Bedste e-mail-hostingtjenester til canadiske virksomheder i 2020

OK, vi slår ikke rundt i bushen. Når du prøver at udvide din virksomheds og abonnementsliste, en stor udbyder af e-mail-hosting er kritisk at hjælpe dig med at optimere dine e-mail-muligheder.

Mange e-mails, der sendes vektorbilledeHej, vi elsker også al den anden kontorschat, men i de sidste par år har e-mail været nummer én måde at kommunikere og distribuere værdifuld information over internettet med næsten 250 milliarder e-mails sendt hver dag.

… Og med cirka fire milliarder e-mail-konti rundt om i verden (mere end halvdelen af ​​verdens befolkning) har den slags overhalet næsten ethvert andet kommunikationsværktøj, du kan forestille dig.

Det er derfor ikke overraskende, at der er hundreder af udbydere af e-mail-hosting, hvor nogle er ret gode og andre ikke så gode til at tage sig af dine virksomheds e-mail-konti. Og selvom der ikke findes noget svar i én størrelse her til dine e-mail-hostingplaner, har du nok til at gå forbi for at hjælpe dig med at tage en intelligent beslutning, når du er færdig med at læse dette.

Før vi dykker ind, vil jeg tage spørgsmålet op i alles sind … Kan jeg bare bruge en gratis e-mail-vært?

Der er ikke noget galt i at bruge en gratis webbaseret e-mail-hostingtjeneste til din personlige korrespondance og digital kuponindsamling (# 20% rabat).

Men hvis du ønsker at blive taget alvorligt i online-forretningens stadigt udviklende verden, vil du bruge en mere robust løsning, der giver dig mulighed for at oprette en hostet e-mail-adresse @ yourdomain.com i stedet for de mere amatører @ gmail.com eller @ hotmail.com (Gud forbyde).

Langsomt ned – Du har en masse muligheder

Før du bliver narret over den tilsyneladende uendelige strøm af opgraderinger og nye køb, bliver du tvunget til at få dit websted i gang og gøre noget i denne retning …

Bare tag en dyb indånding og slap af. ��

Du har ikke brug for at investere endnu en anden $ 10- $ 20 / måned for at få adgang til denne vigtige funktion.

Faktisk, hvis du ved, hvad du laver, Du kan faktisk sikre et ubegrænset antal @ yourdomain.com e-mail-konti som en del af din standard webhostetjeneste.

For at hjælpe dig med at omgå rip offs og bedrageribedrifter, der søger at skille dig og dine hårdt tjente kontanter, vi har sammensat en hurtig liste over de 3 bedste web- og e-mail-hostingtjenester i 2020 der giver dig fri adgang til alle @ yourdomain.com e-mail-konti, som dit hjerte ønsker.

Lad os komme efter det.

TL; DR venligst!

I en fart? Ingen bekymringer, vi har dig. Hvis du ikke har tid til at læse den fulde anmeldelse og vil have os til at gå videre og spildt bønnerne, vil vi bare gå i niveau med dig.

Hvis du vil have det største pang for dit sorteper, vil du gerne være med SiteGround. De tilbyder en overkommelig hosting-service med de mest pålidelige oppetider, lynets hurtige belastningstider, ubegrænset e-mail-konti og fantastisk kundesupport. Helt seriøst… Vi elsker disse fyre.

Ikke solgt endnu? Ingen bekymringer, vi har mere til dig. Fortsæt med at læse.

Hvordan vi vurderede disse værter

Hvis du er en af ​​de ‘specielle’ mennesker, der føler sig tvunget til at samle et 32-siders farvekodet bindemiddel til at undersøge ethvert køb over $ 50 (ingen dom, vi har været der), så kan du gå over til vores hjemmeside for at lære om vores anmeldelser af webhosting proces mere detaljeret.

Den forkortede version er imidlertid, at vi har kørt et udviklingsteam, der bygger og vedligeholder klientwebsteder (900 af dem på dette tidspunkt) i over et årti.

Med den store længde af de projekter, vi har håndteret, er vi interesseret i unik oppetid og indlæsningstid data (ikke tilgængelig for offentligheden), som går tilbage mere end 10 år.

Matematikgenierne i vores trup har været venlige nok til at sammensætte nogle grafer og statistiske analyser for os, så vi kan give dig de rå data, du har brug for til endeligt at bestemme, hvilken e-mail-hostingtjeneste der passer til dine behov.

Hvad skal man kigge efter i en Web + e-mail-vært

Hvis du vil tilmelde dig en webhost, der garanterer 12+ måneders irriterende kundetekniske problemer, ikke-eksisterende oppetider, og kundeservice, der er så afgrund at du bogstaveligt talt fristes til at sætte dit hår i brand i frustration … Så vil du gå efter den billigste web / e-mail vært.

Men vi vil antage, at du er glad for disse saftige låse, og i dag hjælper vi dig med at finde ud af, nøjagtigt, hvilke kriterier du skal fokusere på, når du sammenligner potentielle e-mail- og webhostingtjenester.

Nemlig, skal du kigge efter e-mail / webhost med:

  • Gratis ubegrænset e-mail-konti
  • Imap og Pop3 e-mail-levering
  • Hurtige hastigheder og pålidelige oppetider
  • Kundesupport i høj kvalitet

Ikke rolig … Hver vært, vi er ved at anbefale, overholder disse kriterier med flyvende farver.

Gratis ubegrænsede e-mail-konti

Der er mange virksomheder, der debiterer dig en ublu sats for hver enkelt e-mail-konto (ja, vi ser på dig GoDaddy).

Sommetider op over $ 5 / konto pr. måned. Dette er en ren rip off, og hvis du ser et firma, der reklamerer for “billige e-mail-konti”, skal du løbe ad bakkerne.

Enhver web / e-mail-hostingtjeneste, der er værd at være salt, tilbyder dig et ubegrænset antal e-mail-konti (eller i det mindste 25+) helt gratis som en del af din standard hosting-pakke.

Imap & Pop3-e-mail-levering

Selvom dette er en standardfunktion på tværs af de fleste e-mailværter. Nogle af de billige værter derude vil bruge forældede e-mail-leveringsstandarder, der åbner dig og din interne korrespondance op til et utal af potentielle sikkerhedsrisici.

Gør dig selv en tjeneste og sørg for det Uanset hvilken vært du vælger tilbyder Imap og Pop3 e-mail-levering. Disse sikkerhedsstandarder sikrer, at dine private e-mails forbliver, godt … private, og det forhindrer, at dine oplysninger falder i de forkerte hænder (dvs. konkurrenter og hackere).

For mange små virksomheder er e-mail-leverbarhed et spørgsmål om overlevelse. Når du har tilmeldt dig en e-mail-vært og sikret din virksomheds e-mail, anbefaler vi at integrere den med en dedikeret e-mail-marketingtjeneste. Tjenester som Constant Contact, MailChimp, Aweber og ActiveCampaign øger drastisk e-mail-leverbarheden, så dine meddelelser når deres tilsigtede destination uden problemer.

Hurtige hastigheder og pålidelige oppetider

Det betyder ikke rigtig noget, hvis du har et ubegrænset antal e-mail-konti og en alt for rigelig lagerplads, hvis du ikke er online nok til, at folk hurtigt kan få adgang til dit indhold og faktisk finde en grund til at sende dig en e-mail!

I en verden af ​​webhosting er der ikke et antal “gratis bonusser” eller “ekstra marketinggodtgørelser”, der kan kompensere for uheldige oppetider og langsomme hastigheder. Du vil sikre dig, at enhver vært, du vælger, har en oppetid på mindst 99,5% og belastningshastigheder hurtigere end 1.200 Ms.

Kundesupport i høj kvalitet

Jeg hader at sprænge din boble her, men hvis du beslutter at hoppe ind i verdenen med at opbygge og vedligeholde dit eget websted, så er du det går at have brug for kundesupport på et tidspunkt. Det er en uundgåelighed, der står over for alle webmastere.

Og når det endelig sker (stole på os, vil det), vil du sørge for, at den hostingtjeneste, du bruger, tilbyder fuldt tilgængelig og yderst effektiv kundesupport, der hjælper dig med at komme i gang så hurtigt som muligt.

Se efter virksomheder, der tilbyder 24/7 live chat eller support via telefon og sørg for at gennemgå reddit og webhosting-fora for at vurdere den offentlige mening om virksomhedens kundeservice.

Med alt dette ude af vejen, lad os dykke ned i de top 3 e-mail-hostingtjenester i 2018!

1. Zoho

Et Zoho-abonnement, der er i konstant udvikling og forbedring af tjenester, er en investering, der betaler udbytte.

Koste: $ 1,00 / måned for Lite $ 4,00 / måned for Premium
Support: 24/7 Live chat og callcenter

Zoho er vores klare vinder her. Sandheden skal fortælles, selvom alle dens funktioner og udvidelser var gennemsnitlige, ville det stadig vinde på volumen og anvendeligheden alene. Men heldigvis er enhver facet af denne e-mail-hostingtjeneste af premium kvalitet, men til en god pris.

Zoho har fået løsningen på stort set ethvert e-mail-hostingproblem, du nogensinde kunne have, og det mener jeg bogstaveligt. Uanset om det er en af ​​deres uendelige skræddersyede apps eller problemfri integration med andre velkendte tjenester (dropbox osv.), Vil Zoho få dig dækket.

Gratis intro-service

Zoho er en fantastisk service, men der er masser af andre e-mail-hostingtjenester derude, som et firma kan overveje, så hvorfor gik kontanterne ud til denne?

Det er her den gratis service kommer ind. En forkortet version af Zoho er gratis tilgængelig på ubestemt tid. Giver dig så meget tid, som du har brug for at overveje at købe den fulde version.

Den gratis version er kun tilgængelig for 5 brugere, så for en voksende virksomhed er en betalt plan nødvendig. Men vi er sikre på, at selvom dette ikke var tilfældet, ville Zoho Forever Free få dig til at salive over udsigten til det betalte produkt alligevel.

Lufttæt sikkerhed

Med topsikkerhed som standard og ekstra S-MIME-krypteringsprotokoller med Premium-planen er dine e-mails helt sikkert sikre med Zoho.

De har alle phishing- og spamfiltre, som du kunne forvente af en e-mailtjeneste af høj kvalitet, med den ekstra bonus i en over gennemsnittet fortrolighedspolitik. Alt dette kombineres for at gøre deres sikkerhed hård og afrundet.

Relaterede: Sådan afsløres phishing-websteder gennem webanalyse

En overflod af udvidelser

Jeg kunne bogstaveligt talt skrive tusind plus ord på alle nichefunktioner Zoho-e-mail-tjenesten, men jeg vil prøve at opsummere.

Det er tydeligt, at med Zohos uendelige vært med udvidelser forsøger de at være den eneste e-mail-hosting-service, du nogensinde har brug for (og hvis du spørger os, de er det). I den usandsynlige situation kan ikke finde en bestemt udvidelse, selv deres basale Mail Lite-plan har en integreret udvidelsesudviklingssæt; hvilket betyder, at du kan ændre tjenesten på enhver måde, du har brug for.

Uanset om du vil bruge det på farten i Zohos integrerede iOS- og Android-mobile apps, indføre avanceret e-mail-routing eller konfigurere domænealiaser (for kun at nævne nogle få funktioner), bliver du ikke begrænset. Der er meget lidt, du ikke kan gøre med Zoho.

Et værktøj til samarbejde

E-mail er muligvis den bedste globale form for information, men det er et velkendt faktum, at sociale medier giver den et løb for sine penge.

Zoho syntetiserer de bedste aspekter ved begge dele og skaber et problemfrit system til intern kommunikation.

Streams-funktionen giver dig mulighed for at interagere med e-mail-indhold og andre meddelelser i en social mediestil, så dine kolleger kan lide, kommentere og dele med lethed.

Dette ekstra kommunikationslag gør Zoho til en af ​​de mest innovative og intuitive e-mail-tjenester derude, hvilket giver det en ubestridelig konkurrencefordel.

2. SiteGround

Bedste samlede hosting til E-mail / PRIS / HASTIGHED / OPTID + Bonus og kundesupport ($ 3,95 / måned)

Indlæsningstid: 475Ms
Uptime: 99,95%
Koste: $ 3.95 / mo
Support: Live chat

Det er ingen hemmelighed, at vi er store fans af SiteGround (og har været i nogen tid). I løbet af de over 7 år, vi har brugt SiteGround både til vores egne websteder og vores kunders, ydeevne, support og kvaliteten af ​​den service, vi har modtaget, har været bemærkelsesværdig. De er en af ​​de få webhostingtjenester, der ikke bare “Indstiller og glemmer” deres hostinginfrastruktur.

De opdaterer regelmæssigt (og udskifter fuldstændigt) deres datacenterservere og forpligter sig til løbende at finpudse deres tjenester for at levere den bedste hosting på kloden. Selvom de ikke er uden deres mangler, er de langt væk den bedste web- og e-mail-vært vi har nogensinde brugt.

99,95% oppetid & Store belastningshastigheder

For det første er SiteGround mest basale web- og e-mail-hostingpakker utroligt pålidelige. Med en stærk driftstid på 99,95% i løbet af de sidste 12 måneder giver SiteGround den form for pålidelighed, der normalt er forbeholdt flere VPS- og dedikerede hosting-klienter. Stol på os, med SiteGround, behøver du aldrig at bekymre dig om længere perioder med nedetid eller uforklarlige serveruheld.

udbud 475 Ms belastningshastigheder (i gennemsnit) SiteGround er også den hurtigste web / e-mail-vært, som vi nogensinde har gennemgået, og vil sikre, at du aldrig mister en potentiel kunde eller klient til et laggy websted nogensinde igen.

Gratis ubegrænsede e-mail-konti & Større postkasser

Alle SiteGround-hostingpakker er standard udstyret med et ubegrænset antal e-mail-konti og en generøs postkassestørrelse.

Selv “Startup” -planen tilbyder en indboksstørrelse på 2.000 Mb og op til 400 e-mails sendes i timen.

Utrolige sikkerhedsfunktioner

Ud over stor oppetid, hurtig belastningshastighed og ubegrænset e-mail-konti, SiteGround tilbyder også deres kunder adgang til en overflod af sikkerhedsfunktioner, der vil holde dine e-mails og dit websted sikkert mod nysgerrige øjne og hackere.

Alle nye kunder får adgang til en gratis SSL-certifikat, Imap og Pop3 e-mail-levering og en gratis CDN. Ikke så dårligt til prisen på cigaretpakke (åh, og SiteGround giver dig heller ikke lungekræft … så der er det.)

3. Hostgator

Super overkommelig service med fantastiske funktioner og oppetid

Indlæsningstid: 601Ms
Uptime: 99,4%
Koste: $ 2,99 / måned
Support: Live chat

På trods af deres latterlige klingende navn (jeg mener, folkens … hvad har alligatorer til fælles med hosting og e-mail?) Tilbyder Hostgator nogle af de bedste e-mail- og webhostepakker i virksomheden til en pris, der er næsten uovervindelig.

Mens deres oppetid og belastningshastighed ikke er helt på niveau med SiteGround, i betragtning af det faktum, at deres hosting-tjenester koster næsten intet, kan du virkelig ikke gå galt med denne usædvanlige høje kvalitet (hvis det er sandt fjollet) e-mail-vært.

Stor oppetid & Indlæs hastigheder

Til kun $ 2,99 / måned tilbyder Hostgator oppetider, der kun er 0,01% lavere end SiteGround til mindre end 75% af prisen. Med lige imponerende belastningstider (601 Ms) Hostgator er langt den mest overkommelige e-mail-vært på markedet for kvaliteten af ​​den leverede service.

Ubegrænset e-mail-konti med store sikkerhedsfunktioner

Uanset niveauet eller længden af ​​den hostingpakke, som du vælger at købe, tilbyder Hostgator adgang til et ubegrænset antal e-mail-konti, som alle er udstyret med Pop3 og SMTP (simpel mailoverførselsprotokol) levering og den ekstra bonus i Hostgators Spamassassin-funktion ( for at forhindre dig og dine medarbejdere i at blive klædet sammen med Saudi Princes, der beder om et “Små $ 7.000 lån”)

Enestående kundesupport

Som med alle hostingtjenester anbefaler vi, Hostgator tilbyder 24/7 live chat eller via telefonstøtte for at sikre, at du kan holde dit websted og dine e-mail-konti kørt glat uanset tidspunkt på dagen.

Efter at have fremsat snesevis af bevidst forvirrende og lidt latterligt (undskyld igen Diane!) Supportforespørgsler, blev vi sprængt af den lethed og hastighed, som deres repræsentanter hjalp os med.

4. A2 BOLIG

Stor værdi for den pris, du betaler

Indlæsningstid: 601Ms
Uptime: 99,1%
Koste: $ 3.92 / måned
Support: Live chat

A2 Hosting, den sidste service på vores liste, er udstyret med en række fantastiske funktioner og giver deres kunder adgang til hurtig og pålidelig ydelse, der er en absolut pris for den pris, du betaler.

I modsætning til SiteGround og HostGator er deres billigste hostingplan – A2 lite til $ 3,92 / måned – giver dig kun adgang til 25 e-mail-konti (bummer). I betragtning af den ekstraordinære ydelse og overflod af ekstra funktioner har vi det svært ved at holde dette imod dem.

25 e-mail-konti med gode sikkerhedsstandarder

Selvom vi var lidt skuffede over, at A2 kun tilbyder 25 e-mail-konti i deres Lite-hosting-pakke (ubegrænset for alle andre), imponerende ydelse og overflod af yderligere funktioner mere end kompenserer for denne lille overtrædelse.

Ikke kun har du adgang til de traditionelle Imap- og Pop3-leveringsmuligheder, men A2 Hosting giver dig også mulighed for at bruge Imap SSL og Pop3 SSL til yderligere at kryptere dine beskeder og give dig og din organisation total ro i sindet.

Stor oppetid & Hurtige belastningstider

Selvom de ikke helt matcher SiteGround med hensyn til hastighed og pålidelighed, er forskellen nominel for den pris, du betaler. Med 99,91% oppetid og en flammende hurtig belastningstid på 625 Ms, A2 vil sikre, at dit websted forbliver operationelt og hurtigt leverer det indhold, som kunderne har brug for til tiden, hver gang.

Enestående kundesupport

Før hver anmeldelse, som vi offentliggør, sørger vi altid for at placere kundesupportteamet gennem deres tempo ved modgivende indsendelse af en række stadig mere tekniske og indviklede billetter.

Meget til vores overraskelse, A2s 24/7 kundesupport er meget lydhør og ondskabsfuld effektiv. Uanset hvor labyrint vores anmodninger var, håndterede deres supportpersonale det hurtigt, høfligt og med en høj grad af professionalisme.

Fantastiske sikkerhedsfunktioner på websitet og gratis SSL

Da du (forhåbentlig) får piggybacking af din e-mail-hosting-service på toppen af ​​din standard-websteds-hosting, vil du være glad for at høre, at A2 Hosting, ligesom SiteGround, kommer med fuld af de nyeste sikkerhedsfunktioner og tilbud for at sikre, at dit websted er alt undtagen “hacker proof”.

Ved at tilbyde et gratis SSL-certifikat til alle nye kunder såvel som en gratis Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring og mere, kan du hvile let ved at vide, at A2 har dig og dit websted dækket.

Afsluttende tanker om e-mail-hosting

Uanset om du leder efter en enkelt e-mail-konto til din seneste blog eller snesevis af nye firmakonti til den episke opstart, du lancerer med dine venner, vil de tre tjenester, vi har gennemgået i denne korte guide, ikke skuffe.

Fortæl os, hvilken du vælger i kommentarerne herunder, og som altid, hvis du har spørgsmål, kommentarer, bekymringer eller feedback, er du velkommen til at nå ud, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Du vil måske også syntes om:

  • Bedste Webstedsbygger

Referencer og billedkreditter:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author