Cele mai bune servicii de gazduire VPS din 2020 (care sunt rapide și de încredere?)

Cel mai bun hosting VPS

Gazduirea VPS este un nume care sună în mod misterios pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web, iar la prima vedere, nu explică foarte bine ceea ce primești atunci când îl cumperi.

Iată tot ce trebuie să știți despre găzduirea VPS, plus 8 dintre cele mai bune servicii VPS de pe piață chiar acum:

Dar mai întâi, ce este gazduirea VPS?

VPS înseamnă Virtual Private Server:

 • „Privat” înseamnă că obțineți toate resursele serverului alocate în mod privat. Nu partajați aceste resurse cu alți clienți.
 • „Virtual” înseamnă că serverul dvs. nu este o mașină separată, ci rulează ca o configurație virtuală pe un server mai puternic. Acest server „părinte” poate avea mai multe mașini virtuale în funcțiune.

… Și care sunt avantajele găzduirii VPS?

Există două avantaje principale ale găzduirii VPS.

 • Prima dintre ele este că configurația VPS garantează, în general, stabilitatea. Resursele serverului vi se alocă singuri, ceea ce înseamnă că nu sunteți imuni la ceea ce fac alți utilizatori cu serverele lor.
 • Obțineți acces root și control complet al serverului. Puteți alege software-ul pe care îl veți instala pe server și apoi puteți configura software-ul oricum doriți (în termen de motiv). Acest lucru vă permite să potriviți configurația serverului dvs. cu aplicația / site-ul dvs. web.

În general, găzduirea VPS este o soluție excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de resurse dedicate serverului și personalizare nelimitată.

Mai jos este o listă cu 8 cele mai bune servicii de găzduire VPS (gestionate și neadministrate). Am comparat performanța, prețul și caracteristicile acestora.

1. Web Liquid – VPS cel mai rapid gestionat (15 USD / lună)

Gazduire web nor lichidPlanurile încep de la 15,00 USD / lună

Pro site-uri web lichide:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ Echilibrator de sarcină, adresă IP dedicată
+ Copii de rezervă zilnice, protecție DDoS
+ Suport 24/7 prin telefon, e-mail, chat
+ Cloudflare CDN, SSL gratuit
Conturi web lichide:
– Creștere mare a prețurilor dacă doriți să plătiți lunar

Liquid Web a fost cunoscut în industria de găzduire web pentru gama largă de oferte de găzduire. Au totul, de la setări optimizate la prețuri accesibile pentru magazine online mici și site-uri WordPress, până la servere la nivel de întreprindere care merg pentru mii de dolari.

Planurile lor de găzduire VPS în cloud se află undeva între prețuri. În plus, acestea oferă un timp de funcționare excelent la 99,99% și timpi de încărcare excepționali de ~ 400 ms.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

292 msViteza medie

100%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-lquidwb-cloud.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

Liquid Web își administrează propria infrastructură de găzduire și are cinci centre de date – doi dintre ei în SUA, precum și la Londra, Amsterdam și Sydney.

Setările VPS sunt gata să se ocupe de orice le-ai putea arunca în termeni de trafic și oferă o integrare ușoară cu Cloudflare CDN și Akamai. Există, de asemenea, protecție DDoS, un echilibru de încărcare cloud, straturi de protecție a serverului și evaluare a vulnerabilității.

Acesta este un VPS complet gestionat care vă oferă copii de zi cu zi și migrații gratuite ale site-urilor (la cerere).

Nu în ultimul rând, dacă aveți nevoie de asistență pentru a configura lucrurile, asistența este disponibilă 24/7. Acestea fiind spuse, este posibil să fiți nevoit să așteptați un pic pentru a răspunde chat-ul live.

Prețuri

Liquid Web oferă pachetele sale de găzduire VPS de la 15 USD / lună dacă plătiți doi ani înainte. Plata lunară este de 59 USD, ceea ce reprezintă o creștere considerabilă. Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 2 GB RAM
 • 2 vCPU
 • 40 GB spațiu pe disc de SSD (SSD)
 • 10 TB lățime de bandă
 • Execută Linux

Merită să subliniem că Liquid Web folosește InterWorx ca panou de control pentru gazduire. Deși funcțional, este o soluție mai puțin populară și, astfel, îți poate crește curba de învățare. Dacă doriți să folosiți ceva mai familiar – cum ar fi cPanel sau Plesk – acestea sunt de asemenea disponibile, dar vin cu o taxă suplimentară.

Gazduirea pe serverele Windows este de asemenea posibilă și începe de la 54 USD / lună atunci când plătiți timp de doi ani înainte.

Liquid Web nu oferă rambursări pentru planurile VPS.

VPS accesibil, rapid și fiabil pentru găzduirea unuia sau mai multor site-uri web

2. ScalaHosting – VPS cel mai ieftin gestionat (9,95 USD / lună)

Scala VPS revizuirePlanurile încep de la 9,95 USD / lună

Pro Scala VPS:
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ Migrații gratuite pentru site-uri nelimitate
+ Bună scalabilitate
+ Copii de rezervă zilnice, sistem de securitate SShield
+ Adresa IP dedicată
+ Cloudflare CDN
+ Suport 24/7
Contra Scala VPS:
– Certificat SSL plătit separat

Scala Hosting a fost înființată în 2007 – ceea ce este relativ recent prin standardele industriei de găzduire – cu scopul de a face gazduirea VPS accesibilă oricui. În aceste zile, acestea oferă diferite tipuri de găzduire, dar setările lor VPS rămân a fi pilotul.

Scala vă oferă o garanție de 99,99%. Cu toate acestea, în practică, acest număr este puțin mai mic în conformitate cu configurațiile testului nostru. Timpurile de încărcare sunt satisfăcătoare.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

897 msViteza medie

99,98%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-scla-vps.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

Scala administrează propria infrastructură de găzduire cu două centre de date: unul în SUA (Dallas) și unul în Europa (Bulgaria).

Planurile de găzduire VPS sunt scalabile și vă permit să configurați mașina dvs. până la un nivel cu adevărat granular. De exemplu, puteți alege câte nuclee de procesor, RAM și spațiu de stocare SSD aveți nevoie – independent unul de celălalt.

Configurația este, de asemenea, complet gestionată, oferă migrații nelimitate pe site și sistemul propriu de protecție SShield Security de la Scala.

Asistența este disponibilă 24/7 prin chat live. De asemenea, se laudă cu timpul de răspuns al biletelor, în medie, în intervalul de 15 minute.

Serverele Scala rulează un panou de management personalizat numit SPanel. La suprafață, pare să fie doar o piele peste cPanel, deci nu există nicio curbă de învățare.

Prețuri

Așa cum am menționat, acest furnizor VPS oferă găzduire în mai multe configurații diferite, în plus puteți construi personalizat serverul pentru a se potrivi exact cu nevoile dvs. La nivel de intrare, planurile lor VPS pornesc de la 9,95 USD / lună atunci când sunt plătiți timp de trei ani în avans (12 USD atunci când sunt plătiți lunar). Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 2 GB RAM
 • 1 nucleu al procesorului
 • 20 GB spațiu pe disc SSD

Lățimea de bandă este dezvăluită. SSL este plătit separat și începe de la 30 USD / an.

Există o garanție de returnare de 30 de zile.

VPS gestionat cel mai ieftin, cu performanțe fiabile

3. HostGator – Cele mai multe VPS nelimitate (19,95 USD / lună)

Recenzie HostGator VPSPlanurile încep de la 19,95 USD / lună

Pro HostGator:
+ Aproape 100% uptime
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ Două adrese IP dedicate
+ Copii de rezervă săptămânale, protecție DDoS
+ Suport 24/7 prin telefon, chat
Contra HostGator:
– Fără cPanel inclus în prețul de bază
– Taxe mari de reînnoire

HostGator este una dintre cele mai cunoscute companii de găzduire de acolo. Acestea oferă câteva tipuri de găzduire, acționează ca un registrator de domenii și au propriul instrument de construire a site-urilor personalizate.

Timpul de funcționare este excelent, pe care îl puteți vedea în datele noastre de testare de mai jos, dar timpii de încărcare ar putea fi mai buni, cu cele actuale așezate deasupra marcajului de o secundă.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

1064 msViteza medie

99.77%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-hstgtr-vps.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

HostGator are două centre de date în SUA: în Utah și Texas.

Specificațiile serverului sunt bune pentru preț și oferă mai multă flexibilitate decât o configurare de hosting de server partajată. Obțineți acces complet la rădăcină, ceea ce înseamnă că puteți face aproape orice doriți cu serverul dvs..

Există o configurație de disc RAID 10, backupuri săptămânale în afara site-ului și migrații gratuite nelimitate cPanel-to-cPanel (plus 90 de migrații personalizate).

Asistența este disponibilă 24/7. Personalul este de ajutor, va lua timp suplimentar pentru a vă analiza configurația și pentru a remedia lucrurile pentru dvs..

Prețuri

HostGator oferă opțiunile VPS pentru găzduire de la 19,95 USD / lună, atunci când este plătit timp de trei ani în avans (29,95 USD atunci când este plătit lunar). Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 2 GB RAM
 • 2 nuclee de procesor
 • 120 GB spațiu pe disc
 • 1,5 TB de lățime de bandă

Există însă două costuri ascunse. În primul rând, serverul dvs. nu are panou de control. Având instalat cPanel este încă 10 dolari / lună. În al doilea rând, reînnoirile sunt de 79,95 USD / lună.

Există o garanție de returnare de 45 de zile.

Cel mai mare furnizor VPS nelimitat

4. Bluehost VPS – 18,99 USD / lună (gestionat)

Bluehost vps recenziePlanurile încep de la 18,99 USD / lună

Proveni Bluehost:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ Adresa IP dedicată
+ Copii de rezervă zilnice, protecție DDoS
+ Modulul de control al accesului
+ Nume de domeniu gratuit pentru primul an
+ Suport 24/7 prin telefon, chat
Conturi Bluehost:
– Centre de date numai în SUA

Bluehost are o selecție plăcută de opțiuni de găzduire în ofertă și acoperă aproape toate părțile pieței – de la servere partajate ieftine la servere dedicate complet capabile. Oferta lor VPS se află undeva la mijloc, oferind un echilibru bun de caracteristici.

În ceea ce privește timpul de funcționare, Bluehost VPS se așează confortabil la 99,99%. Timpurile de încărcare sunt de asemenea bune la aproximativ 750 ms, pe baza datelor noastre.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

662 msViteza medie

100%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-bluhst-vps.com / Online din februarie 2020 / Vezi statistici complete

Bluehost își folosește propria infrastructură de server / mediul de găzduire, dar nu sunt foarte clare cu privire la locațiile centrului de date sau la câte dintre ele există.

Bluehost oferă tot ceea ce ar trebui să aibă o gazdă VPS modernă, inclusiv acces la root, tehnologii moderne precum OpenStack și KVM, resurse garantate și alocare dinamică a resurselor.

Există, de asemenea, alte caracteristici originale, cum ar fi furnizarea instantanee și un modul excelent de control al accesului (puteți oferi altor persoane acces la părți din contul de găzduire). Gestionarea serverului dvs. se face printr-un panou de control îmbunătățit al lui Bluehost, care este construit pe partea de sus a cPanel. Dispune de instrumente speciale pentru managementul VPS și controlul WHM.

Asistența este disponibilă 24/7 și veți primi asistența și atenția de care aveți nevoie.

Prețuri

Planurile de găzduire Bluehost VPS încep de la 18,99 USD / lună (la un contract pe trei ani). Reducerea duratei contractului crește prețul (lunar, este de 29,99 USD). Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 2 GB RAM
 • 2 nuclee de procesor
 • 30 GB spațiu pe disc SSD
 • 1 TB de lățime de bandă
 • 1 adresă IP

Bluehost include, de asemenea, câteva bonusuri utile precum o adresă IP dedicată, un nume de domeniu gratuit pentru primul an și un certificat SSL gratuit.

Prețul de reînnoire este de 29,99 USD / lună. Bluehost oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

5. InMotion VPS – 22,99 USD / lună (gestionat)

InMotion vps revizuirePlanurile încep de la 22,99 USD / lună

Pro InMotion:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ 3 adrese IP dedicate, SSL gratuit
+ Protecție DDoS
+ Asistență 24/7 prin apeluri gratuite, e-mail, chat
Contra InMotion:
– Preț mai mare de reînnoire

Ceea ce iese în evidență în ceea ce privește InMotion Hosting sunt toate unghiurile pe care le iau în industria de gazduire web. Nu numai că oferă servicii de găzduire, dar oferă și oferte adaptate pentru freelanceri, proprietari de agenții și revânzători. Practic, indiferent cine ești și ce vrei să faci hostingul tău, InMotion Hosting va avea ceva pentru tine.

Acestea oferă două tipuri de găzduire VPS: gestionate și neadministrate. Aici, ne vom concentra asupra configurațiilor gestionate, deoarece acest lucru este cel mai probabil să aleagă majoritatea oamenilor.

Conform testelor noastre, timpii de încărcare sunt foarte buni, la aproximativ 500 ms. Totuși, timpul mediu de funcționare ar putea fi ceva mai bun, în prezent – la 99,97%.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

361 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-inmot-cloud.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

InMotion Hosting are două centre de date proprii: unul în Los Angeles și celălalt în Washington, D.C..

InMotion Hosting, cu siguranță, nu dezamăgește când vine vorba de funcții. Toate conturile sunt dotate cu un tablou de bord îngrijit care vă arată consumul de resurse; obțineți acces root, copii de rezervă programate și acces la conturi de e-mail sigure.

Există, de asemenea, un transfer gratuit de migrare a site-ului web – la cerere prin intermediul unui bilet de asistență. Mai presus de asta, fiecare cont primește două ore de timp dedicate cu un administrator de sistem T3 ca parte a lansării asistenței InMotion.

Asistența clienților este disponibilă 24/7. Agenții de asistență sunt din SUA și îi puteți contacta prin intermediul liniilor de telefon fără taxă, prin e-mail și prin chat live.

Prețuri

Planurile de gazduire cloud VPS gestionate la InMotion pornesc de la 22,99 USD / lună (la un contract de trei ani). Plata de la lună la lună este de 54,99 USD. Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 4 GB RAM
 • 75 GB spațiu pe disc SSD
 • 4 TB de lățime de bandă

InMotion Gazduire include, de asemenea, 3 adrese IP dedicate, SSL-uri gratuite (oricât de multe ar putea avea nevoie), un domeniu gratuit și o licență cPanel Admin 5.

Reînnoirile costă 64,99 USD / lună. Există o garanție de returnare de 90 de zile.

6. V2 Gazduire A2 – 25 USD / lună (gestionat)

A2Hosting revizuire vpsPlanurile încep de la 25,00 USD / lună

A2 Gazduire Pro:
+ Site-uri web nelimitate
+ Complet gestionat
+ 2 adrese IP dedicate, SSL gratuit
+ Protecția KernelCare și DDoS
+ Suport 24/7 prin telefon, e-mail, chat
+ În orice moment, garanție de returnare a banilor
Contra de gazduire A2:
– Avg lent. timp de încărcare

A2 Hosting este o altă companie din listă care încearcă să răspundă diferitelor tipuri de clienți și nevoi. Veți găsi mai multe tipuri de setări de găzduire în linia lor (cum ar fi găzduirea WordPress sau comerțul electronic) și multe dintre acestea au și configurații diferite.

Selecția VPS oferă doar trei tipuri principale de configurare: acces neadministrat, administrat și gestionat + root (numit Core VPS).

Timpul de funcționare este foarte bun, la 99,99%, dar timpii de încărcare sunt puțin subestimați – în prezent la aproximativ 1,2 s conform datelor noastre.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

1134 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-a2hsting-cloudvps.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

A2 Hosting administrează propria infrastructură de găzduire cu centre de date din SUA (Michigan și Arizona), Amsterdam și Singapore.

Configurarea serverului VPS la A2 Hosting este prietenoasă pentru dezvoltatori, oferindu-vă acces la cPanel plus toate tehnologiile și platformele software populare. Toate acestea beneficiază de instalări și actualizări gestionate. Securitatea și copiile de rezervă ale serverului sunt gestionate și pentru dvs..

Asistența clienților este disponibilă 24/7. A2 este foarte încrezător în calitatea asistenței lor, numindu-le Guru Crew Support.

Prețuri

A2 oferă serverele sale virtuale de la 25 USD / lună la un contract de doi ani. Plata lunară este de aproximativ 61 USD. Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 4 GB RAM
 • 4 nuclee de procesor
 • 75 GB stocare RAID-10
 • 2 TB de lățime de bandă

De asemenea, A2 lansează migrații gratuite ale site-urilor de către echipajul de asistență Guru, în plus puteți configura conturi de e-mail nelimitate.

Notă; Dacă aveți nevoie de acces root, alegeți din gama Core VPS (același preț; este practic accesul VPS + root). A2 oferă, de asemenea, VPS ieftin neadministrat la doar 5 dolari / lună.

Reînnoirile încep de la 49,99 USD / lună (în funcție de noul contract).

Există o „garanție de întoarcere în bani oricând”.

7. Hostinger VPS – 3,95 USD / lună (neadministrat)

Recenzie Hostinger vpsPlanurile încep de la 3,95 USD / lună

Pro Hostinger:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Cel mai ieftin VPS care găzduiește din listă
+ Site-uri web nelimitate
+ Adresa IP dedicată, protecție DDoS
+ Suport 24/7 prin e-mail, chat
+ Alegeți sistemul de operare al serverului
Contra Hostinger:
– Contract de patru ani
– Copii de rezervă plătite

Hostinger a fost cunoscut pentru prețurile sale mai mult decât accesibile pe întreaga gamă de diferite tipuri și niveluri de găzduire. Planurile Hostinger VPS nu sunt diferite, începând de la doar 3,95 USD / lună, dar mai multe despre asta mai târziu.

Hostinger oferă performanțe cu adevărat ridicate și nu numai în raport cu prețul, dar în general. Setările noastre de test au 99,99% uptime și încărcare în doar ~ 300 ms.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

313 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-hstinger-vps.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

Hostinger are centre de date situate în SUA, Asia și Europa (Marea Britanie).

Hostinger vă oferă toate elementele de bază ale găzduirii VPS, dar există și unele suplimente pe care gazdele chiar mai scumpe nu le oferă. Pentru o singură dată, puteți alege sistemul de operare al serverului dvs. – există CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian și Suse.

În afară de asta, veți avea acces complet la rădăcină, un IP dedicat, există suport IPv6 și instalatori de scripturi web ușoare.

Există asistență 24/7 disponibilă prin chat live, dar rețineți că este o configurație VPS neadministrată. Aceasta înseamnă că majoritatea sarcinilor de administrare a serverului sunt pe dvs. și echipa de asistență nu vă va putea ajuta să rezolvați o problemă legată de software datorită naturii acesteia.

Prețuri

Așa cum am menționat mai sus, Hostinger VPS pornește de la doar 3,95 USD / lună, care este cel mai mic preț din această listă și posibil o alegere excelentă pentru o afacere mică. Acestea fiind spuse, pentru a obține acest preț extra-mic, trebuie să te angajezi la un contract pe patru ani (!) (Cel mai lung din listă). Plata lunară este de 9,95 USD, iar reînnoirile sunt de asemenea 9,95 USD / lună. Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 1 GB RAM
 • 1 vCPU
 • 20 GB spațiu pe disc SSD
 • 1 TB de lățime de bandă

Un cost suplimentar care poate fi obligatoriu pentru mulți utilizatori este activarea copiilor de rezervă zilnice – la 1,89 USD / lună. De asemenea, dacă aveți nevoie de asistență prioritară, aceasta este de 1,99 USD / lună (veți fi mutat în partea de sus a cozii).

Există o garanție de returnare de 30 de zile.

8. DreamHost VPS – 10 USD / lună (neadministrat)

Recenzie vps DreamHostPlanurile încep de la 10,00 USD / lună

Proții DreamHost:
+ Site-uri web nelimitate
+ Trafic nelimitat
+ Adresa IP dedicată
+ Resurse dedicate serverului
+ Reseller și subconturi
+ SSL gratuit
Contra DreamHost:
– Suport chat live doar 5:30 AM – 9:30 PM
– Avg lent. timp de încărcare

DreamHost oferă o gamă variată de diferite setări de găzduire, ceea ce face o treabă excelentă de a satisface nevoile și cerințele utilizatorilor. Setările VPS oferă, de asemenea, varietate și un raport calitate-preț bun.

Cu toate acestea, uptimes-urile pe care le observăm se situează la aproximativ 99,75%, ceea ce reprezintă un timp prea mic. Același lucru este valabil și pentru timpii de încărcare, în prezent situându-se peste o singură secundă.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

1048 msViteza medie

99.77%Timpul de funcționare mediu

URL-ul site-ului de testare: hostingfacts-dremhost-vps.com / Online din: februarie 2020 / Vezi statistici complete

Când vine vorba despre locațiile centrelor de date, DreamHost are serverele lor doar în SUA, ceea ce îl face, poate, nu ideal pentru întreprinderile și site-urile internaționale.

DreamHost VPS este o configurare gestionată doar în sensul performanței, securității și actualizărilor. Orice altceva – de la instalări software, gestionare de site-uri etc., va trebui să vă descurcați singuri.

Toate planurile DreamHost VPS vin cu lățime de bandă și trafic nelimitate, baze de date MySQL nelimitate și conturi de e-mail. De asemenea, veți obține performanțe nestingherite datorită resurselor dedicate ale serverului dvs. Gestionarea VPS-ului dvs. DreamHost se face printr-un panou de control personalizat. În sfârșit, veți obține, de asemenea, funcții de reseller și sub-cont.

Asistența clienților este disponibilă prin chat live, dar numai între 5:30 AM – 9:30 PM PT, ceea ce nu este ideal.

Prețuri

VPS DreamHost pornește de la 10 USD / lună la un contract pe trei ani. Plata lunară este de 15 dolari. Pentru acest preț, primiți:

 • Număr nelimitat de site-uri
 • 1 GB RAM
 • 30 GB spațiu pe disc SSD
 • Trafic nelimitat
 • Conturi de e-mail nelimitate

DreamHost nu oferă rambursări pentru planurile VPS.

Recapitulare + Grafic comparat

Găzduirea VPS este adesea următorul pas pentru persoanele care s-au săturat de setările lor standard de găzduire partajată și doresc să obțină ceva care este în general mai fiabil și mai puternic.

Din fericire, furnizorii de găzduire VPS de calitate nu trebuie să fie foarte scumpi. Iată un tabel sumar rapid despre ce am găsit despre aceste soluții de găzduire:

Sunteți interesat să testați oricare dintre aceste configurații de găzduire VPS? Aveți întrebări despre cum funcționează gazduirea VPS? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author