Cel mai bun WordPress Gazduire

imagini care cumpără numărul de site-uri web găzduite pe wordpressWordPress este, cu mâinile în jos, cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) pe internet astăzi.

Aproape 30% din toate site-urile web, de la simple bloguri până la magazine complicate de comerț electronic, folosesc acest cadru CMS pentru a-și marca online.

După cum puteți ghici, WordPress nu a ajuns să domine internetul din greșeală. Acesta este un caz al cremei care se ridică în vârf și rămâne acolo. O combinație între o interfață prietenoasă, abilitatea de a îndeplini aproape orice funcție suplimentară prin intermediul unor pluginuri ale unor terțe părți și o comunitate de utilizatori înfloritoare o fac să fie fără creier.

Când vine vorba de crearea site-ului dvs. web, platforma noastră recomandată continuă să fie doar WordPress și WordPress. Nicio altă opțiune nu se apropie.

Dar înainte să ieși și să creezi acel nou blog minunat, ai nevoie de un plan de găzduire sau nimeni nu o va vedea, dar veverițele care te privesc pe umăr. Din fericire, am ieșit și am testat toate cele mai bune funcții de gazdă WordPress de luni de zile și am adunat o mulțime de date pentru care se realizează cel mai bine. Puteți vedea urmărirea în direct aici. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare în patru pași aici.

Am organizat concluziile noastre chiar aici, inclusiv funcțiile pe care le doriți pentru site-ul dvs. WordPress, așadar să intrăm în el.

Deci, să ne scufundăm în ea:

Contents

1. Kinsta

Cel mai bun gazdă WordPress … Dacă vă puteți permite

logo kinsta

Preț – $ 30 / luna (de bază)
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Caracteristici cheie
 • SSL și CND gratuite
 • Detectare DDoS
 • Firewall-uri hardware
 • Migrații gratuite ale site-ului
 • Serverul cloud Google găzduit
 • Suport tehnic 24/7
 • 2 luni gratis cu plăți anuale
 • 99.99% Garanție de funcționare

PROS

Securitate de top
Interfață intuitivă de gestionare a site-ului

CONS

Nu este o opțiune ieftină

Dacă consultați definiția Premium, probabil că veți găsi Kinsta enumerată în secțiunea de exemple. Deoarece Kinsta este, fără îndoială, un produs premium, cu siguranță, calitatea (și da, și prețul) atestă acest lucru.

Securitate incredibilă ��

Totul despre Kinsta este de vârf securitatea este de departe una dintre cele mai puternice pe care le-am văzut vreodată, iar viteza pe care o oferă este aproape incredibil de rapidă. Securitatea folosește o întreagă gazdă a celor mai actualizate criptări și protocoale. Mai mult, Kinsta monitorizează în mod activ site-ul dvs. în perioadele înalte, ceea ce este, bine, tot timpul. De asemenea, sistemul Kinsta suferă în permanență actualizări și patch-uri, care se întâmplă întotdeauna în liniște în fundal, așa că nu va trebui să vă faceți griji.

Cea mai inovatoare caracteristică este stilul de găzduire Google Cloud. În loc să fie găzduit într-o locație a unui server fizic, utilizarea serverelor cloud online înseamnă că site-ul dvs. poate utiliza numeroasele locații ale serverului Google. Asta da mult mai mare flexibilitate pentru site-ul dvs., permițându-i să fie optimizat rapid și fără efort în cele mai bune locații.

Gestionarea detaliată a site-ului web ��‍��

Kinsta se laudă una dintre cele mai sublime interfețe de gestionare a site-urilor. Este intuitiv, simplu și simplu, dar acest lucru nu sacrifică profunzimea funcțiilor pe care le oferă. O mare parte a infrastructurii este, de asemenea, autonomă, așa că, deși aveți un control deosebit asupra site-ului dvs., nu trebuie să vă faceți griji pentru toate micile negre.

Rapid, sigur și inteligent, deci care este captura? Cred că ai ghicit deja. La 30 de dolari pe lună pentru planul de bază (dar încă restant), Kinsta nu vine ieftin. Acesta nu este un serviciu de găzduire pentru companiile mici care se gândesc, acesta este un serviciu pentru întreprinderile grave în ceea ce privește creșterea lor și care au nevoie disperată de o prezență puternică pe internet. Calitate premium, preț premium.

Există o mulțime de motive pentru a justifica prețul Kinsta și, odată cu aceasta, grijile dvs. de găzduire a site-ului vor fi un lucru trecut.

2. HostPapa (70% reducere)

Reducere de mare valoare disponibilă

logo-ul hostpapa

Preț – 2,95 USD pe lună (Obișnuit 13,99 USD / lună)
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Caracteristici cheie
 • Site-uri nelimitate
 • Înregistrare pe domenii gratuite
 • Stocare SSD nelimitată
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Transfer gratuit de site-uri web
 • CDN gratuit Cloudflare
 • SSL gratuit
 • Panoul de control cPanel
 • Builder gratuit de site-uri web

PROS

Cea mai bună WordPress hosting din Canada
Uptime fantastice și viteze ale site-ului web

CONS

Reînnoirea prețurilor

Opțiunea numărul unu pentru găzduirea WordPress poate părea familiar. HostPapa este cea mai bună alegere în general pentru găzduire web. Cu WordPress, am păstrat același lucru din mai multe motive.

HostPapa oferă doar o valoare prea mare pentru a fi ignorat. Folosim serviciul pentru clienții noștri canadieni, deoarece este pur și simplu cel mai bun serviciu de găzduire canadian pentru WordPress. Nu este doar pentru serviciul lor de oase goale. Este pentru serviciul lor de afaceri. Asta face ca Hosting Canada să se califice și pentru lista noastră de gazduire ieftină.

Cititorii care găzduiesc Canada pot primi o reducere masivă la 2,95 USD pe lună.

Începeți site-ul dvs. cu prețuri reduse făcând clic pe acest link săgeată care indică link-ul cu discount hostpapa pentru cititorii hostingcanada.orgsau doar înscrieți-vă aici pentru a obține reducerea cu aplicația. HostPapa oferă și un domeniu gratuit pentru înscrieri.

Vitezele uimitoare ale site-ului ��

HostPapa excelează cu viteze uimitoare și viteze rapide ale site-ului oferind în același timp asistență 24/7 clienților prin chat live. Nu veți aștepta o jumătate de zi ca alte servicii de găzduire ieftine, deoarece HostPapa nu este în mod normal un serviciu de găzduire ieftin.

Instalarea WordPress cu un singur clic face ca HostPapa să fie fără probleme atunci când vine vorba de serviciile de găzduire pentru WordPress. Acest lucru este valabil mai ales în Canada, deoarece HostPapa este canadian dezvoltat cu centre de date din toată țara.

Majoritatea oamenilor pornesc cu cel mai ieftin plan disponibil la începerea unui serviciu. HostPapa își oferă nivelul intermediar la același preț ca și pachetul lor de pornire pentru cititorii de găzduire Canada (Așa este, un upgrade gratuit). Iată ce te oferă acel nivel intermediar cu HostPapa.

3. Hostinger

Cel mai bun gazdă WordPress ieftin

hostinger-logo

Preț – 0,99 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,91%
Timpul mediu de încărcare 389ms

Caracteristici cheie
 • 10 GB spațiu pe disc
 • 100 GB lățime de bandă
 • Cont de e-mail de afaceri
 • 99.9% Garanție Optime
 • 24/7/365 Asistență pentru clienți
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 1-Faceți clic pe Installer

PROS

Cea mai accesibilă gazdă WordPress

CONS

Nu oferă SSL gratuit

Când a venit vorba de hostingul WordPress, Hostinger a decis că ofertele de găzduire de pe piață ar putea fi îmbunătățite. În primele zile ale companiei, Hostinger a observat că piața de găzduire era plină de concurenți care ofereau propuneri de valori extrem de similare într-o gamă de prețuri strânsă.

Preț scăzut ��

În multe cazuri, opțiunile actuale de găzduire WordPress disponibile pentru dvs. sunt aproape identice de la concurent la concurent. Când Hostinger a decis să sară în comunitatea de găzduire, în loc să facă același lucru exact ca și celelalte companii de hosting WordPress, a decis să ofere un serviciu competitiv la un preț mult mai mic. Aceasta este o veste bună pentru tine, consumator.

Prima dată când l-am văzut pe Hostinger, datorită sumelor de bani pe care le-au încărcat, le-am anulat ca o soluție proastă de găzduire WordPress. Aceasta a fost o greșeală uriașă și gândurile pe care nu le-am fi putut fi mai departe de adevăr. Hostinger oferă cea mai mare valoare în spațiul de găzduire WordPress și nici măcar nu este aproape.

Tone de Freebies ��

Prețul Hostinger va fluctua între 0,99 USD pe lună până la 2,15 USD pe lună în mod semi-regulat – cea mai accesibilă gazdă WordPress din această listă. Puteți bloca acest preț timp de 48 de luni. Este vorba de patru ani de găzduire cu 70 de dolari, în orice fel îl schimbi.

Concluzia este dacă căutați să economisiți o mulțime de bani atunci când vine vorba de găzduirea site-ului dvs. WordPress cu viteză și timp de funcționare excelent, atunci nu căutați mai departe de Hostinger. Chiar și cu cel mai mic nivel disponibil, primiți o garanție de returnare de 30 de zile, un domeniu gratuit și un SSL gratuit.

4. Siteground

Cea mai bună alegere generală pentru întreprinderile mici și persoane fizice

Siteground-logo

Începând de la 3,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

Caracteristici cheie
 • Builder gratuit de site-uri web
 • Suport 24/7
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Conturi de e-mail gratuite
 • Traficul neschimbat
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Backup zilnic gratuit

PROS

SSL gratuit
Suport tehnic excelent

CONS

Prețul este mai mare a doua oară

Rolă de tambur, vă rog. Este momentul în care ați așteptat. Fără alte detalii, vă vom sugera să luați în considerare SiteGround ca gazdă web WordPress. Este, până la urmă, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress.

Am folosit acest serviciu de ani buni cu proprii clienți și continuăm să facem acest lucru. De ce? Pentru că prețul este corect și ne plac. Ne plac foarte mult.

La 3,95 USD pe lună, te va costa cu un dolar mai mult decât reducerii adânci, care îți vor oferi un plan de oase goale și te vor omorî încet cu taxe de actualizare.

SiteGround oferă o fiabilitate robustă 99,95% uptime, suport tehnic 24/7 și menținere, SSL gratuit, instalări cu un singur clic, și – pentru banii noștri – este cea mai bună alegere pentru începători, grație unui tablou de bord simplu-mort. ��

5. Gazduire WPX

Scump, dar demn de fiecare cent

găzduire wpx pentru logo-ul wordpress

Începând de la 20,83 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,5%
Timp mediu de încărcare de 601ms

Caracteristici cheie
 • 5 site-uri
 • 10 GB stocare
 • Lățime de bandă de 100 GB
 • CDN de mare viteză și personalizate
 • Migrații de site nelimitate
 • Backupuri manuale
 • Protecție DDoS
 • Scanarea și eliminarea programelor malware
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • 99.95% Garanție de funcționare

PROS

Aproape fără opriri

CONS

Una dintre cele mai scumpe gazde

WPX Hosting ar fi probabil mai ridicat pe lista noastră dacă ar fi mai puțin costisitor.

Începând de la 20,83 USD pe lună, cu prețuri anuale și ajungând la 25 de dolari pe lună, dacă este plătit lunar, este unul dintre cele mai scumpe gazde web de acolo. Cu toate acestea, serviciile lor sunt cu adevărat stelare, iar recenziile clienților confirmă acest fapt.

WPX-Hosting-Review-Tarifarea

Dacă aveți un buget enorm și intenționați să mențineți un număr foarte mare de site-uri web pentru o perioadă foarte lungă de timp, aceasta ar putea fi alegerea pentru dvs. Oferte de găzduire WPX viteză mare, suport în direct 24/7, iar perioadele de oprire sunt aproape inexistente.

6. Motor WP

Rapid. De încredere. Scump.

logo-ul principal al motorului wp

Începând de la 35 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,5%
Timp mediu de încărcare de 601ms

Caracteristici cheie
 • 25.000 de vizite pe lună
 • 10 GB stocare
 • 50 GB Lățime de bandă pe lună
 • 35+ Teme StudioPress
 • Site-uri transferabile
 • PHP 7.2 Gata
 • CDN global
 • Certificate SSL automatizate

PROS

Partea de sus a liniei de asistență
Copii de rezervă zilnice

CONS

Opțiune la prețuri ridicate

Pe locul trei pe lista noastră de cele mai bune servicii de găzduire WordPress, avem WP Engine. Are uptime excelentă, suport 24/7 care este de top și back-up-uri zilnice. Dacă doriți să cheltuiți cât mai mulți bani pe un serviciu excelent – aceasta este cea mai bună alegere pentru dvs..

Numai băieți mari ��

După cum puteți vedea din planul de prețuri de mai jos, WP Engine este o opțiune excelentă pentru companii, companii uriașe și alți clienți mari de wordpress.

wp-motor-stabilire a prețurilorÎn orice caz, calitatea WP Engine nu ar putea fi mai ridicată.

7. Gazduire A2

Viteză mare și timp de încărcare redusă

Începând de la 3,92 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,5%
Timpul mediu de încărcare 601ms

Caracteristici cheie
 • 5 baze de date
 • Depozitare nelimitată
 • Transfer nelimitat
 • Panoul de control cPanel
 • SSL și SSD gratuite
 • Transfer gratuit și ușor de site
 • Oricare Garanție de înapoiere a banilor

PROS

Opțiune de încredere

CONS

Server turbo disponibil numai în planuri mai scumpe

A2 Gazduire este următoarea noastră alegere și este foarte similară cu cea mai bună alegere a noastră. A2 Gazduire vine cu toate clopotele și fluierele în timp ce sare cu un preț lunar de 3,92 USD.

Turbo ��

Chiar dacă este atât de ieftin, A2 Gazduire oferă un serviciu de încredere perioade de oprire reduse și latență. Dacă optați pentru oferta Turbo, care costă 9,31 USD / lună, planurile dvs. devin nelimitate și viteza dvs. este o prioritate pentru serverele lor.

Acest lucru face ca A2 Hosting să fie o opțiune fantastică pentru cei care doresc să construiască doar câteva site-uri web, dar să le păstreze cu mare atenție.

A2 Gazduire oferă un suport excelent și un număr de uptime la 99,91%. Indiferent dacă vă aflați la Vancouver sau la Toronto, veți fi la fel de mulțumiți ca și performanțele companiei.

8. Bluehost

Cea mai bună alegere pentru începători

logo-ul bluehostÎncepând de la 3,92 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,5%
Timpul mediu de încărcare 601ms

Caracteristici cheie
 • 50 GB stocare SSD
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Certificat SSL gratuit
 • Performanță standard
 • 1 Domeniu
 • 5 Domenii parcate
 • 25 Sub Domenii

PROS

Recomandat de WordPress

CONS

Nu este cel mai de încredere

Aproape despre toată lumea – inclusiv bunicul tău care nu face altceva decât să joace bingo online – a auzit de Bluehost. Nici cel mai rapid, nici cel mai fiabil, nici cel cel mai ieftin serviciu de găzduire acolo (aproape …). Dar, cel mai popular și mai multe dintre un jack de toate tranzacțiile de tip gazdă.

Recomandat de WordPress în sine, Bluehost a existat încă de pe vremuri. Este viteza este foarte bună, timpul de funcționare este mai mare de 99,5% și este ieftin de murdărie. Chiar și cel mai scump plan al acestora costă mai puțin decât cea mai mică opțiune a unor gazde, WPX Hosting, de exemplu.

După ce am analizat „ole BH pentru câteva 14 luni ciudate, ne-am propus să fim de acord cu WordPress: este un serviciu excelent de găzduire pentru întreprinderile mici și bloggerii noi.

planul de prețuri bluehost

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web care să fie prietenos pentru începători, oferă o mulțime de caracteristici de care se pot bucura principalii și nu vă vor restrânge bugetul – vă recomandăm Bluehost ca serviciu de găzduire WordPress.

Ghid de cumpărare gazduire WordPress

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa despre diferite companii de găzduire web este că prețurile variază de la mai puțin de un dolar pe lună pentru reducere profundă de găzduire partajată până la 100 USD sau mai mult pentru un pachet dedicat.

Ar fi inteligent să aveți un sens în avans despre cât de mult aveți nevoie în calea de a găzdui spațiu și viteza de procesare înainte de a decide asupra unui pachet. Există o mare diferență între ceea ce aveți nevoie pentru un blog personal sau un site web pentru întreprinderi mici și cele ale unui magazin de comerț electronic complet sau site web intensiv de streaming. Site-urile cu trafic ridicat vor avea nevoie de mai multe resurse decât altele.

Vestea bună este că poți începe mic cu un plan mai ieftin și extindeți-vă într-unul mai robust pe măsură ce nevoile dvs. cresc. Cu excepția cazului în care intenționați să aveți peste 6.000 de vizite lunare pe web de la început, nu este necesar să începeți nici cu un VPS, nici cu un plan dedicat de găzduire.

Planurile de găzduire web la nivel de intrare sunt de obicei din varietatea partajată, ceea ce înseamnă că resursele serverului sunt partajate la mulți clienți prin utilizarea unei singure adrese IP.

Nu este nimic în neregulă cu această idee. Este destinat pentru site-uri web cu resurse reduse și permite gazdei să încarce mai puțin pe lună, deoarece este mai mult dintr-o resursă comunală. Problema este că există unele riscuri grave de securitate.

Caracteristici pentru care trebuie să vă uitați:

Dar înainte de a vă înscrie cu cel mai mic gazduire web lunară de câine mort pe care îl puteți găsi, ar trebui să vă dați seama că există anumite caracteristici care fac unele gazde mai bune decât altele atunci când vine vorba de un site web WordPress.

Iată care sunt cele mai importante lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o gazdă WordPress:

 • Aveți nevoie de SSL inclus pentru a lua plăți
 • Puteți migra un site web către sau de la gazdă?
 • Sunt incluse copii de rezervă gratuite?
 • Garanție ridicată, trebuie să depășească 99%
 • Unde sunt localizate centrele de date?
 • Serviciu clienți 24/7 și asistență tehnică
 • Instalare ușoară WordPress
 • Securitate sporită

Companiile gazdă web pe care vă recomandăm să le utilizați cu un site WordPress acoperă cea mai mare parte a acestor elemente și aruncă câteva altele pentru lovituri.

Să săpăm un moment și să ne asigurăm că înțelegeți ce înseamnă fiecare dintre aceste funcții înainte de a continua. (Nu vă faceți griji. Va fi nedureros și într-o bună zi veți fi bucuroși că ați luat timpul.

Protecție securizată a soclurilor (SSL)

Secure-SSLDeși nicio gazdă web credibilă nu ar nega nevoia de a avea SSL instalat împreună cu site-ul dvs., reducerii adânci (mai puțin de o sumă pe lună) tind să vrea să vă încaseze de la 60 la 80 USD pe an pentru protecție.

Tu ar trebui alegeți întotdeauna un gazdă care îl oferă gratuit. Nu vă faceți griji. Ei sunt acolo.

Realitatea este că SSL este acum considerat un nivel standard de securitate pentru toate site-urile web. Oricine încearcă să-ți spună că este un nou upgrade nemaipomenit este plin de baloney. În primele zile ale internetului, a fost creat pentru a crește securitatea pentru plățile online.

Probabil ați văzut simbolul de blocare verde în partea de sus a unei pagini web sau cuvântul „securizat” în fața adresei URL. Aceasta este tehnologia SSL în acțiune. Creează un fel de tunel între persoana care efectuează o plată și procesorul de card de credit sau debit și protejează toate informațiile care trec între ele, ceea ce este un lucru bun.

Ideea de SSL a devenit atât de omniprezentă în zilele noastre, încât Google va clasifica site-ul dvs. mai puternic în rezultatele căutării dacă utilizați SSL. Asta în sine ar trebui să fie suficient pentru a vă convinge cât de critic este.

Totuși, așa cum am spus, nu este necesar să plătiți acest lucru atunci când atât de multe gazde web le oferă gratuit. Serios. Nici nu vă gândiți să mergeți fără SSL, dar nu vă pierdeți banii plătiți pentru asta.

Probabil va trebui să migrezi în cele din urmă

Nu, asta nu înseamnă că va trebui să extrageți rădăcini și să vă mutați într-o țară diferită de dragul site-ului dvs. Web …

Ești bine unde ești, dar uneori acolo va trebui să vă mutați site-ul dvs. web de la o gazdă la alta (sau chiar pe aceeași gazdă, dar mapat într-un domeniu diferit.)

Nu este neapărat o sarcină oneroasă, dar poate fi enervant și pare prea tehnic dacă nu ați făcut-o niciodată. Practic, este doar o problemă de a comprima toate fișierele / media / plugin-urile / setările și de a le transfera prin FTP în noua locație.

Când va veni momentul să migrezi un site web, nu vei dori să îl poți face fără taxă suplimentară, plus să poți să ceri și să primești ajutor tehnic dacă ai probleme. Unele gazde (cum ar fi SiteGround, gazda noastră web preferată) sunt bucuroși să vă ajute cu procesul; alții sunt înclinați să perceapă suplimentar pentru servicii. Evident, credem că prima este mai bună.

Copii de rezervă gratuite

un computer care susține un harddriveÎn lumea digitală, copierea de siguranță a site-ului dvs. web ar trebui să fie la fel de a doua natură ca să vă îmbrăcați dimineața hainele – faceți asta în continuare, nu-i așa??

Concluzia este că nu ar trebui să ai niciodată încredere în internet să nu ajungi să abordezi capricios site-ul tău în uitare cibernetică care să nu fie auzită din nou. Tu am nevoie de program de backup obișnuit, și ar trebui să fie gratuit.

Există o mulțime de plugin-uri WordPress care pot face acest lucru în mod automat în spatele scenei, fără alte acțiuni din partea dvs. decât să îl configurați în primul rând.

O gazdă web bună va oferi copii de rezervă gratuite și toate cele mai recomandate gazde. 

Unul care nu este chiar atât de bun îl va folosi ca o îmbunătățire a planului tău de găzduire. În general, supărarile sunt enervante și o strângere evidentă de bani. Nu ne place. 🙁 🙁

Optime Vs. downtime

uptime vs timpul de oprireUptime se referă la acele momente în care site-ul dvs. web este online și accesibil oricui. Timpul de oprire înseamnă că este indisponibil din cauza unei erori sau a unei defecțiuni din partea persoanelor care rulează serverul – și anume, gazda dvs. web.

Dacă aveți o durată de funcționare 100%, înseamnă că site-ul dvs. nu se va reduce niciodată.

Ar fi frumos … dar probabil nu este realist. În lumea performanțelor reale ale serverului, datorită concedierilor sistemului și controlului calității, o gazdă decentă web ar trebui să poată atinge cel puțin 99% timp de funcționare.

Cu cât pot ajunge mai aproape de 99,9% cu atât mai bine.

Unde în lume este Datacenterul tău?

imagine care prezintă un centru de dateCentrul de date asociat cu pachetul dvs. de găzduire este locul unde se află serverul fizic. Deoarece toate fișierele dvs. web sunt localizate pe server, ar trebui să aibă sens ar trebui să alegeți unul dintre cei mai apropiați de dvs..

Viteza, fiabilitatea și timpul de funcționare al site-ului dvs. vă vor mulțumi mai târziu.

Deși poate părea că distanța fizică nu ar trebui să facă o diferență pe internet, realitatea este că da. Când datele trebuie să curgă înainte și înapoi de pe un server la jumătatea lumii, va exista un mic, dar vizibil decalaj în accesarea site-ului dvs..

Deși acest lucru nu poate fi o problemă de realizare sau de pauză, o gazdă web cu centre de date în diverse locații ar fi un punct în favoarea lor.

Securitate suplimentară

wordpress sigurExistă moduri o gazdă web bună vă poate ajuta să vă protejați site-ul de hackeri și alte fapte bune. În primul rând, ar trebui să solicite să utilizați întotdeauna o parolă complexă.

Dacă mai mergeți cu o oarecare variantă de „parolă1234”, să fim primii care vă spun că veți fi hacked și probabil mai devreme decât mai târziu.

Există programe care stau acolo și încearcă să intre în site-ul dvs. prin forța brută, generând milioane de posibile combinații de parole până când în cele din urmă ajunge cu cea potrivită.

O gazdă web de înaltă calitate monitorizează toate site-urile client pentru încercări de hacking și vă va anunța în cazul în care se întâmplă. Această atenție la securitatea suplimentară devine și mai critică dacă luați plăți pentru bunuri sau servicii digitale sau fizice.

Nu doriți să fiți următorul furnizor care permite infractorilor să acceseze informațiile private ale unui client.

Suport multi-canal excelent

O listă de întrebări și răspunsuri parcate pe o pagină de întrebări frecvente undeva nu este considerată asistență pentru clienți. Serviciul clienților și asistența tehnică exactă, în timp util, este o afacere importantă pentru alegerea unei gazde web și ar trebui să fie și pentru dvs..

A personalul de asistență real este format din angajați care cunosc sistemele și pot rezolva problemele prin telefon, e-mail sau chat.

În aceste zile, prea multe companii externalizează în continuare această caracteristică critică pentru centrele de apel din India sau Filipine.

Nu avem nimic împotriva acelei țări fine, dar avem o mare problemă cu externalizarea acestei sarcini. Ar trebui să poți să ridici telefonul și să vorbești cu un angajat al companiei live într-o perioadă rezonabilă de timp. Sfarsitul povestii.

Instalare cu un singur clic

un clickMajoritatea gazdelor credibile au simplificat procesul de instalare a WordPress în sensul că, literalmente, oricine are un coeficient de coeficiență chimică mai mare decât cel al unei tomate ar trebui să poată realiza acest lucru.

Nu este nicio jignire pentru roșiile care citesc acest lucru. 

Căutați o aplicație în tabloul de bord al planului dvs. de găzduire numit Softalicious. Unul – sau câteva – face clic și ați terminat. Și în cazul în care sunteți un cap de tomate și aveți nevoie de ajutor, personalul de asistență ar trebui să fie încântat să finalizeze instalarea fără să vă distrați.

Concluzia este că introducerea unei instalări WordPress pe domeniul dvs. ar trebui să fie ușor la fel de plăcintă.

WordPress Gazduire: Întrebări frecvente

Aveți nevoie de un site de găzduire pentru WordPress?

Există opțiunea de a găzdui pe WordPress.com – cu toate acestea, de obicei este mai bine să mergeți cu un site gazdă terț, deoarece este mai ieftin și oferă o valoare mai mare în majoritatea cazurilor.

Pot găzdui un site WordPress oriunde?

Nu oriunde – ci toate serviciile de hosting de top. Utilizarea unui serviciu de găzduire de top vă permite, de obicei, să utilizați WordPress gratuit.

Care este diferența dintre WordPress.com și WordPress.org?

WordPress.org este o platformă care este găzduită de sine stătătoare pe o platformă de găzduire aleasă anterior pentru a crea și gestiona un site web. Aceasta este versiunea acoperită în acest articol. WordPress.com este similar, dar este găzduit pentru tine și proiectat ca un constructor de site-uri pentru o ușurință de utilizare.

Care gazduire este cea mai potrivita pentru WordPress? Linux sau Windows?

Tot ce înseamnă este ce sistem de operare rulează pe serverele pe care le folosește compania. Linux este cel mai popular pe servere, de aceea are mai multe funcții, iar majoritatea designerilor web preferă găzduirea web bazată pe Linux. Singura dată când Windows ar avea sens este dacă există aplicații specifice pentru Windows care trebuie utilizate.

WordPress are propriul său găzduire?

Oferă propriul său găzduire la WordPress.com, dar vă sugerăm să folosiți WordPress.org și să folosiți un serviciu de hosting de la terți.

Cel mai bun WordPress Gazduire? Recapitulăm

În ultima analiză, nu puteți greși cu niciuna dintre aceste opțiuni. Dacă nu puteți alege în mod absolut, aruncați o monedă, sunteți indecisi. Nu există niciun răspuns greșit aici.

Pentru mai multe informații despre alegerea celei mai bune gazde web – WordPress sau altfel – aruncați o privire la ghidul nostru pentru cele mai bune gazduire web din Canada. Am petrecut ultimele 17 luni cumpărând, testând și examinând fiecare gazdă web canadiană importantă … și apoi am compilat rezultatele (deci nu trebuie).

Referințe și credite de imagine:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • TipsAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificate.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author