Vindeți servicii digitale la fel ca produsele din magazinul dvs. EDD WordPress

Vindeți servicii digitale la fel ca un produs din magazinul dvs. EDD WordPress

Dacă ați auzit despre WordPress sau aveți un site WordPress propriu, trebuie să fiți foarte bine conștienți de acest plugin uimitor, Descărcări digitale ușoare, care vă permite să vindeți produse digitale prin magazinul dvs. EDD. Sincer, descărcările digitale ușoare nu se limitează doar la vânzarea de produse digitale. Cu ajutorul unui addon dedicat EDD precum EDD Sell Services, vă puteți extinde magazinul și la vânzarea serviciilor digitale de pe site-ul dvs. WordPress.

De la vânzarea de proiectare, dezvoltare, servicii de voice-over la servicii precum scrierea de conținut, consultare și altele, acest supliment vă va oferi o soluție complet funcțională. În acest articol, vom discuta despre cum puteți vinde servicii digitale din magazinul dvs. EDD WordPress.

Prezentarea serviciilor de vânzare EDD Addon pentru descărcare digitală ușoară

Servicii - Vânzare servicii cu WP

Serviciile de vânzare EDD este un supliment dedicat pentru descărcări digitale ușor care vă permite să vindeți un serviciu la fel ca un produs din magazinul dvs. EDD. Cu acest ad-on, puteți vinde toate serviciile care necesită descărcarea și încărcarea de către clienți și aveți o cronologie stabilită și, de asemenea, necesită o conversație suplimentară pentru ca o comandă să fie procesată și completată eficient. Este un plugin foarte util pentru magazinul dvs. EDD și oferă o varietate de funcții pentru a vinde servicii digitale, cum ar fi:

Diverse opțiuni de administrare

Setări EDD

Înainte de a vă spune ce oferă acest supliment pentru furnizori și clienți, permiteți-ne să vă parcurgem prin diferite setări de administrator pe care le poate activa sau dezactiva pur și simplu în funcție de nevoile sale. Mai mult, dacă sunteți vânzător și administrator, puteți utiliza aceste setări așa cum doriți. Diferitele opțiuni de administrare includ:

  • Configurare Gestionare pagină comenzi
  • Activați e-mailurile la conversație
  • Activați notificările live
  • Afișați recenzii pe pagina unui singur produs
  • Modificați imaginile pentru fiecare stare a comenzii

Capabilitățile furnizorului și clienților

În afară de opțiunile menționate mai sus, acest plugin oferă, de asemenea, multe funcții utile pentru furnizori și clienți. Serviciile de vânzare EDD extinde funcțiile magazinului dvs. EDD oferind funcții precum:

Serviciu la fel ca un produs

SERVICII EDD înapoi

O dată activat EDD Services Services adaugă o secțiune „Service” din pagina „Adaugă descărcări” pentru a permite furnizorilor să vândă servicii la fel ca alte produse digitale. Deci, nu trebuie să facă nimic în plus pentru a adăuga servicii pe site-ul lor.

Adăugarea mai multor întrebări privind cerințele:

Cerințe de comandă

Un aspect foarte important al vânzării serviciilor online este de a informa vânzătorul despre orice cerințe care vor fi necesare pentru a începe un serviciu. Prin urmare, EDD Sell Services permite unui furnizor să adauge mai multe întrebări cu diferite tipuri de întrebări din backend la care să răspundă clientul pentru a procesa serviciul corect.

Un canal de conversație dedicat:

Conversaţie

O altă caracteristică foarte utilă pe care o oferă acest supliment este adăugarea unei secțiuni dedicate chat-ului pentru a permite furnizorilor și clienților să comunice între ei în timp real. Această caracteristică facilitează clienții să converseze cu vânzătorul cu ușurință prin această secțiune și să-și ștergă îndoielile într-un singur loc.

Gestionarea comenzilor tabulare:

administrare edd service

Această caracteristică permite clienților și vânzătorilor să gestioneze fiecare dintre serviciile lor în format tabular dintr-o secțiune Gestionați serviciul oferit de plugin. Cu ajutorul unui cod scurt, puteți ieși o pagină întreagă de gestionare a serviciului din magazin pentru a permite furnizorilor și clienților dvs. să gestioneze fiecare serviciu și să acționeze pentru fiecare.

Declanșări prin e-mail și notificări live:

notificări

Pentru a menține furnizorii și clienții la curent cu privire la comenzile lor în timp real, astfel încât aceștia să poată lua măsuri rapide, EDD Sell Services le permite, de asemenea, furnizorilor și clienților să primească notificări live despre starea actuală a fiecărui serviciu. De asemenea, trimite e-mailuri către ambele părți pentru fiecare declanșare a conversației legate de serviciu.

Adăugarea de recenzii și evaluări:

revizuire și evaluare edd servicii de vânzare

O altă caracteristică foarte utilă pe care o oferă acest plugin este oferirea unei opțiuni clienților pentru a adăuga evaluări și recenzii pentru serviciul furnizat de furnizor. De asemenea, permite unui vânzător să adauge o recenzie pentru clientul său. Aceste recenzii pot fi afișate și pe o singură pagină de produs.

Un widget dedicat stării serviciilor

Starea serviciului

EDD Sell Services oferă, de asemenea, clienților și furnizorilor un widget dedicat stării serviciilor care afișează starea curentă a comenzii în timp real, cum ar fi comanda începută, comanda în curs, etc..

Luați-vă serviciile digitale online cu EDD Addon

EDD Sell Services este un supliment dedicat, foarte accesibil și ușor de utilizat, pentru descărcări digitale ușoare. Vă oferă multiple funcții de vânzare și cumpărare, toate într-o singură soluție. Utilizarea acestui supliment în magazinul dvs. EDD vă poate ajuta să câștigați mai mulți clienți potențiali pe site-ul dvs., precum și să vă îmbunătățiți loialitatea de brand oferindu-le experiență de cumpărare personalizată..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author