Sælg digitale tjenester ligesom produkter fra din WordPress EDD-butik

Sælg digitale tjenester ligesom et produkt fra din WordPress EDD-butik

Hvis du har hørt om WordPress eller har et eget WordPress-sted, skal du være meget opmærksom på dette fantastiske plugin, Easy Digital Downloads, der giver dig mulighed for at sælge digitale produkter via din EDD-butik. Men ærligt er Easy Digital Downloads ikke kun begrænset til at sælge digitale produkter. Med hjælp fra EDD dedikeret addon som EDD Sell Services kan du også udvide din butik til at sælge digitale tjenester fra dit WordPress-websted.

Fra salg af design, udvikling, voice-over-tjenester til tjenester som indholdsskrivning, konsultation og andre, denne tilføjelse vil tilbyde dig en fuldt funktionel løsning. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan sælge digitale tjenester fra din WordPress EDD-butik.

Introduktion af EDD Sell Services Addon til let digital download

Tjenester - Sælg tjenester med WP

EDD Sell Services er en dedikeret Easy Digital Downloads-tilføjelse, der giver dig mulighed for at sælge en service ligesom et produkt fra din EDD Store. Med denne annonce kan du sælge alle dine tjenester, der kræves for at downloade og uploade af dine kunder og har en fastlagt tidslinje og også kræve yderligere samtale for en ordre at behandle og gennemføre effektivt. Det er et meget nyttigt plugin til din EDD-butik og tilbyder en række forskellige funktioner til salg af digitale tjenester såsom:

Forskellige administratorindstillinger

EDD-indstillinger

Før vi fortæller dig, hvad denne tilføjelse tilbyder for leverandører og kunder, så lad os lede dig gennem forskellige administratorindstillinger, som han simpelthen kan aktivere eller deaktivere i henhold til hans behov. Hvis du selv er en sælger og en administrator, kan du bruge disse indstillinger, som du ønsker. De forskellige administratorindstillinger inkluderer:

  • Opsætning af administrer ordreside
  • Aktivér e-mails ved samtale
  • Aktivér live-meddelelser
  • Vis anmeldelser på en enkelt produktside
  • Skift billeder for hver ordrestatus

Sælger og kundefunktioner

Bortset fra de ovennævnte indstillinger tilbyder dette plugin også mange nyttige funktioner til leverandører og kunder. EDD Sell Services udvider kapaciteten i din EDD-butik ved at levere funktioner som:

Service ligesom et produkt

EDD SERVICE tilbage

Når EDD Sell Services først er aktiveret tilføjer et “Service” -afsnit på siden “Tilføj download” for at give leverandører mulighed for at sælge tjenester, ligesom andre digitale produkter. Så de behøver ikke at gøre noget ekstra for at tilføje service på deres websted.

Tilføjelse af flere krav til spørgsmål:

Krav til ordre

Et meget vigtigt aspekt ved at sælge tjenester online er at fortælle sælgeren om de krav, der er nødvendige for, at en service kan starte. Derfor tillader EDD Sell Services en leverandør at tilføje flere spørgsmål med forskellige spørgsmålstyper fra backend, der skal besvares af kunden for at behandle tjenesten korrekt.

En kanal til dedikation samtale:

Samtale

En anden meget nyttig funktion, som denne tilføjelse tilbyder, er at tilføje en dedikeret chatafdeling for at give leverandører og kunder mulighed for at kommunikere med hinanden i realtid. Denne funktion gør det nemt for kunder at nemt tale med sælgeren via dette afsnit og rydde hans tvivl et sted.

Tabulær ordrehåndtering:

administrere service edd

Denne funktion lader kunder og leverandører administrere hver af deres tjenester i tabelformat fra et afsnit Administrer service, der tilbydes af plugin. Ved hjælp af en simpel kortkode kan du udskrive en hel side Administrer service i din butik for at give dine leverandører og kunder mulighed for at administrere hver service og gribe ind for hver.

E-mail-triggere og live-meddelelser:

underretninger

For at holde leverandører og kunder opdateret om deres ordrer i realtid, så de kan tage hurtig handling, tillader EDD Sell Services også leverandører og kunder at modtage live-meddelelser om den aktuelle status for hver tjeneste. Det sender også e-mails til begge parter for hver samtaletrigger, der er relateret til tjenesten.

Tilføjelse af anmeldelser og vurderinger:

gennemgå og bedømme edd-salgstjenester

En anden meget nyttig funktion, som dette plugin giver, er at give en mulighed for kunder at tilføje ratings og anmeldelser for den service, som leverandøren leverer. Det giver også en leverandør mulighed for at tilføje en anmeldelse til sin kunde. Disse anmeldelser kan også vises på en enkelt produktside.

En dedikeret widget til statusstatus

Servicestatus

EDD Sell Services giver også kunder og leverandører en dedikeret servicestatus-widget, der viser den aktuelle status for ordren i realtid, såsom ordre startet, den igangværende ordre osv..

Tag dine digitale tjenester online med EDD Addon

EDD Sell Services er en meget overkommelig og let at bruge dedikeret tilføjelse til Easy Digital Downloads. Det giver dig flere salgs- og købsfunktioner alt sammen i en løsning. Brug af denne tilføjelse på din EDD-butik kan hjælpe med at få flere potentielle kunder til dit websted såvel som kan forbedre din brand loyalitet ved at tilbyde dem en personlig købsoplevelse. Alt hvad du skal gøre for at sælge tjenester online er at installere dette addon på din EDD-butik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author