa.
 3. Ja mikä pahempaa, varmuuskopion palauttaminen maksaa sinulle 39,95 dollaria.

Se on totta: “ilmainen varmuuskopiointipalvelu” ei oikeastaan ​​ole ilmainen, jos tarvitset sitä.

4. Vain jaettu hosting

HostMetro tarjoaa vain kaksi jaettua hosting-suunnitelmaa. Ei VPS: tä, pilviä tai omistettuja hosting-vaihtoehtoja ei ole saatavana.

Tämä tekee vaikeaksi nykyisen infrastruktuurin mittakaavan, jos kasvatat asiat nopeasti, ja pakotat sinut siirtymään lähitulevaisuudessa toiseen web-hosting-yritykseen, jos pääset siihen pisteeseen.

5. Rajoittava ilmaisen verkkotunnuksen tarjous

Ne tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröityessään, mutta VAIN jos käytät heidän ILMAISTA DOMAIN-kuponkikoodiaan.

Verkkotunnusten uusiminen (tai lisäostojen ostaminen) antaa sinulle takaisin 14,49 dollarilla, joka on kalliimpaa kuin monet muut suuret verkkotunnusten rekisteröijät.

6. ‘Asennusmaksu’ kuukausisuunnitelmissa

HostMetro tarjoaa todellisen kuukausittaisen hosting-suunnitelman. Huono uutinen on, että korko hyppää huomattavasti (verrattuna lukitsemiseen pitkän aikavälin suunnitelmaan) ja joudut myös maksamaan perustamismaksun, joka on 14,49 dollaria..

5. Lyhytaikaiset suunnitelmat kalliimpia

HostMetro mainostaa 2,95 dollaria / kuukausi. Kuitenkin saadaksesi hinnan, sinun on kirjauduttava kokonaiseen kolme vuotta.

Ei ole suunnitelmaa, joka olisi lyhyempi kuin vuosi. Ja jopa, että yhden vuoden vaihtoehto maksaa 4,95 dollaria / kuukausi.

HostMetron hinnoittelu tulee halvemmaksi pidemmällä aikavälillä.

HostMetro hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

HostMetro tarjoaa vain jaettua majoitusta. Tässä on lyhyt kuvaus heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta:

 • Mega Max -suunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa. Se sisältää rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja tuen rajattomille verkkosivustoille.
 • Super Max suunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 6,95 dollaria kuukaudessa. Se sisältää rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja tuen rajattomille verkkosivustoille. Sen mukana tulee myös ilmainen SSL-varmenne, päivittäinen haittaohjelmatarkistus ja edistynyt suojaus.

HostMetro hinnoittelu ja suunnitelmatHostMetro hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Helppo ilmoittautuminen: Rekisteröintiprosessi on vähän vaikea. Tämä voisi olla helpompaa.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Tilit ovat rajoitettu 200 000 sisääntuloon, 10 prosentin suorittimeen ja muistiin. Jos ylität tämän rajan, tilisi voidaan jäädyttää, etkä voi hyvittää hyvitystä.
 • upsells: Muutama lisämäärä.
 • Tilin aktivointi: Se voi viedä kauan. Voit tehdä aktivoinnin heti maksamalla 5 dollarin maksun.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Helppo asentaa suositut sovellukset ja CMS yhdellä napsautuksella Softaculousin avulla.

Suosittelemmeko HostMetroa?

Ehei.

HostMetron asiakaspalvelu on epäjohdonmukaista. Heidän “hintalukotakuu” on aika siisti. Muutoin kyse on mukavimmasta asiasta, jonka voimme sanoa heistä.

HostMetron mukana tulee yksi hitaimmista sivujen latausnopeuksista, mitä olemme koskaan nähneet. Kun otetaan huomioon sivuston nopeuteen vaikuttavat vaikutukset – ei vain käyttökokemuksen, mutta myös hakukoneiden sijoittelut ja verkkosivustosi tulokset – lopputuloksellesi (lue: tulot) on vakava vaara täällä.

Heidän käyttöaika on myös melko huono. Johdonmukaisesti alle keskimääräisen ja pitkillä seisokkeilla, jotka voivat häiritä pääsyä kriittisissä tilanteissa.

Rehellisesti, siellä on paljon verkkoisäntäjä, jotka antavat sinulle PALJON paremmat sivujen latausajat, vakaamman käytettävyyden ja paremman asiakaspalvelun samoille (tai vähemmän) dollareille.

Oletko koskaan käyttänyt HostMetroa? Jos on, jätä arvostelu alla. Olemme tyytyväisiä kaikkiin arvosteluihin, olivatpa ne hyviä vai huonoja, kunhan ne ovat avoimia ja rehellisiä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author