Cele mai bune servicii de gazduire web din Marea Britanie pentru 2020!

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire web (parțial pentru găzduirea clienților noștri și parțial pentru că avem o mulțime de proiecte laterale și le place să experimentăm ��), am avut o idee destul de bună despre ce definește un site gazdă excelent.

Am trecut prin toate conturile noastre, am analizat ce gazde web funcționează bine (utilizând urmărirea live) și care nu sunt acestea (și de ce). Atunci am decis să construim această pagină masivă de comparație pentru a împărtăși ceea ce am găsit, să ne bucurăm!

Pentru referință rapidă, găsiți top 3 de mai jos!

Companie de găzduire web Evaluare generalăPreci / mo. servere UK disponibile CaracteristiciReviewsSite web
Logo-ul Hostinger 0,80 £ (în scădere de la 7,99 £)

 • Foarte accesibil
 • Configurare super ușoară
 • Suport receptiv
 • Performanță excelentă și viteză
 • Servere britanice + rețea globală
 • Garanție de returnare de 30 de zile!

Recenzie Hostinger
siteground2 2,95 GBP (reducere de 67% doar la prima factură)
 • Servere din Marea Britanie + o rețea globală
 • Accesibil
 • Mare performanță
SiteGround Review
GreengeeksLogo 2,95 USD USD
 • Gazduire verde
 • servere din Europa
 • Spațiu pe disc nelimitat
GreenGeeks Review

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

Despre recenziile noastre de gazduire

Când ne-am scris recenziile de găzduire web din Marea Britanie, am avut în vedere o mulțime de factori.

Acestea includ timpul de funcționare, opțiunile de asistență și timpul de răspuns, viteza, locațiile serverului, ușurința de utilizare, costul comparativ cu valoarea, spațiul de disc etc..

Cei mai importanți 2 factori pe care ne concentrăm sunt suportul speed și viteza ⚡.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate doar pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă … acesta este motivul pentru care un web decent furnizorul de găzduire este vital!

După cum vedeți, calitatea furnizorului dvs. de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs.!

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Cele mai bune Web Hosting Marea Britanie – Recenzii 2020

Aici sunt cele mai bune 14 recenzii de găzduire web pentru Marea Britanie, detalierea costurilor, a opțiunilor de asistență și a spațiului pe disc:

1. Hostinger Marea Britanie – Cel mai bun Gazduire Web În general

www.hostinger.co.uk

Logo Hostinger

Preț: £ 0,80
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live

Hostinger este una dintre acele companii care știe să facă totul bine, păstrând în același timp planurile lor extrem de competitive.

Au început în 2004 și au deja peste 29 de milioane de utilizatori… și cu un motiv întemeiat. Acestea oferă servicii de găzduire de calitate, la un cost destul de mic, comparativ cu unii dintre concurenții lor.

Pentru doar 0,80 GBP / lună, primiți 10 GB spațiu pe disc SSD, asistență expertă 24/7, configurare optimizată WordPress, o garanție de uptime de 99,9% și multe altele.

Lucrul care ne-a plăcut foarte mult despre Hostinger a fost cât de ușor este fluxul lor de configurare. Configurarea unui cont nou, de la obținerea unui nume de domeniu, până la configurarea găzduirii și instalarea WordPress (sau a oricărui alt CMS) este extrem de bine gândită, deci fiecare poate foarte ușor să-și creeze site-ul.

Tehnologia Hostinger

În ceea ce privește tipurile de găzduire pe care le oferă, acestea au găzduit în comun (de care majoritatea oamenilor au nevoie, este, de asemenea, cel mai ieftin), VPS, cloud hosting, găzduire WordPress și găzduire prin email.

Asistența clienților este foarte receptivă prin chat live și este disponibilă 24/7/365.

Când vine vorba de viteză, au un server web chiar aici în Marea Britanie, astfel încât performanța va fi super lină dacă piața dvs. țintă este în general în Europa. Și dacă piața dvs. țintă este în altă parte, de asemenea, v-au acoperit, cu servere din Statele Unite, Olanda, Lituania, Singapore, Brazilia sau Indonezia.

Planurile lor de găzduire partajate încep de la doar 0,80 lire sterline / lună (Redus de la 7,99 lire sterline). Dacă decideți să creșteți un nivel și alegeți planul lor Premium, veți primi, de asemenea, copii de rezervă săptămânale, un domeniu gratuit și multe alte resurse de server..

Valoarea pe care o obțineți aici este nebunie, un binemeritat loc 1 în lista noastră de web host-uri de top! O, și au, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, un creier în cartea noastră!

Pro-uri

 • Foarte ușor de configurat
 • Mare performanță
 • Suport receptiv
 • Super accesibil
 • Centrul de date rapide din Marea Britanie

Contra

 • N / A

2. SiteGround Marea Britanie – Runner-up General Web Hosting

www.siteground.co.uk

Logo-ul SiteGround

Preț: £ 2.95
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

SiteGround știe lucrurile lor. Sunt accesibile, au servere foarte puternice la Londra și, cel mai important, asistența pentru clienți este de prim rang (timpul mediu de răspuns este de 10 minute în acest moment).

De asemenea, vin recomandate pentru WordPress, de către WordPress (ele pot, desigur, să facă față oricărui CMS pe care îl arunci).

Planurile SiteGrounds vin, de asemenea, cu o serie de caracteristici interesante, precum un sistem de securitate incredibil de eficient, backup-uri automatizate, respectă GDPR și oferă certificate SSL gratuite (foarte importante pentru site-urile de comerț electronic).

La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire web decenți, aceștia au o garanție uptime de 99,9%, folosesc stocare SSD, o garanție de returnare de 30 de zile și au capacitatea de a vă ajuta cu înregistrări de nume de domeniu..

În ceea ce privește pachetele de găzduire, acestea oferă găzduire partajată, găzduire WordPress, găzduire comerț electronic, găzduire revânzător și găzduire cloud.

Au 3 planuri de găzduire partajate, planul lor cel mai accesibil începe doar de la £ 2.95 pe lună (69% din prețul obișnuit)! Planul lor de bază StartUp permite 1 site web și vă oferă 10 GB de stocare SSD, în timp ce nivelul lor următor, planul GrowBig, permite site-uri nelimitate și 20 GB stocare. Cu acest plan și orice altceva de mai sus, veți primi, de asemenea, un transfer gratuit de site de la vechea dvs. gazdă, care este întotdeauna la îndemână.

SiteGround oferă tuturor clienților asistență imediată când contactează birourile lor prin telefon, bilete sau chat live. Verificând numeroasele lor tutoriale online și cărți electronice, puteți alege, de asemenea, cele mai recente tehnologii de optimizare și securitate pentru site-ul dvs. WordPress.

Nu veți fi dezamăgiți când vine vorba de viteza îmbunătățită de încărcare a site-ului SiteGround. SiteGround vă oferă șansa de a personaliza și individualiza configurația de găzduire și de a îmbunătăți viteza de încărcare generală a site-ului. După cum am menționat în recenzia noastră completă, pluginul personalizat, SuperCacher, ajută, de asemenea, la îmbunătățirea timpului de încărcare a site-ului dvs. (disponibil doar în planul lor GrowBig și mai mare).

Pro-uri

 • Suport deosebit
 • Recomandat de WP
 • Ușor de utilizat
 • Server web din Marea Britanie

Contra

 • Taxe mai mari de reînnoire

3. Greengeeks – Cel mai bun gazduire web verde

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks este una dintre companiile pe care doar știi că le desfășoară totul bine, au văzut o creștere masivă de când au intrat în viață în 2008. Motivele succesului lor sunt destul de clare odată ce începeți să lucrați cu ele, este o combinație de acoperire globală ( mai multe centre de date din întreaga lume), performanță nemaipomenită, suport excelent și destul de rapid și nu în ultimul rând, își pun consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea prin energia eoliană, ceea ce este destul de uimitor!

În ceea ce privește funcțiile specifice, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc și conturi de e-mail chiar și în planul lor cel mai de bază. Au asistență 24/7 și la fel ca Hostinger, o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit! Un solid # 3 pe lista noastră!

Vor arunca chiar și un nume de domeniu gratuit pentru primul an!

Planul lor de bază începe doar 2,95 USD / lună (în scădere de la 9,95 USD).

GreenGeeks oferă asistență virtuală pentru clienți pe tot parcursul anului, când se potrivește programului dvs. unic. Puteți contacta un specialist în hosting prin e-mail, chat în direct, bilet sau apelând direct la echipa de asistență. În plus față de sprijinul de specialitate din 24 de ore din partea forței de muncă la nivel mondial, puteți, de asemenea, să vă uitați la tutorialele site-ului lor și la baza impresionantă de cunoștințe pentru mai multe sfaturi de găzduire.

Prin optimizarea serverelor lor, GreenGeeks a construit o platformă de găzduire fiabilă (cu o garanție de uptime de 99,9%), care poate oferi site-ului dvs. web viteza de care are nevoie pentru a asigura traficul recurent. Această companie de găzduire web folosește sisteme de stocare RAID-10 Solid State, PowerCacher, PHP7 și CDN gratuit prin CloudFlare. Eforturile combinate ale tehnologiei lor de vârf permit serverelor lor să împacheteze un pumn destul de rapid!

Pro-uri

 • Eco-friendly
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Suport 24/7

Contra

 • Nu se percepe în GBP

4. A2 Gazduire Marea Britanie – Cel mai bun hosting pentru distribuitori

www.a2hosting.com

Logo A2 Gazduire

Preț: 3,92 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

A2 Gazduire este la fel cu Hostinger, de asemenea, au o varietate de servere rapide aprindere la nivel mondial (cu o garanție de uptime de 99,9%) + au un suport excelent pentru clienți. Deși nu au recomandarea oficială a WordPress, performanța lor cu site-urile WP este uimitoare.

La fel ca și performanța lor cu majoritatea CMS-urilor populare, serverele lor sunt foarte bine optimizate și includ instalatori cu 1 script pentru majoritatea CMS-uri precum WP și Joomla.

Oferă găzduire partajată, găzduire revânzătoare (ne plac foarte mult opțiunile lor de revânzători, chiar și prin SiteGround), VPS și servere dedicate.

Oferă 3 pachete de găzduire, planul lor de bază începe doar 3,92 USD pe lună (inițial era 7,99 USD / lună).

A2 Gazduire are grijă de nevoile dvs. de găzduire, oferind asistență prin chat live, e-mail, telefon și bilete de asistență. De asemenea, puteți citi recenzii ale clienților pe site-ul lor, care raportează în principal servicii de înaltă calitate și la timp. Acestea oferă ghiduri online aprofundate și o mare varietate de articole informaționale care vă ajută să vă personalizați și să configurați site-ul.

Serverele Turbo A2 Gazduire vă vor oferi viteze de încărcare de până la 20 de ori mai rapide în comparație cu furnizorii de servicii de găzduire concurente. Acest lucru se realizează prin alocarea a mai puțini utilizatori pe fiecare server web și, de asemenea, oferind fiecărui utilizator mai multe resurse de server. Folosesc SSD-uri, memorie în cache personalizată și patru centre de date globale pentru a îmbunătăți continuu viteza site-ului dvs. web.

Pro-uri

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Suport deosebit
 • Oricând garanție de returnare a banilor
 • Migrare site gratuit
 • Centre de date globale

Contra

 • Nu se percepe în GBP

5. Kinsta – Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

kinsta.com

logo kinsta

Preț: 30 USD (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live, bilete

Dacă sunteți în căutarea celui mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, Kinsta este instrumentul nostru la momentul actual. Găzduiesc companii masive precum FreshBooks, Ubisoft și Tripadvisor. Au pachete la un preț surprinzător de competitiv, iar suportul este cu adevărat secundar.

Infrastructura lor rulează pe norul Google rapid și de încredere (bineînțeles cu o garanție de uptime de 99,9%), care are peste 20 de locații din întreaga lume pentru a alege (inclusiv un server din Marea Britanie). De asemenea, recent au adăugat DB-uri și optimizarea automată a funcțiilor PHP și, desigur, acceptă cea mai recentă versiune PHP.

Apoi, pentru a crește și mai mult performanța, au un plugin intern de memorie în cache pentru a servi site-ul cât mai repede posibil și pentru a se integra cu KeyCDN pentru timp de încărcare rapidă din întreaga lume.

În ceea ce privește securitatea, acestea oferă protecție DDOS, blocarea GeoIP, firește firewall-ul Google Cloud și multe altele. Și chiar dacă site-ul este hacked, te vor ajuta să-l repari gratuit.

Nu am discutat încă atât de multe, cum ar fi sistemul lor de rezervă, certificatele SSL, monitorizarea uptime … dar cred că veți obține ideea.

Planurile lor încep de la 30 $ pe lună, care include 1 site și 10 GB stocare SSD.

Dacă aveți bugetul, acestea sunt persoanele cu care aveți încredere pe site-ul dvs. WP!

Pro-uri

 • Platforma Google Cloud
 • Valoare excelentă pentru cost
 • Securitate antiglonț
 • Suport deosebit
 • Migrații gratuite pe site
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • Fără asistență telefonică (dar nu într-adevăr o problemă având în vedere cât de bine este suportul lor online)

6. Heart Internet – gazda web din Marea Britanie

www.heartinternet.uk

Logo Internet Heart

Preț: £ 2.66
Spatiu pe disc: 2 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Heart Internet este foarte asemănător cu eUKhost, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și în ceea ce privește caracteristicile … au 2 beneficii adăugate, oferă spațiu pe disc de 5 GB pe planul lor de bază și au asistență pentru clienți interni, care, dacă ați navigat pe acest site pentru un pic, ați ști că apreciem foarte mult orice companie care nu externalizează asistența.

De asemenea, sponsorizează o mulțime de evenimente și conferințe precum WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 și altele. Noi facem ca o companie care dă înapoi comunității.

În ceea ce privește opțiunile de găzduire, acestea oferă gazduire web partajată, găzduire premium pentru site-uri mai pretențioase, VPS, găzduire pentru distribuitori, servere dedicate și hosting WordPress.

Acestea fiind spuse, reputația lor nu este cea mai bună în acest moment, cu raportări de întreruperi frecvente și suport înrăutățit … de asemenea, planul lor de bază nu acceptă de fapt bazele de date MySQL, deci nu există suport WordPress decât dacă mergeți cu un plan mai mare la 9,49 GBP. / mo (fără TVA).

Heart Internet poate fi contactat prin trimiterea unui formular online pe site-ul lor sau prin apelarea directă a acestora. De asemenea, le puteți contacta prin chat live sau prin trimiterea unui bilet.

Dacă doriți să vă aruncați singur la rezolvarea unei probleme comune de găzduire, puteți parcurge articolele informative care sunt postate pe pagina lor de bază de date de asistență..

Heart Internet folosește o platformă de găzduire cloud care vă ajută site-ul dvs. să extindă încărcarea traficului web. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web nu va fi încetinit atunci când vă confruntați cu perioade de vârf de trafic.

De asemenea, folosesc HTTP / 2 și își actualizează periodic hardware-ul serverului pentru a asigura viteze de încărcare web rapide și satisfacția clienților.

Pro-uri

 • Dă înapoi la comunitate
 • Accesibil pentru site-uri html statice
 • O mulțime de opțiuni de găzduire.

Contra

 • Nu există centre de date de peste mări
 • Reputația stâncoasă
 • Fără suport WP în planul de bază

7. HostGator – Găzduire web cu experiență

www.hostgator.com

Logo-ul Hostgator

Preț: 2,75 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

HostGator a fost în jur de mult timp, în acel timp, au trecut de la bine la rău, din nou la cele decente. Sunt super accesibile, dar o vei simți în calitatea serviciilor, a asistenței și a securității lor. Am fost piratate mai multe site-uri pe serverele lor, toate având teme și pluginuri similare cu alte site-uri de pe diverse gazde și nu au fost hacked.

Acestea fiind spuse, dacă vă uitați la preț, valoarea pe care o obțineți este destul de uimitoare pentru doar 2,75 USD / lună … dar dacă aveți un buget mic, probabil aș merge cu o gazdă care are un centru de date local, așa că nu se ocupă de timpurile de încărcare lente care vin cu un server american.

HostGator are următoarele planuri de găzduire: găzduire partajată, hosting WordPress, gazduire cloud, revânzător, VPS și servere dedicate.

HostGator facilitează clienților să comunice o problemă de găzduire sau să facă întrebări. Puteți să le telefonați, să porniți un chat live, să le trimiteți prin fax sau să partajați ecranul dvs. și să găsiți o soluție la problema dvs. în timp record. În afară de disponibilitatea lor pe tot parcursul anului, HostGator vă oferă și o bibliotecă de tutoriale video care vă ajută să vă sprijiniți nevoile de găzduire.

HostGator oferă atât hard disk-uri HDD cât și SSD și pot configura serverele lor pentru a se potrivi cu cerințele dvs. specifice de viteză de încărcare. Acestea vă oferă o lățime de bandă neschimbată și vă oferă opțiunea de a implementa instalații de server personalizate, care optimizează viteza și vă oferă mai mult control virtual. Acest lucru poate îmbunătăți SEO și ratingul general al experienței utilizatorului site-ului dvs. web.

Pro-uri

 • Accesibil
 • Valoare decentă

Contra

 • Servicii de calitate inferioară
 • Securitate
 • Servere SUA

8. CloudWays – Cel mai bun cloud hosting

www.cloudways.com

Sigla Cloudways

Preț: 10 USD (USD)
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Cloudways vă permite să implementați, să gestionați și să monitorizați aplicații și site-uri web de înaltă performanță direct pe serverele cloud, tăind obișnuitul web hosting mediu (acest lucru NU este pentru începători). Dacă vă cunoașteți drumul în jurul unui server, acești tipi sunt minunați! Suport bun, alegerea multor furnizori, de la Digital Ocean, la AWS, la Vultr, au marfa.

De asemenea, au propriul CDN numit CloudwaysCDN și chiar au construit un plugin personalizat de memorie în cache pentru WordPress (pluginul numit Breeze) care grăbește considerabil timpii de încărcare. Apoi pentru Joomla, au integrat memoria cache a paginii complete pentru viteză maximă.

Prețurile variază de la 10 USD la 272 USD / lună, în funcție de cerințele site-ului dvs..

Nu puteți greși aici … dacă sunteți un tehnician.

Cloudways vă oferă asistență neîntreruptă prin bilete de asistență, chat live și formulare online. Puteți solicita chiar și un apel de la aceștia și sunt la îndemână disponibile 24 de ore pe zi. De asemenea, oferă o bază de cunoștințe, precum și un forum al comunității și vă oferă actualizări în direct cu privire la starea sistemului lor în pagina lor Stare de sistem Cloudways.

Folosesc hard disk-urile în stare solidă, iar serverele lor sunt gata PHP 7 ceea ce vă oferă viteze de performanță superioare în comparație cu alți furnizori de servicii de hosting. Cloudways pune în cache date din întreaga lume și folosește memcached, Breeze plugin și Redis pentru a asigura viteze optime de găzduire atât pentru WordPress cât și pentru Magento. De asemenea, folosesc serverele acceptate HTTP / 2.

Pro-uri

 • Gazduire la inalta performanta la preturi accesibile
 • Suport deosebit
 • Super scalabil

Contra

 • Partea unei curbe de învățare

9. InMotion Gazduire – Web Business Good Good

www.inmotionhosting.com

Logo InMotion Hosting

Preț: 6,39 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Deși InMotion nu este o gazdă proastă, soluțiile lor sunt axate în mare parte pe companii, de unde și prețul mai mare de 6,39 USD / lună. De asemenea, nu au un centru de date local, așa că, dacă nu vizați un demografic în SUA și doriți cu adevărat să găzduiți cu acestea, există opțiuni mai bune.

Ele oferă cele mai multe caracteristici și beneficii pe care le oferă celelalte gazde. Și securitatea lor este de prim rang cu SSL GRATUIT, protecție împotriva hack-urilor, firewall personalizat și protecție DDoS.

Oferă găzduire partajată, distribuire de revanzări, VPS, servere dedicate și găzduire WordPress (care are caracteristici specifice WP, cum ar fi actualizări automate și patch-uri de securitate și un constructor de site-uri drag-and-drop).

Dacă aveți o întrebare despre serviciile InMotion Hosting, puteți să le contactați prin chat live, e-mail, telefon sau prin trimiterea unui bilet. Puteți programa, de asemenea, o sesiune Skype cu unul dintre specialiștii lor dacă doriți sfaturi mai aprofundate.

Au o pagină de asistență online, care oferă tutoriale și alte instrumente care vă pot ajuta să abordați întrebări frecvente.

Toate planurile de servicii InMotion Hosting includ unități de stare solidă care oferă o livrare mai rapidă de conținut de pe site-ul dvs. web. Această companie folosește, de asemenea, mai multe centre de date și tehnologie avansată de rutare pentru a vă oferi această avantaj competitiv în ceea ce privește viteza de încărcare și ușurința în utilizare a site-ului web.

Pro-uri

 • Soluții de găzduire de înaltă calitate
 • Suport deosebit
 • Bună securitate

Contra

 • Scump
 • Servere SUA

10. BlueHost – Web Host bun pentru începători

www.bluehost.com

Logo-ul Bluehost

Preț: 3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Bluehost este un veteran în industria de găzduire web, au început să fie destul de uimitori, dar apoi au fost cumpărați de EIG (care deține și HostGator), iar lucrurile au început să coboare destul de repede..

De atunci, totuși, lucrează la imaginea lor și la soluțiile de găzduire pentru a îmbunătăți calitatea generală și a câștigat. Sunt de marketing și recenziile generale ale utilizatorilor se îmbunătățesc cu siguranță. De asemenea, oferă o mulțime de spațiu pe disc pe planurile de bază (50 GB) și oferă SSL gratuit și un domeniu gratuit.

Pentru Marea Britanie, probabil că nu le-aș recomanda din cauza lipsei centrelor de date locale. Cu siguranță, există opțiuni mai bune.

În ceea ce privește soluțiile de găzduire, acestea au distribuit găzduire începând de la 3,95 USD / lună, hosting WordPress, VPS și servere dedicate.

Echipa tehnică internă a BlueHost oferă asistență cu experiență non-stop. Oferă asistență tehnică și cont prin chat live, telefon sau transmitere bilet. Puteți consulta tutorialele lor video și baza de cunoștințe, de asemenea, dacă doriți să încărcați informații utile.

Au un număr de contact gratuit din SUA și un număr internațional de contact pentru a-i adapta mai bine pe toți clienții.

Bluehost oferă diferite pachete de găzduire care includ hostingul partajat, hostingul cloud, hostingul VPS și hostingul dedicat. Gazduirea standard comună vă va oferi o pagină web timp de încărcare de 2-3 secunde. Pachetele mai scumpe oferă servere cu densitate mai mică, care vă vor oferi mai multe resurse care vă pot accelera site-ul și timpul de încărcare total.

Pro-uri

 • Veteran
 • Mult spațiu pe disc
 • Accesibil

Contra

 • Reputația stâncoasă
 • Servere în SUA

11. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logo-ul Dreamhost

Preț: 7,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Dreamhost are o reputație foarte bună și cu un motiv întemeiat. Și-au menținut serviciile de găzduire de înaltă calitate pe parcursul războiului masiv al prețurilor chiar acum, oamenii le place cu adevărat, deoarece sunt extrem de fiabili. Singurele dezavantaje ar fi lipsa centrelor de date din țară, iar costul la 7,95 USD / lună … pe care trebuie să îl plătiți timp de 3 ani dacă doriți cea mai ieftină rată. Nu este ideal, dar oferă o garanție de înapoiere de 97 de zile, ceea ce este frumos.

De asemenea, au un angajament special în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, care ne plac, au o confidențialitate gratuită pentru SSL ȘI pentru cine ascunde datele de înregistrare a numelui de domeniu DreamHost are de asemenea opțiuni de asistență 24/7 în cazul în care aveți nevoie.

Oferă găzduire partajată, găzduire WordPress, servere dedicate și găzduire VPS.

DreamHost oferă chat live, e-mail, telefon și trimitere bilet ca opțiuni de asistență. Clienții existenți le pot contacta direct conectându-se în contul DreamHost.

De asemenea, clienții pot păstra file pe starea sistemului DreamHost și pot împărtăși experiențele lor sau pot pune întrebări pe forumul companiei. În plus, baza de cunoștințe poate arunca o lumină asupra subiectelor și personalizărilor avansate.

DreamHost oferă o mare varietate de pachete de găzduire care includ toate unități de stare solidă care permit rularea site-ului dvs. cu 200% mai rapid. Toate pachetele sunt disponibile cu o lățime de bandă nelimitată și aveți opțiunea de a face upgrade la un Fast Cloud Server sau un server VPS gestionat dacă doriți să deblocați pentru viteze de încărcare mai rapide..

Pro-uri

 • Reputatie buna
 • Numele de domeniu gratuit
 • SSL gratuit
 • Garanție de înapoiere de 97 de zile

Contra

 • Scump
 • Servere în SUA

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

Logo-ul HostPapa

Preț: £ 1.95
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Acesta este interesant, ei creează site-uri pentru fiecare țară vizată și oferă aproape la fel ca majoritatea altor companii de găzduire, fără stand-out reale.

Oferă destul de mult spațiu pe disc la un preț competitiv (1,95 £ / lună). Dar, din nou, nu există centre de date în Regatul Unit, așa că, dacă nu-ți place foarte mult marca, mergi în schimb cu ceva de genul Hostinger.

În ceea ce privește opțiunile de găzduire, au distribuit web hosting, hosting WordPress, hosting VPS și servere dedicate.

Clienții pot accesa serviciile de asistență HostPapa prin e-mail, telefon, fax, chat în direct și prin bilete de asistență. Echipa de asistență este disponibilă 24/7 și dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, vă puteți înscrie la un webinar săptămânal sau puteți rezerva o sesiune de pregătire virtuală unu la unu cu unul dintre experții lor de hosting.

Majoritatea recenziilor clienților raportează un serviciu prietenos cu un suport tehnic excelent.

HostPapa susține că serverele lor oferă o îmbunătățire a performanței de 300%, datorită serverelor cu densitate redusă, cu resurse optime. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că această caracteristică este inclusă doar în pachetul Business Pro.

Alte pachete fără acest impuls de performanță pot oferi încă rezultate rapide dacă doriți să activați CloudFlare. HostPapa se mândrește, de asemenea, cu o rată de funcționare de 99,9%, ceea ce înseamnă că sunt destul de fiabile.

Pro-uri

 • Mult spațiu pe disc
 • SSL gratuit

Contra

 • Nu există servere locale

13. StableHost

www.stablehost.com

Logo StableHost

Preț: 3,50 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, bilete

StableHost este o gazdă generală decentă. Ele oferă toate aceleași caracteristici ca majoritatea celorlalte gazde, cu excepția tehnologiei lor de găzduire în grup … ceea ce crește scalabilitatea generală și viteza / performanța, cu bonusul suplimentar care apar cu alte site-uri de pe același server nu ar trebui să afecteze atât site-ul dvs. așa cum s-a putut și pe alte gazde web.

Securitatea lor este destul de actuală, cu suport 24/7/365 și un timp mediu de răspuns de 20 de minute.

O alegere bună dacă doriți să vizați o piață din SUA, din nou, fără servere locale …

Oferă găzduire web partajată începând de la 3,50 USD / lună, revânzător, gazduire WP și VPS.

StableHost este pasionat de serviciul pentru clienți și vă va putea ajuta prin telefon, e-mail sau chat live. De asemenea, oferă tutoriale video suplimentare care vă ajută să vă setați preferințele de găzduire și site-ul web. Puteți descărca testele de viteză a rețelei pe site-ul lor web pentru a afla ce locație de găzduire va fi cea mai benefică pentru baza dvs. de clienți.

StableHost oferă diverse pachete de găzduire, toate cu versiuni personalizate ale LiteSpeed, MySQL și PHP.

De asemenea, folosesc unități SSD de calitate întreprindere, procesoare duale și oferă o lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că o creștere a traficului online nu va avea efect asupra performanței site-ului dvs. web. Acest lucru face ca încărcarea site-ului web de mare viteză să devină realitate și crește ratingul SEO general.

Pro-uri

 • Tehnologie de găzduire grupată
 • Suport deosebit
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Accesibil

Contra

 • Nu există servere locale

14. Site5

www.site5.com

Site5

Preț: 6,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Chat live

Site5 oferă, de asemenea, un serviciu decent, dar având în vedere punctul de preț de 6,95 USD / lună, propunerea de valoare nu este cu adevărat acolo, deoarece există mai bune gazde acolo, care sunt mai accesibile. De asemenea, principalul lor server este în SUA, deci nu ar fi grozav pentru site-urile locale aici.

Ne place spațiul nelimitat pe disc, migrațiile gratuite și sistemul lor de backup.

În ceea ce privește planurile de găzduire, au planuri de hosting, hosting VPS și distribuitori.

Site5 vă poate ajuta să rezolvați toate problemele de găzduire cu doar un clic pe buton. Această companie este accesibilă 24 de ore pe zi prin chat live și e-mail.

De asemenea, aceștia oferă clienților lor o pagină de stare de urgență și puteți citi întrebări comune de rezolvare a problemelor și răspunsurile acestora pe site-ul web pentru informații suplimentare de găzduire.

Site5 oferă spațiu de disc și lățime de bandă neschimbate, oferindu-ți astfel spațiu de stocare suficient pentru a susține un site web în creștere. Serverul principal este situat în SUA, ceea ce nu face această platformă de găzduire ideală pentru site-urile web locale.

Gazduirea lor web standard folosește PHP 5.3, care nu se va măsura într-adevăr până la PHP 7, dar va duce la îndeplinire.

Pro-uri

 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Mai scump
 • Servere în SUA

Cum să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web din Marea Britanie

Decizia de a construi un site web este primul mare pas și este și un bun! Potrivit lui Nominet, 96% dintre companii raportează că un site web a contribuit pozitiv la mai mulți clienți & cunoasterea marcii. În plus, 99% din toți adulții cu vârsta cuprinsă între 16 și 44 de ani în Marea Britanie sunt utilizatori de internet conform Oficiului pentru Statistică Națională … este o problemă cu adevărat fără probleme.

Dacă dorești să creezi un site web, fie că ți-l închipui că este un site mare care primește mult trafic, fie un proiect mai mic care nu va avea nevoie de atâta capacitate sau nu suportă atât trafic, vei fi cu toate acestea, cu câteva opțiuni complicate.

Pe lângă design-ul propriu al site-ului, modul în care va fi configurat site-ul (blog, site-ul de afaceri sau aveți nevoie de găzduire e-commerce), adresa URL sau numele de domeniu și multe altele, de asemenea, veți avea trebuie să vă gândiți la ce furnizor de găzduire web să mergeți.

alegerea găzduirii web din Marea Britanie

Există destul de multe servicii diferite de găzduire web, iar alegerea care vă va servi și site-ul dvs. cel mai bun va avea foarte multe de-a face cu tipul de site pe care doriți să îl găzduiți, scopul site-ului respectiv și traficul pe care îl anticipezi generează. Deci, în afară de recenziile noastre de găzduire web de mai sus, am colectat tot ceea ce trebuie să știți despre industria de hosting, astfel încât să vă puteți crea propriul dvs. comparație de găzduire web.

Care sunt diferitele tipuri de găzduire web?

Gazduire comună

grafic de hosting distribuitGăzduirea în comun este cea mai accesibilă opțiune de găzduire, este ideală pentru site-urile web și proiectele la scară mai mică pe care doriți să le construiți. Gazduirea partajată are mai multe limitări decât alte opțiuni de găzduire web disponibile, dar pentru majoritatea site-urilor web mai mici, cum ar fi blogurile, site-urile biz și site-urile personale, acestea sunt limitări pe care probabil nu le veți observa niciodată, cu excepția cazului în care proiectul dvs. devine mult mai mare decât ați anticipat inițial.

Acest tip ieftin de găzduire web funcționează de către un furnizor care oferă spațiu serverului pe același server pentru mulți clienți diferiți; site-ul dvs. web nu va fi afectat de celelalte site-uri web de pe server, iar limitările dvs. vor consta doar în faptul că împărțiți lățimea de bandă, spațiu de stocare și multe altele, cu ceilalți clienți care operează din acel spațiu al serverului (așa cum este descris pe scurt în review-ul nostru SiteGround).

De asemenea, rețineți că, chiar și cele mai de bază pachete de găzduire vin de obicei cu instalatori cu 1 clic pentru cele mai populare CMS-uri precum WordPress, Joomla, etc. De asemenea, majoritatea gazdelor web oferă și pachete partajate pentru ambele Linux & Gazduirea Windows (și, desigur, acceptă limbi comune precum MySQL, PHP, etc).

Gazduire VPS

Gazduirea VPS, sau gazduirea serverului privat virtual, este baza intermediară perfectă între găzduirea partajată și hostingul dedicat serverului. Este ca hostingul partajat, prin faptul că mai multe site-uri web sunt găzduite dintr-un singur server (să sperăm în sau în apropierea Regatului Unit); cu toate acestea, în găzduirea VPS, o partiție este folosită pentru a separa site-ul dvs. de site-urile web ale altor utilizatori ai aceluiași server. Astfel, vine cu numeroasele beneficii ale unui server dedicat, cu o putere puțin mai mică și cu un preț mult mai mic. Acest tip de găzduire poate fi folosit și pentru a găzdui jocuri precum Minecraft.

Gazduire server dedicat

Gazduirea dedicată a serverului este adesea cea mai bună opțiune pentru dezvoltatorii web atunci când banii nu au obiect. Un server dedicat alocă un server întreg clientului, ceea ce înseamnă că puteți avea întregul server pentru dvs. și puteți face orice doriți cu el. Acest lucru deschide ușa către o mulțime de capacități performante crescute, ceea ce le face opțiunea perfectă pentru site-uri web mai mari, cum ar fi site-urile de comerț electronic, directoare imobiliare, forumuri și multe altele. Acestea vin și cu un preț ridicat, de aceea sunt rezervate cel mai bine pentru eforturile mai mari.

Gazduire în cloud

Gazduirea cloud devine rapid unul dintre tipurile preferate de găzduire web a multor dezvoltatori web din Regatul Unit. Acest lucru se datorează faptului că este o opțiune extrem de versatilă pentru site-urile mari și mici. În cazul în care există o opțiune de găzduire web unică, se potrivește, ar fi cloud hosting. Acest tip de găzduire îți permite să îți îmbunătățești sau să îți downgradezi perfect planul pe măsură ce nevoile site-ului tău se schimbă și este, de asemenea, una dintre cele mai puternice și sigure metode de găzduire web. Alimentat de mai multe mașini, timpul de oprire este redus, iar informațiile dvs. sunt protejate.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este cea mai frecvent utilizată de dezvoltatorii web, care achiziționează cantități mari de spațiu pe server în cantitate mare și îl revinde (după cum sugerează și numele) clienților pentru care proiectează site-uri web. Acest lucru permite dezvoltatorului web să păstreze mult mai mult control asupra site-urilor web pe care le proiectează, pentru a le menține și a funcționa eficient. Acesta este un tip neobișnuit de găzduire pe care oricine îl poate cumpăra, cu excepția cazului în care este un dezvoltator web sau clientul unui dezvoltator web care le vinde acestora. Acest lucru face ca proiectul site-ului să fie mult mai simplu atât pentru client cât și pentru dezvoltator și oferă dezvoltatorului un control mai mare asupra portofoliului lor.

caracteristici de găzduire web de cercetare

Compararea serviciilor de găzduire web: caracteristici, specificații și terminologie 

După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni diferite de luat în considerare atunci când vine vorba de a decide cu privire la tipul potrivit de plan de găzduire web pentru nevoile dvs. (chiar și o opțiune de găzduire gratuită este o opțiune). La sfârșitul zilei, obiectivul tău este să alegi tipul de găzduire web care să ofere cele mai bune rezultate pentru site-ul tău, fără a rupe banca. După ce aveți o idee despre tipul de pachet de găzduire web pentru care doriți să urmați, următorul pas va fi să căutați un furnizor de găzduire web pe care să vă puteți încrede cu performanțele site-ului dvs. web. Pentru a vă ajuta să alegeți un furnizor de care aveți încredere, acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care doriți să le verificați înainte de înregistrare (folosim aceiași factori în celelalte liste de hosting de top, cum ar fi cele mai bune site-uri care găzduiesc Australia, cele mai bune hostinguri în Canada, cele mai bune găzduire web Singapore, cele mai bune hosting NZ, cele mai bune găzduire web India, cele mai bune gazde de site-uri (în general, la nivel global), cele mai bune gazde web pentru Malaezia, cele mai bune gazduire web pentru Brazilia & cel mai bun gazduire Irlanda).

Locația serverului

Am menționat acest lucru în informații, dar, în principiu, dacă cel mai apropiat server are o putere semnificativă, veți face un favor să folosiți un pic mai departe. Chiar nu contează dacă căutați servicii specifice orașului, precum găzduire web în Londra, Birmingham sau Leeds … diferența de viteză va fi neglijabilă atâta timp cât serverul este aproape, sau în Regatul Unit ( atât SiteGround cât și A2 Hosting au servere în Marea Britanie și la nivel mondial).

Depozitare

Înainte de a vă înscrie la orice furnizor de găzduire web, veți dori să vă faceți o idee despre cât spațiu de stocare va solicita site-ul dvs. web. Câte imagini, videoclipuri sau alte materiale media aveți de gând să aveți pe site-ul dvs.? Cât de multe informații trebuie să suporte (utilizați și gazda web pentru e-mail)? Dacă site-ul dvs. este relativ mic, s-ar putea să nu vă confruntați cu o problemă de stocare, indiferent de furnizorul cu care mergeți.

Uptime

Ce rost are să salvați un site web găzduit pe internet dacă nimeni nu îl poate accesa? Uptime este ceva pe care cele mai bune gazde web caută întotdeauna să crească pentru a vă asigura că site-urile sunt accesibile oricui în orice moment al zilei sau al nopții. O mulțime de furnizori vor face publicitate până la 99,9% garanție uptime, dar este întotdeauna bine să verificați astfel de cereri. Căutați câteva mărturii online de la persoane care și-au folosit serviciul pentru a vă face o idee despre cum va arăta realitatea. Am început să urmărim timpul de funcționare și timpul de răspuns al celor mai mari furnizori de găzduire de site-uri web pe pagina noastră de stare de hosting.

Copiile de rezervă

Probabil veți avea informații valoroase stocate pe site-ul dvs. web care ar putea fi dezastruoase de pierdut. Aceasta este ceea ce face ca copierea de siguranță a informațiilor dvs. să fie atât de importantă, așa că ar trebui să investigați cu siguranță cât de des furnizorul dvs. de web face backup pentru site-urile clienților lor. Nu numai asta, ci și uitați-vă la metodele lor de regăsire în cazul nefericitului în care pierdeți informațiile dvs. și dacă încasează taxe pentru a restabili o copie de rezervă.

Certificate SSL

Sertificative SSLSSL reprezintă Secure Socket Layer, este o tehnologie care permite criptarea datelor care se transferă între site-ul dvs. și vizitatori. Este modul în care vă puteți asigura site-ul în siguranță și le arată vizitatorilor site-urilor dvs. prin intermediul lacătului verde + https: // lângă URL-ul dvs. în majoritatea browserelor moderne. Acesta era important doar pentru magazinele online sau alte site-uri care acceptă plăți la fața locului. Însă, în aceste zile, este o necesitate pentru fiecare site de acolo (Google a spus chiar că este un factor de clasare, așa că chiar obțineți un beneficiu SEO, având un site securizat). Din fericire, cu furnizorii SSL precum Let’s Encrypt, nu vă costă niciun cost și le puteți instala și reînnoi gratuit. Când examinați serviciile de găzduire, luați notă de cele care oferă certificate SSL gratuit și le-aș evita pe cele care vor să vă încaseze bani pentru asta.

Acestea fiind spuse, există diferite tipuri de certificate SSL, iar cele mai sigure costă bani. Cel mai ieftin / gratuit tip este Certificatele de validare a domeniului (DV), urmează Validarea organizației (OV), iar în final Validarea extinsă (EV). Tipurile OV și EV necesită validarea efectivă a entității care dorește certificatul.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este importantă pentru performanța site-ului dvs. web, așadar doriți să vă asigurați că aveți suficient de disponibil domeniului dvs. pentru a menține funcționarea corectă și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Când vine vorba de lucruri precum găzduirea partajată și chiar gazduirea VPS, este posibil să aveți acces la o lățime de bandă mai mică decât s-ar putea cu alte opțiuni, dar furnizorul cu care alegeți să vă primiți serviciul poate avea, de asemenea, un impact asupra cantității de lățime de bandă pe care vi se aloca. . Asigurați-vă că luați în considerare acest lucru înainte de a decide furnizorul dvs. pentru a vă asigura că veți avea resursele de care aveți nevoie.

Viteză

Viteza se referă la timpii de încărcare generali ai unui site bine optimizat (cu o optimizare bună, înseamnă că nu prea mult umblă de cod, imagini bine comprimate, etc. – practic doar un site conceput eficient). Viteza unui site depinde de 3 lucruri, locații server, performanță server (resurse alocate contului dvs. de găzduire) și scripturi personalizate gazdele s-ar fi putut construi pentru a accelera livrarea site-ului.

Viteza serverului

Performanța serverului este o problemă mai mare, dacă serverul nu vă alocă suficiente resurse pentru a rula site-ul în sine, veți avea probleme. Practic, nu economisiți prea mult la hosting (de exemplu, nu mergeți cu găzduire gratuită) și ar trebui să fiți bine. Primele noastre 5 gazde sunt foarte bune în acest sens. În plus, cele mai bune gazde (cum ar fi SiteGround) își construiesc propriile scripturi de memorie în cache pentru a accelera și mai mult livrarea site-ului dvs..

CDN

Locația serverului obișnuia să fie foarte importantă, dacă piața dvs. țintă este locală, găzduirea pe un server din SUA ar încetini cu siguranță site-ul dvs. suficient încât să observați că este vorba de conversii / clienți / vânzări. Dar în aceste zile, CloudFlare fiind gratuit, puteți găzdui aproape oriunde, activați Cloudflare (care este o rețea CDN sau distribuție de conținut care servește site-ul dvs. de la cel mai apropiat nod la vizitatorul site-ului dvs.) și aveți viteze decente indiferent de locația dvs. piața țintă. Majoritatea gazdelor web oferă această integrare gratuit.

Alte beneficii de la adăugarea unui CDN pe site-ul dvs. includ încărcare mai mică pe serverul local și protecția DDOS dacă CDN îl acceptă.

A sustine

Acesta este unul mare și cu motive întemeiate. Fără sprijin decent, pierderea potențială a veniturilor / conduce / vizitatorilor / etc poate fi masivă. Un suport eficient și eficient poate rezolva foarte repede lucrurile, ceea ce înseamnă că timpul de dezactivare al site-ului va fi menținut la un nivel absolut absolut. În timp ce majoritatea gazdelor de top oferă 3 opțiuni de asistență, acestea fiind telefonul, biletele și chat-ul live, totuși preferăm biletele de asistență ca opțiunea de asistență directă.

opțiuni de asistență

În timp ce s-ar putea să obțineți un răspuns mai rapid la telefon sau la chat-ul live, în majoritatea cazurilor, personalul de asistență trebuie să se gândească pe picioare și să încerce să obțină un răspuns atunci și acolo … și da, asta funcționează pentru majoritatea problemelor mai mici. Dar dacă aveți o problemă mai complexă, s-ar putea să nu știe despre ce vorbiți, sau acea persoană anume nu a fost instruită pentru a face față acelei probleme, etc. În aceste cazuri, este mai ușor să o explicați într-un suport bilet, atașează capturi de ecran despre ce vorbești … apoi biletul se adresează persoanei potrivite, cu o vedere clară a problemei care poate fi rezolvată..

Biletele de asistență sunt, de asemenea, mai ușor de adaptat pentru companiile de găzduire, întrucât nu trebuie să le transmită mereu telefoanele sau console de chat live. În orice caz, doriți ca sprijinul să fie receptiv și capabil, cu mai multe niveluri de personal care au experiență specifică în diverse domenii. Ce este în cutie s-ar putea să nu fie ceea ce obțineți până la urmă, așa cum am descoperit în comparația noastră DreamHost vs Bluehost.

Număr de domenii / site-uri permise

Dacă credeți că poate doriți să găzduiți mai multe site-uri web folosind pachetul de găzduire web, atunci asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți vă va permite acest lucru! Chiar dacă credeți că veți dori doar un site web, este totuși bine să alegeți un furnizor care vă va permite să aveți mai multe dacă doriți. În acest fel, sunteți întotdeauna liber să vă răzgândiți.

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cele mai bune gazduire web din Marea Britanie, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Cel mai bun domeniu de gazduire din Marea Britanie

Am inclus această secțiune, deoarece o mulțime de oameni încă caută acest termen, chiar dacă nu există în realitate. Gazduirea de domenii este combinația de găzduire web și înregistrarea numelor de domeniu, pachetul complet, dacă veți dori. Și cum am acoperit deja găzduirea web de mai sus, vom concentra această secțiune pe numele de domeniu, ce sunt acestea și cum să le înregistrăm.

Înregistrări de nume de domeniu

Ce este un nume de domeniu?

Pe scurt, un nume de domeniu este versiunea lizibilă a unei adrese IP care duce la un site web, un alias. Fără nume de domeniu, pentru a accesa un site web, ar trebui să introduceți adresa IP, cum ar fi 192.168.40.208. Numele de domenii se suprapun pe partea de sus a adresei, astfel încât 192.168.40.208 devine de exemplu site-ul dvs. web.co.uk. Puteți închiria nume de domeniu de la registratori. Și da, ai citit acest lucru, nu poți să-ți cumperi un nume de domeniu pentru tine, în schimb îl poți închiria.

Ce este un registrator?

Un registrator este o companie care are autoritatea de a gestiona rezervarea numelor de domeniu și le poate atribui adrese IP. Ei înșiși răspund la registre, care gestionează TLD-uri (sau Domenii de nivel superior) și delegă vânzările comerciale registratorilor (și dacă sunteți interesat de câte domenii sunt înregistrate în fiecare an, aruncați o privire asupra resurselor noastre de statistici de utilizare a internetului, este destul de epic). Pentru Marea Britanie, Nominet este registrul pentru toate domeniile .uk

Cum se înregistrează un nume de domeniu în Marea Britanie

Dacă nu aveți deja un nume de domeniu și doriți să primiți unul când vă înscrieți la un pachet de găzduire web, aveți noroc. O mulțime de furnizori de găzduire web, sunt vânzători de registre, ceea ce înseamnă că se pot ocupa de înregistrarea numelor de domeniu. Tot ce trebuie să faceți atunci când vă înscrieți la un pachet de găzduire este bifați caseta „Am nevoie de un domeniu nou”, introduceți domeniul dorit și gazda va face restul, foarte ușor.

Dacă aveți deja un site web și doriți să înregistrați doar altele suplimentare, ne place Namecheap, acestea sunt ușor de lucrat și sunt foarte accesibile. Sau dacă căutați un registrator local, încercați names.co.uk.

Crearea site-ului dvs. web: o modalitate rapidă de utilizare

După cum probabil ați observat, un site web necesită 2 părți, un nume de domeniu și găzduire web pentru a stoca de fapt fișierele site-urilor dvs. Presupunând că ai deja ambele părți, iată pașii despre cum să-ți construiești site-ul prin conectarea numelui de domeniu și găzduire web și instalarea WordPress (sau a oricărui constructor de site-uri pe care vrei să-l folosești), astfel încât să ai un site live pe care să poți începe editarea.

crearea site-urilor web

 1. Indicați numele dvs. de domeniu către găzduirea dvs. web: Dacă ați înregistrat un nume de domeniu la furnizorii dvs. de găzduire web, aceștia l-ar fi făcut deja pentru dvs., dar dacă le aveți separat, aceasta este ceea ce faceți:
  1. Găsiți serverele de nume ale gazdelor dvs. web (exemplu: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), puteți găsi acest lucru în e-mailul dvs. de bun venit sau în documentația lor sau în partea laterală din cPanel. Sau poți doar să le accesezi
  2. Copiați serverele de nume
  3. Conectați-vă la registrator și găsiți setările DNS sau ale serverului de nume pentru domeniul pe care doriți să îl conectați
  4. Lipiți serverele de nume în câmpurile serverului de nume și atingeți actualizarea, salvarea, finalizarea sau orice altfel de acțiune pentru salvarea lor.
  5. Așteptați câteva ore.
 2. Instalați WordPress: majoritatea furnizorilor de găzduire web (dacă nu chiar în acest moment) ar trebui să aibă instalatori cu 1 clic pentru WordPress în panoul de control. Dacă gazda folosește cPanel, îl veți găsi acolo. În caz contrar, doar căutați-l în secțiunea și documentația de asistență a gazdelor.
 3. Știi că ai un site live.

întrebări frecvente

Cât ar trebui să coste găzduirea unui site web?

Costul găzduirii unui site web depinde de câțiva factori, factorul major fiind nevoile site-ului dvs. web. Dacă creați un blog personal sau un site de afaceri, atunci alegerea unui plan de găzduire partajat între 3 și 6 GBP pe lună va funcționa bine. Dacă intenționați să construiți un magazin de e-commerce masiv sau doriți să găzduiți aplicații web cu resurse mari, sunteți mai bine să căutați un server dedicat sau un VPS, care poate ajunge la 100 de lire sterline pe lună..

Cum pot găzdui site-ul meu gratuit?

Vă puteți găzdui site-ul gratuit dacă îl găzduiți local pe computer sau dacă utilizați un serviciu terț precum wordpress.com sau blogger.com. Ambele permit un plan gratuit care vă permite să construiți un site web de bază pe un subdomeniu al domeniului lor principal, cum ar fi myblog.wordpress.com.

Pot să-mi găzduiesc site-ul pe Google?

Practic, nu, Google nu este un furnizor de hosting. În timp ce puteți utiliza Google Sites pentru a crea un site web gratuit, acestea sunt utilizate mai mult ca instrument de colaborare pentru companii. De asemenea, au un serviciu numit Blogger la blogger.com, care ar fi mai potrivit pentru construirea de site-uri web personale (deși există limite pentru ceea ce poți face în ceea ce privește designul).

Care este cel mai bun site de găzduire web pentru o afacere mică?

În opinia noastră, cea mai bună gazdă pentru întreprinderile mici este una care oferă certificate SSL gratuite, au servere în întreaga lume și au o mare securitate pentru a menține totul funcțional. Consultați lista noastră de web hosting pentru mai multe informații.

Cum aleg un furnizor de găzduire web?

Cel mai bun mod de a alege o gazdă web care se potrivește nevoilor dvs. este să scrieți mai întâi care sunt aceste nevoi. Majoritatea oamenilor au nevoie doar de un furnizor de găzduire web care să ofere găzduire rapidă (de preferință cu un server în Marea Britanie), un sistem de configurare lin și suport 24/7. Aruncați o privire la comparația noastră pe pagină pentru mai multe detalii și alți factori implicați în găsirea unei gazde bune pentru site-uri.

Și asta este pentru acest ghid masiv, sper să fi ajutat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author