Hostinger arvostelu

Hostinger-logo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
USD 0,99 / kk, GBP 0,80 / kk

Kiireessä? Tässä on nopea yhteenveto!

Lyhyesti sanottuna, suosittelemme ehdottomasti Hostingeriä! Ne tarjoavat korkealaatuista isännöintiä murto-osan hinnasta kilpailijoihinsa verrattuna. Heillä on myös maailmanlaajuinen palvelinverkko, suuri tuki ja paras sisäänpääsyprosessi, jota olemme tähän mennessä nähneet isännässä!

Tässä on nopea kuvaus niiden parhaista ominaisuuksista:

�� Erittäin edullinen: Heidän edullisin isännöintisuunnitelma on todella halpa, ja siinä todella on riittävästi voimaa ja ominaisuuksia, joiden avulla voit ylläpitää keskimääräistä blogiasi tai yrityssivustoasi ilman ongelmia. Se on melko vaikuttava!

�� Suuri tuki: Se on sinulle 24/7/365, ja käyttäjän arviot heidän tuesta ovat todella hyviä verrattuna siihen, mitä yleensä näemme … hyviä juttuja! Voi, ja heidän tuki on monikielinen (yli 20 kieltä !!)

�� Globaali kattavuus: Heillä on tietokeskuksia ympäri maailmaa maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

�� 30 päivän rahat takaisin -takuu: Melko itsestään selvä, joka tapauksessa ��

Rehellisesti, pidämme heistä todella, he eivät ole ketään!

Hostinger-tutkimus

Hostinger arvostelu

Yrityksen matka alkoi vuonna 2004 Kaunasissa, Liettuassa. He aloittivat nimellä nimitys Hosting Media. Vuoteen 2011 mennessä Hosting Media nimettiin Hostingeriksi. Heidän ICANN-akkreditointi annettiin vuonna 2014.

Tammikuuhun 2017 mennessä Hostinger on palvellut 29 miljoonaa asiakasta 178 maassa. Yrityksen mukaan he saavat noin 15 000 rekisteröitymistä päivässä, mikä on noin 1 asiakas joka 5. sekunti.

Ne tarjoavat erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, kuten Web-hosting, Business Hosting, VPS Hosting ja Domain rekisteröinti. Heidän palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Singaporessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Alankomaissa, Liettuassa, Brasiliassa ja Indonesiassa.

hinnoittelu

Vaikka he tarjoavat paljon hosting-tyyppejä, keskitymme heidän jaettuihin web-hosting-suunnitelmiinsa, koska sitä useimmat ihmiset tarvitsevat.

Hostinger jakoi suunnitelmat

Yllä oleva hinnoittelu on USD, mutta niillä on lokalisoidut hinnoittelurakenteet riippuen siitä, missä maassa olet. Kuten näet, heidän halvin suunnitelmansa on kohtuuttoman edullinen, ja se sisältää kaiken, mitä tarvitset sivuston luomiseen ja käyttöön. Sitten, jos haluat kasvaa, voit vain skaalata sieltä ja ostaa seuraavan tason, joka sallii rajoittamattoman määrän sivustoja, sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, enemmän palvelinresursseja ja viikoittaisia ​​varmuuskopioita.

Mitä korkeammalle menette heidän asteillaan, sitä enemmän resursseja saat, sitä enemmän voimaa voit viedä sivustoillesi. Heidän pilvipalveluratkaisunsa hintaan 7,45 dollaria vie kakku kuitenkin 48x varattuilla resursseilla, omistettu IP: llä ja Google Cloud -infrastruktuurin virralla! Se on hulluinvoimakas isäntä kohtuuhintaan.

Ne tarjoavat myös Minecraft-palvelimen isäntä, vain siinä tapauksessa, että haluat isännöidä omaasi maailmaa!

Kaikissa suunnitelmissa on LiteSpeed-välimuisti, WordPress-kiihdytys (LSCWP), Cloudflare-suojatut nimipalvelimet, Github-integrointi, 24/7/365 -tuki, Easy Web Builder ja tietysti 99,9%: n käyttöaikatakuu.

Ja he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun jos et ole onnellinen jostakin syystä.

Tukivaihtoehdot

Hostinger tarjoaa sinulle erilaisia ​​asiakastuen vaihtoehtoja. Näitä ovat seuraavat:

  • Tietopohja
  • Oppaat
  • Live Chat

Heidän tietokanta ja oppaat sisältävät monenlaisia ​​tietoja, joita voit käyttää heidän tuotteidensa ja / tai palveluidensa hallintaan. Voit käyttää niitä myös mahdollisten ongelmien vianetsintään.

Live Chat on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja se on integroitu erittäin hyvin koko käyttöympäristöönsä. Se on erittäin hyvä käyttökokemus ja vastaukset tulevat nopeasti. Pidän heidän tuestaan ​​todella sitä, että he tarjoavat monikielinen tuki yli 20 kielellä!

Arviot heidän asiakastukijärjestelmästään olivat myönteisiä. Monet asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä palveluunsa. He vastasivat nopeasti kysymyksiin ja pystyvät ratkaisemaan jopa monimutkaisia ​​ongelmia. Kudos Hostingerille!

WordPress-hosting

Päätimme lisätä tämän yksittäisen osan WP-isännöinnistä tähän arvosteluun, koska suurin osa ihmisistä käyttää nykyään WordPressiä sivustonsa ylläpitämiseen. Kun kyse on WordPress-isännöinnistä, Hostinger on lisännyt useita lisäominaisuuksia varmistaakseen, että jokainen WP-asennus toimii sujuvasti kuin mahdollista. Tähän sisältyy WordPressiin erikoistunut asiakastuki, lisääntynyt tietoturva kumppanuuden kautta BitNinjan kanssa, tietysti uusin PHP-versio ja jopa räätälöity WordPress-välimuistilisäosa suorituskyvyn maksimoimiseksi.

Kehittäjille ne sisälsivät myös WP – CLI- ja GIT-integraation.

Hostinger WP suunnittelee

Hostingerillä on WordPress-isännöinnin lisäksi myös äskettäin julkaisema verkkosivustojen rakentaja. Sitä kutsutaan Zyroksi, ja sen tavoitteena on tehdä verkkosivustojen rakentamisesta erittäin helppoa ja yksinkertaista. Zyron kannalta todella vaikuttava on se, että se on verkkosivustojen rakentaja, jolla on AI-ominaisuudet.

Siellä on AI Writer, joka voi luoda heti tekstiä uudelle verkkosivustollesi. Sitten on AI Heatmap, joka ennustaa mihin kävijöiden silmät kiinnitetään, jolloin voit optimoida verkkosivustosi tuloksia varten juuri sitä rakennettaessa..

Sanoisimme, että he ovat onnistuneet luomaan erittäin intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen alustan, ja myös siellä on joitain kauniita malleja, joista valita.

Heidän onboarding-prosessi

Toinen asia, joka meidän on todella mainittava, on heidän onboard-prosessi, se on täysin saumaton ja erittäin sujuva. Ja se on myös aika. Jokainen vaihe siirtyy seuraavaan, kunnes olet saanut sivuston reaaliaikaiseksi, kun WordPress on asennettuna, ennen kuin tiedät sen, ja valmiina sisällön ja kuvien lähettämistä varten.

Se on erittäin vaikuttava! Olemme liittäneet alla muutama kuvakaappaus.

Teeman valintaTeeman valinta

Valitse verkkotunnuksen asetuksetVerkkotunnuksen valinta

Asennuskilpailu - hosting-tasoSuper huomaavainen

Asetuskilpailu - tavoitteetHenkilökohtaiset asennusprosessit

Asennus - valmisAaaaa ja valmis!

Plussat

Hostingerin käytön tärkeimpien etujen määrittäminen uudelleen:

  • Erittäin edullinen
  • 30 päivän rahat takaisin takuu
  • Erinomainen asiakastukipalvelu
  • Pikapalvelimet
  • Erinomainen käyttöaika
  • Erittäin helppo asennusprosessi

johtopäätös

Yhtiö on erinomainen toimija isännöintialalla, kun kyse on nopeudesta, tuesta, luotettavuudesta ja suorituskyvystä… käytännössä kaikki mitä haluat isännöintipalveluntarjoajasta, heillä on hyväksymisleima!

YhteenvetoArvostaja Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-22Arvioitu kohde HostingerAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi HostingerPrice
0,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author