Продайте цифрови услуги точно като продукти от вашия магазин на WordPress EDD

Продайте цифрови услуги точно като продукт от вашия магазин на WordPress EDD

Ако сте чували за WordPress или имате собствен WordPress сайт, трябва да сте много добре запознати с този невероятен плъгин, Easy Digital Downloads, който ви позволява да продавате цифрови продукти чрез вашия EDD магазин. Но честно казано, Easy Digital Downloads не се ограничава само до продажба на цифрови продукти. С помощта на специализирана добавка EDD като EDD Sell Services можете също така да разширите магазина си до продажба на цифрови услуги от вашия уебсайт WordPress.

От продажба на проектиране, разработка, гласови услуги до услуги като писане на съдържание, консултации и други, тази добавка ще ви предложи напълно функционално решение. В тази статия ще обсъдим как можете да продавате цифрови услуги от вашия магазин на WordPress EDD.

Представяме EDD услуги за продажба Addon за лесно цифрово изтегляне

Услуги - Продайте услуги с WP

EDD Sell Services е специализирана добавка за лесно цифрово изтегляне, която ви позволява да продавате услуга точно като продукт от вашия EDD Store. С тази реклама можете да продавате всичките си услуги, които изискват изтегляне и качване от вашите клиенти и имат зададена времева линия, а също така изискват допълнителен разговор, за да поръчате да обработите и завършите ефективно. Той е много полезен плъгин за вашия магазин EDD и предлага разнообразни функции за продажба на цифрови услуги като:

Различни опции за администратор

EDD настройки

Преди да ви кажем какво предлага тази добавка за доставчици и клиенти, нека да ви преведе през различни администраторски настройки, които той може просто да разреши или деактивира според нуждите си. Освен това, ако сами сте продавач и администратор, можете да използвате тези настройки по ваше желание. Различните опции за администриране включват:

  • Настройване на страница за управление на поръчки
  • Активиране на имейли при разговор
  • Активиране на известията на живо
  • Показване на отзиви на единична продуктова страница
  • Промяна на изображенията за всяко състояние на поръчката

Възможности на продавача и клиента

Освен гореспоменатите опции, този плъгин предлага и много полезни функции за доставчици и клиенти. EDD Sell Services разширява възможностите на вашия магазин EDD, като предоставя функции като:

Услуга точно като продукт

EDD SERVICE обратно

EDD Sell Services след активирането добавя раздел „Услуга“ в страницата „Добавяне на изтегляния“, за да позволи на продавачите да продават услуги, подобно на други цифрови продукти. Така че, не е необходимо да правят нищо допълнително, за да добавят услуга на своя сайт.

Добавяне на множество въпроси за изискване:

Изисквания за поръчка

Много важен аспект на продажбата на услуги онлайн е да уведомите продавача за всички изисквания, които ще са необходими за стартиране на услугата. Следователно, EDD Sell Services позволява на доставчик да добави множество въпроси с различни типове въпроси от задния ред, за да бъде отговорен от клиента, за да обработи правилно услугата.

Канал за разговор за посвещение:

разговор

Друга много полезна функция, която тази добавка предлага, е добавяне на специален раздел за чат, който да позволи на продавачите и клиентите да комуникират помежду си в реално време. Тази функция улеснява клиентите лесно да разговарят с доставчика чрез този раздел и да изчистят съмненията му на едно място.

Таблично управление на поръчки:

управление на услугата Edd

Тази функция позволява на клиентите и доставчиците да управляват всяка от услугите си в табличен формат от раздел Управление на услугата, предлаган от приставката. С помощта на обикновен къс код можете да изведете цяла страница Управление на услугата в магазина си, за да позволите на вашите доставчици и клиенти да управляват всяка услуга и да предприемат действия за всяка.

Изпращане на имейли и известия на живо:

Известия

За да поддържа актуализирани доставчици и клиенти за своите поръчки в реално време, за да могат да предприемат бързи действия, EDD Sell Services също позволява на доставчици и клиенти да получават известия на живо за текущото състояние на всяка услуга. Освен това той изпраща имейли и до двете страни за всеки задействащ разговор, свързан със услугата.

Добавяне на отзиви и оценки:

преглед и оценяване на услугите за Edd sell

Друга много полезна функция, която този плъгин предоставя е даване на опция за клиентите да добавят оценки и отзиви за услугата, предоставяна от доставчика. Освен това позволява на продавач да добави рецензия за своя клиент. Тези отзиви могат да бъдат показани и на една страница с продукти.

Специална джаджа за състоянието на услугата

Състояние на услугата

EDD Sell Services също предоставя на клиентите и доставчиците специална джаджа за състоянието на услугата, която показва текущото състояние на поръчката в реално време, като Започната поръчка, Изпълнението на поръчката и т.н..

Вземете своите цифрови услуги онлайн с EDD Addon

EDD Sell Services е много достъпна и лесна за използване специализирана добавка за лесно цифрово изтегляне. Той ви предлага множество функции за продажба и покупка, всичко в едно решение. Използването на тази добавка в магазина ви EDD може да ви помогне да спечелите по-потенциални клиенти на вашия сайт, както и да подобри лоялността на вашата марка, като им предлагате персонализиран опит за покупка. Всичко, което трябва да направите, за да продавате услуги онлайн, е да инсталирате този добавка в магазина си EDD..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author