Shitet Shërbime dixhitale ashtu si produktet nga Dyqani juaj EDD i WordPress

Shitet Shërbime dixhitale ashtu si produkti nga Dyqani juaj EDD i WordPress

Nëse keni dëgjuar për WordPress ose keni një sit të WordPress-it tuaj, duhet të jeni shumë mirë të vetëdijshëm për këtë shtojcë të mahnitshme, Shkarkime Easy Digital që ju lejon të shesni produkte dixhitale përmes dyqanit tuaj EDD. Por sinqerisht, Shkarkimet Easy Digital nuk janë të kufizuara vetëm në shitjen e produkteve dixhitale. Me ndihmën e shtesës së dedikuar EDD si EDD Sell Services, ju gjithashtu mund ta zgjeroni dyqanin tuaj në shitjen e shërbimeve digjitale nga faqja e internetit tuaj WordPress.

Nga shitja e projektimit, zhvillimit, shërbimeve të zërit në shërbime, si shkrimi i përmbajtjes, konsultimi dhe të tjerët, kjo shtesë do t’ju ofrojë një zgjidhje plotësisht funksionale. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si mund të shesni shërbime dixhitale nga Dyqani juaj EDD i WordPress.

Prezantimi i EDD Shitet Shërbime Addon për Shkarkim Dixhital të Lehtë

Shërbime - Shitet Shërbime me WP

Shërbimet e shitura EDD është një shtesë e dedikuar Shkarkime Dixhitale që ju lejon të shisni një shërbim ashtu si një produkt nga Dyqani juaj EDD. Me këtë reklamë, ju mund të shesni të gjitha shërbimet tuaja që kërkojnë të shkarkoni dhe ngarkoni nga klientët tuaj dhe të keni një afat kohor të caktuar dhe gjithashtu të kërkoni bisedë të mëtutjeshme për një urdhër për të përpunuar dhe përfunduar në mënyrë efektive. Isshtë një shtojcë shumë e dobishme për dyqanin tuaj EDD dhe ofron një larmi karakteristikash për të shitur shërbime dixhitale siç janë:

Opsione të ndryshme të administratorit

Cilësimet e EDD

Para se t’ju tregojë se çfarë ofron kjo shtesë për shitësit dhe klientët, le të ju ndjekim nëpër ambiente të ndryshme të administratorit që ai thjesht mund të aktivizojë ose çaktivizojë sipas nevojave të tij. Për më tepër, nëse ju jeni një shitës dhe një administrator vetë, ju mund t’i përdorni këto cilësime si dëshironi. Opsionet e ndryshme të administratorit përfshijnë:

  • Vendosja e Menaxhimit të Rendit Faqe
  • Aktivizo postë elektronike në bisedë
  • Aktivizo njoftimet live
  • Shfaq vlerësimet në faqen e produktit të vetëm
  • Ndryshoni imazhet për secilin status të rendit

Aftësitë e shitësit dhe të klientit

Përveç opsioneve të lartpërmendura, kjo shtojcë ofron gjithashtu shumë karakteristika të dobishme për shitësit dhe klientët. EDD Sell Services shtrihet aftësitë e dyqanit tuaj EDD duke ofruar karakteristika si:

Shërbim ashtu si një produkt

SHICERBIMI EDD mbrapa

EDD Shes Shërbime pasi të jenë aktivizuar shton një seksion “Shërbimi” në faqen “Shto Shkarkime” për të lejuar shitësit të shesin shërbime ashtu si produktet e tjera dixhitale. Pra, ata nuk kanë nevojë të bëjnë asgjë shtesë për të shtuar shërbimin në faqen e tyre.

Shtimi i pyetjeve të shumëfishta të kërkesave:

Kërkesat e porositjes

Një aspekt shumë i rëndësishëm i shitjes së shërbimeve në internet është të njoftoni shitësin për çdo kërkesë që do të nevojitet për të filluar një shërbim. Prandaj, EDD Sell Services lejon një shitës të shtojë pyetje të shumëfishta me lloje të ndryshme pyetjesh nga prapavija për tu përgjigjur nga klienti për të përpunuar shërbimin si duhet.

Një Kanal bisedash Dedikimi:

bisedë

Një tjetër veçori shumë e dobishme që ofron kjo shtesë shton një seksion të veçantë të biseduar për të lejuar shitësit dhe klientët të komunikojnë me njëri-tjetrin në kohë reale. Kjo veçori ua bën të lehtë klientëve të bisedojnë lehtësisht me shitësin përmes kësaj pjese dhe të pastrojnë dyshimet e tij në një vend.

Menaxhimi i rendit tabelar:

menaxhoni shërbimin edd

Kjo veçori lejon që klientët dhe shitësit të menaxhojnë secilën prej shërbimeve të tyre në format tabelar nga një seksion Menaxhimi i Shërbimit i ofruar nga shtojca. Me ndihmën e një kode të thjeshtë, ju mund të dilni nga një faqe e tërë Menaxhimi i Shërbimit në dyqanin tuaj për të lejuar shitësit dhe klientët tuaj të menaxhojnë çdo shërbim dhe të ndërmarrin veprime për secilin.

Shkarkuesit e postës elektronike dhe njoftimet e drejtpërdrejta:

Njoftime

Për t’i mbajtur shitësit dhe klientët të azhurnuar në lidhje me porositë e tyre në kohë reale, në mënyrë që ata të ndërmarrin veprime të shpejta, EDD Sell Services gjithashtu lejon shitësit dhe klientët të marrin njoftime të drejtpërdrejta për statusin aktual të secilit shërbim. Ai gjithashtu dërgon postë elektronike për të dy palët për secilën shkas për bisedën në lidhje me shërbimin.

Shtimi i vlerësimeve dhe vlerësimeve:

rishikimin dhe vlerësimet e shërbimeve të shitjes edd

Një tjetër veçori shumë e dobishme që ofron kjo shtojcë është dhënia e një opsioni për klientët për të shtuar vlerësime dhe komente për shërbimin e ofruar nga shitësi. Ai gjithashtu lejon një shitës të shtojë një përmbledhje për klientin e tij. Këto përmbledhje mund të shfaqen në një faqe të vetme produkti gjithashtu.

Një widget e statusit të shërbimit të përkushtuar

Statusi i shërbimit

EDD Sell Services gjithashtu u siguron klientëve dhe shitësve një widget të statusit të shërbimit të dedikuar që tregon statusin aktual të porosisë në kohë reale siç është porosia e filluar, porosia në vazhdim, etj..

Merrni Shërbimet Tuaja Dixhitale Online Me EDD Addon

Shërbimet e Shitura EDD është një shtesë shtesë e kushtueshme dhe e lehtë për t’u përdorur për Shkarkime të Lehta Dixhitale. Ajo ju ofron shumëfish shitje dhe blerje të karakteristikave të gjitha në një zgjidhje. Përdorimi i kësaj shtese në dyqanin tuaj EDD mund të ndihmojë në fitimin e klientëve më të ardhshëm në faqen tuaj, si dhe mund të përmirësojë besnikërinë e markës tuaj duke u ofruar atyre përvojë të personalizuar të blerjes Gjithçka që duhet të bëni shitjen e shërbimeve në internet është të instaloni këtë shtesë në dyqanin tuaj EDD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author