Selg digitale tjenester akkurat som produkter fra din WordPress EDD-butikk

Selg digitale tjenester akkurat som et produkt fra din WordPress EDD-butikk

Hvis du har hørt om WordPress eller har et eget WordPress-nettsted, må du være godt kjent med denne fantastiske plugin, Easy Digital Downloads som lar deg selge digitale produkter via EDD-butikken din. Men ærlig talt, er Easy Digital Downloads ikke bare begrenset til å selge digitale produkter. Ved hjelp av EDD dedikert tillegg som EDD Sell Services, kan du også utvide butikken din til å selge digitale tjenester fra WordPress-nettstedet ditt.

Fra å selge design, utvikling, voice-over tjenester til tjenester som innholdsskriving, konsultasjon og andre, dette tillegget vil tilby deg en fullt funksjonell løsning. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan selge digitale tjenester fra WordPress EDD Store.

Vi introduserer EDD Sell Services Addon for enkel digital nedlasting

Tjenester - Selg tjenester med WP

EDD Sell Services er et dedikert Easy Digital Downloads-tillegg som lar deg selge en tjeneste akkurat som et produkt fra EDD Store. Med denne annonsen kan du selge alle tjenestene dine som krever å laste ned og laste opp av kundene dine, og som har en fast tidslinje, og også krever ytterligere samtale for en ordre å behandle og fullføre effektivt. Det er en veldig nyttig plugin for EDD-butikken din, og tilbyr en rekke funksjoner for å selge digitale tjenester som:

Ulike administratoralternativer

EDD-innstillinger

Før du forteller hva dette tillegget tilbyr for leverandører og kunder, la oss lede deg gjennom forskjellige administratorinnstillinger som han ganske enkelt kan aktivere eller deaktivere i henhold til hans behov. Dessuten, hvis du er selger og administrator selv, kan du bruke disse innstillingene som du ønsker. De forskjellige administrasjonsalternativene inkluderer:

  • Sette opp Administrer ordreside
  • Aktiver e-postmeldinger ved samtale
  • Aktiver Live varsler
  • Vis anmeldelser på en enkelt produktside
  • Endre bilder for hver ordrestatus

Leverandør og kundeevne

Andre enn de ovennevnte alternativene, tilbyr denne plugin også mange nyttige funksjoner for leverandører og kunder. EDD Sell Services utvider mulighetene til EDD-butikken din ved å tilby funksjoner som:

Service akkurat som et produkt

EDD SERVICE tilbake

EDD Sell Services har en gang aktivert lagt til en “Service” -del på “Legg til nedlastinger” -siden for å tillate leverandører å selge tjenester akkurat som andre digitale produkter. Så de trenger ikke gjøre noe ekstra for å legge til tjenester på nettstedet deres.

Legge til flere spørsmål:

Bestillingskrav

Et veldig viktig aspekt ved å selge tjenester på nettet er å gi selgeren beskjed om hvilke krav som vil være nødvendige for at en tjeneste skal starte. Derfor tillater EDD Sell Services en leverandør å legge til flere spørsmål med forskjellige spørsmålstyper fra backend som skal besvares av kunden for å behandle tjenesten riktig.

En dedikasjonssamtalekanal:

Samtale

En annen veldig nyttig funksjon som dette tillegget tilbyr, er å legge til en dedikert chat-seksjon for å tillate leverandører og kunder å kommunisere med hverandre i sanntid. Denne funksjonen gjør det enkelt for kundene å enkelt samtale med leverandøren via denne seksjonen og fjerne tvil på et sted.

Tabular Order Management:

administrere tjenesten edd

Denne funksjonen lar kunder og leverandører administrere hver av sine tjenester i tabellformat fra en Manage Service-seksjon som tilbys av plugin-modulen. Ved hjelp av en enkel kortkode kan du sende ut en hel Manage Service-side i butikken din slik at leverandører og kunder kan administrere hver tjeneste og iverksette tiltak for hver.

E-postutløsere og direktemeldinger:

Varsler

For å holde leverandører og kunder oppdaterte om ordrene sine i sanntid slik at de kan iverksette raske tiltak, tillater EDD Sell Services også leverandører og kunder å motta live varsler om statusen til hver tjeneste. Den sender også e-post til begge parter for hver samtaleutløser relatert til tjenesten.

Legge til anmeldelser og rangeringer:

gjennomgang og rangering av edd selge tjenester

En annen veldig nyttig funksjon som denne plugin-en gir, er å gi et alternativ til kunder å legge til rangeringer og anmeldelser for tjenesten levert av leverandøren. Det lar også en leverandør legge til en anmeldelse for kunden sin. Disse vurderingene kan også vises på en enkelt produktside.

En dedikert tjenestestatus widget

Tjenestestatus

EDD Sell Services gir også kunder og leverandører en dedikert tjenestestatuswidget som viser gjeldende status for ordren i sanntid, for eksempel ordre startet, ordre som pågår, osv..

Ta dine digitale tjenester på nettet med EDD Addon

EDD Sell Services er et veldig rimelig og brukervennlig tilleggsprogram for enkle digitale nedlastinger. Det tilbyr flere salgs- og innkjøpsfunksjoner i en løsning. Å bruke dette tillegget på EDD-butikken din kan bidra til å skaffe flere potensielle kunder til nettstedet ditt, så vel som å forbedre merkevarelojaliteten din ved å tilby dem en personlig kjøpsopplevelse. Alt du trenger å selge tjenester på nettet er å installere dette tillegget på EDD-butikken din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author