Beste e-handelsplattformer sammenlignet (2020)

Dagdrømmer på jobb om din fremtidige eCommerce-butikk som gir deg muligheten til å være Scrooge McDuck er ingenting å skamme seg over.

Året er 2020 – å tjene penger på nettet har aldri vært enklere!

Å kjøre til jobb er meningsløst, “9-5 jobber” er sjelesugende, og det er unødvendig å bruke bukser hver dag. Tross alt er Canada kald, og vi har internett – hvorfor gå utenom?

I denne dag og alder er mulighetene som er tilgjengelig for hverdagslige mennesker til å tjene litt ekstra penger eller starte en bedrift hjemmefra, uendelige.

Ikke bare det – alternativene for å bygge et e-handelsnettsted for å selge high-end knappesamlingen er nesten uendelige også. Det er så mange måter å lykkes på, faktisk, at det ofte kan føles overveldende. Ikke bekymre deg!

Jeg har dekket de beste e-handelsplattformene og nettstedbyggere som er tilgjengelige for deg i dag i Canada. ����

Contents

Vårt utvalg for den beste nettstedhandleren av e-handel

Bruk Shopify. Andre selskaper har prøvd å konkurrere med kongen av eCommerce-plattformen, men Shopifis eneste formål er å sørge for at du har alt du trenger for å selge folk produkter og tjenester.

Godkjennelsen av Shopify kommer kanskje til å være litt over toppen, men hvis du har testet og jobbet med så mange e-handelsplattformer som vi har, vil du til slutt komme til samme mening. Sammenligninger av e-handelsplattformer er vanskelige fordi de lever på et stort spekter, men vi har deg dekket.

1. Shopify – Den beste e-handelsplattformen

Shopifys hele eksistens er å hjelpe deg med å bygge en virksomhet. Hvis du har viljen, har de veien.

Grunnlagt av tre karer i Canada da de var lei av eksisterende e-handelsalternativer – Shopify har løst de fleste problemene eCommerce-butikkeiere har møtt i.

Pros

Fordelene for Shopify er uendelige ettersom det virkelig er den beste netthandelsplattformen på markedet. En hel artikkel kan skrives om hvor enkelt det er å vise frem produkter på forskjellige måter på en hjemmeside, men her er noen få fordeler. Det har også hovedkontor her i Ottawa, Canada.

Salg av flere kanaler (selg på Amazon, Ebay, Etsy med 1 klikk)

Når du selger produkter, bruker du ikke mye krefter hvis du bare viser frem dem på nettstedet ditt. 48% av folk begynner å søke etter et produkt på markedsplasser. Det betyr at halve menneskene der ute henvender seg til Amazon, Ebay eller Etsy for å få en løsning på problemet deres.

Shopify lar deg integrere produktene dine på disse markedsplassene så vel som sosiale mediekanaler som Pinterest, Facebook og Instagram.

Inventory System

shopify lagersystemerInventarsystemet på Shopify gjør tilsetning, organisering og redigering av produkter til en lek.

Hvis du har en stor produktkatalog, kan det være skummelt å prøve å organisere alt på nettstedet på en måte som vil være fornuftig for kundene. Hvis du har lager som kommer fra forskjellige leverandører, kan det være enda skumlere.

Shopify lar deg ha produkter som kommer fra deg og ethvert annet oppfyllingssenter du måtte bruke. I en butikk hvor noen produkter kommer fra Amazons oppfyllingssentre, noen kommer fra en utskriftstjeneste, noen fra en dropshipping-tjeneste, og noen fra deg kan være en enorm hodepine, men Shopify gjør det enkelt, ettersom hvert produkt kan stilles opp til å bli oppfylt hvor som helst.

Når det gjelder organisering av alt, lar Shopify deg lage samlinger og lar deg organisere produktene dine i flere grupper om gangen. Å bruke Shopify gjør det enkelt å kontrollere varelageret ditt.

Funksjoner

Alle verktøyene og dingsene du trenger, finnes på Shopify. I butikkens backend er det alternativer for mange tilfeldige aspekter som er viktige, for eksempel å tilpasse e-postmeldinger som sendes for ordrebekreftelse, oppdatere personvernregler og forlatte vogngjenoppretting.

Hvis det ikke er noen funksjon for det du prøver å gjøre, er det stedet å gå til Shopify-appbutikken. Det er en haug med apper som belaster gebyrer eller noen ganger til og med har gratisversjoner for å hjelpe deg med spesifikke problemer som Shopify-butikkeiere har.

Shopify vil til og med sende deg en kredittkortleser når du registrerer deg hos dem, slik at du også kan selge varene dine.

Ulemper

Ulempene med Shopify er det mest solgte poenget. Det er virkelig ingen ulemper. Hvis det er noen plattform som gjør noe bedre enn Shopify – er det vanligvis ikke mye bedre.

Shopify-funksjoner

Prisene er ikke bra for nybegynnere. Du må hoste litt penger hvis du vil bruke en plattform som denne, men kostnadene kan sammenlignes med alle andre plattformer.

Det største problemet med Shopify er å prøve å tilpasse nettstedets tidligere temaer. For å kode inne i Shopify må du vite hva du gjør. Mye av tiden dette innebærer å ansette noen til å hjelpe deg.

Shopify Priser

Prisene på Shopify kan virke litt kostbare, men kostnadene er verdt det hvis du seriøst om å bygge og vokse en eCommerce-butikk. Shopifys kostnader bygger på alt du trenger for å vokse en online virksomhet.

Shopify konkurrerer godt med andre e-handelsplattformer fordi prisstrukturene deres er ekstremt like. Prisene sammenligner dårlig med andre plattformer som ikke er bygget spesielt for e-handel, så vel som gratis alternativer som er vert på WordPress.

Hvis nok salg kommer gjennom selv det dyreste alternativet vil være en ubetydelig kostnad.

Backend Coding

Det er noen esoteriske aspekter ved Shopifys backend. Det er noen problemer som dukker opp som gjør at du klør deg i hodet og googler en utviklertjeneste for å hjelpe deg.

Å finne noen som vet hva de gjør, kan føre til ekstra kostnader og forsinkelser i å fikse butikken din.

Brukervennlighet

Å sette opp en butikk på Shopify er like enkelt som det blir. Hele poenget med Shopify er å gjøre det enkelt å etablere en butikk. Du trenger ikke å være en ekspert for å gjøre noe på plattformen.

Shopify gir deg en fungerende nettbutikkstruktur, så alt du trenger å gjøre er å designe butikken din. Det er maler slik at du faktisk ikke trenger å designe noe hvis du ikke vil, og de er optimalisert for mobildisplay.

shopify oppsett

Nettstedsbyggeren fungerer på samme måte som andre alternativer som Wix og Squarespace og gjør redigering av forskjellige elementer til en lek. Alle godkjente temaer fra Shopify er også enkle å bruke etter design og gjør det til en lek å lage en vakker butikk. Det er også muligheten til å ansette en Shopify-godkjent ekspertutvikler for å gjøre nettstedet ditt så perfekt som mulig.

Du trenger ikke å gjøre noe for online betalinger, og du kan kaste produktkatalogen din på sosiale nettverk.

Shopify-mobilappen er også en enorm differensierer. Appen er fantastisk, og flere funksjoner kan utføres mens du er på farten. I dagens dag, hvorfor ville du noen gang velge et alternativ uten en mobilapp.

Maler / Design – Ingen design kreves

Gratis temaer på Shopify er en levedyktig vei hvis du ikke ønsker å skaffe penger til å gjøre nettstedet ditt vakkert.

Det er ti gratis temaer som alle oppnår forskjellige mål. Den ene er spesialisert på fotografering fra kant til kant (flott for å vise frem landskap i Canada), den ene er flott for crowdfunding, og den ene fokuserer på å være enkel å navigere i.

shopify mote tema

Hvis du vil ha mer funksjonalitet er det tusenvis av temaer du kan kjøpe for Shopify. Utviklere som Out of the Sandbox lager vakre temaer designet for å gjøre det enkelt å skape en vakker butikk. Disse har store kunnskapsbaser og samfunn selv for å hjelpe deg med designene dine.

Apps og Add Ons – Over 2000 apper

Shopify har mer enn 2000 apper og vokser. Hvis det er noe for e-handel som du vil at Shopify vil ha det. Alternativene dekker virkelig alt.

shopify app store

Hvis du ønsker å opprette et dropshipping-imperium, kan du bruke Oberlo. Vil du lage tilpassede t-skjorter? Sjekk ut CustomCat. Markedsføringsalternativer som selger, forbedrer SEO eller automatiserer markedsføring via e-post er også utbredt.

Gjennomgangssystemet i app-butikken viser hva andre mener om plugin også. Noen av de beste programtilleggene har til og med gratisversjoner.

Kundeservice

Støtteteamet hos Shopify er fantastisk. De er tilgjengelige døgnet rundt via e-post, live chat og telefon. På toppen av deres supportteam er kunnskapsbasen hos Shopify utmerket.

Den andre gode tingen med Shopify er at det er den mest brukte e-handelsløsningen. Det betyr at samfunnet er livlig. Enhver type problemer som kan være, blir vanligvis adressert i samfunnet og etterlater kundestøtten på siden.

Priser

Hver prisnivå inkluderer ubegrensede produkter, 24/7 support, muligheten til å selge i andre salgskanaler, manuell ordreoppretting, rabattkoder, SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, Shopify-betalinger med svindelanalyse, POS-app, fysisk maskinvare og robust appvalg.

Andre kostnader involvert på Shopify er betalte plugins, betalte temaer og domenekjøp. Det er et stort antall plugins som er verdt kostnadene så vel som nydelig betalt for temaer som virkelig kan heve butikken din.

Det flotte med Shopify er å ha en fullt funksjonell butikk med noen av de beste funksjonene på markedet, det vil bare koste deg 29 dollar i måneden. Når du skaler opp butikken din, kan du skalere utgiftene. Shopify inkluderer også et tilpasset virksomhetsnivå som gir mer tilpassing.

Hvis du vil lære mer, kan du lese Shopify Review. 

2. Wix – Bra nettstedbygger – ikke bra for netthandel 

Wix er en nettstedsbygger som gir deg friheten til å lage noe uten bryet med å faktisk lære å lage noe.

Med utmerkede e-handelsalternativer for begrensede biblioteker er dette det beste valget for folk som selger ett eller to produkter.

TLDR – Wix er et flott verktøy for å bygge et nettsted, men det har ikke alle tredjepartsapper og funksjoner som gjør en flott e-handelsplattform.

Pros

Wix tilbyr mye positivt for e-handel og nettsteddesign generelt. Selv om den ikke var bygget bare for e-handel, kan den faktisk tilby langt i å tilby en vakker butikk. Riktignok er det best for små produktkataloger, men hvis du er en fotograf eller artist, kan Wix være det beste alternativet for deg.

Blank lerret – Du bør bruke Wix hvis du vil dra og slippe, men du har også litt tålmodighet til å ta deg tid til å mestre funksjonaliteten til Wix. Når Wix er mestret er det et kraftig verktøy som lar deg gjøre et tomt lerret om til et kunstverk.

Elementer – Mengden med alternativer og elementer som skal legges til en webside er omfattende. Hvis det er et alternativ du kan tenke på for en estetisk funksjon på et nettsted, vil Wix ha det. Alternativene er uendelige.

wix elementer

Hvert element har en svimlende mengde alternativer på toppen av det …

wix temafspiller

Kunstig design intelligens – I stedet for å ta deg tid til å se gjennom alle temaene og oppsettene programvaren velger for deg basert på preferanser og spørsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningsdempende funksjon. Legg gjerne til hva du vil på toppen av det også.

Ulemper

Wix opererer en midtvei mellom å være et solid valg av e-handel og bare å være en nettstedbygger. Saken er at hvis du vil ha en enkel nettstedsbygger med e-handelsalternativer, kan du være bedre egnet med Squarespace. Hvis du vil ha en eCommerce-plattform med mer e-handelsfunksjonalitet, vil du definitivt bruke Shopify.

e-handelsfunksjonalitet – Når det gjelder det, var Wix bare ikke laget for en omfattende e-handelsopplevelse. Når det er sagt er det mulig å ha en fantastisk e-handelsbutikk. Du finner bare ikke samme type funksjonsomfang og e-handelsstøtte som du ville gjort på Shopify.

Design overveldet sammenlignet med andre alternativer – Med Wix er det utallige alternativer og mange funksjoner for oppmerksomhet. Den enkle, dra-og-slipp nettstedbyggeren som er lovet er generelt enkel å bruke, men Squarespace er mye enklere hvis det er det du leter etter.

Brukervennlighet 

Wix er den nest enkleste å bruke plattformen på denne listen når det kommer til design. Den eneste enklere er Squarespace. Det er faktisk veldig enkelt å lage et nettsted på Wix, og du vil bli utrolig overrasket over hvor vakkert et nettsted du kan lage med programvaren..

De fleste som ønsker å bygge sin egen webside med dra-og-slipp-funksjonalitet, bør bruke Wix. De eneste jeg vil peke i retning Squarespace er de som vil ha en enkel webside uten distraksjoner. Problemet kommer opp når e-handel kommer inn i ligningen. E-handelsfunksjonaliteten er ikke bra på Wix, men funksjonene de har er enkle å bruke.

Maler / Design

lourdes twitter ms word meme

Den positive siden av redaktøren er at den er så enkel som den blir. Redaktøren er noe du kan hente med en gang og være halvveis grei på. Det er noen få triks og finere ting å lære, men for det meste er det enkelt å gjøre hva du vil.

Det gamle problemet med å flytte elementer rundt programvare er at det er en sjanse for at det kan forstyrre andre elementer i nærheten. Det er ikke så dramatisk som programvare som Microsoft Word, men det kan fremdeles føre til noen få problemer.

Typen problemer løp inn er også lett å avhjelpe. Heldigvis finnes det verktøy som angre, gjøre om, snap-to-rutenett og ankerdraking. Nedenfor er et eksempel på problemene som vanligvis dukker opp. Når vi endrer skriftstørrelse på en seksjon – er overskriftslogoen også uforklarlig forstørret.

Wix redigere rubrikken

Wixs redaktør er like enkel å bruke som alle andre redaktører der ute. Med Wixs redaktør er det bare mer. Desto mer er morsomt – vi lover.

Med total designfrihet kommer noen fantastiske funksjoner i redaktøren som ikke kan gjøres i de fleste nettstedbyggere og som er ekstremt vanskelige å bygge inn i spesialbygde nettsteder. Wix ‘evne til å kaste videoer og animasjon overalt og hvor som helst er funksjonen på neste nivå etter treff.

Påfallene med noen av formateringsproblemene handler ikke om brytere. Problemene skjer, men de er alltid lett løst og verdt det for den komplette blanke lerretsredigereren. Dessuten er brukervennligheten til redaktøren fantastisk. Nevnte vi at du bare dro drittet du vil ha til stedene du vil ha dem og så la dem være der? Det er kjempebra!

Wix-apper og legg til

Wix har et relativt omfattende appmarked. Den som vil få mest oppmerksomhet for e-handelsbrukere er Wix Stores-appen. Denne appen hjelper deg med alt som trengs for å opprette og administrere en nettbutikk og gjør det ganske enkelt. Det tilbyr ikke så mye funksjonalitet som bare å bruke Shopify, men det går langt.

Det er andre tillegg som hjelper deg med å selge nedlastinger, legge til bestillingsfunksjonalitet og bruke print on demand tjenester.

Wix kundesupport

Hvis du føler deg overveldet, har Wix dekket deg. Dette er grunnen til at Wix er så flott for nybegynnere.

Wix Help Center er perfekt for nybegynnere. Velge Editor-delen av brukerstøtten fører til hundrevis av artikler. Hundrevis! Å finne ut hvordan du bruker en hvilken som helst funksjon kan gjøres ved å gå til brukerstøtten og søke etter det du leter etter. De vil til og med lære deg ting om SEO hvis du vil lese det. Wix har virkelig dekket deg.

wix hjelpesenter

Wix kundesupportteam er også ekstremt raskt og nyttig. De har bare to alternativer, men de fungerer begge bra. Du kan sende inn en billett eller bruke tilbakeringingstjenesten deres mandag-fredag ​​fra 08.00 til 20.00 EST. Et svar kommer vanligvis innen fem minutter. Det er også alternativet i de høyere planene for prioritert kundestøtte.

Wix Prising

Prisene for Wix er lave sammenlignet med de faktiske e-handelsvertstjenestene. Fra deres laveste nivå til det høyeste mottar du faktisk ikke bedre e-handelsfunksjonalitet. De høyere prispoengene gir verdi bare ikke hvilken type verdi Shopify eller BigCommerce tilbyr.

Alle prisplaner aksepterer elektroniske betalinger, er 100% provisjonsfri, tilbyr ubegrenset båndbredde, et tilkoblet domene, ingen Wix-annonser, Google Analytics, gratis domene for et år, $ 300 dollar annonsekupong, nettstedforsterker-app og en skjemabygger-app.

Wix er billigere enn de fleste alternativer. Imidlertid får du det du betaler for. Wix tilbyr den mest enkle e-handelsfunksjonaliteten – som kan være det du leter etter.

Selv om vi ikke tror Wix er den beste netthandelsplattformen der ute, synes vi likevel det er et flott alternativ.

Leter du etter bare en vanlig byggherre? Ta en titt på våre beste nettstedbyggere. 

Sørg for å sjekke ut vår fullstendige Wix-anmeldelse.

3. WooCommerce (gratis) – Bra for høyt WordPress. Krever koding

ECommerce-plattformen for WordPress, som for tiden er mest populær blant CMS-brukere. Dette er alternativet for folk som bor på WordPress. WooCommerce er valget hvis du vil at hver tomme på nettstedet ditt skal tilpasses.

Det er også valget mellom mange nettutviklere. Hvis du har et eksisterende WordPress-nettsted og vil legge til noen få produkter, er WooCommerce sannsynligvis valget for deg, da det er gratis å bruke.

Pros

Det umiddelbare positive med WooCommerce som stikker ut er at det er gratis. Det andre er at det ble bygget for WordPress, så hvis du vil bruke WordPress så bør WooCommerce absolutt være ditt valg.

wordpress-og-woocommerce-funksjoner

Blogger med produkter – Mange online virksomheter starter som blogger. Enten de prøver å selge tilknyttede produkter, tjene penger på reklame eller bare vil snakke med folk via internett, kommer det en tid hvor mange bloggeiere ønsker å selge produkter.

Siden flertallet av bloggene er hostet på WordPress kommer det et stort verdiskap fra WooCommerce. På det enkleste kan du bare kaste inn noen få produkter på nettstedet du vil selge, og som passer perfekt til en blogg.

Inne i WordPress – Som nevnt ovenfor med blogging er WooCommerce inne i WordPress. Det betyr at hvis du er en proff hos WordPress utenfor eCommerce, vil WooCommerce være enkelt for deg. Du trenger ikke å lære hvordan Shopify fungerer for å ha en vellykket eCommerce-butikk. Som en WordPress-veteran vil WooCommerce være naturlig for deg og kan lett kvalifisere seg som den beste e-handelsbyggeren.

Kan gjøre noe med det – Akkurat som WordPress generelt – hvis du vet hvordan du kan gjøre hva du vil med WooCommerce. Når erfarne utviklere bygger tilpassede eCommerce-butikker mye av tiden bruker de WordPress og WooCommerce.

Ulemper – viktige hensyn

Negativer knyttet til WooCommerce er de samme negativene assosiert med WordPress.

Læringskurve – WooCommerce er enkelt å implementere på et lavt nivå. Hvis du har funnet ut WordPress er det enkelt å bare legge til noen få produkter. Å bygge ut en enorm butikk med gigantiske produktkataloger er en helt annen historie. Det krever mye WordPress- og nettstedutviklingskunnskap for å bygge ut samme type butikk Shopify lar deg bygge ut ganske uanstrengt. Når det er sagt – kan du gå utover Shopify med WooCommerce med den kunnskapen.

Tidkrevende – WooCommerce kan sannsynligvis bygge den mest tilpassede butikken ut av noen av alternativene i denne anmeldelsen. Å forsøke å oppnå dette er et enormt tilsagn. Å bygge samme type butikk som de andre alternativene her vil ta mye lengre tid hvis du ikke har forkunnskaper.

Kan trenge en utvikler – Å fullføre butikkbygget du trenger eller ønsker kan ta en utvikler. Hvis du ikke vet hvordan du skal kode, og du har en grandiose visjon, må du ansette en utvikler på et tidspunkt.

Brukervennlighet

brukervennlighet på nettstedetNår du har funnet ut WordPress er det enkelt å legge til produkter med WooCommerce. Å ta WooCommerce til neste nivå og bygge en butikk med full kjøtt er en annen historie. Hvis du har hundrevis av produkter, kan det være vanskelig å organisere produktene dine og bygge ut en butikk som ikke er klumpete.

Hvis du ikke har noen WordPress-erfaring, er det en mye større læringskurve. Først må du lære hvordan WordPress fungerer og sørge for at du har funnet ut av alt med temaet ditt og alle de andre pluginene du bruker. Da var det på tide å finne ut de indre virkemidlene til WooCommerce.

WooCommerce Maler / Design

I motsetning til hva mange tror – trenger du ikke å vite hvordan du skal kode for å bruke WordPress. Det hjelper definitivt til tider og kan løfte designet ditt til neste nivå. Mange temaer tillater mye av funksjonaliteten som Wix eller Squarespace tilbyr med muligheten til å tilpasse ytterligere med kode.

woocommerce storefront mal

Måten å bygge et WordPress-nettsted starter på er at brukeren velger et tema som skal brukes. Temaer er i utgangspunktet hva Wix-byggherren er, men bygget av andre utviklere. Du kan dra og slippe i noen tilfeller eller velge et element du vil legge til på nettstedet ditt, og deretter redigere det med tilpasset tekst, bilder eller hva som er aktuelt. Noen av disse temaene er laget spesielt for å arbeide med WooCommerce og eCommerce generelt

WordPress kommer med et stort utvalg av WordPress-bygget temaer som lar noen bygge et grunnleggende nettsted. De enkle temaene kan forhøyes med kode, men en webside kan definitivt bygges uten å bruke kode.

På toppen av gratis temaene er det temaer du kan kjøpe og deretter bruke som tilbyr en bygningsopplevelse som ligner på Wix. Det er selskaper som har skapt en vakker bygningsopplevelse som elegante temaer og ut av sandkassen.

Elegante temaer har opprettet en byggherre som lar deg dra og slippe bestemte elementer med redigeringsfunksjoner som er enkle å bruke. Mye kan gjøres på sekunder uten ladetid.

kollaps-og-navn-gif

Støtten og hvordan-til-informasjonen er rent basert på hvilket tema du velger. Noen temaer har omfattende samfunn som kan hjelpe med å bruke temaet, mens noen nesten ikke har hjelp.

Apper og legg til

Hvis du ser på en tjeneste som Wix – har de rundt 300 apper å velge mellom. Når du tenker på det 300 høres ut som et solid tall – men hva med å få tilgang til 54.434 plugins? Innen morgendagen ruller rundt vil det være enda flere plugins på WordPress-markedet. Ingen trenger tilgang til over 50 000 plugins. Eller gjør de det?

Imidlertid er det en plugin for alt du muligens kan tenke på. De blir alle vurdert av virkelige brukere hvis folk faktisk bruker dem og vil gi deg en god mengde informasjon du kan bestemme deg for. Det kan være overveldende å prøve å finne det du leter etter til tider også.

Det er her e-handel kommer til liv i WordPress. WooCommerce er teknisk sett en plugin, og det er hundrevis av plugins som kan brukes til å forbedre WooCommerce-opplevelsen. Mye av det er prøving og feiling.

Kundeservice

Siden du faktisk ikke betaler for noe med WooCommerce, tilbys ikke kundestøtten på mange forskjellige måter. En supportforespørsel kan sendes direkte til WooCommerce, og WordPress-teamet kan kanskje også hjelpe.

Så langt som samfunnets ressurser, har WooCommerce mye. Siden WooCommerce brukes i WordPress, får mengden av mennesker som bruker det samfunnet til å trives. Alt du trenger hjelp med er sannsynligvis bare et Google-søk unna. Det er også alltid muligheten til å ansette en utvikler.

WooCommerce-priser

WooCommerce er helt gratis. Du kan legge den til ditt WordPress-nettsted uten kostnad. Måten WooCommerce tjener penger på er ved å tilby en stor mengde plugins som hjelper til med forskjellige eCommerce-funksjoner.

prissetting av woocommerce

Det fine med dette er at du kan betale så lite som null dollar og bare tilpasse nettstedet ditt til det nivået du vil ha det. De andre kostnadene som er involvert er domenekjøp så vel som hostingkostnader akkurat som alle andre nettsteder på WordPress.

Det beste med WooCommerces priser er at du kan begynne å betale for funksjoner når du vokser og tilpasser bedriften.

Sjekk ut vår WordPress vs. Wix anmeldelse.

4. BigCommerce – Som Shopify, men med ½ funksjonene

BigCommerce er den mest like plattformen som vårt toppvalg, Shopify. BigCommerce er ikke nødvendigvis verre – det er mennesker som foretrekker det. Hver av disse programvarene tilbyr gode tjenester, og hvis du leter etter en direkte konkurrent, er dette ditt første sted å lete. Det er også verdt å merke seg at dette stedet nesten var et kast mellom Magento og BigCommerce. Magento kan gi en god ramme som kan sees på disse e-handelsnettstedene bygd på Magento 2. Uansett tok BigCommerce dette stedet på grunn av sine markedsførings- og administrasjonsverktøy, så vel som muligheten til å enkelt skalere driften.

Pros

bigcommerce-funksjoner

Positivene til BigCommerce ligger i deres faktiske butikkadministrasjonsverktøy. Når det gjelder å administrere den bygde butikken din, er den nesten ikke så god som Shopify.

Administrasjonsverktøy – BigCommerce har gode styringsverktøy når det gjelder produktstyring, ordrehåndtering, analyse og rapporter. Når du faktisk har en bygget butikk og er fornøyd med designet, er BigCommerce nyttig. Når salget begynner å rulle, blir det en lek.

Markedsføringsverktøy – Ulike markedsføringsverktøy og apper er tilgjengelige på plattformen for å hjelpe deg med reklame, kuponger og SEO.

Skalerbar – Når salget vokser har BigCommerce flere alternativer for å skalere opp driften. Det er ganske åpenbart at de er mer interessert i å hjelpe salgsselskaper med høyt volum fremfor oppstart.

Ulemper

For alle aspektene som kan være lik Shopify er det ganske mange som er verre.

Design – Å designe en butikk på BigCommerce er vanskeligere enn å designe en på Shopify. Det er ikke så intuitivt og alternativene er ikke så rikelig.

Transaksjonsgebyrer – På den laveste planen er det et transaksjonsgebyr på 1,5%.

Intuitivitet – Som nybegynner vil du bli forvirret på BigCommerce. Designgrensesnittet og terminologien er bare forvirrende. Det er ikke mye som kan gjøres bare ved å intuitivt klikke rundt.

Brukervennlighet

innholdsdesign på nettstedetGenerelt sett kan BigCommerce være litt vanskelig å bruke. Når du faktisk designer nettstedet ditt, er det lett å se at en utvikler vil være mye bedre til å oppnå det du vil ha gjort. Problemet er – hvis du trenger en utvikler for å opprette nettstedet ditt, vil de sannsynligvis ikke bruke BigCommerce. De ville valgt WooCommerce eller Shopify.

Det andre problemet med brukervennligheten er at de ikke har en mobilapp. Når du direkte konkurrerer med et selskap som Shopify – en med en fantastisk mobilapp, har du bedre en overlegen skrivebordsopplevelse. Når du driver en eCommerce-butikk, er det alltid noe som må gjøres mens du er på flukt.

BigCommerce bruker også rare terminologier. Hvis du er nybegynner innen e-handel, blir du forvirret. Når du skal være fokusert på å bygge butikken din, vil du prøve å finne ut hva tjenesten prøver å fortelle deg.

Maler / design (bare 7 å velge mellom)

maler for bigcommerce

Det er gratis design på BigCommerce – syv for å være nøyaktig. Imidlertid er de alle designet av det samme selskapet og ser alle slags ut. Jeg vil være ærlig – de er ikke veldig fine. 

De betalte for temaene er ganske fine, men kommer med en prislapp på $ 145 – $ 235. Det fine med alle temaene deres er at de er mobile responsive.

Den harde delen kommer når du faktisk designer butikken. For å være rettferdig mot BigCommerce har de gjort fremskritt for å forbedre designprosessen ved å bygge et verktøy som heter Store Design. Tidligere måtte du designe butikken din og deretter forhåndsvise den. Nå kan begge gjøres på samme skjerm.

Selv med dette nye verktøyet henger BigCommerce etter Shopify på grunn av deres designopplevelse for tilpasning. Alle temaene deres er profesjonelle og ser ut, men de er snarere cookie cutter og tilpasning er et tungt løft hvis du ikke har utviklingserfaring. Designfunksjonene er ikke rikelig.

Apps og Add Ons – Begrenset antall apper

BigCommerce har mer enn 600 apper og vokser. Hvis det er noe for e-handel som du vil at BigCommerce vil ha det. Saken er – Shopify har over 2000.

Bigcommerce-appsMens BigCommerce kan ha løsninger på et problem du støter på – vil Shopify ha den løsningen og sannsynligvis et andre alternativ å velge mellom. Denne konkurransen avler forbedringer gjennom appene sine.

Alle de grunnleggende appene du kanskje forventer på en eCommerce-plattform, er til stede, og de fleste behov kan tilfredsstilles.

Kundeservice

Et annet 24/7 kundestøttetilbud er tilgjengelig på BigCommerce. De kan kontaktes via telefon eller e-post.

BigCommerce har også tusenvis av hjelpeartikler og videoer. Samfunnet på BigCommerce er også nyttig, og mange problemer kan løses ved å lese forumene deres eller et raskt Google-søk.

BigCommerce-priser

Prisstrukturen for BigCommerce er sammenlignbar med Shopifys og tilbyr mye av samme verdi.

Alle planer inkluderer ubegrensede produkter, ubegrensede personalkontoer, ubegrensede produkter, ubegrenset lagring av filer, ubegrenset båndbredde, muligheten til å selge i andre salgskanaler, kuponger, rabatter, gavekort, frakt på forsendelsesetiketter, sanntids fraktpristilbud, profesjonelle rapporteringsverktøy, HTTPS , dedikert SSL, 24/7 support og produktvurderinger med anmeldelser.

BigCommerce inkluderer også et tilpasset bedriftsnivå som gir mer tilpassing.

5. Squarespace – Halvveis mellom Wix og Shopify

Squarespace er et annet alternativ som vil være ideelt for en butikk med bare noen få produkter. Hovedkonkurrenten til Squarespace er Wix og dette er det beste alternativet til en enkel å bruke plattform.

Mens Squarespace absolutt ikke er det beste alternativet for en e-handelsbutikk, har det positive.

Square-funksjoner

Rask bygging – Den gode, nei, den flott ting med Squarespace er hvor enkelt det er å lage et virkelig estetisk hyggelig nettsted på overraskende lite tid.

Enkel profesjonalitet – Det du virkelig betaler for i Squarespace er dra-og-slipp-programvaren sammenkoblet med de fantastiske maler. Disse to funksjonene kombinerer bare nettsteder som ser bra ut. På slutten av dagen, hvis du ikke bryr deg om å tilpasse alle aspekter av nettstedet ditt, er det eneste målet ditt å lage et nettsted som ser bra ut.

Å bo i ett økosystem – Squarespace er altomfattende og gir bokstavelig talt alt du trenger for å bygge og vokse nettstedet ditt. Å være alt på en plattform med alt som eies og utvikles av Squarespace gjør alt enklere. De tilbyr til og med nettstedsanalyser og beregninger der for deg. Problemet er at alternativene for e-handel ikke er store.

Netthandel for fotografer – Squarespace er utmerket til å vise frem bilder på maler. Det er veldig enkelt å selge dem med e-handelsfunksjonaliteten. Hvis det er det du prøver å gjøre, bruk Squarespace.

Ulemper

Squarespace er utrolig hva det gjør godt. Det gjør bare ikke så mye foruten å lage malte nettsteder med noen få e-handelsfunksjoner.

Faktisk e-handelsfunksjonalitet – Squarespace er ikke for selskaper som ønsker store butikker. Å legge til mer enn noen få produkter og prøve å bygge ut et e-handelsimperium kommer ikke til å fungere bra for deg på Squarespace.

Gå utover malen – Bakendefunksjonene utover å feste seg innenfor en mal på Squarespace kan være vanskelig å bruke. Hvis målet ditt er å slynge seg fra malen, vil du sannsynligvis ha det dårlig.

Brukervennlighet

dra-slipp-vektorDet er mange nettsteder utviklingstjenester som har dra-og-slipp-funksjonalitet. Med disse programvarene alt du gjør er å ta et element du vil bygge på siden og dra det dit du vil ha det.

Du drar den – så slipper den!

Designgrensesnittet til Squarespace er så enkelt som det blir. Du tar et element du vil bygge på den forhåndsinnstilte malen, og den til en forhåndsinnstilt posisjon den kan plasseres. Hele prosessen er standardisert for å sikre at nettstedet ditt forblir sammenhengende og stilisert.

Alle e-handelsalternativene på Squarespace er enkle å bruke og implementere også. Det er ikke noe gjettespill på Squarespace.

Maler / Design

Squarespace er den beste nettstedbyggeren når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet kombinert. Det er nettstedbyggere med flere funksjoner som nevnt tidligere i Wix, og det er nettstedbyggere som er enklere å bruke. Som hovedregel er alle alternativene som er lettere å bruke ganske dårlige.

Det flotte med Squarespace er hvor intuitivt alt er. Du kan bla gjennom de forskjellige elementene for å velge og redigere innstillingene for det elementet.

firkantet design

Eller du kan bare klikke på det som er plassert på nettsiden og bare redigere innstillingene uten å måtte jakte på det du leter etter.

Square stil

Apper og legg til

Squarespace har ikke mange integrasjoner, men de har noen som et grunnleggende e-handelsnettsted som bare har noen få produkter vil bruke. Hvis du vil gå forbi at Squarespace ikke er det riktige valget for deg.

Integrasjonene de har, er alle bygget i Squarespace-økosystemet og er av høy kvalitet. Noen integrasjoner som er inkludert som er gunstige, er Amazon-tilknyttet sporing, Mailchimp, Instagram og Pinterest.

Kundeservice

kundeserviceSquarespace er så enkelt at du sannsynligvis aldri trenger kundestøtteteamet. Hvis det dukker opp et teknisk problem, er deres støtte tilgjengelig via chat, e-post og telefon.

Kunnskapsbasen for Squarespace er også omfattende hvis det er noe som ikke finnes. Kunnskapsbasen kommer godt med hvis du ikke finner noen innstillinger eller elementer. Alt som trengs er et raskt søk i kunnskapsbasen som skal pekes i riktig retning.

Squarespace Prising

Squarespace sine priser bør sammenlignes med Wix. Igjen, du får det du betaler for. Årsaken til at høyere prisnivå ikke tilbyr større mengde e-handelsfunksjonalitet er fordi Squarespace er ment for det enkle eCommerce-nettstedet.

Alle tre av Squarespace sine e-handelsplaner inkluderer ubegrenset båndbredde og lagring, SSL-sikkerhet, 24/7 support, e-postadresse, $ 100 Google Ads-kreditt, salgsfremmende popup-vinduer, ubegrensede produkter, og lar deg godta donasjoner.

Sjekk ut vår Squarespace-anmeldelse her.

6. Volusjon – mer problemer enn det er verdt

Volusjon eksisterer som et alternativ til andre plattformer av en grunn. Lagerstyring. Det er fantastisk å administrere store varelager og virkelig spikret det aspektet av plattformen. Volusion er et annet plattformalternativ som ble bygget spesielt for e-handel og er verdt å sjekke ut i forhold til Shopify og BigCommerce.

Pros

Tjenestene som tilbys av Volusion er differensiert fra Shopify og BigCommerce. Det er ikke nødvendigvis en god ting, men det er i det minste litt annerledes.

Innebygde tjenester – Volusion har et nettverk av frilansere, designere og utviklere du kan leie for å utføre oppgaver rett på Volusion-plattformen. Dette gjør det enkelt å finne hjelp umiddelbart.

volusjon mer innebygde verktøy

Lagerstyring – Dette er det eneste Volusion gjør bedre enn konkurrentene. Lagerstyringen er kjempebra. Det er det mest intuitive og gjør det superenkelt å oppdatere og bruke flere kanaler.

Ulemper

De fleste alternativene er dårligere på Volusion.

Båndbredde Caps – I motsetning til Volusions konkurrenter, har de tak i hvor mye trafikk nettstedet ditt kan takle. Dette kan være problematisk hvis du ender opp med mye trafikk.

Designalternativer – Å designe et nettsted på Volusion er uten tvil det vanskeligste sammenlignet med andre alternativer. Hvis du låste en utvikler i et rom og fikk dem til å lage et nettsted på alle seks av disse plattformene, ville den styggeste være på Volusion.

Mangel på apper og analyser – Du kan ikke engang blogge på Volusion. Det er ingen appbutikk, og du kan ikke selge digitale produkter. På toppen av det ble analysealternativene bleke i forhold til konkurrentene.

Brukervennlighet

Volusjon er egentlig bare ikke enkel å bruke. Det er ikke mye som er greit med å lage et nettsted på Volusion. Det eneste som gir mening er lagerstyringen deres.

Det er ikke lett å bruke som nybegynner, men selv som utvikler gir det ikke så mye mening. Selv å installere SSL er forvirrende. Hvis du har penger å kaste på noen på Volusion for å bygge nettstedet ditt, er det enkelt, men hvorfor skal du ikke bare gå direkte til en utvikler? Jeg vil satse mye penger på at ingen utviklere ønsker å bruke Volusion i stedet for Shopify eller WooCommerce.

Kundeservice

Kundesupporten hos Volusion tar på seg kundesupport effektivt. Hjelpesenteret deres er nyttig akkurat som alle andre løsninger, og en telefonsamtale eller hurtigprat får svar på alt annet du trenger hjelp med.

volusjons hjelpesenter

Alternativet å betale for prioritert støtte i det høyeste nivået er også tilgjengelig. Dette vil sikre at du nesten aldri har ventetid.

Priser for volusjon

Prissetting av volusjoner kan sammenlignes med BigCommerce så vel som Shopify. Trinnene er litt forskjellige da de låser opp mer spesifikke alternativer enn BigCommerce og Shopify. Noen funksjoner som virker som om de skal være tilgjengelige på laveste nivå er det ikke.

Alle de tre prisstrukturene inkluderer et ubegrenset antall produkter, ubegrenset lagring av filer, online support, sikker utsjekking, lagerstyring, manuell ordreoppretting, kuponger, flere betalingsalternativer og produktvarianter.

Volusion inkluderer også et tilpasset bedriftsnivå som gir mer tilpassing.

Uten tanker om de øverste netthandelsbyggere

Det er enda flere alternativer på toppen av de seks som er skissert her. Når det gjelder det, kan du virkelig begrense det til tre alternativer: Shopify, Wix og WooCommerce.

3 netthandelsplattformerBruk Shopify hvis du ser alvorlig på å vokse en online virksomhet og har råd til prislappen. Shopify gjør alt enklere og tar seg av all hodepine som følger med å vokse en e-handelsvirksomhet.

Wix ville være ditt valg hvis du vil bygge et vakkert nettsted og selge under fem produkter. Shopify kan også gjøre dette, men Wix er enklere og billigere. Det mangler mye e-handelsfunksjonalitet, men hvis du ikke er bekymret for det, er det perfekt.

WooCommerce er for folk som vil lære alt om å vokse et eCommerce-nettsted. Med WooCommerce er det mange nyttige alternativer, men du må finne ut alt på egen hånd. WooCommerce kan være enkelt når det kobles sammen med en blogg og noen få produkter, men hvis du vil vokse det til en massiv butikk, må du vite hvordan du kommer rundt WordPress.

I utgangspunktet må du finne ut hvilken type butikk du ønsker å bygge og velge mellom disse tre alternativene. Shopify tilfredsstiller alle alternativene, så hvis du vil bli fortalt hva du skal velge – velg Shopify.

FAQ – Andre spørsmål om de beste e-handelsbyggere i Canada

Hva er den beste e-handelsplattformen for oppstart?

Hvis du selger flere produkter, kan du handle om du vil ha det. Hvis et statisk nettsted (et nettsted som bare inneholder informasjon) er det du ønsker, kan du lese vår beste webvertsartikkel.

Hva med digitale nedlastinger?

Shopify fungerer utmerket for digitale nedlastinger. De har en rekke funksjoner og også apper som hjelper for tilbakevendende betalinger.

ECom: Hva fungerer for Dropshipping?

Jeg vil anbefale Shopify igjen fordi de har en blomstrende appmarked og integrasjon med Oberlo og annen lagerbehandlingsprogramvare.

Hva er bra for engros?

Hvis du går etter en enkel løsning, har BigCommerce alt du trenger. Prisene er litt billigere, og du har alle de samme integrasjonene som andre plattformer.

Small Business eCom-plattform

Shopify er den beste plattformen for e-handel. Det er designet for bedriftseiere som vil ha alt ved hånden med et blomstrende online fellesskap.

Hvilket rammeverk er best for nettsteder?

Den beste rammen er Shopify. Programvaren har alt som gjør at du kan utvide et e-handelsnettsted til størst mulig høyder, samt bare drive en liten butikk.

Hvordan oppretter jeg en nettbutikk gratis?

Det eneste gratis alternativet på 100% ville være å sette opp et Wix-nettsted uten et tilpasset domene. Wix har en gratis versjon, men domenenavnet ditt har dette formatet: username.wixsite.com/siteaddress.

Hva er det enkleste å bruke nettstedsbygger for e-handel?

Den enkleste eCommerce-nettstedbyggeren å faktisk bygge et nettsted på er Squarespace. Men med den første lettheten kommer langsiktige ofre med e-handelsfunksjonalitet. Shopify er den beste blandingen av letthet og funksjonalitet.

Hva er den billigste e-handelsplattformen?

Den billigste e-handelsplattformen å starte er WooCommerce. WooCommerce kan brukes gratis på WordPress. Å sette opp et WordPress-nettsted med WooCommerce kan gjøres for så godt som tre dollar i måneden på et vertsnettsted.

Hva trenger jeg for å starte en nettbutikk?

Alt du trenger å gjøre er å finne ut et produkt du vil selge for å designe et nettsted. Å sjekke ut tjenester som Shopify og andre e-handelsplattformer er et godt sted å starte.

Hvilken e-handelsplattform er best for SEO?

WooCommerce er det beste alternativet fordi det brukes på WordPress. WordPress har de beste SEO-mulighetene. Hvis du vil ha noe enklere – Shopify og BigCommerce tilbyr apper og bloggalternativer for SEO.

Referanser og bildekreditt:

  • Indiamart.com
  • Shopify.com
  • CanStockPhoto.com
  • TrendSoft.co
  • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author