Értékesítse a digitális szolgáltatásokat, csakúgy, mint a WordPress EDD áruházának termékeit

Értékesítse a digitális szolgáltatásokat, akárcsak a WordPress EDD áruházának termékét

Ha hallottál a WordPress-ről, vagy van saját WordPress-weboldala, akkor nagyon jól meg kell ismernie ezt a csodálatos plugint, az Easy Digital Downloads, amely lehetővé teszi digitális termékek eladását az EDD-áruházán keresztül. De őszintén szólva, az Easy Digital Downloads nem csupán a digitális termékek értékesítésére korlátozódik. Az EDD dedikált kiegészítőjének, például az EDD Sell Services segítségével, kibővítheti üzletét a digitális szolgáltatások értékesítésével a WordPress webhelyén.

A tervezés, fejlesztés, hangátviteli szolgáltatások értékesítésétől kezdve a szolgáltatásokig, például tartalomírás, konzultáció és mások, ez a kiegészítő teljes funkcionalitású megoldást kínál Önnek. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet digitális szolgáltatásokat értékesíteni a WordPress EDD Store-ból.

Az EDD Sell Services Addon bemutatása az egyszerű digitális letöltés érdekében

Szolgáltatások - Szolgáltatások eladása a WP-vel

Az EDD Sell Services egy dedikált Easy Digital Downloads kiegészítő, amely lehetővé teszi egy szolgáltatás értékesítését, akárcsak az EDD Store áruházának termékét. Ezzel a hirdetéssel eladhatja az összes olyan szolgáltatást, amelyhez az ügyfeleknek letöltést és feltöltést igényelnek, és amelynek meghatározott ütemterve van, valamint további megbeszélést igényel a megrendelés érdekében, hogy hatékonyan dolgozzon fel. Ez egy nagyon hasznos bővítmény az EDD-áruházához, és számos szolgáltatást kínál a digitális szolgáltatások értékesítéséhez, például:

Különböző rendszergazdai lehetőségek

EDD beállítások

Mielőtt elmondja neked, mit kínál ez a kiegészítő az eladóknak és az ügyfeleknek, engedje át, hogy áttekintjük a különböző adminisztrátori beállításokat, amelyeket egyszerűen engedélyezhet vagy letilthat az igényei szerint. Sőt, ha Ön eladó és adminisztrátor, akkor ezeket a beállításokat igény szerint használhatja. A különféle adminisztrációs lehetőségek a következők:

  • A Rendeléskezelés oldal beállítása
  • E-mailek engedélyezése a beszélgetésben
  • Élő értesítések engedélyezése
  • Jelenítse meg az értékeléseket az egyetlen termék oldalon
  • Képek módosítása minden rendelési állapothoz

Szállító és vevői képességek

A fent említett lehetőségeken kívül ez a bővítmény számos hasznos funkciót kínál a gyártók és az ügyfelek számára. Az EDD Sell Services a következő szolgáltatásokkal bővíti az EDD áruház képességeit:

Szolgáltatás, mint egy termék

EDD SZOLGÁLTATÁS vissza

Az EDD Sell Services Services bekapcsolása után hozzáadja a „Szolgáltatás” szakaszt az „Letöltések hozzáadása” oldalhoz, hogy a szállítók ugyanúgy értékesítsék a szolgáltatásokat, mint más digitális termékek. Tehát nem kell külön tennie valamit, hogy szolgáltatásüket hozzáadják webhelyükhöz.

Több követelménykérdés hozzáadása:

Megrendelési követelmények

A szolgáltatások online értékesítésének nagyon fontos szempontja az, hogy tájékoztassa az eladókat a szolgáltatás indításához szükséges követelményekről. Ezért az EDD Sell Services lehetővé teszi az eladónak, hogy a háttérből több kérdést adjon különböző kérdéstípusokkal, hogy az ügyfél válaszoljon a szolgáltatás megfelelő feldolgozására..

Dedikációs beszélgetési csatorna:

Beszélgetés

Egy másik nagyon hasznos szolgáltatás, amelyet ez a kiegészítő kínál, egy dedikált csevegő szakasz hozzáadása, amely lehetővé teszi a gyártók és az ügyfelek számára, hogy valós időben kommunikálhassanak egymással. Ez a szolgáltatás megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy ezen a szakaszon keresztül könnyen beszéljenek az eladóval, és egy helyen töröljék kétségeit.

Táblázatos rendeléskezelés:

szolgáltatás kezelése edd

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek és a szállítók mindegyik szolgáltatást táblázatos formában kezelhessék a plugin által nyújtott Szolgáltatáskezelés szakaszból. Egy egyszerű rövid kód segítségével kinyomtathatja a teljes Szolgáltatáskezelési oldalt a boltban, hogy a szállítók és az ügyfelek kezelhessék az egyes szolgáltatásokat, és minden egyes intézkedést megtehessenek..

E-mail eseményindítók és élő értesítések:

értesítések

Annak érdekében, hogy a szállítók és az ügyfelek valós időben frissüljenek megrendeléseikről, hogy gyors lépéseket tehessenek, az EDD Sell Services lehetővé teszi a gyártóknak és az ügyfeleknek, hogy élő értesítéseket kapjanak az egyes szolgáltatások aktuális állapotáról. Ezenkívül e-maileket küld mindkét félnek a szolgáltatáshoz kapcsolódó minden beszélgetési eseményindítóért.

Vélemények és értékelések hozzáadása:

felülvizsgálat és értékelések edd eladási szolgáltatások

Egy másik nagyon hasznos szolgáltatás, amelyet ez a bővítmény nyújt, lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy minősítéseket és véleményeket adhassanak hozzá az eladó által nyújtott szolgáltatáshoz. Azt is lehetővé teszi az eladónak, hogy véleményt adjon hozzá vevőjéhez. Ezek az áttekintések egyetlen termékoldalon is megjeleníthetők.

Dedikált szolgáltatásállapot-widget

Szolgáltatás állapota

Az EDD Sell Services emellett az ügyfeleknek és a szállítóknak egy dedikált szolgáltatásállapot-widget is biztosít, amely valós időben megjeleníti a megrendelés aktuális állapotát, például a megrendelés elindulása, a folyamatban lévő megrendelés stb..

Vegye digitális szolgáltatásait online az EDD Addon segítségével

Az EDD Sell Services egy nagyon megfizethető és könnyen használható dedikált kiegészítő az egyszerű digitális letöltésekhez. Többféle értékesítési és vásárlási funkciót kínál egy megoldásban. Ennek a kiegészítőnek az használata az EDD-áruházában elősegítheti a potenciálisabb ügyfelek felvételét a webhelyére, és javíthatja márkájának lojalitását azáltal, hogy személyre szabott vásárlási élményt nyújt számukra. Csak annyit kell tennie, hogy online szolgáltatásokat értékesít, és telepítse ezt a kiegészítőt az EDD-áruházába..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author