9 parasta cPanel-palveluntarjoajaa Kanadassa vuonna 2020

Oletpa aloittelija tai veteraaniverkkovastaava, cPanel on yksi tehokkaimmista käyttöliittymistä sivustosi hallinnoimiseksi. Vaikka cPanel sisältää point-and-click-käyttöliittymän, se on avain sujuvaan ja helppoon kokemukseen.

Se tekee selaamisen useimmissa sivustosi asioissa puhtaana autuutena. CPanelista on tullut melkein toimialan standardi koko toimialalla. Tässä artikkelissa tarkastellaan 9 parasta cPanel-palveluntarjoajaa Kanadassa.

Miksi cPanel? CPanelin perusteet

cpanel-isäntä vektori kuvaEnnen kuin hyppäät eri isäntiin, määritelmä on kuitenkin varmasti kunnossa. CPanel on all-in-one-keskitin, joka tarjoaa yllättävän määrän voimaa, ilman upeaa aloittelijaa.

Sen käyttöliittymä muistuttaa puhdasta, kuvakepohjaista asettelua sivustosi hallitsemiseksi, mikä tekee siitä täysin intuitiivisen kokemuksen. Useimmat ihmiset sekoittavat usein cPanelin yksinkertaiseen “ohjauspaneelin” lyhentämiseen.

Vaikka tämä on totta, cPanel on todellinen tuote. Sen helppokäyttöisyys erottaa sen parhaasta web-hosting-ohjauspaneelista. CPanel on paras tapa hallita sivustoasi konepellin alla. Se toimii Linuxissa, mikä tarkoittaa, että useimmat palvelimet voivat käyttää sitä, tarjoaa runsaasti voimaa, ja kääri koko sarjaan helppo käyttöliittymä.

Jos et ole vielä tutustunut tärkeimpiin arvosteluihimme parhaat web-hosting-palvelut Kanadalaisille, tee ennen kuin luet tämän oppaan.

Kanadan parhaat cPanel-palveluntarjoajat – 2020 – arvostelut

1. SiteGround – haluamasi

SiteGround on poikkeuksellinen peto, piilotettu helmi web-hosting-markkinoilla – ja sellainen, jonka löysimme onneksi vuosia sitten. Sillä on vertaansa vailla oleva sitoutuminen innovaatioihin, mikä tekee siitä crème de la crème cPanel -palvelun tarjoajan pienille yrityksille.

Itse asiassa monet yritysomistajat väittävät, että se on paras vaihtoehto cPanel-isännöintipalveluille. Myönnetään, että se on hiukan kalliimpi kuin jotkut muut cPanel-palveluntarjoajat, mutta se on jokaisen pennin arvoinen.

Lisäksi isännöintipalveluihin sisältyy seuraavat edut:

Pitää kirjaa päivittäisistä sivustosi haavoittuvuuksista

Käsite Internetin käytöstä tiedon levittämiseen voi joskus tuoda mukanaan valtavan määrän riskejä.

Luettelon kärjessä on haavoittuvuus.

SiteGround -sovelluksella voit olla varma, että sinulla on suuri turvallisuus, kun selaat sivustollasi.

Se on erittäin nopea

Jokainen isäntä luultavasti ravisaa olevansa erittäin nopea ja se on hienoa, jos totta. Mutta ammutaan suoraan – ellet usko, että he ovat jotain muuta kuin ovela myyjää, jotkut vaatimukset eivät ole sen paperin arvoisia, johon he ovat kirjoittaneet.

Itse asiassa suurin osa vaatimuksista on juuri sitä: väitteet. No, SiteGround tajuaa, että et tarvitse mitään holduppeja tilaustasi lisääessäsi, jotta he varmistavat, että nautit huomattavat nopeudet (ja käyttöaika) kellon ympäri.

Tarjoaa poikkeuksellisen asiakastyytyväisyyden

Jos SiteGround ei olisi puoliksi yhtä hyvä asiakastuen kanssa, he eivät todennäköisesti olisi saaneet useita asiakastukipalkintoja vuosien varrella. Olemasta poikkeuksellisen nopea teknisten ongelmien vianmääritykseen auttaakseen ongelman ratkaisemisessa nopeasti, melkein kaikki on hienosäädetty sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

Heidän tukihenkilöstönsä lisäksi ovat myös erittäin nopeaa, mutta myös erittäin ystävällisiä. Joten tunnet aina, että keskustelet ystävän kanssa. Ainoa ero on, että tämä ystävä todella välittää sinusta, että optimoit sivustosi ominaisuudet yhtä paljon kuin sinä.

99,5% käytettävyys

Hyvä cPanel-isäntä on hyvin vähän seisokkeja. Luotettavuus jää usein huomiotta, mutta se voi aiheuttaa yrityksellesi merkittäviä ongelmia.

En sano, että olet täysin poissa käytöstä seisokkien ajan, mutta SiteGround varmistaa, että saat edistyksellisen ilmoituksen niihin aikoihin, jolloin sivustosi kokee seisokkeja.

Näistä syistä (ja monista muista SiteGround-arvosteluissamme) olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita vuosia – enkä näe, että muutos tapahtuu pian!

2. A2-hosting

A2-hosting on jälleen yksi hieno cPanel-palveluntarjoaja. Jos et ole hauska Site Ground, A2-hosting on toinen vakaa valinta. Siinä on rehellisempi katsaus cPaneliin. Niggling vain vähän suunnitellulla suunnittelulla.

Suunnittelu yhdistää paljon tietoa pienessä tilassa ilman, että se on liian ylivoimainen. Huolimatta hiukan hankalasta prosessista A2-hosting-arvostelu osoittaa meille, että heillä on erinomainen cPanel-käyttöönotto.

Ja mikä parasta: se esiintyy hyvin Kanadassa. Itse asiassa sanoisin, että se toimii erittäin hyvin ottaen huomioon sen maksaa vähemmän kuin SiteGround, eli maksat matalamman hinnan käytännöllisesti katsoen kaikista samoista ominaisuuksista ja eduista, jotka saat SiteGroundilla.

Ja varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, näyttääkö sivustosi oikein, A2 Hosting on varmistanut, että sivustosi isännöidään erittäin luotettavia palvelimia.

3. Dynaaminen hosting

Pääset suoraan pisteeseen: Dynaaminen hosting ei ole tarkalleen paras valinta, mutta se ei ole myöskään aivan huono.

Itse asiassa sanoisin, että se on varmasti isäntä tuo ylittää odotukset. Koska he ovat toimineet alalla vuodesta 1999, he tietävät isännöinnin sisäpuolelta ja tämä tieto osoittaa heidän palveluidensa laadun.

Pidämme tästä isännästä eniten, että tarjoamisen lisäksi 24/7 tuki, he myös seuraavat tunnin sisällä varmistaaksesi, että olet tyytyväinen.

Dynaaminen hosting varmistaa, että saat:

100% verkon käytettävyys

Dynamic Hosting -palvelussa on luotettava tukitiimi, joka tarkkailee kaikkia palvelimiasi varmistaaksesi, että saat keskeytymätön käyttöaika.

Välitön vastaus

Dynaaminen hosting tietää kuinka paljon et halua odottaa vastausta, kun asiat murenevat hitaasti. Joten heillä on asiantuntijoita, jotka ovat aina käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa varmistaa välitön vastaus.

Sanomattakin on selvää, että he menevät myös entistä suuremman sijaan palauttaaksesi varmuuskopion ja löytää ratkaisun mahdollisiin esiintyviin kokoonpano-ongelmiin.

Suojaustarkistus ja haittaohjelmien poisto

Useimmat cPanel-palveluntarjoajat lupaavat sinulle taivaan ja maan ja vakuuttavat, että olet ehdottomasti suojattu joka kerta.

Tunnet kuitenkin melkein aina kuin kävelet ohuella jäällä. Dynaaminen hosting varmistaa, että nautit 100% turvallisuus aina kun tarvitaan. Ei huolia. Ei vaivaa.

30 päivän 100% rahat takaisin -takuu

Saatat ihmetellä, miksi me tarjoamme rahat takaisin -takuun, ja silti dynaamisen hosting-palvelun tulisi olla ihannetapauksessa yksi parhaimmista cPanel-palveluntarjoajista.

Ja kyllä, se on yksi parhaimmista.

Valitettavasti se ei välttämättä tyydytä kaikkia tarpeita. Lisäksi, jos yrität vain isäntää, on hyvä tietää se voit saada rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palvelun kanssa.

4. GreenGeeks

Ollakseni rehellinen, kun keskustelemme Site Guardista, minun on myönnettävä, että on paljon enemmän cPanel-isäntiä, jotka ovat täynnä uskomattomia ominaisuuksia. Luettelon kärjessä on Vihreät Geeksit.

Se tarjoaa asiantuntijatukea 24 tuntia vuorokaudessa, 99,9%: n käyttöaikatakuun ja 30 päivän rahojen palautustakuun vain siinä tapauksessa, että et pidä siitä niin paljon.

GreenGeeks saa sinut tuntemaan itsensä ekstaattiseksi verkkosivuston perustamisen suhteen. Ympäristöystävällinen yritys on oma luokka. Sen nopea, skaalautuva ja siinä on ympäristöystävällinen isännöinti että muutamat muut yritykset edes mainitsevat.

Paras osa? Se käyttää myös cPanelia. Hallinto on tosiasiallisesti aika päivätty, ja pienemmät resoluutiokuvakkeet paljastavat ikänsä. Siitä huolimatta ilme on ehkä helpompi käyttää. Kuvakkeet erottuvat enemmän rohkeasti sivulla sen sijaan, että noudattaa yleistä värimaailmaa.

Se on tavallinen cPanel-ilme ja verrattuna HostGatorin uudelleensuunnitteluun putoaa vähän. Se on kuitenkin edelleen parhaimmillaan yksinkertaisuus, joka antaa sinulle puhtaan käyttöliittymän sivuston hallintaan.

5. HostGator

Ymmärsin. Olet todennäköisesti miettinyt, mitä gatorilla on tekemistä cPanel-isännöinnin kanssa. Toivon, että saan vastauksen …

Mutta kun olemme täällä, katsotaan mitä HostGator voi olla tarjottavana, kun kyse on cPanel-isännöinnistä. Ensinnäkin se on isäntävalinta tuhansille online-yrityksille ja blogeille.

Tehdään siitä epäilemättä seuraavaksi paras vaihtoehto. Me erityisesti pidämme tästä isännästä, koska se tarjoaa erinomainen käytettävyys ja kaikki huomattavasti alhaisella hinnalla.

Se on myös helposti skaalautuva ja siinä on erittäin luotettava tukitiimi, joka on aina valmis auttamaan, kun ilmenee ongelmia.

HostGator on investoinut valtavia resursseja tehdäkseen cPanelin entistä paremmaksi. Siinä on a ainutlaatuinen, oma suunnittelu cPanelissa tunnetun ja rakastaman käyttöliittymän avulla ja uudistamalla sitä. Se on ehdottomasti yksi parhaimmista tässä liigassa ottaen jo superpehmeä muotoilu ja muokkaamalla sitä.

CPanel-käyttöliittymä on melko samanlainen kuin mikä tahansa muu cPanel. Siinä on toisiinsa pinottuja osioita, joissa on upeita kuvakkeita, jotka on sijoitettu strategisesti eri vaihtoehtoja varten.

Uutta HostGatorissa on kuitenkin se, että niissä on cPanelin yläpuolella oleva hakupalkki ja koko sivun yläreunassa toinen hakupalkki, josta voit tehdä haun HostGatorin tietokannasta, jos et löydä etsimääsi. Kyllä, se on pieni nipistys, mutta joka tekee HostGatorin cPanelista käyttäjäystävällisemmän kuin muut cPanel-isännät.

Toinen elementti, josta pidämme paljon HG: n cPanelista, on se, että ne linkittävät MOJO-markkinoille, ja niiden vasemmalla puolella on osio, jonka avulla voit navigoida markkinoille välttämättä avaamalla toista välilehteä.

Tämän ominaisuuden avulla voit selata tuotteita, kuten teemoja ja laajennuksia cPanelissa.

6. WP-moottori

Toistamme tämän löytämisen hienolta cPanel-palveluntarjoaja on avain sivustosi ominaisuuksien optimointiin.

Hyvin, WP-moottori on jälleen yksi hämmästyttävä isäntä, jonka avulla voit saavuttaa kaikki sivustosi tavoitteet. Jos etsit kustannustehokkaampaa ja edullisempaa isäntää, WP Engine ei todellakaan ole niin halpaa, mutta se on markkinajohtaja cPanel-isännöinnissä.

Lisäksi se on nopein isäntäyritys Kanadassa, bar ei mitään. WP Moottorissa on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, joka estää aktiivisesti uhat vain siinä tapauksessa, että sivustosi hakkeroidaan, jos se koskaan hakkeroidaan..

Joten vaikka se ei ole halvin kaupunki, hintamerkki on perusteltu ottaen huomioon kaiken mitä saat. Lisäksi siinä on huomattavia nopeuksia ja kaikkien aikojen käyttöaika, ellei yritys tietenkään ole ilmoittanut toisin.

7. HostPapa

Jos etsit kustannustehokasta cPanel-isäntää, HostPapa on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Se on hiukan poikkeama verrattuna joihinkin muihin mainitsemiemme isäjiin, mutta se ei ole myöskään kauhea. Se varmistaa, ettei mitään seisokkeja ole, kun sillä on eniten merkitystä.

Tämä isäntä tarjoaa myös asiantuntijatukea, jos jokin menee pieleen tai jos on suunniteltu seisokkeja, joiden avulla asiat sujuvat.

Lisäksi se tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyydensuojaa varmistaaksesi, että tietosi ovat turvassa ja moitteettomia.

8. HostUpon

Seuraava on HostUpon. Asia, joka asettaa HostUpon cPanel-palveluntarjoajien lisäksi yritys tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja tuen saamiseksi. Tähän sisältyy puhelintuki, online-live chat, lippujen lähettäminen ja 24 tunnin verkon tila.

On myös melko selvää, että he ovat isännöinneet jonkin aikaa, joten voit olla varma, että saat ehdottomasti parhaan mahdollisen kokemuksen pelin kokeneilta asiantuntijoilta. Lisää tämä kohtaan Huomattavat nopeudet ja lukittu hinnoitteluun, ja huomaat, että HostUpon on ehdottomasti voittaja.

9. Web hosting Kanada

Toimipaikka Montreal, WHC.ca on tarjonnut cPanel-isännöintipalveluita jo noin kymmenen vuoden ajan.

Koska sinulla on niin paljon kokemusta, voit olla varma, että saat käytännössä luotettavaa palvelua isännältä, joka on heidän pelinsä käytännössä hyvä.

Tämä isäntä tarjoaa 24/7 asiantuntija asiakastuki varmistaaksesi, että olet aina katettu ja että sinulla on datakeskukset Vancouverissa ja Montrealissa, mikä tarkoittaa nopeampaa lastausnopeutta.

Lisäksi se on myös huomattavasti halpaa.

CPanel-hosting-valintakriteerimme

Palvelimen sijainti

tarkistetaan luettelon vektoriPalvelimen sijainti ohitetaan suurimman osan ajasta, mutta se vaikuttaa latausaikoihin huomattavasti. Mitä lähempänä palvelinta on käyttäjiä, sitä nopeammin se lähettää tai vastaanottaa tietoja.

Käyttöaste

Jos et halua menettää kasvojasi asiakkaiden kanssa seisokkien vuoksi, käytettävyyden luotettavuuden tulisi ehdottomasti olla korteissa, kun valitset cPanel-palveluntarjoajan..

Tuki

Seuraavaksi sinun on harkittava tukea. Tuki on ihanteellista täällä, koska vaikka olet saattanut tehdä sopimuksen kaupungin parhaasta isännästä, et voi oikeasti hallita satunnaisesti leviävien ongelmien mahdollisuutta..

Jos cPanel-isäntätoimittajalla on kuitenkin suuri tukitiimi, olet varma, että saat apua aina kun tarvitset sitä.

hinnoittelu

On melko selvää, että cPanel-isännät maksavat melko penniäkään. Ja jos sinulla on budjetti, et ehkä halua maksaa niin paljon kuin suurin osa palveluntarjoajista vaatii. Sinänsä etsit halvempaa vaihtoehtoa ympäri.

Vaikka säästätkin parin dollarin, joudut kuitenkin joutumaan verkkoon liittyviin ongelmiin ja haavoittuvuuteen rikkomuksista ja roskapostista.

Kuten he sanovat, saat mitä maksat. Jotta voimme varmistaa laadukkaan palvelun ja pysyä varasi sisällä, otimme mukaan myös joitain ei-kovin kalliita isäntäjä. Tällä tavoin siitä tulee silti voittaja-tilanne.

Käärimistä

Se on se, ihmiset! Yhdeksän parhaat cPanel-palveluntarjoajat saat selville siellä. Se on paljon isäntiä, jotka ajattelevat …

Mutta älä tee mitään virhettä – he tekevät ihmeitä siltä osin kuin sivustosi ominaisuuksien optimointi menee.

Onnea liiketoiminnan kasvattamisessa ja sivustosi optimoinnissa!

Viitteet ja kuvapisteet:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author