GreenGeeks-arvostelu

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
2,95 dollaria kuukaudessa (vähemmän kuin 9,95 dollaria)

GreenGeeks on kaikkien aikojen suosikkiisäntämme Kanadalle. Yhdistelmä kohtuuhintaisista hinnoista, rajoittamaton levytila, 30 päivän rahat takaisin -takuu ja heidän alansa johtavat ympäristöystävälliset järjestelmät tekevät heistä ketään!

Tarkastelemme yleensä seuraavia neljää web-isäntäpistettä määrittääksemme sen yleisen laadun: Helppokäyttöisyys, nopeus (globaalilla tasolla), tuki ja käyttöaika. GreenGeeks on ne kaikki täydennetty!

Syyt valita GreenGeeks

Aloitetaan siitä, mistä pidämme GreenGeeksin parhaita ominaisuuksia, ne, jotka antavat heille heti etulyöntiaseman kilpailun suhteen. Suurimmalle osalle ihmisiä, jotka etsivät kunnollista verkkoisäntää, seuraava nopea yhteenveto riittää vakuuttamaan heille, että GreenGeeks on yksi, jolle.

 1. Palvelimet Kanadassa: Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi useimmat kanadalaiset valitsevat GreenGeeksin, heillä on tosiasiassa datakeskus Kanadassa, mikä tekee sivustostasi nopeaa ja nopeaa lataamista. Vaikka heillä on palvelimia ympäri maailmaa, jos tunnet tarve siirtyä globaaliksi.
 2. 24/7 tuki: Erittäin hyödyllinen, ja se tapahtuu puhelimitse, chatissa ja lipuilla, valinta on sinun.
 3. Sisäänrakennettu skaalautuvuus: Kasvaako sivustosi yhtäkkiä odotettua nopeammin? Ei hätää, GreenGeeks voi säätää tarvittavia resursseja lennossa pitämällä kaiken sujuvana.
 4. 30 päivän rahat takaisin takuu: Etkö ole onnellinen jostain syystä? Ei hätää, sinulla ei ole mitään menetettävää.
 5. Super vihreä: Jokaiseen verkkoon vedettävään virrankulutukseen he sijoittavat 3 kertaa enemmän kuin uusiutuvan energian muodossa, joten verkkosivustosi vähentää hiiltä! Kuinka siistiä!

Se on todella tyhjä. Kustannusten suhteen heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, ja edullisin suunnitelma alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (väliaikainen alennus 9,95 dollarista)!

GreenGeeks isännöi tutkimusta

Katsaus: 300% vihreä web-hosting tarjoaa uusiutuvaa energiaa.

GreenGeeksin esittely ja lyhyt historia

Trege Gardner, Greengeeks, aloitti toimintansa jo vuonna 2006, luontoystävä ja innokas retkeilijä, surffaaja ja hiihtäjä. Hän halusi luoda web-hosting-yrityksen, jolla on positiivinen energiajalanjälki. Hän päätti, että hänen web-hosting-yritys käyttäisi voittojaan tuulivoimahyvitysten ostamiseen, palauttaen kolme kertaa Greengeeksin kuluttaman energian. Yhtiö, joka keskittyy nykypäivän ympäristöön, ei ole niin yllättävää, mutta ottaen huomioon, että Greengeeks perustettiin 2000-luvun alussa, se on aika vaikuttava.

Greengeeksin pääpaino ei kuitenkaan ole kestävyydessä tekniikan laadun ja suorituskyvyn uhraamisena. He ovat edelleen omistautuneita laadukkaalle tekniikan suorituskyvylle ensisijaisena prioriteettinaan, samalla kun he ovat sitoutuneet EPA: n Green Power -kumppaniksi. He ovat myös omistautuneita auttamaan käyttäjiään löytämään online-menestys omistautuneilla ohjeilla ja tinkimättömällä sitoutumisella. Alustaan ​​lähtien he ovat kasvaneet ylläpitämään yli 300 000 sivustoa ja 35 000 käyttäjää ansaitsemaan pisteensä yhtenä johtavista palveluntarjoajista, jolla on vihreä kierre.

hinnoittelu

Täydellisesti linjassa useimpien muiden hosting-yritysten kanssa, mutta lisää luettelo ominaisuuksista, joista joudut yleensä maksamaan… ilmaiseksi GreenGeeksillä.

hosting-suunnitelmat

Plussat

Greengeeks kohdistaa isännöintipalvelunsa aloittelijoille ja keskitason web-omistajille. On melko vaikeaa löytää laillinen huono arvostelu GreenGeeksille, ja hyvästä syystä!

Vaikka heidän päätuotteensa on aloittelijan suunnitelma, heillä on myös erilaisia ​​tasoja ja suunnitelmia, kun käyttäjä on mukava. Aloittelijasuunnitelma voi laajentua räätälöityyn suunnitelmaan, joka on rakennettu vastaamaan tarpeitasi VPS: n, omistetun WordPressin ja omistettujen palvelinvaihtoehtojen avulla. Omistetun palvelimen (ja myös muiden vaihtoehtojen) laatu on erittäin suorituskykyinen, jota tukevat eräät parhaista prosessoreista.

Greengeeks erottaa itsensä aloittelijoiden isännöintituotteiden joukosta tarjoamalla erittäin skaalautuvan tuotteen, joka voi aloittaa aloittelijana ja työskennellä kohti WordPress-isännöintiä tai jotain muuta.

Jopa tuotteen vaikuttavan laadun suhteen vaikuttava on heidän sitoutumisensa olla vihreä. Heidän 300%: n uusiutuvan energian sitoutuminen sijoittaa heidät muualla tässä kategoriassa – ja ne pitävät paikkansa puhtaimpana web-hosting-vaihtoehtona. Ne eivät vain negatiivista omaa hiilijalanjälkeään, vaan myös edistyä muiden yritysten jalanjäljen vähentämisessä! Pohjimmiltaan Greengeeks hoitaa kaksi muuta samankokoista web-hosting-yritystä, jotka eivät harjoita kestävyyttä.

Jopa henkilölle, joka ei välitä paljon isännöinnin ympäristövaikutuksista tai ympäristöstä yleensä, Greengeeks erottuu edelleen muiden Kanadan verkkosivustojen ja isännöintisivustojen joukosta laadullaan ja palvelullaan.

Aloittelijan sivuston omistajana sinun ei tarvitse huolehtia pienistä yksityiskohdista ja teknisistä ongelmista, jotka voivat häiritä sinua ja häiritä todellisia juttuja, kuten saada sisältösi sinne. Oppimiskäyrä esimerkiksi palvelimen asetusten määrittämiseen on melko jyrkkä, vaikka se ei ehkä tunnu olevan aloittelijoille ulottumattomissa. Greengeeksin tällaisten tavaroiden yksinkertaistaminen helpottaa kaikkien elämää ja tekee verkkosivustojen rakentamisesta helppoa.

ominaisuudet

Greengeeks erottuu kolmelta pääalueelta:

 • Nopeus
 • Turvallisuus ja luotettavuus
 • Tietokeskuksen sijainnit

nopeus Greengeeks-tarjouksia ei voida korostaa liikaa. Vuonna 2018 nopeus on kaikkea. Mitä kauemmin sivustosi latautuu, sitä enemmän kävijöitä menetät (nykyisessä muodossaan se on noin kymmenesosa kävijöistä, joita menetät jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi vielä lataa). Huomiovara ja kärsivällisyys ovat aina vähäisiä, joten nopea sivusto on korvaamaton.

Greengeeks tarjoaa muutaman hienoja teknisiä ominaisuuksia, jotka liittyvät suoraan sivustosi turvallisuuteen ja luotettavuuteen, mukaan lukien tiedostojen skannaus reaaliajassa, proaktiivinen palvelinvalvonta, joka pystyy näkemään ongelmat ja reagoimaan niihin ennen niiden syntymistä, uhka-analyysi, erittäin turvalliset vF: t ja tilin eristäminen.

Heidän tietokeskuksiin ovat viidessä paikassa: Chicago, Montreal, Phoenix, Amsterdam ja Toronto. Tämä tarkoittaa, että Greengeeks toimii myös erittäin hyvin missä tahansa Euroopassa, olipa kyseessä sitten Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Espanja tai jopa Saksa. Ja myös Yhdysvalloissa olevien palvelimien avulla voit jopa odottaa kunnollista suorituskykyä myös Brasiliassa.

Ja jopa Greengeeksin jaetussa perussuunnitelmassa on melkoinen ominaisuusluettelo:

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton resurssi palvelimelle
 • Rajoittamaton verkkotunnus yhdellä yksittäisellä tilillä
 • Cloudfare CDN
 • Saatavilla olevat SEO- ja markkinointityökalut

He tarjoavat jopa ilmaisen verkkotunnuksen tiliä luotaessa.

johtopäätös

Onnittelut, jos olet lukenut niin pitkälle, analyysimme kertovat meille, että useimmat ihmiset napsauttavat sivun ensimmäistä rekisteröitymislinkkiä :). Et voi todella mennä pieleen GreenGeeksin kanssa tällä hetkellä, ehdottomasti, jos haluat kohdistaa Kanadaan tai Yhdysvaltoihin.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-23Arvioitu tuote GreenGeeksAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi GreenGeeksPrice
2,95 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author