9 cei mai buni furnizori de gazduire server dedicat în 2020 (recenzie)

Cel mai bun-dedicat-serverGazda dvs. dedicată ar trebui să fie bine … dedicată. Pentru tine.

Nu numai că ar trebui să obțineți un server dedicat, dar echipa dvs. de asistență ar trebui să fie, de asemenea, investită în site-ul dvs. și ar trebui să ofere și un IP dedicat.

Au dispărut zilele în care furnizorii de găzduire ar putea evidenția doar capacitatea tehnică.

De fapt, tehnologia dedicată a serverului a crescut peste tot în ultimii ani: procesoarele 3GHz, 8 GB RAM și 500 GB spațiu de memorie au fost considerate „high-end” acum un an, dar acum sunt oferte destul de standard..

Pe măsură ce terenurile de joc tehnice ies la iveală, serviciul pentru clienți a devenit factorul care face diferența între furnizori.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, există totuși diferențe uriașe între furnizorii de hosting dedicat. Cu adevărat, nu există nicio scuză pentru un serviciu deficitar pentru clienți în 2020. Dacă închiriați propriul server, ar trebui să vă așteptați răspunsuri rapide și informate la întrebările dvs..

Așadar, în această evaluare, am acordat mai multă atenție serviciilor clienți ca niciodată, luând note cu privire la cunoștințele lor tehnice și timpul de răspuns la întrebările noastre.

Sunteți gata să vedeți cum se stivuiesc? Să începem.

9 cele mai bune servicii de gazduire dedicate

Să începem mai întâi cu cei mai buni furnizori de găzduire, apoi treceți în jos pe listă pentru a vedea care sunt cele pe care ar putea să le evitați. Iată cei mai buni furnizori de hosting web dedicat în 2020:

1. Bluehost – Cea mai bună valoare pentru bani

Pagina de start dedicată găzduirii Bluehost

 • Uptime: 99,98% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 369ms (Sursă)
 • A sustine: 4/5
 • Site-ul: www.Bluehost.com

Bluehost este ca un bun prieten de încredere – este în industrie de mult timp și nu reușește niciodată să furnizeze ceea ce le-au promis. Veți obține un timp de funcționare excelent și o viteză impresionantă. Ceea ce este mai bun despre Bluehost este prețul inițial scăzut de 79,99 USD / lună. Nu puteți greși cu Bluehost, mai ales dacă bugetul dvs. este limitat.

Singurul dezavantaj este că prețul lor scăzut este disponibil doar pentru un angajament pe termen lung (3 ani).

Uptime & Viteză

Bluehost statistici privind funcționarea și viteza 2019Planul de gazduire testat: WordPress Gestionat / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

În testarea noastră, din ianuarie până în februarie 2019, Bluehost a venit cu un timp de funcționare de încredere 99,98% și o viteză de 369ms. De-a lungul anilor în care am monitorizat Bluehost, rareori am avut perioade de oprire semnificative. Chiar dacă au avut o întrerupere de 19 minute în ianuarie 2019, timpul de funcționare general pe tot parcursul anului 2018 a fost incredibil de 99,99% cu o viteză medie de 415ms.

Așadar, dacă căutați o gazdă atât cu funcționări solide, cât și cu viteză – nu trebuie să căutați mai departe.

A sustine

Asistența oferită de echipa Bluehost este, de asemenea, destul de bună. În testele noastre, a fost necesară conectarea la un agent de asistență live 3 min, iar răspunsurile la întrebările noastre au revenit de obicei după 2 min.

Răspunsurile lor au fost simple și precise. Au răspuns exact ceea ce am cerut, dar nimic mai mult – așa că există puțin spațiu pentru îmbunătățiri. Dar, în general, suportul Bluehost bate multe alte suporturi pe care le-am văzut, care au probleme cu limba engleză, care doar copiează răspunsuri sau link-uri sau sunt (în cel mai rău caz) o versiune timpurie a unui program bazat pe inteligență artificială.

Cu suportul Bluehost, veți obține exact ceea ce cereți, nu mai mult și nici mai puțin.

Chat live Bluehost

Caracteristici

Specificațiile tehnice ale planului standard al Bluehost sunt destul de bune având în vedere punctul de preț scăzut (precum și funcționarea și viteza excelentă). Primesti 500 GB spațiu pe disc, și a capac de lățime de bandă care este atât de mare (5TB) este puțin probabil să îl observați vreodată. 4 GB RAM este puțin pe partea joasă, dar pentru un site web de dimensiuni mici și mijlocii, ar trebui să fie bine.

Dacă traficul dvs. ar trebui să crească în mod neașteptat (sau dacă site-ul dvs. începe să crească cu adevărat rapid), Bluehost nu vă va percepe un cost suplimentar. Dezavantajul este că cel mai probabil site-ul dvs. va fi mult mai lent până în luna următoare.

Atât planurile Standard cât și cele îmbunătățite sunt cu siguranță în ceea ce privește costurile ieftine, în comparație cu alți furnizori. Acestea oferă aceleași caracteristici pe care le veți obține pentru dublu sau triplu prețul cu alți furnizori, inclusiv un procesor rapid și multă lățime de bandă. În plus, vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Prețuri

Prețurile oferite de Bluehost sunt izbitor de scăzute. Planurile lor încep de la doar 79,99 dolari pe lună, dar nu uitați că, după ce pachetul inițial de 3 ani scade, prețul va urca până la 119,99 dolari pe lună..

De asemenea, trebuie să rețineți că prețurile prezentate mai jos sunt valabile numai dacă plătiți timp de 3 ani în avans. Opțiunile de plată lunară ale Bluehost au prețuri mult mai mari (începând de la 149,99 USD plătite lunar).

În general, cu Bluehost, obțineți statistici foarte decente pentru mai puțin decât majoritatea celorlalte gazde. Dacă aveți nevoie de servere dedicate de bună calitate, dar bugetul dvs. este limitat, Bluehost este o alegere excelentă.

Există câțiva furnizori acolo cu prețuri chiar mai mici, dar, de obicei, s-au compromis cu fiabilitatea și / sau viteza sau nu au investit în asistența clienților adecvată (așa cum veți vedea mai jos).

Prețurile serverelor dedicate Bluehost

Cu cel mai ieftin plan, veți obține câteva caracteristici destul de bune la un tarif destul de ieftin. Memoria ar putea fi ceva mai bună, dar o puteți actualiza întotdeauna dacă simțiți că activitatea de pe site-ul dvs. crește.

De asemenea, rețineți că prețurile afișate sunt doar pentru 3 ani plătite în avans și taxele cresc după perioada inițială de 3 ani. Chiar și atunci, Bluehost este încă pe un nivel scăzut al prețurilor dedicate serverului în comparație cu concurența.

 • Planul cel mai ieftin: $ De 79.99 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel
 • Spatiu pe disc: 500GB
 • Lățime de bandă: 5TB
 • BERBEC: 4GB
 • Procesor: 4 cores, 2,3 GHz
 • IP dedicat: 3-5

Oferirea unei gazde web dedicate complet pentru 79,99 dolari pe lună este o realizare impresionantă, în special având în vedere că cPanel vine la standard. În general, Bluehost oferă o valoare excelentă pentru bani.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

2. HostGator – gazdă de încredere și bine cunoscută

Recenzie HostGator

 • Uptime: 100% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 1,113ms (Sursă)
 • A sustine: 4/5
 • Site-ul: www.HostGator.com

HostGator este un alt jucător bine stabilit în teren. Au o bază imensă de clienți și știu exact ce fac. HostGator este cu siguranță și cel mai de încredere gazdă. Acestea vin cu un raport destul de bun dintre caracteristici și prețuri.

Cu toate acestea, singurul dezavantaj este că site-urile lor pot fi puțin lente în comparație cu concurența din zilele noastre.

Uptime & Viteză

Statisticile de funcționare și viteză HostGator 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

După cum am repetat de o sută de ori, timpul de funcționare și viteza sunt cei mai importanți factori atunci când alegem o gazdă web.

Timpul de funcționare al HostGator este excepțional – un perfect 100%. Nu s-au înregistrat tulburări.

Din păcate, HostGator se reduce puțin cu viteza lor 1,113ms – este puțin sub media industriei de 890ms.

Chiar dacă viteza ar putea fi mai bună, HostGator nu este chiar în spatele mediei și ținând cont de timpul de funcționare excepțional, ei sunt în continuare capabili să se califice în topul listei noastre.

A sustine

Sprijinul HostGator este destul de bun. I-am contactat de mai multe ori și în testele noastre de conectare la chat-ul live a luat un medie de 3 minute, cu un vârf de 20 de minute cu o ocazie. Răspunsul la întrebările noastre a durat puțin mai mult cu un timp mediu de 5 minute.

În loc să răspundă la întrebările noastre într-un mod personal (ceea ce ne-a plăcut foarte mult despre Liquid Web), au furnizat o mulțime de link-uri care au furnizat mai mult decât suficiente informații. Pe baza răspunsurilor și informațiilor generale de pe site-ul web, este sigur să presupunem că majoritatea clienților lor sunt utilizatori avizi de WordPress cu cunoștințe despre detalii tehnice și unele codări.

Ei nu acoperă nimic și nici nu complică prea mult lucrurile. Site-ul lor, precum și asistența pentru clienți, nu se adresează începătorilor, cu excepția cazului în care sunteți dispus să petreceți ceva timp săpând detaliile și semnificațiile din spatele informațiilor pe care le găsiți.

Chat live HostGator

Caracteristici

Pe hârtie, funcțiile oferite de serverele dedicate de găzduire web HostGator sunt destul de bune, în special faptul că obțineți o lățime de bandă nelimitată atât timp cât rămâneți în termenii lor de serviciu..

Veți primi un 1 TB de spațiu pe disc, un lățime de bandă nelimitată (in realitate, este de 10 TB – noi am intrebat), 8 GB RAM și un procesor multi-core foarte rapid. Aceste statistici sunt foarte bune, mai ales cu prețurile cu care vin. Cel mai probabil nu veți observa niciodată capacul lățimii de bandă. În cazul în care se întâmplă, site-ul dvs. poate fi mult mai lent până luna viitoare.

Spre deosebire de Liquid Web, HostGator nu oferă niciun back-up automat pentru site-ul dvs. dedicat. Voi veți fi singur responsabil pentru asta.

Prețuri

Prețurile HostGator se situează în intervalul mic-mediu comparativ cu concurența. Gazduirea începe de la 118,99 dolari pe lună dacă optați pentru angajamentul pe termen lung de 3 ani.

După terminarea planului inițial, planul se reînnoiește cu 189 dolari pe lună. Nu vă faceți griji – chiar și prețurile reînnoite sunt la un nivel decent, având în vedere caracteristicile pe care le veți obține.

Tarifarea serverului HostGator dedicat

Cel mai ieftin plan acoperă tot ce ai nevoie pentru un site web de dimensiuni medii, care primește mii de vizitatori lunar. ȘI, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la nicio oră de funcționare cu această gazdă.

 • Planul cel mai ieftin: $ 118.99 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel
 • Spatiu pe disc: 1TB
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • BERBEC: 8GB
 • Procesor: 4 Cores, 2.1 GHz
 • IP dedicat: 3

Dacă preferați securitatea unui furnizor de găzduire imens și bine pus la punct, HostGator ar putea fi pentru dvs. Serviciile dedicate de găzduire web pe care le furnizează sunt peste medie, în timp ce prețurile lor sunt sub medie.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

3. Gazduire A2 – cea mai bună viteză

Revizuire A2Hosting

 • Uptime: 99,96% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 248ms (Sursă)
 • A sustine: 4/5
 • Site-ul: www.A2Hosting.com

Chiar dacă A2 este ceva mai puțin cunoscut decât unele alte gazde de mai sus, sunt un concurent înverșunat. Cu viteză rapidă de trăsnet, funcționare decentă, caracteristici bune cu prețuri bune, veți fi ușor mulțumiți de ele.

Dezavantajul? Pe lângă viteza lor supremă, ele sunt doar puțin peste medie în orice altceva. De asemenea, nu am fost exact încântați să aflăm că cPanel nu este inclus în planurile lor de prețuri, deoarece majoritatea oamenilor au nevoie de unul pentru a-și configura site-ul..

Uptime & Viteză

A2Hosting statistici privind funcționarea și viteza 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

În timpul nostru de funcționare standard și de viteză, găzduirea A2 s-a comportat foarte bine.

Ei au de departe cea mai bună viteză pe care am văzut-o în industrie (248ms). S-a dovedit că vizitatorii părăsesc site-urile lente într-o clipă – nu veți avea această problemă cu A2.

Timpul lor de funcționare de 99,96% este decent și el. Nu este în top 3, dar sub 15 minute de oprire pe lună nu este suficient pentru a arunca o umbră asupra celorlalte funcții excelente pe care le oferă A2 Hosting.

A sustine

Asistența A2 este de asemenea bună. Conectarea la un agent prin chat a fost în esență instantanee, iar răspunsul la întrebările noastre despre CDN și limitările de vizită maximă au revenit în câteva minute..

Asistența lor pentru clienți este rapidă și precisă. Vei primi răspunsurile rapid și, în general, sunt utile. S-ar putea să fiți nevoit să faceți săpături suplimentare dacă doriți să aflați mai multe, dar, în general, acestea oferă tot ceea ce așteptați de la un reprezentant bun de asistență pentru clienți. Cu siguranță, nu le recomandăm nimănui.

A2Hosting chat live

Caracteristici

Specificațiile tehnice oferite de A2 vor fi mai mult decât suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Planul de bază oferă 1 TB de spațiu pe disc, o capacitate de lățime de bandă de 10TB, o repede CPU cu 3 nuclee de 3,1 GHz, și 8 GB RAM Serverele A2 sunt, de asemenea, puțin mai rapide decât cele ale altor furnizori în acest moment.

Împerechează-o cu cea mai rapidă viteză văzută vreodată și avem aici un concurent serios.

Prețuri

La 99,59 USD lunar, găzduirea web dedicată A2 este printre cele mai ieftine, dar cu o singură captură: pentru a utiliza cPanel, va trebui să plătiți 39,95 USD / lună în plus. Există, de asemenea, câteva alte funcții, de exemplu, memorie în cache, backup-uri pe site etc., care vă pot costa în plus.

Deci, prețul inițial poate să nu acopere tot ceea ce ai nevoie și s-ar putea să sfârșești prin a plăti mai mult.

De asemenea, atunci când este momentul să reînnoiești abonamentul, te uiți la o creștere a prețului de 17% până la 119,99 USD / lună.

Garanția lor de returnare a banilor în orice moment este de fapt o garanție de returnare de 30 de zile.

A2Hosting prețuri pentru serverul dedicat

Pentru 100 de dolari pe lună, A2 oferă cu adevărat cele mai bune funcții. Cele mai ieftine prețuri ale planului lor sunt foarte similare cu Bluehost și HostGator dacă excludeți problema cu cPanel.

Dacă dezbateți între aceste trei, se poate ajunge la uptime, viteză și asistență. Ne orientăm mai mult către Bluehost la acest nivel de preț (obțineți un timp de funcționare mai bun la un preț mai mic), dar apoi din nou – A2 bate toată lumea cu viteza lor.

 • Planul cel mai ieftin: $ La 99,59 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel (39,95 USD / lună)
 • Spatiu pe disc: 1TB
 • Lățime de bandă: 10TB
 • BERBEC: 8GB
 • Procesor: 3.1GHz
 • IP dedicat: 2

În general, A2 oferă un serviciu excelent, având în vedere dimensiunea companiei. Performanțele oferite de serverele lor sunt peste medie, prețurile lor sunt competitive și au adunat o echipă de servicii pentru clienți cu cunoștință.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

4. SiteGround – Cel mai bun pentru servere dedicate gestionate

Recenzie siteGround

 • Uptime: >99,99% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 683ms (Sursă)
 • A sustine: 5/5
 • Site-ul: www.SiteGround.com

SiteGround nu numai că are caracteristici excelente, dar strălucește, de asemenea, cu asistența clientului priceput și prietenos.

Dacă este prea bine să fie adevărat, de obicei este. Pentru ceea ce oferă, SiteGround este un pic cam scump.

Uptime & Viteză

SiteGround 2019 statistici privind funcționarea și viteza 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

În ciuda unei mici neplăceri din decembrie 2018, în care au avut 20 de minute de oprire, recentele perioade de funcționare ale SiteGround au fost de vârf la >99,99%.

Nici nu ne putem plânge cu privire la viteza site-ului. Cu 683ms, SiteGround se încadrează în mijlocul acestor nouă gazde, înțelese rapid. Dar, într-adevăr, ceva sub 1 sec este încă foarte decent și își va lăsa vizitatorii fericiți.

A sustine

Cel mai bun lucru despre SiteGround este serviciul lor pentru clienți. Conectarea la un agent prin chat-ul de asistență a fost clipă și întrebări au fost răspuns în interior 2 min.

Și mai bine, personalul lor știe despre ce vorbesc, par într-adevăr dornic să ajute și vorbește engleza clară: asta înseamnă că chiar și schimburi complexe curg lin.

Agentul părea personal și interesat de nevoile noastre. Am întrebat despre pornirea unui site nou și am primit suficiente răspunsuri.

Recomandăm asistența SiteGround pentru începători, precum și pentru utilizatori avansați.

Asistență pentru clienți SiteGround

Caracteristici

Cu 480 GB stocare, A 10TB lățime de bandă șapcă și servere cu o bătaie de seamă 16 GB RAM, Funcțiile dedicate de găzduire ale SiteGround sunt grozave pentru un plan entry-level. Viteza procesorului cu 3,2 GHz și 4 nuclee sunt bune, dar, la acest nivel de preț, te așteptai la asta.

Spațiul pe disc de 480 GB este singura caracteristică care se află pe partea joasă – abia dacă ar acoperi o cerere bună de blog și de stil de viață. Pe de altă parte, SiteGround pune accentul pe viteza cu SSD.

Un alt avantaj frumos este faptul că SiteGround oferă memorie în cache, ceea ce face ca site-urile să fie mai rapide pentru vizitatorii care se întorc. Alți furnizori percep 50 – 100 USD pentru acest serviciu, în funcție de nevoile și planurile dvs..

De asemenea, este complet gestionat, ceea ce înseamnă că ei te vor ajuta cu orice – configurarea site-ului tău, adăugarea de funcții suplimentare pentru securitate, memorie în cache etc., precum și backup-uri automatizate..

Prețuri

SiteGround este pe capătul scump al spectrului de prețuri în comparație cu alți furnizori dedicați de găzduire web, dar asta se datorează în parte faptului că planul lor de bază oferă un nivel relativ ridicat de performanță, inclusiv procesoare cu 4 nuclee cu 3,2 GHz standard.

Vestea bună este că, cu SiteGround, ceea ce vezi este ceea ce primești. Nu vor exista nicio taxă suplimentară sau majorarea taxelor de reînnoire.

Chiar dacă SiteGround este pe nivelul scump, veți obține ceea ce plătiți.

SiteGround Prețuri de server dedicate

Cel mai ieftin plan al site-ului SiteGround nu este cu siguranță ieftin, dar veți beneficia de mult pentru ceea ce plătiți, inclusiv pentru asistență dedicată și cu cunoștință. Dacă te uiți oricum la această gamă de prețuri, recomandăm mai degrabă alegerea noastră.

 • Planul cel mai ieftin: $ 269.00 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel
 • Spatiu pe disc: 480GB
 • Lățime de bandă: 10TB
 • BERBEC: 16 GB
 • Procesor: 4 Cores, 3,2 GHz
 • IP dedicat: 1

În general, SiteGround este o alegere excelentă pentru site-urile web relativ mici și pentru clienții care apreciază un nivel bun de asistență. Acest lucru este ideal dacă doriți să treceți site-ul dvs. la web hosting dedicat, în care un agent de asistență cunoscător și prietenos poate fi esențial.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

5. Web lichid – cel mai bun suport

Gazda dedicată Web Liquid

 • Uptime: >99,99% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 658ms (Sursă)
 • A sustine: 5/5
 • Site-ul: www.LiquidWeb.com

Liquid Web este o centrală de servicii de găzduire care oferă un timp de funcționare aproape perfect, o viteză mare și un suport excelent pentru clienți, cu o „garanție de asistență de 59 de secunde”. Sunt în aceeași gamă de prețuri ca SiteGround, oferind specificații de server similar.

Uptime & Test de viteză

Statistici privind funcționarea și viteza lichidWebPlanul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb face reclamă unei „garanții de funcționare 100%”. În ultimele două luni, timpul lor de funcționare a fost >99,99% cu doar 2 minute de oprire. Nu este destul de 100%, dar totuși foarte bun.

Viteza lor medie de 658ms nu este cel mai bun din afaceri, dar este în continuare peste media industriei.

A sustine

Perioada medie de răspundere la cererile de asistență a fost Web Liquid Web mai puțin de 1 minut, îndeplinindu-și „garanția de 59 de secunde”.

Agentul a avut cunoștință și a răspuns la toate întrebările noastre în detaliu.

I-am pus câteva întrebări de bază despre diferența dintre nucleele CPU și RAM și despre SSL și CDN-urile lor la care a răspuns rapid și în limbajul uman folosind metafore (acolo unde este nevoie). De asemenea, agentul a întrebat despre planurile noastre cu site-ul și a sugerat cel mai bun plan bazat pe nevoile și obiectivele noastre.

Chat live LiquidWeb

Este clar că Liquid Web își ia sprijinul foarte în serios și dorește să ofere clienților săi cea mai bună experiență de asistență posibilă.

Caracteristici

Serverele Web Liquid sunt foarte bune. Chiar și cel mai ieftin pachet vă oferă 480 GB spațiu pe disc, A capac de lățime de bandă de 5TB, și procesoare rapide cu 4 nuclee de 3,5 GHz cu 16 GB RAM.

Aceste specificații sunt aproape identice cu SiteGround, cu excepția lățimii de bandă (obțineți 10 TB cu SiteGround) și un avantaj ușor al vitezei de ceas cu Web Liquid (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Cu toate acestea, rețineți că Liquid Web vine cu cel mai rapid și mai rapid suport pentru clienți din industrie și cu un pachet de peste 1000 de dolari, veți avea acces în direct la arhitecții web pentru a vă rezolva problemele instantaneu. Evident, aceste pachete sunt cele mai bune pentru întreprinderile uriașe cu o tonă de trafic și activitate pe site-urile lor.

Prezentare generală a prețurilor

Prețurile site-ului Web Liquid pot părea abrupte în comparație cu alți furnizori, dar modelul lor de afaceri este orientat către utilizatori profesioniști care au cea mai bună performanță. Planurile lor variază de la un pachet „nivel de intrare” la 149 USD / lună, la un server cu adevărat monstruos pentru 499 USD / lună.

Există câteva taxe suplimentare pe care ar trebui să le știți. În primul rând, aceștia vă taxează 20 $ / lună suplimentară pentru utilizarea cPanel.

De asemenea, dacă site-ul dvs. folosește mai multă lățime de bandă decât v-ați abonat, acestea vă vor percepe pentru utilizare în exces. Dar la fel și majoritatea altor furnizori. Prin urmare, este întotdeauna bine să păstrezi estimări exacte ale traficului pe site-ul tău. Lățimea de bandă nu este direct corelată cu traficul, depinde de simplitatea și utilizarea site-ului dvs. Un site simplu cu 2-3 pagini și cu aproximativ 1000 de vizitatori / lună ar avea nevoie de aproximativ 1 GB lățime de bandă.

Prețul serverului dedicat LiquidWeb

Însă ceea ce este pozitiv în ceea ce privește prețul companiei Liquid Web este că ceea ce vedeți este ceea ce obțineți – prețurile nu cresc la reînnoire, deoarece oricum plătiți lunar. (Fără reduceri pentru plățile anticipate).

 • Planul cel mai ieftin: $ 149.00 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel (20 USD / lună)
 • Spatiu pe disc: 480GB
 • Lățime de bandă: 5TB
 • BERBEC: 32GB
 • Procesor: 4 cores, 3.9GHz
 • IP dedicat: 1

Toate acestea se adaugă la o experiență excelentă de găzduire dedicată.

Totuși, ceea ce face ca Liquid Web să iasă în evidență este profesionalismul lor. Materialele lor de marketing precizează clar ceea ce obțineți pentru banii dvs., fără a vă patrona sau a ascunde costurile instrumentelor esențiale.

 • Statistici pingdom
 • Loc de testare

6. GoDaddy – Cea mai mare gazdă web

Recenzie GoDaddy

 • Uptime: 99,99% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 610ms (Sursă)
 • A sustine: 2/5
 • Site-ul: www.GoDaddy.com

GoDaddy este numele tău cel mare care vine cu armele mari care ard. Au o companie imensă, cu o bază imensă de clienți. De asemenea, timpul de funcționare și viteza lor sunt foarte decente.

Cu toate acestea, în ciuda faimei lor, am fost destul de dezamăgiți de serviciul lor pentru clienți. Cu o bază atât de mare de clienți, ați fi așteptat să investească mai mult într-un personal profesionist și cu cunoștințe.

Uptime & Viteză

Statistici privind funcționarea și viteza GoDaddy 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

Să ne uităm mai întâi la veștile bune. Gazduirea GoDaddy este rapidă și de încredere:

Ultimul lor timp de utilizare 99,99% este aproape de perfect. Am experimentat o oră întreagă de oprire în iulie 2018, dar în afară de aceasta, timpul de funcționare a fost excelent.

Viteza site-ului lor 610ms sunt, de asemenea, decente, rămân în mod constant peste nivelul industriei.

A sustine

Acum veștile proaste. Sprijinul lui GoDaddy este dureros de lent.

La prima noastră probă de chat live, a trebuit să așteptăm 27 de minute pentru a ne conecta la un agent. După ce am fost conectat la un agent, întrebările noastre au fost primite doar după o așteptare medie de 7 min. Atunci când site-ul dvs. este dezactivat, nu trebuie să așteptați o jumătate de oră – doriți să vă puneți imediat pe un reprezentant de asistență pentru clienți.

Chat live GoDaddy

La încercările noastre ulterioare de a contacta asistența, răspunsul a fost mai rapid – am reușit să obținem un răspuns în termen de 10-15 minute, iar reprezentantul de asistență a fost informativ și politicos. Ne-au furnizat suficiente informații și au fost ușor interesați de obiectivele și nevoile noastre.

În esență, asistența GoDaddy este imprevizibilă în ceea ce privește timpul de răspuns, precum și nivelul de asistență. În unele ocazii, agentul de asistență a fost informat și a răspuns rapid. Alte ori a fost nevoie pentru a răspunde pentru totdeauna la întrebări simple, precum o singură întrebare despre un certificat SSL.

Sprijinul lui GoDaddy este departe de cel mai bun pe care l-am văzut, dar nu este nici cel mai rău. Este inconsistența care poate fi deranjantă – dacă obțineți momentul potrivit, puteți primi o replică adecvată într-un timp rezonabil. Dacă nu, atunci… bine, nu-ți respira.

Caracteristici

Trecând de la serviciul de asistență secundară, serverele GoDaddy oferă de fapt funcții destul de bune: 1 TB de stocare, și o lățime de bandă care este complet nemodificată (vine cu anumite condiții, pe care le puteți citi în Acordul de găzduire).

Viteza procesorului (4 nuclee 3,1 GHz) este suficient de bună, dar nu suntem în întregime impresionați 4 GB memorie vine primul plan. La aceste prețuri, așteptați cel puțin 8 GB, dacă nu 16GB.

Ne-am bucurat să aflăm că cPanel vine la standard și oferă oferte de rezervă pentru site-uri web la un preț cu adevărat rezonabil – la 4,99 USD / lună.

Prețuri

Planurile de găzduire dedicate GoDaddy încep de la 89,99 USD pe lună (169,99 USD pe lună când reînnoiești). Aceasta ar reprezenta o valoare rezonabilă pentru caracteristicile incluse, dar este redusă prin lipsa unui suport de încredere.

Prețurile serverelor dedicate GoDaddy

GoDaddy oferă planuri surprinzător de bune cu prețuri decente. Memoria RAM ar putea fi ceva mai bună, dar la 119.99 USD / lună cu cPanel inclus – nu este o alegere proastă.

 • Planul cel mai ieftin: 89,99 USD / lună (preț reînnoire 169,99 USD)
 • Tabloul de bord administrat: cPanel
 • Spatiu pe disc: 1TB
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • BERBEC: 4GB
 • Procesor: 4 Cores, 3,1 GHz
 • IP dedicat: 3

În rezumat, planurile dedicate de găzduire ale GoDaddy prezintă performanțe decente, dar este subminată de abordarea lor neplăcută a serviciului pentru clienți.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

7. IONOS 1&1 – Cel mai mic preț

IONOS 1 & 1 recenzie

 • Uptime: 99,98% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 530ms (Sursă)
 • A sustine: 1/5
 • Site-ul: www.IONOS.com

IONOS 1&1 are o istorie lungă în industria de găzduire web, dar asta nu înseamnă că sunt neapărat cele mai bune. Chiar dacă timpul de funcționare și viteza lor sunt satisfăcătoare, am fost surprinși neplăcut de sprijinul lor.

Pe piața de astăzi, în special când vine vorba de servere dedicate, asistența live este crucială. Și nu au unul.

Uptime & Viteză

IONOS 1 și 1 statistici privind funcționarea și viteza 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS a funcționat relativ bine în testele noastre:

Timpul lor de funcționare de 99,98% a fost puternic și constant – în februarie 2019 am experimentat un decalaj de 10 minute întrerupeți, dar în afară de acea neplăcere, au fost solide.

De asemenea, suntem mulțumiți de viteza site-ului 530ms. Este la fel de bun ca orice ați aștepta de la furnizorii dvs. de server dedicat.

A sustine

Există o problemă uriașă cu modelul de afaceri al IONOS: acestea nu oferă asistență pentru chat-uri live. Aceasta înseamnă că trebuie să le telefonezi. În practică (și în 2020) credem că lipsa de suport online nu este pur și simplu acceptabilă.

Caracteristici

Caracteristicile oferite de IONOS sunt foarte bune. Lățime de bandă nelimitată și 1 TB de spațiu pe disc nu trebuie să te lenevești, iar testele noastre de viteză arată că serverele lor sunt rapide. Pachetul vine cu 8 GB RAM și procesoare rapide.

Veți fi încântat să aflați că aruncă într-un domeniu gratuit, protecția împotriva malware împotriva site-urilor SiteLock (majoritatea altora vă taxează pentru asta) și funcțiile Network Delivery Content (CDN) care fac ca site-ul dvs. să devină mai rapid vizitatorii..

Prețuri

IONOS este ieftin. La 40 de dolari pe lună pentru un pachet de bază (se reînnoiește la 60 $ / lună după 6 luni), găzduirea lor web dedicată este cea mai scumpă din această listă. Având în vedere caracteristicile pe care le veți obține, este o adevărată negociere.

Dacă decideți să optați pentru unul dintre planurile lor mai scumpe, rețineți că aceștia percep o taxă suplimentară de configurare unică de 50 USD.

Prețuri pentru server dedicate IONOS

Prețurile lor sunt ridicol de mici. Chiar și după majorarea prețurilor de 20 de dolari după 6 luni inițiale, sunteți în continuare (eventual) cea mai bună ofertă pentru un server dedicat acolo.

 • Planul cel mai ieftin: $ 40.00 / mo
 • Tabloul de bord administrat:?
 • Spatiu pe disc: 1TB
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • BERBEC: 8GB
 • Procesor: 8 cores, 2,4 GHz
 • IP dedicat: 1

IONOS oferă performanțe peste medie la un preț foarte competitiv. Un preț scăzut înseamnă de obicei că unele colțuri au fost tăiate și, în acest caz, este lipsa completă de chat live și, prin urmare, o mulțime de informații. Dacă doar și-ar sorta sistemele de asistență pentru clienți, acestea ar fi o alegere excelentă.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

8. HostWinds

Revizuirea gazdelor

 • Uptime: 99,94% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 1,200ms (Sursă)
 • A sustine: 4/5
 • Site-ul: www.HostWinds.com

HostWinds este un jucător destul de nou pe teren. Am fost intrigați de caracteristicile bune pe care le oferă în planurile lor pentru prețuri (considerabil) mici.

Din nefericire, am fost dezamăgiți, deoarece toate avantajele lor se estompează în lumina statelor de uptime și viteze cumplite.

Uptime & Viteză

HostWinds statistici de funcționare și viteză 2019Planul de gazduire testat: Impartit / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds a avut 99,47% din timpul de funcționare îngrozitor în noiembrie trecut, cu mai mult de 3 ore de oprire. Același tip de inconsecvență a apărut în decembrie 2018. Este o perioadă prea mare de oprire atunci când iei în considerare potențialul pierdut de trafic și de vânzări – mai ales înainte de Crăciun. Începutul lor de an s-a îmbunătățit odată cu uptime de 99,94%, dar acest lucru nu este încă suficient de bun în comparație cu standardul industriei.

Viteza de încărcare a site-ului web a fost constantă, dar, din păcate, încetinită. Cu o viteză medie de încărcare a paginii de 1,200ms, vizitatorii dvs. nu vor fi foarte fericiți.

A sustine

Aparent, asistența clienților HostWinds este mult mai rapidă decât serverele lor. În testele noastre, am primit răspunsuri la întrebările noastre 2 minute.

Am fost plăcut surprinși de cât de rapid și de precis a răspuns agentul la întrebările noastre.

Răspunsurile au fost precise și scurte. La fel ca în cazul Bluehost – obții exact ceea ce ceri. Nimic mai puțin și nimic mai mult.

Deci, dacă doriți să discutați cu cineva despre obiectivele și nevoile dvs. pentru un site web, este posibil să nu fie suficient.

HostWinds chat live

Caracteristici

Viteza lentă pe care testele noastre au dezvăluit-o este ceva de mister, deoarece serverele HostWinds sunt complet dotate 8 GB RAM și Procesoare de 3,5 GHz. Vei primi și tu 1 TB de stocare și Lățime de bandă de 10 TB limită. Este un pachet excelent pentru prețul pe care îl plătiți, în special având în vedere prețul introductiv.

De asemenea, ne place să vă puteți alcătui propriul plan cu funcții personalizate în funcție de preferințe.

Prețuri

HostWinds este, de asemenea, destul de ieftin. Pachetul lor de bază începe de la 106 USD / lună după o perioadă scurtă (introductivă) de 79,50 USD / lună. Și mai bine, vă permit un nivel unic de personalizare pe planul dvs., cu o interfață care vă permite să alegeți sistemul de operare, RAM, RAID, capacul de lățime de bandă și numărul de IP-uri pentru înregistrare.

Prețul introductiv poate fi oriunde între 1-36 luni. După plata inițială inițială, prețul crește cu 25%.

De asemenea, este important să rețineți că cPanel vă va costa 35 USD / lună suplimentară.

Prezentarea serverului HostWinds dedicat

HostWinds are un preț destul de mic și veți primi funcții foarte bune. Dacă aveți nevoie și de cPanel, acest lucru vă va ridica prețul la un nivel mai mediu.

Din păcate, în ceea ce privește timpul de funcționare și viteza, HostWinds pur și simplu nu măsoară concurența.

 • Planul cel mai ieftin: $ 79,50 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel (35,00 USD / lună)
 • Spatiu pe disc: 1TB
 • Lățime de bandă: 10TB
 • BERBEC: 8GB
 • Procesor: 4 nuclee, 3,5 GHz
 • IP dedicat: 8

Deși oferă un server personalizabil la prețuri competitive, rezultatele testelor noastre de funcționare și viteză nu pot fi ignorate. În realitate, serverele HostWinds sunt pur și simplu prea lente și prea fiabile pentru a oferi o valoare bună în 2020.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

9. AccuWebHosting

Recenzie AccuWebHosting

 • Uptime: 99,92% (Sursă)
 • Timp de încărcare: 794ms (Sursă)
 • A sustine: 4/5
 • Site-ul: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting oferă funcții surprinzător de bune pentru prețuri mici. Cu toate acestea, au dezamăgit de timpul de funcționare inconsistent și de viteza sub medie.

Am fost, de asemenea, oarecum neplăcut în ceea ce privește publicitatea lor (ușor) falsă.

Uptime & Viteză

AccuHosting statistici privind funcționarea și viteza 2019Planul de gazduire testat: Server dedicat / Date statistice: 01.01.2019-02.28.2019

Noi monitorizăm AccuHosting doar de câteva luni, așa că nu știm încă ce să facă din statisticile lor. Anume, timpul de funcționare (99,92%). Până în prezent, decembrie și februarie au fost fără întreruperi, dar apoi din nou în ianuarie, au avut peste o oră de oprire. Trebuie să le monitorizăm un pic mai mult pentru a înțelege dacă a fost doar o greșeală unică sau dacă aceasta este o problemă recurentă.

Viteza site-ului de 794ms este sub medie. Există câteva gazde mult mai rapide pe această listă.

A sustine

Asistența clienților oferită de AccuWebHosting este bună. În testele noastre, conexiunea la chat-ul lor instantaneu a fost, bine, clipă iar consilierii lor păreau bine informați, răspunzând la întrebările noastre din interior 2 minute.

Am fost foarte fericiți cu sprijinul lor. Au înțeles perfect întrebările noastre și au răspuns în câteva secunde. Pe lângă faptul că sunt exacte și precise, aceștia au fost interesați și de nevoile și obiectivele noastre mai mult decât majoritatea celorlalți furnizori de hosting pe care i-am văzut până acum.

Cu siguranță o experiență bună a clienților, potrivită pentru începători și utilizatori mai avansați.

AccuWebHosting chat live 2

Caracteristici

Totuși, de departe, cea mai bună caracteristică a AccuWebHosting este specimenul impresionant pe care îl obțineți pe serverul ales. 16 GB RAM este mult peste standard pentru prețul de găzduire web, așa cum sunt CPU-uri alergând la 3,4 GHz. Vei primi și o colosală 4TB de spațiu de stocare. În conformitate cu sprijinul lor, veți obține, de asemenea lățime de bandă nelimitată. Aproape pare prea bine să fie adevărat – și este.

cPanel, în mod enervant, costă puțin mai mult decât planul standard, la fel ca plata serviciilor SSL și a unui CDN. De asemenea, am fost dezamăgiți să aflăm că serverul publicat din Marea Britanie nu este disponibil în prezent (la momentul scrierii acestei recenzii).

De asemenea, puteți obține funcții suplimentare, de exemplu, mai multă memorie, opțiuni suplimentare de securitate, alte panouri de control, procesoare mai rapide, copii de rezervă, servere din diferite țări, etc..

Prețuri

Gazduirea web dedicată pentru AccuWebHosting are o valoare bună, începând de la 90 USD / lună. Există, de asemenea, o mulțime de suplimente utile pentru prețuri decente. Prețul pare foarte bun pentru specificațiile pe care le obțineți. Până în prezent, nu am găsit multe dezavantaje sau costuri ascunse. Toate sunt expuse la vedere atunci când alegeți funcțiile și planurile.

De asemenea, prețurile nu cresc efectiv după abonamentul inițial.

Și mai bine, puteți alege între un număr de servere în funcție de locația clienților:

AccuWebHosting Prețuri server dedicate

Planul lor cel mai ieftin vine cu specificații foarte bune – este mai mult decât suficient pentru un site web de dimensiuni medii, cu trafic decent. Cu toate acestea, va trebui să plătiți suplimentar pentru unele elemente de bază precum SSL și cPanel. De asemenea, se referă la faptul că unele caracteristici publicitate (cum ar fi un server din Marea Britanie) nu sunt disponibile în prezent.

 • Planul cel mai ieftin: $ 90 / mo
 • Tabloul de bord administrat: cPanel (35,00 USD / lună)
 • Spatiu pe disc: 2TB
 • Lățime de bandă: nelimitat
 • BERBEC: 32GB
 • Procesor: 3.8GHz
 • IP dedicat: 1

În concluzie, AccuWebHosting oferă un serviciu de valoare decentă, având o memorie de peste medie și restricții de lățime de bandă și viteză solidă. Însă, luând în considerare timpul de funcționare dezamăgitor, este posibil să fiți mai bine cu un alt furnizor.

 • Statistici Pingdom
 • Site de testare

Concluzie…

Cele mai bune gazde web dedicate oferă astăzi servere rapide și fiabile. Marea diferență dintre ele, așa cum am văzut, este nivelul de sprijin oferit.

În testele noastre, există trei gazde care au ieșit în evidență. Dacă timpul de funcționare este cel mai important factor în decizia dvs., mergeți la Bluehost. Serverele lor au oferit cel mai bun și stabil timp de funcționare.

Dacă sunteți în căutarea securității unei gazde web mari și bine stabilite, HostGator este cel mai bun pariu. Serviciile lor au un preț rezonabil, iar baza lor uriașă de clienți înseamnă că vă puteți aștepta ca echipa lor de asistență să aibă experiență în toate tipurile de probleme.

Dacă viteza este ceea ce urmează, atunci A2 Gazduire este cea mai bună opțiune pentru tine. Planurile lor sunt de bună valoare, timpul de funcționare este în mare parte bun (există întreruperi de 5-15 minute la fiecare câteva luni), iar sprijinul este rapid și cunoscător.

Orice ai alege, totuși, să fii solicitant. Un server dedicat este o investiție mare și plătește să faci cumpărături și să alegi cea mai bună opțiune.

Nu uitați, dacă închiriați un server pentru utilizare exclusivă, trebuie să vă așteptați ca furnizorul dvs. de găzduire să fie la fel de dedicat site-ului dvs. precum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author