Vendeu serveis digitals com els productes de la vostra botiga EDD de WordPress

Vendeu serveis digitals com el producte de la vostra botiga EDD de WordPress

Si heu sentit a parlar de WordPress o teniu un lloc de WordPress propi, heu de conèixer molt bé aquest fantàstic complement, Easy Digital Descàrregues que us permet vendre productes digitals a la vostra botiga EDD. Però, sincerament, Easy Digital Downloads no es limita a vendre productes digitals. Amb l’ajuda de complement addicional dedicat a EDD com EDD Sell Services, també podeu ampliar la vostra botiga a la venda de serveis digitals des del vostre lloc web de WordPress.

Des de vendre disseny, desenvolupament, serveis de veu en off fins a serveis com escriptura de contingut, consulta i altres, aquest complement us oferirà una solució totalment funcional. En aquest article, discutirem com podeu vendre serveis digitals des de la vostra botiga de EDD de WordPress.

Presentació de serveis de venda de EDD per a una fàcil descàrrega digital

Serveis: venda de serveis amb WP

EDD Sell Services és un complement dedicat a les descàrregues digitals fàcils que us permet vendre un servei tal com un producte de la vostra botiga EDD. Amb aquest anunci, podeu vendre tots els vostres serveis que requereixen descarregar i penjar pels vostres clients i tenir una línia de temps fixada i, a més, requereixen una conversa addicional per tal de processar i completar de manera eficaç. És un complement molt útil per a la vostra botiga EDD i ofereix diverses funcions per vendre serveis digitals com ara:

Diverses opcions d’administració

Configuració EDD

Abans d’explicar-vos què ofereix aquest complement per a proveïdors i clients, deixeu-vos passar per diverses configuracions d’administració que pot simplement habilitar o desactivar segons les seves necessitats. A més, si sou venedor i administrador, podeu fer aquesta configuració com vulgueu. Les diverses opcions d’administració inclouen:

  • Configuració de la pàgina de gestió de comandes
  • Activa els correus electrònics a la conversa
  • Activa les notificacions en viu
  • Mostra les revisions a la pàgina d’un producte únic
  • Canvieu les imatges per a cada estat de la comanda

Capacitats del venedor i del client

A part de les opcions esmentades anteriorment, aquest complement també ofereix moltes funcions útils per a venedors i clients. EDD Sell Services amplia les capacitats de la vostra botiga EDD proporcionant funcions com:

Servei igual que un producte

Tornar al servei EDD

Els serveis de venda de EDD un cop activats afegeix una secció “Servei” a la pàgina “Afegeix descàrregues” per permetre als venedors vendre serveis igual que altres productes digitals. Per tant, no necessiten fer res addicional per afegir servei al lloc.

Addició de preguntes de requisits múltiples:

Requisits de la comanda

Un aspecte molt important de la venda de serveis en línia és fer que el venedor sàpiga sobre els requisits que es necessitaran per iniciar un servei. Per tant, EDD Sell Services permet que un venedor pugui afegir diverses preguntes amb diferents tipus de preguntes del backend a què el client ha de respondre per processar el servei correctament..

Un canal de conversa de dedicació:

Conversa

Una altra característica molt útil que ofereix aquest complement és afegir una secció de xat dedicada per permetre als venedors i clients comunicar-se entre ells en temps real. Aquesta característica facilita als clients conversar fàcilment amb el venedor mitjançant aquesta secció i esborrar els seus dubtes en un mateix lloc.

Gestió d’ordres tabulars:

gestiona el servei EDD

Aquesta característica permet que clients i venedors gestionin cadascun dels seus serveis en format tabular des de la secció Gestiona el servei que ofereix el connector. Amb l’ajuda d’un codi curt senzill, podeu sortir tota la pàgina de Gestió del servei a la botiga per permetre als vostres venedors i clients gestionar cada servei i prendre mesures per a cada un.

Activacions de correu electrònic i notificacions en directe:

Notificacions

Per mantenir els proveïdors i clients actualitzats sobre les seves comandes en temps real perquè puguin emprendre accions ràpides, EDD Sell Services també permet als venedors i clients rebre notificacions en directe sobre l’estat actual de cada servei. També envia correus electrònics a les dues parts per a cada disparador de converses relacionats amb el servei.

Afegir comentaris i valoracions:

revisar i puntuar els serveis de EDD venda

Una altra característica molt útil que proporciona aquest complement és donar una opció als clients per afegir puntuacions i ressenyes pel servei proporcionat pel venedor. També permet que un venedor afegeixi una revisió per al seu client. Aquestes ressenyes també es poden visualitzar en una sola pàgina de producte.

Un giny d’estat del servei dedicat

Estat del servei

EDD Sell Services també proporciona a clients i venedors un widget d’estat de servei dedicat que mostra l’estat actual de la comanda en temps real, com ara la comanda en marxa, la comanda en curs, etc..

Porteu els vostres serveis digitals en línia amb EDD Addon

EDD Sell Services és un addon dedicat molt assequible i fàcil d’utilitzar per a descàrregues digitals fàcils. Us ofereix múltiples funcions de venda i compra, totes en una sola solució. Si utilitzeu aquest complement a la vostra botiga EDD us pot ajudar a obtenir més clients potencials al vostre lloc, així com a millorar la fidelització de la vostra marca, oferint-los experiència de compra personalitzada. Tot el que necessiteu per fer serveis de venda en línia és instal·lar aquest complement a la vostra botiga EDD..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author