Prodajajte digitalne storitve tako kot izdelke iz trgovine WordPress EDD

Prodajajte digitalne storitve tako kot izdelek iz trgovine WordPress EDD

Če ste slišali za WordPress ali imate svoje spletno mesto WordPress, se morate zelo dobro zavedati tega neverjetnega vtičnika Easy Digital Downloads, ki vam omogoča prodajo digitalnih izdelkov prek vaše trgovine EDD. Iskreno, Easy Digital Downloads se ne omejuje samo na prodajo digitalnih izdelkov. S pomočjo namenskega dodatka EDD, kot je EDD Sell Services, lahko svojo trgovino razširite tudi na prodajo digitalnih storitev s svojega WordPress spletnega mesta.

Od prodaje načrtovanja, razvoja, prenosa govornih storitev do storitev, kot so pisanje vsebine, svetovanje in druge, vam bo ta dodatek ponudil popolnoma funkcionalno rešitev. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako lahko prodajate digitalne storitve iz svoje WordPress EDD Store.

Predstavljamo vam storitve EDD Sell Addon za enostavno digitalno prenašanje

Storitve - Prodaja storitev z WP

EDD Sell Services je namenski dodatek za enostavno digitalno prenašanje, ki vam omogoča prodajo storitve tako kot izdelek iz trgovine EDD. S tem oglasom lahko prodate vse svoje storitve, ki jih stranke zahtevajo, da jih prenesete in naložite, ter določite časovnico in zahtevate nadaljnji pogovor, če želite naročilo učinkovito obdelati in dokončati. Je zelo uporaben vtičnik za vašo trgovino EDD in ponuja številne funkcije za prodajo digitalnih storitev, kot so:

Različne skrbniške možnosti

Nastavitve EDD

Preden vam povemo, kaj ta dodatek ponuja prodajalcem in strankam, vas bomo vodili skozi različne skrbniške nastavitve, ki jih lahko preprosto omogoči ali onemogoči glede na njegove potrebe. Če ste tudi prodajalec in skrbnik, lahko te nastavitve uporabite po svojih željah. Različne možnosti skrbnika vključujejo:

  • Nastavitev strani za upravljanje naročila
  • Omogoči e-poštna sporočila ob pogovoru
  • Omogoči obvestila v živo
  • Prikaži ocene na posamezni strani izdelka
  • Spremenite slike za vsak status naročila

Zmogljivosti prodajalca in kupcev

Razen zgoraj omenjenih možnosti ponuja ta vtičnik tudi številne uporabne funkcije za prodajalce in stranke. Storitve prodajanja EDD razširjajo zmogljivosti vaše trgovine EDD z zagotavljanjem funkcij, kot so:

Storitev tako kot izdelek

EDD SERVICE nazaj

Storitve EDD Sell Services, ko je aktivirana, na strani »Dodaj prenose« doda razdelek »Storitev«, ki prodajalcem omogoča prodajo storitev tako kot druge digitalne izdelke. Torej, za dodajanje storitev na svojem spletnem mestu jim ni treba storiti ničesar več.

Dodajanje več zahtevanih vprašanj:

Zahteve za naročilo

Zelo pomemben vidik prodaje storitev na spletu je, da prodajalca obvestite o vseh zahtevah, ki bodo potrebne za začetek storitve. Zato storitve EDD Sell Services prodajalcu omogočajo, da dodajo več vprašanj z različnimi vrstami vprašanj iz zaledja, na katerega bo stranka odgovorila, da bo storitev pravilno obdelala..

Kanal za pogovor o namenski dejavnosti:

Pogovor

Druga zelo uporabna funkcija, ki jo ta dodatek ponuja, je namenjen razdelek za klepete, s katerim lahko prodajalci in stranke komunicirajo med seboj v realnem času. Ta funkcija strankam olajša, da se preprosto pogovorijo s prodajalcem prek tega odseka in na enem mestu odpravijo njegove dvome.

Tabelarno upravljanje naročil:

upravljanje storitve edd

Ta funkcija omogoča strankam in prodajalcem, da upravljajo vsako od svojih storitev v tabelarni obliki iz razdelka Upravljanje storitve, ki ga ponuja vtičnik. S pomočjo preprostega kode lahko v svoji trgovini izdelate celotno stran Upravljanje storitve, tako da lahko prodajalci in stranke upravljajo vsako storitev in ukrepajo za vsako.

Sprožilci e-pošte in obvestila v živo:

Obvestila

Da prodajalci in kupci sproti obveščajo o svojih naročilih v realnem času, tako da lahko hitro ukrepajo, EDD Sell Services omogoča tudi prodajalcem in strankam prejemanje obvestil v živo o trenutnem stanju vsake storitve. Obe strani pošljeta tudi e-poštni naslov za vsako sprožitev pogovora v zvezi s storitvijo.

Dodajanje mnenj in ocen:

pregled in ocena edd prodaja storitev

Druga zelo uporabna funkcija, ki jo ta vtičnik ponuja, je možnost, da stranke dodajo ocene in ocene za storitev, ki jo ponuja prodajalec. Prav tako prodajalcu omogoča, da doda mnenje za svojo stranko. Ta mnenja so lahko prikazana tudi na eni strani izdelka.

Pripomoček za namensko storitev

Stanje storitve

Storitve EDD Sell Services kupcem in prodajalcem prav tako zagotavljajo namenski pripomoček o stanju storitve, ki prikazuje trenutno stanje naročila v realnem času, kot so Naročilo začelo, naročilo v teku itd..

Vzemite svoje digitalne storitve na spletu z EDD Addon

EDD Sell Services je zelo dostopen in enostaven za uporabo namenski dodatek za enostavno digitalno prenašanje. Ponuja vam več prodajnih in nakupnih funkcij, vse v eni rešitvi. Uporaba tega dodatka v trgovini EDD vam lahko pomaga pri pridobivanju več potencialnih strank na vašem spletnem mestu, pa tudi izboljša zvestobo do vaše blagovne znamke, tako da jim ponudite prilagojene izkušnje pri nakupu. Vse, kar morate storiti, da prodate storitve na spletu, je, da namestite ta dodatek v svojo trgovino EDD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author