Digitaalinen valtameri – Onko se hyvä isännöinti- ja palveluntarjoaja? (Vuoden 2020 arvostelu)

DigitalOceenen arvosteluDigitalOceenen kotisivu

Olemme seuranneet DigitalOcean-isäntätestesivustoamme vuoden 2018 alusta.

Olemme olleet DigitalOceenen maksava asiakas koko ajan, tarkkailemalla huolellisesti järjestelmän tärkeitä mittareita. Erityisesti latausajat, asiakaspalvelun reagointikyky ja mikä tärkeintä, käyttöaika ja seisokit.

Toistaiseksi tulokset ovat lupaavia, tässä on syvällinen katsaus siihen, kuinka he mittaavat muiden kanssa.

Käynnistäessään ensimmäisen palvelimensa vuonna 2011, DigitalOcean on amerikkalainen pilvipalveluyritys, joka keskittyy auttamaan kehittäjiä käynnistämään enemmän sovelluksia nopeammin ja helpommin.

Se, mikä aloitti pienenä aloittavana yrityksenä New Yorkin ulkopuolella, on kasvanut räjähdysmäisesti ja saavuttanut yli puolen miljoonan kehittäjän asiakaskunnan.

DigitalOceenen perimmäinen tavoite on käyttää solid-state-asemaa eli SSD: tä luoda käyttäjäystävällinen alusta, jonka avulla asiakkaat voivat siirtää projekteja pilveen ja pilviltä lisäämällä tuotantoaan nopeasti ja tehokkaasti.

Onko se tarpeeksi hyvä, jotta yksi päivä voidaan luokitella yhdeksi kymmenestä parhaasta hosting-palvelustamme?

Otetaan selvää!

Hyödyt DigitalOcealin isännöinnin käytöstä

1. Fantastinen ”Keskimääräinen” käyttöaika 99,99%

Teollisuuden keskimääräinen käyttöaika pilvipalvelupalvelulle on 99,94%.

DigitalOcean puhaltaa sen vedestä (pun tarkoitettu) 99,99 prosentilla.

Tämä tarkoittaa, että huhtikuusta 2018 maaliskuuhun 2019 DigitalOcecessa oli vain kahdeksan katkoksia, jotka kaikki vastasivat vain 43 minuuttia.

Tämä yhdistää Bluehostin luotettavinan ylläpitoaikaan ajan tasalla. Emme voi ymmärtää kuinka mahtavaa se on. Suurin osa kymmenestä kymmenestä palvelustamme on 99,96%: n ja 99,98%: n välillä käyttöajasta.

DigitalOceenen viimeisen 12 kuukauden tilastotDigitalOceenen keskimääräinen käyttöaika 2018-2019 | Katso tilastot

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Tammikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Joulukuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Elokuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Kesäkuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Huhtikuu 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100%

Kuten näette, kesällä on pieni pula. Alhaisin Uptime-prosenttiosuus on 99,94% heinäkuussa. Mutta järjestelmä palaa elokuussa, eikä katkoksia ole tapahtunut koko syyskuun, lokakuun, marraskuun tai joulukuun ajan.

Se on parannus oikeaan suuntaan. Nuoli liikkuu jatkuvasti ylöspäin, mikä osoittaa, että DigitalOcean on ongelmiensa edessä.

2. Salamannopeat latausajat

Uptime on tärkein tilasto, jota on tarkkailtava valittaessa verkkoisäntää.

Loppujen lopuksi – jokaisella planeetan soittoääniä ja pilliä ei synny papuun, jos verkkosivustosi viettää pitkiä aikoja offline-tilassa.

Tulee lähellä sekuntia on nopeutta.

Jäljellä olevat verkkosivustot saattavat hyvinkin olla “alas” kaikissa tarkoituksissa. Hitaat sivustot ovat käytännössä käyttökelvottomia. Liikenteesi ei epäröi pomppia. Kirjaimellisesti. Muutaman sekunnin ero voi maksaa sinulle lähes kolme neljäsosaa potentiaalisesta verkkosivuston liikenteestä.

Kuulostaa hullualta? Valitettavasti se ei ole.

Markkinatutkimuksen mukaan verkkosivustot, joita ei voi ladata viiden sekunnin sisällä, voivat menettää yli 74% mobiilisivustojen liikenteestä.

Sen sijaan vähentyvien latausaikojen on osoitettu lisäävän liikennettä ja myyntituloksia yli 74%. Kutsumme sitä 74% sahatavaksi. Kun se kallistuu yhteen suuntaan, voitat ja toisessa menetät.

Joten, mitä tämä tarkoittaa ystävällemme DigitalOceanille?

Hyviä asioita. Todella hyviä asioita.

DigitalOcean ei ole vain nopea … se on nopein tuote, jonka olemme koskaan tarkistaneet. Vakavasti se jättää pöydälle muut suosituimmat hosting-ohjelmat, joita olemme tarkistaneet.

Alan keskimääräinen kuormausnopeus on 890 ms.

Nopeimmalla tavalla DigitalOcean liikkui uskomattoman nopeudella 218 ms. Hidastaan ​​se oli 496 ms. Jopa alhaisimmillaan suorittaessaan se oli silti lähes 50% nopeampi kuin toimialan keskiarvo.

Katsotaanpa kuukausittain, kuinka DigitalOcean suoritti:

DigitalOceen viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotDigitalOceenen keskimääräinen nopeus 2018-2019 | Katso tilastot

Se on nopea isännöinti, jonka keskimääräinen keskimääräinen nopeus on 357ms.

Viimeiset kuukaudet ovat verrattain nopeimpia, joita olemme koskaan nähneet, mikä tekee DigitalOceanista kilpailijan ensimmäiselle sijalle sivuston kokonaisnopeudessa. Tällä hetkellä nopein nopeus kuuluu A2 Hosting -palveluun.

3. Kehittäjäystävällinen tuotteiden ekosysteemi

DigitalOcean ei ole vain yhden tempun poni.

Itse asiassa heidän tuotevalikoimansa tarjoaa paljon potentiaalia kehittäjille.

Mitkä ovat DigitalOceenen tarjoamat eri vaihtoehdot? Ilo, että kysyit!

✅ Pisarat

Droplets on skaalautuva laskentaalusta, jota voidaan räätälöidä vastaamaan kaikkia yrityksen sovellustarpeita. Se sisältää myös lisävarastoinnin, seurannan ja edistyneen tietoturvan.

DigitalOcealin pisaroita

Voit valita tavallisten tai optimoitujen pisaroiden välillä ja muokata sitten sydämesi sisältöön. Pisarat antavat laitteiden ohittaa aikaa vievän asennuksen ja kokoonpanon siirtyä kohti koodin käyttöönottoa.

✅ Välilyönnit

Pisarat ovat sovellusten käyttöönottoa varten, kun taas Spaces on yksinkertainen esineiden tallennus.

Puhumme turvajärjestelmästä, jonka avulla voit tallentaa ja toimittaa tietoja sovelluksille ja loppukäyttäjille. Tilat toimivat yksinkertaisella prosessilla, joka luo luotettavan tallennustilan vedä ja pudota -käyttöliittymällä tai sovellusliittymällä.

DigitalOcean tilat

Välilyöntejä voidaan käyttää varmuuskopiotiedostojen, web-lokien, data-analyysien ja paljon muun tallentamiseen.

Palvelu on myös skaalautuvaa, joten Spaces-alueesi voi kasvaa yhdessä yrityksesi kanssa. Lisäksi – Tilat voidaan yhdistää muihin DigitalOceen ominaisuuksiin tai niitä voidaan käyttää yksinään.

✅ Kubernetes

Kubernetes on tuleva tuote, jonka DigitalOcean julkaisee loppuvuodesta 2018.

Siitä ei ole paljon tietoa, mutta yritys ilmoittaa virallisella verkkosivustollaan, että Kubernetes on “Suunniteltu kehittäjille ja yrityksille, jotka haluavat yksinkertaisen tavan ottaa käyttöön ja hallita konttityökuormia pilvessä.”

He tarjoavat tällä hetkellä varhaista pääsyä tuotteelle, joka toimitetaan ilmaisella Kubernetes-klusterilla syyskuun 2018 loppuun saakka.

4. Muokattava hinnoittelu

Vaikka meillä on myös miinuksemme, mielestämme on melko mahtavaa, että voit mukauttaa kaiken, mitä maksat – sivustosi tallennustilan, prosessorin käytön, kaistanleveyden, tietokannan, muistin jne.. Se on todella suuri etu, jos olet kokeneelle käyttäjälle ja hän on jo perehtynyt tarkalleen siihen, mitä tarvitset, mitkä ovat tavoitteesi, mitä et tarvitse jne.

5. Päivittäiset varmuuskopiot

DigitalOcean tekee varmuuskopioita päivittäin, ja voit aina palauttaa kaikki tiedot jopa 7 päivää ennen. Vaikka DigitalOcecessa on parempi käyttöaika, on aina parempi olla turvassa kuin pahoillani!

6. Hyvä turvallisuus

Tietosi ja liikenteesi ovat aina turvassa. Tätä ei monet muut isännät korosta paljon tai eivät edes tarjoa. DigitalOcean varmistaa, että tietosi on suojattu päästä päähän. On suuri etu pitää nämä tahattomat yhteydet ja virukset poissa sivustosi järjestelmästä.

Oletusarvoisesti DigitalOcean on lisännyt salauksen levymääriinsä. Jos haluat lisätä ylimääräisen tietoturvakerroksen, kuten suurimpaan osaan niiden ominaisuuksista, sinun on suoritettava opetusohjelma, noudatettava vaiheita ja tunnettava joitain koodauksia menestyäksesi.

Miinukset DigitalOcealin isännöinnin käyttämiselle

1. Kokeneille käyttäjille (jyrkkää + monimutkainen)

Todella loistavan tuotteen merkki on sen kyvyssä tehdä yhteenveto palveluistaan ​​maallikon kannalta.

Erityisesti tämä on jotain teknologiayrityksiä, joiden on vaikea kääriä kollektiivisia päätään.

Sellaisenaan useimmat tekniset sivustot ja alustat ovat yleensä täynnä ammattikieltä. Kuten kohdassa “tietyt ammatit tai ryhmät käyttävät erityisiä sanoja tai ilmaisuja, joita muiden on vaikea ymmärtää”.

Kun tarkastellaan teknisiä tuotteita, kuten DigitalOcean, kiusaus käyttää žargonipohjaista kieltä tulee selväksi. Käsittelet paljon teknistä tietoa – alan asiantuntija pakotettaisiin kirjoittamaan se tietäen sen, etten kuinka tavallinen ihminen ymmärtää sen.

DigitalOcealin skaalausvaihtoehdot

Se ei ole iso juttu edistyneille, energian käyttäjille. He saavat sen. Se kaikki on järkevää.

Mutta aloittelijoille? Ei mahdollisuutta.

Tämä on alue, jolla DigitalOcean epäonnistuu dramaattisesti. Sivuston kopio on täynnä teknisiä termejä ja lyhenteitä ilman selitystä. He markkinoivat tuotteitaan selvästi erityisesti kehittäjille.

Siksi muut pyrkivät selvittämään, kuinka siirtää sivusto sivustolle, käynnistää, ylläpitää tai jopa kasvattaa sitä.

Vertailun vuoksi HostGator tekee uskomattoman työn yksinkertaistaakseen verkkosivustonsa kieltä termeiksi, jotka keskimääräinen Jane tai Joe ymmärtävät kattavasti. Se on käyttäjäystävällinen tuote sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Tilanne ei ole DigitalOcelen tapauksessa.

2. Puuttuu muiden kuluttaja-isäntien tarjoamista perusominaisuuksista

Suurin osa tarkistetuista verkkoisäntästä heittää samat “ekstrat”. Asiat kuten varmuuskopiot, mahdollisesti hyvä CDN ja jopa SSL-varmenne..

Toisin kuin muut, koska DigitalOcean palvelee edistyneempiä ihmisiä, he eivät heitä joukkoa perusominaisuuksia, joita monet muut isännät tarjoavat tai pitävät sinusta huolta rekisteröinnin jälkeen.

Asiat kuten:

 • ❌ Ilmainen verkkotunnus isännöinnin kanssa
 • ❌ Mahdollisuus jopa ostaa verkkotunnus
 • ❌ Sivustojen vapaa siirto

Tarkoitan – he voivat auttaa sinua joissakin näissä asioissa. Mutta sinun ei pitäisi odottaa paljon kädenpitopalveluita kirjautumisen yhteydessä.

Mikä vie meidät seuraavaan kohtaan:

3. Rajoitettu asiakastuki

Useimmat hosting-yritykset tarjoavat joitain muunnelmia 24/7 tuesta.

Se ei ehkä aina ole kovin hyvä, mutta ainakin se on jotain.

Valitettavasti DigitalOcecessa ei ole mitään sellaista. Jos verkkosivustosi putoaa keskellä yötä (mikä voi olla tuhoisa, jos toimit ulkomailla), kukaan ei voi puhua kenellekään. Sinun on mentävä hänen verkkosivuilleen ja avattava tukilippu heidän verkkolomakkeellaan.

DigitalOceen asiakastuki

Jos meillä on ongelma, haluamme luottaa yritykseen, jolla on käytettävissä chatbotti keskustellaksemme (tai ainakin tukipalvelun kanssa)..

Vaikka ei olisi 24 tuntia, kyky keskustella todellisen elävän ihmisen kanssa reaaliajassa aukioloaikoina on parempi kuin yhteydenottolomake, jonka epämääräiset lupaukset ovat “Palaamme sinuun pian.”

Lisäksi heidän yhteyslomake ei edes toiminut!

Yritimme täyttää sen kysymyksellä heidän Kubernetes-tuotteestaan, koska verkkosivusto näytti hieman epämääräiseltä siitä, mitä se voisi tehdä.

Meille annettiin virheilmoitus.

DigitalOceen asiakastuki ei vastaa

Tämän seurauksena meidän piti lähettää heille sähköpostia suoraan lähettämällä sama tarkka kysymys, ja vastausta ei ole vielä saatu, yli päivä myöhemmin.

Sinun ei vain pitäisi olla energiankäyttäjä selvittääkseen tuotteitaan, vaan ilmeisesti sinun on myös oltava yksi, joka korjaa myös omat ongelmasi.

4. Monimutkainen cPanel

Kuten jo mainittiin, DigitalOcean ei todellakaan ole aloittelijoille. Periaatteessa cPanel on mitä tarvitset verkkosivustosi rakentamiseen nykyään (ellet ole hyvässä suhteessa ohjelmointikielten kanssa).

DigitalOcean cPanel

DigitalOcecen aloittamiseksi sinun on määritettävä valitsemasi pisara (DigitalOcean-palvelimet). Sitten sinun on asennettava cPanel noudattaen perusteellista opasta, joka sisältää useiden koodikomentojen lisäämisen (kyllä, sinun on tiedettävä joitain koodauksia), tilisi rekisteröinnin, suoritustiedoston asentamisen jne..

Kaikkien muiden tavaroiden lisäksi sinun on ostettava oikeus kolmannelta osapuolelta cPanelin käyttämiseen. Se on kuukausimaksu 20 dollaria tai 15 dollaria, jos tiedät mistä etsiä.

Jos sinulla ei ole kokemusta koodaamisesta ja siitä, kuinka olla itse kehittäjä, suosittelemme, että palkkaat joko kehittäjän (hyvä) tai vältät DigitalOceen ja etsit tarpeitasi ja taitojasi vastaavia ratkaisuja enemmän.

CPanelin käytettävyys on suhteellisen intuitiivista, mutta sitten taas – oppimiskäyrä on, eikä se varmasti ole aloittelijoille.

5. Hinnoittelu on kallista (verrattain)

On olemassa vanha sanonta, että saat mitä maksat. Tätä sanontaa käytetään yleensä keskustelemaan halvoista tuotteista, jotka eivät oikeasti toimi. Aivan päinvastoin tapahtuu täällä.

DigitalOcean on erittäin toimiva tuote, joka maksaa melko penniäkään.

Ensin katsotaanpa pilkkuja:

DigitalOcealin hinnoittelu

Kuten huomaat, meillä on tavallisia pisaroita, joiden hinta on 5 dollaria kuukaudessa. Nyt tämä tulee vain 1 Gt muistia. Hinnat nousevat sieltä, nousevat yhä korkeammalle, kunnes maksat 80 dollaria kuukaudessa enemmän huippuluokan palveluita.

Kun tarkastellaan suorittimen optimoituja pisaroita, ne alkavat 20 dollarista ja käyvät jopa mahtavaan 920 dollariin kuukaudessa.

Varastointihintojen suhteen se ei ole paljon parempi.

DigitalOceenen varastoinnin hinnoittelu

Tila, joka alkaa 250 Gt: n tallennustilalla, alkaa 5 dollarista kuukaudessa, joka – yhdessä ensimmäisen tason vakiona olevien tippojen kanssa – olisi 10 dollaria kuukaudessa.

Heillä on ton muita lisäpalveluita. Jokainen niistä maksaa sinulle melko penniäkään.

Nämä ovat joitain jyrkkiä hintoja, varsinkin kun otat huomioon, että monien parhaiten arvioitujen palveluidemme hinta on 3 dollaria kuukaudessa tai vähemmän.

Siitä huolimatta on tärkeää muistaa, että saat DigitalOcecessa verrattoman nopeuden ja suorituskyvyn korkeammalla hinnalla. Se on varmasti jotain harkitsevaa.

Et maksa vain tässä perustason isännöinnistä tai kaistanleveydestä. Jos tarvitset sitä, tämä on todennäköisesti yliarvio.

Vain jos sinulla on paljon liikennettä käyttävä sivusto (tai muutama niistä), tämä olisi jotain mitä haluat. Ja tarvitsevat.

6. Myös hinnoittelu on monimutkaista

Kun pääset hinnasuunnitelmiin, huomaat kaikista vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista, joita voit käyttää ja päivittää. Kaistaleveydelle, tilalle, palvelimille (eri nopeuksilla), CPU: lle, suojausvaihtoehdoille jne. On erilaisia ​​luokkia.

Yksinkertaisesti sanottuna – DigitalOceenen avulla on paljon tapoja tehdä kuukausimaksustasi todella-todella kallis. Suurin osa muista palveluntarjoajista tarjoaa 2–5 erilaista suunnitelmaa, jotka antavat sinulle hyvän yleiskuvan siitä, mitä saat. DigitalOcelen avulla voit mukauttaa kaiken itse. Se voi olla hyvä asia, mutta ellet ole edistynyt käyttäjä (kuten edellä mainittiin), se on melko monimutkainen ja aikaa vievä. Lisäksi, kuten edellisessä osassa todettiin, hinnat ovat melko jyrkkiä verrattuna muihin tarjoajiin.

Suosittelemmeko DigitalOceea?

Joo…

… Niin kauan kuin olet kehittäjä.

Jos olet vain keskimääräinen henkilö, joka haluaa käynnistää verkkosivustosi, siellä on paljon käyttäjäystävällisempiä tuotteita, jotka maksavat sinulle paljon vähemmän.

Jollekään, joka tietää tiensä tekniikkamaailmaan, ei näytä olevan mitään nopeampaa tai tehokkaampaa tuotetta kuin DigitalOcean.

Asiakastukea ja hintaa ei ole helppo vatsata.

Jos käyttöaika ja nopeus ovat sinulle tärkeimpiä tekijöitä, DigitalOcean on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista.

Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta DigitalOceenen isännöinnistä? Jätä, lähetä läpinäkyvä ja rehellinen arvostelu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author