Κορυφαία 20 θέματα χαρτοφυλακίου WordPress

Σήμερα, συγκεντρώνουμε τα Top 20 θέματα WordPress χαρτοφυλακίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λίστα δεν έχει δημιουργηθεί με συγκεκριμένη σειρά. Για να βρείτε το καλύτερο θέμα για εσάς, ανατρέξτε σε όλες τις δυνατότητες και τις περιγραφές του καθενός.

Πιστεύουμε ότι ένας ιστότοπος χαρτοφυλακίου θα πρέπει να είναι εντυπωσιακός και οργανωμένος – για αυτόν τον λόγο επιλέξαμε θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές διατάξεις. Επιπλέον, βάζουμε τον εαυτό μας στα χέρια των ιδιοκτητών ιστότοπων και των σχεδιαστών ιστοσελίδων – και γνωρίζουμε ότι ένα φιλικό προς το χρήστη back-end (panel διαχείρισης) θα κάνει το έργο δημιουργίας ενός ιστότοπου από το μηδέν εύκολο και ευχάριστο επίσης. Φυσικά, για να εκτελέσετε τον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν αξιόπιστο κεντρικό υπολογιστή WordPress, ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν μια ομαλή εμπειρία και να μην χρειάζεται να περιμένετε αιώνες για τη φόρτωση των εικόνων / στοιχείων χαρτοφυλακίου σας (μπορείτε ακόμη και να πάτε με έναν διαχειριζόμενο φιλοξενούμενο WordPress εάν έχετε τον προϋπολογισμό ή εάν δεν έχετε πολλά να ξοδέψετε για τη φιλοξενία, διαβάστε τις συγκρίσεις φιλοξενίας για συγκεκριμένες χώρες, όπως κριτικές φιλοξενίας ιστού του Καναδά, κορυφαία φιλοξενία Ιστού για Αυστραλία, σύγκριση φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά άλλα) ).

Παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που εξετάσαμε. Πιστεύουμε ότι αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη δημιουργία ενός ιστότοπου χαρτοφυλακίου.

 • Έτοιμα πρότυπα – Τα πρότυπα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γρήγορα χωρίς να παίζετε με κωδικούς ή συντομεύσεις.
 • Προσαρμόσιμο – Σας ενθαρρύνουμε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο – και μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε πρότυπα, καθώς αυτά είναι προσαρμόσιμα.
 • Στυλ χαρτοφυλακίου – Για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας, θέλουμε να έχετε πολλές επιλογές για το πώς να τα παρουσιάσετε.
 • Φιλικό προς τον χρήστη – Στον σημερινό κόσμο, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι προσβάσιμος και να ανταποκρίνεται όταν προβάλλεται από διαφορετικές συσκευές.
 • Εύκολη εγκατάσταση – Τα περισσότερα από τα θέματα που επιλέξαμε για τη λίστα των Top 20 συνοδεύονται από επιλογή εγκατάστασης με 1 κλικ.

Μια συλλογή από τα 20 κορυφαία θέματα WordPress χαρτοφυλακίου σήμερα

1. Θέμα Photolux WordPress

Θέμα Photolux WordPress

Ένα υπέροχο θέμα για έναν ιστότοπο φωτογραφίας ή χαρτοφυλακίου, το θέμα Photolux WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φωτογράφους και άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν τα έργα τους με όμορφο και οργανωμένο τρόπο. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του:

 1. Επιλογές δέρματος – Μπορείτε να επιλέξετε από διαφανές, ανοιχτό ή σκοτεινό.
 2. Γκαλερί Ajax με τις ακόλουθες δυνατότητες:
 • Ρυθμιστικό εικόνας – Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα ρυθμιστικά.
 • Lightbox εικόνας – Μπορείτε να εμφανίσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο και να το επιτρέψετε να ανοίξει σε άλλη σελίδα.
 • Βίντεο σε lightbox – Το προβαλλόμενο αρχείο βίντεο μπορεί να ανοίξει σε μια νέα σελίδα για προβολή.
 1. Επιλογές συλλογής – Έχετε τις ακόλουθες επιλογές για τη συλλογή σας:
 • Μεγέθη εικόνας – Το προεπιλεγμένο μέγεθος μπορεί να αλλάξει στο πίσω μέρος του WordPress.
 • Σελίδες συλλογής – Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό σελίδων για τη συλλογή σας.
 • Μαύρο και άσπρο – Το θέμα φέρει ασπρόμαυρα εφέ χρώματος.
 • Φίλτρο κατηγοριών Ajax – Αυτή η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες.
 1. Αποκριτική σχεδίαση – Με αυτό το θέμα, ο ιστότοπός σας θα φαίνεται υπέροχος σε οθόνες διαφορετικών συσκευών. Μπορεί επίσης να αισθανθεί τις κινήσεις των δακτύλων στις οθόνες αφής.
 2. Παρουσίαση πλήρους οθόνης – Μπορείτε να ρυθμίσετε τις προβολές διαφανειών ώστε να εμφανίζονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης (ακόμη και το μενού πλοήγησης μπορεί να κρυφτεί).

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Μετάφραση θεμάτων – Ένα αρχείο .po περιλαμβάνεται και οι λέξεις μεταφράζονται εύκολα.
 • Κοινωνικά εικονίδια – Ρυθμίστε εύκολα τα εικονίδια κοινωνικού δικτύου στη σχεδίαση του ιστότοπού σας.
 • Αναπτυσσόμενο μενού – Μπορείτε να ορίσετε πολλά επίπεδα κατηγοριών στο μενού του ιστότοπού σας.
 • Συμβατό με πρόγραμμα περιήγησης – Το θέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox, Safari και Opera.
 • Πλήρης τεκμηρίωση – Περιλαμβάνονται λεπτομερείς οδηγίες, παραδείγματα και στιγμιότυπα οθόνης.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του θέματος Photolux παρατίθενται παρακάτω.

 1. Ενότητα SEO – Το θέμα σάς επιτρέπει να προσθέσετε τις λέξεις-κλειδιά της θέσης σας. Μπορείτε επίσης να εξαιρέσετε ορισμένες σελίδες από την ευρετηρίαση από μηχανές αναζήτησης.
 2. Απενεργοποίηση δεξιού κλικ – Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία δεξιού κλικ.
 3. Προσαρμοσμένο λογότυπο – Μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο λογότυπο και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.
 4. Φόρμα επικοινωνίας Ajax – Συμπεριλαμβάνεται η ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας.

Ένας κομψός και λειτουργικός ιστότοπος, το θέμα Photolux WP μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους (δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης) και από ειδικούς (ο σχεδιασμός μπορεί να τροποποιηθεί).

Αποκτήστε το εδώ.

2. Θέμα Konzept WordPress

Θέμα WP Konzept

Οι δημιουργικοί επαγγελματίες μπορούν να εξετάσουν το θέμα του Konzept WordPress κατά τη δημιουργία των ιστότοπών τους. Εάν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα έχετε πλήρη έλεγχο σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης του ιστότοπού σας στο κοινό. Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να δώσετε στο κοινό σας μια εμπειρία πλήρους οθόνης όταν επισκέπτεται το χαρτοφυλάκιό σας. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Εμφάνιση φωτογραφιών – Υπάρχουν φίλτρα κατηγορίας για να δείξετε τι ψάχνει ένας ερευνητής.
 2. Λίστα ενοτήτων – Μπορείτε να αναζητήσετε κείμενο ή μικρογραφίες για τις καταχωρίσεις σας.
 3. Επιλεγμένα ρυθμιστικά – Επιλέξτε HTML5 ή βίντεο με εικόνα.
 4. Ενότητες μενού – Δημιουργία σελίδων με το ακόλουθο μενού:
 • Σχετικά με εμάς
 • Νέα
 • Υπηρεσίες
 • Ιστολόγιο
 • Επικοινωνία
 • Κι αλλα
 1. Βελτιστοποιημένο SEO – Κατατάξτε εύκολα τον ιστότοπό σας και τις ιστοσελίδες σας.

Πιο χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο θέμα είναι:

 • Εικονίδια κοινωνικών μέσων – Για κοινή χρήση με ιστότοπους κοινωνικών δικτύων.
 • Πολλαπλές κατηγορίες – Διαχωρίστε τα έργα σας ανά κατηγορία.
 • Μεταφορά και απόθεση – Το θέμα σάς επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση στοιχείων κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας.
 • Υποστήριξη βίντεο – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρχεία βίντεο από το YouTube, το Vimeo κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο.
 • Συμβατό με πολλά προγράμματα περιήγησης – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera και Edge. Λειτουργεί επίσης για συσκευές Apple και Android.
 • Αποκριτική συμπεριφορά – Γρήγορη φόρτωση περιεχομένου όταν προβάλλεται από οποιαδήποτε συσκευή.

Άλλα αξιοσημείωτα πράγματα που φέρει το θέμα είναι τα εξής:

 1. Λογότυπο εικόνας – Ανεβάστε το λογότυπο της δικής σας μάρκας
 2. Κινούμενες εικόνες – Δημιουργήστε κινούμενες εικόνες.
 3. Έγκυρο HTML5 – Το θέμα συνοδεύεται από ενημερωμένο κώδικα HTML.
 4. Πλήρη έγγραφα – Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του θέματος περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Το Konzept είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που σας δίνει πλήρη έλεγχο στον τρόπο σχεδίασης της ιστοσελίδας σας. Χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης, μπορείτε να ανεβάσετε τα έργα σας που αποτελούνται από κείμενα και εικόνες. Όσο για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους συσκευών. Η πλοήγηση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, ποντίκι, trackpad και touch (για οθόνες αφής).

Αποκτήστε το εδώ.

3. Το θέμα του Cartel WordPress

Θέμα WordPress χαρτοφυλακίου χαρτοφυλακίου

Ένα θέμα που δημιουργήθηκε ειδικά για επαγγελματική χρήση, το θέμα Cartel WP μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά όμορφους ιστότοπους για φωτογράφους, στούντιο φωτογραφίας, ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα από άλλους κλάδους επίσης. Αυτές οι δυνατότητες ξεχωρίζουν όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα:

 1. Πίνακας επιλογών – Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στο πίσω μέρος του WordPress – λογότυπα, γραμματοσειρές, χρώματα κ.λπ..
 2. Απεριόριστα δέρματα – Συνδυάστε διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο.
 3. Φίλτρο χαρτοφυλακίου – Βάλτε διάφορα έργα σε διαφορετικές κατηγορίες για ένα πιο οργανωμένο σύστημα.
 4. Εφέ – Μεγέθυνση, σμίκρυνση κ.λπ..

Ακολουθούν μερικές ακόμη λειτουργίες που ταιριάζουν με το θέμα:

 • Εικόνες φόντου – δημοσιεύσεις και έργα μπορεί να έχουν διαφορετικά υπόβαθρα.
 • Αρχεία PSD – Μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες μέσω του photoshop.
 • Sliders – Δημιουργήστε ρυθμιστικά για τον ιστότοπό σας. Αυτά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με συσκευές με οθόνη αφής.
 • Φόρμα επικοινωνίας Ajax – Η ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας περιλαμβάνεται στο θέμα.
 • Lightbox – Παρουσιάστε βίντεο και εικόνες στον ιστότοπό σας.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε είναι:

 1. Περιεχόμενο επίδειξης – Προετοιμασμένες διατάξεις για αναρτήσεις και σελίδες περιλαμβάνονται στο θέμα.
 2. Μετάφραση-έτοιμη – Δημιουργήστε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο με την προσθήκη WPML.
 3. Καλά τεκμηριωμένο – Οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το θέμα είναι προσβάσιμες τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.
 4. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης – Για χρήση με τον Internet Explorer, το Safari, το Chrome, τον Firefox και το Opera.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επαγγελματικής εμφάνισης εύκολα, μπορείτε να πάτε για το θέμα Cartel WordPress. Έρχεται με προκατασκευασμένα πρότυπα και διατάξεις που θα σας επέτρεπαν να δημιουργήσετε έναν πραγματικά μοναδικό ιστότοπο – δηλαδή, χωρίς τη χρήση ή το παιχνίδι με κωδικούς. Όσο για την παρουσίαση των φωτογραφιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέγμα ή τοιχοποιία ή κάποιο άλλο στυλ.

Αποκτήστε το εδώ.

4. Θέμα WordPress Folioway

Θέμα WP του Folioway Portfolio

Δείξτε το χαρτοφυλάκιό σας με το θέμα Folioway WordPress και δημιουργήστε έναν κομψό ιστότοπο ακόμα κι αν δεν είστε σχεδιαστής. Με αυτόν τον τρόπο, το κοινό σας (πελάτες, επισκέπτες ιστότοπων κ.λπ.) θα εκτιμήσει περισσότερο το περιεχόμενο και τις εικόνες σας. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Σχεδιασμός pixel – Το θέμα παράγει καθαρές και καθαρές (όχι pixelized) εικόνες.
 2. Απεριόριστα χρώματα – Μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνδυασμούς χρωμάτων για την κύρια σελίδα και το φόντο σας.
 3. Στοιχεία ολισθητή – Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ρυθμιστικών και χρησιμοποιήστε κινούμενες εικόνες.
 4. Απεριόριστες πλευρικές γραμμές – Χρησιμοποιήστε όσες πλευρικές γραμμές χρειάζεστε και τοποθετήστε widget εντός αυτών.
 5. Δωρεάν Visual Composer – Το θέμα περιλαμβάνει αυτό το premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης.
 6. Δωρεάν Ultimate Post Thumbnails – Αυτή η προσθήκη για επιλεγμένες εικόνες περιλαμβάνεται επίσης δωρεάν.
 7. Εργαλείο προσαρμογής θεμάτων – Ενημέρωση με κάθε πτυχή του ιστότοπού σας στο πίσω μέρος του WordPress.

Πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αναφέρονται παρακάτω.

 • Επίδειξη με ένα κλικ – Εισαγάγετε έναν ιστότοπο επίδειξης που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε ως θέμα σας.
 • Επιλογές σελίδας – Δημιουργήστε εύκολα διαφορετικούς τύπους σελίδων.
 • Προεπιλεγμένη αρχική σελίδα – Χρησιμοποιήστε την προκατασκευασμένη αρχική σελίδα ή δημιουργήστε τη δική σας.
 • Γραμματοσειρές – Το θέμα είναι ενσωματωμένο με γραμματοσειρές Google (200+).
 • Προσαρμογή λογότυπου – Δημιουργήστε και τοποθετήστε το λογότυπο της επωνυμίας σας οπουδήποτε στον ιστότοπό σας.
 • Φόρμα επικοινωνίας Ajax – Έρχεται με μια ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας (έτοιμη για χρήση).

Το θέμα περιλαμβάνει άλλες δυνατότητες που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες για εσάς, όπως τα εξής:

 1. Επιλογή “Να μην αγγίξω τον κωδικό μου” – Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή για να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας από το να βρωμίζονται όταν υπάρχουν ενημερώσεις στο WordPress.
 2. Πολυεπίπεδη μενού – Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μενού ώστε να διατηρούν πολλές κατηγορίες.
 3. Εικονίδια κοινωνικών μέσων – Το θέμα συνοδεύεται από ενσωματωμένα εικονίδια κοινωνικών μέσων, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ένα πρόσθετο πρόσθετο για τον εν λόγω σκοπό.
 4. Επιλεγμένες εικόνες – Μπορείτε να επιλέξετε να προβάλλετε συγκεκριμένες εικόνες.
 5. Επιλεγμένα βίντεο – Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα επιλεγμένο βίντεο στον ιστότοπό σας.
 6. Πλήρεις μεταφράσεις – Μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας πολύγλωσσο.
 7. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης – Προγράμματα περιήγησης όπως Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari, Firefox και Edge μπορούν να δουν τον ιστότοπό σας.

Το θέμα Folioway WP είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο θέμα για χρήση στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας. Παρόλο που συνοδεύεται από πρότυπα, μπορείτε να τα προσαρμόσετε εύκολα. Ένα σύνολο οδηγιών περιλαμβάνεται επίσης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αποκτήστε το εδώ.

5. Θέμα eClipse WordPress

Θέμα eClipse WordPress

Το θέμα του eClipse Portfolio WordPress μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο που αναζητάτε. Εάν θέλετε να προβάλετε εικόνες χρησιμοποιώντας τη διάταξη τοιχοποιίας, αυτό το θέμα υποστηρίζει την εν λόγω διάταξη σε μία από τις επιλογές θέματος. Φυσικά, έρχεται επίσης με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά όπως:

 1. Διατάξεις αρχικής σελίδας – Μπορείτε να βρείτε έναν απεριόριστο αριθμό στυλ αρχικής σελίδας.
 2. Στυλ φόντου – Επιλέξτε από διαφορετικά μοτίβα και χρώματα φόντου.
 3. Απεριόριστα χρώματα – Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.
 4. Επιλογές δέρματος – Επιλέξτε από ανοιχτόχρωμο ή σκούρο δέρμα.
 5. Επιλογή πλήρους οθόνης – Μπορείτε να εμφανίσετε εικόνες σε πλήρη οθόνη.

Το θέμα φέρει επίσης αυτές τις δυνατότητες:

 • Συλλογή με κωδικό πρόσβασης – Ενεργοποιήστε την επιλογή κωδικού πρόσβασης για να περιορίσετε την πρόσβαση στη συλλογή του ιστότοπού σας.
 • Υποστήριξη πληκτρολογίου – Οι συσκευές που χρησιμοποιούν πληκτρολόγια (υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές) έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.
 • Φιλικό προς το SEO – Το θέμα κωδικοποιείται για εύκολη εύρεση από τις μηχανές αναζήτησης.
 • Έτοιμο για μετάφραση – Μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε πολύγλωσσο.
 • Πρόσθετο GT3 – Αυτό το πρόσθετο δημιουργίας σελίδων περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Άλλα πράγματα που πρέπει να περιμένετε από το θέμα είναι τα εξής:

 1. WooCommerce-ready – Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, το θέμα υποστηρίζει το WooCommerce.
 2. Πρότυπα σελίδων – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμες διατάξεις ή να επεξεργαστείτε μια για να δημιουργήσετε τη δική σας.
 3. Επίδειξη με ένα κλικ – Εισαγάγετε την επιλεγμένη σχεδίαση διάταξης από την επίδειξη του θέματος.
 4. Υποστηρίζει φόρμα επικοινωνίας 7 – Το θέμα είναι συμβατό με την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας 7.
 5. Πλήρης τεκμηρίωση – Λάβετε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του θέματος για τον ιστότοπό σας.

Εάν θέλετε ένα προσαρμόσιμο θέμα WordPress για να δημιουργήσετε έναν καθαρό ιστότοπο χαρτοφυλακίου φιλικό προς το SEO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα eClipse. Το θέμα είναι εύκολο να εργαστεί και χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλά σχεδιασμένου ιστότοπου.

Αποκτήστε το εδώ.

6. Θέμα WordPress Hempstead

Θέμα WP Hempstead

Για έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου που είναι καθαρός και μινιμαλιστικός, μπορείτε να επιλέξετε το θέμα Hempstead WordPress. Έρχεται με διάταξη πλέγματος και τοιχοποιίας για εικόνες και μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω.

 1. Σύστημα πλέγματος και διάταξη τοιχοποιίας – Οργανώστε την παρουσίαση των φωτογραφιών σας.
 2. Visual Composer – Αυτό το premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης περιλαμβάνεται στο πακέτο.
 3. Επίδειξη με ένα κλικ – Εγκαταστήστε ένα δείγμα επίδειξης για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο.
 4. Επίδειξη εικόνων – Θα δείτε στιγμιότυπα οθόνης ως οδηγό για το πώς να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.
 5. Ανταπόκριση σχεδιασμού – Η εγκατάσταση του θέματος θα σας δώσει έναν γρήγορο ιστότοπο φόρτωσης με καθαρές εικόνες.

Περισσότερες λειτουργίες που περιμένουν από το θέμα είναι οι εξής:

 • Σύγχρονη τεχνολογία – Το θέμα έρχεται με ενημερωμένα CSS και HTML5.
 • Απεριόριστες διατάξεις χαρτοφυλακίου – Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας κατηγορίες κατά την οργάνωση ενός χαρτοφυλακίου για τις εικόνες σας.
 • Διαδραστικός χάρτης – Χρησιμοποιήστε έναν ζωντανό χάρτη για την εμφάνιση τοποθεσιών.
 • Βελτιστοποιημένο SEO – Το θέμα κωδικοποιείται για να είναι φιλικό προς το SEO.

Υπάρχουν άλλα σημαντικά πράγματα που φέρει το θέμα, όπως:

 1. Πλήρως τεκμηριωμένο – Ένα εγχειρίδιο οδηγιών περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
 2. Κινούμενες εικόνες σελίδας – Ομαλή και γρήγορη φόρτωση σελίδων και κινούμενων εικόνων.
 3. Γραμματοσειρές – Το θέμα υποστηρίζει τη χρήση γραμματοσειρών Ιστού Google.
 4. Υποστηρίζει μεγάλα προγράμματα περιήγησης – Άτομα που χρησιμοποιούν Chrome, Internet Explorer, Opera, Edge, Safari και Firefox μπορούν όλοι να δουν τον ιστότοπό σας.

Το θέμα Hempstead WP έχει πολύ ευέλικτο σχεδιασμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς. Ως ισχυρός ιστότοπος χαρτοφυλακίου, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να προβάλλετε φωτογραφίες, προϊόντα και άλλα. Το θέμα είναι επίσης φιλικό προς το SEO εάν ανησυχείτε για την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Αποκτήστε το εδώ.

7. Θέμα Arnold WordPress

Θέμα WordPress Arnold Portfolio

Το Arnold είναι ένα premium θέμα WordPress που μπορεί να δημιουργήσει έναν μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό χαρτοφυλακίου. Οι επαγγελματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το θέμα και το βρίσκουν εύκολο στη χρήση λόγω της ελαφριάς κωδικοποίησής του. Με έναν ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί με αυτό το θέμα, μπορείτε να παρουσιάσετε την εργασία σας στους πελάτες και τους εργοδότες σας με επαγγελματικό τρόπο. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει:

 1. Εργαλείο δημιουργίας χαρτοφυλακίου – Έρχεται με μια ενσωματωμένη μονάδα μεταφοράς και απόθεσης για εύκολη δημιουργία διατάξεων σελίδας.
 2. Απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων – Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας.
 3. Γραμματοσειρές – Αποκτήστε πρόσβαση σε 600+ γραμματοσειρές Google.
 4. Εισαγωγή επίδειξης – Επιλέξτε μια επίδειξη που σας αρέσει και κλωνοποιήστε την για δική σας χρήση.
 5. Βελτιστοποιημένο SEO – Μπορείτε εύκολα να εργαστείτε για την κατάταξη του ιστότοπου και των σελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ακολουθούν μερικές ακόμη δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το θέμα:

 • Σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων – Ενεργοποίηση κουμπιών κοινής χρήσης πολυμέσων.
 • Μετάφραση-έτοιμο – Ένα αρχείο .po περιλαμβάνεται για να μετατρέψετε εύκολα τον ιστότοπό σας σε άλλη γλώσσα.
 • Περιεχόμενο HD – Λάβετε καθαρό περιεχόμενο κειμένου και εικόνες.
 • Υποστηρίζει το WooCommerce – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να πουλήσετε προϊόντα στο Διαδίκτυο. Δεδομένου ότι το θέμα είναι συμβατό με το WooCommerce, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών στον ιστότοπό σας.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε εάν αποφασίσετε να λάβετε το θέμα είναι:

 1. Επιλογές κεφαλίδας – Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την κεφαλίδα σας προς τα αριστερά, δεξιά, μεσαία κλπ.
 2. Προσαρμοσμένο λογότυπο – Χρησιμοποιήστε την εικόνα της επωνυμίας σας ή το σχέδιο κειμένου χρησιμοποιώντας τη γραμματοσειρά Google.
 3. Συμβατή φόρμα επικοινωνίας 7 – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για τη φόρμα επικοινωνίας σας.
 4. Πλήρως τεκμηριωμένο – Οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του θέματος περιλαμβάνονται στο πακέτο.
 5. Υποστηρίζει widget widget – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα widget WP κατά το σχεδιασμό της διάταξής σας.
 6. Υποστηρίζει μικρογραφίες με δυνατότητα WordPress – Χρησιμοποιήστε την προσθήκη για να προβάλλετε εικόνες σε μικρογραφίες.

Παρουσιάστε το χαρτοφυλάκιό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρησιμοποιώντας το θέμα Arnold WP. Με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Σημειώστε επίσης ότι η ελαφριά κωδικοποίησή του επιτρέπει στο θέμα να φορτώνει εικόνες γρήγορα.

Αποκτήστε το εδώ.

8. Θέμα Air WordPress

Θέμα WP Air Portfolio

Το Air είναι ένα ελαφρύ κωδικοποιημένο θέμα που μπορεί να παρουσιάσει έναν δημιουργικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Με τις προσαρμόσιμες επιλογές του, όσοι διαθέτουν φωτογραφικά στούντιο και πρακτορεία θα επωφεληθούν περισσότερο από το θέμα. Ομοίως, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μπλόγκερ που θέλουν εξατομικευμένα χαρτοφυλάκια για τις θέσεις τους θα βρουν επίσης το θέμα ελκυστικό. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω.

 1. Απεριόριστα σχέδια διάταξης – Δημιουργήστε διατάξεις με στήλες και διαστήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 2. Διάταξη έργου – Τα χαρτοφυλάκια εικόνων μπορούν να αναρτηθούν με πολλές επιλογές για να διαλέξετε.
 3. Προσαρμόσιμο υποσέλιδο – Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορείτε να τοποθετήσετε στην περιοχή υποσέλιδου του ιστότοπού σας:
 • Λογότυπο
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • Σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων
 1. Δημιουργία σελίδων – Το θέμα συνοδεύεται από το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για να δημιουργεί τον ιστότοπό σας εύκολα.
 2. Εισαγωγή επίδειξης – Δείγματα ιστότοπων μπορούν να κλωνοποιηθούν και να προσαρμοστούν για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό ιστότοπο.

Το θέμα συνοδεύεται επίσης από τα εξής:

 • Στυλ χαρτοφυλακίου – Μπορείτε να επιλέξετε τη διάταξη πλέγματος ή τοιχοποιίας για τις φωτογραφικές σας εργασίες.
 • Επιλογές πλάτους – Το συνολικό πλάτος του ιστότοπού σας μπορεί να έχει πλήρες πλάτος, κανονικό ή πλήρες πλάτος.
 • Επιλογές στήλης – Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας με 2, 3, 4, 5 ή 6 στήλες.
 • Επιλογές διαστήματος – Επιλέξτε από μη διαστήματα, κανονική απόσταση ή στενή απόσταση.
 • Διατάξεις κεφαλίδας – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυπικό μενού, κεντρικό μενού με κοινωνικά εικονίδια, κρυφό μενού και πολλά άλλα.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο θέμα είναι:

 1. Βελτιστοποιημένο SEO – Το θέμα κωδικοποιείται για να είναι φιλικό προς το SEO.
 2. Συμβατό με το WooCommerce – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce με το θέμα εάν πουλάτε την εργασία ή τα προϊόντα σας.
 3. Retina-ready – Τα περιεχόμενα προβάλλονται σαφώς από οποιαδήποτε σημαντική συσκευή.
 4. Responsive – Το θέμα ανταποκρίνεται γρήγορα σε εντολές και κινήσεις (για οθόνες αφής).
 5. Γραμματοσειρές – Έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 600 γραμματοσειρές Google.

Μπορείτε να θεωρήσετε ότι το θέμα Air WP είναι ότι δημιουργείτε ιδιαίτερα έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Έρχεται με προκαθορισμένες διατάξεις και σελίδες που μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας γίνεται ευκολότερος από το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης.

Αποκτήστε το εδώ.

9. Θέμα WordPress Werkstatt

Θέμα Werstatt WordPress

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν οπτικά εντυπωσιακό αλλά λειτουργικό ιστότοπο, εξετάστε το θέμα του Werkstatt WordPress. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα και συνοδεύεται από προκατασκευασμένες σελίδες και πρότυπα. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του:

 1. Θεματικές επιδείξεις με ένα κλικ – Κλωνοποιήστε και εισαγάγετε μια έτοιμη διάταξη ιστότοπου για χρήση ως δική σας (μπορείτε επίσης να την προσαρμόσετε).
 2. Πρόσθετο Visual Composer – Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης για να μετακινήσετε στοιχεία κατά την προσαρμογή του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.
 3. Στυλ χαρτοφυλακίου – Επιλέξτε από προκαθορισμένα στυλ χαρτοφυλακίου και τροποποιήστε το για να συμμορφωθείτε με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 4. Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας – Μπορείτε να εισαγάγετε ορισμένα στοιχεία σε μια προκαθορισμένη διάταξη (αντί να εισαγάγετε το σύνολο).
 5. Στυλ κεφαλίδας χαρτοφυλακίου – Επιλέξτε από τουλάχιστον 7 σχέδια κεφαλίδων κατά τη ρύθμιση της ενότητας χαρτοφυλακίου σας.
 6. Αυτόματο ανίχνευση φίλτρου για το Χαρτοφυλάκιο – Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τα αποτελέσματα όταν βρίσκονται στην ενότητα Χαρτοφυλάκιο του ιστότοπού σας.

Τα πιο χρήσιμα πράγματα που πρέπει να περιμένετε από το θέμα είναι τα εξής:

 • Στυλ ιστολογίου – Το θέμα έχει τουλάχιστον 7 προεπιλεγμένα στυλ σελίδας ιστολογίου.
 • Επιλογές σελιδοποιήσεων – Μπορείτε να ορίσετε την επιλογή φόρτωσης ως Κανονικές σελίδες, Άπειρη κύλιση ή Φόρτωση περισσότερων.
 • Γραμματοσειρές – Έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 800 γραμματοσειρές Google και περισσότερες από 2.000 γραμματοσειρές Adobe Typekit.
 • Υποστήριξη WooCommerce – Το θέμα λειτουργεί καλά με το WooCommerce (εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου).
 • Στυλ μενού – Μπορείτε να δημιουργήσετε μενού με διαφορετικές διατάξεις και εφέ. Και αν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε προκαθορισμένες διατάξεις.
 • Ήχοι – Μπορείτε να συμπεριλάβετε ηχητικά εφέ όπως μουσική υπόκρουση και ήχο για κλικ.
 • Άλλα εφέ – Προσθέστε κινούμενες εικόνες μενού και αιωρήστε εφέ.

Άλλα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο θέμα είναι:

 1. Συμβατό με WPML – Δημιουργήστε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο εγκαθιστώντας την προσθήκη.
 2. Βελτιστοποιημένο SEO – Το θέμα κωδικοποιείται με τρόπο που δεν θα επηρεάσει την κατάταξη του ιστότοπού σας στο SERPS.
 3. Πλαίσιο υψηλής ποιότητας – Λάβετε ομαλές και καθαρές κινούμενες εικόνες, όχι pixelized.
 4. Στυλ υποσέλιδου – Μπορείτε να δημιουργήσετε περιοχές υποσέλιδου 1, 2, 3, 4, 5 ή 6.

Κάντε τον ιστότοπό σας χαρτοφυλακίου όμορφο και διασκεδαστικό να δημιουργείτε όταν πηγαίνετε για το θέμα Wekstatt WP. Χρησιμοποιήστε ηχητικά εφέ, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα χωρίς να γνωρίζετε τίποτα για τους κωδικούς. Η δημιουργία του ίδιου του ιστότοπου είναι επίσης εύκολο, επειδή το θέμα περιλαμβάνει προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε το εδώ.

10. Θέμα Blund WordPress

Θέμα Blund WP

Για έναν μινιμαλιστικό αλλά δημιουργικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου, μπορείτε να εξετάσετε το θέμα Blund WordPress. Μπορείτε να κάνετε πολλές προσαρμογές με το θέμα, ακόμη και αν δεν είστε ειδικευμένοι στην κωδικοποίηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το θέμα αποτελεί ιδανική επιλογή για φωτογράφους, χομπίστες, ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα από άλλους δημιουργικούς τομείς. Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

 1. Εκδόσεις χαρτοφυλακίου – Επιλέξτε από τουλάχιστον 12 επιλογές διάταξης κατά τη δημιουργία της ενότητας χαρτοφυλακίου του ιστότοπού σας.
 2. Σελίδα λεπτομερειών χαρτοφυλακίου – Υπάρχουν τουλάχιστον 3 επιλογές για να διαλέξετε κατά το σχεδιασμό της σελίδας λεπτομερειών χαρτοφυλακίου.
 3. King Composer – Το θέμα έρχεται με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων drag and drop του King Composer.
 4. Φιλικό προς SEO – Η προσεκτική κωδικοποίηση καθιστά το θέμα φιλικό προς το SEO και εύκολο στην κατάταξη.
 5. Προκατασκευασμένες διατάξεις – Τουλάχιστον 32 διατάξεις συνοδεύονται από το θέμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν.
 6. Παραλλαγές αρχικής σελίδας – Μπορείτε να επιλέξετε από τουλάχιστον 8 στυλ αρχικής σελίδας.
 7. Εκδόσεις μενού – Επιλέξτε από τουλάχιστον 8 σχέδια μενού.

Το θέμα έρχεται με πιο χρήσιμες λειτουργίες ως εξής:

 • Επιλογές πλευρικής γραμμής – Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με ή χωρίς πλευρικές γραμμές.
 • Συμβατό με πρόγραμμα περιήγησης – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Internet Explorer, Edge, Chrome, Safari, Firefox και Opera.
 • Bootstrap 4 – Το θέμα χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του Bootstrap.
 • HTML5 και CSS3 – Χρησιμοποιεί ενημερωμένους κωδικούς.
 • Αποκριτικός σχεδιασμός – Λειτουργεί καλά με μεγάλες συσκευές διαφορετικών μεγεθών οθόνης.

Άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν λαμβάνετε αυτό το θέμα είναι:

 1. Sliders – Δημιουργήστε ρυθμιστικά για να προβάλλετε το περιεχόμενό σας εύκολα.
 2. Carousel – Συμπεριλάβετε ένα όμορφο καρουσέλ για να παρουσιάσετε την εργασία σας.
 3. Πλήρης τεκμηρίωση – Ένα εγχειρίδιο οδηγιών περιλαμβάνεται στο πακέτο.
 4. Ενημερώσεις – Το θέμα συνοδεύεται από δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής.

Με το θέμα Blund WP, ​​μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία σε μια διάταξη για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε ένα χαρτοφυλάκιο των έργων σας με διάφορους δημιουργικούς τρόπους, ακόμη και αν δεν έχετε ιδέα για την κωδικοποίηση.

Αποκτήστε το εδώ.

11. Θέμα Solonick WordPress

Θέμα WordPress Solonick Portfolio

Εάν σκοπεύετε να δείξετε την εργασία σας στους πελάτες σας μέσω ενός ιστότοπου χαρτοφυλακίου, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το θέμα Solonick WordPress. Είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φωτογράφους, σχεδιαστές μόδας, μουσικούς, αρχιτέκτονες, παραγωγούς βίντεο και άλλα. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητές του.

 1. Εκδόσεις – Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μίας σελίδας ή πολλών σελίδων.
 2. Στυλ αρχικής σελίδας – Επιλέξτε από τουλάχιστον 9 προκατασκευασμένα στυλ αρχικής σελίδας.
 3. Σελίδες χαρτοφυλακίου – Υπάρχουν πολλά προ-κατασκευασμένα πρότυπα σελίδων χαρτοφυλακίου για να διαλέξετε.
 4. Λεπτομέρειες χαρτοφυλακίου – Υπάρχουν διαφορετικά στυλ σελίδων λεπτομερειών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ενότητα χαρτοφυλακίου σας.
 5. Πίνακας διαχειριστή – Μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενο και τη σχεδίαση του ιστότοπού σας από το πίσω μέρος του WordPress.

Περισσότερες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του θέματος είναι οι εξής:

 • Περιλαμβάνεται Visual Composer – Τα στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν και να αποσυρθούν στο πίσω μέρος του WordPress και στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας.
 • Συμπεριλαμβάνεται το Slider Revolution – Δημιουργήστε ρυθμιστικά για να εμφανίσετε το περιεχόμενό σας.
 • Ανταπόκριση σχεδίασης – Ο ιστότοπός σας θα φορτώνεται γρήγορα όταν έχει πρόσβαση σε διαφορετικές συσκευές.
 • Εγγραφή MailChimp – Περιλαμβάνεται η επιλογή μάρκετινγκ μέσω email.
 • Δημιουργία σύντομων κωδικών – Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε χειροκίνητα κωδικούς για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.
 • Προσαρμοσμένα widget – Έτοιμα προς χρήση widget περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Άλλα πράγματα που πρέπει να περιμένετε από το θέμα είναι:

 1. Καθαρή κωδικοποίηση – Παρόλο που το θέμα έχει καλά δομημένους κωδικούς, αυτοί εξακολουθούν να μπορούν να τροποποιηθούν και να επεκταθούν από έναν προγραμματιστή.
 2. Βελτιστοποιημένο SEO – Το θέμα είναι φιλικό προς το SEO και είναι πολύ χρήσιμο στην κατάταξη ενός ιστότοπου.
 3. Γραμματοσειρές και εικονίδια – Εκατοντάδες γραμματοσειρές Google και πάνω από 2.000 εικονίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας.
 4. Συμβατό με πρόγραμμα περιήγησης – Λειτουργεί καλά με τον Internet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Firefox και Opera.
 5. Πλήρης τεκμηρίωση – Περιλαμβάνονται οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το θέμα.
 6. Δωρεάν ενημερώσεις – Η πρώτη αγορά σας παρέχει δωρεάν ενημερώσεις για μια ζωή.

Το θέμα Solonick WP είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία ενός ιστότοπου χαρτοφυλακίου. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφους ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση με ελάχιστη προσπάθεια. Το θέμα έρχεται επίσης με προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Αποκτήστε το εδώ.

12. Θέμα WordPress Thecs

Thecs Portfolio WP Θέμα

Με την οριζόντια διάταξή του, το θέμα Thecs WordPress αποτελεί ιδανικό θέμα για φωτογράφους, γραφεία σχεδιασμού, ελεύθερους επαγγελματίες και άλλα. Ξέρετε, εκείνοι οι άνθρωποι που θέλουν να παρουσιάσουν τα χαρτοφυλάκια τους με δημιουργικό τρόπο. Αυτό το συγκεκριμένο θέμα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Οριζόντια κύλιση – Οι εικόνες εμφανίζονται με οριζόντια διάταξη (με 1, 2 ή 3 σειρές).
 2. Εγκατάσταση με 1 κλικ – Τα δείγματα προτύπων επίδειξης μπορούν να εισαχθούν και να χρησιμοποιηθούν ως έχουν ή να προσαρμοστούν περαιτέρω.
 3. Επεξεργασία σύντομων κωδικών – Το θέμα συνοδεύεται από κωδικούς και δημιουργούς σύντομων κωδικών. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την κωδικοποίηση, καθώς οι κωδικοί ανάγνωσης γίνονται αυτόματα από τη γεννήτρια σύντομων κωδικών.
 4. Στυλ θεμάτων – Επιλέξτε από ελαφρύ ή σκούρο στυλ.
 5. Συμπεριλαμβάνονται κιτ εργαλείων – Το θέμα φέρει έναν επιλογέα εικονιδίων και περισσότερες από 700 γραμματοσειρές Google.

Ακολουθούν μερικές ακόμη δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το θέμα:

 • Ajax-driven – Ο ιστότοπος ανταποκρίνεται γρήγορα.
 • Επιλογές στυλ – Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα χρώματα, την εικόνα φόντου, τις γραμματοσειρές κ.λπ..
 • Συμβατό με το WooCommerce – Μπορείτε να κατεβάσετε την προσθήκη WooCommerce και να πουλήσετε την εργασία ή τα αντικείμενα σας μέσω του ιστότοπού σας.
 • Φόρμα επικοινωνίας 7 – Το θέμα είναι συμβατό με την προσθήκη επαφής.

Άλλα πράγματα που πρέπει να περιμένετε από το πακέτο του θέματος περιλαμβάνουν τα εξής:

 1. Στυλ συλλογής – Υπάρχουν 2 στυλ συλλογής για να διαλέξετε και τα δύο μπορούν να προσαρμοστούν.
 2. Blog – Υπάρχουν 2 στυλ ιστολογίου για να διαλέξετε.
 3. Διαχείριση εικόνων – Οι εικόνες μπορούν να μεταφορτωθούν εύκολα.

Το θέμα Thecs WP δημιουργεί έναν καλό ιστότοπο χαρτοφυλακίου, καθώς διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής που είναι εύχρηστες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο με οριζόντια διάταξη ώστε να προβάλλει εικόνες με μοναδικό τρόπο. Επίσης, ο οπίσθιος έλεγχος αυτού του θέματος είναι φιλικός προς τον χρήστη και εύχρηστος.

Αποκτήστε το εδώ.

13. Θέμα Sepia WordPress

Θέμα Sepia WordPress

Σχεδιασμένο για φωτογράφους, στούντιο σχεδιασμού, φωτογραφικά πρακτορεία, bloggers, ταξιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, το θέμα Sepia WordPress προσφέρει στους χρήστες πολλές επιλογές για να προσαρμόσουν τους ιστότοπούς τους. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 1. Εκδόσεις δέρματος – Επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε είτε το σκούρο δέρμα είτε το ανοιχτόχρωμο δέρμα.
 2. Επίδειξη 1 κλικ – Κλωνοποιήστε ένα δείγμα επίδειξης για χρήση ως δική σας διάταξη.
 3. Σελίδα επαφής – Το θέμα συνοδεύεται από 3 σχέδια φόρμας επαφών. Είναι επίσης συμβατό με τη φόρμα επικοινωνίας 7.
 4. Περιεχόμενο καρουσέλ – Εμφάνιση του περιεχομένου σας με ελκυστικό τρόπο.
 5. Στυλ αρχικής σελίδας – Προσαρμόστε την αρχική σας σελίδα με απεριόριστο αριθμό τρόπων.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης τα εξής:

 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων – Τακτοποιήστε τα στοιχεία με τον τρόπο που θέλετε να τα παρουσιάσετε στον ιστότοπό σας.
 • Συμβατό με WPML – Το θέμα λειτουργεί με την προσθήκη που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας στις γλώσσες τους.
 • Χάρτες Google – Μπορείτε να συμπεριλάβετε χάρτες Google στο σχέδιό σας (εάν πρέπει να δείξετε τοποθεσίες).
 • Σχεδιασμός απόκρισης – Το ποσοστό απόκρισης είναι γρήγορο σε μεγάλες συσκευές.

Άλλα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο θέμα είναι:

 1. Συμβατότητα βίντεο – Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο βίντεο.
 2. Σελίδα άλμπουμ – Υπάρχουν τουλάχιστον 18 στυλ σελίδων για να διαλέξετε.
 3. Σελίδα συλλογής – Υπάρχουν 16 στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε την εργασία σας.
 4. Στυλ ιστολογίου – Δημιουργήστε τη σελίδα του ιστολογίου σας σε στυλ διάταξης, στυλ δημοσίευσης ή μεμονωμένο στυλ.
 5. Επιλογές υποσέλιδου – Το θέμα έχει επί του παρόντος 6 περιοχές υποσέλιδων.
 6. Ευχρηστία μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης – Το θέμα είναι συμβατό με Chrome, Internet Explorer, Edge, Safari, Firefox και Opera.

Το θέμα Sepia WP σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό, δημιουργικό και όμορφο ιστότοπο χαρτοφυλακίου μέσω προσαρμογής. Είναι απλό στη χρήση, επειδή συνοδεύεται από ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης. Επιπλέον, το θέμα έχει πολλά πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Αποκτήστε το εδώ.

14. Θέμα Leedo WordPress

Θέμα WP Leedo

Το θέμα του Leedo WordPress έχει μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου με επαγγελματική εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε. Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του:

 1. Αρχική σελίδα – Το θέμα συνοδεύεται από τουλάχιστον 12 πρότυπα για την αρχική σελίδα.
 2. Visual editor – Δημιουργήστε τη διάταξη του χαρτοφυλακίου σας επί τόπου.
 3. Δημιουργία σύντομων κωδικών – Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε μη αυτόματα κωδικούς για τη δημιουργία αναρτήσεων και διατάξεων.
 4. Στυλ ιστολογίου – Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο με μια ενότητα χαρτοφυλακίου ή μια προσαρμοσμένη διάταξη ιστολογίου.
 5. Στυλ κεφαλίδας – Υπάρχουν προκαθορισμένα πρότυπα κεφαλίδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως ή να προσαρμόσετε ένα για να το κάνετε δικό σας.

Ακολουθούν μερικές ακόμη δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το θέμα:

 • Συμβατό με το WooCommerce – Το θέμα συνοδεύεται από μια διάταξη αγορών που θα λειτουργούσε καλά με το WooCommerce.
 • Slider Revolution – Εμφανίστε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό.
 • Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WPBakery – μεταφορά και απόθεση στοιχείων με τον τρόπο που θέλετε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.
 • Στυλ θεμάτων – Διαθέτει περισσότερα από 10 σχέδια ιστοσελίδων και στυλ εσωτερικών σελίδων που μπορείτε να συνδυάσετε.
 • GDPR (Έτοιμη προστασία δεδομένων εδάφους) – Το θέμα είναι συμβατό με την προσθήκη GDPR.
 • Αποκριτικός σχεδιασμός – Ο ιστότοπος φαίνεται καλός σε διαφορετικές οθόνες και συσκευές.

Αυτά είναι μερικά από τα άλλα πράγματα που φέρνει το θέμα:

 1. Ultimate Add-Ons – Πρόκειται για μια προσθήκη που λειτουργεί με το WPBakery για την προσθήκη περισσότερων στοιχείων στη σχεδίαση του ιστότοπού σας.
 2. Διαχειριστής προτύπων – Η προσθήκη Templatera περιλαμβάνεται στο θέμα για χρήση με το WPBakery.
 3. Πλήρως προσαρμόσιμο – Έρχεται με εργαλεία και ρυθμίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.
 4. Οδηγός θέματος – Οι συγγραφείς θεμάτων μπορούν να προσαρμόσουν περαιτέρω τα σχέδια του ιστότοπου.
 5. SEO-ready – Ο ιστότοπός σας θα είναι ορατός στις μηχανές αναζήτησης και θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.
 6. Περιοχές υποσέλιδων – Μπορείτε να σχεδιάσετε και να χρησιμοποιήσετε όσες περιοχές υποσέλιδων θέλετε.
 7. Κοινωνικά μέσα – Μοιραστείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας μέσω ιστότοπων κοινωνικών δικτύων.

Όπως μπορείτε να δείτε, το θέμα του Leedo WP μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν όμορφο και λειτουργικό ιστότοπο γρήγορα και εύκολα. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με πολύ μοναδικό τρόπο.

Αποκτήστε το εδώ.

15. Θέμα Berly WordPress

Θέμα Berly WordPress

Το θέμα Berly WordPress μπορεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο θέμα χαρτοφυλακίου με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας. Οι φωτογράφοι, τα στούντιο, οι πωλητές, οι μπλόγκερ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βρουν το θέμα χρήσιμο στην προβολή (και πώληση) των έργων τους. Δείτε μερικές από τις λειτουργίες του θέματος παρακάτω.

 1. Visual Composer – Αυτή η προσθήκη μεταφοράς και απόθεσης είναι ενσωματωμένη στο θέμα. Σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας από το back-end και το front-end επίσης.
 2. Επίδειξη 1 κλικ – Κλωνοποιήστε γρήγορα μια σχεδίαση επίδειξης για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο από το πρότυπο.
 3. Slider Revolution – Προβάλετε το περιεχόμενό σας σε ένα ρυθμιστικό.
 4. Προσαρμοσμένα widget – Το θέμα έχει προσαρμοσμένα widget που μπορείτε να τοποθετήσετε σε πλαϊνές γραμμές.
 5. Φόρμα επικοινωνίας 7 – Διαμορφώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ταιριάζει στο γούστο σας.
 6. Πίνακας διαχειριστή – Προσαρμόστε εύκολα το σχεδιασμό του ιστότοπού σας από το πίσω μέρος του WordPress.

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να περιμένετε από το θέμα είναι τα εξής:

 • Καθαροί κωδικοί – Το θέμα είναι σωστά κωδικοποιημένο, αλλά οι προγραμματιστές μπορούν ακόμα να τροποποιήσουν τους κωδικούς για να προσαρμόσουν περαιτέρω τη σχεδίαση του ιστότοπου.
 • REDUX framework – Το πλαίσιο του θέματος είναι απλό αλλά επεκτάσιμο.
 • Φιλικό προς SEO – Ο ιστότοπός σας θα είναι ορατός στις μηχανές αναζήτησης.
 • Αποκριτικός σχεδιασμός – Οι ιστότοποι που δημιουργούνται με το θέμα θα φαίνονται καλές σε μεγάλες συσκευές (με μεγάλες και μικρές οθόνες).
 • Γραμματοσειρές Google – Χρησιμοποιήστε εκατοντάδες γραμματοσειρές με το θέμα.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιμένουν από το θέμα είναι:

 1. Συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης – Λειτουργεί με Safari, Chrome, Internet Explorer, Edge, Opera και Firefox.
 2. Συνεχιζόμενες ενημερώσεις – Δωρεάν ενημερώσεις για τη ζωή.
 3. Πλήρης τεκμηρίωση – Το Berly συνοδεύεται από μια σειρά οδηγιών σχετικά με τον τρόπο χρήσης του θέματος.

Με τον καθαρό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το θέμα Berly WP μπορεί να δημιουργήσει πολύ ωραίες ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου για διαφορετικούς κλάδους. Λάβετε υπόψη ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και υπάρχουν πρότυπα που είναι έτοιμα για χρήση.

Αποκτήστε το εδώ.

16. Thefe Θέμα WordPress

Θέμα Thefe Portfolio WordPress

Η δημιουργία ενός ιστότοπου χαρτοφυλακίου γίνεται εύκολη με το θέμα Thefe WP. Όχι μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο (μοναδικό) ιστότοπο με το θέμα, αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε εύκολα. Δείτε τις κύριες λειτουργίες του θέματος παρακάτω.

 1. Εγκατάσταση με ένα κλικ – Το θέμα συνοδεύεται από επιδείξεις που μπορούν να εισαχθούν στο πίσω μέρος του WordPress για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά.
 2. Στυλ χαρτοφυλακίου – Επιλέξτε από τουλάχιστον 6 στυλ διατάξεων χαρτοφυλακίου.
 3. Στυλ χρώματος – Υπάρχουν φωτεινά και σκούρα χρώματα για να διαλέξετε.
 4. Δημιουργία σύντομων κωδικών – Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε την κωδικοποίηση, καθώς η γεννήτρια θα δημιουργήσει τους κωδικούς πρόσβασης για εσάς.
 5. Επιλογές θέματος – Αλλάξτε γρήγορα το χρώμα, το φόντο, το στυλ, τις γραμματοσειρές και πολλά άλλα.

Το θέμα έχει επίσης τα εξής:

 • Ajax driven – Οι εικόνες φορτώνονται γρήγορα και η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι ομαλή.
 • Έλεγχος back-end – Είναι εύκολο να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας από το back-end του WordPress.
 • Συμβατό με το WooCommerce – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για πώληση οτιδήποτε.
 • Υποστηρίζει φόρμα επικοινωνίας 7 – Μπορείτε να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόσθετο και να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό σας.
 • Συμβατότητα πολυμέσων – Μπορείτε να προσθέσετε βίντεο από το YouTube και το Vimeo και άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο.

Άλλα πράγματα που φέρει το θέμα είναι τα εξής:

 1. Στυλ ιστολογίου – Εάν δημιουργείτε ιστότοπο ιστολογίου ή σελίδα ιστολογίου, γνωρίζετε ότι υπάρχουν 3 διατάξεις για να διαλέξετε.
 2. Αποκριτικός σχεδιασμός – Ο ζωντανός ιστότοπός σας είναι εύκολος στα μάτια και εύκολος χειρισμός.
 3. Γραμματοσειρές – Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες γραμματοσειρές Google κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας.

Το θέμα Thefe WP έρχεται με ευέλικτες, προσαρμόσιμες διατάξεις για να δημιουργήσετε τον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου των ονείρων σας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Το θέμα έρχεται επίσης με έτοιμα πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Αποκτήστε το εδώ.

17. Θέμα Rubrash WordPress

Θέμα Rubrash WP

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δημιουργικού χαρτοφυλακίου με το θέμα Rubrash WordPress – είτε πρόκειται για έναν προσωπικό ιστότοπο ή επιχειρηματικό ιστότοπο για σχεδιαστές ιστοσελίδων, φωτογράφους, πρακτορεία μέσων ή άλλα πεδία με παρόμοιες απαιτήσεις. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του:

 1. Επίδειξη σελίδων – Το θέμα έχει τουλάχιστον 9 επιδείξεις ιστοσελίδων.
 2. Εγκατάσταση με ένα κλικ – Μπορείτε να κλωνοποιήσετε μια δοκιμαστική σελίδα εγκαθιστώντας την στον ιστότοπό σας στο WordPress.
 3. Πίνακας επιλογών – Μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς κωδικοποίηση, καθώς η επιλογή από τον πίνακα επιλογών θα έχει ως αποτέλεσμα μια προσαρμοσμένη διάταξη.
 4. WPBakery – Αυτή η προσθήκη μεταφοράς και απόθεσης θα σας επιτρέψει να εργαστείτε στα στοιχεία του ιστότοπού σας από τη διεπαφή και το πίσω μέρος του ιστότοπού σας.
 5. Slider Revolution – Μπορείτε να παρουσιάσετε το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου σας σε ένα ρυθμιστικό.

Περισσότερο

 • Πίνακας διαχείρισης – Προσαρμόστε οποιαδήποτε ενότητα του ιστότοπού σας στον Πίνακα ελέγχου WordPress.
 • Custom Header – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επικεφαλίδα δείγματος ως έχει ή να την προσαρμόσετε.
 • Custom Footer – Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση των υποσέλιδων των ιστότοπών τους.
 • Φιλικό προς κινητά – Οι χρήστες κινητών συσκευών έχουν πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπου.
 • Bootstrap framework – Το θέμα έχει δημιουργηθεί με το πιο πρόσφατο πλαίσιο HTML.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε χρήσιμα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Συμβατό με MailChimp – Χρησιμοποιήστε τη συνδρομή του MailChimp.
 2. Φόρμα επικοινωνίας 7 – Χρησιμοποιήστε αυτήν την απλή προσθήκη ως φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπού σας.
 3. Σελίδα ιστολογίου – Το θέμα περιλαμβάνει διατάξεις ιστολογίου που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.
 4. Γραμματοσειρές – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 500 γραμματοσειρές Google για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.
 5. Συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης – Χρήση με Internet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Opera και Firefox.

Το Rubrash είναι ένα ευέλικτο θέμα WordPress που μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικούς τύπους περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, βίντεο κ.λπ.). Επειδή υπάρχουν έτοιμα πρότυπα για χρήση, δεν χρειάζεται να μάθετε για την κωδικοποίηση. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης καθιστά επίσης εύκολο και διασκεδαστικό το σχεδιασμό ενός ιστότοπου.

Αποκτήστε το εδώ.

18. Θέμα Adios WordPress

Θέμα WP χαρτοφυλακίου Adios

Το θέμα Adios WordPress έρχεται με έναν ισχυρό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε για εσάς έναν μοναδικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Με εργαλεία και πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επιθυμία της καρδιάς σας, θα μπορείτε να ζωντανεύσετε τις ιδέες σας με λίγα μόνο κλικ. Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε αυτό το θέμα, συνοδεύεται από τις ακόλουθες δυνατότητες:

 1. Επίδειξη αρχικής σελίδας – Υπάρχουν τουλάχιστον 9 δείγματα επίδειξης της αρχικής σελίδας που μπορείτε να κλωνοποιήσετε και να προσαρμόσετε ως δικά σας.
 2. Visual Composer – Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εύκολα.
 3. Προσαρμοσμένο ρυθμιστικό – Το θέμα έρχεται με ένα ενσωματωμένο ρυθμιστικό που μπορείτε να ρυθμίσετε για να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας όμορφα.
 4. Στυλ χαρτοφυλακίου – Πηγαίνετε για 1, 3 ή 4 στήλες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ τοιχοποιίας κατά την εμφάνιση εικόνων στο χαρτοφυλάκιό σας.
 5. Τύπος μενού – Μπορείτε να εμφανίσετε το μενού σας οριζόντια ή κάθετα.

Ακολουθούν περισσότερες δυνατότητες που πρέπει να προσέξετε εάν λάβετε αυτό το θέμα:

 • Φιλικό προς το SEO – Το θέμα θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας και τις δημοσιεύσεις σας να ταξινομούνται στις μηχανές αναζήτησης.
 • Έτοιμο για μετάφραση – Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.
 • Επίδειξη 1 κλικ – Εισαγωγή προτύπων από δείγματα και περαιτέρω προσαρμογή του με τον τρόπο που θέλετε.
 • Εκπαιδευτικά βίντεο – Συνοδεύεται από μαθήματα βίντεο και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του θέματος.
 • Γραμματοσειρές – Πρόσβαση σε περισσότερες από 700 γραμματοσειρές Google.

Άλλα χαρακτηριστικά θέματος περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Επιλογές Widget – Το θέμα συνοδεύεται από προσαρμοσμένα widget που μπορείτε να τοποθετήσετε στις πλευρικές γραμμές του ιστότοπού σας.
 2. Δημιουργία σύντομων κωδικών – Υπάρχει μια ενσωματωμένη προσθήκη που χειρίζεται κωδικούς κατά τη σχεδίαση του ιστότοπού σας.
 3. Πρότυπα σελίδων – Έρχεται με έτοιμα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε όταν δημιουργείτε τις σελίδες του δικού σας ιστότοπου.
 4. Μορφή ανάρτησης – Δημιουργήστε εύκολα τυπικές αναρτήσεις και αναρτήσεις με εικόνες και βίντεο.
 5. Αποκριτική σχεδίαση – Ομαλή λειτουργία σε διαφορετικές συσκευές (π.χ. επιτραπέζιοι υπολογιστές, tablet, smartphone κ.λπ.).

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικά μοναδικό ιστότοπο, το θέμα Adios WP μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Έρχεται με προκατασκευασμένες σελίδες και πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν με όποιον τρόπο θέλετε. Επίσης, δεν χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης για να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα, καθώς διαθέτει τη δική του σύντομη γεννήτρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε drag and drop στοιχεία στα αντίστοιχα μέρη για να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο ιστότοπο.

Αποκτήστε το εδώ.

19. Θέμα WordPress Gnoli

Θέμα WP Gnoli

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα Gnoli WordPress για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου πολλαπλών χρήσεων. Έρχεται με οπτικά εκπληκτική αλλά εύχρηστη διάταξη που μπορείτε να προσαρμόσετε. Το θέμα μπορεί, ως εκ τούτου, να λειτουργήσει ως μινιμαλιστικός ή περίπλοκος ιστότοπος. Ας δούμε μερικές από τις δυνατότητές της παρακάτω.

 1. Διατάξεις αρχικής σελίδας – Υπάρχουν τουλάχιστον 4 προκατασκευασμένες διατάξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας.
 2. Στυλ χαρτοφυλακίου – Επιλέξτε από διάφορες διατάξεις χαρτοφυλακίου.
 3. Visual Composer – Αυτό το premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης περιλαμβάνεται στο πακέτο.
 4. Εγκατάσταση επίδειξης 1 κλικ – Μπορείτε εύκολα να κλωνοποιήσετε ένα δείγμα σελίδας και να το χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας.
 5. Οδηγίες επίδειξης – Τα στιγμιότυπα οθόνης περιλαμβάνονται στις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του θέματος.
 6. Γεννήτρια συντομεύσεων – Το θέμα διαθέτει μια ενσωματωμένη γεννήτρια συντομεύσεων για να σχεδιάσει σωστά τον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας κάποια από τις κωδικοποιήσεις.

Ακολουθούν μερικές πιο σημαντικές δυνατότητες που συνοδεύουν το θέμα:

 • Φιλικό προς SEO – Οι μηχανές αναζήτησης θα ευρετηριάσουν τον ιστότοπό σας και τα περιεχόμενά του.
 • Προσαρμοσμένη φόρμα επαφής – Μια φόρμα επαφής εργασίας περιλαμβάνεται στο θέμα.
 • 404 σελίδα – Το θέμα περιλαμβάνει μια προκατασκευασμένη σελίδα 404 για εμφάνιση σφάλματος.
 • Powered με Bootstrap – Έρχεται με το πιο πρόσφατο πλαίσιο HTML.
 • Χάρτης Google – Το θέμα είναι ενσωματωμένο στον χάρτη Google για την εμφάνιση τοποθεσιών.

Το θέμα συνοδεύεται επίσης από τα εξής:

 1. Εικονίδια γραμματοσειράς – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 600 γραμματοσειρές στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας.
 2. Συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης – Το θέμα είναι συμβατό με Safari, Chrome, Internet Explorer, FireFox και Opera.
 3. Πλήρως τεκμηριωμένο – Ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Εάν θέλετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου που είναι φιλικός προς SEO και φιλικός προς κινητά, μπορείτε να εξετάσετε το θέμα του Gnoli WP. Έρχεται με πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορούν επίσης να προσαρμοστούν εύκολα.

Αποκτήστε το εδώ.

20. Θέμα Grand WordPress

Θέμα Grand WordPress

Οι δημιουργικοί θα λατρέψουν το θέμα του Grand WordPress γιατί αποτελείται από εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Εάν είστε σχεδιαστής μόδας, φωτογράφος, blogger ή ελεύθερος επαγγελματίας σε μια δημιουργική βιομηχανία, αυτό το θέμα αξίζει να δείτε. Η παρακάτω λίστα δυνατοτήτων θα σας δώσει μια ιδέα αν αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.

 1. Ενότητες συλλογής – Εμφάνιση της εργασίας σας με μοναδικό τρόπο.
 2. Διάταξη ιστολογίου – Μπορείτε να συμπεριλάβετε εικόνες και βίντεο στην ενότητα της γκαλερί σας.
 3. Συλλογή πλήρους οθόνης – Δείξτε την εργασία σας σε μια ευρεία οθόνη.
 4. Επιλογές κύλισης – Εάν έχετε πολύ περιεχόμενο στη συλλογή σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την κύλιση σε αυτόματη φόρτωση ή με ένα κουμπί για προβολή νέων αντικειμένων.
 5. Επίδειξη 1 κλικ – Εισαγωγή και κλωνοποίηση ενός προκατασκευασμένου προτύπου.

Ακολουθούν μερικές ακόμη δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το θέμα:

 • Συμβατό με WooCommerce – Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο WooCommerce και να το χρησιμοποιήσετε με το θέμα.
 • Ζωντανό εργαλείο προσαρμογής – Δείτε τα αποτελέσματα αμέσως καθώς προσπαθείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.
 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας – Δημιουργήστε τις σελίδες στον ιστότοπό σας σύροντας στοιχεία στις καθορισμένες θέσεις τους.
 • Διάταξη χαρτοφυλακίου και γκαλερί – Επιλέξτε από σχεδιασμό σε πλαίσιο ή πλήρες πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο 1 σελίδας ή μια πλήρη συλλογή για να δείξετε την εργασία σας.
 • Επιλογές διάταξης μενού – Μπορείτε να επιλέξετε αριστερή στοίχιση, στο κέντρο ή επάνω μενού. Μπορεί επίσης να είναι κάθετη ή διαφανής – εξαρτάται απόλυτα από εσάς.

Το θέμα φέρει επίσης αυτές τις δυνατότητες:

 1. Slider Revolution – Αυτό το premium πρόσθετο περιλαμβάνεται δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε τα έργα σας (ή τα προϊόντα).
 2. iLightbox – Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόσθετο για να επισημάνετε το επιλεγμένο περιεχόμενο.
 3. Φιλικό προς το SEO – Το θέμα κωδικοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε οι αναρτήσεις και ο ίδιος ο ιστότοπός σας να βρίσκονται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης.
 4. Προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές και widget – Το θέμα έρχεται με τις δικές του πλευρικές γραμμές και widget για άμεση χρήση.
 5. Υποστήριξη μετάφρασης – Μπορείτε να εγκαταστήσετε την προσθήκη WPML για να κάνετε το περιεχόμενό σας μεταφράσιμο σε διαφορετικές γλώσσες.
 6. Ανταπόκριση σχεδιασμού – Το θέμα έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται καλό σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές.

Το θέμα Grand WP έρχεται με φιλικά προς το χρήστη εργαλεία δημιουργίας σελίδων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου σε λίγα λεπτά. Φυσικά, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να προσαρμόσετε πλήρως ένα θέμα για να το κάνετε πραγματικά μοναδικό – αλλά ακόμα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης του θέματος.

Αποκτήστε το εδώ.

Ποιο θέμα WordPress θα πάει?

Η επιλογή του θέματος θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας, την εργασία σας ή την πρόθεσή σας να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Επιλέξτε από την παραπάνω λίστα και αναζητήστε το θέμα που μπορεί να εμφανίσει την εργασία σας με τον τρόπο που θέλετε.

Επίσης, επιλέξτε το θέμα με το οποίο θέλετε να εργαστείτε. Τα περισσότερα από τα θέματα που περιλαμβάνονται εδώ δεν χρειάζονται περαιτέρω κωδικοποίηση, αλλά μερικά μπορούν να τροποποιηθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω. Και πάλι, ρίξτε μια ματιά στην περιγραφή κάθε θέματος για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς, τον πελάτη και το κοινό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author