HostGator arvostelu

HostGator

Hyvä olo HostGator, he isännöivät miljoonia verkkosivustoja, mutta ovatko ne todella sen arvoisia? otetaan selvää!

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
USD 2,75 / kuukausi

HostGator: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

HostGator on Web-isäntä, jota käytät, jos budjetti on todella pieni. Ne ovat erittäin halpoja (2,75 dollaria, jos lukitset sisään muutaman vuoden – eli AUD 3,70 dollaria), mikä on hienoa…. mutta siinä on muutama haittapuoli.

Nopeus: Olet Yhdysvaltojen palvelimella, mikä tarkoittaa, että melkein kaikki muut sivustot, jotka isännöidään lähemmäksi Yhdysvaltoja, ovat nopeampia (jos he käyttävät kunnollista isäntää). Google ei myöskään pidä hitaista sivustoista, joten se voi vahingoittaa potentiaalisia sijoituksiasi ja näkyvyyttäsi verkossa.

Tuki: He ovat kunnossa, ja tosiasiallisesti melko reagoivia, mutta he eivät ole yhtä erikoistuneita verrattuna muihin isäntiin.

Lukittu sisään: Voit saada alhaisimman hinnan vain lukitsemalla muutaman vuoden, mikä ei ole ihanteellista, jos päätät siirtyä puoliväliin.

1 sivusto: Jos haluat isännöidä useampaa kuin yhtä sivustoa (monet ihmiset haluavat kokeilla), sinun on päivitettävä ja maksettava enemmän (jolloin olet ehkä valinnut premium-isännän).

Joten mitä todella sanomme, on… tarkistaa budjettisi ja jos voit heilauttaa ylimääräistä 1,20 dollaria kuukaudessa, käy Web-isäntäpalvelun, kuten SiteGround, kanssa, he ovat PALJON nopeampia, erikoistuneempia, niillä on paljon hienoja ominaisuuksia, joita HostGatorilla ei ole ‘t ole jne. jne. Saat kuvan, voit tutustua SiteGround-arvosteluamme täällä

Jatka edelleen kiinnostusta HostGatorista, jatka lukemista alla.

HostGator-tutkimus

HostGator arvostelu

Hyvä on, päästäkäämme yksityiskohtiin. Aloitamme yrityksen nopeasta historiasta (teemme aina), siirrymme sitten suoraan siihen, mikä mielestämme on sen tärkeimpiä etuja ja haittoja, ja siinä on hienoja ominaisuuksia ja lopussa annettu tuomio (joka jäljittelee alussa olevaa yhteenvetoa ).

Tietoja HostGatorista

HostGatorin perusti vuonna 2002 mies nimeltä Brent Oxley, joka oli tuolloin vasta opiskelija. Ensimmäisen liiketoimintavuoden jälkeen hänellä oli vaatimaton asiakaskunta, hieman yli 100 asiakasta, mutta seuraavana vuonna hänen asiakaskunta oli kasvanut kymmenkertaiseksi. Vuoteen 2006 mennessä HostGator oli avannut ensimmäisen kansainvälisen toimiston, eikä yrityksen kasvu osoittanut merkkejä hidastumisesta.

Yrityksen alkuvaiheen kasvun jälkeen he ovat ylläpitäneet tasaista kasvuaan ja avanneet useita toimistoja ympäri maailmaa ja aloittaneet kilpailun Australian web-hosting-markkinoilla. Heillä on tällä hetkellä reilusti yli 8 miljoonaa verkkotunnusta, ja he ovat vakiinnuttaneet asemansa yhtenä halutuimmista verkkosivustojen ylläpitäjistä yrityksessä. Se on todella vaikuttava tapa, jolla he ovat skaalautuneet.

Plussat & Miinukset HostGator

Plussat:

halpa

USD 2,75 / kk, halpa on ehdottomasti oikea sana. Yleensä kun hinnat ovat alhaiset, jotain on kauhean väärin, mutta HostGator onnistuu tarjoamaan kunnollisen palvelun alhaisista kustannuksista huolimatta.

Niin paljon suunnitelmia

HostGator tarjoaa sitä riippumatta siitä, minkä tyyppistä web-hosting-palvelua etsit. Etsitkö pilvipalvelua, jaettua hosting-palvelua, jälleenmyyjä hosting-palvelua tai vain verkkokaupan työkaluja, he ovat saaneet sen kattamaan.

Upeat numerot

Tällä yrityksellä on erittäin vakaa ja johdonmukainen käyttöaikaennätys, keskimäärin välillä 99.96% – 99.97%. Tämä ylittää toimialan keskimääräisen käyttöajan, mikä on vaikuttavaa. Uptime on kriittinen yrityksesi menestyksen kannalta, koska kaikki seisokit voivat maksaa sinulle paljon.

Parannettu turvallisuus

Jos ostat yhden premium-luokan web-hosting-suunnitelmista, saat pääsyn HostGatorin parannettuihin suojausominaisuuksiin. Tähän sisältyy päivittäin tapahtuvat tietojen varmuuskopiot ja haittaohjelmien automaattinen poistaminen, jotta sinun ei tarvitse tuhlata arvokasta aikaa huolehtiessaan näistä ongelmista. Sanoisin, että jos sinulla on $$$ mennä premium-suunnitelmaan, saatat myös katsoa premium-palvelinta (SiteGround useimmille ihmisille tai jotain Kinstaa tai Pressidiumia, jos etsit huippuluokan hallittuja) WordPress-isännät).

Aloittelijaystävällinen

Niille, jotka eivät tunne web-hosting-palveluita tai rakentavat ensimmäistä verkkosivustoa, HostGatorilla on selkänsä. Niiden tausta on melko käyttäjäystävällinen, jopa aloittelijoille. Joillakin verkkoisäntäkoneilla on erittäin vaikea seurata käyttöliittymää, jonka käyttäjien on oltava vuorovaikutuksessa, mutta onneksi HostGator pyrkii pitämään käyttöliittymänsä mahdollisimman helposti seurattavana. Käyttäjillä on myös pääsy hyödyllisiin UKK-sivuihin, online-oppaisiin ja informaatioasiakirjoihin joka vaiheessa.

Haittoja:

Hieman alhaisempi kuormitusaika

Vaikka HostGatorin keskimääräiset sivujen latausajat ovat vain hieman alle keskimääräisen sivun latausajan (heidän palvelimiensa ollessa Yhdysvalloissa), tämä on edelleen australialaisten haitta. Hakukoneet ottavat nopeuden huomioon orgaanisessa hakutulosalgoritmissaan, ja yrityksen sivun latausajan viivästymisellä on mahdollisuus vaikuttaa negatiivisesti niiden myyntiin. Tosin, jos käytät CDN: tä, siitä tulee ei-kysymys. Jos olet Yhdysvalloissa, Kanadassa tai jopa kauempana kuin Brasilia, CDN: tä ei tietenkään tarvita.

Muut hienot ominaisuudet

24/7 asiakaspalvelu

Kuten aiemmin todettiin, tämän yrityksen asiakaspalvelusta on melko hyötyä, mutta toinen valtava etu on, että sen asiakaspalvelu on saatavana ympäri vuorokauden, ympäri vuorokauden. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska suurimman osan ajasta suurimmat ongelmasi tapahtuvat vaikeimpana aikana (yön keskellä, viikonloppuisin jne.).

Rahat takaisin takuu

Tämä on aina kätevää. Jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa, voit saada täyden hyvityksen 45 päivän kuluessa niiden käyttämisestä.

Vapaa siirto

HostGator siirtää mielellään nykyisen verkkosivustosi omaan web-isäntään, mikä säästää paljon aikaa ja resursseja.

johtopäätös

Kuten muutaman kerran mainittiin, jos olet vasta aloittamassa ja budjetti on todella tiukat, kirjaudu ehdottomasti. Mutta jos voit heilauttaa ylimääräistä 1,5 dollaria, suosittelemme katsomaan SiteGroundia, koska hyödyt ehdottomasti lisänopeudesta (ja WordPressiin kohdistettuihin ominaisuuksiin, jos käytät WordPressiä sivustosi rakentamiseen).

YhteenvetoArvostaja Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-06-29Arvioitu kohde HostGatorAuthor Rating 31star1star1starharmaaharmaaTuotenimi HostGatorPrice
2,75 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author