7 parasta verkkosivustoseurannan työkalua ja palvelua (ilmainen ja maksettu)

verkkosivuston suorituskyvyn seurantaHaluatko seurata sivustosi tehokkuutta?

Ehkä haluat nähdä, saatko todella 99,99% käytettävyyden, kuten Web-palveluntarjoajasi lupasi?

Tai ehkä olet huolissasi siitä, että sivustosi ei ole tarpeeksi nopea?

No, pidä kiinni – meillä on ratkaisu sinulle. Sieltä verkkosivustojen seurantapalvelut voivat olla hyödyllisiä. Näiden työkalujen avulla voit nähdä, missä verkkosivustosi vahvat ja heikot kohdat ovat, mikä auttaa sinua parantamaan sivustoasi ja lisäämään muuntokursseja. Mahtavaa, huh?

Seuraavaksi katsomme joitain parhaista ILMAISEN ja maksettujen verkkosivustojen seurantapalveluista, joita voit alkaa käyttää heti. Vietimme vapaapäivän ja päätimme testata ne kaikki.

Kaivataan sisään.

7 parasta verkkosivustojen seurantapalvelua

1. StatusCake (saatavana ilmainen versio)

StatusCake-käyttöliittymä* StatusCake-käyttöliittymä

 • Kustannukset: 0 $ / kk (mukaan lukien 10 näyttöä, 5 minuutin tarkkailuvälit)
 • Palkkio: 66,66 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 300 näyttöä, 30 sekunnin tarkkailuvälit)

StatusCakessa on myös ”Superior Plan” hintaan 20,41 $ / kuukausi, ja se sisältää 100 näyttöä 15 minuutin testausvälein. Jos kirjaudut heidän maksettuihin suunnitelmiinsa vuosittain, saat kaksi kuukautta ilmaiseksi (elämäksi!).

StatusCake on helppokäyttöinen seurantatyökalu, ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, kuten:

 • Sivunopeustesti (ilmainen suunnitelma sisältää yhden testin 24 tunnin välein)
 • Globaalit testipaikat (heillä on 48 sijaintia 28 maassa)
 • Verkkotunnuksen seuranta (vain maksetut suunnitelmat)
 • Palvelimen valvonta (vain maksetut suunnitelmat)
 • SSL-varmenteen seuranta (vain maksetut suunnitelmat)

Voit rekisteröityä heidän ilmaisella suunnitelmalla (luottokorttia ei tarvita) ja alkaa testata sivustosi käytettävyyttä ja nopeutta heti.

StatusCake tarkistaa sivustosi viiden minuutin välein ja ilmoittaa sinulle, jos sähköpostilla tai integraatiossa kolmannen osapuolen sovelluksen, kuten Zapier, kanssa on seisokkeja. StatusCake auttaa myös perussyiden analysoinnissa, joten tiedät miksi ongelma aiheutui. Lisäksi heidän ilmaisen suunnitelmansa avulla voit testata verkkosivun latausaikaa (1 testi 24 tunnin välein).

Kaiken kaikkiaan StatusCaken maksetut suunnitelmat on pinottu enemmän herkkuja, mutta niiden ilmainen versio on ehdottomasti kokeilun arvoinen. Ja jos haluat päivittää suunnitelmasi, heidän maksettuihin suunnitelmiinsa kuuluu 7 päivän kokeiluversio.

2. DotCom-Monitor (30 päivän ilmainen kokeilu)

DotCom-Monitor-suorituskyvyn kojetaulu* DotCom-Monitor -käyttöliittymä

 • Kustannus: 1,99 dollaria kuukaudessa kohden (vähintään 10 kohdetta, 30 tarkkailupaikkaa, 5 minuutin tarkastustiheys)
 • Palkkio: 19,99 dollaria kuukaudessa (10 tehtävää, 5 minuutin tarkastustiheys)

DotCom-Monitorilla on neljä alustaa ja jokaisella on paketit, joissa on yhdistelmiä eri valvontatehtäviä. Paketit jaotellaan kahteen osaan, seurannan tiheyteen ja tehtävien määrään. Joten esimerkiksi heidän verkkopalvelualusta, jossa on vähintään 10 tavoitetta, mukaan lukien 5 minuutin testitaajuus, maksaa sinulle 19,99 dollaria kuukaudessa (Premium-paketti) ja yhden minuutin testitaajuus 10 tehtävällä on 39,98 dollaria kuukaudessa (Platinum-paketti) ).

Voit kokeilla koko alustaa 30 päivän ajan ilmaiseksi nähdäksesi mitkä ominaisuudet ja ratkaisut parhaiten vastaavat tarpeitasi. 30 päivän kuluttua kaikki suunnitelmat ovat täysin muokattavissa ja maksat vain käyttämästäsi.

DotCom-Monitor perustettiin vuonna 1998, ja tällä hetkellä palvelujaan käyttää yli 25 000 asiakasta. He olivat ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön yhden minuutin seurannan.

DotCom-Monitor -verkkosivuston tarkkailupalvelu sisältää kaikki keskeiset ominaisuudet (tapahtumien, FTP, postipalvelimien valvonta, käyttöaikaraportti, reaaliaikaiset kojetaulut jne.), Joita tarvitaan verkkosivujen suorituskyvyn analysointiin. He käyttävät todellisia selaimia pilvestä suoritustarkistukseen ja ilmoittavat, jos ongelmia havaitaan sähköpostitse, tekstiviesteillä tai puhelimitse.

Se on helppo käyttää seurantatyökalua ja saat ehdottomasti parhaan vastineen rahalle.

3. Montastic (saatavilla ilmainen versio)

Montasticin seurantapalvelu* Montastic-käyttöliittymä

 • Kustannukset: 0 dollaria (mukaan lukien 9 näyttöä, 30 minuutin tarkkailuvälit)
 • Palkkio: 49 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 500 näyttöä, 5 minuutin tarkkailuvälit)

Ilmaisen ja 49 dollaria kuukaudessa koskevan tilin välillä on myös useita erilaisia ​​suunnitelmia. Voit valita ominaisuudet yrityksen koosta ja tarpeista riippuen.

Montastic on toinen ilmaiseksi ratkaisua hakevien verkkovastaavien suosittu työkalu. Vaikka se on melko yksinkertainen, se on hyödyllinen yksityishenkilöille ja pienille yrityksille, jotka haluavat vain saada hälytyksen heidän sivustonsa mennessä. Toisin kuin luettelon muut palveluntarjoajat, Monasticilla ei ole tarkalleen kojetaulua – he pitävät sitä hyvin yksinkertaisena ja yksinkertaisena, ja ilmoittavat vain ilmoituksista, kun jokin menee pieleen.

Montastic tarkistaa sivustosi 30 minuutin välein, mikä ei ole välttämättä hienoa verrattuna muiden ilmaisten palvelujen tarjoamiin viiden minuutin väleihin, mutta voit päivittää saadaksesi useampia aikavälejä ja URL-osoitteita tarkkailtavaksi.

Montastic lähettää sinulle sähköpostia sekä sivustosi mennessä että kun se tulee takaisin. Voit myös nähdä avainsanojen esiintymisen tai poissaolon varmennuksen verkkosivulla. se tukee kaikkia porttinumeroita; ja siinä on widgetit Macille, Windowsille ja Androidille.

Vaikka Montastic ei ole niin tehokas kuin jotkut muut verkkosivujen tarkkailutyökalut, se tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia, jotta ilmainen palvelu on sen arvoista pienille sivustoille, jotka eivät ehkä tarvitse lisävaihtoehtoja.

Pingdomin valvontapalvelu* Pingdom-käyttöliittymä

4. Pingdom (14 päivän ilmainen kokeilu)

 • Hinta: 42,12 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 50 näyttöä, yhden minuutin tarkkailuvälit, julkisen tilan sivu)
 • Palkkio: 228,25 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 250 näyttöä, rajoittamaton kuukausittainen lokit, yhden minuutin tarkkailuvälit, usean käyttäjän pääsy ja julkinen tilasivu)

Vakio- ja Premium (Professional) -tilien välillä on yksi muu suunnitelma. Edistynyt suunnitelmahinta on 82,45 dollaria / kk, ja se sisältää 80 näyttöä. Pingdom tarjoaa myös yrityssuunnitelman, joka tarjoaa 500 000 – 5 miljoonaa sivun katselua kuukaudessa.

Jos ihmiset eivät pääse verkkosivustollesi tietyissä kohdissa päivän aikana, menetät myyntiä ja hakukoneiden sijoituksia. Valitettavasti et voi valvoa sivustosi käyttöaikaa manuaalisesti kaikkina aikoina. Pingdomin työkalut ovat tässä hyödyllisiä.

Vaikka Pingdom tarjoaa joitain ilmaisia ​​työkaluja, kuten verkkosivuston nopeustesti, missä se todella loistaa, on sen premium-ominaisuudet. Pingdom voi auttaa sinua analysoimaan verkkosivustosi käytettävyyttä ja suorituskykyä testaamalla sivustosi palvelimilta ympäri maailmaa ja ilmoittamalla sinulle ongelmasta.

Pingdom auttaa myös parantamaan käyttökokemusta lähettämällä palautetta oikeilta käyttäjiltä ja analysoimalla suorituskykytekijöitä, kuten verkkosivuston nopeutta. Ne auttavat myös tunnistamaan kaikki ongelmien syyt auttaakseen sinua ratkaisemaan ne nopeasti.

Kaiken kaikkiaan se on tehokas ja luotettava työkalu pienille yrityksille budjetilla, mutta jotkut käyttäjät valittavat, että siinä korostetaan vain vähän mobiililiikennettä, sillä on epäluotettavia tekstiviestitoimintoja ja puuttuu valvontapalvelimia Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Käytämme myös Pingdomia parhaiden hosting-palvelujen tarjoajien seuraamiseen.

5. Uusi jumalatar (14 päivän ilmainen kokeiluversio)

Uusi uskonnon asennussivu* Uusi uskonnollisen asennuksen sivu

 • Kustannukset: 12,50 dollaria kuukaudessa (yrityksille, joilla on perustarkkailuvaatimuksia enemmän)
 • palkkio: $ 25 / mo (yrityksille, joilla on edistyneempiä seurantatarpeita)

Monitorille ei ole rajoituksia, ja hinnoittelu riippuu joko isäntien lukumäärästä tai ympäristön koosta.

Uusi Relic on pilvipohjainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat seurata verkkosivustonsa ja sovellusten suorituskykyä. Heidän tekniikka toimitetaan ohjelmistopalvelumallina (SaaS). Yhtiö tunnetaan enimmäkseen sovellusten suorituskyvyn seurannasta (APM), mutta se tarjoaa myös muita palveluita, kuten infrastruktuurin, selaimen ja synteettisen seurannan, joita voit yhdistää yhdessä APM: n kanssa..

Uusi Relic tukee 8 kieltä: Ruby, PHP, Java, Microsoft.NET, Python, Node.js, C SDK ja Go. Jotta voit aloittaa sovelluksen seurannan jollakin näistä kielistä, sinun on asennettava jokin edellä mainituista edustajista.

Niiden APM-valvonta analysoi sovelluksesi suorituskyvyn, kuten käytettävyyden ja nopeuden, ja lähettää sinulle virheraportteja, jos ongelmia ilmenee. Uusi Relic sisältää tietokantojen seurannan mittareista, suodatettavissa olevan virheanalyysin ja Traces-toiminnot. Niiden mukana tulee myös vasteaika, läpäisykyky (pyynnöt minuutissa sovelluksen kautta) ja virhetasot (virheiden prosenttiosuus sovelluksellesi asetetun ajanjakson aikana).

Uusi Relic on ehdottomasti vahva seurantaväline, mutta voi olla vaikea navigoida eri palveluiden välillä ja miten ne toimivat yhdessä, etenkin verrattuna muihin seurantayrityksiin, kuten StatusCake tai Montastic. Voit kuitenkin tarkistaa ja kokeilla heidän palvelujaan ilmaiseksi 14 päivää ilman sitoutumista.

6. Uptime -robotti (ilmainen versio saatavilla)

uptime_robot* Uptime Robot -käyttöliittymä

 • Kustannukset: 0 dollaria (mukaan lukien 50 näyttöä, 2 kuukauden loki, 5 minuutin tarkkailuvälit)
 • Palkkio: 129 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 1000 näyttöä, 24 kuukauden lokit, 1 minuutin tarkkailuvälit ja 160 tekstiviestiluottoa)

Voit valita Premium-paketin, jonka mukana tulee 50-20 000 näyttöä. Jokaisessa suunnitelmassa on myös enemmän tekstiviestejä. Mitä suurempi näyttöjen lukumäärä, sitä korkeammat kustannukset.

Jos etsit täysin ilmaista ratkaisua, Uptime Robot on hyvä paikka aloittaa. Se käynnistettiin vuonna 2010, kun sen kehittäjät päättivät luoda ilmaisen työkalun kaikille. He lupaavat, että se on edelleen ilmainen, ja hinnat lisätään vain kaikille tulevaisuuden kehittämillesi premium-ominaisuuksille.

Tämä työkalu kirjautuu sivustoosi viiden minuutin välein ja ilmoittaa sinulle, jos sinulla on seisokkeja. Vaikka se toimii hyvin, siitä puuttuu suurempia toimintoja, jotka näet premium-vaihtoehdoilla. Esimerkiksi Uptime Robotilla on päävalvonta Dallasissa, USA: ssa, muutama muu on hajallaan ympäri maailmaa, mutta premium-seurantatyökaluissa on yleensä 40-50 palvelinpaikkaa, joiden avulla voit tarkkailla ja tarkistaa sivustosi seisokkeja..

Kun kirjaudut ilmaiseksi tilille, saat myös kahden kuukauden lokit, jotta voit seurata, kuinka sivustosi on muuttunut ajan myötä. Voit myös seurata jopa 50 verkkosivustoa ilmaiseksi.

Uptime -robotti on hyvä työkalu, joka on saatavilla sinulle ilmaiseksi, vaikka jotkut käyttäjät valittavat rajoitetuista ominaisuuksista, kuten manuaalisesta hälytystestauksesta. Et myöskään saa sivunopeutta koskevia tietoja, kuten joidenkin maksettujen verkkosivustojen seurantatyökalujen kanssa.

7. Monitis (15 päivän ilmainen kokeilu)

Monitis.com-käyttöliittymä* Monitis.com-käyttöliittymä

 • Kustannukset: 1,20 dollaria (mukaan lukien 1 näyttö, 24 tunnin loki, 1 minuutin tarkkailuvälit)
 • Palkkio: 120 dollaria kuukaudessa (mukaan lukien 100 monitoria, 3 tarkkailupaikkaa, 1 minuutin tarkkailuvälit)

Jos kirjaudut heidän vuosisuunnitelmaansa, saat 20% alennuksen.

Voit mukauttaa omaa suunnitelmaasi valitsemalla alla olevista ominaisuuksista. Siksi suunnitelmat voivat vaihdella sentistä satoihin $ $ $ kuukaudessa. Se riippuu todella tarpeistasi, siitä, mitä haluat saavuttaa, sekä tietoistasi ja taidoistasi.

Monitis.com on all-in-one-IT-ratkaisu, joka perustuu pilveen ja joka tarkistaa sivustosi viiden minuutin välein. Se tarjoaa vierailijoillesi parhaan käyttökokemuksen ja tarjoaa valikoiman verkkosivustojen seurantatyökaluja, jotka kaikki ovat saatavana yhdellä kojetaululla. Tämä työkalu on varustettu ominaisuuksilla, joiden avulla on helppo ennustaa ongelmia ennen niiden syntymistä ja helposti ratkaista ne, jos ne tapahtuvat. Sen avulla voit seurata:

 • Verkkosivun käyttöaika: Seuraa käytettävyyttä, vasteaikaa ja suorituskykyä useista eri puolista maailmaa.
 • Palvelimen terveys: Tunnista pullonkaulat ennen niiden syntymistä.
 • Verkon suorituskyky: Seuraa monisivustoverkkoja ja vastaanota ilmoituksia mahdollisista vikoista.
 • Muokatut tiedot: Mukauta yksilölliset seurantatarpeesi.

Monitis.com mainostaa, että sen palvelua käyttämällä voit parantaa käyttöaikaa, poistaa vaivaa, optimoida käyttökokemuksen ja kasvattaa asiakaskuntaasi. Lisäksi se on saatavana englanniksi, portugaliksi, espanjaksi ja saksaksi.

Kaiken kaikkiaan se on hieno työkalu, joka on varustettu lukuisilla ominaisuuksilla.

Mikä on tuomio? Kumpi meidän pitäisi valita?

Ei oikeastaan ​​ole mitään keinoa sanoa, mikä verkkosivustojen seurantapalvelu on parempi kuin muut, koska kaikki riippuu siitä, mitkä tavoitteesi ovat verkkosivustollasi.

Kokemuksemme mukaan parhaat ilmaiset vaihtoehdot olisivat todennäköisesti StatusCake ja Uptime Robot. Heillä on tarpeeksi joustavuutta / ominaisuuksia ja he voivat tarkkailla sivustoasi 5 minuutin välein. Joten jos vain testaat vesialueita etkä ole varma, tarvitsetko sellaista, mene eteenpäin ja kokeile niitä.

Kaikkein paksu hinta, jonka todennäköisesti sait DotCom-Monitorilta, mutta rakastamme Pingdom-käyttöliittymää enemmän, joten se on täysin sinun tehtäväsi.

Yksi asia on varma – Premium-sivuston seurantatyökalut tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja luotettavaa tietoa sivustosi parantamiseksi. Jos olet tosissasi verkkosivustojen seurannasta, laadi budjetti, jotta voit hyödyntää näitä työkaluja.

Emme kuitenkaan sano, että ilmaiset työkalut ovat huonoja. Itse asiassa ne ovat hienoja, jos et tarvitse kaikkia kelloja ja pilliä. Voit aloittaa yhdellä täällä mainituista ilmaisista työkaluista, ja jos sinusta tuntuu, että tarvitset katsoa ”isompaa kuvaa”, harkitse premium-suunnitelmaa sivustosi tehokkuuden seuraamiseksi..

Oletko käyttänyt jotakin yllä olevista työkaluista? Kerro meille jättämällä kommentti ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author