Arvixe Review (+ tilastot): Viimeiset 24 kuukautta? Kamala. Vihje: Uptime & Speed

arvixe kotisivuArvixen kotisivu

Arvand Sabetian perusti Arvixen vuonna 2003, ennen kuin EIG (joka omistaa TON: n muista isäntäyrityksistä mukaan lukien Bluehost ja jopa HostGator) osti myöhemmin vuonna 2014.

Tuolloin Arvixella oli yli 150 000 verkkotunnusta ja 70 000 hosting-tiliä, 80 kokopäiväistä työntekijää ja urakoitsijaa ympäri maailmaa..

Alun perin perustettiin San Luis Obispo, Kalifornia, mutta heillä on myös tietokeskuksia Pohjois-Amerikassa (Dallas), Euroopassa (Amsterdam) ja Aasiassa (Hong Kong).

Terve järki on, että valtavan, kovan ryhmän, jolla on syvät taskut, hankkiminen antaa sinulle enemmän resursseja paremman palvelun tarjoamiseksi.

Valitettavasti olemme tarkistaneet useita heidän yrityksiään ja nähneet päinvastoin olevan totta. EIG: n hankkiminen näyttää enemmän isäntähautausmaalta kuin uudestisyntymiseltä.

Mutta me rakastamme sitä, että todistetaan väärin!

Ostimme Arivxen ‘Henkilökohtainen luokkasuunnitelma’ jo kesäkuussa 2015, perustimme WordPress-perussivuston testaamaan heidän suorituskykyään ja tekemään tämä arvostelu mahdollisimman riittävästi.

Viime vuosien aikana olemme keränneet yksityiskohtaisia ​​tilastoja, kuten käyttöaika & nopeudella, jotta niiden suorituskykyä voidaan objektiivisesti verrata lähes kolmekymmentä muuta hosting-yritystä.

Tässä on puolueeton yleiskuva löytämästämme

Arvixe-hosting-palvelun käytön edut

Ollakseni rehellinen, Arvixen PRO-luettelo ei ole kovin pitkä. Tässä on nopea kuvaus heidän eduistaan:

1. Advanced Plan -ominaisuudet

Arivxe ei ole halvin isäntä siellä …

Mutta ainakin ne sisältävät kaikissa perussuunnitelmissaan edistyneemmät ominaisuudet, jotka joudut yleensä maksamaan paljon enemmän muiden isäntien kanssa. Esimerkiksi heidän halvimmalla jaetulla isännöintisuunnitelmalla on rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveysstandardi. Niiden avulla voit jopa käyttää kuutta verkkotunnusta.

Ne sisältävät myös ilmaisia ​​Google-, Yahoo- ja Bing-mainoshyvityksiä, mikä on hieno lisäbonus, jos olet jo ajatellut verkkomainosten käyttöä yrityksen tai lukijakunnan kasvattamiseksi..

2. Lukuisia, ennakoivia suojausvaihtoehtoja

Arvixe sisältää myös erilaisia ​​ennakoivia turvallisuustoimenpiteitä, joiden avulla voit suojata sivustoasi. Esimerkiksi heidän suunnitelmiinsa kuuluu:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&amp
 • SpamCop-tarkastukset
 • Verkkotunnuksen avaimet
 • SPF sähköpostiturvaan

Lisäksi ne tarjoavat myös päivittäisiä (!) Varmuuskopioita, raa’an voiman havaitsemista, öisiä tietoturvapäivityksiä, palomuurin, SSL-tuen ja myös SSH-pääsyn.

Jos kaikki tämä ei anna sinulle mielenrauhaa, en ole varma, että mitään tapahtuu.

3. Ilmaiset cPanel-sivuston siirrot

Arvixe kohtelee uusia asiakkaita oikein. Sen sijaan, että yrittäisit tehdä muutamia ylimääräisiä dollareita veloittamalla sinulta ylimääräisiä sivustojen siirroista, he huolehtivat mielellään vain niistä puolestasi – kunhan nykyinen isäntäsi tarjoaa cPanel-pääsyn.

Kummastakin sivustosta ei myöskään aiheudu kustannuksia. Joten voit säästää tunteja (ja mahdollisesti satoja dollareita) nojaamalla Arvixeen auttaakseen sinua.

4. Ei uusimishintaa nouse

Arvixe ei myöskään nikkeliä ja hankaloita uusia asiakkaita myös alkuperäisen suunnitelmansa päättyessä.

Ajattele sitä näin:

Käyt läpi kaiken tuskan ja kärsimyksen löytääksesi uuden web-isännän heti. Siirrät sivustosi, verkkotunnuksesi ja kaiken yli. Maksat etukäteen muutaman vuoden saadaksesi parhaan tarjouksen.

Kuinka todennäköisesti haluat vaihtaa isännät uudelleen, kun suunnitelmasi vanhenee? Mahdollisuudet eivät ole kovin todennäköisiä.

Ongelmana on, että monet muut isännät käyttävät tätä tilaisuutta kaksinkertaistaaksesi hinnan suoraan nenän alla. Saat saman tarkan palvelun, mutta maksat paljon enemmän, koska he tietävät, ettet halua muuttaa isäntiä päivän päätteeksi.

Arvixe ei kuitenkaan tee tätä. Uusimishinnoittelusi on täsmälleen sama kuin alkuperäiset kustannuksesi, johon ilmoitit. Joten näyttää siltä, ​​että Arvixella on mielenkiinnon kohteet päivän päätteeksi.

5. Paljon mukana olevia turvaominaisuuksia (ilman lisäkustannuksia)

Viimeinen hinnoittelupetos, jota useimmat verkkoisäntäkoneet haluavat vetää, on väittää tarjoavansa lisäominaisuuksia, kuten SiteLock-tietoturva tai päivittäiset varmuuskopiot.

Joten pinnalla näyttää siltä, ​​että saat tämän uskomattoman arvon.

Paitsi, kun tarkistat, huomaat, että melkein kaikki nämä palvelut ovat myyntimyymiä, jotka voivat helposti kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa kokonaishinnan ennen luottokortin käyttämistä.

Jälleen kerran, Arvixe ei pysytellä näissä temppuissa. Ne sisältävät kaiken DDoS-hyökkäysvastauksesta verkonvalvontaan, palomuureihin, raa’an voiman havaitsemiseen ja päivittäisiin päivityksiin ilmaiseksi.

6. 45 päivän rahat takaisin -takuu

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Arvixella on kysymysten esittämättä palautuskäytäntö. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa ennakkomaksun muutaman vuoden ajan saadaksesi parhaan bang-vastineesi. Ja voit kokeilla heidän palveluaan kuuden viikon ajan suhteellisen pienellä riskillä.

Jos et ole tyytyväinen sivun latausnopeuteen tai käyttöaikaan tai muuhun, sano vain sana ja saat rahat takaisin.

arvixe rahat takaisinArvixen rahat takaisin -takuu

Muista, että nämä hyvitykset ovat saatavissa vain jaetuille, jälleenmyyjille ja VPS-hosting-suunnitelmille. Tämä lauseke ei koske omistettuja palvelimia. Ei myöskään hallinnollisia maksuja tai ylimääräisiä ostoksia, kuten verkkotunnuksia. (Kumpikaan muu isäntä ei sisälly niihin, koska se on sen arvoinen.)

Miinukset Arvixe-hosting-palvelun käyttämisessä

Arivxen tietoturvavaihtoehdot, edistyneet suunnitelmaominaisuudet ja ilmainen verkkotunnus elämälle muodostavat vakuuttavan lisäominaisuuden, joka auttaa siirtämään ne ylhäältä.

Valitettavasti se on web-isännän ensisijainen suorituskykyalue, joka antaa heidän heikentyä. Katso:

1. Yli 7 sekuntiaikaa

Huonon käyttöajan lisäksi Arvixe kamppailee valitettavasti myös sivujensa latausaikoilla.

Viimeisen 24 kuukauden aikana heidän keskimääräinen sivun latausaika oli 7280 ms – tämä on huonoin latausaika, jonka näimme testiaikana muiden isäntien kanssa..

Se ei ole hyvä tulos, etenkin kun otetaan huomioon, kuinka tärkeät (vielä laiminlyödyt) sivunopeudet ovat verkkosivustosi menestykseen.

Vuosia sitten Google näki liikenteen romahtaneen 20 prosenttia yön yli, kun sivunopeus viivästyi 0,5 sekunnin ajan. Jos verkkokauppasivusto ei lataudu kokonaan kolmen sekunnin sisällä, se menettää puolet liikenteestään.

Näin sivuston nopeus on kriittinen. Se vaikuttaa käytettävyyteen siihen pisteeseen, että se todella maksaa sinulle menetettyjä tuloksia.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

Arvixe viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotArvixen keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. Heikko asiakastuki

Kokemuksemme Arvixen asiakastuesta ei ollut melko hyviä.

Asiakasvastaajat ottivat yhteyden viiden minuutin sisällä, mutta vastaukset olivat hitaita, ja joitain jo antamiamme yksityiskohtia ei otettu täysin huomioon. Joten meidän piti toistaa itsemme ja kysyä sama kysymys kahdesti, kunnes saimme etsimämme vastauksen.

Myös aiemmat kokemuksemme Arvixen tuesta ovat olleet kielteisiä (etenkin hitaalla vastausajalla).

arvixe live chat 1Nopea keskustelu Arvixen asiakastuen kanssa

3. Kallisuunnitelmat & hinnoittelu

Arvixen alin 7,70 dollarin kuukausisuunnitelma ei kuulosta kovinkaan pahaltä, ennen kuin huomaat, että se on kahden vuoden ajan maksettu kokonaan etukäteen.

Haluatko lyhyemmän ajanjakson? Kuukaudesta toiseen jopa? Maksat melkein kaksinkertaisen alkuperäisen hinnan 11 dollarilla kuukaudessa.

On hienoa, että he heittävät muutamia hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten edellä mainittu elinikäinen verkkotunnus ja rajaton kaistanleveys, tämän kustannuksen korvaamiseksi. Se on kuitenkin edelleen jyrkkä, ottaen huomioon etenkin suorituskykykysymykset, joista olemme keskustelleet edellä.

Arvixe hinnoittelutiedotArvixen hinnasuunnitelman yksityiskohdat

4. Hyödyntämättömästi alhainen käyttöaika – 92,95%

24 kuukauden testijakson aikana Arvixe-testisivustomme antoi kamala käyttöajan.

Arvixen suorituskyky on keskimääräistä alhaisempi kuin viimeisen 24 kuukauden aikana, tulo on 92,95%.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 94,61%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 82,18%

Arvixen viimeisen 24 kuukauden tilastotArvixen keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

5. SSL-sertifikaattikustannukset ylimääräiset (25 dollaria / vuosi)

Nykyään verkkosivustoja vaaditaan käytännössä käyttämään SSL-varmenteita. Tänään suosituin online-selain Google Chrome varoittaa aktiivisesti ihmisiä käyttämästä tiettyjä sivustoja, joilla niitä ei ole.

Kaiken kaikkiaan se on hyvä asia kaikille. Se auttaa pitämään tietosi turvassa ja vakaana selatessasi.

Siksi monet verkkoisäntäkoneet sisällyttävät ilmaisia ​​SSL-varmenteita kaikkiin suunnitelmiinsa nyt. Kuka tahansa voi saada ilmaisen myös Let’s Encrypt -palvelun kautta.

Mutta valitettavasti et voi saada ilmaista Arvixen kautta. He veloittavat vielä 25 dollaria vuodessa jokaisesta.

Arvixe hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Arvixe tarjoaa viisi hosting-luokkaa palvellakseen ihmisiä, joilla on erilaiset tarpeet.

Hajotamme heidän hosting-suunnitelmansa sinulle:

Jaettu hosting: Heidän jaetussa isännöinnissä on kaksi pääsuunnitelmaa:

 • PersonalClass: Tämä suunnitelma maksaa 7,70 dollaria kuukaudessa. Se tukee jopa kuutta verkkosivustoa.
 • PersonalClass PRO: Tämä suunnitelma maksaa 11 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomia verkkosivustoja.

Arvixe-hinnoittelu 1Arvixe-hinnasuunnitelma 1

 • PersonalClass ASP: Tämä suunnitelma maksaa 8,80 dollaria kuukaudessa. Se tukee yhtä verkkosivustoa ja rajoittamatonta kuukausittaista tiedonsiirtoa.
 • PersonalClass ASP PRO: Tämä suunnitelma maksaa 12,10 dollaria kuukaudessa. Se tukee viittä verkkosivustoa ja mittaamatonta kuukausittaista tiedonsiirtoa.

Arvixen hinnasuunnitelma 2Arvixen hinnasuunnitelma 2

Kaikissa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajoittamaton kaistaleveys ja rajoittamaton tallennustila.

 • Ilmainen verkkotunnus? Joo.
 • Helppo ilmoittautuminen: Rekisteröinti yhdellä sivulla. Helppo ilmoittautuminen.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Ei mitään.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Tilin aktivointi: Välitön aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel Linux-isännöintiin ja WebSitePanel Windows-isännöintiin.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Softaculous sovellusten ja CMS: ien asennukseen yhdellä napsautuksella.

Suosittelemmeko Arvixe-hosting-palvelua?

Ei, emme!

Arvixella ei juurikaan pidä. Pidämme turvallisuusvaihtoehdoista ja päivittäisistä varmuuskopioista. Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila ovat hyödyllisiä, yleensä vain muissa kalleimmissa suunnitelmissa. Ilmainen verkkotunnus elämälle on erittäin mukava kosketus.

Emme kuitenkaan voineet päästä ohitse heidän heikkoa suorituskykyään Web-isännän kolmessa ensisijaisessa vastuussa.

Heidän käyttöaika oli alhaisin kuin mitä olemme nähneet viimeisen 24 kuukauden aikana, ja heidän sivujensa latausajat olivat erittäin hitaita, mikä voi vaikuttaa kielteisesti enemmän kuin pelkästään verkkosivustosi kävijöiden kokemukseen (myös taskukirjaasi)..

Heidän asiakaspalvelu ei ollut vain tarpeeksi hyvä.

Vaikka he ovat saattaneet olla suuri isäntä vuosia sitten, ne muistuttavat nyt läheisesti muita EIG-tavaramerkkejä, joita olemme tavanneet ja jotka luottavat heidän maineeseensa ja kotitalouksien nimiin (vaikka niiden suorituskyky huononee edelleen ajan myötä).

Sinun on parempi tarkistaa täällä tehokkaimpia isäntämme löytääksesi luotettavampia ja halvempia isäntiä.

Onko sinulla kokemusta Arvixesta? Jätä kommentti alle. Olemme tyytyväisiä kaikkiin – hyviin tai huonoihin – arvosteluihin, kunhan ne ovat rehellisiä ja avoimia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author