Cloudways Review – Onko hallinnoitu pilvien ylläpito hyvä idea?

Pilvipohjaiset verkkopalvelut ovat kaikki raivoa nykyään. Itse asiassa melkein jokaisella hosting-palveluita tarjoavalla yrityksellä on jonkinlainen pilvi, jolla voit levätä alustaasi.

Niin monilla vaihtoehdoilla kuinka erotatte hyvät pahoista?

Vastaus on yksinkertainen. Voit valita yhden, joka tarjoaa vähän ylimääräistä maksamatta sinulle paljon enemmän. Yritykset kuten Cloudways yritämme tarjota tällaisen arvon palvelulle tarjoamalla sinulle muun tyyppisen hallitun pilven, Soita pilviksi +, jos haluat.

Cloudways-logo

Mikä on Managed Cloud Hosting?

Hallittu pilvilaskenta ottaa käyttöön pilvipohjaisten alustojen parhaita ominaisuuksia, nimittäin hajautetun verkon saatavuuden useille palvelimille, ja korostaa turvallisuutta ja johdonmukaisuutta.

Cloudways-palvelimet on poistettu käytöstä virtuaalikoneet yhdistämään paikallisten yksityisten palvelimien turvallisuuden julkisen mallin mukavuuteen ja kustannussäästöihin. Tämä on ihanteellinen ilmapiiri kehittäjille työskennellä turvallisuuden ja kyvyn avulla luoda palvelimia, jotka jäljittelevät erilaisia ​​geopisteitä, vuoksi. Tämä on hienoa turvallisuuden, nopeuden ja suorituskyvyn testaamiseen tekniikan näkökulmasta.

Yleensä hallitut pilvialustat tarjoavat sinulle etuna:

Saatavuus, johon voit luottaa

Yhtenäinen saatavuus johtuu tavasta, jolla tällaiset alustat on rakennettu tallennusalueverkkojen (SAN) ja palvelimien kautta, jotta voidaan varmistaa luotettavan toimintahäiriöiden suojaus.

automaatio

Vika- ja resurssienhallinta on automatisoitu tasapainon luomiseksi fyysisten koneiden ja hallittujen verkkojen välillä virtualisoinnin avulla. Se tarkoittaa Jos yksi isäntä kaatuu, virtuaaliverkossa on muita, jotka täyttävät aukon automaattisesti pitääksesi verkkosivustosi käynnissä.

Verkkoturvallisuus

Pilvipalvelimien ja virtuaalisten lähiverkkojen (VLAN) ympäristöjä suojataan protokollailla, kuten tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmä (IDS) / tunkeutumisen estävä järjestelmä (IPS) ja palomuureilla.

Tasapainoinen hybridi-alusta

Vaikka hallinnoidut pilvialustat eivät ole todellista hybridi-mallia, ne pystyvät jäsentämään resursseja samoilla palvelimilla sijaitsevien jaettujen, omistettujen verkkojen ja pilvipalvelimien välillä..

edullisuus

Lasketaan käyttökohtaisesti ja kustannustehokas hosting-malli, hallitut pilvet antavat etuna edullisemmat kustannukset tinkimättä suorituskyvystä ja turvallisuudesta.

Cloudways-arvostelujemme tavoitteena on tarjota sinulle kattava arvio eduista, ominaisuuksista ja suorituskyvystä, joiden ansiosta Cloudwaysin hallinnoima isännöinti on loistava ratkaisu kaiken kokoisille ja teollisuudenalojen kehittäjille ja yrityksille..

Cloudways-yleiskatsaus: miksi se on erilainen?

Yritys perustettiin vuonna 2011. Sen keskitetty sijainti Maltalla tarjoaa useita etuja. Palvelinverkko antaa asiakkaille helpon pääsyn toisiinsa, mikä tukee nopeutta ja saatavuutta.

Se tarjoaa myös hedelmällisen tilan PHP-sovellusten kehittämiseen, mukaan lukien konttisovellukset, turvallisessa ympäristössä. He pystyvät tekemään tämän ylläpitämällä suojattua PaaS-mallia, joka on ominaisuuksiltaan rikas ja edullinen.

Heti lepakko, Cloudways antaa sinulle kahden viikon ilmaisen kokeilujakson, jotta voit rakentaa ja testata verkkosivustosi ja käytettävissä olevat ominaisuudet, kuten CloudwaysBot-älykäs avustaja sijoittamatta penniäkään. Voit luoda käyttäjänimen ja salasanan tai kirjautua sisään LinkedIn-, Github- tai Google-tililläsi.

Sieltä joustavuus on valittava laajasta valikoimasta sisällönhallintajärjestelmistä (CMS), mukaan lukien kolme pääalustaa, WordPress, Drupal ja Joomla. Muita ovat:

 • Järjestelmäviesti
 • Mooble
 • PHP-pino
 • Sokeri CRM
 • PrestaShop
 • Magento

Valinta ei ole rajoitettu CRM: ään. Voit integroida Cloudwaysin muiden pilvipohjaisten alustojen päälle kuten Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, Vultr ja Digital Ocean. Voit jopa valita palvelimia monilta yrityksiltä, ​​jotka yritys on hajallaan ympäri maata.

Entäpä tämän hallitun pilvilaskentapalvelun yksityiskohdat?

Ne tarjoavat erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun alkaa vain 10 dollaria kuukaudessa, ja heidän suorituskykynsä on parempi. Tämän yrityksen kanssa prosessorin käytölle ja kaistanleveysresursseille ei aseteta rajoituksia, kuten muille hosting-yrityksille. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla tarvittavat resurssit ilman, että kallistat suunnitelmaa.

Hinta vs. suorituskyky

Yksi ensimmäisistä kriteereistä hyvän hosting-palvelun valinnalle on arvo hintaan verrattuna. Tämä mitataan yleensä hinta-suhdena: suorituskyky, joka perustuu palveluiden toimittamiseen tiettyyn hintaan. Mitä alempi suhde, sitä toivottavampi palvelu.

Uptime vs seisokit

Tiedätkö kuinka paljon eroa on käyttöajan välillä 99,8 ja 99,999 (5-9 sekuntia)? Vaikka nämä luvut ovat vain murto-osia sekunnin päässä toisistaan, ensimmäinen numero liittyy 18 tuntiin seisokkeista vuodessa, ja toinen vain yhdeksän minuuttia.

Monet verkkoisäntäyritykset lupaavat tietyn käyttöajan, mutta monet eivät pysty takaamaan sitä kirjallisilla takeilla sisällyttämällä se SLA-sopimuksiinsa (palvelutasosopimuksiin).. Cloudways lupaa saatavuuden 99,999 prosenttia, ja se on osoitettu testauksessa. Yksi testaaja kiinnitti verkkosivustonsa testityökalulla useista sijainneista 15 minuutin välein 30 päivän ajan. Tarkasteltaessa heidän tietojaan kyseisen ajanjakson lopussa, seisokkeja ei ollut yhtään.

Keskimääräinen kuormitusnopeus

Kokeessa testin jälkeen Cloudways pystyi jäsentämään sivukuormitukset millisekunniksi. Vain vertailun vuoksi, huipputason isäntäalustat lataavat tyypillisesti kellosivun yhdestä 10 sekuntiin. On syytä huomata, että verkkosivustosi lataaminen vie jokaisen sekunnin ajan, poistosuhteet nousevat jopa 32 prosenttia. Se ei tule olemaan ongelma Cloudwaysin kanssa, jolla on keskimääräinen latausaika on noin 616,5 millisekuntia.

Mikä tekee tästä alustasta niin nopeaa? Teknologia pinottujen Apache-, Memcached-, lakka- ja Nginx-muotojen muodossa.

Palvelimet ja palvelimen sijainnit

Cloudways tarjoaa pääsyn sisällönjakeluverkkoon, joka luo ja slopettaa useita kopioita verkkosivuiltasi niiden maailmanlaajuiseen verkkoon, joka koostuu 45 esiintymispisteestä (PoP). Heti kun pyyntö tulee heidän palvelimelleen, se siirretään automaattisesti lähimpään maantieteelliseen sijaintiin. Se on toinen tekijä, joka lisää tämän isäntäalustan nopeutta ja luotettavuutta. Integrointi CDN: n kanssa maksaa 1 dollarin 25 Gt: n kaistaleveltä. CSN: ää tukee StackPath, joka aiemmin oli MaxCDN. Voit käyttää myös Cloudflare tai muuta valitsemasi CDN-levyä.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Maltalla, ja sillä on palvelimia kaikissa suurimmissa Euroopan pääkaupungeissa sekä suurimmissa kaupungeissa Yhdysvalloissa, Aasiassa, Australiassa ja kaksi Etelä-Amerikassa Rio de Janeirossa ja San Paolossa, Brasiliassa..

Kaistanleveyskapasiteetti

Cloudwaysin avulla et todennäköisesti törmää ongelmiin, joiden kaistanleveys on riittämätön. Niin kauan kuin sinulla on hyvä hallinto tarvittavien resurssien määrään, voit saada kaistanleveyden, joka vaihtelee välillä 1 – 12 teratavua.

Asiakastuki ja tietokanta

Asiakaspalvelu on saatavana suorana chatina 24/7/365. Ne tarjoavat myös asiakaspalvelulippuja, joissa on nopea vastaus ja mahdollisuus puhua elävän teknikon kanssa. Ainoa haittapuoli on se ihmisten välistä vuorovaikutusta on pyydettävä online-lomakkeen avulla aikataulu soittopyyntö tai Skype-istunto.

Kuten mikä tahansa yritys, joka on varma palvelutasostaan ​​ja reagointikykynsä, Cloudways tarjoaa rahat takaisin -takuun. Yrittäessään olla erilainen, se ei noudata tyypillistä 30 tai 60 päivän mallia. Itse asiassa, se on niin monimutkaista, että jopa asiakaspalvelu ohjaa sinut heidän käytäntösivulleen sen sijaan, että yrität selittää sen sinulle.

Heidän tietokantaansa on laaja, runsaasti oppaita ja neuvoja ratkaista useita hosting-ongelmia. Siellä on myös melko aktiivinen blogi, joka on täynnä artikkeleita. Voit tilata tilaamalla artikkeleita ja päivityksiä suoraan postilaatikkoosi. Voit jopa olla yhteydessä yritykseen ja laajennettuun yhteisöön kaikilla tärkeimmillä sosiaalisen median alustoilla.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Ominaisuudet ovat toinen paikka, jossa tämä alusta todella loistaa. Kaikkien Cloudwaysin hyveiden selittäminen vie kokonaisen novellin, joten annamme sinulle kohokohdat ja kerromme sinulle, missä se erottuu muista pilvipalveluratkaisuista.

Vaikka se ei välttämättä pysy kauan ainutlaatuisena, heidän PaaS-palvelumalli on innovaatio. Ensimmäinen asia, joka meidän on mainittava, on helppo asennus yhdellä napsautuksella ja liukusäädin, jonka avulla voit määrittää järjestelmän valitsemalla arvioidun määrän sivun katselua, jonka toivot saavasi. Järjestelmä suosittelee sitten palvelimen kokoa ja muita resursseja odotettujen tarpeiden tyydyttämiseksi. Voit myös määrittää manuaalisesti korkeamman mukautuksen asteen.

Sitten olet valmis asentamaan WordPress-verkkosivustosi tai muun CMS: n. Saat bonuksena yksi ilmainen käyttöjärjestelmäsiirto.

Mutta se ei ole kaikki, mikä tekee Cloudwaysista ainutlaatuisen alustan. Niiden ominaisuusjoukot on rakennettu verkkokaupan ympärille erityisellä kehittäjätyökalujen kokoelmalla.

skaalautuvuus

Yksi parhaimmista asioista pilvipalvelun ylläpidossa on skaalautuvuus. Siitä lähtien kun sinä maksaa vain käyttämistäsi resursseista, sinun ei tarvitse huolehtia resurssien rasittamisesta maksamaan enemmän kuin tarvitset “vain tapaukseksi”.

Jos käytät AWS: ää tai Google Cloudia, voit ottaa sen käyttöön CPU: n ja RAM-muistin mittaamiseksi tarpeitasi vastaavaksi. Sinulla on myös kaksi tallennuslevyä, toinen sovelluksille ja toinen tietokannallesi. Tämä antaa myös lisäturvallisuutta.

liittyvä: WordPress-tietokantojen hallinta PHPMyAdmin-sovelluksen käyttäminen

turvallisuus

WP-suojauslaajennusten tuen lisäksi Cloudways tarjoaa muutamia omia ominaisuuksia. Nämä sisältävät:

 • palomuurit jotka rajoittavat satamaan pääsyä
 • SSH- ja SFTP-kirjautumistiedot raa’an joukko-iskujen estämiseksi
 • Tietokannan suojaus suosittujen IP-osoitteiden sallittujen luetteloiden kautta
 • Sovellusten eristäminen pitää sovellukset käynnistyvät erikseen samalla palvelimella
 • SSL-varmenteet käyttämällä Let’s Encrypt -sovellusta
 • Käyttäjäroolien hallinta tukea vähiten etuoikeuksien yhteyskäytäntöä
 • Käyttöjärjestelmän suojaus ja korjaaminenm, joka voidaan määrittää asentamaan automaattisesti Debianin kautta
 • Cloudways Bug Bounty joukkoliiketoiminnalle yrittäjäystävällisille turvallisuusharrastajille yhteistyössä BugCrowdin kanssa
 • Kaksitekijäinen todennus lisäohjausta varten
 • GDPR-vaatimustenmukaisuus
 • Päittäin salaus
Varmuuskopiointi ja palautus

Varmuuskopiot suoritetaan automaattisesti oletuksena, ja palautustoiminto on käytettävissä yhdellä napsautuksella. Järjestelmänvalvojat voivat myös määrittää varmuuskopiot manuaalisesti toimimaan haluamallaan aikataululla.

seuranta

Nukut helpommin tietäessäsi, että saat 24 tunnin live-seurantaa ja hälytyksiä. Cloudways tarjoaa sinulle myös uuden Relic-integroinnin suorituskykyongelmien vianmääritykseen ja CloudwaysBot ilmoittaa sinulle ongelmista.

Lisäosat ja integraatiot

Kun tarvitset lisätoimintoja, Cloudways toimittaa useita lisäosia ja integrointeja. Luettelo sisältää:

 • Cloudways-sovellusliittymä
 • CloudwaysBot-kanavat
 • Sovellusten siirto
 • SMTP-lisäosa
 • Askelpalautinpalautin
 • DNS Made Easy -lisäosa
 • Cloudways-tuen lisäosat
CloudwaysBot

Tämä ainutlaatuinen ominaisuus on kuin avustajan avustaminen. Se voi vastata kysymyksiin, antaa suosituksen, antaa vinkkejä työskennellessäsi tai lähettää hälytyksiä Slackin, HipChatin tai sähköpostin kautta. Voit mukauttaa ilmoitusten tyyppiä, ja kehittäjät voivat olla vuorovaikutuksessa CloudwaysBotin kanssa mukautettujen sovellusliittymien kautta.

Kehittäjät voivat hallita heidän ryhmäänsä hallintakonsolin kautta, jossa he voivat määrittää roolit ja myöntää käyttöoikeuksia, ja voit asettaa erityisen pääsyn tilapäisille tiimin jäsenille, kuten konsultteille ja tietoturva-asiantuntijoille.

Vaikka sinulla ei ole pääkäyttäjän oikeuksia, voit suorittaa vaiheittamisen ja testauksen tai saada komentorivikäytön SSH: n kautta.

Huom: Kehittäjät

Jos olet kehittämässä PHP: tä, huomaat mielelläni, että Cloudways tarjoaa valinnan valita työskentely PHP7: n kanssa tai valita useista kehyksistä. Komentosarjojen helpottaminen suoritetaan toimitetulla RESTfulAPI: llä. Mukana on jopa API-leikkikenttä komentosarjojen testaamiseen.

Ainoat haitat, jotka todella voimme löytää tämän alustan suhteen, ovat se vaikea saada asiakastukea puhelimitse, ja tileihin ei sisälly sähköpostiosoitteita tai vaihtoehtoa verkkotunnuksen rekisteröintiin. Voit saada sähköpostiosoitteita, mutta se maksaa sinulle vähän ylimääräistä. Saat myös rajoitettua tukea, jos kehität kieliä, kuten Ruby, Python tai JS, ja sinulla ei ole pääkäyttäjän oikeuksia.

Palvelutyypit ja hinnasuunnitelmat

14 päivän ilmaisen kokeilun lisäksi, Cloudways tarjoaa jopa 11 palvelutasoa. Hinnat saattavat tuntua vähemmän kilpailukykyisiltä kuin ensi silmäyksellä, mutta sinun tulee ottaa huomioon, että alustan hallinta sisältyy hintaan.

Yhtiö työskentelee pay-as-you-go -mallilla, ja ne sisältävät joitain herkkuja, kuten ilmainen siirto ja SSL-varmenteet, rajoittamaton sovelluksen asennus ja asiantuntijapalvelut ympäri vuorokauden jokaisen suunnitelman yhteydessä. Palvelut laskutetaan tuntiperusteisesti, kun taas palvelutaso laskutetaan kuukausittain. Voit maksaa suurella luottokortilla tai PayPalilla.

Cloudwaysin parhaat hinnasuunnitelmat

Neljä tärkeintä palvelutasoa ovat:

DO1GB-palvelu 10 dollaria kuukaudessa / 0,0139 dollaria tunnissa, joka sisältää 1 Gt RAM-muistia, yhden ytimen prosessorin, 25 Gt tallennustilaa ja 1 Tt kaistanleveyttä
DO2GB 22 dollaria kuukaudessa / 0,0306 dollaria tunnissa, joka sisältää 2 Gt RAM-muistia, yhden ytimen, 50 Gt tallennustilaa ja 2 Tt kaistanleveyttä
DO4GB (suosituin) nopeudella 42 dollaria kuukaudessa / 0,0583 dollaria tunnissa, 4 Gt RAM-muistia, kaksisydämiä, 80 Gt tallennustilaa ja 4 Tt kaistaleveyttä
DO8GB nopeudella 80 dollaria kuukaudessa / 0,1111 dollaria tunnissa, ja mukana tulee 8 Gt RAM-muistia, neliydinprosessori, 150 Gt tallennustilaa ja 5 Tt kaistanleveyttä

Alustat ulottuvat kolmelle uudelle tasolle, DO96, 128 ja 192 Gt, jotka lisäävät ominaisuutesi mielenkiintoiseen 192 Gt RAM-muistiin, 32 ytimen prosessoriin, 3840 Gt tallennustilaan ja 12 Tt kaistanleveyttä 1 035 dollaria kuukaudessa / 1,4375 dollaria tunnissa..

Lopulliset ajatukset

Cloudwaysin ilmoitettu tehtävä on “antaa ihmisille mahdollisuus, jotta he voivat siirtää unelmansa eteenpäin”. Toivomme, että tämä Cloudways-arvostelu pystyi vastaamaan kysymyksiisi, jotka koskevat tätä hosting-vaihtoehtoa.

Jos etsit kohtuuhintaista joustavaa hosting-ratkaisua verkkokauppasivustollesi tai web-rakennustehtäviin. Meidän näkökulmasta, Cloudways antaa sinulle parhaan tämän tyyppisestä hosting-alustasta, joitain ylimääräisiä herkkuja, jotka on heitetty hyväksi.

UKK: Hallittu pilvipalvelu

Jos etsit vain muutamaa pienimuotoista tietoa, tervetuloa Cloudwaysin hallinnoiman isännöinnin usein kysyttyihin kysymyksiin.

K: Missä Cloudways perustuu?

V: Yrityksen pääkonttori on Springvale 52, paavi Pius XII Street, Mosta MST2653, Maltalla. Tämä tarjoaa etuna keskitetystä sijainnista, johon pääsee Euroopasta, Yhdysvalloista ja muista tuottavista globaaleista yrityskeskuksista.

K: Mitä hallitaan WordPress-isännöintiin?

V: Se on isännöintipalvelu, joka käsittelee monia WordPress-verkkosivuston käytön erityispiirteitä sinulle. Tämä tarkoittaa, että he huolehtivat ylläpidosta ja varmuuskopioimisesta / raikastustehtävistä. Koska suurin osa on pilvipalvelualustoja, sinun ei tarvitse huolehtia itseäsi yhtä paljon turvallisuudesta, käytettävyydestä ja skaalautuvuudesta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author