Αναθεώρηση DreamHost: Είναι καλύτερο από το Bluehost ή το HostGator; Ας ανακαλύψουμε…

Αρχική σελίδα του DreamHostDreamHost: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού

Το DreamHost φιλοξενεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους και είναι σχεδόν 25 ετών.

Η απόδοσή τους δεν έχει υποχωρήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διατηρώντας τον χρόνο λειτουργίας άνω του μέσου όρου (99,94%) και τις ταχύτητες σελίδας (648 ms).

Το κύριο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας του DreamHost έρχεται με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WordPress, επιλογές δημιουργίας ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των δικών τους και άλλων, όπως το Wix ή το Weebly. Αυτά τα σχέδια έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Και λαμβάνετε μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι λίγο περιορισμένη, ωστόσο. Οι μετεγκαταστάσεις είναι επίσης πόνος, χωρίς να επιτρέπονται εισαγωγές από άλλους ιστότοπους cPanel και να σας χρεώνουν 99 $ / το καθένα.

Ακολουθεί μια διαφανής ματιά στην απόδοση του DreamHost τους τελευταίους 24 μήνες.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Καλή συνολική αξία
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 648 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,94% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Εισιτήριο & Επιστροφή κλήσης
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Blogger, Drupal, Shopify, Wix και άλλα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος, δωρεάν SSL, δωρεάν τομέας 1ου έτους
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, Cloud, WordPress, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Όχι δωρεάν
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 2,59 $ / μήνα (ίδια τιμή ανανέωσης)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του DreamHost Hosting

Το DreamHost έχει ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας άνω του μέσου όρου με πολλές “απεριόριστες” δυνατότητες.

Έχουν πολιτική επιστροφής χρημάτων άνω των 97 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία προτού κλειδωθείτε. Και όταν το πρόγραμμά σας τελικά ανανεωθεί, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε μια τεράστια αύξηση τιμής 2-3 φορές, όπως με πολλούς άλλους οικοδεσπότες.

Ακολουθεί μια βαθιά βουτιά στα αποτελέσματα της πρακτικής μας δοκιμής:

1. Πάνω από τη μέση ταχύτητα (648ms)

Ο μέσος χρόνος φόρτωσης 648ms του DreamHost τους τελευταίους 24 μήνες ήταν καλός. Τους βάζει στο πάνω μισό των κεντρικών υπολογιστών που έχουμε δοκιμάσει, αλλά πολύ κάτω από τους πέντε πρώτους που έχουν μειώσει κυριολεκτικά αυτόν τον μέσο όρο στο μισό (μεταξύ ~ 317-405 ms).

Η ασημένια επένδυση είναι ότι το DreamHost μπόρεσε να διατηρήσει αυτόν τον μέσο όρο με συνέπεια. Τον Σεπτέμβριο του 2017, δημοσίευσαν χρόνο φόρτωσης 1.316 ms που μας ανησυχούσε. Αλλά από τότε, τα πράγματα ήταν ομαλά. Έτσι θα πρέπει να μπορείτε να περιμένετε το ίδιο.

Μέσος χρόνος φόρτωσης DreamHost:

DreamHost-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα DreamHost 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. Πάνω από το μέσο χρόνο λειτουργίας (99,94%)

Ο μέσος χρόνος λειτουργίας του DreamHost 24 μηνών είναι επίσης πάνω από τον μέσο όρο στο 99,94%.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι καν το καλύτερο.

Το DreamHost έχει εγγύηση λειτουργίας. Όπως και άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, εάν ο μηνιαίος μέσος όρος σας πέσει κάτω από αυτό το όριο, θα λάβετε πίστωση για το κόστος της υπηρεσίας.

Οι περισσότερες εγγυήσεις λειτουργίας που έχουμε δει μπορεί να κυμαίνονται γύρω στο 99,98%. Επομένως, αυτοί οι οικοδεσπότες πιστεύουν και υποστηρίζουν τις υπηρεσίες τους, αλλά δίνουν επίσης λίγο χώρο σε περίπτωση που χτυπήσουν κανονικές διακυμάνσεις.

Το DreamHost, ωστόσο, εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Λάβετε υπόψη ότι η προγραμματισμένη συντήρηση ή τα σφάλματα χρήστη δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση.

Ωστόσο, οποιοδήποτε άλλο ζήτημα του DreamHost που βλάπτει τον ιστότοπό σας, τη βάση δεδομένων, το email ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας μπορεί να προκαλέσει την εγγύηση. Θα λάβετε μια δωρεάν υπηρεσία αξίας για κάθε ώρα διακοπής της υπηρεσίας. Η μόνη προσφορά είναι ότι υπάρχει το μέγιστο 10% της «επόμενης προπληρωμένης χρέωσης ανανέωσης φιλοξενίας» (έτσι ισχύει στο μέλλον, σε αντίθεση με αναδρομική έκπτωση ή επιστροφή χρημάτων).

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,80%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,64%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,80%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,92%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,94%

dreamhost-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-dreamhost.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Η συντριπτική πλειονότητα και των 31 οικοδεσποτών ιστού που έχουμε ελέγξει θα σας δώσει μια περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό σας δίνει έναν ολόκληρο μήνα για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους πριν διακινδυνεύσετε το προπληρωμένο ποσό σας.

Μερικοί οικοδεσπότες, όπως το WebHostingBuzz, θα σας δώσουν 45 ημέρες.

Και μετά υπάρχει το DreamHost.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι καλή για έως και 97 ημέρες. Πάνω από τρεις μήνες για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι.

Το DreamHost δεν έχει κρυμμένους όρους ή κρίσεις για να ξεπεράσει κάτι που ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την επιστροφή χρημάτων σας. Υπάρχουν μόνο μερικές περιπτώσεις όπου η επιστροφή χρημάτων σας μπορεί να αφαιρεθεί ή να μην δοθεί, αλλά οι περισσότερες είναι αρκετά τυπικές.

Η πρώτη εξαίρεση είναι ότι θα επιστραφούν μόνο πιστωτικές κάρτες. Επομένως, δεν θα σας επιστραφούν άλλες μέθοδοι πληρωμής, όπως επιταγή ή εντολή πληρωμής (ναι, αποδέχονται αυτές).

Η δεύτερη εξαίρεση είναι ότι ούτε οι πρόσθετες υπηρεσίες και οτιδήποτε αγοράστηκε μέσω άλλου μέρους δεν θα επιστραφούν. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως ονόματα τομέα, πιστοποιητικά SSL, πιστώσεις AdWords και παρόμοια πρόσθετα.

4. Υψηλά βασικά όρια προγράμματος

Η επιλογή Shared Starter του DreamHost ξεκινά μόνο από 2,59 $ / μήνα. Αλλά έρχεται με έναν τόνο χαρακτηριστικών έξω από την πύλη.

Χαρακτηριστικά του DreamHost

Λαμβάνετε έναν ιστότοπο με δωρεάν όνομα τομέα και συμπεριλαμβάνεται πιστοποιητικό SSL. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χειριστεί απεριόριστη κίνηση (ή εύρος ζώνης) και χώρο αποθήκευσης.

Το DreamHost έχει το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που ονομάζεται Remixer, αλλά προσφέρουν επίσης πρόσβαση στα SquareSpace, Weebly και Wix στη βιβλιοθήκη εφαρμογών τους.

Θα μπορείτε επίσης να βρείτε εκεί Joomla, phpBB, Zen Cart, Drupal, Magento, Shopify και Tumblr εκεί που σας περιμένουν..

Το WordPress έρχεται επίσης προεγκατεστημένο. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί στους περισσότερους διακομιστές με την επιλογή εγκατάστασης με ένα κλικ. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι άμεσα έτοιμο κατά την εγγραφή σας είναι ιδανικό για αρχάριους webmaster.

Το τελευταίο κομμάτι των καλών ειδήσεων σε αυτά τα σχέδια είναι ότι δεν υπάρχει πλέον καθυστερημένο σύστημα επαλήθευσης.

Την πρώτη φορά που εξετάσαμε το DreamHost, απαιτούσαν μια μη αυτόματη επαλήθευση που θα μπορούσε να αναβάλει τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας για λίγες ώρες μετά την εγγραφή.

Ευτυχώς, ο εκπρόσωπος υποστήριξης πελατών μας είπε ότι τώρα απαιτούν επιπλέον βήματα επαλήθευσης μόνο εάν υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή σας.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να χτυπήσετε το έδαφος τρέχοντας τώρα μετά την εγγραφή σας.

5. Απεριόριστα όρια χώρου στο δίσκο και μεταφορά δικτύου

Το DreamHost παραθέτει πολλές “απεριόριστες” δυνατότητες στις τιμές και τα σχέδιά τους, συμπεριλαμβανομένου του χώρου στο δίσκο και του εύρους ζώνης.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αποθήκευση δίσκου ή μεταφορά δικτύου όταν ο ιστότοπός σας γίνεται δημοφιλής.

Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις για αυτήν την πολιτική, αλλά είναι κυρίως νόμιμη.

Πρώτα απ ‘όλα, ο ιστότοπός σας πρέπει να κατασκευαστεί σωστά. Αν κάνει πόνο στους διακομιστές και προκαλεί προβλήματα με άλλους ιστότοπους, ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας μεταφέρουν στους ιδιωτικούς διακομιστές τους.

Οι DreamPress, διακομιστές VPS και email δεν εμπίπτουν σε αυτήν την απεριόριστη πολιτική.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιορίζεται σε όρια μόνο 2 GB, ενώ οι βάσεις δεδομένων MySQL πρέπει επίσης να παραμένουν κάτω από “μέγεθος λίγων GB”.

Με άλλα λόγια, οι κοινόχρηστοι διακομιστές του DreamHost είναι ιδανικοί για σχετικά μικρούς ιστότοπους.

6. Είναι Carbon Neutral (AKA Green)

Μπορείτε να προσθέσετε το DreamHost μεταξύ της λίστας των οικοδεσποτών ιστού που προσπαθούν να είναι πιο περιβαλλοντικοί.

Ωστόσο, προχωρούν πάνω και πέρα ​​απλώς αντισταθμίζοντας το αποτύπωμα άνθρακα των διακομιστών τους.

Πράσινη φιλοξενία DreamHost

Τα κέντρα δεδομένων τους περιλαμβάνουν ψύξη και επεξεργαστές υψηλής απόδοσης. Συμμετέχουν επίσης σε κρατικά προγράμματα «καθαρού ανέμου» για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πόρων.

Τα γραφεία τους είναι πιστοποιημένα με LEED και EnergyStar και όλα από το φωτισμό έως τα συστήματα HVAC είναι επίσης ενεργειακά αποδοτικά.

7. Καμία αύξηση της τιμής ανανέωσης

Το DreamHost προσφέρει χαμηλότερη μηνιαία τιμή εάν προπληρώνετε για τρία χρόνια έναντι ενός ή δύο.

Τιμολόγηση Σχεδίου Κοινή Φιλοξενία DreamHost ανά Μήκος

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού το κάνουν επίσης.

Ωστόσο, το τελευταίο κομμάτι των καλών ειδήσεων είναι ότι το DreamHost δεν αυξάνει την τιμή όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί.

Για παράδειγμα, ορισμένοι άλλοι οικοδεσπότες μπορεί να σας προσφέρουν μια ειδική έκπτωση ενός δολαρίου ή δύο ανά μήνα για τα πρώτα χρόνια.

Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί αυτόματα το σχέδιό σας, η τιμολόγηση ενδέχεται να φτάσει οπουδήποτε μεταξύ 7-10 $ / μήνα στα χαμηλότερα πακέτα.

Έτσι μια νύχτα πληρώνετε κυριολεκτικά δύο ή τρεις φορές περισσότερο για την ίδια ακριβή υπηρεσία.

Το DreamHost, σε σύγκριση, δεν το κάνει. Το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί με την ίδια τιμή με την οποία εγγραφήκατε αρχικά.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως να μην εξοικονομήσετε τόνο τα πρώτα χρόνια, αλλά αντίθετα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια μακροπρόθεσμα.

Μειονεκτήματα της χρήσης του DreamHost Hosting

Σχεδόν τα πάντα από το DreamHost είναι πάνω από το μέσο όρο. Αυτό περιλαμβάνει το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα της σελίδας τους, καθώς και τις προεπιλεγμένες λειτουργίες σε όλα τα κοινόχρηστα σχέδιά τους.

Δυστυχώς, υπήρχαν ακόμα μερικά μειονεκτήματα που δοκιμάσαμε κατά τη δοκιμή των υπηρεσιών τους.

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Καλή, αλλά περιορισμένη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Το DreamHost παρέχει την υποχρεωτική βάση γνώσεων και φόρουμ συζήτησης για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα δικά τους ζητήματα.

Ισχυρίζονται επίσης ότι προσφέρουν «24/7 εσωτερική υποστήριξη». Ωστόσο, οι δοκιμές μας αποκάλυψαν το αντίθετο.

Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης τους υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο ανταλλαγής μηνυμάτων. Κάντε κλικ σε αυτό, και αντί να συναντηθείτε με ένα ανοιχτό πλαίσιο, πρέπει να επιλέξετε από μερικές προκαθορισμένες απαντήσεις:

Αυτοματοποιημένο Bot DreamHost Live Chat

Με άλλα λόγια, προσπαθούν να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία ζωντανής συνομιλίας με κάτι που μιμείται ένα δέντρο.

Προσπαθήσαμε να παρακάμψουμε αυτές τις επιλογές για να ενεργοποιήσουμε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων το συντομότερο δυνατό. Αλλά τη στιγμή που δοκιμάσαμε, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος.

Δεν είναι λοιπόν πραγματικά «24/7». Αυτές οι ώρες αλληλεπικαλύπτονται με τις εργάσιμες ώρες στις περισσότερες ζώνες ώρας στις ΗΠΑ, αλλά όχι εάν βρίσκεστε σε άλλα μέρη του κόσμου.

Έπρεπε να επιστρέψουμε αργότερα αυτές τις ώρες για να δοκιμάσουμε ξανά τη διαδικασία. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να ενταχθεί τελικά ένας εκπρόσωπος πωλήσεων και ήταν και οι δύο γνώστες και χρήσιμες.

Είναι ατυχές που πρέπει να περάσετε από στεφάνες (εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε από την πρώτη θέση.

2. Χωρίς cPanel (Custom Panel)

Το DreamHost δεν προσφέρει πρόσβαση στο cPanel στους πελάτες. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους πλαίσιο για να σας βοηθήσουν να βρείτε όλες τις δυνατότητες.

Οι περισσότεροι άπειροι κάτοχοι ιστότοπων ή bloggers πιθανότατα δεν θα ενδιαφέρονται για αυτό το γεγονός.

Αλλά οι προχωρημένοι χρήστες μπορεί για έναν άλλο λόγο.

Το DreamHost δεν παρέχει αυτοματοποιημένο τρόπο εισαγωγής αρχείων .tar.gz (η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων από το cPanel).

Επομένως, θα πρέπει να μετεγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο όλα τα αρχεία σας μέσω FTP και MySQL.

3. Προσφέρονται μόνο μετεγκαταστάσεις επί πληρωμή

Το DreamHost δεν προσφέρει δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους.

Αντ ‘αυτού, θα σας χρεώσουν εφάπαξ χρέωση 99 $ για τη μετακίνηση κάθε ιστότοπου. Αυτό μπορεί πραγματικά να αυξηθεί εάν προσπαθείτε να μετακινήσετε πολλούς πελάτες ή εταιρικούς λογαριασμούς ταυτόχρονα.

Υπάρχουν μερικοί άλλοι περιορισμοί σχετικά με το πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες μετανάστευσης επί πληρωμή.

Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση ιστότοπων πολλαπλών ιστότοπων. Οι μεταφορές WordPress.com θα αρπάξουν περιεχόμενο μόνο σε αναρτήσεις ή σελίδες. Επομένως, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το θέμα και τις προσθήκες σας.

Οποιαδήποτε τοποθεσία δημιουργίας ιστότοπων, σε Wix, Weebly ή SquareSpace, δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Προσφέρουν κάποια τεκμηρίωση για τη μη αυτόματη μετακίνηση του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακόμη πολύ ικανοποιητικό όταν οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν.

Τιμολόγηση DreamHost, σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προγραμμάτων Shared Hosting του DreamHost:

Τιμές και σχέδια για κοινόχρηστη φιλοξενία DreamHost

Κοινή χρήση εκκινητή: Το πρόγραμμα Shared Starter του DreamHosts κοστίζει 2,59 $ / μήνα για τρία χρόνια. Περιλαμβάνει έναν ιστότοπο, ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστη επισκεψιμότητα και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Κοινόχρηστο απεριόριστο: Το κοινόχρηστο απεριόριστο DreamHosts κοστίζει 5,95 $ / μήνα για τρία χρόνια. Περιλαμβάνει απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστη επισκεψιμότητα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας.

Πέρα από αυτές τις δύο επιλογές, το DreamHost προσφέρει επίσης τρία σχέδια Managed WordPress Hosting.

DreamPress: Κοστίζει 16,95 $ / μήνα για έναν ιστότοπο που λαμβάνει έως και 100.000 μηνιαίες επισκέψεις. Περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης SSD 30 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, πιστοποιητικό SSL και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

DreamPress Plus: Κοστίζει 24,95 $ / μήνα για έως και 300.000 μηνιαίους επισκέπτες. Περιλαμβάνει επίσης χώρο αποθήκευσης SSD 60 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, πιστοποιητικό SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και απεριόριστο CDN (ή δίκτυο παράδοσης περιεχομένου).

DreamPress Pro: είναι 71,95 $ / μήνα για ένα εκατομμύριο μηνιαίες επισκέψεις, αποθήκευση SSD 120 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, πιστοποιητικό SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και απεριόριστο CDN.

Το DreamHost έχει επίσης επιλογές VPS, Dedicated και Cloud Hosting.

 • Ευκολία εγγραφής: Μεγάλη και περίπλοκη διαδικασία εγγραφής. Η εγγραφή θα πρέπει να είναι ευκολότερη.
 • Δωρεάν τομέας: Για τον πρώτο χρόνο σε όλα τα ετήσια προγράμματα φιλοξενίας.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική Κάρτα, PayPal, Επιταγή, Money Order, Έλεγχος λογαριασμού
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Κανένα σημαντικό.
 • Πώληση: Μερικά πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Η ενεργοποίηση λογαριασμού είναι γρήγορη, εκτός εάν έχετε προβλήματα πληρωμής.
 • Πίνακας ελέγχου και πίνακας ελέγχου: Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου DreamHost που μπορεί να είναι λίγο δύσκολος στη χρήση.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για WordPress και άλλες εφαρμογές / CMS.

Προτείνουμε το DreamHost?

Ναι, το κάνουμε.

Η απόδοση του DreamHost είναι πολύ καλή σε γενικές γραμμές, από αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας έως γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Τα προεπιλεγμένα όριά τους είναι αρκετά υψηλά, προσφέροντας πολλές «απεριόριστες» επιλογές για χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης και πολλά άλλα.

Μας άρεσε επίσης πολύ ότι δεν υπάρχει αύξηση της τιμής όταν ανανεώνεται το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Στο μειονέκτημα, η υποστήριξη πελατών περιορίστηκε σε μερικές μόνο ώρες καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Και οι πληρωμένες μετεγκαταστάσεις μπορούν πραγματικά να αυξηθούν, ειδικά όταν δεν προσφέρεται cPanel για αυτόματη μετακίνηση ιστότοπων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το DreamHost, ελέγξτε τους φιλοξενούμενους με την καλύτερη απόδοση εδώ.

Είστε ικανοποιημένοι (ή μη ικανοποιημένοι) DreamHost πελάτης? Αφήστε μια κριτική παρακάτω! Δεχόμαστε όλα τα σχόλια (καλά ή κακά) σε μια προσπάθεια να παρέχουμε τις πιο διαφανείς και ειλικρινείς κριτικές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author