Millors constructors de llocs web gratuïts

gipó de pastísTrobar un creador de llocs web gratuït és una decisió intel·ligent per a molta gent.

No hi ha la millor idea d’enfonsar diners en una cosa amb la qual no sabeu del tot el que esteu fent. A la majoria de la gent els agrada conduir un cotxe abans de comprar-lo, per què no conduir un constructor de llocs web abans de comprar-lo?

No hi ha cap concessionari per a creadors de llocs web per anar-hi. Per on emprengueu els problemes quan creeu un lloc web? Si no teniu experiència prèvia, pot ser realment confús.

Què significa allotjament? Com reduir els costos de desenvolupament de llocs web? Per què hi ha un WordPress.com i un WordPress.org? És bastant confús, per la qual cosa començar de franc no és una mala idea.

La gran notícia és que hi ha algunes opcions fantàstiques per als constructors de llocs web gratuïts, i és tan fàcil com pastís. Ni tan sols sé ni tan fàcil com és el pastís.

Contents

Les nostres millors opcions per als millors constructors de llocs web gratuïts

El primer lloc que heu d’utilitzar per crear un creador de llocs web gratuït és Constant Contact. El més impressionant de Constant Contact és que també és la nostra elecció com el millor servei de màrqueting per correu electrònic. El fet que ofereixen una versió gratuïta del seu servei és simplement fer servir el pastís (no sé per què tenen molt a veure les postres amb els creadors de llocs web).

L’ús de Constant Contact és la forma més senzilla d’obtenir un lloc web funcionant de forma gratuïta sense complicacions afegides, alhora que us podreu submergir directament en màrqueting per correu electrònic.

1. Contacte constant: el millor creador del Canadà (inclou allotjament gratuït)

Constant Contact no va entrar en joc amb els constructors de llocs web. Es coneixen com el millor programari de màrqueting de correu electrònic del mercat.
Van aparèixer a les pàgines de destinació i probablement van arribar a la conclusió que la gent necessita un real creador de llocs web gratuït. Aleshores la van construir.

Constant Contact va fer un treball fantàstic construint el seu creador de llocs web i la versió gratuïta arriba molt més lluny que qualsevol altre creador de llocs web gratuït..

Versió gratuïta

Hi ha limitacions en la versió gratuïta del servei, però us permetrà començar amb la creació del vostre lloc web. No haver de pagar cap diners per esbrinar el que estàs fent és un valor afegit enorme.

L’objectiu dels plans gratuïts en Constant Contact és que obtindreu gairebé tot el que obteniu en un pla de pagament. Almenys ho intenteu provar. A continuació, es mostren algunes coses següents amb un pla gratuït que la majoria d’altres constructors de llocs web no inclouen:

 • Compartició social
 • Integració de Facebook
 • Direcció de contactes
 • Formulari de captura de plom
 • LogoMaker
 • Venda de 3 productes
 • Pagaments en línia
 • Inventari, ordres i gestió tributària
 • Cupons i descompte
 • Correus electrònics transaccionals
 • Gestió d’enviaments

Per a algunes d’aquestes funcions, com ara descomptar, heu d’anar a la segona o tercera capa pagada als serveis de comerç electrònic. El fet que només puguis utilitzar aquestes funcions de forma gratuïta és una bogeria.

Facilitat d’ús

Acabo de saltar a la pàgina de màrqueting de creadors de llocs web de Constant Contact. He definit un temporitzador quan he fet clic a “Crea el vostre lloc gratuït”.

Contacte constant

Vaig decidir fer un lloc web d’agència de viatges on algú pugui contactar amb mi per correu electrònic o trucant. 

Vaig fer servir fotografies de stock i només guardava el logotip amb les paraules “Agència de viatges”..

Ni tan sols faig broma, tenia un lloc web creat en 4 minuts i 37 segons. Ni tan sols em vaig precipitar i també estava molt bé.

Si passés deu minuts més jugant amb més fotografies d’imatges o canviant de colors, crec que aquest lloc web es veuria igual de bo que altres llocs web construïts a mida per agències de viatges..

Si voleu que es creï el lloc web més fàcil que realment tingui un aspecte bo, no tindré cap sentit en utilitzar res més que el creador. 

Com és possible?

No partint de Scratch

Constant Contact va crear el seu creador de llocs web ràpid i senzill mitjançant la intel·ligència artificial. El programari us pregunta algunes preguntes sobre el tipus de lloc web que voleu i us ofereix fotografies i plantilles d’imatges específiques.

No teniu cap milió d’opcions, però teniu una quantitat extremadament gran per a un creador de llocs web gratuït. Fins i tot podeu penjar les vostres pròpies imatges i logotip. 

El creador de llocs web ofereix dissenys de colors que podeu canviar entre si i tot i que es complementen. A continuació, us demana quins tipus de lletra voleu i utilitza múltiples que també es complementen amb el dimensionament correcte. En realitat no us heu de preocupar de res.

El fet de tenir una elecció fantàstica amb centenars de plantilles no és el que treureu del creador de llocs web de Constant Contact. El que obteniu és el creador de llocs web més senzill que té el millor aspecte. No podeu personalitzar-lo perquè sigui exactament el que anhela la vostra ànima, però si és el que necessiteu, probablement haureu de contractar un desenvolupador web i seure al seu costat mentre construeixi la vostra visió..

2. Wix: ràpid, fàcil i funcional (Inclou allotjament gratuït)

Wix no és un programari gratuït que funcioni a la meitat i els paguen els constructors de llocs web.

Wix és el líder del sector quan es tracta de creadors de llocs web. També ofereixen una versió gratuïta del seu servei.

Versió gratuïta

Hi ha limitacions en la versió gratuïta del servei, però us permetrà començar amb la creació del vostre lloc web. No haver de pagar cap diners per esbrinar el que estàs fent és un valor afegit enorme.

Cap dels aspectes del pla gratuït no us hauria de dissuadir d’utilitzar-lo. Si decidiu que necessiteu les funcions premium en el futur, haureu arribat al punt de saber si el lloc web és el que realment voleu.

Facilitat d’ús

De fet, hi ha constructors de pàgines web més fàcils Dit això: Wix continua sent bastant fàcil d’utilitzar.

Podeu crear un lloc web amb personalització massiva, sense codificació i sense mals de cap. Hi ha maneres d’ignorar la personalització massiva i simplement crear un lloc web amb aspecte professional sense fer-ne massa.

Hi ha nombrosos serveis de desenvolupament de llocs web que tenen una funcionalitat arrosseguada i solta. Tot això vol dir que arrossegueu una cosa que vulgueu fer servir i, després, la feu caure. És tan fàcil com ho aconsegueix.

wix-move-element-a qualsevol lloc

És ideal per a l’edició que prioritzi la velocitat i la facilitat d’ús.

No partint de Scratch

Wix té aquesta impressionant funcionalitat anomenada Artificial Design Intelligence. Bàsicament, el que fa l’ADI és fer-te diverses preguntes i aplicar-ho a un algorisme que crei un lloc per a tu. Es pren totes les opcions d’elements, temes i dissenys de les mans i agafa de totes les combinacions.

En lloc de prendre el temps per examinar tots els temes i dissenys, el programari us ofereix per funció de les preferències i de les preguntes. És una funció de reducció de temps i mitig de decisions.

Wix és per a persones que vulguin crear un lloc web únic per a ells sense haver de tractar totes les coses addicionals que s’ofereixen amb l’execució d’un lloc web..

Per obtenir més informació, llegiu la nostra ressenya detallada de Wix.

3. WordPress: una corba d’aprenentatge més gran, personalització total (requereix allotjament pagat)

WordPress és una altra opció fantàstica si busqueu el millor creador de llocs web gratuït. No és tan intuïtiu i fàcil per a principiants com Wix, però permet molta més personalització (a costa).

Si voleu crear un lloc a llarg termini i podeu permetre les 10-15 hores d’aprenentatge d’utilitzar WordPress, probablement sigui la millor elecció.

Abans de saltar els avantatges de WordPress, hauríem d’aclarir quina diferència hi ha entre WordPress.com i WordPress.org.

Dot Com

WordPress.com és similar a Wix. Accediu al lloc web, us registreu i comenceu a crear el lloc web. És super senzill.

Quan utilitzeu Wix, el propi Wix allotja el vostre lloc web. Això significa que Wix està proporcionant les tecnologies i serveis necessaris perquè es pugui visualitzar la pàgina web a Internet.

WordPress.com fa el mateix. Allotja el vostre lloc web per a vosaltres i també us proporciona creació gratuïta de llocs web. També ofereix versions premium del creador de llocs web i un munt d’opcions premium.

Podeu simplement saltar al lloc web i començar gratis avui per comprovar-ho.

Dot Org

Aquest és el WordPress de la qual parla la majoria de la gent quan parla de WordPress.

Aquesta versió és completament gratuïta per utilitzar amb opcions premium com ara temes i aplicacions. També funciona diferent de la versió de WordPress.com i de Wix.

En lloc de WordPress que allotgi el vostre lloc, heu d’anar a la gran àmplia web i trobar el vostre propi servei d’allotjament. Això és simple, però afegeix un pas addicional i un nivell de complicació addicional al procés. Qualsevol servei d’allotjament bo costa diners, però hi ha algunes versions gratuïtes que es poden utilitzar.

Com funciona WordPress

Al contrari del que molta gent pensa: no cal saber codificar per utilitzar WordPress. Molts temes permeten moltes funcions que Wix ofereix amb la possibilitat de personalitzar més amb codi.

wordpress-dashboard

Els temes són diferents que Wix. A WordPress heu de triar un tema per crear el vostre lloc web. Bàsicament els temes són els que Wix ja ha integrat al programari. Són els ossos del vostre lloc web. Cada tema té certes limitacions en el aspecte del vostre lloc web, però podeu seleccionar on es dirigeixen tots els vostres elements a la pàgina web, així com l’esquema de colors.

Cada tema tindrà la seva pròpia funcionalitat i limitarà la personalització, especialment la gratuïta. Els temes gratuïts són limitats, però encara poden permetre-vos la creació d’un lloc web bonic.

Versió gratuïta de WordPress.com

Una cosa a tenir en compte és que la versió de WordPress.org sempre és gratuïta. L’únic que heu de pagar, a més d’allotjar, són els temes i aplicacions premium que vulgueu.

Per senzillesa, només té més sentit utilitzar Wix si busqueu una versió gratuïta d’un creador de llocs web..

4. Creador de llocs web de Zyro: la manera més senzilla de crear un lloc web

Versió gratuïta

La versió gratuïta de Zyro no té molt a agradar. Els usuaris gratuïts i els usuaris de pagament, igualment, aconsegueixen la certificació SSL gratuïta i l’optimització de SEO del lloc web, juntament amb algunes eines de la IA, integració Unsplash i optimització de llocs web per a usuaris mòbils..

Tanmateix, la versió gratuïta pateix una mica perquè no se li permet connectar Google Analytics, cosa que suposa un gran percentatge per als propietaris de negocis en línia seriosos. També heu d’afrontar els anuncis publicitaris.

Plantilles

Zyro proporciona desenes de plantilles si pagueu per un dels altres plans, dels quals n’hi ha dos: Basic i Unleashed. Aquests inclouen avantatges addicionals com l’eliminació d’anuncis, la connectivitat amb el vostre domini principal i el Gestor d’etiquetes de Google. També obté molt més ample de banda a 10 GB de bàsic o il·limitat per a Unleashed.

Les plantilles que trieu són diverses i ben pensades, tot i que no podreu alterar-les tant com ho permeten altres constructors de llocs web. Per exemple, no podeu canviar els tipus de lletra en cap de les plantilles.

Tot i així, les plantilles disponibles estan ben dissenyades per a diversos nínxols o temes, com l’art o la moda.

Eines d’AI

També esmentarem que les eines d’IA incloses són útils i disponibles per a tothom. AI Writer us pot ajudar a omplir de contingut el vostre lloc web abans de tenir temps per contractar un redactor real i el Heatmap de AI us pot ajudar a descobrir quines pàgines ho fan millor amb els visitants, de manera que podreu augmentar la vostra taxa de conversió..

Creador de quadrícules

La interfície del creador inclosa amb Zyro utilitza un format de graella preestablert, força fàcil d’utilitzar i intuïtiu. L’inconvenient és que podeu canviar el disseny o la mida de les graelles, de manera que us limitareu a què millor sigui Zyro. Per tant, aquest creador de llocs web està definitivament optimitzat per a usuaris nous en lloc de constructors de llocs web amb experiència que desitgen una mica més de personalització o control al seu abast..

Mencions honorífiques per a altres constructors de llocs web gratuïts al Canadà

Wix i WordPress són les nostres primeres opcions per a creadors de llocs web gratuïts i podeu sentir-vos lliures per veure la nostra comparació més llarga i detallada de les dues opcions..

No són les úniques opcions gratuïtes per aquí. De fet, hi ha un munt de creadors de llocs web gratuïts. La majoria no són fantàstiques. És difícil oferir un servei fantàstic de forma gratuïta. Tot i això, hi ha algunes altres opcions a destacar: Weebly, Pixpa i Droopal.

Weebly és fàcil d’utilitzar, senzill i senzill amb una interfície senzilla. Gairebé no va ser una recomanació, però bàsicament és una versió pitjor de Wix. Tot i així, si voleu una alternativa a Wix. No ens equivoquem, encara que pensem que Weebly és un gran constructor, però té la funcionalitat completa de Wix.

Pixpa és una altra cosa. Comencem per això:

Pixpa: Millor creador de llocs web per a fotògrafs

Pixpa és una opció fantàstica si busqueu específicament crear un lloc web de cartera per mostrar i vendre el vostre últim i més gran treball creatiu.

Si teniu pressa per començar la vostra carrera i no teniu temps d’aprendre a utilitzar un creador de llocs web, Pixpa és l’opció correcta.

Ha de ser seriosament un dels constructors de llocs web arrossegables i fàcils d’allò més fàcil i assequible creats específicament per a dissenyadors i fotògrafs. També tenen una prova gratuïta de 15 dies, de manera que podeu provar Pixpa lliurement sense cadenes.

Plans Pixpa

En contrast amb molts altres creadors de llocs web que hi ha al mercat, Pixpa no ofereix cap pla gratuït. Com a conseqüència, haureu de triar entre la petita gamma de plans mensuals disponibles un cop hagi expirat el judici gratuït de 15 dies.

Dit això, el pla base és extremadament assequible i realment no hi ha tantes limitacions a l’hora de construir el vostre lloc. De fet, rebeu pràcticament tot el que obtindríeu amb un pla premium a part de l’emmagatzematge il·limitat de fotos i algunes funcions avançades..

temes de cartera de pixpa

Un cop finalitzeu la prova gratuïta, podeu triar entre tres plans adaptats als vostres requisits específics com a creador. Aquests plans es troben a la pàgina de preus com a “per a fotògrafs”, “per a creadors” i “galeries de clients”. És important tenir en compte que l’últim no ve amb un lloc web.

Pixpa per a Fotògrafs

Els Plans de fotògrafs són adequats per a aquells que vulguin crear un lloc de cartera per mostrar i vendre imatges com a descàrregues o impressions digitals mitjançant galeries de comerç electrònic en lloc de productes físics. Els quatre plans oscil·len entre 6 i 32 dòlars al mes, depenent de si es vol facturar anualment o mensualment.

Pixpa per a creadors

Els Plans de creadors s’adrecen a aquells que vulguin crear un lloc web i a una botiga que us permeti vendre productes i serveis físics i digitals. Penseu en llibres electrònics, samarretes i tallers. A diferència dels plans del fotògraf, els creadors poden triar entre tres plans que van dels 6 als 20 dòlars mensuals.

Galeries de clients Pixpa

El Pla de les Galeries de Clients és un producte independent que permet treballar directament amb els vostres clients mitjançant l’edició, la prova, la compartició i la venda d’imatges. Un cop publicats, també podeu rebre preferits i comentaris del client sobre les vostres fotografies. Dit això, és fonamental tenir en compte que aquest tipus de pla no inclou un lloc web de cartera.

Tots els plans inclouen allotjament web mitjançant Amazon Web Service (AWS). Fins i tot obté un any de registre de domini gratuït quan et registres al pla anual.

Una cosa a tenir en compte abans de seleccionar un pla és que no podeu afegir tant galeries de comerç electrònic ni una botiga en línia en un sol lloc web. A més, tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies a més del servei d’atenció al client 24 hores, de manera que si no esteu contents, no haureu d’arriscar-vos a tirar diners al desguàs..

Com utilitzar Pixpa

Tot i que hi ha molts serveis de desenvolupament web fàcils d’utilitzar per a fotògrafs i creadors, res no supera bé Pixpa. En definitiva, Pixpa és una plataforma de disseny web senzilla i senzilla, centrada en carteres en línia. La millor part al respecte? Ni tan sols necessiteu experiència de codificació per crear una cartera impressionant gràcies al senzill creador de llocs web de Pixpa.

constructor de llocs web Pixpa

Després de registrar-se a prova gratuïta, se us demana una sèrie de preguntes senzilles associades al tipus de lloc web que creeu i si voleu o no vendre productes i serveis. Després d’això, se li demana que seleccioneu un tema senzill.

Si no us agrada, no tingueu por; més endavant podeu canviar-lo Quan es tracta del quadre de comandament Pixpa Home, no heu de ser un científic de coets per tal de saber-ho: és senzill, minimalista i molt fàcil de navegar.

Com en gairebé tots els creadors de llocs web, tots els controls es troben a la banda esquerra, de manera que si en vau utilitzar anteriorment, Pixpa no es sentirà massa estranger. Per fer les coses més fàcils, el lloc web base inclou pàgines predefinides que podeu conservar, modificar o fins i tot eliminar.

Afegir pàgines és senzill; només cal fer un clic d’un botó per enviar-lo al dissenyador visual on podreu editar pàgines amb més detall. Com algú amb coneixements poc relacionats amb el disseny web, ho vaig provar per a mi mateix i em va sorprendre bastant que vaig aconseguir crear un petit portafoli amb aspecte professional en un període tan curt.

Weebly: un altre gran creador de llocs web gratuïts

Weebly funciona molt com Wix i probablement és el tercer o quart millor creador de llocs web del mercat.

Quan es tracta de creadors de llocs web gratuïts, és el segon o tercer millor creador de llocs web segons el que considereu categòricament WordPress.

Com es diferencia de Wix

Weebly és fàcil d’utilitzar: tot té sentit. El problema amb el creador és que el producte final sempre sembla una mica fora. Quan hagueu acabat amb un lloc web de Wix, amb seguretat, podeu dir que té un bon aspecte o fer els ajustaments perquè es vegi bé.

elements que arrosseguen pesades

Amb Weebly hi ha una elevada probabilitat de mirar el producte final i sentir-ne una mica com jo sobre això. Només estarà bé.

La personalització del tema de Weebly és més aviat limitada, especialment si es compara amb un editor de tipus de tela en blanc com Wix. Si bé és fàcil d’utilitzar allà, no hi ha gaires opcions.

Una cosa que Weebly fa millor que Wix és mantenir-ho tot ordenat. Wix pot resultar una mica aclaparador amb les infinites opcions per arrossegar. Weebly se sent més organitzat, cosa que pot ajudar molt a estrès i ansietat en la creació del vostre lloc web.

Per a més informació, llegiu la nostra crítica de Weebly.

Versió gratuïta

La versió gratuïta de Weebly ofereix prou per començar. L’actualització és fàcil un cop tingueu en compte si us agrada la plataforma. Embrutar-se els peus definitivament val la pena el petit compromís de temps.

WebSelf: el millor creador de llocs web francesos

WebSelf és el millor creador de llocs web francesos del mercat. Encaixa directament en el motlle dels altres constructors de llocs web arrosseguats i esmentats en aquesta llista.

Aquest creador de llocs web francesos us permet fer molt bé amb la seva versió gratuïta i us permet veure exactament de què es tracta sense pagar ni una cèntima.

Com es diferencia de Weebly

Acabem d’esmentar Weebly com el creador de llocs web més fàcil que encara pot fer un lloc web força bo d’una manera extremadament ràpida.

Heus aquí un xoc, en realitat, WebSelf és encara més fàcil d’utilitzar. L’objectiu dels fundadors de WebSelf era fer que el desenvolupament web fos accessible per a tothom.

Només cal tenir uns clics. Podeu canviar el aspecte del fons, afegir les vostres fotos personalitzades i escriure una còpia enginyosa en pocs minuts.

Amb WebSelf s’accedeix als dissenys que l’empresa ja va crear. Fins i tot n’hi afegeixen de nous tot el temps perquè pugueu trobar la plantilla que s’adapti al que busqueu.

Exemple de WebSelf

Amb WebSelf, un alt nivell de personalització no és el que obteniu. Esteu rebent un producte força polit sense fer-ne gaire. A més, és important esmentar que WebSelf facilita seguir les directrius d’accessibilitat al lloc web canadencs.

La personalització del tema de WebSelf és més aviat limitada com Weebly i canviar els aspectes és similar. El gran diferenciador aquí són els dissenys ja construïts que ofereix WebSelf. 

WebSelf realment manté les coses netes, fa que Weebly sembli un desastre. Arrossegar i deixar anar els elements disponibles és la manera més fàcil de dir que heu creat un lloc web mai. Gairebé no fa cap esforç.

Versió gratuïta

La versió gratuïta de WebSelf ofereix prou per començar. L’actualització és fàcil un cop tingueu en compte si us agrada la plataforma. Embrutar-se els peus definitivament val la pena el petit compromís de temps.

Altres

No recomano necessàriament aquestes opcions, però són opcions alternatives.

logotip de ucraftUcraft: Els plans gratuïts permeten crear un domini personalitzat. El disseny de llocs web basat en blocs és molt limitat. Hi ha qui els encanta, però crec que els constructors arrosseguen i deixen una mica més fàcils d’utilitzar.

logo sorprenentSorprenentment: Sorprenentment té professionals. Per exemple, podeu vendre un producte singular a la pàgina web. S’especialitzen en crear llocs web d’una pàgina de manera que els temes i el disseny no són tan importants.

logotip de site123SITE123: Una excel·lent opció per als menys experimentats en tecnologia. SITE123 té un sistema de plantilla anomenat assistència de disseny. Fa gairebé automàtic fer un lloc web que es vegi força bé. Si voleu tenir algun contingut creatiu al vostre lloc web, SITE123 no és la millor opció.

logotip de JimdoJimdo: Els plans gratuïts de Jimdo inclouen algunes funcions fantàstiques, com ara les funcions de comerç electrònic i vídeos incrustatius. La interfície de disseny no és la millor, però podeu crear un lloc web que desitgi una mitjana.

Conclusió

En el cas, si busqueu un creador de llocs web gratuït, probablement no vulgueu complicar la decisió.

És fàcil provar totes les opcions anteriors, ja que és gratuït registrar-se i provar-ne alguna. Aquesta seria la millor manera d’esbrinar quina és la que més t’agrada.

Si no teniu ganes de fer-ho, només cal que utilitzeu Constant Contact. Simplifica les coses amb només anar-hi i començar. Constant Contact necessita molt per a un principiant. Per a més informació, consulteu el nostre gegantí article sobre els millors creadors de llocs web.

Preguntes freqüents gratis del creador de llocs web

Hi ha bons creadors de llocs web gratuïts?

Sí! Wix i WordPress són dues opcions excel·lents per als creadors de llocs web gratuïts.

Quin és el creador de llocs web gratuït més fàcil?

El creador de llocs web gratuït d’ús més fàcil és SITE123. Més fàcil no sempre és millor. Wix ofereix la majoria de funcions alhora que és relativament senzill.

Wix és millor que WordPress?

La resposta breu és que no. La resposta més llarga és que pot ser. Si voleu personalitzar el vostre lloc web sense una corba d’aprenentatge sòlida, Wix és millor que WordPress per a vosaltres. WordPress és una immersió profunda en l’edifici de llocs web, mentre que Wix s’assembla molt a l’extrem baix i coqueteja amb la idea de nedar cap al fons.

Wix és realment gratuït?

Wix té una versió gratuïta, però el vostre nom de domini tindrà aquest format: username.wixsite.com/siteaddress. Per utilitzar un domini personalitzat i desbloquejar moltes funcions, haureu de seleccionar un pla de pagament

Com puc obtenir un nom de domini gratuït de Wix?

Un nom de domini gratuït està disponible després de seleccionar un pla de pagament. Encara heu de pagar pel pla Wix, però ofereixen gratuïtament un nom de domini durant un any

Quin és el millor creador de llocs web gratuït per a petites empreses?

Recomanem WordPress per a petites empreses, ja que són més funcions per a pagaments, analítiques i seguiment. Llegiu la nostra crítica sobre petites empreses.

Referències i crèdits d’imatge:

 • MageeWP.com
 • Lloc webSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author