7 cele mai bune servicii de cloud hosting (recenzie + comparație) |

Cele mai bune furnizori de cloud hosting

Gazduirea în cloud a fost în jur de ceva timp și câștigă popularitate în minut. Cloud este, de asemenea, tehnologia specială pentru giganții de internet, cum ar fi Google, Amazon și multe altele.

Există multe servicii de hosting de cloud în jurul valorii de diferențe între prețuri, freebies și chiar puterea serverului. Pe baza cercetărilor noastre, există câteva caracteristici standard pe care majoritatea le distribuie, cum ar fi un SSL gratuit, conturi de e-mail gratuite, o garanție de uptime de 99,9%, asistență 24/7 și backupuri zilnice gratuite..

Este tentant să mergi la cea mai ieftină opțiune disponibilă. Cu toate acestea, este posibil să căutați să găzduiți mai multe site-uri sau să aveți nevoie de mai multe performanțe în partea dvs..

Ce este Cloud Hosting Oricum? De ce este mai bine decât alte tipuri de gazduire?

Cloud Gazduire este o rețea de servere virtuale care utilizează resursele de la serverele fizice pentru a opera site-ul dvs. web. Serverul de găzduire în sine există doar în lumea virtuală sau „cloud”. Astfel, cloud rulează toate aplicațiile și serviciile pe mai multe servere în același timp. Aceste aparate pot fi amplasate la diferite centre de date din întreaga lume.

În comparație cu găzduirea privată standard sau partajată pe un server fizic, Cloud Hosting oferă multiple avantaje:

  • Mai multă fiabilitate: Site-urile sunt accesibile oricând și oriunde și practic, fără nicio perioadă de oprire În momentul în care unul dintre serverele fizice ar trebui să se descompună, tot traficul este direcționat către serverele sănătoase. Redirecționarea traficului se face automat și atunci când un server din cluster primește o încărcare prea mare.
  • Scalable: Cloud Hosting este, de asemenea, ușor scalabil. Furnizorii de găzduire nu vor trebui să adauge mașini fizice în contul dvs. atunci când aveți nevoie de mai multă energie. Nu trebuie decât să regrupești resursele din parcul server existent. Unii furnizori de servicii chiar se oferă să crească automat resursele atunci când există o sarcină mai mare decât de obicei.
  • Timp de încărcare mai rapidă: Apoi, există o viteză și o performanță îmbunătățite pe care le poate oferi Cloud Hosting în comparație cu statisticile de găzduire partajată. Deoarece datele site-ului dvs. web sunt răspândite pe mai multe servere, nu va trebui să vă bazați pe un singur dispozitiv.

Acum, să ne uităm la cercetarea noastră a celor mai buni furnizori de cloud hosting de acolo și să aflăm care poate fi potrivit pentru nevoile dvs..

Cele mai bune 7 servicii de cloud hosting (2020)

1. Web lichid VPS Cloud – Cel mai bun în general

Gazduire web nor lichidPlanurile încep de la 15,00 USD / lună

Pro site-uri web lichide:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Site-uri web nelimitate
+
Gestionat complet + transfer gratuit de site
+ Securizat (protecție DDoS)
+ Copii de rezervă zilnice
+ 24/7 asistență în direct pentru clienți
+ SSL și CDN gratuite
Conturi web lichide:
– InterWorx, Plesk sau cPanel costă suplimentar

Liquid Web este unul dintre cei mai puternici furnizori de hosting de cloud hosting complet gestionați acolo. Nu este cea mai ieftină opțiune de pe piață, dar vine cu o gamă largă de funcții și completări utile.

Unul dintre argumentele cele mai convingătoare este timpul lor mare de încărcare și timpul de funcționare, care sunt de ~ 430 ms, respectiv ~ 99,99% (ultimele 30 de zile). Deoarece tehnologia cloud este extrem de fiabilă, acestea pot garanta un timp de funcționare de 99,9%.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

292 msViteza medie

100%Timpul de funcționare mediu

Performanță lichidă Web VPS Cloud (vezi datele istorice aici)

Planul lor cel mai ieftin vine cu servere decente cu 2 GB RAM și procesor cu 2 nuclee. Norul lor VPS gestionat este situat în centrul și vestul Statelor Unite.

Pe fiecare dintre planuri, puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web și conturi de e-mail.

Toate planurile Web Liquid sunt livrate cu servere complet gestionate, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji pentru securitate, actualizări, monitorizare și întreținere. De asemenea, au aruncat un CDN gratuit CloudFlare, pe care îl vor configura și vor reuși să sporească în continuare viteza și securitatea traficului. Dar, dacă aveți nevoie de mai multă libertate, atunci puteți alege Opțiuni gestionate prin core sau neadministrate pentru serverele lor cloud.

De asemenea, va trebui să alegeți din 3 panouri de control chiar de la început – InterWorx, Plesk și cPanel. Cu toate acestea, va trebui să efectuați cea mai mare parte din configurare, însă asistența clienților foarte atentă a companiei Liquid Web vă poate ajuta.

Unele caracteristici notabile includ un SSL gratuit, copii de rezervă gratuite zilnice cu 100 GB spațiu de rezervă, 40 GB spațiu SSD și telefon 24/7, chat live sau asistență telefonică. Lățimea de bandă este limitată la 10 TB, dar ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru site-urile web obișnuite.

Costul planurilor lor este destul de simplu, dar cele mai ieftine opțiuni (începând de la 15 USD / lună) vin cu un angajament de 24 de luni. Serviciul de găzduire este ușor scalabil dacă trebuie să alocați mai multă putere sau caracteristici. Cu toate acestea, în comparație cu standardul industriei, nu există garanții de returnare a banilor, deci nici o rambursare. Domeniile costă 15 dolari / an.

2. HostGator Cloud – Cel mai bun cloud ieftin

Gazduire cloud HostGatorPlanurile încep de la 2,74 USD / lună

Pro HostGator:
+ Avg rapid. timp de încărcare
+ Costuri introductive ieftine
+ Lățime de bandă și spațiu pe disc neschimbate
+ Timp de funcționare de încredere
+ 24/7 asistență în direct pentru clienți
+ CDN + SSL inclus
+ Transfer gratuit de site
Contra HostGator:
– Copiile de rezervă costă suplimentar
– Taxe mai mari de reînnoire

HostGator Cloud este cea mai ieftină opțiune de găzduire în cloud din lista noastră. Este perfect pentru oricine dorește să găzduiască un singur domeniu și să reducă costurile la minimum. Serverele lor de găzduire cloud sunt localizate doar în Statele Unite.

Pe lângă faptul că sunt cele mai accesibile, acestea au, de asemenea, cel mai bun timp de încărcare și uptime pe lista noastră; statisticile noastre arată ~ 400 ms timp de încărcare și ~ 100% uptime (ultimele 30 de zile). Ca standard, aceștia garantează un nivel de funcționare de 99,9% cu planurile lor.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

256 msViteza medie

99,75%Timpul de funcționare mediu

Performanță HostGator Cloud (vezi datele istorice aici)

Unul dintre dezavantajele principale este limita HostGator a unui singur domeniu găzduit cu planul „Hatchling”. Ei fac oferă un domeniu gratuit și conturi de e-mail nelimitate cu opțiunile lor de găzduire. Dar, dacă căutați să găzduiți numeroase site-uri web, va trebui să achiziționați mai multe planuri sau să începeți cu un plan actualizat.

HostGator este foarte ușor de configurat și vă permite să utilizați popularul cPanel ca panou de utilizator. Vă activează instant contul după achiziție. Cu toate acestea, HostGator nu oferă o opțiune gestionată pentru serverele lor de cloud, dar veți avea un timp ușor de monitorizat și de alocat resurse suplimentare pentru a gestiona singur traficul. Acestea fiind spuse, veți avea un control total asupra utilizării dvs..

Faptul că este ieftin vine cu un alt dezavantaj în comparație cu standardul industriei – nu există copii de rezervă gratuite. Puteți adăuga copii de rezervă automate ale site-ului zilnic ca supliment, care se facturează anual pentru 23,95 USD.

Acum, cea mai bună parte a planurilor lor este stocare și lățime de bandă nelimitată că nu vezi asta des. De asemenea, veți obține un certificat SSL gratuit și veți avea acces la telefonul 24/7, chat-ul live sau asistența prin e-mail. În mod similar ofertei Liquid Web, HostGator va arunca gratuit un CloudFlare CDN pentru o mai mare siguranță și rapiditate.

Prețurile planurilor lor pornesc de la 2,74 USD / lună, care este un preț actualizat cu planul lor de 12 luni. Fii pregătit pentru ca costurile să crească până la 10,95 USD / lună după perioada inițială. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă recupera banii în 45 de zile, ceea ce este peste standardul industriei (30 de zile). Vă recomandăm să primiți planul „Baby” începând cu 3,21 USD / lună. Veți obține domenii nelimitate și acces la mai multă putere a serverului cu procesoarele lor de 4 GB RAM și procesoarele cu 4 nuclee – pentru un preț inițial scăzut.

3. CloudWays – Cel mai bine gestionat Cloud

Gazduire cloud CloudWaysPlanurile încep de la 10,00 USD / lună

Proiecte CloudWays:
+ Uptime și viteză fiabile
+ Centre de date la nivel mondial (DigitalOcean, Vultr, etc)
+ Gestionat complet + migrație gratuită a site-ului
+ Site-uri web nelimitate
+ Copii de rezervă automatizate
+ Proces gratuit de 3 zile
Contra CloudWays:
– Copiile de rezervă nu sunt gratuite

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire complet gestionat, cu contracte flexibile, stabilirea prețurilor și o opțiune de implicare a unei echipe de experți care să vă ajute, atunci CloudWays are partea dvs..

Cele mai ieftine planuri sunt prevăzute cu centre de date digitale din Ocean, care sunt situate în întreaga lume. Puteți alege între diferite planuri de niveluri care oferă viteze mai mari, stocare și lățime de bandă – pentru un preț mai mare.

În funcție de performanță, serverele lor sunt foarte fiabile, cu timp de încărcare și timp de funcționare bun, o medie statistică de ~ 500 ms, respectiv 100%.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

505 msViteza medie

100%Timpul de funcționare mediu

Performanța Cloudways (vezi datele istorice aici)

Ca și în cazul majorității furnizorilor de hosting de cloud, CloudWays vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web. Fiți pregătiți să vă înregistrați domeniile (domeniile) separat, deoarece nu oferă acest serviciu. Cu toate acestea, sunt încântați să migreze gratuit primul tău site web dacă aveți deja unul în funcțiune.

Un dezavantaj semnificativ este lipsa de găzduire prin e-mail în mod implicit în planuri. Puteți obține serviciul sub formă de supliment pentru 1 USD pentru fiecare cont de e-mail, ceea ce nu este mult decât dacă aveți sute de persoane.

CloudWays are propriul său panou de control dezvoltat în interior, care este destul de intuitiv și ușor de utilizat. Deoarece oferă un cloud complet gestionat, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întreținere, actualizări sau securitate. Vă vor menține serverul funcționând cu gestionare obișnuită a sistemului de operare, corecție de securitate și monitorizare în timp real 24/7. În plus, puteți obține suplimentul Suport Premium, care favorizează asistența oferită.

Fiecare plan include, de asemenea, copii de rezervă automatizate. Dar, dacă veți citi tipăritul complet, atunci veți afla că acestea vă vor percepe un plus de 0,033 USD / GB pe server pentru stocarea de rezervă în afara locului (lunar).

Unele dintre celelalte funcții includ un SSL gratuit, suplimentul CloudWaysCDN, capacitatea de stocare SSD de 25 GB, chat-ul live 24/7, asistența telefonică și un sistem de ticketing. Planul de bază are o limită de lățime de bandă de 1 TB, care este cea mai mică în comparație cu ceilalți furnizori de servicii din această listă.

CloudWays are un sistem de prețuri foarte transparent, ceea ce ne place. Veți avea opțiunea de plată lunară sau oră și nu există obligații la termen. Planul lor cel mai ieftin costă 10 USD / lună și include 1 GB RAM și procesor cu 1 core.

Din păcate, ei nu oferă o garanție de returnare a banilor, dar veți primi în schimb o probă gratuită de 3 zile.

4. Cloud Hostinger

Gazduire cloud HostingerPlanurile încep de la 7,45 USD / lună

Pro Hostinger:
+ Complet gestionat
+ Adresa IP dedicată
+ Puteți găzdui peste 300 de site-uri web
+ Centre de date din întreaga lume
+ Asistență 24/7 pentru clienți (chat)
+ SSL și CDN incluse
+ Optime bună
Contra Hostinger:
– Viteza medie
– Transfer manual de site

Hostinger este un alt furnizor de servicii de hosting de cloud gestionat de calitate. Puterea lor este simplitatea, având performanțe bune și includ multe alte funcții utile pentru nevoile dvs. de găzduire.

Hostinger are un timp de încărcare decent de ~ 600 ms în medie și o durată de funcționare de ~ 99,99%. Ce este și mai bine este că centrele lor de date sunt localizate în întreaga lume. De asemenea, nu veți partaja resursele dvs. și nu veți primi IP dedicat.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

681 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

Performanță Hostinger Cloud (vezi datele istorice aici)

Hostinger și-a dezvoltat propriul panou de control „hPanel”, care este foarte ușor de configurat și utilizat. HPanel include, de asemenea, un instalator de aplicații 1-Click dezvoltat personalizat pentru peste 100+ instalări de aplicații cu ușurință.

Dezavantajul semnificativ este că nu va trebui să fiți un gen IT, deoarece vor gestiona tot serverul și traficul pentru dvs. Acestea oferă un serviciu de monitorizare 24/7, cele mai recente tehnologii și actualizări de performanță, întreținere și copii de rezervă gratuite zilnice.

Unele dintre alte caracteristici includ lățimea de bandă nelimitată și conturi de e-mail, 40 GB de stocare SSD, SSL gratuit și CloudFlare CDN și garanția uptime standard de industrie de 99,9%. În ceea ce privește asistența, ei oferă doar o opțiune de chat live 24/7. Cu câțiva dolari în plus, vă puteți adăuga pe lista lor de asistență prioritară, astfel încât răspunsul va fi mai rapid.

În comparație cu alte nori gestionate complet, puteți găzdui până la 300 de site-uri web cu Hostinger. Nu este chiar un dezavantaj, deoarece 300 de site-uri web sunt mai mult decât oricine au nevoie de noi. Pe deasupra, veți obține un domeniu gratuit, dar costul de reînnoire din al doilea an este de 10,99 USD.

Din perspectiva prețurilor, veți obține cel mai ieftin preț (7,45 USD / lună) cu un contract pe 4 ani, ceea ce nu este chiar atât de grozav. Costul de reînnoire va fi de 15,90 USD. Destul de scump, având în vedere taxa de intrare mai mică. Veți primi, de asemenea, o garanție decentă de restituire a banilor de 30 de zile cu o rambursare completă pentru a le testa serviciul. Planul de bază vă stabilește cu 3 GB RAM și un procesor cu 2 nuclee. Planurile sunt ușor de actualizat la nivel superior, cu un cost suplimentar, dar veți obține performanțe mai bune și mai mult spațiu de stocare.

5. DreamHost Cloud – neadministrat

Gazduire în cloud DreamHostPrețurile sunt bazate pe utilizare

Proții DreamHost:
+ Plătește pe oră / trafic
+ Număr nelimitat de site-uri web
+ 80 GB stocare SSD + 100 GB stocare bloc
+ 100% garanție uptime
Contra DreamHost:
– Asistența clienților nu este 24/7
– Nu este complet gestionat + migrarea site-ului nu este gratuită
– Fără bani înapoi / rambursări
– Nu există copii de rezervă automate

Dreamhost și-a proiectat serviciul de gazduire cloud pentru profesioniști și oricine dorește cât mai multă libertate. Serverele lor nu sunt gestionate, ceea ce înseamnă că veți fi responsabili pentru toate, de la actualizări până la copii de rezervă.

Parcurile lor de server sunt bazate doar în SUA. Serverele în sine nu acumulează multă putere, în comparație cu viteza oferită de concurenții lor.

Dreamhost are o durată de funcționare decentă ~ 99,99% și o viteză de încredere, care arată că statisticile noastre sunt în medie de ~ 300 ms..

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

302 msViteza medie

100%Timpul de funcționare mediu

Performanța DreamHost Cloud (vezi datele istorice aici)

Dreamhost vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web, cu condiția să veniți cu domeniile dvs.. Au propriul panou personalizat pentru a gestiona site-urile dvs. web, bazele de date, e-mailul și facturarea.

Acum, dacă un server cloud neadministrat este ceea ce căutați, atunci sunteți la dispoziție. Dreamhost permite orice alegere de sistem de operare și software, astfel încât serverele să poată fi bazate în Linux, BSD sau MS Windows. Dreamhost este conceput în jurul OpenStack și Ceph și acceptă API-uri standard și cele mai populare instrumente pentru dezvoltatori. Deci, dacă aveți nevoie de MongoDB, Redis, node.js, ruby, python, le puteți folosi pe toate cu hassle zero.

Cu o altă notă, veți fi, de asemenea, responsabil pentru copiile de rezervă, actualizările, securitatea, alocarea resurselor pentru traficul dvs. și gestionarea generală a serverului dvs. Dreamhost vă oferă gratuit un certificat SSL.

Vei obține o lățime de bandă gratuită nelimitată până când Dreamhost decide altfel (timp limitat). Veți obține, de asemenea, un spațiu masiv de stocare SSD de 80 GB și 100 GB de stocare bloc cu fiecare plan. Acest lucru este uriaș în comparație cu ceea ce oferă alți furnizori de hosting de cloud.

Un dezavantaj major este că suportul lor funcționează numai în timpul orelor de afaceri și prin chat-ul live (dacă nu aveți DreamPress, o opțiune de găzduire WordPress). Totuși, nu puteți crea un bilet oricând – doar nu așteptați un răspuns imediat.

Prețul se bazează pe utilizare și se măsoară în funcție de oră, iar planul de bază pornește de la maxim 4,50 USD / lună (0,0075 USD / oră). Prin aceasta, veți obține 512 MB de RAM și un procesor cu 1 nucleu. Cu toate acestea, vă recomandăm să obțineți următorul plan de nivel pentru o performanță mai bună (2 GB RAM) la un preț de 0,02 USD / oră (sau maxim 12 USD / lună). Nu există nici o garanție de returnare a banilor, dar nici un angajament.

6. InMotion Cloud

Gazduire cloud InMotionPlanurile încep de la 22,99 USD / lună

Pro InMotion:
+ Bun avg. timp de încărcare
+ 2 ore de asistență gratuită pentru instalare
+ Garanție impresionantă de returnare a banilor
+ Site-uri web nelimitate
+ Domeniu gratuit (primul an)
+ Transfer gratuit de site
Contra InMotion:
– Scump
Lățime de bandă limitată

InMotion oferă un serviciu premium de gazduire cloud premium. Chiar dacă sunt un pic pe partea de preț, oferă o experiență de asistență premium, serverele lor sunt complet gestionate și ușor de configurat.

Puteți găzdui număr nelimitat de site-uri web, și InMotion a aruncat și într-un domeniu gratuit pentru a vă ajuta să începeți. Cu toate acestea, începând cu cel de-al doilea an, aceștia vor percepe 15,99 USD pe an pentru domeniu. Vă sugerăm să aduceți un domeniu deja înregistrat cu dvs..

Performanța InMotion este decentă, cu o medie de aproximativ 570 ms timp de încărcare și 99,96% uptime. Serverele lor sunt situate în coastele de est și vest ale SUA. Ca practică standard, InMotion se angajează, de asemenea, la o garanție de uptime de 99,9%.

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

361 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

Performanța InMotion Cloud (vezi datele istorice aici)

InMotion vă permite să utilizați un cunoscut cPanel pentru configurarea și rularea site-ului dvs. web. Instalarea în sine este simplă și simplă. La început, veți beneficia chiar și de două ore gratuite cu echipa de găzduire gestionată a InMotion, care vă va ajuta la instalare.

InMotion gestionează pe deplin serverele, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji pentru acest lucru. De asemenea, vă vor monitoriza traficul și vor aloca resurse instantaneu atunci când site-ul dvs. web are nevoie de ele. În mod implicit, sunt incluse și backup-urile automate cu planurile lor.

Veți obține o selecție de configurare a serverului în funcție de nevoile dvs. (stivă LAMP, stivă WordPress sau configurație PHP). Există, de asemenea, o opțiune pentru a permite accesul root dacă doriți să utilizați altă tehnologie pentru dezvoltarea dvs..

Unele alte funcții includ 75 GB spațiu de stocare SSD, certificat SSL gratuit, conturi de e-mail nelimitate, 4 TB de lățime de bandă și telefon 24/7, chat în direct și asistență prin e-mail.

Prețul este destul de costisitor, cea mai ieftină opțiune (22,99 USD / lună) venind împreună cu un angajament de 2 ani. Din partea hardware, utilizatorii primesc 4 GB RAM cu planul de găzduire de bază. Există, de asemenea, o opțiune de a îmbunătăți planul pentru a obține viteze și o stocare și mai bune, dar va costa și mai mult. Cu toate acestea, veți avea o garanție impresionantă de returnare a sumelor de 90 de zile, cu o rambursare completă, dacă alegeți acest lucru.

7. A2 Hosting Cloud

A2Hosting cloud hostingPlanurile încep de la 25,00 USD / lună

A2 Gazduire Pro:
+ Optime puternică
+ Transfer gratuit de site
+ Suport util 24/7
+ Site-uri / conturi nelimitate
+ În orice moment, garanție de returnare a banilor
Contra de gazduire A2:
– Timp de încărcare lent
– Scump
– lățime de bandă limitată

A2 Hosting Cloud are cele mai scumpe planuri din lista noastră de recenzii. Aceștia oferă în continuare un serviciu de găzduire cloud complet gestionat, dar timpul lor de încărcare nu este atât de mare în comparație cu ceilalți furnizori de hosting.

A2 Gazduire are o acoperire corectă a SUA, Europei și Asiei atunci când vine vorba despre locațiile serverului.

Deși au menținut o durată de funcționare excelentă de 99,99%, timpul lor de încărcare mediu pe site nu este chiar atât de mare (1334ms):

Spectacol:

Ultimele 24 de ore
Ultimele 7 zile
Ultimele 30 de zile
Ultimele 6 luni
Anul trecut

1134 msViteza medie

99,99%Timpul de funcționare mediu

A2 Performanță Cloud hosting (vezi datele istorice aici)

Pentru construirea și rularea site-ului dvs. web, veți avea acces la un cunoscut panou de control cPanel. În afară de aceasta, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea serverelor cu planurile complet gestionate de A2 Hosting. Vor menține și actualiza tot hardware-ul, vor ține software-ul la zi și vor monitoriza serverul 24/7.

Ca standard, oferă backup-uri gratuite zilnice și au introdus un program gratuit de recuperare a fișierelor „Rewind Server”. De asemenea, vor efectua o operațiune de monitorizare a securității 24/7 pentru a vă menține site-urile web cât mai în siguranță.

Celelalte caracteristici principale includ un spațiu de stocare SSD de 75 GB, SSL gratuit și CloudFlare CDN, conturi de e-mail gratuite nelimitate și un fantastic telefon, e-mail, bilet și suport live chat. În cursul cercetării noastre, am găsit suportul pentru A2 Hosting ca fiind cel mai bun din lista noastră de recenzii.

Totuși, performanțele înalte, caracteristicile excelente și experiența de asistență încântătoare nu sunt ieftine. Planurile sunt costisitoare, începând de la 25 USD / lună, iar reînnoirile reprezintă aproape dublul taxei inițiale. Planurile actualizate sunt și mai scumpe, dar oferă și viteze mai mari și spațiu de stocare.

Există un avantaj și se numește ANYTIME garanție de returnare a banilor.

Concluzie

Pe baza cercetărilor noastre, există câțiva furnizori grozavi de servicii de hosting cloud. Există o diferență semnificativă în ceea ce privește prețul, în funcție de performanța și de câte funcții ai nevoie. Prețul este, de asemenea, ceva mai mare decât alte tipuri de găzduire, cum ar fi găzduirea partajată.

De asemenea, vă puteți aștepta la timpuri de încărcare diferite, în funcție de locul de operare și de furnizorul pe care îl alegeți. Dar, vă puteți aștepta la un serviciu de încredere de la toți.

Cu toate acestea, dacă încercați să duceți performanța site-ului dvs. web la nivelul următor fără să vă spargeți banca, hostingul cloud este calea de urmat.

Ce furnizori de cloud hosting ați folosit anterior? Ați recomanda vreuna dintre ele? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. De asemenea, putem testa și încerca alți furnizori de cloud hosting, așa că trageți sugestiile noastre către noi :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author