Cele mai bune servicii de găzduire web

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (pentru găzduirea clienților noștri, + avem nenumărate proiecte laterale și dorim să experimentăm ��), am avut o idee destul de bună despre ce definește un furnizor de gazduire web de top..

Am trecut prin toate conturile noastre de găzduire, am analizat ce gazde web funcționează bine și care nu sunt (și de ce). Atunci am decis să construim această pagină masivă de comparație pentru a împărtăși ceea ce am găsit, să ne bucurăm!

Pentru referință rapidă, pe baza recenziilor noastre, acestea sunt cei mai buni 5 furnizori de găzduire web pentru 2020:

 1. Hostinger – Cel mai bun în general
 2. SiteGround – Runner-up
 3. HostPapa – Mare gazdă web accesibilă
 4. Cloudways – Cel mai bun serviciu de gazduire cloud
 5. Gazduire A2 – Excelent pentru gazduirea revânzătorilor

Contents

De ce contează găzduirea web solidă!

Calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs. web.

Să luăm viteza site-ului  de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările pe pagini scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate pentru fiecare secundă pe care site-ul dvs. încă se încarcă, acesta este motivul pentru care un site web cu experiență și orientat spre calitate furnizorul de hosting este important!

Din fericire pentru noi, industria de găzduire web este destul de competitivă, cu majoritatea furnizorilor care încearcă să se bată reciproc prin preț, calitate și suport! Acest lucru este excelent pentru noi, deoarece avem o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unei gazde web.

cercetare web hosting

În afară de tabel comparativ de găzduire mai jos, trecem mai detaliat cu recenzii individuale de găzduire a site-urilor web.

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWit Website
Logo-ul Hostinger $ 0,99 (Cu 90% reducere – cu o reducere de la 9,99 USD) 10 GB

 • Foarte accesibil
 • Configurare super ușoară
 • Performanță excelentă și viteză
 • Rețea globală de servere
 • Garanție de returnare de 30 de zile!

Recenzie Hostinger
siteground2 3,95 USD (reducere de 67%, în scădere de la 11,95 USD) 10 GB
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Fulgerul repede
 • Suport deosebit!
 • Servere globale
SiteGround Review
Logo-ul HostPapa 2,95 USD (mai puțin de la 7,99 USD – Reducere exclusivă MangoMatter) 100 GB
 • Foarte accesibil!
 • O mulțime de opțiuni de asistență
 • Mare performanță
 • 30 de zile garanție înapoi
Recenzie HostPapa
cloudwayslogo $ 7 20 GB
 • Gazduire cloud redefinită.
Revizuirea Cloudways
A2HostingLogo $ 3,92 Nelimitat
 • Ieftin
 • Spațiu de disc nelimitat!
Examinare gazduire A2

Cele mai bune 10 recenzii de gazduire web pentru 2020

1. Hostinger – Cel mai bun în general

Logo Hostinger
Site web: www.hostinger.com
Pret: 0,99 USD
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: Live Chat
Abordare globală: Da

Hostinger este una dintre cele mai rapide companii de gazduire web din jur și cu un motiv întemeiat. Ei reușesc să ofere servicii de hosting de înaltă calitate, cu o fracțiune din costuri, comparativ cu majoritatea concurenților.

Nu este de mirare că, de la începuturile lor din 2004, au înregistrat peste 29 de milioane de utilizatori. Pentru doar 0,99 USD / lună, primiți 10 GB spațiu pe disc SSD, SSL gratuit, asistența lor 24/7/365 și alte câteva funcții gratuite. Valoarea pe care o oferă este destul de impresionantă!

Lucrul care ne place foarte mult este modul în care au structurat procesul de creare a unui cont nou, sunt cele mai bune configurații pe care le-am experimentat până acum. Pașii curg perfect în următorul, până când, înainte de a-l cunoaște, ai un site live cu WordPress instalat (și de fapt optimizat pentru WordPress) și gata pentru conținut și imagini pentru a fi încărcate.

Este un proces de bord serios bine gândit!

Când vine vorba de performanță, în afară de locațiile lor de server 7 (!) Din întreaga lume, folosesc hard disk-uri SSD, memorie cache la nivel de server, protecție DDOS, un plugin personalizat de memorie în cache, 99,9% uptime etc. Și dacă doriți cu adevărat să stoarceți orice viteză de pe site-ul dvs., adăugați un CDN și sunteți auriu, indiferent de unde vin vizitatorii dvs..

Serverele lor sunt situate în SUA, Singapore, Regatul Unit, Olanda, Lituania, Brazilia și Indonezia.

Acestea oferă următoarele tipuri de găzduire: găzduire în comun (de care au nevoie majoritatea oamenilor), VPS, hosting de cloud, găzduire WordPress și găzduire prin email. Și doar în caz că aveți nevoie, ei vând și nume de domeniu, un singur ghișeu pentru toate nevoile site-ului dvs. web.

Planurile lor de găzduire partajate încep doar 0,99 USD pe lună (90% reducere în acest moment). De asemenea, aceștia oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, o persoană fără probleme în cartea noastră!

Pro-uri

 • Foarte ușor de configurat
 • Mare performanță
 • Super accesibil
 • Rețea globală de servere

Contra

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up

Logo-ul SiteGround
Site-ul: www.siteground.com
Pret: 3,95 USD
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

SiteGround este un jucător imens în industria de hosting. De la asistența lor super-receptivă a clienților, care are un timp mediu de răspuns de 10 minute pe biletele de asistență, la configurațiile serverului optimizate WordPress care fac WP-ul să funcționeze foarte bine, știu meșteșugul lor!

La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire web, aceștia oferă câteva freebies frumoase precum SSL, nume de domeniu gratuite și transferuri gratuite de site-uri.

De asemenea, vin recomandate de WordPress (foarte puține companii de găzduire pot revendica acest lucru! Desigur, ele pot aborda aproape orice sistem de gestionare a conținutului sau pot trage și arunca constructor de site-uri pe care le arunci).

În ceea ce privește performanța, nu numai că oferă găzduire SSD pentru viteze mai rapide și se asigură că toată lumea are suficiente resurse de server, dar chiar și-au construit un plugin de memorie în cache pentru site-urile WordPress numit SuperCacher pentru a vă servea site-urile cât mai repede posibil..

Și dacă piața dvs. țintă este localizată peste mări, au și centre de date în Marea Britanie, NL (Olanda) și SG (Singapore). La fel ca Hostinger, aceștia oferă și o garanție de returnare de 30 de zile și au o garanție de uptime de 99,9%.

Securitatea lor merită, de asemenea, o strigare, deoarece au construit un sistem de securitate personalizat care accesează în mod constant site-urile și monitorizează potențialele amenințări, asigurându-vă că toate serverele și contul rămân cât mai curate posibil..

Au 3 planuri de găzduire. Cel mai accesibil plan al lor de găzduire partajat începe doar de la 3,95 USD pe lună (67% din prețul obișnuit)!

Pro-uri

 • Ușor de utilizat
 • Caracteristici impresionante de securitate
 • Mai multe centre de date din întreaga lume
 • Recomandat de WordPress
 • Mare performanță

Contra

 • Costurile de reînnoire sunt puțin mari

3. HostPapa – Web Host Great Great Affordable

Logo-ul HostPapa
Site-ul: hostpapa.com
Preț: $ 2,95
Spațiu pe disc: 100 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

În timp ce brandul lor ar putea folosi unele lucrări, serviciile oferite de Hostpapa sunt de top! 100 GB spațiu pentru doar 2,95 USD este o afacere foarte bună, ținând cont, cu siguranță, de nivelul de asistență pentru clienți pe care îl obțineți și chiar o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Ei, desigur, au instalatori cu un clic pentru toți constructorii de site-uri preferate sau sistemele de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla, etc. De asemenea, veți primi un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și o migrare gratuită a site-ului de la vechea dvs. gazdă dacă Necesar. Dacă aveți nevoie să vizați o piață de peste mări precum Europa sau Asia, puteți integra cu ușurință CDF CloudFlare pentru perioade de încărcare decente, indiferent de locul în care se află vizitatorii dvs. Timpul lor de funcționare este, de asemenea, foarte fiabil, fără aproape niciun timp de oprire.

Asistența pentru clienți funcționează 24/7 și este destul de receptivă, ținând cont, cu siguranță, de costul redus! De asemenea, pot ajuta la migrațiile site-ului.

În ceea ce privește serviciile de găzduire web, HostPapa oferă găzduire partajată, reînnoire, hosting VPS și găzduire WordPress, precum și servicii de design web, G Suite și suport de integrare Office 365. Serios, dacă aveți un buget, nu vă vor lăsa.

Pachetele lor de găzduire partajate încep de la 2,95 USD pe lună.

Pro-uri

 • Mult spațiu pe disc
 • Servicii aditionale
 • Suport bun 24/7
 • Numele de domeniu gratuit
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • N / A

4. Cloudways – Cel mai bun serviciu de gazduire cloud

Sigla Cloudways
Site-ul: www.cloudways.com
Preț: 10 USD
Spațiu pe disc: 25 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Cloudways duce hostingul cloud la nivelul următor! Desfasurari aproape instantanee si scalabilitate deosebita … cu suport tehnic destul de receptiv.

Cu peste 25 de centre de date, o experiență bună pentru utilizatori, performanță excelentă + uptime prin serverele web ale Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr și KYUP … acești tipi redefinesc industria de hosting cloud.

Vorbind despre performanță, motivul pentru care sunt atât de buni nu este doar pentru că folosesc unii dintre cei mai buni furnizori acolo și susțin lucruri precum PHP7, serverele acceptate HTTP / 2 și găzduirea SSD. De asemenea, au construit unele sisteme personalizate pentru a crește și mai mult performanțele, pe lângă panoul de control personalizat. Pentru site-urile WordPress, au pluginul de memorie în cache Breeze, iar apoi pentru constructorul de site-uri Magento, au încorporat memoria în cache completă. Cu siguranță știu ce fac!

În ceea ce privește securitatea, sunt de asemenea destul de impresionante. Cu firewall-uri dedicate și autentificare cu doi factori, ei iau securitatea foarte în serios.

Planul lor de găzduire web cel mai ieftin începe de la 7 dolari pe lună.

Pro-uri

 • Găzduire cloud performantă
 • Foarte scalabil
 • Centre de date din întreaga lume

Contra

 • Sunt necesare mai multe abilități tehnologice

5. Gazduire A2 – Excelent pentru gazduirea revânzătorilor

Logo A2 Gazduire
Site-ul: www.a2hosting.com
Pret: 3,92 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Găzduirea A2 este foarte asemănătoare atât cu SiteGround, cât și cu Hostinger … servere rapide, acoperire globală, suport excelent, spațiu de disc nelimitat. Și deși nu au recomandarea oficială a WordPress, acestea sunt optimizate pentru WordPress.

În timp ce planurile lor de bază sunt destul de rapide și oferă suplimentar îngrijit, cum ar fi un certificat SSL gratuit, scanare gratuită pentru potențialele hack-uri, transferuri gratuite ale site-ului, mai multe locații de server, etc. Toate acestea, desigur, având o garanție de uptime de 99,9%..

Planurile Turbo este locul în care lucrurile devin cu adevărat interesante. Planurile Turbo nu numai că au mai puțini utilizatori pe server web, oferind practic mai multe resurse de server pe cont, dar oferă și un sistem de memorie în cache destul de agresiv, cu soluții de memorie în cache pentru marii constructori de site-uri precum WordPress și Magento.

A2 Gazduire oferă o varietate de tipuri de găzduire web, de la hostinguri comune, hosting WP și găzduire revânzători, la VPS și planuri de găzduire dedicate.

De asemenea, oferă 3 pachete de găzduire, planul lor de găzduire web partajat cel mai ieftin începe numai 3,92 USD pe lună (inițial era 7,99 USD / lună).

Pro-uri

 • Servere în SUA, Europa și Singapore (SG este excelent pentru site-urile NZ)
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Oricând garanție de returnare a banilor

Contra

 • N / A

6. GreenGeeks – Cel mai bun gazduire web verde

Logo GreenGeeks
Site web: www.greengeeks.com
Pret: 2,95 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Greengeeks au mai multe centre de date din întreaga lume, suport foarte bun și chiar oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat cu fiecare plan. Ceea ce diferențiază GreenGeeks este acela își pun consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea prin energia eoliană, ceea ce este destul de uimitor!

În ceea ce privește funcțiile specifice pentru serviciile de găzduire web. Așa cum am menționat anterior, oferă spațiu de disc nelimitat pe chiar și cel mai de bază plan, au asistență 24/7 pentru clienți, oferă o garanție de uptime de rețea de 99,9% și la fel ca SiteGround, garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit! De asemenea, sunt utile când vine vorba de migrații pe site.

Când vine vorba de performanță, maximizează viteza oferind găzduire SSD, integrare CDN gratuită cu suportul Cloudflare, HTTP / 2 și PHP7. Ei chiar și-au construit propriul sistem de cache numit PowerCacher pentru a stoarce cât mai multe performanțe.

În ceea ce privește planurile de găzduire, acestea oferă găzduirea obișnuită partajată, găzduirea WordPress și găzduirea revânzătorului.

Planul lor de găzduire cel mai ieftin începe doar 2,95 USD USD pe lună (în scădere de la 9,95 USD).

Pro-uri

 • Super verde
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Mai multe centre de date din întreaga lume
 • Serviciu bun pentru clienți

Contra

 • N / A

7. Bluehost – Web Host Great pentru începători

Logo-ul Bluehost
Site web: www.bluehost.com
Pret: 3,95 USD
Spațiu pe disc: 50 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

În ultimii ani, Bluehost a avut un timp tulbure. Au fost în vârful jocului lor, apoi au fost cumpărate de EIG (grup internațional de anduranță), lucrurile au mers în jos, recenziile clienților nu mai erau super pozitive … dar de acum 2 ani încearcă din greu să transforme lucrurile, iar acum cu spatele lor cu o găzduire decentă, un serviciu excelent pentru clienți și unele performanțe bune. Sunt foarte cunoscuți și sunt folosiți de o mulțime de site-uri web în aceste zile.

Eforturile lor recente le-au adus din nou un loc în comparația noastră de găzduire web! Când vine vorba de servicii de găzduire, acestea oferă servicii de găzduire partajată, hosting cloud, hosting WP, VPS și hosting dedicat. Totul vine cu caracteristicile obișnuite și un timp de funcționare excelent.

Sunt deosebit de buni cu găzduirea site-urilor WordPress și au funcții suplimentare de găzduire special pentru instalările WP, pentru a vă asigura că performanța este cât se poate de lină..

În ceea ce privește asistența pentru clienți, acestea au totul de la o bază de cunoștințe mare, bilete de asistență, chat în direct, asistență telefonică și chiar tutoriale video. De asemenea, au creat un panou de control personalizat, care este destul de ușor de utilizat.

Planurile lor de găzduire web încep de la 3,95 USD pe lună.

Pro-uri

 • Cu experienta
 • Preturi competitive
 • Mult spațiu pe disc

Contra

 • Reputația stâncoasă

8. HostGator – gazda site-ului de mare valoare

Logo-ul Hostgator
Site-ul: www.hostgator.com
Preț: $ 2,75
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete

HostGator este un veteran al industriei, sunt foarte vechi și au o mulțime de clienți. De asemenea, sunt super accesibile, dar se afișează atunci când utilizați serviciile lor. Este totul bine, nu e rău, nu e grozav, doar bine.

Dar, din nou, analizând caracteristicile lor de găzduire, spațiu de disc nelimitat pentru doar 2,75 USD / lună, nu este o afacere proastă. De asemenea, oferă SSL gratuit, un domeniu gratuit pentru un an și garantează uptime de server de 99,9%.

Asistența este de asemenea suficient de decentă, cu opțiuni pentru telefon, chat live și bilete de asistență. De asemenea, au o mulțime de tutoriale video pentru a vă face experiența cât mai ușoară.

HostGator are următoarele planuri de găzduire a site-urilor web: găzduire partajată (utilizând cpanel hosting), hosting WordPress, hosting cloud, revânzător, VPS și servere dedicate.

De asemenea, au 2 servere web în SUA, și unul în India.

Planurile lor comune de găzduire web încep doar 2,75 USD pe lună.

Pro-uri

 • Ieftin
 • Valoare decentă
 • Adrese de e-mail nelimitate

Contra

 • Servicii de calitate inferioară
 • Securitatea poate fi mai bună

9. Inmotion Gazduire – Excelent pentru site-uri de afaceri

logo-ul de găzduire a reclamației
Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț: 6,39 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

InMotion Gazduire este de ceva vreme, sunt cunoscuți pentru găzduire de afaceri de calitate (cu o garanție de uptime de 99,99% !!). Și deși vin cu un preț mai ridicat, calitatea serviciilor de găzduire este foarte bună, la fel și suportul acestora.

Dacă aveți probleme, le puteți contacta prin telefon, bilete de asistență, chat live și chiar skype dacă este necesar.

Dacă începeți să consultați recenziile utilizatorilor de pe web, este destul de impresionant cât de bine sunt.

În ceea ce privește opțiunile de găzduire, InMotion oferă găzduire partajată, găzduire revânzători, găzduire VPS, servere dedicate și găzduire specializată WordPress.

Planul lor cel mai ieftin începe de la 6,39 USD pe lună.

Pro-uri

 • Servicii de înaltă calitate
 • Reputatie buna
 • Garanție solidă de funcționare

Contra

 • Scump

10. Motor WP – Gazduire WordPress găzduită

logo wpengine
Site web: www.wpengine.com
Pret: 35 USD
Spațiu pe disc: limita de vizitator 25k
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Dacă de fapt căutați o găzduire WordPress de înaltă calitate, gestionată de WordPress pentru Statele Unite, WP Engine este ceea ce vă trebuie! Acestea sunt liderul pieței când vine vorba de găzduirea de site-uri WordPress (nu există alți constructori de site-uri) și cu un motiv întemeiat (deși sunt cam scumpi). Au un sistem de memorie cache construit personalizat pentru a servi pagini super-rapide (numite EverCache), iar în combinație cu CDN-ul lor, sunt cea mai rapidă companie de găzduire WordPress din jur! De asemenea, au un panou de control personalizat care oferă o experiență excelentă utilizatorului.

Suportul lor tehnic 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. În plus, ele au grijă și de actualizările de bază ale WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Și atunci când este o actualizare majoră, ei testează de fapt site-ul înainte de actualizare pentru a fi siguri că nu se rupe nimic, un serviciu de top. De asemenea, au detectare în timp real a amenințărilor în timp real, timp de funcționare excelent, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit, dacă va fi hacked … nu este de mirare că recenziile utilizatorilor lor sunt atât de pozitive!

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul și un loc în comparația noastră de găzduire web! Interesat de liniștea sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la 35 USD pe lună.

Pro-uri

 • Mai multe centre de date din întreaga lume
 • Suport super specializat
 • Performanta ridicata

Contra

 • Cost

Cum să găsești cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri web

Când vine vorba de alegerea unei gazde web de calitate pentru site-ul dvs., este important să înțelegeți că există numeroase tipuri din care să alegeți.

Mai jos, vă oferim explicații despre tipurile cheie de opțiuni de găzduire web și avantajele și avantajele lor majore și vom detalia mai multe detalii despre funcțiile pe care doriți să le căutați, astfel încât să vă puteți crea propriul dvs. cea mai bună comparație de găzduire de site-uri web și în cele din urmă găsiți gazda perfectă pentru care vă puteți construi site-ul.

Pe o notă laterală, dacă nu ați înregistrat încă numele dvs. de domeniu, o mulțime de gazde pot face acest lucru și el. Acestea fiind spuse, registratorul nostru preferat este Namecheap, sunt de mult timp și sunt foarte accesibile. Întregul proces de creare a unui site web este destul de ușor btw, o mulțime de oameni își construiesc propriile site-uri web în aceste zile (consultați doar pagina noastră de statistici internet pentru a vă face o idee, este uimitor) … faceți un pas la un moment dat.

Laptop care găzduiește site-ul american

Tipuri de Site Web Gazduire

Gazduire comună

Cu găzduire partajată, practic, mai multe site-uri web sunt găzduite de un singur server, controlat de un administrator de sistem. De obicei, oferă o varietate de opțiuni precum găzduirea Windows sau Linux, găzduirea Java și PHP. În plus, veți găsi multe dintre ele care au instalatori pentru sistemele majore de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, etc..

găzduire partajată

Pro: Gazduirea partajată este cel mai ieftin plan de găzduire, deoarece mai multe conturi vor folosi același server, împărțind astfel costul. De asemenea, este ușor de utilizat, deoarece nu necesită cunoștințe înalte pentru a-l utiliza.

Contra: Din păcate, datorită naturii sale comune, găzduirea partajată poate fi destul de nesigură. Concurezi pentru un set limitat de resurse și funcții, cu mai multe alte conturi, astfel încât poate fi mai ușor pentru site-ul tău să încetinească sau chiar să fie hacked în comparație cu alte opțiuni de găzduire.

Gazduire VPS

VPS înseamnă Virtual Private Server. În esență, este terenul central între găzduirea serverului partajat și dedicat (și funcționează excelent pentru serverele de jocuri, cele mai bune găzduiri de server Minecraft sunt construite cu un VPS). Gândiți-vă la o gazdă server partajată cu partiții între conturi care oferă un plus de confidențialitate și funcții.

Pro: Costul este destul de mediu. Plătești un pic mai mult decât găzduirea partajată, dar asta îți conferă un plus de libertate, flexibilitate și securitate. Încă primești asistență din partea unei echipe de administrare, dar ai mai mult control decât o gazdă comună comună.

Contra: Un furnizor de servicii de internet de încredere ar putea să înlăture spațiul pentru a câștiga mai mulți bani și să lase conturile blocate fără spațiu server. Există, de asemenea, un pic mai multă întreținere din partea dvs. decât cu o găzduire partajată.

Gazduire server dedicat

Un server dedicat este al tău. Aveți toate drepturile și responsabilitățile față de aceasta. Libertatea vine cu un cost monetar și o intensitate mai mare a forței de muncă.

Pro: Nu veți fi încetinit sau afectat altcineva de altcineva, deoarece serverul vă aparține! Și pentru că este al tău, asta înseamnă că este al tău să personalizezi, oricum te simți atât de înclinat.

Contra: Responsabilitatea de a personaliza îi revine, deci necesită un pic mai mult de cunoștințe. Nu numai că necesită setarea smart-urilor, dar vine și la un preț mai ridicat.

Gazduire în cloud

Gazduirea în cloud este o altă opțiune undeva între găzduire dedicată și partajată. Gazduirea în cloud împarte resursele sale între mai multe servere conectate (cum ar fi o rețeaua de păianjen) și le furnizează conturilor, după cum este necesar. Acest lucru grăbește lucrurile și oferă securitate în caz de defecțiune a unui server.

Pro: Flexibilitatea la scară este un mare beneficiu pe care îl poate oferi hostingul cloud. Asta înseamnă că, dacă afacerea dvs. crește rapid, serverul dvs. va face o scară. De asemenea, este un produs care vă este disponibil imediat ce aveți nevoie de el, deoarece există constant într-o formă sau alta în cloud. Este un cost rezonabil și funcționează foarte bine pentru un cont cu personal redus.

Contra: Deoarece este atât de centralizat în acest nor de încredere, dacă există o problemă cu acest nor, rămâneți aproape neputincioși. Din nou, datorită componentei de stocare în cloud, puteți avea acces la fișierele dvs. doar prin internet. Dacă nu vă puteți conecta, nu puteți obține acces. Flexibilitatea pe care o oferă bandă de cauciuc pe care o oferă poate de asemenea să vină cu o factură „flexibilă în bandă de cauciuc” în fiecare lună.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este un fel de versiune redusă a hostingului partajat. O companie preia un pachet de la o companie gazdă-mamă, îl pachetează sau îl ambalează după bunul plac și îl revinde altor conturi ca fiind proprii.

Pro: Vă salvează dificultatea, deoarece altcineva este în cele din urmă la conducere. Dacă doriți să vă bazați pe alții, aceasta poate fi o soluție bună pentru dvs..

Contra: Cu toate acestea, partea care a revândut gazda poate să nu fie expertă în aceasta. În calitate de client, probabil că veți avea acces la ele, astfel încât s-ar putea să vă aflați într-o poziție dificilă dacă ceva nu merge bine. Din această cauză, ar trebui luată în considerare doar o companie de revânzare de încredere și revizuită.

Gazduit WordPress găzduit

Este vorba de găzduire premium, axată pe WordPress, cu personal expert în tehnologie WP. Gazdele WP gestionate au de obicei o stivă de server foarte bine optimizată special concepută pentru a rula WordPress cât mai rapid. Prețurile se calculează, de obicei, în jurul numărului de vizitatori pe care îi primiți pe lună, mai degrabă decât a spațiului pe disc, precum gazdele web obișnuite partajate.

Pro: Veți fi mereu la curent cu cele mai recente funcții și pluginuri, deoarece WordPress este întotdeauna în fața noilor lucruri din lumea gazdelor. Vă vor menține viteza și vă vor proteja dacă se va întâmpla ceva. Nu numai că echipa vă va ține la curent, dar vă vor proteja informațiile și vor fi acolo pentru orice probleme care pot apărea.

Contra: Prețul este de obicei primul lucru care oprește pe cineva. Cu cât este mai mare site-ul și volumul, cu atât veți fi taxat. De asemenea, aveți un control puțin mai mic asupra personalizării site-ului dvs. (deoarece gazdele gestionate tind să aibă o listă de pluginuri neautorizate … pentru a menține performanțe optime).

Caracteristici de găzduire web pe care ar trebui să le examinați

După ce știți ce tip de gazdă web căutați, veți dori să examinați fiecare opțiune pentru funcțiile de care aveți nevoie.

Folosim aceiași factori în alte comparații precum:

 • site care găzduiește Australia
 • găzduire de site-uri web în Canada
 • găzduire web Singapore
 • Gazduire web NZ
 • gazduire web India
 • Gazduire web britanica
 • găzduire web Malaezia
 • găzduind Irlanda
 • site web care găzduiește Pakistanul
 • Melhor hospedagem de site-uri Brazilia
 • găzduire web Indonezia

Clasificarea următoarelor aspecte, în măsura în care este cel mai important pentru dvs., vă va restrânge căutarea la cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri care vă oferă pachetul potrivit pentru dvs..

Determinați ce doriți să cheltuiți banii pe: Este lățimea de bandă, suportul, domenii suplimentare sau poate spațiu de stocare?

Pe de altă parte, determinați ce NU merită să vă cheltuiți banii. Dacă nu aveți nevoie de asistență dedicată, alegeți un pachet care vă oferă flexibilitatea și permisiunea de a face toate lucrările!

Să explorăm aspectele importante ale alegerii unui serviciu bun de găzduire, astfel încât să nu vă confruntați cu probleme atunci când începeți să creați site-ul dvs..

Locația și viteza serverului

Locația geografică a serverului contează, deoarece cu cât este mai aproape de server, cu atât este mai mică distanța și mai puține cercuri pe care trebuie să le parcurgă informațiile pentru a ajunge la dvs. și la cei care utilizează site-ul dvs. În trecut, cu cât serverul era mai departe de vizitatorii tăi, cu atât site-ul tău încărca mai lent pentru acei vizitatori.

harta locației serverului

În aceste zile, însă, puteți rezolva această problemă destul de ușor, activând un CDN sau o rețea de distribuție de conținut. Un CDN este o rețea distribuită de servere în întreaga lume, aceste servere sau noduri pot servi o versiune în cache a site-ului dvs. din nodul care este cel mai aproape de vizitatorul care încearcă să acceseze site-ul. Astfel, puteți avea site-ul dvs. găzduit în SUA, vizitatorii din Asia putând în continuare să vă încarce site-ul destul de rapid.

Cloudflare este unul dintre aceste CDN-uri și este gratuit! Majoritatea gazdelor web au chiar și un program de instalare ușor pentru un singur clic pentru Cloudflare.

Spatiu pe disc

Spațiul de disc este spațiul pentru a stoca fișierele pe backend (lucruri precum fișiere HTML, e-mail, imagini și scripturi). În esență, depozitarea este dulapul de depozitare a site-ului. Vei dori să fii conștient de spațiul de stocare disponibil înainte de a te înscrie la un serviciu de găzduire, deoarece odată ce cabinetul de completare este complet, asta este (deși puteți, desigur, să actualizați dacă este necesar).

Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru dvs. acum și în viitor și încercați să utilizați o gazdă care utilizează unități SSD, deoarece acestea sunt mult mai rapide decât cele tradiționale.

De asemenea, în timp ce majoritatea gazdelor permit mai multe conturi de e-mail / adrese de e-mail sub un singur cont de gazduire, e-mailurile vă pot completa spațiul pe disc destul de rapid, așa că luați în considerare să utilizați ceva de genul Gmail pentru a vă gestiona e-mailurile..

Certificate SSL

Securitatea este o afacere mare în zilele noastre, hackerii încercând să-și forțeze forța în orice site pe care îl pot. Chiar și Google a integrat utilizarea certificatelor SSL în modul în care clasează site-urile în rezultatele lor, site-urile web sigure având o ușoară margine față de site-urile non-sigure. SSL reprezintă Secure Sockets Layer, este o tehnologie de securitate pentru crearea unei conexiuni criptate între un server și un client sau vizitator, păstrând datele care sunt transferate în siguranță de actorii răi.

Sertificative SSL

A fost cazul în cazul în care doar site-urile care acceptă carduri de credit sau detalii de plată trebuiau să aibă un certificat SSL valid, dar în aceste zile este obligatoriu pentru aproape fiecare site. Din fericire pentru noi, companii precum Let’s Encrypt furnizează certificate SSL gratuit. Majoritatea celor mai bune gazde web de acolo au, de asemenea, un program de instalare cu un singur clic pentru a vă asigura site-ul dvs. securizat prin instalarea unui certificat.

Uptime

Vă întrebați cât de fiabilă va fi gazda dvs.? Uptime este un mod fantastic de a măsura asta! Timpul de funcționare al site-ului Web este un procent care arată cât de bun este un furnizor pentru a menține totul cu succes.

Dacă o gazdă solicită o garanție de uptime de 99%, aceasta poate părea perfectă! Dar ia în considerare 1%. Un procent peste un an poate însemna câteva zile de oprire pentru site-ul dvs. Zilele de oprire egală cu pierderea accesului, astfel pierderea veniturilor, dar tot plătiți pentru serviciu. Așadar, spațiul negativ al unui procent de uptime este cam așa cum vă va costa atunci când serverul va fi scăzut. Am început să urmărim atât timpul de funcționare cât și timpul de răspuns pentru cele mai mari companii de găzduire web pe pagina noastră de stare de găzduire.

Căutați cel mai mare procent pe care îl puteți găsi și asigurați-vă că respectă garanția de disponibilitate și le poate furniza.

A sustine

Acesta este unul dintre factorii mai importanți pe care i-am luat în considerare în comparația noastră de găzduire web.

Considera:

 • Cât de mult știi despre proiectarea unui site web, menținerea acestuia și actualizarea acestuia.
 • Cât de mult va trebui să vă bazați pe o echipă de asistență pentru a face astfel de proiectări, întreținere și actualizare a site-ului dvs..

Șansele sunt, cădeți pe un capăt al spectrului sau pe celălalt.

opțiuni de asistență

Dacă nu aveți nevoie de mult sprijin și vă puteți ocupa de responsabilitatea pe cont propriu, puteți reduce costurile alegând o opțiune care nu oferă prea mult sprijin. Dacă ai nevoie de asta pentru tine, totuși, caută o echipă de asistență fiabilă care să poată gestiona tot ceea ce vei avea nevoie. (Și pregătește-te să plătești pentru sprijin.)

Copiile de rezervă

Aflați ce tip de opțiuni de rezervă vă oferă gazda de alegere. O copie de rezervă bună se va întâmpla în mod regulat și ar trebui stocate în diferite locații, în cazul în care o zonă are o defecțiune.

Dacă nu faceți o copie de siguranță în mod regulat și sigur a informațiilor dvs. poate însemna o zi cu adevărat proastă și o mulțime de date pierdute. Nu vă riscați. Backup-urile zilnice sunt evident cele mai bune.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este nivelul de trafic și de transfer de date pe care site-ul dvs. se poate ocupa la un moment dat. Dacă un site de găzduire oferă un nivel ridicat de lățime de bandă, probabil va fi o calitate destul de bună. Dacă oferă doar un pic, este posibil să nu doriți să vă bazați pe ele. Dacă afacerea dvs. cântărește, la fel ca și site-ul dvs., doriți ca lățimea de bandă să se poată adapta rapid la un astfel de flux.

Urmărirea traficului site-ului dvs. timp de câteva luni este o modalitate bună de a determina lățimea de bandă de care aveți nevoie. Folosind acest număr ca bază, lăsați spațiul pentru ca site-ul dvs. să crească. Acest lucru vă va salva stresul în viitor dacă veți observa un nivel ridicat de trafic.

Număr de domenii / site-uri permise

Dacă intenționați să creați mai multe site-uri, asigurați-vă că acest lucru va fi posibil prin intermediul gazdei pe care o alegeți. Dacă vă înscrieți la o afacere cu un singur site, atunci va trebui să vă înscrieți pentru mai multe dacă vreți să creați un site nou sau suplimentar.

Dacă știți că mai multe site-uri vor fi la orizont în curând sau dacă aveți nevoie de câteva domenii chiar în afara liliacului, puteți merge mai departe și să eliminați opțiunile de găzduire care vă limitează la unul singur. Căutați o opțiune de cont care să permită mai multe domenii.

întrebări frecvente

Care este cea mai sigură găzduire web?

Cei mai siguri furnizori de găzduire web sunt cei cu sisteme de securitate construite personalizat. Acestea pot varia de la scanări malware zilnice și un WAF integrat, până la backupuri zilnice și multe altele. SiteGround este foarte sigur.

Cum aleg un furnizor de găzduire web?

Alegeți un furnizor bun de găzduire web comparând caracteristicile mai multor companii de găzduire web, ghidul nostru de mai sus vă va ajuta să identificați care sunt cele mai importante funcții și la ce să acordați atenție atunci când căutați o gazdă web excelentă.

Pot gazdui propriul meu site web?

Din punct de vedere tehnic, puteți găzdui propriul dvs. site local pe computer, dar atunci site-ul va coborî în momentul în care vă opriți computerul. A avea o copie locală a site-ului dvs. este util pentru a testa noi caracteristici pe care doriți să le implementați înainte de ao împinge în direct pe o gazdă web.

Cum pot găzdui site-ul meu gratuit?

Da, există gazde web gratuite, dar vin fie cu anunțuri forțate și cu un suport oribil, fie va trebui să vă conformați cu un subdomeniu al companiei cu care vă găzduiți. WordPress.com, de exemplu, are un plan gratuit care vă poate oferi un site web pe un subdomeniu (numele dvs..wordpress.com). Este minunat dacă tocmai începeți și doriți să-l încercați.

Cum găzduiesc site-ul meu web pe Google?

Nu puteți găzdui site-ul dvs. web pe Google, deoarece nu sunt un serviciu de găzduire web. Au un serviciu numit Blogger care vă poate oferi un spațiu pentru a construi un site web de bază. Însă rețineți că adresa dvs. URL nu va fi una profesionistă, site-ul va fi găzduit pe un subdomeniu precum compania dvs..blogspot.com.

Și asta este, poate părea copleșitor să compari toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cei mai buni furnizori de găzduire web, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author