Cei mai buni 9 producători de site-uri (comparație) |

constructor de site-uri webCe constructor de site-uri ar trebui să alegeți?

Există peste 50 de producători de site-uri diferite pe piață.

Fiecare dintre aceste instrumente vă promite să creați un site cu ușurință la un cost redus.

Dar ce zici de utilitatea și performanța lor reală? Și despre flexibilitate – puteți crea un magazin online sau un blog?

Am decis să petrecem ceva timp și bani pentru a vă înscrie, testa și revizui cei mai populari 9 producători de site-uri.

De asemenea, am construit un site de test simplu „de 5 minute” cu fiecare constructor și am monitorizat performanța de funcționare și viteză a acestora timp de 12 luni..

Dar mai intai:

Cine ar trebui să utilizeze un Web Builder? Este pentru tine?

Constructorii de site-uri web sunt un avantaj fantastic atunci când sunt utilizate corect. Din păcate, nu sunt potrivite pentru toată lumea. Acestea fiind spuse, este potrivit pentru tine dacă doriți să creați un:

 • Site web pentru afaceri mici
 • Site-ul personal (blog)
 • site-ul eCommerce (magazin online) pentru a vinde produse sau servicii

… și o vrei rapid și ieftin.

Este probabil nu pentru tine dacă:

 • Ești un dezvoltator / designer web cu experiență care cunoaște HTML, CSS și PHP
 • Vrei să creezi un site web foarte complex și mare

Dezvăluirea completă: Noi, la hostingfacts.com, câștigăm un comision dacă sfârșești să cumperi un constructor de site-uri web prin intermediul linkurilor din această recenzie. Vă mulțumim pentru susținere (consultați procesul nostru de revizuire).

Cei mai buni 9 producători de site-uri din 2020

Iată o serie de cele mai populare 9 construitori de site-uri web:

1. Wix.com

Pagina de pornire Wix

 • Beneficiile utilizării Wix 

+ Foarte ușor de utilizat (glisare și fixare)
+ Versiune gratuită & test gratuit disponibil
+ 630+ teme și șabloane
+ Bine pentru site-uri web, bloguri, magazine online
+ Performanță de încredere
+ Constructor AI (site web de 5 min)
+ Garanție de returnare de 30 de zile

  • Contra folosirii Wix

Fără chat live, bilete / telefon doar
Conturi de e-mail cost suplimentar

Producătorul de site-uri Wix vine cu 630 de teme care sunt potrivite pentru multe afaceri diferite, persoane fizice și non-profit.

Și-au clasificat temele după fotografie, portofoliu, călătorii, alimente, frumusețe și multe altele. În plus, acestea au multe teme care sunt cele mai potrivite pentru un blog, magazin online sau un site web de afaceri:

Șabloane Wix

În plus față de mai multe modele de teme, Wix permite utilizatorilor săi să aleagă între peste 100 de fonturi diferite, iar dacă acest lucru nu este suficient, puteți încărca și propriile fonturi personalizate. Dacă aveți nevoie de imagini pentru site-ul dvs. web, acestea includ o bibliotecă cu mai mult de 1000+ imagini stoc.

Cu Wix, puteți crea o galerie pentru a vă prezenta opera. Acestea includ, de asemenea, gratuit favicon și producător de logo. Dacă nu aveți un logo pentru site-ul dvs. web, acest instrument vă poate ajuta cu siguranță să creați unul (chiar dacă nu aveți abilități de proiectare).

De asemenea, este corect să spunem că Wix este ceva mai mult decât un „constructor de site-uri web”. Cu Wix, puteți crea un magazin online pentru a vă vinde produsele, a crea cupoane și a trimite buletine de e-mail.

În plus, spre deosebire de multe alte instrumente populare de construire a site-urilor web, Wix a inclus un caracteristică drag and drop – acest lucru face ca crearea unui site web să fie cât mai simplă posibil. Iată cum lucrează drag and drop la Wix:

Wix Drag and Drop Editor

Drag and drop este o caracteristică Wix care vă permite să reorganizați pur și simplu site-ul dvs., să adăugați secțiuni / blocuri și să faceți modificări care fac publicarea și modificarea site-ului dvs. aproape instantaneu..

În plus, au adăugat recent o nouă caracteristică care se numește ADI. Pe scurt, este o AI care creează un site complet unic pentru tine, în mai puțin de câteva minute. Cu doar câteva întrebări simple, Wix AI va proiecta un site web adecvat pentru afacerea și nevoile dvs. Nici două site-uri nu vor arăta vreodată la fel, adică puteți obține un site complet personalizat.

Utilizatorii Wix își pot edita site-ul și pe alte dispozitive, așa cum au Aplicații iOS și Android disponibil. Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, mai mulți editori / autori pot fi alocați unui singur site web, ceea ce este un avantaj bun dacă aveți o echipă sau o organizație mai mare care va gestiona site-ul / magazinul. Suportul lor este disponibil prin telefon și ticketing.

După ce v-ați înscris cu Wix, ei vor fi, de asemenea, responsabili de găzduirea site-ului dvs. și se vor asigura că se încarcă rapid. În ultimele 12 luni, am avut un timp de funcționare stabil de 99,98% și o viteză a paginii de 412 ms, ceea ce este bun în comparație cu multe altele.

De asemenea, Wix oferă un plan gratuit de testare a serviciilor lor. Oricine poate să-și creeze un cont și să înceapă să creeze un site instantaneu. Singurul avertisment este că nu vă puteți conecta propriul nume de domeniu, iar site-ul dvs. va avea reclame Wix. Dacă vă place ceea ce ați creat, puteți actualiza întotdeauna mai târziu.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Toate planurile vin cu o probă gratuită de 14 zile
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 12,95 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 13 USD / lună și include 2 GB lățime de bandă și 3 GB stocare
 • Cel mai ieftin plan de comerț electronic începe de la 23 USD / lună și include lățime de bandă nelimitată și stocare de 20 GB
 • Fiecare cont de e-mail costă 6 USD / lună prin Google Suite

Site-ul nostru de test realizat cu Wix.com
Date uptime și viteză wix

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Constructor de contacte constante

  Beneficiile utilizării CTCT Builder

+ Ușor și simplu de utilizat
+ Versiune gratuită
+ Include constructor AI
+ Suport pentru chat live 24/7
+ Selecție excelentă de imagini gratuite
+ Garanție de returnare de 30 de zile

  • Contra folosind CTCT Builder

Utilizează machete în loc de șabloane
– Editarea / personalizarea imaginilor este dificilă

Constant Contact Builder oferă clienților un expert AI ghidat care creează un site web complet personalizat la care puteți adăuga sugestii de conținut și imagini personalizate.

Creatorul AI creează automat o site web mobil-prietenos care va arăta uimitor pe toate dispozitivele. Modificarea site-ului dvs. web generat recent este ușor cu opțiuni pre-construite, text, culori și instrumente de editare a imaginilor (are, de asemenea, o integrare cu Unsplash, oferindu-vă acces la peste 1 milion de imagini de înaltă calitate). Mai mult, oferă automatizare prin e-mail, plugin-uri terțe și acceptă sincronizarea automată cu rețelele sociale.

Șabloane de constructor de contacte constante

Fiecare site web creat cu Constant Contact Builder se bazează pe o rețea de distribuție de conținut (CDN) robustă și rapidă, care permite vizitatorilor să obțină cea mai rapidă versiune de încărcare disponibilă în orice moment. Acest constructor de site-uri web oferă Producător de logo-ul alimentat de AI ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji pentru a vă marca corect.

Constant Contact AI-builder este ușor de lucrat. Trebuie doar să răspundeți la câteva întrebări, iar constructorul de site-uri creează un site personalizat pe baza răspunsurilor dvs..

Puteți adăuga cu ușurință noi pagini și editați secțiuni, precum și personaliza machete cu ajutorul constructorului AI care face crearea rapidă și ușoară a site-ului dvs. în cel mai scurt timp.

Constant Contact Online Designer

Constant Contact Builder oferă integrare cu gateway-uri de plată majore, inclusiv Paypal și Stripe.

Integrarea cu biblioteca de imagini Unsplash oferă clienților acces la mai mult de un milion de imagini de calitate, ceea ce poate duce povara de a lua imagini de înaltă rezoluție și de a-și aproviziona constant fotografii de calitate din mâinile tale.

Acest constructor de site-uri oferă un plan gratuit (nu este necesară o carte de credit) și are o garanție de returnare de 30 de zile. Planul gratuit vă oferă posibilitatea de a vă obișnui cu platforma și de a decide dacă doriți să o actualizați cu funcții suplimentare ulterior. Cu toate acestea, lista abonaților de e-mail este limitată la planul gratuit.

Motivul pentru care această platformă este o soluție atât de puternică de marketing prin e-mail este că vă oferă șansa de a trimite e-mailuri direcționate pe care le puteți personaliza. De asemenea, oferă funcții excelente, precum analiza site-urilor web, formularele de captare a plumbului și o opțiune de înregistrare a evenimentelor care vă poate ajuta să participați la evenimentele dvs..

Platforma oferă un 24/7 live chat, email și asistență telefonică. De asemenea, Constant Contact Builder este o opțiune inteligentă pentru proprietarii de comerț electronic, deoarece platforma permite clienților să înființeze un magazin online chiar și în timp ce utilizează proba gratuită. În plus, nu există taxe de tranzacție pentru clienții care vor primi planul Business Plus.

Site-ul nostru de teste cu Constant Contact Builder a arătat o durată de funcționare stabilă de 99,98% și o viteză a paginii de 264 ms. În total, Constant Contact Builder este o opțiune solidă și accesibilă pentru întreprinderile mici, newbies de marketing prin e-mail și proprietarii de companii non-techie care nu doresc să intre în dificultatea unui proces prelungit de proiectare a site-urilor web.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Plan gratuit
 • Toate planurile includ un certificat SSL gratuit (https: //)
 • Toate planurile plătite vin cu un domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 22,00 USD / an
 • Planul mai ieftin plătit costă 10 USD / lună și include lățime de bandă și stocare nelimitată
 • Comerțul electronic este inclus chiar în planul gratuit, dar este limitat la 3 articole și are o taxă de tranzacție de 3% (nelimitat și o taxă de 0% cu plan Business Plus)

Site-ul nostru de teste realizat cu ConstantContact.com
Datele de uptime și viteză ale constructorului CTCT

3. SITE123.com

 • SITE123

  Beneficiile utilizării SITE123

+ Bine pentru site-uri mici, cum ar fi bloguri
+ Plan limitat gratuit cu reclame
+ Poate adăuga funcția magazinului online
+ Poate adăuga galerie
+ Funcția de traducere a site-ului web

  • Contra folosind SITE123

Fără drag and drop
– Nu totul este complet personalizabil

SITE123 este un constructor ușor de site-uri care vă permite să creați un site web pentru mici afaceri, un blog sau un site de comerț electronic în câteva clicuri. Puteți începe utilizând unele dintre șabloanele lor de înaltă calitate – toate șabloanele SITE123 sunt complet responsive și optimizate pentru dispozitivele mobile.

Șabloane SITE123

SITE123 este flexibil atunci când vine vorba de încărcarea de imagini, modificarea fonturilor și schemele de culori și reglarea structurii și designului paginii de pornire a noului dvs. site web, deși nu puteți modifica șabloane odată ce site-ul dvs. va fi public. Platforma are sute de imagini de stoc gratuite și acces la biblioteca de fonturi Google. Integrează aplicații cu doar câteva clicuri și se poate conecta la 25 de platforme de socializare diferite.

Acest constructor de site-uri web specific oferă o alternativă pentru constructorii de site-uri drag-and-drop, alegând să ofere clienților o opțiune simplificată care să le permită să-și încarce conținutul într-un aspect de frameframe. Avertismentul este că, deși utilizarea interfeței ușoare accelerează procesul de configurare, aceasta scade personalizarea.

Ceea ce distinge în special SITE123 de alți constructori de site-uri web este faptul că permite clienților să facă acest lucru creați site-uri web multilingve. Aceasta este o opțiune solidă pentru întreprinderile internaționale, deoarece nu va trebui să aibă mai multe site-uri web în alte limbi, ci pur și simplu versiuni lingvistice suplimentare ale site-ului lor.

SITE123 ajută clienții să-și îmbogățească conținutul site-ului web, oferindu-le o listă extinsă de plugin-uri pentru site-uri, inclusiv instrumente analitice, suport pentru chat live, instrumente de marketing și webmaster.

Platforma oferă o funcționalitate SEO decentă – clienții pot edita descrierile meta și titlurilor, pot personaliza adresele URL și adăuga text alt la imagini. Google Analytics este, de asemenea, parte a listei de plugin-uri a site-ului SITE123.

Această platformă oferă 24/7 live chat și asistență telefonică pentru orice tip de asistență tehnică. De asemenea, aceștia oferă acces la centrul de cunoștințe, la pachet cu ghiduri gratuite despre modul de utilizare a instrumentelor și caracteristicilor lor, iar clienții pot consulta, de asemenea, tutoriale de constructor de site-uri pe canalul YouTube pentru mai multe informații..

Cu SITE123, puteți activa cu ușurință e-mailul dvs. legat de domeniu, care este crucial atunci când vine vorba de promovarea site-ului web și reputația afacerii.

SITE123 Backend

Clienții pot accepta plățile online PayPal și Stripe prin intermediul platformei. Codurile promoționale pot fi livrate și prin intermediul social media și prin e-mail marketing. În plus, SITE123 oferă un certificat SSL gratuit pentru a vă asigura că nu veți primi acces neautorizat.

În ultimele 12 luni, SITE123 a furnizat o autonomie stabilă de 99,87% și o viteză a paginii de 724ms. Din păcate, de la începutul lunii septembrie, SITE123 a blocat Pingdom să urmărească site-urile lor web, am solicitat asistența lor de chat în direct despre aceasta, dar nu ne-au putut ajuta.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Versiune gratuită disponibilă
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 13,00 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 8,45 USD / lună și include 5 GB lățime de bandă și 10 GB stocare
 • Cel mai ieftin plan de comerț electronic începe 14,45 USD / lună și include 45 GB lățime de bandă și 90 GB stocare
 • Conturi de e-mail limitate (gratuit – 0, avansat – 2, profesionist – 5, aur – 10)

Site-ul nostru de teste realizat cu SITE123.com
SITE123 a blocat urmărirea Pingdom din septembrie, iată datele noastre de funcționare și viteză anterioare

4. Squarespace.com

 • Squarespace

  Beneficiile utilizării spațiului

+ Ușor de utilizat, folosește drag and drop
+ 70+ teme și șabloane moderne
+ Foarte intuitiv
+ Suport de încredere prin e-mail
+ Bună selecție de funcții suplimentare
+ Cel mai bun pentru oameni de afaceri creativi

  • cons din Using Spațiu

Cost lunar ridicat
Integrare limitată a terților

Squarespace este un constructor de site-uri care oferă peste 100 de teme bine concepute, care răspund atât la telefoane cât și la tablete. Când vine vorba de design-uri, fonturi, dimensiuni și imagini, Squarespace este platforma care se străduiește pentru perfecțiune. Meniul lor Stiluri de site permite personalizare excelentă a șabloanelor. Cu siguranță platforma respectă linia de etichetă „Build It Beautiful”.

Șabloane spațiu

Un mare avantaj pe care Squarespace îl are față de alți constructori de site-uri este faptul că oferă posibilitatea de a schimba șabloane fără a pierde conținut. Platforma vă permite să utilizați chiar și mai multe șabloane pentru același site web simultan. Dacă este important pentru dvs. că site-ul dvs. are un design uimitor, Squarespace vă oferă libertatea creativă de a crea șabloane unice prin schimbarea propriilor fotografii, dar trebuie să fie de înaltă rezoluție.

Dacă vă interesează blogging-ul, Squarespace este o opțiune solidă, deoarece oferă clienților o serie de funcții utile, inclusiv funcționalitate cu mai mulți autori, programare post, asistență AMP și chiar posibilitatea de a găzdui propriul podcast..

Există patru aplicații mobile Squarespace disponibile. Cea mai bună se numește pur și simplu Squarespace și vă oferă posibilitatea de a rearanja aproape toate aspectele site-ului dvs., inclusiv blogurile, magazinul și paginile dvs..

Platforma oferă opțiuni solide de optimizare SEO, inclusiv opțiunea de a personaliza meta-descrierea, etichetele și adresele URL (pentru orice pagină). Puteți adăuga text alt pentru imagini, dar este mai complicat în comparație cu alți constructori de site-uri web.

Deși oferă o selecție plăcută de funcții suplimentare, inclusiv widget-uri de social media, widget-uri de galerie, instrumente pentru restaurante și programare de întâlniri, Squarespace nu acceptă extensii și aplicații terțe. Aplicațiile terțe pot fi implementate numai dacă utilizați Codul de injecție ca un set de instrumente pentru dezvoltatori.

Squarespace permite site-urilor de comerț electronic să adauge un magazin online cu o interfață unde să poată gestiona cu ușurință produsele, comenzile, inventarul și reducerile de cupoane. Prelucrarea plăților se poate face prin Stripe, Apple Pay și PayPal. Spațiul spațial nu permite escapade suplimentare de plată.

Interfața Squarespace arată atrăgătoare și minimalistă, dar nu este intuitivă. Utilizabilitatea sa lasă ceva de dorit – deoarece vă impune să economisiți în mod constant noi modificări care pot dura mult timp.

Back-up Squarespace

Platforma are 6 limbi de interfață (EN, ES, FR, DE, IT, PT), dar nu este foarte robustă când vine vorba de crearea de site-uri web multilingve, deoarece se bazează doar pe traducerea Google.

Recent, Squarespace a lansat câteva funcții noi uimitoare – Cover Page Builder, G Suite, și Getty Images. Versiunea sa cea mai recentă (versiunea 7) a implementat câteva caracteristici de editare excelente, inclusiv opțiunea de a edita conținut live, folosind editare in linie.

În ultimele 12 luni, am monitorizat performanța Squarespace folosind propriul site de testare, iar platforma a furnizat o autonomie stabilă de 99,99% și o viteză a paginii de 587 ms..

Platforma oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, chat live și bilete de e-mail, dar nu oferă asistență telefonică. În plus, au o bază de cunoștințe excelentă, cu ghiduri și videoclipuri.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Proces gratuit de 14 zile, cu cele mai multe funcții premium
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit pentru primul an după reînnoire la 20,00 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 12 USD / lună și include lățime de bandă și stocare nelimitată
 • Cel mai ieftin plan de comerț electronic începe 26 USD / lună și include, de asemenea, lățime de bandă și stocare nelimitată
 • 1 cont Gsuite gratuit pentru un an, se reînnoiește la 6 USD / lună prin Google Suite

Site-ul nostru de teste realizat cu Squarespace
Datele privind funcționarea și viteza spațiului spațial

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • Revizuirea constructorului de site-uri HostGator

  Beneficiile utilizării Gator Builder

+ Ușor și simplu de utilizat
+ Cost-eficiente
+ Peste 200 de șabloane de site-uri web
+ Galerie de imagini gratuite
+ Ieftin

  • Contra de Upăcatg Constructor Gator

Asistență lentă pentru clienți
Fără plan sau proces gratuit

Gator este un popular constructor de site-uri care vă permite să creați un site web pentru afaceri mici, un blog sau un site de comerț electronic.

Platforma oferă un sistem intuitiv glisați și eliberați editor pentru a-ți crea site-ul. Are o mână de șabloane bine concepute, care sunt incredibil de ușor de personalizat cu editorul simplu – glisarea, eliberarea și publicarea sunt simplificate la maximum.

Toate șabloanele lor profesionale sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, astfel încât clienții vor primi un site web responsiv complet optimizat pentru mobil, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorului site-ului lor. Puteți alege dintre peste 200 de șabloane de site-uri proiectate profesional, și au o expansiune bibliotecă de stoc încorporată unde puteți obține și fotografii de calitate.

Șabloane Gator

Platforma are o analiză de site-uri integrate care menține clienții la curent cu statistici importante ale site-urilor, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului sau sursele principale de generare a traficului. Fiecare plan Gator vine cu un certificat SSL gratuit care se adaugă automat la fiecare domeniu, astfel încât să puteți fi sigur că site-ul dvs. este protejat de accesul neautorizat.

Gator nu este un constructor performant și nu este potrivit pentru site-uri web complexe, dar este foarte bun pentru persoanele non-techie care doresc să înceapă o afacere mică sau un blog personal. Acestea fiind spuse, Gator este un constructor de site-uri relativ nou, așa că este foarte probabil ca acesta să fie actualizat în timp.

BackG-ul Web Builder HostGator

Când vine vorba de site-uri web mici de comerț electronic, Gator funcționează suficient de bine – oferă toate caracteristicile de bază, inclusiv controlul inventarului, gestionarea cupoanelor, transportul maritim, calculatorul fiscal și raportarea. Platforma oferă, de asemenea, clienților oportunitatea de a crea un magazin online cu o funcționalitate încorporată în coșul de cumpărături (cu Plan de comerț electronic).

În prezent, Gator nu oferă un proces gratuit pentru constructorul de site-uri web. Ceea ce oferă ei este Suport live 24/7. Deși clienții se pot aștepta să experimenteze o întârziere în funcție de cât de ocupați sunt canalele de chat live. Planul Gator Premium vine cu sprijin prioritar.

Cu toate acestea, Gator are o impresionantă bază de cunoștințe cu articole de bază care acoperă o varietate de subiecte legate de cele mai comune probleme ale site-ului.

Statisticile de performanță pe care le-am adunat de la monitorizarea site-ului nostru de testare din ultimele 12 luni arată că Gator are o autonomie solidă de 99,98% și un timp de încărcare de 299 ms..

Prezentare generală a prețurilor:

 • Fără versiune gratuită sau proces
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 15,00 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 3,84 USD / lună și include lățimea de bandă și stocare neschimbată
 • Planul de comerț electronic începe 9,22 USD / lună și include, de asemenea, lățimea de bandă și stocare neschimbată
 • Fiecare cont de e-mail costă 6 USD / lună prin Google Suite

Partea noastră de teste realizată cu Gator
Date uptime și viteză Gator

6. GoDaddy.com

 • Pagina principală GoDaddy

  Beneficiile utilizării GoDaddy Builder

+ Ușor și simplu de utilizat
+ AI Builder inclus
+ 30 de zile de încercare gratuită
+ Suport live-chat și telefon
+ Magazin online ușor de gestionat
+ Companie bine înființată

  • Contra de Usin. GoDaddy Builder

Multe urări
Personalizare limitată

GoDaddy este un cunoscut constructor de site-uri web ușor de utilizat, care folosește Informații artificiale de design (ADI) pentru a ajuta clienții să creeze un site web unic personalizat cu doar câteva clicuri. Platforma este extrem de ușor de utilizat și perfectă pentru persoanele care nu sunt atât de inteligente din punct de vedere tehnic, ci doresc să înființeze un site simplu online.

GoDaddy este rentabil și funcționează bine pentru site-urile web pentru întreprinderile mici, care nu necesită funcții complexe. Este o opțiune bună pentru blogging, deoarece vă permite să activați comentarii pe postările de pe blog în care cititorii pot posta imagini, videoclipuri și chiar audio. În plus, platforma oferă șanselor vizitatorilor să se înscrie prin intermediul fluxului RSS și să fie informați instantaneu despre tot ceea ce postați.

Șabloane GoDaddy

Cei interesați să creeze un site web de comerț electronic ar face bine alegând GoDaddy, întrucât baza lor de cunoștințe SEO este o resursă bună care poate ajuta întreprinderile să învețe cum să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare precum Google. În plus, clienții obțin o funcție de recuperare a coșurilor abandonate și capacitatea de a conecta site-ul lor la toate magazinele de socializare.

Platforma dispune de criptare SSL, care este excelentă pentru securitate și foarte recomandată de Google.

Backend pentru producătorul site-ului GoDaddy

În 2017, GoDaddy a introdus o nouă versiune a constructorului său de web numit GoCentral. GoDaddy vă oferă posibilitatea de a testa GoCentral timp de o lună gratuit, și veți fi încântat să știți că noua versiune este receptivă și optimizată pentru dispozitivele mobile. Are șase stiluri tematice, iar clienții pot alege dintr-o gamă limitată de șabloane, elemente de fotografie preumplute și modele.

Cu toate acestea, GoDaddy nu a adăugat încă un editor de drag and drop în GoCentral, astfel încât oricine dorește să depășească elementele de bază ale designului site-ului web îl va considera limitativ. De exemplu, clienții nu pot schimba fonturile, iar platforma permite o singură modalitate specifică de a adăuga fotografii și videoclipuri – fără posibilitatea de a-și modifica dimensiunea sau de a adăuga text.

GoCentral este o opțiune solidă pentru întreprinderile mici, deoarece vine împreună cu un magazin online care permite clienților să vândă bunuri și servicii fizice. Este o soluție foarte de bază – nu puteți vinde articole digitale pe GoDaddy, iar platforma nu permite evaluări sau produse recomandate.

GoCentral nu include un nume de domeniu, dar puteți achiziționa unul separat prin interfața lor sau puteți transfera numele de domeniu dacă aveți deja unul.

Am constatat că găzduirea GoDaddy este stabilă (99,99% uptime) și rapidă (614 ms media).

Platforma oferă telefon 24/7 și suport de chat în direct.

Prezentare generală a prețurilor:

 • 30 de zile de încercare gratuită (nu este necesară o carte de credit)
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 17,99 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 10 USD / lună
 • Planul lor de comerț electronic este de 25 USD / lună

Site-ul nostru de teste realizat cu producătorul GoDaddy
Date de uptime și viteză GoDaddy

7. Weebly.com

 • Weebly

  Beneficiile utilizării Weebly

+ Ușor de utilizat, include drag and drop
+ 64 de teme responsive
+ Poate crea un site de membru
+ Instrumente SEO excelente
+ Multe aplicații pot fi integrate

  • Contra of Using Weebly

Flexibilitate limitată a proiectării
Nu există instrumente de marketing prin e-mail

Weebly este unul dintre cei mai populari producători de site-uri de acolo. Cu Weebly, puteți crea portofolii, site-uri de afaceri, bloguri și magazine online și puteți să le trăiți în câteva minute. Este intuitiv glisați și eliberați editor este prietenos pentru începători și permite clienților să creeze site-uri fără o linie de cod. Perfect pentru bloggerii și persoanele care doresc să-și creeze primul magazin online.

Weebly are șabloane concepute profesional, care răspund pe deplin, dar nu există prea multă varietate din care să alegi. Când vine vorba de personalizarea conținutului vizual, Weebly oferă anumite funcționalități, dar cu siguranță nu este cel mai flexibil constructor de site-uri de acolo. Șabloanele Weebly pot fi personalizate prin CSS, iar platforma permite editarea codului sursă, dar poate fi făcută doar de către persoane care au o bună abordare a proiectării și programării.

Teme Weebly

Un avantaj pe care Weebly îl are asupra concurenților este super-practic Centrul de aplicații care oferă o mare varietate de suplimente care pot fi instalate cu un singur clic. Centrul de aplicații Weebly are în jur de 250 de aplicații diferite, majoritatea având o versiune gratuită, precum și una premium pentru funcționalitate adăugată. Ceea ce nu pot crea clienții cu funcțiile integrate ale Weebly, ele pot face cu uimitoarele aplicații Weebly.

Weebly permite clienților să creeze diferite autentificări și niveluri de acces, ceea ce este vital pentru companiile cu mai mult de un editor de site. Există, de asemenea, o opțiune de a crea o zonă de membru protejată prin parolă, unde membrii pot avea acces la conținut exclusiv.

Weebly Backend

Weebly oferă o optimizare SEO excelentă – puteți adăuga meta descrieri, titluri, nume URL, text alt lângă imagini și 301 redirecții. Vă permite, de asemenea, să includeți codul în antetul site-ului și în pagini, ceea ce poate fi o ocazie bună de a adăuga instrumente externe precum chat-ul online și butoanele de plată. Unul dintre dezavantajele majore este faptul că platforma nu oferă instrumente de marketing prin e-mail. Pentru campaniile de marketing prin e-mail, clienții pot utiliza alte platforme de marketing, cum ar fi MailChimp, E-goi și Aweber.

Weebly oferă un plan gratuit care permite clienților să creeze un site mic. Avertismentul aici este că vor trebui să facă upgrade la unele dintre planurile lor plătite dacă vor să folosească propriul nume de domeniu.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Plan gratuit
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 19,95 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 6 USD / lună
 • Planul lor cel mai ieftin de comerț electronic începe de la 12 USD / lună și include stocare nelimitată
 • Weebly folosește Google Suite ca furnizor de e-mailuri, care costă 6 USD / lună pentru fiecare cont

Site-ul nostru de teste realizat cu Weebly
Date uptime și viteză ridicate

8. Jimdo.com

 • Pagina de pornire Jimdo

  Beneficiile folosirii lui Jimdo

+ Utilizează drag and drop
+ Plan limitat gratuit, cu anunțuri incluse
+ Capabilități excelente SEO
+ Seturi flexibile de stil

  • Contra de a utiliza Jimdo

Fără suport live-chat și telefon
Uptime greșită și performanță rapidă a paginii
– Un număr scăzut de șabloane

Jimdo este un constructor de site-uri drag-and-drop incluziv, care oferă o oportunitate persoanelor care nu au cunoștințe de codare pentru a construi site-uri web optimizate pentru mobil. Ușoritatea de utilizare este unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Jimdo.

Clienții Jimdo au posibilitatea de a-și gestiona conținutul alegând între două abordări diferite – „Dolphin” și „Creator”.

Jimdo Backend

Clienții care folosesc modul „Delfin” ajung să își construiască site-ul web cu ajutorul unui an Editor AI. Aceștia pot discuta cu designerul de informații artificiale și pot răspunde la întrebări despre tipul de site web pe care ar dori să-l creeze. Modul „Delfin” extrage informații despre clienți din conturile de social media și încearcă să ajusteze site-ul web pe gustul lor personal. Este simplu și ușor de utilizat, dar nu este foarte flexibil în ceea ce privește modificările de design.

Modul „Creator” al lui Jimdo este mult mai flexibil, deoarece oferă clienților 40 de șabloane, glisați și eliberați editor și posibilitatea de a include funcții suplimentare, cum ar fi videoclipuri de fundal, galerii, bloguri și un magazin online. Interfața Creator este intuitivă și ușor de utilizat și poate fi gestionată cu ușurință de către persoane fără experiență de design web. Cu toate acestea, platforma nu permite clienților să editeze direct sau să decupeze imagini cu editorul lui Jimdo, care este un regres major.

Șabloane Jimdo

Fiecare șablon vine cu o versiune optimizată pentru mobil, care poate fi activată cu ușurință în zona de setări. Un mare avantaj pe care Jimdo îl are față de concurenți este faptul că nu există aproape nicio limitare când vine vorba de schimbarea culorilor și a mărimilor de fonturi.

Cei confortabili cu codarea pot accesa cu ușurință CSS pe site-ul lor Jimdo și pot obține un control suplimentar asupra designului site-ului. În plus, utilizatorii avansați pot edita codul HTML al site-ului lor și pot crea șabloane personalizate.

Jimdo are capacități SEO deosebite, deoarece permite clienților să adauge text alt, titluri de pagină și meta descrieri și să folosească titluri prietenoase cu SEO. De asemenea, clienții pot crea URL-uri prietenoase Google și 301 redirecții. Platforma nu permite clienților să utilizeze pluginuri și aplicații SEO, dar pot folosi resurse excelente precum Google Search Console, Pingdom, Instrumentul de analiză a conținutului în timp real al Yoast sau Grade Web site HubSpot. În plus, Jimdo oferă instantaneu clienților o previzualizare a aspectului paginii lor într-o căutare Google.

Platforma este SSL criptate și respectă toate standardele de securitate. Jimdo oferă clienților e-mail și asistență social media dar nu are un telefon și suport pentru chat în direct. Cu toate acestea, are o bază de cunoștințe utile, cu articole și videoclipuri cuprinzătoare, care pot ajuta la rezolvarea problemelor comune.

În ultimele 12 luni, Jimdo nu a furnizat statistici de performanță ideale – platforma a afișat o durată de utilizare de 99,91%, iar timpul lor de încărcare a paginii este de 893ms.

Prezentare generală a prețurilor:

 • Versiune de bază gratuită disponibilă
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 20,00 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 9 dolari / lună și include lățimea de bandă de 10 GB și spațiu de stocare de 5 GB
 • Cel mai ieftin plan de comerț electronic începe 19 USD / lună și include stocare de 15 GB
 • Fiecare cont de e-mail costă 6 USD / lună prin Google Suite

Site-ul nostru de teste realizat cu Jimdo
Jimdo date de uptime și viteză

9. Webs.com

 • Țesăturile

  Beneficiile utilizării de site-uri web

+ Ușor de utilizat (glisare și fixare)
+ Plan de bază gratuit
+ Poate crea un site de membru
+ Suport de cunoștință
+ Garanție de returnare de 30 de zile

  • Contra folosirii site-urilor web

Personalizare limitată
Performanță slabă și performanță rapidă a paginii

Webs este un constructor de site-uri web și o platformă de găzduire care oferă întreprinderilor și persoanelor fizice fără codificarea cunoștințelor șansa de a crea site-uri web frumoase. Prezintă un minimalist, dar intuitiv glisați și eliberați editor și o interfață curată în care utilizatorii pot adăuga și edita module cu ușurință. Interfața permite clienților să insereze conținut oriunde pe site-ul web, pur și simplu glisând imagini și text în loc. Deoarece este atât de simplu, Webs nu are o mare curbă de învățare în comparație cu unii dintre concurenții săi.

Clienții pot alege din jur 400 de șabloane dar clienții pot găsi unele dintre ele datate, în mare parte pentru că sunt în mare parte orientate spre afaceri. Platforma nu permite utilizatorilor să își modifice design-urile prin coduri HTML și CSS, ceea ce nu este ideal, deoarece măsura de personalizare oferită de Webs permite doar modificarea stilului de font, a fundalului și a schemei de culori. De asemenea, numărul șabloanelor gratuite și optimizate pentru mobil este limitat. Numai Planul Pro clienții au ocazia să își personalizeze site-urile mobile.

Teme Webs

Un mare avantaj Webs are față de concurenți este funcția sa de membru, care permite clienților să trimită conținut exclusiv și e-mailuri de grup.

Utilizatorii care au nevoie de instrumente și funcții mai avansate pot vizita site-ul Webs App Store și adăugați calendare, forumuri, bloguri, videoclipuri și galerii foto pe site-ul lor. Aplicațiile disponibile web nu sunt impresionante în comparație cu concurenții, dar platforma permite clienților să instaleze widget-uri de la terți prin utilizarea opțiunii HTML personalizate.

Site-urile de comerț electronic pot adăuga un magazin online cu o interfață unde pot gestiona cu ușurință produsele și vânzările și pot da coduri cupon. Un magazin online Webs permite utilizatorilor să încarce mai multe imagini pe fiecare articol, să organizeze produsele în categorii și să creeze grafică de reducere a prețurilor.

Prelucrarea plăților se poate face prin Stripe și PayPal. Platforma are, de asemenea, opțiuni valutare globale convenabile, oferind clienților șansa de a crea o bază de clienți la nivel mondial.

Webs oferă utilizatorilor o versiune gratuită, acceptată de anunțuri, fără limită de timp. Webs oferă clienților care s-au abonat la unele dintre planurile lor plătite șansa de a anula abonamentul în termen de 30 de zile și de a primi banii înapoi.

Au stabilit o gamă bună de opțiuni de asistență pentru clienți, care includ un forum comunitar, o bază de cunoștințe, e-mail și asistență telefonică (disponibile numai pentru utilizatorii planului Pro). Platforma nu oferă asistență în mai multe limbi.

În ultimele 12 luni, site-ul nostru de teste cu Webs a livrat un timp de funcționare de 99.69% și o viteză a paginii de 759 ms..

Webs Backend

Prezentare generală a prețurilor:

 • Versiune gratuită disponibilă
 • Toate planurile includ SSL (https: //)
 • Toate planurile anuale includ un nume de domeniu gratuit timp de 1 an, ulterior reînnoit cu 19,95 USD / an
 • Cel mai ieftin plan costă 5,99 USD / lună și include stocare de 1 GB
 • Cel mai ieftin plan de comerț electronic începe 12,99 USD / lună și include stocare de 5 GB
 • Conturi de e-mail limitate (3 conturi cu plan îmbunătățit și 25 cu Pro)

Site-ul nostru de teste realizat cu Webs
Webs timp uptime și date de viteză

Concluzie

Alegerea constructorului de site-uri web adecvat poate dura și copleșitor, dar suntem aici pentru a vă ajuta. Am creat site-uri de testare cu toți constructorii noștri recomandați și am monitorizat datele de funcționare și de viteză a încărcării paginii, astfel încât nu trebuie să faceți lucrările de bază.

Dacă încă nu sunteți gata să vă angajați, vă recomandăm să alegeți un constructor de site-uri web cu un plan gratuit sau o opțiune de încercare gratuită care vă va permite să testați funcțiile relativ fără riscuri.

Aveți o întrebare despre recomandările constructorului de site-uri web care nu sunt incluse aici? Vrei să știi ceva mai specific sau ceva pe care nu l-am acoperit deja despre unul dintre acești constructori? Lasă un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author