Arvixe – tarjoaa vankan suojauksen

Hosting-palvelun haku on pelottavaa. Jos minun olisi viedä ulos tiedot, luotettavuus, ominaisuudet, kustannukset ja kaikki muut asiat, joita ihmisten tulisi tosiasiallisesti tarkastella päättäessään valita käytettävän palvelun – perustaa päätöksensä puhtaasti nimelle.

Arvixe_LogoKäytän kaikkia mielenkiintoisten nimien palveluita. Otetaan esimerkiksi Arvixe. Mikä hieno nimi. Onko se ranskalainen? Onko se vietnamilainen? Kuka voi sanoa. Todennäköisesti Arvixe-verkkosivusto, mutta pysy täällä täällä.

Oletan, että Arvixe on ranskan sana ja ääntäminen “ar-veex” – MUTTA – on niin hauskempaa sanoa ar-vikes.

Sano se kanssani – Arvixe.

Kuinka hauskaa! Se kuulostaa myyttiseltä taistelukirveltä, jolla tappaat pahoja gremlinejä hyökätäksesi rauhalliseen kalastajakyläsi.

Katsotaanpa katso, elääkö heidän viileä nimensä hypeen asti kun kyse on web-isännöinnistä.

TLDR;

Arvixe ei ole ainoa vaihtoehto, joka tarjoaa korkeatasoista tietoturvaa, mutta jos arvostat sitä web-hosting-palvelussa Tämän palvelun tulisi olla keskustelussa. Korkea hinta ja vähemmän kuin tähtien latausaika ovat huolenaiheita, mutta edistyneet koodausominaisuudet saattavat tehdä siitä merkityksettömän sinulle.

Analyyttinen lähestymistapamme

Isännöintipalveluntarjoajien arviot perustuvat koviin numeroihin, jotka on koottu useiden kuukausien kokeiluille omilla verkkosivustoprojekteillamme.

Arvixen kanssa suoritimme useita testejä Kanadan, Yhdysvaltojen ja Euroopan tietokeskuksista määrittääksemme niiden keskimääräisen suorituskyvyn. Näiden tietojen avulla voimme verrata niitä muihin pilvipalvelujen tarjoajiin ja antaa suosituksia.

Kova tiede

Testattaessa verkkopalveluntarjoajan suorituskykyä on tärkeää levittää maantieteellisesti, koska eri paikoissa on erilainen paikallisen verkon nopeus.

Arvixea arvioidessamme olemme suorittaneet testejä useista Kanadan suurimmista kaupungeista antaaksemme sinulle hyvän kokonaisvaikutelman siitä, mitä heidän tietokeskuksestaan ​​voi odottaa. Tässä on selkeät numerot:

 • Montreal

  Käyttöaste – 98,9%
  Loadtime – 2,612Ms

 • Toronto

  Käyttöaste – 98,7%
  Loadtime – 2,532Ms

 • Vancouver

  Käyttöaste – 98,8%
  Loadtime – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Käyttöaste – 97,9%
  Loadtime – 2,758Ms

Mitä käyttöaika tarkoittaa??
 • Uptime – Prosenttiosoite, joka ilmaisee kokonaisajan, jonka palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.
 • Montrealin 98,9%: n käyttöaika – iPage-palvelut toimivat epänormaalisti 1,1% ajasta Montrealin käyttäjille. Matematiikka vastaa noin 96 tuntia seisokkeja vuoden aikana.
 • Mitä tämä tarkoittaa saatavuuteen – murto-osa prosenttiyksiköstä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuuteen
 • Hyvä käyttöaika – Pidämme käyttöaikaa yli 98%: n mittaustulokset vahvoiksi.
Mitä latausaika tarkoittaa??
 • Lataa aika – todelliset nopeusmittaukset.
 • Mittayksikkö – Edellä esitetyt ajat mitataan millisekunnissa ja kattavat pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen ajan..
 • Kuinka tämä testataan – kootut luvut ovat keskimäärin kuukausien mittaisia ​​kokeita iPagen alustalla useilla selaimilla, kuten Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Microsoft Internet Explorerin kanssa.
 • Muut muuttujat – Verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat tuntua jonkin verran reagointiaikoista johtuen useista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä.
 • Hyvät latausajat – Kuormitusajat, joiden keskimääräinen nopeus on enintään 2000 millisekuntia, katsotaan erittäin suorituskykyisiksi.

latausajan merkitys

Isännöintipalveluntarjoajia, joiden vastausajat ovat hitaampia, on vaarallista käyttää, koska lukijasi ja asiakkaasi voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan.

Syvempi sukellus tutkimuksemme osoittaa sinulle, että isännöintipalveluntarjoajat ovat kaikkialla kartalla.

Arvixen testitulokset olivat käyttöajan keskiarvon yläpuolella ja latausajan keskiarvon alapuolella. Jos haluat verrata muihin palveluntarjoajiin, tutustu tutkimussivumme.

Joten kysymyksestä tulee, ovat heidän hinnat ja ominaisuudet riittävän hyviä, jotta heistä tulisi silti kiehtova valinta blogin isännöintiin?

Money Matters – Arvixe-hinnoittelu

Okei – päätimme, että myyt taisteluakselit. Sinun ei tarvitse nimetä ketään Arvixeksi, koska saatat käyttää Arvixe-nimistä isännöintipalvelua. Se voi saada hämmentävää.

Nykyään on mahdollista ajaa verkkoprojektia pienellä budjetilla – taisteluakselit eivät ole halpoja – mutta sinun on silti varmistettava, että saat hyvää suorituskykyä ja tukea palveluntarjoajaltasi.

On tärkeää käyttää isännöintipalveluntarjoajaa, joka on hyvin selkeä laskutuskäytännössään ja jolla ei ole piilotettuja maksuja. Tässä on katsaus Arvixen suunnitelmiin ja hinnoitteluun:

arvixe hinnasuunnitelmat

Arvixe jakaa tarjouksensa verkkosivustolle kahteen suunnitelmaan, vaikka asennus onkin hieman hämmentävämpi.

Ensinnäkin ne pakottavat asiakkaat valitsemaan Linux- ja Windows-ympäristöjen välillä. Tämä on hienoa ihmisille, joilla on syvä tekninen tietämys ja jotka tietävät haluamansa alustan, mutta niille, jotka ovat uudempia verkkosivustojen kehittämiseen, se voi olla hämmentävä.

Suurimmalla osalla kanadalaisia ​​asiakkaita on parempi käyttää Linux-vaihtoehtoa, etenkin koska suunnitelmien hinnat ovat halvemmat. Sieltä voit valita Personal Class- tai Personal Class Pro -vaihtoehtojen välillä.

Sivuhuomautus: He tarjoavat muita versioita, kuten Business Class, Reseller Class, VPS Class ja Dedicated Class. Jokaisessa versiossa on vakio- ja pro-vaihtoehdot. Me aiomme pysy henkilökohtaisessa luokassa koska useimmat käyttäjät valitsevat tämän vaihtoehdon.

Ainoa merkitys näiden kahden suunnitelman välillä on se, että Henkilökohtainen luokka rajoittaa sinut kuuteen verkkotunnuslinkkiin, kun taas Henkilökohtainen luokka -prosessi antaa sinun käyttää rajoittamaton verkkotunnus Arvixen tietokeskuksessa.

Huomaa, että Arvixe-laskut kasvavat nopeasti lisäämällä uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi WordPressin käyttö Arvixen kanssa maksaa yleensä 7 dollaria ylimääräisen kuukaudessa.

Jotta voit lukita Arvixen parhaat maksut, sinun on tilattava a kaksivuotinen suunnitelma, jota ei voi peruuttaa.

Arvixe-palvelussa ei ole erityisiä johdantohintoja, toisin kuin muut tarkistamat hosting-palvelut.

ominaisuudet

Houkuttaakseen enemmän asiakkaita alustalleen Arvixe ylpeilee monilla lisäominaisuuksilla, jotka sisältyvät heidän isännöintisuunnitelmiin. Alla oleva kuvakaappaus kuvaa muutama kohokohta.

arvixe kotisivu

Arvixe tekee verkkosivuillaan paljon verkkosivustojen rakennustyökalustaan, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä riippumatta siitä, valitsevatko he Personal Class- tai Personal Class Pro -suunnitelman..

Työkalu auttaa uusia käyttäjiä suunnittelemaan verkkosivujaan vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä. Se kuulostaa hyvältä ratkaisulta, mutta löysimme sen viivästyneeltä ja vialliselta verrattuna Wixiin ja muihin verkkosivustojen rakentajiin.

Tämä ei tarkoita, että Arvixe ei ole kannattava vaihtoehto, mutta verkkosivustojen rakentajille saattaa olla parempi idea etsiä muualta.

Arvixe tarjoaa myös muutamia erilaisia ​​ominaisuuksia sähköpostien hallintaan. Heidän tilaussuunnitelmiin sisältyy postilaatikkotila, jotta voit linkittää verkkotunnuksesi saapuvaan ja lähtevään viestiin. Lisäksi voit ottaa käyttöön erilaisia ​​sähköpostimarkkinointityökaluja. Tästä voi olla hyötyä, kun laajennat verkkoyritystäsi ja haluat aloittaa mainonnan sähköpostitse.

Yksi tärkeä asia, jota on kiinnitettävä huomiota Arvixen kanssa, on tapa, jolla he käsittelevät SSL: ää, protokollaa, joka salaa tiedonsiirrot selainten ja palvelimien välillä. Monet isännöintipalveluntarjoajat sisältävät SSL-sertifikaatin paketeillaan. Muuten ne auttavat sinua luomaan ilmaisen todistuksen Let’s Encrypt -sovelluksen kautta. Mutta Arvixe ei tee niin veloittaa sinulta 25,00 dollaria vuodessa verkkosivustosi suojaamiseksi.

He myös veloittavat “Priority -tuesta” 20 dollaria kuukaudessa. En ole tämän käytännön fani, koska tuen tulisi olla tärkein prioriteetti useimmissa isännöintipalveluissa. Ainoa aika on järkevää maksaa enemmän tuesta on yritystasolla.

Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia (lisätietoja niiden hinnasivulta) käsitellään alla:

Arvixen ominaisuuksien tarkasteleminen paljastaa, että tätä web-hosting-palvelua markkinoidaan ihmisille, jotka eivät ole aloittelijoita. Koodaus on ominaisuussivun tärkeä prioriteetti.

positiivisia

Aloittelijat eivät löydä liian monta positiivista asiaa kiinnittyäkseen Arvixeen. Tämän sanottua – edistyneet käyttäjät löytävät palvelusta muutamia miellyttäviä asioita.

Lisäominaisuudet

Ilmaisten tositteiden lisäksi – jos viitat yllä olevaan taulukkoon, Arvixe tarjoaa paljon ominaisuuksia edistyneemmille markkinoille.

Jopa hinnoittelutavan ansiosta on selvää, että he välittävät edistyneemmistä käyttäjistä – etenkin korkeamman tason suunnitelmissa.

Kehittämisominaisuuksien painottaminen on, että erilaisten koodien käyttöönotto on selvästi tärkeä tekijä Arvixen käytöstä päätettäessä.

turvallisuus

Tämä on suosikkikokemukseni Arvixesta. Arvixen kanssa ilmaiseksi toteutetut turvatoimet ovat muiden palveluntarjoajien ulkopuolella.

Erikoistunut DDoS-hyökkäysvastaus on mahtava nähdä, kuinka ne ovat yleisimmät hyökkäysmuodot päivittäisillä verkkosivustoilla.

Ne tarjoavat myös suojatun sisäänkäynnin / poistumisen, verkonvalvonnan, palomuurin, raa’an voiman havaitsemisen ja öiset tietoturvapäivitykset.

Kaiken sen lisäksi he tarjota päivittäin varmuuskopioita mikä on mieletöntä lisäarvoa.

negatiivit

Jos turvallisuus on ensisijainen prioriteettisi, nämä negatiivit eivät ehkä ole väliä sinulle.

Ei aloittelijaystävällinen

Jos olisin vasta aloittamassa, en olisi koskenut Arvixea. Kaikki Arvixen tarjouksista on liian monimutkainen. Joku, jolla on paljon aiempaa tietoa, ei tule hämmentymään, mutta se ei silti ole vain käyttäjäystävällinen – heidän on yksinkertaistettava.

Keskimääräistä hitaampi latausaika

Kuten aiemmin mainittiin – latausaika on super duper tärkeä. Joo. Super huijari.

Muita palveluita hitaamman tai keskimääräistä alemman palvelun käyttämisellä ei ole niin paljon järkeä. Jos asiakas tai verkkosivuston kävijä odottaa liian kauan verkkosivun latautumista, he vain poistuvat sivustoltasi. Kuinka kauan aiot odottaa verkkosivun latautumista?

Tietokanta ja asiakastuki

Asiakaspalvelu - heikkoValitettavasti Arvixe päästää minut alas, kun on kyse heidän tietopohjastaan. Ei ole ikään kuin heillä ei olisi paljon aiheita – kyse on vain siitä, etteivät ne aiheista ole merkityksellisiä.

Asiaan liittyviä aiheita, joita he käsittelevät, ei selitetä perusteellisesti tai vaihe vaiheelta suurimman osan ajasta. Ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden tarkistaa heidän tietokantaan liittyviä artikkeleitaan, ja arvostelut eivät ole kauniita.

Arvixe myös veloittaa enemmän rahaa ensisijaiseen tukeen mikä on vain banaaneja minulle. Kanadalaisena odotan tietyn tuen sisältyvän maksamaan hintaan. Heidän perustuki on melko hidasta, eikä se lisää suurta luottamusta heidän saatavilla olevaan ensisijaiseen tukeen.

Hinta

Arvixe jäi muistiosta, kun kyse oli markkinoiden hinnoittelusta. Useimmat hosting-palvelut tarjoavat mahtavia johdantohintoja, joiden avulla voit käyttää tuotetta suhteellisen riskittömästi.

Arvixe on aivan kuten – “Nah, tarkista tämä täysi hinta.”

Siinä ei ole mitään vikaa, mutta voidakseen kilpailla muiden vaihtoehtojen kanssa palvelun on oltava sen arvoista.

Yhteenvetona

Arvixe ei ole huono vaihtoehto jos priorisoit tietoturvaa ja edistyneitä koodausominaisuuksia ennen kaikkea. Suosittelen tarkistamaan listan Kanadan parhaista hosting-palvelujen tarjoajista, koska jos olet aloittelija tai arvostat muita isännöinnin näkökohtia turvallisuuden ohella, tarjolla on paljon palveluita.

Ohje

Kuka omistaa Arvixen?

Endurance International Group (tunnetaan nimellä EIG) omistaa Arvixen. He omistavat myös muita web-hosting-yrityksiä, kuten BlueHost, HostGator ja iPage.

Voinko käyttää Linux-majoitusta Windowsissa?

Kyllä, se tarkoittaa vain sitä, että käyttämäsi palvelin toimii Linuxissa. Useimmat tilanteet vaativat Linux-isäntäjärjestelmän käyttöä.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author