8 Dissenys inspiradors de la taula de preus

Anil Parmar és el cofundador de Glorywebs que té com a objectiu ajudar els clients amb serveis de disseny de llocs web responsius, desenvolupament web, màrqueting digital i molt més. Temes & els dissenys que realitzem tenen un objectiu comú # 1: Mantenir-lo el més simple possible tant per als frikis tècnics com per als no tecnològics. Troba’l a Twitter @ abparmar99 & dir hola!

El disseny de les taules de preus és un dels principals factors que poden determinar el vostre percentatge de conversions … massa complex, la gent es confondrà … moltes opcions, les persones pateixen de paràlisi d’elecció, etc. Per ajudar-vos a la decisió de quin estil anar. per a, he enumerat 8 dissenys a continuació, que funcionen força bé imho.

Wufoo

Si busqueu un disseny de taula de preus acolorit per desenvolupar el vostre lloc web, Wufoo és la millor opció. Es tracta d’una central d’un creador de taules de preus que s’utilitza principalment per grans organitzacions multinacionals, principalment per la seva fàcil utilització d’interfícies i opcions de preus. Ofereix un total de 4 opcions de preus, mentre que altres llocs només ofereixen 2 o potser tres opcions.

Hi ha una opció de preu que s’adreça completament als que s’inscriuen, però manca de moltes funcions útils que Wufoo ofereix als clients.

FreshDesk

Si hi ha una marca que sap mantenir el públic connectat, és Freshdesk. Han estat en el negoci com a proveïdors econòmics des de fa molt de temps, cosa que els fa força bancaris i creïbles.

Tenen cinc opcions de preus, que van des de plans costosos: totes les taules de preus criden a la creativitat. Les columnes estan ordenades per ordre de densitat de flora a les taules. El bosc és el més alt i el brot és el més baix.

Espai d’espai

Ningú és millor en representació visual que Squarespace. És econòmic (però, les plantilles de colors addicionals costen més), inclou 2 opcions de preus i té una multitud de colors. El fons principal que obteniu per a cada taula, independentment del pla, és blanc i negre.

Tot i que això pot semblar simple, sembla absolutament sorprenent ja que els creadors han jugat amb el contrast d’una manera excepcional. També està obert a la personalització i podeu utilitzar els colors per ressaltar aspectes importants de la vostra taula, que és una manera segura de cridar l’atenció i, en definitiva, els beneficis..

Readymag

Probablement el lloc web més senzill d’aquesta llista i també un dels únics que tenen una opció de “Intenteu abans de comprar”, que és una actitud fantàstica per sobreviure en aquest mercat. L’únic desavantatge dels creadors és que els usuaris solen mantenir-se a l’abast de la subscripció gratuïta i desviar-se després.

Tot i això, els plans atractius i les taules simples han aconseguit una base de fan molt fidel que ha crescut exponencialment durant els últims anys..

El lloc web tampoc no és enganyós, a diferència dels altres llocs de prova gratuïta que requereixen que els seus detalls de la targeta de crèdit s’ajuntin durant el període de prova gratuïta..

MailChimp

MailChimp ha de ser un dels llocs web més innovadors, si no el més, que hi ha per a les taules de preus. També és un dels llocs web més personals, ja que el seu USP juga a les emocions i sentiments de l’usuari. Ho aconsegueix utilitzant noms afalagadors i també utilitza animals per representar els seus plans. Els animals creixen de mida a mesura que augmenta el preu. El pla més barat el representa un xai, seguit del cavall i el pla més car és representat per un elefant. L’únic inconvenient d’aquest lloc web és que els preus no es mencionen a la pàgina del programa.

Plasso

Molt com el seu nom indica, organitza taules com caixes en dissenys semblants a l’espai buit. Des del moment en què visiteu el lloc, veureu dues caselles, que representen cadascun un pla diferent. El lloc web està realitzat amb un disseny net i desordenat. Plasso pretén simplificar cada procés automatitzat intel·ligent.

Això és estratègic perquè és una excel·lent manera de captar l’atenció i també és una forma segura d’aconseguir clients perquè el seu pla més car val la pena tot el que val i val la pena cada cèntim..

Pols

Aquest lloc web, que ofereix uns preus fàcils i informatius, que inclou una llista total dels seus serveis i detalls, aquest lloc web també entra dins de la categoria de ser únic. És únic perquè les taules de preus es combinen de manera moderna. La informació representada és concisa i rellevant. Els antecedents també li donen un aspecte real de 2017.

Quadrat

El nom de l’empresa és el preu que obté. És quadrada i directa. El preu que veieu és el que pagueu, sense cap despesa oculta, però, només hi ha una opció per triar.

La disposició està ordenada de manera que no hi hagi diverses columnes, cosa que pot ser una mica confusa per als clients. Aquí la informació està distribuïda en 2 elements senzills de disseny.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author