cPanel-palveluntarjoajat Australialle

Joten etsit verkkoisäntäjä, jotka toimivat cPanelin kanssa (kauhistuttavan omistusjärjestelmän sijaan), hyvä valinta! cPanel on standardi web-hosting-teollisuudessa, ja hyvästä syystä. Jotta suosituimpien tutkiminen olisi sinulle helpompaa, olemme laatineet luettelon suosituimmista australialaisista web-palvelimista, jotka tarjoavat cPanel-majoitusta. Yli 30 yrityksen aktiivisilla isäntätileillä olemme melko varmoja valinnoistamme. Nauttia!

Paras cPanel-hosting Australia: Top 5 -vertailumme – toukokuu 2020

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetSivusto
siteground2 9,3 / 10 4,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus, alhaisempi kuin 14,95 dollaria) 10GB Tehokas + edullinen = voita!
A2HostingLogo 9/10 3,92 dollaria (noin 5,22 dollaria) Rajoittamaton Rajoittamaton levytila!!!
PanthurLogo 8,7 / 10 5 AUD 1GB Upea suorituskyky, paljon valinnanvaraa.
DigitalPacificLogo 8,5 / 10 4,90 dollaria 1GB Kokenut, luotettava.

Yllä olevan taulukkokatsauksen lisäksi olemme luoneet myös yksityiskohtaisimman top 5: n parhaan cpanel-palvelun tarjoajan Australialle. Lajittelemme ne seuraavien kriteerien perusteella: helppokäyttöisyys, kohtuuhintaisuus ja suorituskyky / teho. 

Australialaiset cPanel-verkkopalveluntarjoajat: Top 5 yksityiskohtaisimmat

1. SiteGround-web-hosting

SiteGround on ehdottoman mestarimme. Web-isännöinnin suhteen he ovat saaneet sen täydelliseksi! Erittäin luotettavan käyttöajan, nopean tuen, WordPressin virallisesti suositteleman, helpon asennuksen ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun avulla et todellakaan voi mennä pieleen. vai niin, + heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain 4,95 dollaria kuukaudessa (67% normaalihinnasta)! 

siteground2

Helppokäyttöisyys

90%

edullisuus

84%

Suorituskyky / teho

85%

2. A2-hosting-web-hosting

Hyvin lähellä sekuntia luettelossa, ne ovat melkein yhtä hyviä kuin SiteGround, vaikka eivät olekaan virallista WP: n suosittelemaa isäntä (mutta se on joka tapauksessa todella harvinainen, ja he todella rikkovat sen WP: llä) & kaikki muut suuret CMS).

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain USD 3,92 dollaria kuukaudessa (noin 5,22 dollaria kuukaudessa).

A2Hosting

Helppokäyttöisyys

87%

edullisuus

79%

Suorituskyky / teho

80%

3. Panthur-web-hosting

Panthur on ensimmäinen todellinen Aussie-verkkoisäntämme, vaikka ne ovat kalliimpia kuin SG ja A2. Palvelimiensa suorituskyky on ehdottomasti huippuluokkaa. Täällä on leikkimässä vakava voima, ja heidän tuki on mielettömän nopea!

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 5 dollaria / kuukausi (vaikka suosittelemme menemään heidän pronssiseen liiketoimintasuunnitelmaansa täydellisen arvo / kustannustasapainon suhteen).

PanthurLogo

Helppokäyttöisyys

85%

edullisuus

80%

Suorituskyky / teho

87%

4. Digitaalisen Tyynenmeren web-hosting

Digitaalinen tyynenmeri on ollut olemassa jo vuosien ajan, ja se näyttää. Erittäin luotettava, hyvä tuki, hyvin ansaittu 4. paikka.

Heidän suunnitelmansa alkavat vasta $ 4,90 / kk.

digpacific

Helppokäyttöisyys

80%

edullisuus

85%

Suorituskyky / teho

75%

cPanel-hosting Australiaan

Mikä on cPanel?

cPanel on web-hosting-ohjauspaneeli, jota aloittelijat käyttävät kokeneille käyttäjille verkkosivuston rakentamisen, suunnittelun ja ylläpidon yksinkertaistamiseksi. Sen on kehittänyt vuonna 1997 John Nick Koston, joka on nyt cPanel, Inc: n toimitusjohtaja. Useimmiten Perlissä kirjoitettu cPanel on kehittynyt yhdeksi yleisesti tunnetuimmista ja luotettavimmista web-hosting-ohjauspaneeleista. Se on parantunut huomattavasti vuosien kuluessa, sillä se vastaa kuluttajien tarpeisiin ja siitä on tullut loistava resurssi jokaiselle, joka rakentaa tai suunnittelee verkkosivustoaan.

Miksi kaikki käyttävät sitä?

Yksinkertainen vastaus tähän kysymykseen on, että cPanelin on kehittänyt korkeasti koulutettu kehittäjätiimi, minkä ansiosta se on helppokäyttöinen ja saatavissa kaikille asiantuntemustasoille. CPanelin eduista päätellen, ei ole yllättävää, että tämän web-hosting-ohjauspaneelin kysyntä on suuri. cPanel ylittää odotukset ja koostuu laajasta valikoimasta fantastisia ominaisuuksia, jotka tekevät verkkosivun luomisesta tai sen suunnittelusta helppoa. Se on luotettava, sillä on fantastinen tukitiimi ja se tarjoaa ilmaisen siirtymän. cPanel on ihanteellinen resurssi käytettäväksi ja se on erittäin yleinen web-isännöintipalveluntarjoajille, kuten SiteGround, riippumatta siitä, minkä isännöintityypin kanssa sitä voidaan käyttää jaettuun isännöintiin, omistettuun isännöintiin, jälleenmyyjän isännöintiin ja WordPress-isännöintiin (pidä mielessä että korkeamman tason hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat käyttävät yleensä omaa taustaa cPanelin sijasta).

CPanel-ohjauspaneelin avulla järjestelmänvalvoja voi hallita kaikkia sivuston osia itse ohjauspaneelissa. Sinun ei tarvitse käyttää ylimääräisiä ohjelmistoja suorittamaan tehtäviä, kuten tiedostojen lähettämistä. cPanel lähettää tiedostoja, varmuuskopioi verkkosivustosi, yhdistää verkkotunnukset isäntään, perustaa sähköpostin sivustollesi ja paljon muuta. Tämän isännän korkean laadun ansiosta cPanel antaa käyttäjälle täydellisen hallinnan verkkosivustolleen, pitäen samalla sen yksinkertaisena, käyttäjäystävällisenä ja helppohoitoisena. cPanelin avulla on myös erittäin helppoa siirtää kaikki tilitiedot toiseen cPanel-yhteensopivaan isäntään. Muut paneelit eivät tarjoa vaihtoehtona ilmaista siirtämistä, mikä aiheuttaa niiden kadonneen sivuston sisällön, tietokannat, postilaatikot ja asetukset. CPanelin avulla isäntälaitteet voidaan siirtää myös muihin yhteensopiviin cPanel-isäntälaitteisiin nopeasti, tehokkaasti, erittäin pienellä tietojen menetysriskillä.

Toinen hieno ominaisuus, joka cPanelilla on, on kyky antaa käyttäjille mahdollisuus mukauttaa web-hosting-yrityksen kiillotettua käyttöliittymää. Käyttäjät voivat mukauttaa käyttöliittymää tarpeisiinsa ja tehdä siitä esteettisesti miellyttävämmän. Monet palveluntarjoajat tarjoavat verkkosivustojen omistajille cPanel-sovelluksen, jonka avulla he voivat hallita verkkosivujaan verkkopohjaisesta käyttöliittymästä (käyttäjän ja Web-palvelimella toimivan ohjelmiston välinen vuorovaikutus).

CPanel, Inc., luottaa tuotteisiinsa ja palveluihinsa, tarjoaa ilmaisen 15 päivän ilmaisen kokeilun kaikille kiinnostuneille kuluttajille. Ilmainen kokeilu sisältää täyden pääsyn kaikkiin cPanelin ominaisuuksiin ja auttaa käyttäjiä selvittämään, onko cPanel heille ja heidän tarpeilleen sopiva. CPanel-tiimin jäsen huolehtii asennuksesta täysin ilmaiseksi, ja sähköpostit lähetetään tiedostossa olevaan sähköpostiosoitteeseen, joka ilmoittaa käyttäjälle, kun heidän ilmainen kokeilunsa päättyy. Tuleville kampanjoille ja alennuksille päivitykset lähetetään myös käyttäjälle, jotta he saavat kaiken hyödyn rahansa.

Miksi et käyttäisi mukautettuja ohjauspaneeleja?

Käyttäjille on saatavana monia ohjauspaneelin vaihtoehtoja. Ne saattavat vaihdella käyttöliittymän ja tarjottujen ominaisuuksien suhteen, mutta niiden erotettavuus on selvinnyt niiden tuottaman käytettävyyden avulla. Mukautettujen ohjauspaneelien haittapuoli sisältää niiden käyttöön liittyvän vaikeustason. Mukautetuissa ohjauspaneeleissa ei ehkä ole erityisiä ominaisuuksia, mikä tekee niistä epäonnistuneita tai epäluotettavia ohjauspaneeleja. Ne eivät välttämättä ole käyttäjäystävällisiä, hyvin suunniteltuja, tehokkaita tai ne eivät välttämättä tarjoa ilmaista siirtymistä, aiheuttaen merkittävän määrän tiedon menetystä yritettäessä siirtää sitä toiselle isäntälle. Mukautetut ohjauspaneelit eivät ole huonoja, kunhan ne ovat kekseliäitä, käyttäjäystävällisiä ja hyvin kehittyneitä. Vaikka kysymys on henkilökohtaisista mieltymyksistä, cPanel on vakiintunut ja siinä on vahvasti rakennettu käyttöliittymä, jossa on hienoja ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat luoda verkkosivustoja helposti ja turvallisesti.

cPanelin usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on cPanel?

cPanel on verkkopalvelun ohjauspaneeli, jota aloittelijat, keskitason käyttäjät tai kokeneet käyttäjät yksinkertaistavat verkkosivuston rakentamisen, suunnittelun ja ylläpidon prosessia.

Onko cPanel ilmainen?

Ei, sinulta vaaditaan cPanel-lisenssi. Vaikka cPanel ei ole ilmainen, cPanel, Inc. tarjoaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokea sen itse ja selvittää, onko se sinulle sopiva. Ne tarjoavat myös erityisiä alennuslisenssejä voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja oppilaitoksille. Jaetussa isännöintisuunnitelmassa sinun ei ehkä tarvitse maksaa ylimääräistä siitä, mutta VPS: ssä ja erillisissä palvelinsuunnitelmissa sinua voidaan pyytää korvaamaan lisenssin kustannukset itse.

Mitä voit tehdä cPanelilla?

CPanelin edut ja käytöt vaihtelevat tiedostojen lataamisesta, verkkosivustosi varmuuskopioinnista, verkkotunnusten yhdistämisestä isännöintiin, sähköpostien määrittämiseen sivustollesi ja niin edelleen. cPanel on luotettava ohjauspaneeli, joka koostuu uskomattomasta tukitiimistä, joka on paikalla vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja opastamaan verkkosivustosi rakennusprosessin läpi..

Onko cPanel helppokäyttöinen?

Kyllä, cPanel on erittäin käyttäjäystävällinen. Se on rakennettu helposti navigoitavalle käyttöliittymälle, jonka avulla käyttäjä voi mukauttaa sen tyyliinsä ja tarpeidensa mukaiseksi. Siinä on myös sisäänrakennettu ohje estää sinua tekemästä mitään, mitä sinun ei pitäisi tehdä.

Kuinka cPanel eroaa muista isännistä??

cPanel on ollut toiminnassa yli 15 vuotta ja on yksi yleisimmin tunnetuista ohjauspaneeleista. Se eroaa muista isännistä tarjoamalla käyttäjäystävällisiä, luotettavia ominaisuuksia sekä ilmaista siirtymistä, kun taas muiden isäntien käyttö voi olla vaikeata, epäluotettava eikä tarjota ilmaista siirtoa. cPanel on ihanteellinen resurssi käytettäväksi verkkosivuston suunnittelussa ensimmäistä kertaa, ja sitä käytetään yleisesti myös jo olemassa olevien web-palveluntarjoajien keskuudessa.

Kuinka cPanel vertaa Pleskiin?

Vaikka sekä cPanel että Plesk tekevät käytännössä samaa asiaa, se on kaikki henkilökohtaisen mieltymyksen kysymys, etenkin koska molemmat ohjauspaneelit näyttävät hyvin erilaisilta. Toinen ero näiden kahden välillä on, että Plesk on saatavana Windowsille ja Linuxille, kun taas cPanel on Linux-pohjainen. Et voi myöskään viedä sisältöä Pleskistä cPaneliin tai päinvastoin.

Kuinka cPanel vertaa DirectAdminiin?

DirectAdmin on ohjauspaneeli Linux-palvelimille. Vaikka cPanel on yleisempi ja paremmin tunnettu, DirectAdmin on helpompaa ja halvempaa kuin cPanel. Viime kädessä DirectAdminista puuttuu monia cPanelin ominaisuuksia ja työkaluja.

Miksi cPanel on niin suosittu??

cPanel on erittäin kysytty, koska se on käyttäjäystävällinen, yksinkertainen, luotettava ja tarjoaa ilmaisen siirron. Sen on kehittänyt korkeasti koulutettu kehittäjätiimi, minkä ansiosta se on kaikkien asiantuntemustasojen käytettävissä.

Onko cPanelin käytöllä haittoja??

Vaikka kaikki onkin mieluummin kysymys, jotkut järjestelmänvalvojat katsovat cPanelin perustoimeksi kaikessa mitä he haluavat tehdä. Tämän lisäksi suurin haitta on, että cPanel ei ole yhteensopiva Windows-isäntätilien kanssa.

Kuka kehittää ja omistaa cPanel-ohjelmiston?

cPanel-ohjelmiston kehitti vuonna 1997 John Nick Koston, joka on nyt cPanel, Inc: n toimitusjohtaja. Tämä yritys sijaitsee Houstonissa, Texasissa ja on yksityisessä omistuksessa..

Mikä on Perl?

Perl on kieli, josta cPanel koostuu. Se on erittäin kykevä ohjelmointikieli, jolla on yli 29 vuoden kehitys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author