15 parasta verkkotunnuksen generaattoria vuodelle 2020 |

Verkkotunnuksen valitseminen ei ole helppoa. Haluat verkkosivun osoitteen, joka on mieleenpainuva ja merkityksellinen, samalla kun kuvataan brändisi tarkoitusta. Mutta vaikka olet keksinyt jotain tarttuvaa ja tuotemerkkisi arvoista, saatat huomata, että .com-verkkotunnus on jo otettu. Se vain johtaa sinut takaisin piirustuslaudalle, mikä tarkoittaa enemmän päänsärkyä.

Mutta sen ei tarvitse olla ikuisesti, jotta keksitään loistava verkkotunnus, joka on jo saatavilla. Kokeile yhtä näistä 15 suosituimmasta verkkotunnuksen generaattorista, joita ei ole lueteltu erityisessä järjestyksessä, ja säästä itsellesi hiukset vetävä.

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, saat sen alla:

 • Domain.com (verkkotunnuksen hinta: 9,99 dollaria vuodeksi – käytä “HOSTFACTS” -kupongia saadaksesi 20% alennuksen ensimmäisestä ostoksesta)
 • Täältä löydät muut verkkotunnusten rekisteröijät.

15 parasta ilmaisen verkkotunnuksen generaattoria

# 1 HostPapa

HostPapa-verkkotunnusgeneraattori

HostPapa tunnetaan enimmäkseen web-isännöintipalveluistaan, mutta se auttaa käyttäjiä myös verkkotunnusten löytämisessä ja siirtämisessä. Sillä ei ole sinänsä verkkotunnusten generaattoria, mutta jos etsit haluttua verkkotunnusta tai avainsanaa heidän verkkotunnuksen haun avulla, HostPapa ilmoittaa sinulle, jos se on käytettävissä, ja sinulle annetaan myös satoja vaihtoehtoja (ensisijainen, maa -spesifiset, premium-verkkotunnukset ja erilaisia ​​laajennuksia, joista valita.

# 2 Nimihalpa

NameCheap-verkkotunnusgeneraattori

Namecheap auttaa sinua löytämään yrityksesi verkkotunnuksen generaattorilla nimeltään Beast Mode. Aloita ensin kirjoittamalla enintään 5000 verkkotunnusta tai avainsanaa. Valitse sitten millaiset TLD-tunnukset sisällytetään hakuusi. Voit joko lisätä asetukset luokittain tai valita kaikki käytettävissä olevat TLD-tunnukset. Beast Mode -palvelussa on myös monia suodattimia, jotka rajaavat hakutuloksia, kuten:

 • Hintaluokka
 • Käytä verkkotunnuksen hakkerointia
 • Pudota viimeinen vokaali
 • Monikon substituutiot
 • Näytä premium-verkkotunnukset
 • Piilota käytettävissä olevat verkkotunnukset

Namecheap-generaattori antaa myös lisätä etuliitteitä / jälkiliitteitä, jotka ehdottavat vaihtoehtoja jo rekisteröidyille tai kalliille verkkotunnuksille. Namecheapin generaattori on kaiken kaikkiaan loistava työkalu sopivan verkkotunnuksen löytämiseksi yrityksellesi.

# 3 Lean Domain -haku

laiha verkkotunnuksen generaattori

Aloita yhdellä avainsanalla ja etsi sitten verkkotunnuksen vaihtoehtoja Lean Domain -hausta. Hakutuloksissa näytetään satoja, ellei tuhansia, verkkotunnusideoita. Kaikki tulokset ovat saatavilla .com-verkkotunnuksille. Tämän työkalun avulla voit myös:

 • Suodata aakkosjärjestyksessä, pituuden tai suosion mukaan
 • Tallenna suosikki verkkotunnuksesi
 • Seuraa hakuhistoriaasi
 • Jaa hakutuloksesi
 • Etsi heti omia ideoitasi nähdäksesi, ovatko ne saatavilla

Jos sinulla on idea avainsanoista, joita haluat käyttää, mutta tarvitset tuoreita ideoita koko verkkotunnukselle, tämä on käytettävä työkalu. Aina kun yritämme keksiä verkkotunnusideoita, Lean Domain Search on ensimmäinen käyntipaikka.

# 4 Rinta nimi

rintakuva verkkotunnuksen nimigeneraattori

Bust a Name -sivustolla on lukuisia suodatustyökaluja, joiden avulla löydät laadukkaan verkkotunnuksen, joka vastaa tarpeitasi. Aloita suodattamalla avainsanat ja valitse sitten avainsanallasi vaihtoehdot, kuten “alkaa” tai “päättyy”. Suodata sitten sen mukaan, kuinka luonnollista haluat verkkotunnusten näyttävän, ja valitse merkkiraja. Voit myös valita, näytetäänkö otetut verkkotunnukset sekä suodattaa laajennusten, kuten .com, .net ja .org, perusteella. Sivun alareunassa näet myös ehdotuksia samanlaisiksi avainsanoiksi kokeiltavaksi.

Jos sinulla ei ole avainsanaa mielessä, kokeile Tee satunnainen verkkotunnus -painiketta aloittaaksesi ideoita tai napataksesi saatavilla olevan nimen. Jos löydät haluamasi verkkotunnuksen, tallenna se myöhempää käyttöä varten tai osta se linkkien kautta verkkotunnuksen rekisteröijille, kuten GoDaddy ja Namecheap. Voit myös suorittaa verkkotunnushaun myös sivustolla, jos mielessäsi oleva nimi on saatavilla.

# 5 Shopify-yrityksen nimigeneraattori

Shopify-yritysnimikeVaikka työkalun nimi osoittaa sen olevan tarkoitettu vain yritysnimien luomiseen, Shopifyn yritysnimien luonti todella tarjoaa käytettävissä olevia verkkotunnusideoita. Aloita valitsemalla avainsana, johon haluat verkkotunnuksesi sisältyvän, ja saat satoja ehdotuksia. Vaikka sivusto kannustaa sinua luomaan Shopify-kaupan heidän ehdottamalla verkkotunnuksella, voit mennä muualle ostamaan verkko-osoitteen. Ehdotuksissa käytetään .com-laajennusta.

# 6 nimipoika

Nameboy-verkkotunnuksen generaattori

Nameboy auttaa sinua löytämään käytettävissä olevia verkkotunnuksia valitsemiesi avainsanojen perusteella. Kirjoita enintään kaksi avainsanaa, ja Nameboy toimittaa heti luettelon ehdotetuista verkkotunnuksista. Niiden kaavioiden avulla on helppo määrittää, mitkä laajennukset otetaan ja mitkä voit silti pilata. Esimerkiksi, vaikka hostingfacts.com on otettu, muut käyttäjät voivat silti ostaa HostingFacts.net.

Voit myös nähdä, mitä verkkotunnuksia on saatavana jälleenmyyntiin, samoin kuin sallia tavutettuja ehdotuksia tai rymisoivia avainsanoja. Tämä työkalu toimii hyvin, jos sinulla on jo käsitys siitä, mitä avainsanoja haluat käyttää, mutta etsit ehdotuksia sen eri muunnelmista.

# 7 NameStall

namestal domain domain name generator

NameStall tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, jotka auttavat sinua verkkotunnuksesi haussa. Aloita heidän verkkotunnusten generaattorityökalulla, joka auttaa sinua hakemaan avainsanan ja muiden suodattimien perusteella, mukaan lukien:

 • Puheen osat
 • Suositut avainsanat
 • Englannin perussanat
 • Toimialaluokat

Voit myös valita, haluatko avainsanasi verkkotunnuksesi alussa tai lopussa vai haluatko tavuviivan verkko-osoitteeseesi. Viimeiseksi, valitse laajennukset, joiden perusteella haluat suodattaa. Saat luettelon vaihtoehdoista, jotka molemmat ovat ottaneet, mutta joita ei ole vielä rekisteröity. Napsauta “rekisteröi” -linkkiä haluamasi linkin vieressä.

NameStall sisältää myös samanlaisen verkkotunnuksen ehdotustyökalun sekä välittömän verkkotunnuksen hakutyökalun, tuotemerkkien verkkotunnusluettelon ja paljon maksavat avainsanat -työkalun.

# 8 Verkkotunnuksen pulmapeli

domainpuzzlerDomain Puzzler on yksinkertainen työkalu, jolla on monia vaihtoehtoja. Aloita “helposta” versiosta ja lisää ihanteelliset avainsanasi, valitse verkkotunnuksen laajennukset ja etsi ideoita. Upea asia tämän verkkotunnusgeneraattorin suhteen on, että voit sisällyttää lukuisia avainsanoja sen sijaan, että vain yksi tai kaksi, kuten muutkin tämän luettelon työkalut, ja se yhdistää avainsanasi eri muunnelmiin. Lisää tuloksia suosikkiluetteloosi tai kokeile tarkennettua hakua. Voit vertailla työkalua myös eri verkkotunnusten sivutasolla.

# 9 Nimi Mesh

NameMesh

Nimi Mesh toimii hyvin, kun mielessäsi on useita avainsanoja. Valitse 2-3 avainsanaa ja kirjoita ne hakukenttään. Luo sitten luettelosi! Työkalu toimittaa ideoita, jotka perustuvat luokkiin, kuten:

 • yhteinen
 • Uusi
 • Lyhyt
 • samankaltainen
 • SEO

Kun olet tehnyt haun avainsanoillasi, voit suodattaa tulokset verkkotunnuksen laajennuksen, rekisteröimättömien verkkotunnusten ja enimmäispituuden perusteella. Nimi Mesh ehdottaa myös muita avainsanahakuja sinulle.

# 10 Verkkotunnukset Bot

domainsbot-generaattori

Verkkotunnukset Bot on sekä verkkotunnuksen ehdotustyökalu että verkkotunnuksen hakutyökalu. Aloita etsimällä avainsanaa, ja löydät käytettävissä olevia ideoita kyseisen avainsanan, yhdistettyjen avainsanojen tai vastaavien avainsanojen perusteella. Muussa tapauksessa etsi haluamasi verkkotunnus. Jos se on saatavana, voit ostaa linkkejä eri verkkotunnusten rekisteröijille. Näet myös ehdotuksia vastaavista verkkotunnuksista. Suodata laajennuksen ja kielen perusteella tai lisää omat synonyymit, etuliitteet tai jälkiliitteet.

# 11 Panabee

panabee-verkkotunnuksen generaattori

Panabee on verkkotunnusten hakutyökalu, yritysnimigeneraattori ja verkkotunnusgeneraattori. Aloita kahdella avainsanalla ja etsi verkkotunnuksia koskevia ehdotuksia. Jos haluamasi verkkotunnus otetaan, voit käydä GoDaddyssä, jossa voit tarkastella muita käytettävissä olevia verkkotunnuksen laajennuksia.

Jos et pidä näkemästäsi, Panabee toimittaa aiheeseen liittyvät termit, joita voit etsiä. Saatavilla olevien verkkotunnusten näyttämisen lisäksi Panabee näyttää myös, käytetäänkö ihanteellista verkkotunnuksesi nimeä sosiaalisen median käyttäjätunnuksena.

# 12 Nimi-asema

NameStation

Aloita Name Station -palvelu rekisteröimällä ilmainen tili, jonka voit tehdä käyttämällä sähköposti- tai Facebook-tiliäsi. Tämän työkalun avulla pääset käsiksi:

 • Verkkotunnusten generaattorit
 • Välitön saatavuuden tarkistus
 • Julkiset nimikilpailut
 • Avainsanaehdotukset

Suodata laajennuksen, nimen pituuden ja muun perusteella. Jos sinulla ei ole avainsanaideoita, kokeile toimialaasi etsimään ideoita. Sivusto ylpeilee näkemästään TechCrunchissa, Mashablessa, SEOMozissa ja muissa, joten kannattaa tutustua.

# 13 Välitön verkkotunnushaku

Välitön verkkotunnushaku

Pikatoimialuehaku on työkalu, joka toimii hyvin, jos sinulla on jo verkkotunnus mielessä. Aloita kirjoittamalla ideasi, ja tämä työkalu kertoo, onko se toteutettu. Jos on, he ehdottavat vaihtoehtoja, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla. He myös ilmoittavat sinulle, mitkä ovat huutokaupassa. Voit ostaa sivuston linkkien kautta, jotka vievät sinut suoraan GoDaddyyn ostamaan loppuun. Jos verkkotunnus otetaan, voit seurata linkkejä joko etsiä, kuka omistaa sivuston tai palkata edustajan auttamaan sinua tekemään tarjouksen kyseisellä verkkotunnuksella.

# 14 Haluan nimeni

IWantMyName

Haluan nimeni on samanlainen kuin pikatoimialuehaku siinä mielessä, että se toimii parhaiten, jos sinulla on jo nimi mielessä. Kirjoita haluamasi osoite, ja haluan nimeni ilmoittaa sinulle, jos se on valmis tarttumaan. Jos ei, he näyttävät sinulle vaihtoehtoiset vaihtoehdot ja hinnat. Voit suodattaa myös piilottamalla käytettävissä olevia verkkotunnuksia.

# 15 Verkkosivustojen geekit

webhosting geeks nimi generaattori

Webhosting Geeks on nimien luontityökalu, joka auttaa sinua löytämään yrityksellesi yksilöivän nimen. Voit lisätä useita avainsanoja hakupalkkiin ja lisätä suodattimia tarkempia tuloksia varten. Voit esimerkiksi valita, mihin yrityksesi nimi sijoitetaan – verkkotunnuksen alussa, keskellä tai lopussa. Voit myös asettaa verkkotunnuksen pituusrajoituksen (5–30 kirjainta). Verkkohotelli Geeks tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä käytettävissä olevista .com, .net, .org, .us, .ca, .au ja .co.uk verkkotunnuksista.

Näiden 15 verkkotunnuksen generaattorin kanssa on kätevää, että sinulla ei pitäisi olla ongelmia tarjota käytettävissä olevaa verkkotunnusta, joka kuvaa yrityksesi hyvin. Joko olemme jättäneet huomiotta? Jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author