Halpa web-hosting-palvelu Australia

Digitaalisena toimittajana web-hosting on jotain, jota emme voi tehdä ilman, ja vaikka käytämme kalliimpaa premium-hosting-majoitusta asiakkaillemme, meillä on myös PALJON sivuprojekteja, jotka tarvitsevat myös isännöintia, ja niille me käytämme halvempia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä meillä on hosting-tilejä yli 30 yrityksessä!

Joten kun haluat saada kunnollisen kuvan parhaista halvoista web-hosting-yrityksistä Australiassa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Alta löydät henkilökohtaiset kolme parhainta edullista web-hosting-palvelua Australiaan. Jokaista niistä analysoimme, arvioimme ja verrattiin lähimpään kilpailuun saadaksemme heille paikan luettelossa. Käytämme seuraavia kriteerejä antaaksemme suosikkeillemme paikan: Helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja suorituskyky / teho.

Sivuhuomautus: Uskomme vakaasti, että saat parempia ja edullisempia vaihtoehtoja, jos tarkastellaan Yhdysvaltojen omistamia web-isäntäjä btw. Niin kauan kuin heillä on palvelimia Australiassa tai sen lähellä (esim. Singapore <- parempi kuin monet australialaiset isännät), he ovat yleensä parempi valinta (kuten mahtava # 1, Hostinger)!

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logo 0,99 dollaria (alle 9,99 dollaria) 10 Gt

 • Erittäin edullinen
 • Erittäin helppo asennus
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • Globaali palvelinverkko
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Hostinger arvostelu
siteground2 4,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus, alhaisempi kuin 14,95 dollaria) 10 Gt
 • Helppokäyttöinen
 • Nopeat palvelimet
 • Suuri 24/7 tuki!
 • Räätälöity luodinkestävä suojaus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
SiteGround arvostelu
Hostpapa 3,36 dollaria (alle 8,99 dollaria) 100 Gt
 • Erittäin halpa
 • 100 Gt levytilaa
 • USA: n palvelimet kuitenkin, niin hitaammat latausajat.
HostPapa-arvostelu

”Koska niin monella hosting-yrityksellä on mahdollisuus valita, tarpeitasi vastaavan sopivan löytäminen voi olla erittäin aikaa vievää, varsinkin kun kaikki näyttävät tarjoavan samat ominaisuudet hieman eri hinnoissa, jolloin useimmat ihmiset pohtivat, missä ero on…

Edellä olevan taulukkokatsauksen lisäksi olemme luoneet myös yksityiskohtaisimman Australian halvimpien web-hosting-yritysten kymmenen parhaan joukon. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä tärkeimpien verkkoisäntälaitteiden lajitteluun: helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja suorituskyky / teho. Nauttia!”

Matthew RogersMatthew Rogers – Toimittaja

Halvin Web-hosting Australia 2020 – arvostelut

1. Hostinger

Hostinger-logo
Verkkosivusto: hostinger.com
Hinta: USD 0,99
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat
Globaali kattavuus: Kyllä

Hostinger on etsimäsi. Se ei ole vain luettelomme halvin, vaan myös heidän isännöintipalveluiden laatu on tasapuolinen tai joskus parempi kuin heidän kalliimpia kilpailijoita, se on myös erittäin vaikuttava!

Vain 0,99 dollarilla saat todella nopean palvelimen lähellä AU: ta (Singapore – sama sijainti, jota käytämme oman sivuston ensisijaisessa tietokeskuksessa), 10 Gt SSD-levytilaa, 24/7/365 asiakastuki ja ilmainen SSL.

He tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole onnellinen!

Mutta asia, joka todella erottaa heidät suurimmasta kilpailusta, on tapa, jolla he käyttävät uusia ilmoittautumisia. Emme ole koskaan käyneet läpi sujuvaa asennusprosessia (ja olemme asettaneet vuosien varrella paljon PALJON hosting-tilejä). Se on erittäin hyvin suunniteltu ja saa sinut nopeaan käyttöön.

Lisäksi, toisin kuin monet muut verkkoisäntäkoneet, he eivät käytä cPanelia ohjauspaneelinaan. He ovat räätälöineet omat, se näyttää paljon puhtaammalta ja erittäin helppokäyttöinen.

Palveluidensa maailmanlaajuisen ulottuvuuden lisäksi heidän palvelimiensa lisäksi Singaporessa on myös palvelimia Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Alankomaissa, Liettuassa, Singaporessa, Brasiliassa tai Indonesiassa. Tämä on hienoa, jos kohdemarkkinat eivät ole Australiassa.

Heillä on 3 jaettua hosting-suunnitelmaa, joista halvin on vain 0,99 dollaria kuukaudessa (alempi kuin 7,99 dollaria), mikä on todella hullu arvo ottaen huomioon niiden laatuasetukset. Ja jos jatkat seuraavan suunnitelman laatimista (silti alle 3 dollaria kuukaudessa), saat päivittäin varmuuskopioita, rajoittamatonta verkkotunnusta, 20 Gt levytilaa ja lisääntynyttä RAM-muistia.

He eivät ole kirjallisemme kirjoittaja!

Plussat

 • Erittäin helppo asentaa
 • Loistava suoritus
 • Erittäin edullinen
 • Nopea palvelin Singaporessa + maailmanlaajuinen verkko

Haittoja

 • N / A

2. SiteGround

SiteGround-logo
Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: 4,95 dollaria
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

SiteGround on toinen hieno verkkoisäntä. Heidän tuki on huipputasoa (puhelimitse, chatissa ja lipuilla), hinnoittelu kohtuuhintaisia ​​ja palvelimet nopeat (valitse taas Singaporen palvelin Aussie-sivustoille). SG on myös WordPressin virallisesti suosittelema, mikä on aika vaikea vaikuttava.

Kuten Hostinger, me todella pidämme heidän globaalista ulottuvuudestaan, heillä on tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, NL: ssä ja SG: ssä, vain siinä tapauksessa, että ryhdyt koskaan kohdistamaan maailmanmarkkinoita.

Lisää siihen erittäin tehokas turvajärjestelmä (jonka he itse räätälöivät), automaattiset varmuuskopiot ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Muita lisäetuja ovat ilmainen SSL-suojaus sivustoillesi, päivittäiset varmuuskopiot mielenrauhaa varten ja paljon muuta.

SG: n halvin suunnitelma alkaa vasta 4,95 AUD / kuukausi (67% normaalihinnasta)! 

Plussat

 • Helppo asentaa
 • Vakaa turvallisuus
 • Globaali kattavuus useiden tietokeskusten avulla
 • Sisäinen välimuistijärjestelmä nopeaa latausaikaa varten

Haittoja

 • Korkeat uusimismaksut

Lue SiteGround Hosting -katsaus täältä

3. HostPapa

HostPapa-logo
Verkkosivusto: hostpapa.com.au
Hinta: AUD 3,36
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

HostPapa on toinen erittäin edullinen isännöintipalveluntarjoaja. Vaikka heiltä puuttuu joitain kilpailijoiden mielenkiintoisimpia ominaisuuksia, kuten SiteGround, ne korvaavat sen tarjoamalla PALJON levytilaa ja erittäin hyvän tuen.

Ne tarjoavat hyviä ilmaisohjelmia, kuten ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen SSL: n ja ilmaisen sivustonsiirron tarvittaessa. Tavallisen jaetun isäntän lisäksi (yleinen käyttövaihtoehto useimmille ihmisille), ne tarjoavat myös jälleenmyyjämajoitusta, VPS-isäntä- ja WordPress-isäntälaitteita sekä web-suunnittelupalveluita, G Suite- ja Office 365 -integraatiotukia..

Yksi haittapuoli on, että heidän palvelimet eivät ole Australiassa, vaan Kanadassa ja Yhdysvalloissa, joten latausajat kärsivät hieman… mutta sitten taas, voit sallia Cloudflaren kaltaisen CDN: n (joka on ilmainen) siirtääksesi sisältöä ympäri maailmaa ja se toimii sujuvasti mistä tahansa (ja asennus ei ole niin vaikeaa).

Erittäin edullinen vain 3,36 dollaria kuukaudessa!

Plussat

 • 100 Gt levytilaa
 • 24/7 tuki
 • Ilmainen verkkotunnus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Yhdysvaltain palvelimet

4. A2-hosting

A2-hosting-logo
Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: USD 3,92
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Vaikka A2-hosting on mielessämme fantastinen jälleenmyyjien ylläpitäjälle, myös halvat jaetut hosting-suunnitelmat ovat vaikuttavia. Ne tarjoavat kaikki tavanomaiset ominaisuudet, joita voit odottaa kunnolliselta isännältä, melko kohtuuhintaan, joka on USD 3,92 / kuukausi.

Ne tarjoavat nopean, rajoittamattoman levytilan SSD-isännöinnin, nopean Singapore-pohjaisen datakeskuksen Australian sivustoille (kuten SiteGround) ja 24/7 -tuen.

Asia, joka erottaa heidät kilpailusta, on heidän milloin tahansa rahat takaisin -takauksensa … vaikka emme ole vielä testanneet sitä.

He tarjoavat 3 jaettua hosting-pakettia, halvin suunnitelma alkaa vain USD 3,92 dollaria kuukaudessa (noin 5,22 dollaria kuukaudessa).

Plussat

 • 4 globaalia palvelinta
 • Rajoittamaton levytila
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • USD-kustannukset

5. GreenGeeks

GreenGeeks-logo
Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta: USD 2,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

GreenGeeks tunnetaan pääasiassa ympäristöystävällisestä tavastaan ​​johtaa yritystänsä. He palauttavat 300% käyttämästään energiasta takaisin verkkoon, mikä on erittäin mukavaa.

Mitä heidän todellisiin isännöintipalveluihin tulee, se on hyvin samankaltainen kuin A2 Hosting, mutta miinus Singaporeen datakeskus, tarkoittaen että isännöit Yhdysvalloissa, mikä johtaa hieman pidempiin latausaikoihin. Me todella pidämme siitä, miten he käsittelevät turvallisuutta. He ovat rakentaneet oman tietoturvajärjestelmänsä pitämään kaikki tietokeskukset tyhjinä. Ja nopeuden suhteen ne toimivat SSD-levyillä ja tukevat PHP7: tä, yhdistävät nämä 2 ja et ehkä edes huomaa Yhdysvaltojen palvelimien viivästystä niin paljon.

GreenGeeks tarjoaa jaetun web-isännöinnin (sopii hyvin pienille yrityksille ja blogeille), jälleenmyyjien isännöinnin, omistettuja palvelimia, WordPress-isännöinnin ja VPS-isännöinnin. Heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa klo USD 2,95 / kuukausi.

Plussat

 • Super vihreä
 • Suuri tuki
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Ei palvelimia Australiassa tai sen lähellä

6. HostingCloud

HostingCloud-logo
Verkkosivusto: hostingcloud.com.au
Hinta: 2,50 dollaria
Levytila: 5 Gt
Tuki: Liput
Globaali kattavuus: Ei

HostingCloud on uusi isäntä, 100% Australian budjettiisäntä. Pidän hinnasta (2,50 dollaria on todella halpaa), SSD-hosting (suuri nopeudelle) ja ilmaiset SSL-sertifikaatit.

Missä mielestämme he todennäköisesti voisivat tehdä paremmin, on tukivaihtoehdot, koska tällä hetkellä näemme vain tukiliput… ja levytilaa, joka on vain 5 Gt. Mutta sitten taas, 2,50 dollarilla, hinta-laatusuhde on edelleen erittäin erittäin vaikuttava.

Ja ne tarjoavat myös ilmaisia ​​cPanel-siirtymiä, niillä on 7 päivän varmuuskopio ja DDOS-suojaus. Kaiken kaikkiaan, ei paha!

Plussat

 • Erittäin edullinen
 • Ilmainen SSL

Haittoja

 • Pitäisi tarvita parempia tukivaihtoehtoja
 • Ei ulkomaisia ​​palvelimia

7. MediaFortress

MediaFortress -logo
Verkkosivusto: mediafortress.com.au
Hinta: 7,70 AUD
Levytila: 1 Gt
Tuki: Puhelin, liput
Globaali kattavuus: Ei

MediaFortress voi näyttää outolta tässä luettelossa, koska ne ovat kalliimpia kuin tavallinen isäntäsi ja tarjoavat erittäin vähän levytilaa (vain 1 Gt). Syynä siihen, että he ovat luettelossa, johtuu heidän lisäpalveluistaan. He ovat myös markkinointitoimisto, mikä tarkoittaa, että jos haluat todellisen verkkosivuston isäntäsi kanssa, he voivat tehdä sen. Tarvitsetko SEO tai PPC, entä sosiaalisen median kampanjoista? Kyllä, he tekevät niin.

Ne ovat vähän yhden luukun palvelu yrityksesi digitaaliselle puolelle ja ovat 100% australialaisia. Joten siitä syystä olemme perustaneet heidät luetteloon … vain siltä varalta, että joku etsii keskitettyä digitaalisen markkinoinnin kauppaa.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 7,70 AUD / kuukausi.

Plussat

 • Yhden luukun digitaalisen markkinoinnin myymälä
 • 100% australialainen

Haittoja

 • Kallis

8. Bluehost

Bluehost -logo
Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta: USD 3,95
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Bluehost tunnetaan erittäin hyvin, ja vaikka heillä oli karkea korjaus viime vuosina sen jälkeen, kun EIG osti heidät, he ovat asteittain parantaneet sekä tukea että isännöintipalveluitaan..

Ne tarjoavat paljon levytilaa ja kohtuullisen suorituskyvyn edulliseen hintaan. Pidämme myös tarjolla olevista monista tukivaihtoehdoista, kaiken tietokannasta, tukilipuista, live-chatista, puhelimesta ja jopa video-oppaista.

Isäntäsuunnitelmien suhteen ne tarjoavat tavallisen jaetun isäntän, WordPress-isännöinnin, VPS: n, omistetun isännöinnin ja pilvipalvelun. Heillä ei kuitenkaan ole palvelimia Australiassa tai sen lähellä, joten CDN tarvitaan optimaalisiin latausaikoihin.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa USD 3,95 / kk.

Plussat

 • Ilmainen SSL
 • 50 Gt levytilaa

Haittoja

 • Yhdysvaltain palvelimet
 • Nykyinen maine ei ole kovin suuri

9. Isäntä Geek

Host Geek -logo
Verkkosivusto: www.hostgeek.com.au
Hinta: 4,58 AUD
Levytila: 400 Mt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

HostGeek on toinen Australian isäntä, jolla on tarpeeksi kohtuullinen hinta, mutta heidän perussuunnitelmassaan tarjoama levytila ​​on hyvin pieni, vain 400 Mt.

On kuitenkin 2 syytä, miksi he tekivät edelleen luettelon. 1 on se, että heillä on datakeskuksia sekä Australiassa että Singaporessa, toinen syy on se, että – kuten MediaFortress – ne tarjoavat erilaisia ​​digitaalisen markkinoinnin palveluita ydin hosting-pakettiensa lisäksi.

Ne tarjoavat jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS-, omistettuja palvelimia ja erikoistuneempia isännöintisuunnitelmia WordPressille, Joomlalle ja Magentoon. Erikoistuneet suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta optimoidut kullekin CMS: lle.

Halvin suunnitelma alkaa 4.58 AUD / kuukausi.

Plussat

 • Paljon hosting-valintoja
 • 100% australialainen

Haittoja

 • Vain 400 Mt levytilaa

10. Netregistry

Netregistry-logo
Verkkosivusto: www.netregistry.com.au
Hinta: 9,95 dollaria
Levytila: 20 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

Netregistry on veteraani Australian isäntäteollisuudessa. Vaikka emme ole valtavia faneja, he ansaitsevat maininnan, koska ovat hyvin vanhoja, tarjoavat paljon levytilaa isännöintisuunnitelmissaan ja tarjoavat myös web-suunnittelua ja digitaalisia markkinointipalveluita.

Niiden SSL-sertifikaatit ovat melko kalliita (perussertifikaatit ovat ilmaisia ​​useimpien muiden isäntien kanssa) ja useimmat viimeisimmät käyttäjän arvostelut verkossa ja foorumeilla eivät ole kovin myönteisiä.

Plussat

 • Paikallinen isäntä
 • Hyvä määrä levytilaa

Haittoja

 • Kallis
 • Käyttäjien arvostelut
 • SSL-hinta

Halpa isännöintinäppäimistö

Halpa web-hosting: mitä / miksi / miten

Etsitkö halpaa hosting-vaihtoehtoa Australiassa (ehkä jopa ilmainen verkkosivustojen hosting)? Jaettu hosting on loistava tapa pienille yrityksille pitää verkkosivustonsa yllä ja toimimaan rikkomatta pankkia. Niillä, jotka etsivät ensimmäistä web-hosting-pakettiaan, on taipumus pysyä halvalla hosting-suunnitelmassa, kuten jaetussa isännöinnissä. Se on tyypillisesti lähtötason käyttäjille tarkoitettu palvelu, joka tarjoaa kaikki tarvittavat resurssit aloittamisessa, pienessä verkkokauppasivustossa tai henkilökohtaisessa verkkosivustossa menestyäkseen. Se on ihanteellinen tapa niille, jotka haluavat isännöidä pienempää sivustoa, saada ammattimaisen verkkosivuston kaikki ominaisuudet murto-osaan hinnasta. Tyypillisesti kaikki verkkosivustot ja niihin liittyvien useiden sivustojen sisältö tallennetaan vain yhdelle koneelle, mikä vähentää kustannuksia huomattavasti ja johtaa silti laadukkaaseen palveluun.

Valitaan australialainen isännöintipalveluntarjoaja (tai halpa Uuden-Seelannin web-hosting-yritys tai mikä tahansa muusta maasta, jota peittelemme täällä MangoMatterissa, kuten Iso-Britannia, Kanada, Singapore, & Irlanti), joka toimittaa heille tarvitsemasi budjetin puitteissa, voi usein olla herkeä tehtävä, jos vasta aloitat verkkosivustollasi. Vaikka olisi kiva saada Virtual Private Server tai VPS, näillä on yleensä korkea hintalappu. Halvat isännöinti on tapa, jolla saadaan kaikki tarvittavat ominaisuudet ammattimaiselle verkkosivustolle, jolla on ajan tasalla olevat verkkosovellukset, samalla kun säästät kustannuksia..

Kuinka halpa isäntä toimii??

Jaettu hosting voi tarjota halvan hosting-vaihtoehdon australialaisille käyttäjille käyttämällä nykyaikaisen palvelimen tehokkaita resursseja ja käyttämällä sitä palvelemaan useita asiakkaita. Tämä muistuttaa paljon tapaa, jolla kerrostalossa, jossa on 10 yksikköä, jokaiselle yksikölle syötetään sähköä, vettä ja kaapelia yhdestä pääjohdosta haarautuvilla sivujoilla. Lisäksi, jos vesijohto katkeaa, vuokranantaja huolehtii ongelmasta puolestasi. Jaetun isännöinnin lähtökohta on aivan sama; jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa ja luotat palvelimen järjestelmänvalvojaan huolehtimaan kaikista suurimmista virheistä. Jokaiselle palvelimen verkkosivustolle on varattu tietty määrä prosessointitehoa, tallennustilaa ja Internet-kaistaleveyttä sivustosi toimintaan ja hyvinvointiin. Palvelimen järjestelmänvalvoja pitää käyttöjärjestelmäsi ja siihen liittyvät ohjelmistot ajan tasalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä itse.

Kun halutaan etsiä kohtuuhintaista vaihtoehtoa verkkosivustosi ylläpitämiselle, halpa isäntä löytyy aina jaetun palveluntarjoajan kautta (vaikka jotkut australialaiset isännät, kuten Digital Pacific, ovat hieman kalliimpia). Ellet aio suunnitella laaja-alaista räätälöityä sovelluskehitystä tai odottaa erittäin suurta liikenteen virtausta, rajoitetusta tilasta ja kaistanleveydestä, joka sinulle sallitaan jaetun isännöinnin kautta, ei todennäköisesti koskaan tule ongelma.

Miksi halpa web-hosting?

Ellet aio käyttää sivustoa, joka näkee paljon liikennettä kerralla, tai sivustoa, joka hyödyntää erittäin edistyneitä tekniikoita, et todennäköisesti koet ongelmaa jaetussa isännöinnissä. Tämä tarkoittaa, että suuren yrityksen pitäisi todennäköisesti siirtää jaettua hosting-palvelua vaihtoehtona, mutta käynnistämisen tai pienyrityksen pitäisi olla toistaiseksi hienosti (ehdottomasti, kun käytät kunnollista CMS: ää, kuten WordPress) – ja voit aina siirtää verkkosivustosi muualla, jos ja milloin halvan hosting-toiminnan rajoituksista tulee ongelmia. Yksilöiden, jotka haluavat perustaa blogin tai rakentaa pienen verkkosivuston yrityksilleen, pitäisi löytää halpa isännöinti heidän tarpeidensa mukaan.

Riippumatta verkkosivustosi tarkoituksesta, haluat todennäköisesti löytää tavan saada se käyttöösi niin nopeasti kuin mahdollista vaarantamatta laatua millään tavalla. Ellei luulet, että verkkosivustosi tulee olemaan kuuma paikka Internetissä, jaettu hosting on tapa saada kaikki haluamasi kaikki yhteen paikkaan kuluttamatta suuria dollareita. Useimmat ihmiset valitsevat halvan australialaisen isännöinnin ensimmäiselle verkkosivustolleen, koska se on paljon helpompaa, tarjoaa silti kaikkia ominaisuuksia, joita haluat ehkä käyttää. Sillä on runsaasti tilaa useimmille ihmisille jne. Päivän lopussa ei huomaa eroa, ellet todella tee siitä suurta aikaa – jolloin päivitetyn palvelimen hintalappu ei saisi olla vähiten ongelma.

Sivuhuomautus: Jos olet web-suunnittelija, joka haluaa isännöidä asiakkaita, älä käytä jaettua tiliä, mene sen sijaan jälleenmyyjätilin kanssa ja tallenna itsellesi tulevat ongelmat.

Plussat

 • Vähemmän kallis vaihtoehto: Kuten nimestä voi päätellä, halpa verkkosivustojen isännöinti ei ole yhtä kallista kuin muut vaihtoehdot, kuten omistettu isännöinti. Se on tapa saada verkkosivustosi toimintaan tyhjentämättä lompakkoasi.
 • Palvelimen järjestelmänvalvoja: Jaetulla isännöinnillä sinulla on palvelimen järjestelmänvalvoja seurata ja hoitaa ongelmia puolestasi. He pitävät käyttöjärjestelmäsi ja siihen liittyvät ohjelmistot päivitettyinä uusimpaan versioon, joten sinun ei tarvitse lainkaan varata sitä.
 • Tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet: Halpa isännöinti tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita aloitusyritys, blogi, henkilökohtainen verkkosivusto tai muut pienimuotoiset verkkosivustot mahdollisesti tarvitsevat, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi käytettävissäsi..

Haittoja

 • Rajoitettu tila: Vaikka monet palvelut mainostavat rajatonta palvelintilaa, tämä ei yksinkertaisesti ole totta. Jos alat lähestyä sinulle osoittamaa kapasiteettia, sinua pyydetään päivittämään hosting-paketti, todennäköisesti VPS.
 • Ei voi käsitellä suurta liikennettä: Jos luulet, että verkkosivustollesi voi käydä paljon ihmisiä, sinun kannattaa välttää halpa hosting-suunnitelma. Paljon liikennettä johtaa usein siihen, että palvelimesi takertuu ja toimii paljon hitaammin kuin haluat.

webhosting-koodiOhje

Mikä on jaettu hosting?

Jaettu hosting on verkkosivustojen hosting-suunnitelma, jossa useat käyttäjät jakavat yhden palvelimen verkkosivustonsa isäntänä.

Kuinka se toimii? Kuinka tiedostoja ei sekoiteta??

Kunkin tilin tiedostot ja sovellukset pidetään erillään palvelimella (yleensä cPanelilla), eikä heillä ole mitään tapaa olla vuorovaikutuksessa. Jokainen käyttäjä saa oman osion palvelimesta, johon tiedostot ja sovellukset tallennetaan, sekä oman tiedostohakemistonsa. Käyttäjillä ei ole pääsyä toistensa osioihin tai niissä oleviin tiedostoihin. Verkkopalvelin ja laskentaresurssit jaetaan kuitenkin kaikilla palvelimen tileillä.

Tarkoittaako jaettu isäntä IP-osoitteen jakamista muille verkkosivustoille?

Useimmissa tapauksissa kyllä. Jaetut isännöintisuunnitelmat ovat oletuksena yleensä ”nimipohjaisia ​​virtuaalisia isäntiä”. Tästä syystä kaikilla tileillä on taipumus jakaa identtinen IP-osoite, ja rutiini tapahtuu verkkotunnuksen nimen perusteella. Tällä ei kuitenkaan pitäisi olla välittömiä vaikutuksia verkkosivustosi turvallisuuteen. Yksi tämän tosiasian haittapuoli on kuitenkin se, että et pysty toimimaan SSL-suojausvarmenteella nimipohjaisen virtuaalisen isäntäsi kautta, joka viittaa suurimpaan osaan käytettävissä oleviin jaettuihin isännöintisuunnitelmiin. Syynä tähän on, koska kun selain muodostaa yhteyden palvelimeen HTTPS-protokollan avulla, salaus ja suojausvarmenteen tarkistus suoritetaan ennen kuin asiakas lähettää koko pyynnön otsikon palvelimelle. Tällöin on mahdotonta tietää, mihin verkkotunnukseen suojaussertifikaatti on tarkoitettu.

Kuinka monta verkkosivustoa voi olla yhdessä palvelimessa?

Paljon. Jokaisen web-hosting-yrityksen on päätettävä jaettujen tilien tiheydestä sen perusteella, kuinka monta konetta heillä on käytettävissä ja mitä käyttötilastoja he käyttävät. Ei ole harvinaista, että yksi palvelin isännöi yli 1 000 verkkosivustoa, mikä tarkoittaa, että kaikki nämä verkkotunnukset toimivat yhdestä IP-osoitteesta. Se ei kuitenkaan todennäköisesti ole sellainen jaetun hosting-paketti, jota haluat käyttää, ja sinun pitäisi etsiä sellaista, joka ei pakata niin monta verkkosivustoa yhdelle palvelimelle.

Voinko saada yksilöllisen IP-osoitteen jaetun isännöinnin kautta?

Kyllä sinä voit. Monet jaetun palvelun tarjoajat tarjoavat suunnitelman, joka sisältää ”omistetun IP-osoitteen”, mikä tarkoittaa, että rutiini tehdään ”IP-pohjaisten virtuaalisten isäntien” kautta. Tämä tarkoittaa, että yksi verkkopalvelin pystyy käsittelemään useita IP-osoitteita, jolloin jaat edelleen kaikki tietokoneen resurssit, mutta käytät omaa IP-osoitettasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author