Arvixe arvostelu

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
7 dollaria kuukaudessa

Arvixe: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Valitettavasti pähkinänkuoressa, emme suosittele Arvixea muutamasta syystä. Tärkeimmät syyt ovat nopeus ja tuki (valtava sudenkuoppa!). Tutkitaan muutamia havaittuja ongelmia …

Nopeus: Arvixella on vain Yhdysvaltojen datakeskus, mikä tarkoittaa, että melkein kaikki muut sivustot, jotka isännöidään lähemmäksi Yhdysvaltoja, ovat nopeampia (jos ne käyttävät kunnollista isäntä). Google ei myöskään pidä hitaista sivustoista, joten se voi vahingoittaa potentiaalisia sijoituksiasi ja näkyvyyttäsi verkossa.

Tuki: Ei puhelintukea ja muutama huono arvostelu ja keskusteluketju, jotka valittavat Arvixen tuesta…

hinnoittelu: Voit saada alhaisimman hinnan vain, jos lukitut sisään muutaman vuoden, mikä ei ole ihanteellista (ja 7 dollaria kuukaudessa ei oikeastaan ​​ole niin halpaa).

Joten mitä todella sanomme, on… siellä on paljon halvempia web-palvelimia, jotka ovat paljon parempia ja joilla on palvelimia Kanadassa. Esimerkiksi tällä hetkellä suosikkimme on HostPapa. He ovat vihreitä, heillä on nopea datakeskus Kanadassa, heidän pääkonttorinsa on Kanadassa, he veloittavat CAD (3,36 dollaria / kuukausi) ja ylimääräinen lisä on, että ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia kuin Arvixe lähes puoleen kustannuksesta. Heidän tuki on vertaansa vailla! Tutustu HostPapa-arvosteluun.

Jatka edelleen kiinnostusta Arvixesta, jatka lukemista alla.

Arvixe-tutkimus

Arvixe Web Hosting-arvostelu

Meidän kaltaiset toimistot tarvitsevat hyvän web-palveluntarjoajan, joka ei petä asiakkaitamme. Etsimällä siellä parhaan palveluntarjoajan palveluita olemme kokeillut PALJON yrityksiä ja tietävät, mitä käyttää ja mitä välttää.

Jos etsit web-hosting-yritystä Kanadalle ja olet löytänyt Arvixen, tässä olemme mitä ajattelimme …

Esittely Arvixelle

Arvixe on web-hosting-yritys, joka aloitti toimintansa Kaliforniassa, erityisesti San Luis Obispossa. Arvand Sabetian perusti yrityksen vuonna 2003.

Sitten Endurance International Group (EIG) osti sen vuonna 2014. EIG omistaa tosiasiassa muita isäntäyrityksiä, kuten HostGator ja BlueHost. Arvixen tietokeskuksia löytyy monista paikoista, kuten Amsterdamista, Hongkongista ja Dallasista, Teksasista.

Vaikka ne ostaa EIG, joka omistaa BlueHostin ja muut hosting-yritys jättiläiset, emme suosittele sinua ilmoittautumaan heidän kanssaan. On parempi hakea rahasi muille web-palveluntarjoajille, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemasi. Ja meillä on useita syitä, miksi emme suosittele antamaan Arvixelle rahaa vastineeksi palvelustaan.

Mutta ennen kuin otat sanamme lepakkosta, esittelemme sinulle Arvixen eri paketit, edut ja haitat.

hinnoittelu

Avixen Linux Web Hosting -paketit ja -ominaisuudet sisältävät ”Personal Class” ja “Personal Class Pro” paketit. Ne voidaan nähdä alla:

Arvixe hinnoittelu2

Yrityksen halvin Linux-web-hosting-suunnitelma on nimeltään ”Personal Class”. Se maksaa 7,00 dollaria kuukaudessa ja uusitaan automaattisesti joka kuukausi, ellet peruuta tilausta.

Tässä paketissa saat automaattisesti mittaamatonta levytilaa ja kuukausittaista tiedonsiirtoa, mikä tarkoittaa, että sinua ei veloiteta todellisesta käyttämästäsi tilasta tai kaistanleveydestä. Arvixen mukaan ”mittaamaton ei kuitenkaan tarkoita ääretöntä”. Sinun kaltaisten asiakkaiden on välttämättä noudatettava heidän palvelusehtojaan.

Voit isännöidä jopa 6 verkkotunnusta halvimmassa paketissa. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla korkeintaan 6 verkkosivustoa yhdellä isäntätilillä. Jokaisessa verkkotunnuksessa sinulla on mittaamaton määrä aliverkkotunnuksia. Lisäksi saat yhden ilmaisen verkkotunnuksen seuraavilla laajennuksilla: .com, .net, .tech, .space, .online, .website, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. minä, .co ja .org.

Kuten useimmissa isäntäpaketeissa, Arvixe tarjoaa sinulle cPanel-pääsyn web-hosting-ympäristön hallitsemiseen. Vähemmän teknistä taitoa omaaville henkilöille Personal Class -paketti tarjoaa sinulle yhden napsautuksen verkkosivuston rakennustyökalun. Tämä helppokäyttöinen verkkosivustojen rakennusalusta antaa sinulle mahdollisuuden luoda verkkosivusto muutamassa minuutissa valitsemalla useista malleista.

Sähköposti on välttämätöntä useimmille verkkosivustojen omistajille, ja Arvixe antaa sinulle mittaamattoman määrän postilaatikoita. Tämä tarkoittaa, että voit luoda useita sähköpostitilejä useille henkilöille, jotka vastaavat verkkotunnustasi tai verkkosivustostasi.

Asioiden kehityspuolelle tämä paketti tarjoaa rajattomasti MySQL-tietokantoja. Tämä tarkoittaa, että sinun on hyödynnettävä MySQL: n etuja, mukaan lukien parannettu tietoturva, käyttöaika, suorituskyky ja joustavuus. Henkilökohtainen luokka -paketti antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää muun muassa PHP-, Python-, Perl- ja Ruby on Rails -sovelluksia.Melko kätevä, jos aiot perustaa paljon verkkosivustoja.

Jos tarvitset SSL-varmenteen arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi, voit ostaa sen lisähintaan 25,00 dollaria vuodessa. Tämä on tärkeää tietyille sivustoille, kuten verkkokaupoille, joissa arkaluontoiset tiedot ovat välttämättömiä liiketoimien suorittamiseksi.

Tuki

Arvixe tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja ottaa heihin yhteyttä tukea varten:

  • Hanki tukea lähettämällä lippu tässä.
  • Hanki tukea käymällä Tukikeskus / tietokanta.
  • Ja saat tukea online-live-chat-asiakastukijärjestelmän kautta.

Vaikka Arvixe antaa sinulle useita vaihtoehtoja ottaa heihin yhteyttä, heistä puuttuu silti vahva tukijärjestelmä, kuten useista asiakasarvioista käy ilmi. Asiakkaiden kysymysten ja valitusten palaaminen vie noin tunnin. Kun olet saanut heidät vastaamaan alkuperäiseen kysymykseesi, vie yli 5 minuuttia, ennen kuin he vastaavat kysymyksiin.

Tämä on erittäin kallista varsinkin kun sinulla on verkkokauppasivusto. Jos sivustosi on alhaalla, kun yrität muodostaa yhteyttä hitaaseen tukijärjestelmään, ostajat saattavat etsiä toisen tavan ostaa haluamansa tuotteen. He saattavat olla turhautuneita ja välttää verkkokauppasivustosi käyttämistä seuraavan kerran, kun he yrittävät ostaa jotain.

Huomaa: Jos haluat saada ensisijaisen tuen Arvixelta, sinun on maksettava ylimääräinen 20,00 dollaria kuukaudessa.

Plussat

Arvixen perussuunnitelmat tarjoavat sinulle mittaamatonta levytilaa ja kuukausittaista tiedonsiirtoa. Lisäksi ne antavat sinulle korkeintaan 6 verkkotunnusta halvimmalle Linux-web-hosting-suunnitelmalle. He myös antavat sinulle tositteita Google-, Yahoo! – ja Bing-mainoksille. Lisäksi ne tarjoavat mittaamattoman määrän sähköpostitilejä, joiden avulla voit antaa postilaatikoita useille henkilöille, jotka käsittelevät verkkosivustoasi.

Vervi verkkoturvallisuudesta Arvixe tarjoaa SpamAssassin-nimisen roskapostin estäjän sähköposteille. Halvimmalle Linux-suunnitelmalle saat myös öiset tietoturvapäivitykset, raa’an voiman havaitsemisen ja palomuurin. Arvixen avulla voit siirtää tai siirtää nykyisen sivustosi omille palvelimilleen ilmaiseksi.

Haittoja

Kuten aiemmin todettiin, emme suosittele sinua kirjautumaan sisään Arvixen kanssa. Tästä syystä:

Huono asiakastuki

Ensinnäkin Arvixe ei tarjoa asiakastukea puhelimen kautta. Ne tarjoavat sinulle kolme vaihtoehtoa ottaa heihin yhteyttä tukea varten: lipun lähetys, live-chat-tuki ja omatoiminen tietokanta.

Arpixea koskevissa Rampant-asiakasarvioissa todetaan, että heidän asiakastuensa on keskimääräistä alhaisempi. Kestää tunnin päästäkseen heihin live-chatin kautta ja vie paljon aikaa, jotta he vastaavat kysymyksiin. Muissa arvosteluissa todetaan, että he eivät kyenneet vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin, ja antoivat vakiopohjaisia ​​vastauksia sen sijaan, että vastaisivat käsillä olevaan kyselyyn..

Lisäksi heillä on todella kallis prioriteettitukijärjestelmä. Jotta saat parhaan tarjoamansa tuen, sinun on maksettava 20 dollaria kuukaudessa.

Harhaanjohtavia kustannuksia

Halvin suunnitelma, joka maksaa 7 dollaria kuukaudessa, voi olla harhaanjohtava tai vain osittain totta. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, halvin suunnitelma maksaa vain 7 dollaria, jos maksat 24 kuukautta etukäteen. Tämä tarkoittaa, että sinun on kerättävä heti 168 dollaria. Se todella maksaa 10 dollaria kuukaudessa kuukaudessa.

Arvixe maksaa 2

Ei todella rajoittamaton

Kuten muutkin web-hosting-yritykset, “Rajoittamaton” tai “Unmetered” ei tarkoita oikeastaan ​​ääretöntä. Ominaisuudet ovat edelleen olemassa siihen saakka, kun käytät Arvixen CPU: ta liikaa. Siksi sinun on luettava heidän Käyttöehdot. Ehtojensa mukaan he voivat keskeyttää tilin, jos se käyttää liikaa CPU- ja muistiresursseja ja jos se ylittää kuukausittaisen kaistaleveyden. Tämä osoittaa väitteemme, että ”mittaamaton” tai ”rajoittamaton” ei oikeastaan ​​vastaa sitä todellista merkitystä.

epäluotettavuus

Kun sivustosi kokee seisokkeja, menetät paljon liikennettä, asiakkaita ja ostoksia. Seisokit ovat liian kalliita yritysomistajille. Siksi on tärkeää valita web-hosting-yritykset, joiden käyttöaika on 99,99%.

Arvixen käyttäjät ilmoittavat usein, että se ei ole luotettava ja johtaa sivustoihin, jotka usein kaatuvat. Monissa arvosteluissa todettiin myös, että Arvixella on suuria seisokkeja, vaikka sen ilmoittaisi, että palvelimen käyttöaika oli 99,99%.

Hitaasti latautuvat ajat

Valitettavasti huonon käyttöajan lisäksi Avixe-verkkosivustoilla on myös hitaita sivujen latausaikoja. Saatat ajatella, että tämä on kunnossa, koska sivu latautuu kuitenkin jossain vaiheessa. Mutta kuinka tärkeätä sivun latausnopeus on asiakkaille ja SEO: lle?

Tammikuussa 2018, Google ilmoitti käyttävänsä sivunopeutta tekijänä mobiilihaun sijoittelussa. Jos sivustosi latausnopeus on todella hidas, menetät ehdottomasti arvokkaimman pisteesi hakukoneen jättiläisen tuloksissa. Tämä johtaa vähemmän liikennettä ja vähemmän asiakkaita.

Mukaan Tenzing, nopeus vaikuttaa myös asiakkaiden tyytyväisyyteen. Hidas lastausaika johtaisi tyytymättömiin asiakkaisiin. Ja kun asiakkaat ovat tyytymättömiä, he eivät todennäköisesti osta sinulta. He ostavat myös todennäköisemmin takaisin-painiketta, kun he kohtaavat sivuston, jolla on hidas latausnopeus.

johtopäätös

Kuten kaikilla tuotemerkeillä, aina on etuja ja haittoja. Arvixe on yksi heistä. Ammattilaisia ​​ovat rajoittamaton levytila ​​ja kuukausittainen tiedonsiirto, suojausominaisuudet ja rajoittamaton sähköpostitili. Halvimman isännöintisuunnitelman hinnasta se ei kuitenkaan ole ehdottomasti sen arvoista.

Joten kuten yhteenvedossamme mainitaan, suosittelemme ehdottomasti, että katsot HostPapaa, ne tarjoavat paljon parempia … no, kaikki on todellakin parempaa, tutustu HostPapa-arvosteluun.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-21Arvioitu tuote ArvixeAuthor Rating 21star1starharmaaharmaaharmaaTuotenimi ArvixePrice
7 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author