20 temat më të mira të WordPress për Fotografët

Për këtë postim, ne rrumbullakosëm temat e Top 20 WordPress për fotografët. Mbani në mend se lista nuk është e rregulluar në ndonjë rend të veçantë pasi njerëz të ndryshëm kanë nevoja të ndryshme. Të gjitha temat do të funksionojnë shumë mirë, duke supozuar se keni zgjedhur një host të mirë të WordPress për të drejtuar faqen, madje mund të merrni parasysh përdorimin e një kompanie të menaxhuar të WordPress-it të menaxhuar në varësi të buxhetit tuaj (ose nëse jeni me të vërtetë në buxhet), shikoni në rishikime për shërbime të përbashkëta pritjeje, si përshtypje në web hosting, Kanada, web më të mirë në Australi, vlerësime për pritje në Mbretërinë e Bashkuar dhe më shumë.

Ndërtimi i një faqe në internet nga e para nuk ka qenë kurrë më e lehtë falë WordPress. Ende është e rëndësishme të zgjedhësh një temë të mirëfilltë, prandaj kemi konsideruar disa gjëra që besojmë se janë të rëndësishme në faqet e internetit të bazuara në fotografi, karakteristika si:

 • Aftësia për të shfaqur punën tuaj
 • Platformë për të shitur punën tuaj ose për të ofruar shërbimet tuaja
 • Krijoni një uebfaqe të lehtë për t’u ndërtuar (dhe dizajnuar)
 • Ngarkim i shpejtë (për imazhe)
 • Opsionet e planifikimit për foto

Me të gjitha gjërat që konsideruam, dolëm me listën më poshtë.

Një përmbledhje e temave më të mira të WordPress sot për fotografët

1. Foto WordPress Theme

Temë Foto WordPressTema Foto WordPress do të sjellë në jetë imazhet dhe veprat tuaja artistike ndërsa i paraqisni ato në faqen tuaj të internetit. Ju gjithashtu do ta gjeni temën e thjeshtë për t’u instaluar dhe konfiguruar – ndërsa vizitorët e faqes tuaj gjithashtu do të jenë në gjendje të lundrojnë nëpër faqen tuaj drejtpërdrejt. Shikoni disa nga tiparet më të spikatur të temës më poshtë.

 1. Demos në shtëpi – Ka 15 stile për të zgjedhur.
 2. Stilet e galerisë – Zgjidhni prej mbi 30 stileve të formateve të Galerisë.
 3. Concept album – Tema vjen me një faqe koncepti dhe ju duhet të zgjidhni që albumi të shfaqë në faqen tuaj të internetit.
 4. Stilet e futbollit – Ekzistojnë 4 tipe të stileve të futbollit nga të cilat mund të zgjidhni secilën faqe dhe secila faqe mund të ketë një stil të ndryshëm.
 5. Instalimi 1-Klikues – Tema ka mostra demonstruese që mund të importohen në sitin tuaj aktual.
 6. Përshtatës live – Ju keni për të parë një vrojtim të drejtpërdrejtë të faqes në të cilën po punoni.
 7. Dizajn i përgjegjshëm – Lloje të ndryshme të pajisjeve do të shfaqin bukur faqen tuaj të internetit.

Këto vijnë edhe me temën:

 • Cilësia e koduar – Tema ngarkon shpejt.
 • Paneli i administratorit – Ju mund të ndryshoni pamjen e përgjithshme të faqes tuaj përmes fundit të WordPress tuaj.
 • Tipografia – Mund të keni qasje në qindra gërma të Google për të hartuar tipografinë e faqes suaj të internetit.
 • SEO e optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë miqësore me motorin e kërkimit dhe është në përputhje me shtojcat e njohura të SEO.
 • Opsionet e Galerisë – Mund të ndryshoni modelin e paraqitjes së Galerisë suaj sipas nevojave tuaja.

Do të merrni gjithashtu sa vijon kur blini temën:

 • Ngjyrat e Pafund – Përshtatni kombinimet e ngjyrave të faqes tuaj për të përfaqësuar markën tuaj.
 • Ndërveprimi social – Ju mund të aktivizoni mundësinë që të ndërveprojë me audiencën tuaj (përmes seksionit të komenteve).
 • Modelet e faqeve – Tema vjen me faqe shabllone për Rreth, Blog, Rreth Studio, etj.
 • Llojet e postimit – Mund të krijoni faqe për albumin tuaj fotografik, ekipin, klientët dhe dëshmitë.
 • Logoja e kokës – Ju mund të ngarkoni logon tuaj.

Tema Foto WordPress është e lehtë për t’u përdorur dhe rregulluar në mënyrë që të arrihet pamja dhe të ndjeheni se dëshironi. Ajo siguron disa seksione ku ju mund të tregoni se fotografia juaj funksionon bukur.

Merre këtu.

2. Temë Finnik WordPress

Tema Finnik WPNëse jeni duke kërkuar një temë minimaliste të fotografisë WordPress, Finik ia vlen të kontrolloni. Shtë shumë e thjeshtë për të menaxhuar përmbajtjen e faqes tuaj të internetit me këtë temë dhe audienca juaj do të gjejë gjithashtu faqen tuaj miqësore. Portofoli juaj i fotografisë gjithashtu do të shfaqet bukur kur përdorni këtë temë. Të listuara më poshtë janë tiparet kryesore të saj.

 1. Artikujt e portofolit – Seksioni juaj i portofolit mund të përmbajë imazhe si dhe video (ose një kombinim të të dyve).
 2. Renditja e portofolit – Zgjidhni nga disa modele të portofolit se si të shfaqni veprat tuaja të fotografisë.
 3. Opsionet e portofolit – Rregulloni opsionet e ndryshme të portofolit duke konfiguruar cilësimet nga fundi i pasmë.
 4. Stilet e tipografisë – Kombinoni elemente për të rregulluar pamjen dhe funksionet e faqes tuaj.
 5. Ngjyra – Ju mund të ndryshoni dhe rregulloni hijet dhe ngjyrat që përdorni në faqen tuaj të internetit.
 6. Lidhja e kërkimit – Tema vjen me një lidhje kërkimi që mund të aktivizohet dhe çaktivizohet sipas nevojës.
 7. Ekstrakte të Blogut – Ju keni mundësinë të vendosni se sa kohë do të jenë fragmentet në ngacmuesin tuaj në blog.

Këtu janë disa veçori të tjera për të pritur:

 • Dizajni i lehtë – Tema është duke u ngarkuar shpejt.
 • Kontaktoni Formën e Kontaktit 7 – Mund të përdorni shtojcën me temë.
 • Opsioni Lightbox – Ju keni mundësinë të aktivizoni ose çaktivizoni kutinë e dritës në faqet tuaja të portofolit.
 • Shkronjat e Google – Tematika është në përputhje me shkronjat e Google (mbi 600 stile fontesh).
 • WPML i pajtueshëm – Mund të përdorni shtojcën me temë nëse dëshironi të krijoni një sit shumëgjuhësh.
 • Ikonat e mediave sociale – Lidhjet në faqet e rrjeteve sociale mund të vendosen në pjesën e sipërme të faqes tuaj.

Këto gjithashtu shkojnë me temën:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Uebfaqja juaj do të duket e mirë kur shikohet nga pajisje të ndryshme.
 • Sistemi i kodimit të organizuar – Tema është e kodifikuar dhe strukturuar në mënyrë të pastër.
 • Pajtueshme me shfletuesin – Të gjithë shfletuesit kryesorë punojnë me temën.
 • Dokumentim i plotë – Ju janë dhënë udhëzime se si të instaloni temën.

Siç mund ta shihni, Finnik është një temë fotografike WordPress që ka një dizajn minimalist dhe funksional. Ajo siguron një përvojë të këndshme të shikuesit ndërsa ata janë në faqen tuaj.

Merre këtu.

3. Tema Avalon WordPress

Temë WordPress Fotografie AvalonAvalon është një temë e lehtë për t’u përdorur WordPress që bën një portofol të mirë dhe uebfaqen e fotografisë. Fotografë, stilistë, piktorë dhe krijues të tjerë do ta gjejnë këtë temë shumë të personalizueshme sipas nevojave të tyre. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij më të dukshme:

 1. Krijuesi i faqeve – Tema vjen me ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse për t’ju ndihmuar të hartoni faqen tuaj edhe pa njohuri të kodifikimit.
 2. Paraqitja e përgjegjshme – faqja juaj do të ngarkojë mirë dhe do të duket e mirë në pajisje të ndryshme.
 3. Llojet e postimeve të galerisë – Tema vjen me 5 stile shabllone për seksionin Galeria:
 • Alpha
 • Beta
 • germa greke
 • deltë
 • Epsilon
 1. Përmbajtja e galerisë – Seksioni juaj i Galerisë mund të përmbajë elementë të ndryshëm si imazhe dhe video ose një përzierje të të dyjave.
 2. Sfondi i videos – Ju mund të krijoni faqen tuaj të internetit për të pasur një video në sfond.
 3. Opsionet e mbulesës – Ka 8 stile të projektimit të Coverbox për të zgjedhur.
 4. Themedo Core – Mund ta përdorni këtë shtojcë për të krijuar sa vijon:
 • Shkurtesat e galerise
 • Shkronjat e shkurtra të titullit
 • Kodet e shkurtra të personit
 • Shkurtesat e skedave
 • Shkurtesat e akordionit
 • Shkurtesat e dëshmive

Karakteristikat më të dobishme të bartura nga tema janë:

 • WooCommerce gati – Tema është në përputhje me WooCommerce nëse dëshironi të shisni fotografitë dhe veprat tuaja artistike.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni mbi 600 shkronja Google kur dizajnoni faqen tuaj.
 • SEO optimizuar – Tema është e koduar duke përdorur praktikat më të mira të SEO.
 • Stilet e planifikimit – Zgjidhni nga faqosja e gjerë (1200px) ose e ngushtë (960px) kur hartoni uebfaqen tuaj.
 • Korniza Redux – Tema bazohet në këtë kornizë.
 • Lundrimi i ngjitshëm – Mund ta aktivizoni këtë mundësi për t’i mbajtur çelësat e navigimit të dukshëm në çdo kohë.

Tema gjithashtu ofron këto:

 • Shirita anësor të pakufizuar – Mund të përdoren disa shirita anësorë me temën.
 • Demot e mostrës – Mostrat e gjumit përfshihen në temë.
 • Kontaktoni Formën e Kontaktit 7 – Mund të përdorni shtojcën me temë.
 • Përkthimi gati – Tema vjen me skedarë .po dhe .mo.
 • Dokumentacioni në internet – Mund të hyni në manualin e udhëzimeve të temës në internet.

Avalon është një temë e koduar pastër që vjen me shumë karakteristika të dobishme. A e konsideroni atë nëse planifikoni të krijoni një uebfaqe fotografie. Ajo vjen me modele të gatshme për t’u përdorur që janë gjithashtu shumë të personalizueshme.

Merre këtu.

4. Retine Theme WordPress

Retine Theme WordPress për FotografëFotografëve dhe llojeve të tjera krijuese do të pëlqejnë hartimin e pastër të temës Retine WordPress. Ai i siguron përdoruesit (pronari, zhvilluesi dhe vizitori i faqes) me ton karakteristikash në përdorimin e uebfaqes. Nëse jeni të interesuar për këtë temë, shihni disa nga karakteristikat kryesore të tij më poshtë.

 1. Instalim demo me një klikim – Ju mund të bëni një kopje të saktë të demonstrimit të temës (ka disa mostra për të zgjedhur).
 2. WPBakery – Kjo shtojcë tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë me temën.
 3. Revolucioni i Rrëshqitjes – Ky prodhues premium i rrëshqitjes është përfshirë gjithashtu me temën.
 4. Menuja Mega – Tema lejon krijimin e menutë me shumë shtresa.
 5. Paraqitjet e portofolit – Ka disa stile për të zgjedhur kur krijoni pjesën e portofolit të faqes tuaj të internetit.
 6. Albumet e fotografive – Tema vjen me shumë mundësi për paraqitjen e albumeve të fotografive.
 7. MailChimp – Kjo shtojcë e marketingut me email përfshihet në paketë.

Këtu janë më shumë tipare nga tema:

 • WooCommerce gati – Mund të instaloni WooCommerce nëse doni të shesni punën ose produktet tuaja në internet.
 • Opsionet e projektimit – Krijoni faqe dhe postime me galeritë, rrëshqitjet, karuselët dhe më shumë.
 • Paraqitja e menusë – Ka të paktën 6 stile të paraqitjes së menusë nga të cilat mund të zgjidhni.
 • Paraqitja e kokës – Ka disa stile header për të zgjedhur.
 • Blloqe të përmbajtjes – Përdorni blloqet e përmbajtjes kur krijoni headers dhe footers për faqen tuaj të internetit.
 • Media Sociale – Ndarja sociale bëhet më e lehtë me elementët e integruar të mediave sociale.

Gjëra të tjera që duhet të presin nga tema janë këto:

 • WPML gati – Tema është në përputhje me shtojcën e përkthimit.
 • SEO optimizuar – Ju mund të përdorni shtojcat SEO me temë.
 • Efektet stiluese – Imazhet mund të zmadhohen dhe mund të përdorni efekte paralele në foto.
 • Menuja Sticky – Ju keni mundësinë e mbajtjes së seksionit të menusë së faqes tuaj gjithmonë të dukshme për përdoruesit.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni hije të ndryshme ngjyrash për të përputhur faqen tuaj të internetit me markën tuaj.

Ju mund të paraqisni fotot dhe veprat tuaja artistike përmes portofoleve, rrëshqitjeve dhe galerive në faqen tuaj. Tema Retine WordPress është e thjeshtë për t’u vendosur dhe ajo vjen me shabllone që mund t’i përshtatni për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Merre këtu

5. Tema fotografe me WordPress

Tema fotografi WordPressNëse jeni një fotograf duke kërkuar një temë të WordPress për të shfaqur punën tuaj, Fotografi ia vlen të kontrolloni. Ajo vjen me një dizajn minimalist dhe është optimizuar për përdorim celular. Këtu janë vetëm disa nga tiparet që mbart:

 1. Shikimi i figurës – Fotografitë mund të zmadhohen dhe zmadhohen.
 2. Faqja kryesore e fotove të drejtpërdrejta – Ju mund ta aktivizoni këtë opsion dhe të keni shfaqje të rastësishme të faqeve të faqes në shtëpi çdo herë që (ose audienca juaj) vizitoni faqen tuaj të internetit.
 3. Portofole të pakufizuara – Tema mbështet portofole të shumta për të shfaqur punën tuaj.
 4. Paraqitjet në blog – Mund të shkoni me ose pa stil barbar.
 5. Sistemi Blog – Ju mund të përdorni formate të ndryshme postimi për blogun tuaj.
 6. Ikona të mediave sociale – Tema vjen me mbi 30 lloje të ikonave të rrjetit social që mund t’i përdorni në faqen tuaj.

Disa nga veçoritë e tjera të temës janë:

 • HTML, jQuery dhe CSS3 – Tema është e koduar dhe strukturuar për të siguruar funksionim të qetë.
 • Shirita anësor të pakufizuar – Mund të përdorni më shumë se 1 shirit anësor me temë.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni cilindo prej qindra fonteve në bibliotekën e shkronjave Google.
 • Forma e kontaktit AJAX – Tema vjen me një formë kontakti pune.
 • Përkthimi gati – Ju lehtë mund ta shndërroni faqen tuaj në një gjuhë shumëgjuhëshe.

Funksione të tjera të temës përfshijnë si më poshtë:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është në gjendje të shfaqet bukur në lloje të ndryshme të pajisjeve.
 • SEO gati – Ju mund të përdorni shtojcat SEO me temë.
 • Google Analytics i pajtueshëm – Tema mbështet Google Analytics.
 • Dokumentuar plotësisht – Një manual udhëzues është përfshirë me temën.

Fotograf është një temë WordPress miqësore për përdoruesit dhe projektuesit e uebit mund ta rregullojnë lehtësisht atë edhe pa aftësi kodimi. Ajo gjithashtu vjen me galeritë e ndërtuara për të shfaqur imazhe.

Merre këtu.

6. Tema ProPhoto WordPress

Temë ProPhoto WordPressNëse jeni një fotograf që kërkon të tregojë punën tuaj në një uebfaqe të thjeshtë, mund të merrni parasysh që të merrni temën ProPhoto WordPress. Ju mund të krijoni një stil të tipit galeri me temën dhe thjesht të përfshini të gjitha tiparet që ju nevojiten për sitin tuaj. Shikoni disa nga tiparet e temës më poshtë.

 1. Paraqitja pa tabela – Mund të vendosni të keni një stil pa tabela të një paraqitjeje (pa skeda) me 2 kolona.
 2. Paneli i Postimit – Nuk keni nevojë të instaloni një shtojcë për të shtuar fushat e imazhit.
 3. dritarja jQuery – Ju mund të përdorni stilin e dritës për të shfaqur veprat tuaja.
 4. Madhësia e figurës – Tema është e aftë të ndryshojë automatikisht imazhet në madhësi të figurave, të mesme dhe të mëdha.
 5. Këshillat e veglave jQuery – Mund të aktivizoni gjenerimin e këshillave të mjeteve kur tregoni imazhe.
 6. efektet e venitjes së figurës jQuery – Ky është një opsion i personalizueshëm.
 7. Video gati – Mund të përfshini skedarë video nga burime video si YouTube dhe Vimeo.

Ju gjithashtu merrni më poshtë me temën:

 • Paneli i administratorit – Elementet mund të redaktohen lehtë nga fundi i pasmë.
 • Faqja e ndryshueshme e strukturës – Mund të vendosni shumë përmbajtje pa prishur paraqitjen e temës.
 • Fotografitë e aksioneve – 7 imazhe nga Stock Photos janë përfshirë në paketë (falas).
 • PSD i prerë në prerje – Elementët e paraqitjes së temës mund të personalizohen me ngjyra dhe dizajn.

Tema gjithashtu mbart këto:

 • Pajtueshme me shfletuesin – Tematika funksionon për të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentacioni i plotë – Udhëzimet për mënyrën e instalimit dhe vendosjes së temës janë përfshirë në paketë.

ProPhoto është një temë e thjeshtë por mjaft e pasur me WordPress. Fokusi i saj kryesor është prezantimi i imazhit – kjo është arsyeja pse vjen me stile dhe mundësi për të shfaqur veprat tuaja më të mira.

Merre këtu.

7. Tema e WordPress AltaFrame

Temë Alta Frame WordPressNëse jeni duke kërkuar për një temë moderne, fotografike me shumë qëllime WordPress, ju mund të dëshironi të shikoni në temën AltaFrame. Kjo temë mund të bëjë një sit me të vërtetë të mirë për fotografitë ajrore (përmes dronëve) dhe videot gjithashtu. Uebfaqet për shkolla fotografike dhe studiot gjithashtu do të duken të mira me këtë temë. Shikoni disa nga karakteristikat e tij më të mira më poshtë.

 1. Instalim demo me një klik – Demoja e temës mund të importohet lehtësisht dhe të përdoret si shabllon për faqen tuaj të internetit.
 2. Menyja me shumë nivele – Menutë tuaj mund të përmbajnë disa kategori.
 3. Branding – Tema ju lejon të ngarkoni logon dhe favicon e markës suaj.
 4. Paraqitja e përmbajtjes – Ju mund të rregulloni mënyrën e shikimit të faqes tuaj sipas qëllimit të saj.
 5. Efektet e zmadhimit – Përdoruesit mund të zmadhojnë dhe zmadhojnë pamjet.
 6. Paneli i administratorit – Vendosja mund të personalizohet në fundin e fundit të WordPress.
 7. Stilet e faqes në internet – Tema vjen me disa stile të Faqes për të zgjedhur.

Këto gjenden gjithashtu në temë:

 • Mbështetje për plugin – Tema është në përputhje me shtojcat e njohura si Visual Composer, MailChimp, WPML dhe Forma e Kontaktit 7.
 • Rregullimi i ngjyrave – Ju lehtë mund të ndryshoni temën e ngjyrave të faqes tuaj.
 • Efektet paralele – Efektet e theksimit mund të përdoren në imazhet që dëshironi të shfaqni.
 • Miqësore për SEO – Mund të përdorni shtojcat e njohura të SEO me temën për të ndihmuar në rritjen e fushatës suaj SEO.
 • Përditësime automatike – Do të merrni falas azhurnime të temës.

Këtu janë disa nga gjërat e tjera që mund të prisni kur të merrni temën:

 • Paraqitja me përgjegjësi – Tema është e shikueshme në pajisje të ndryshme.
 • Kodet e vlefshme dhe të organizuara – Kjo siguron një ngarkim të shpejtë dhe të qetë.
 • Shkronjat e Google – Ju keni mundësinë të zgjidhni nga mbi 600 shkronja Google.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema mbështetet nga të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentuar plotësisht – Merrni udhëzime të plota se si të instaloni temën.

Ju mund të krijoni një faqe interneti unike dhe mahnitëse të fotografisë me temën AltaFrame WordPress. Mbani në mend se nuk keni nevojë për aftësi kodimi për ta bërë këtë pasi tema vjen me modele të gatshme për faqe, galeri, portofol dhe efekte speciale.

Merre këtu.

8. Temë Pinhole WordPress

Tema WordPress Fotografi PinholePinhole është një temë e pastër dhe me pamje profesionale që mund të krijojë një faqe në internet mahnitëse të fotografisë. Ju mund ta dizajnoni sitin në atë mënyrë që të tregojë veprat tuaja të fotografisë në botë. Tema gjithashtu siguron një plan urbanistik të mirë për ofrimin e shërbimeve të fotografisë. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij më të dobishme:

 1. Paraqitjet e galerisë – Tema vjen me më shumë se 30 lloje të modeleve të faqosjeve për faqet e galerisë suaj.
 2. Menaxhimi i galerisë – Nuk keni nevojë të instaloni shtojca për të krijuar dhe menaxhuar galeritë në faqen tuaj.
 3. Ngarkimi i shpejtë – Faqet me shumë fotografi do të ngarkohen shpejt.
 4. Galeritë private – Mund të krijoni detaje të hyrjes për klientët tuaj për të parandaluar përdorimin e paautorizuar të faqeve tuaja në internet.
 5. Shfaqni metadata – Mund të shfaqni përshkrime në imazhet tuaja (gjatësia fokale, shpejtësia e qepenit, informacioni i hapjes, informacioni i kamerës, dhe më shumë).
 6. Instalim demo me një klikim – Një faqe interneti e mostrës mund të klonohet dhe përdoret si pikë fillestare për faqen tuaj.

Këto përfshihen gjithashtu në paketën e temës:

 • Paneli i administratorit – Cilësimet e personalizimit të temës mund të realizohen lehtësisht.
 • Stilet e faqes – Ju mund të zgjidhni nga lëvizja klasike, numerike, e pafund dhe të ngarkoni më shumë.
 • Vegla me porosi – Tema vjen me pajisje për të siguruar faqen tuaj me veçori shtesë.
 • Shkurtesat – Elemente të tilla si ndarës, kolona dhe pikat kryesore mund të shtohen lehtësisht.
 • Mbështetje RTL – Tema mbështet leximin nga e djathta në të majtë.

Gjëra të tjera të bartura nga tema janë këto:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema duket mirë kur shikohet nga ekranet e mëdha dhe të vogla (desktop dhe pajisjet e lëvizshme).
 • E gatshme për përkthim – Ka një mundësi të integruar të përkthimit që mund të mundësoni që faqja juaj të jetë e përkthyeshme në gjuhë të tjera.
 • Dokumentim i plotë – Tema vjen me një manual të ngritur.

Tema e Pinhole WordPress lejon prezantimin e fotove në një mënyrë të mahnitshme. Ju gjithashtu mund të përfshini detaje dhe efekte në të gjitha imazhet tuaja.

Merre këtu.

9. Tema WordPress Shuttea

Temë Shuttea WordPress për FotografëShuttea është një temë minimale WordPress që do të funksiononte mirë për fotografët dhe mendjet krijuese. Vini re që ju mund të përdorni temën për qëllime promovuese, personale dhe biznesi. Shikoni disa nga karakteristikat themelore të tij më poshtë.

 1. Efektet hyrëse tërheqëse – Ju mund të shfaqni punën tuaj duke përdorur efekte paralele dhe grimcash.
 2. Galeria – Mund të shfaqni shumë imazhe në ekranin e plotë.
 3. Përshkrimi i fotografisë – Detajet e secilës imazh mund të shfaqen.
 4. Paneli i administratorit – Tema vjen me një panel të thjeshtë për t’u përdorur për administrimin e përshtatshëm të cilësimeve.
 5. Tipografia – Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë e stileve të fontit në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 6. Rrjeti i Portofolit – Ju keni mundësinë për të shfaqur fotografitë tuaja në paraqitjen e muraturave.

Më shumë karakteristika janë përfshirë në temë si në vijim:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Tema është në gjendje të shfaqet bukur në lloje (dhe madhësi) të ndryshme të ekraneve.
 • Optimizuar celular – Pajisjet celulare (p.sh. tableta, telefonat inteligjentë) janë në gjendje të qasen në temë pa ndonjë telashe.
 • Animime – Mund të vendosni të përdorni efekte të animuara në shfaqjen e punës tuaj.
 • Grafika – Tema vjen me dizajn grafik të qetë Vector.
 • Filtrimi i izotopit – Ky sistem filtrimi përfshihet në paketë.

Ju gjithashtu i merrni këto kur blini temën:

 • Menuja Hamburger – menuja e temës është e arritshme përmes dizajnit popullor të Hamburgerit.
 • Forma e kontaktit – Tema është në përputhje me shtojcat e formave të kontaktit të njohura.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Të gjithë shfletuesit kryesorë mund të hyjnë në temë.
 • Dokumentacioni në internet – Mund të hyni në udhëzimet e instalimit të temës në internet.

Shuttea bën një zgjedhje të shkëlqyeshme kur zgjedh një temë WordPress për faqen tuaj të internetit të fotografisë. Ju mund të personalizoni tiparet e faqes tuaj në mënyrë që të mund të shfaqni veprat tuaja të bukura ashtu si dëshironi.

Merre këtu.

10. Tema e WordPress Max Fotografi

Tema e WordPress-it me fotografi maksimalePër një faqe interneti të pastër, moderne të fotografisë, mund të merrni parasysh marrjen e temës Max Photography WordPress. Shtë një temë me karakteristika të plota që mund të personalizohet nga fundi, në mënyrë që të prodhojë modelin dhe paraqitjen që dëshironi. Lexoni më shumë për më shumë detaje të veçorive të temës.

 1. Instalim demo me një klik – Mund ta vendosni faqen tuaj shpejt duke klonuar faqen demo të temës.
 2. Përshtatës i drejtpërdrejtë – Mund të shihni një vrojtim të drejtpërdrejtë të punës tuaj ndërsa po krijoni faqen tuaj të internetit.
 3. Paneli i administratorit – Shkoni te opsionet e temave në pjesën e prapme për të konfiguruar cilësimet dhe për të rregulluar elementet në faqen tuaj.
 4. Visual Composer – E përfshirë në temë është një shtojcë tërheqëse dhe tërheqëse që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj (pa njohuri të kodifikimit).
 5. Revolution Slider – Tema vjen me një prodhues premium rrëshqitje për prezantimin e punës tuaj në një mënyrë elegant (dhe tërheqëse).

Këtu janë veçoritë më të dobishme të bartura nga tema:

 • Mbështetje RTL – Tema është e përputhshme me shtojcat e leximit nga e djathta në të majtë.
 • Mbështetje WPML – Ju lehtë mund ta shndërroni faqen tuaj në një gjuhë shumë gjuhësore vetëm duke instaluar shtojcën e përkthimit.
 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë miqësore me motorin e kërkimit. Ju gjithashtu mund të përdorni shtojcat SEO me temë për të rritur fushatën tuaj SEO.

Të tjera gjëra që do të merrni me temën janë:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është ndërtuar në atë mënyrë që pajisjet me madhësi të ndryshme të ekraneve të mund të shohin qartë (dhe bukur) faqen tuaj.
 • Vegla me porosi – Ka pajisje shtesë për të shtuar veçori më të dobishme në temë.
 • Mbështetja e Formularit të Kontaktit 7 – Mund të përdorni shtojcën me temë.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentacioni i plotë – Udhëzimet e plota se si të përdorni temën përfshihen në paketë.

Siç mund ta shihni, Max Photography mbart të gjitha tiparet themelore të një teme fotografie të WordPress. Mbani në mend se mund ta rregulloni edhe më tej për t’iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Merre këtu.

11. Temë Semishot WordPress

Tema Semishot WPShpirtrat krijues dhe fotografët profesionistë do të gjejnë temën Semishot WordPress të dobishme për paraqitjen e zanatit të tyre në botë. Ajo u ofron përdoruesve një dizajn modern që mund të përshtatet sipas markës ose deklaratës së misionit. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij më të mira:

 1. Paraqitjet e portofolit – Ju mund të zgjidhni nga 6 paraqitjet se si dëshironi të shfaqni portofolin tuaj.
 2. Filtri i kërkimit – Përdoruesit mund të futin fjalë kyçe në kërkimin përmes imazheve.
 3. Ndryshimet e portofolit – Ekzistojnë mbi 30 variante të opsioneve shtesë për pjesën e portofolit të faqes tuaj.
 4. Paraqitjet e projektit – Projektet tuaja mund të paraqiten në 5 mënyra të ndryshme dhe ka disa stile galerie për të zgjedhur.
 5. Madhësitë e galerisë – Mund të krijoni galeri në 9 madhësi të ndryshme dhe të përdorni stile të ndryshme në të gjitha ato.
 6. Efektet stiluese – Të gjitha faqet mund të përfshijnë video dhe imazhe me efekte paralele.
 7. Zonat e widget-footer – Ekzistojnë 6 zona widget për seksionin e futbollit.

Karakteristikat më interesante që vijnë me temën janë si më poshtë:

 • Dritarja modale – Ju mund të përdorni seksione të caktuara të faqes tuaj për të shfaqur informacione personale ose detaje të kontaktit.
 • Ngarkimi dembel – Ju mund të zgjidhni stilin e ngarkimit dembel në ngarkimin e imazheve dhe postimin.
 • Kreu i fiksuar – Aktivizoni këtë opsion nëse doni që kokën e faqes tuaj të zhduket ndërsa një lëviz poshtë faqes.
 • Llojet e postimeve – Tema mbështet portofolin dhe postimet e galerisë.
 • Paraqitjet e blogut – Ka 4 paraqitje për të zgjedhur kur krijoni seksionin e blog-ut të faqes tuaj.
 • Mbështetje për plugin – Tema mbështet shtojcat e njohura si Visual Composer, SEO Yoast, Forma e Kontaktit 7, MailChimp, WPML, dhe më shumë.

Këtu janë disa nga veçoritë e temës:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është e përputhshme me madhësi të ndryshme të ekraneve.
 • Mbrojtur me fjalëkalim – Projektet mund të mbrohen nga fjalëkalimi, në mënyrë që vetëm përdoruesit e autorizuar të jenë në gjendje t’i përdorin ato.
 • Dizajn i lehtë i lehtë – Tema është e kodifikuar mirë për të mundësuar ngarkimin e shpejtë.
 • Përkthimi gati – skedari .po përfshihet në temë dhe gjithashtu mund të instaloni shtojcën WPML.
 • SEO optimizuar – Tema është e koduar në atë mënyrë që të jetë e thjeshtë të renditet në motorët e kërkimit.

Të dy fillestarët dhe përdoruesit e përparuar mund të përdorin temën e Semishot në hartimin e faqeve të internetit. Tema vjen me shumë karakteristika dhe stile në prezantimin e veprave të artit dhe imazheve të bukura.

Merre këtu.

12. Tema WordPress Agatha

Tema e Fotografit Agatha WordPressAgatha është një temë plotësisht e personalizueshme e WordPress që funksionon më së miri për faqet e internetit të fotografisë. Pra, nëse po planifikoni të krijoni një sit për studion e fotografisë ose agjencinë tuaj, kjo temë mund të jetë një nga opsionet tuaja. Më poshtë janë disa nga karakteristikat kryesore të tij:

 1. Instalimi 1-Klikues – Mund ta instaloni shpejt faqen tuaj duke kopjuar modelin demo të temës.
 2. Paneli i administratorit – Do të gjeni të gjitha opsionet e personalizueshme të temës në fundin e WordPress. Ju mund të hartoni paraqitjen, ngjyrën dhe shkronjat e faqes tuaj nga atje.
 3. Ngjyra të pakufizuara – Tema u lejon përdoruesve të përdorin çdo hije ngjyrash kur hartojnë uebfaqen e tyre.
 4. Paraqitjet e faqes në internet – Ka 6 paraqitje për të zgjedhur.
 5. Paraqitjet e blogut – Tema vjen me disa paraqitje të blog-ut për t’iu përshtatur modelit të përgjithshëm të faqes suaj.
 6. Forma e kontaktit – Një formë kontakti pune është përfshirë në temë.

Më shumë veçori për të parë kujdes janë:

 • Visual Composer – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është i përfshirë në paketë.
 • Revolucioni i Rrëshqitjes – Ky prodhues i rrëshqitjeve është përfshirë në temë.
 • Përkthimi gati – Tema është në përputhje me shtojcën WPML dhe gjithashtu vjen me skedarë .po dhe .mo.
 • Ikonat e faqes – Një numër i ikonave të faqes që përfaqësojnë Shtëpi, Kërkim, Tjetër dhe më shumë janë përfshirë në paketë.
 • Google harta – Tema është në përputhje me hartën e Google.
 • Sfond Parallax – Ju mund të përdorni efekte paralele si sfond për faqen tuaj të internetit.

Gjërat e tjera të përfshira në paketën e temës janë si më poshtë:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Të gjitha pajisjet kryesore mund të japin pamje të qartë të temës.
 • Shkronjat e Google – Mund të rregulloni shkronjat në çdo element në faqen tuaj të internetit duke përdorur shkronja Google.
 • Të koduar të pastër – Tema ka organizuar kode për të siguruar funksionim të qetë.
 • Dokumentim i plotë – Do të merrni një udhëzues hap pas hapi se si të instaloni temën.

Tema e Agatha WordPress është një temë fotografike shumë e personalizueshme që mund të hartoni sipas nevojave të Kompanisë suaj dhe nevojave të klientit. Shtë e thjeshtë për t’u përdorur, por shumë e fuqishme – madje edhe personat pa aftësi kodimi mund të punojnë me lehtësi.

Merre këtu.

13. Tema e WordPress-it në Bradford

Temë për fotografë të Bradford WordPressNëse jeni duke kërkuar një temë fotografike të pastër dhe minimaliste për faqen tuaj në WordPress, tema e Bradford mund të jetë një nga opsionet tuaja. Ajo bën për një portofol të mirë dhe faqen e internetit të galerisë, pasi vjen me karakteristika të ekranit që janë veçanërisht të destinuara për imazhe. Shikoni karakteristikat e tij më të spikatur më poshtë.

 1. Modelet e faqeve – Tema përmban modele për faqe të ndryshme në faqen tuaj të internetit.
 2. Ndërtuesi i faqeve GT3 – Ky mjet zvarritës është futur në temë.
 3. Instalim demo me një klik – Mund të krijoni një kopje të saktë të njërës nga faqet e mostrave të temës.
 4. Paneli i Cilësimeve – Cilësimet e temës mund të konfigurohen në fundin e pasmë.
 5. Faqja e uljes – Një temë me faqe të zbritjes me porosi është përfshirë në temë.
 6. Albumet e galerisë – Ka disa stile të albumeve të galerisë të përfshira në paketë.
 7. Portofoli – Ju mund të zgjidhni nga disa stile portofoli për punën tuaj.

Këtu janë disa nga veçoritë e temës:

 • Përkthimi i gatshëm – skedarët .po dhe .mo përfshihen në paketë.
 • Menaxhimi i ngjyrave – Vendosni lehtësisht dhe ndryshoni ngjyrat e dizajnit të faqes tuaj.
 • Shkronjat e Google – Tematika është në përputhje me fontet e Google (mbi 600 fonte).
 • Mbrojtja e fjalëkalimit – Mund të aktivizoni opsionin për mbrojtjen e fjalëkalimit për galeritë tuaja.
 • SEO miqësore – Tema është e koduar me SEO në mendje dhe, prandaj, është miqësore me motorin e kërkimit.
 • Stilet e blogut – Ju mund të krijoni faqen tuaj në blog me shirita anësor në anën e majtë dhe të djathtë.

Të tjera gjërat që duhet të presin nga tema janë si më poshtë:

 • Kodet HTML dhe CSS – Tema është ndërtuar në një kornizë solide.
 • Ndihma për plugin – Tema është në përputhje me Formularin e Kontaktit 7, MailChimp dhe shtojcat e tjera të njohura.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Pajisjet me ekrane të mëdha dhe të vogla mund të hyjnë bukur në temë.

Me modelin e tij funksional dhe të shfaqur plotësisht, Bradford është një temë që mund të përdoret për qëllime personale dhe biznesi. Ju mund të merrni në konsideratë përdorimin e kësaj teme për të treguar fotot dhe veprat tuaja artistike para botës.

Merre këtu.

14. Tema Aurel WordPress

Temë Aurel WordPressFotografë dhe artistë krijues që duan të shfaqin veprat e tyre në mënyrë profesionale, do të përfitojnë nga përdorimi i temës Aurel WordPress. Nëse po e konsideroni këtë temë, dijeni që lehtë mund të hartoni uebfaqen tuaj me të, pasi që kështu nuk kërkojnë aftësi për kodim. Të listuara më poshtë janë disa nga karakteristikat e saj më të mira.

 1. Instalimi me 1 klik – Mund të kloni një kopje të saktë të faqes së mostrës së temës së bashku me të gjitha faqet, menutë, widget, imazhet, etj..
 2. Paraqitjet e galerisë – Tema vjen me 6 paraqitje të galerisë përkatësisht:
 • Grid
 • Ekran i plotë
 • Packery
 • Kenburn
 • fjongo
 • ndarje
 1. Paraqitjet e portreteve – Skedarët me porosi ju lejojnë të postoni imazhe pa i prerë ato së pari.
 2. Galeritë e videos dhe rrëshqitjet – prezantoni bukur punën tuaj.
 3. Mbrojtja e fjalëkalimit – Ju mund të caktoni fjalëkalime në galeritë dhe albumet në mënyrë që vetëm përdoruesit e autorizuar të mund t’i përdorin ata.
 4. Stilet e temave – Ju mund të zgjidhni nga tema e lehtë ose e errët.
 5. Dëshmia për fotografi – Klientëve u lejohet të zgjedhin fotot që u duhen nga faqja e internetit tuaj.

Karakteristikat e mëposhtme gjenden gjithashtu në temë:

 • WooCommerce pajtueshme – Shitja e fotove tuaja në internet bëhet më e lehtë me këtë shtojcë.
 • Ngarkimi i figurës – Tema lejon ngarkimin me shumicë të imazheve.
 • Përshtatje e drejtpërdrejtë – Mund të ndryshoni një faqe dhe të shihni se si do të duket rezultati përfundimtar.
 • Formatet e blogut – Mund të përdorni formate të ndryshme postimi për blogun tuaj.
 • Shtojcat e përputhshme – Disa prej shtojcave që mbështesin temën përfshijnë SEO Yoast, MailChimp, Formularin e Kontaktit 7, WPML, Përkthim në vend dhe Super Cache.
 • SEO miqësore – Ju mund të përdorni shtojcat e njohura të SEO me temë.

Gjëra të tjera që presin nga tema janë:

 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të zgjidhni çdo hije ngjyrash për hartimin e faqes tuaj.
 • Opsionet e logos – Mund të ngarkoni logon tuaj (imazhin ose tekstin) për markën tuaj.
 • Mjetet për ndarjen sociale – Tema vjen me mjetet e mediave sociale për të ndihmuar në përhapjen e fjalës për sa i përket faqes tuaj të internetit.
 • Bazuar në AJAX – Tema ngarkon shpejt.
 • Përditësime gjatë gjithë jetës – Do të merrni përditësime falas për jetën, pasi të merrni temën.

Me faqe, galeri dhe albume të para-krijuara, ju mund ta paraqisni punën tuaj në të gjithë botën me përpjekje minimale. Të gjitha shabllonet që vijnë me temë janë gjithashtu të personalizueshme – kështu që, vërtet mund të dilni me dizajnin e saktë që dëshironi.

Merre këtu.

15. Tema Minoo WordPress

Tema Minoo WPTema Minoo WordPress do të duket e mirë në fotografi dhe faqet krijuese të biznesit. Ju mund të shkoni për një dizajn të pastër, modern me këtë temë dhe të hartoni faqen tuaj në çdo mënyrë që dëshironi. Më poshtë janë karakteristikat kryesore të tij:

 1. Blloqe të përmbajtjes – Tema vjen me 6 blloqe të gatshme të përmbajtjes për të mbajtur përmbajtjen tuaj.
 2. Modelet e faqeve – Mund të përdorni cilindo nga modelet e përfshira kur krijoni uebfaqen tuaj.
 3. Stilet e kokës – Zgjidhni nga 2 stile për kokën tuaj të përqendruar ose standarde.
 4. Mbështetje për plugin – Këtu janë vetëm disa prej shtojcave me të cilat tema është në përputhje me:
 • WPML
 • Formulari i kontaktit 7
 • SEO e shpejtë
 • MailChimp
 • Max Mega Menus
 1. Customer WP – Mund të shihni pamjen e drejtpërdrejtë të punës tuaj gjatë redaktimit.
 2. Mbrojtja e fjalëkalimit – Projektet tuaja mund të mbrohen nga fjalëkalimi, në mënyrë që vetëm njerëzit e zgjedhur të kenë mundësi t’i përdorin ata.
 3. Filtri i kërkimit – Përdoruesit mund të kërkojnë imazhe në portofolin tuaj dhe seksionet e galerisë.

Do t’i merrni këto gjithashtu kur të vendosni të blini temën:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Tema duket e mirë në madhësi të ndryshme të ekranit.
 • Visual Composer – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është i përfshirë në paketë.
 • Opsionet e portofolit – Ju mund të rregulloni paraqitjen, titrat dhe boshllëqet në imazhe.
 • Titulli i faqes – Ju mund të rregulloni ngjyrat, tekstet dhe imazhet në seksionin e titullit të faqes së faqes tuaj.
 • Paraqitjet e blogut – Seksioni juaj i blog-ut mund të ketë një skedar ose një plan urbanistik standard.

Karakteristikat e tjera që shkojnë me temën janë:

 • Tipar i ndarjes – Faqet, postimet dhe artikujt e portofolit tuaj mund të ndahen lehtësisht në mediat sociale.
 • Mbushëse për Widgetized – Zona e futbollit mund të mbajë deri në 4 pajisje widget.
 • Përkthimi i gatshëm – Tema vjen me skedarin .po dhe është në përputhje me shtojcën WPML.
 • Mbështetje audio dhe video – Tema mbështet skedarë audio dhe video të vetë-pritur.
 • SEO optimizuar – Ju mund të përdorni shtojcat SEO me temë (p.sh. Të gjitha në një SEO dhe SEO të Yoast).

Ju mund të krijoni një uebfaqe të portofolit të biznesit ose personal me temën Minoo WordPress. Ajo vjen me modele të gatshme që mund t’i përshtatni sipas llojit tuaj të biznesit ose projektit.

Merre këtu.

16. Tema TheNa WordPress

Temë TheNa WordPress WordPressTheNa është një temë e thjeshtë e WordPress që mund të krijojë një faqe në internet të mirë-dizajnuar dhe funksionuese. Ajo funksionon mirë për fotografinë, dizajnimin e agjencive, zanatet personale dhe interesa të tjera të ngjashme. Shihni veçoritë kryesore të temës më poshtë.

 1. Paraqitja horizontale – Tema mbart një pamje horizontale për një prezantim vërtet unik të përmbajtjes.
 2. Stilet e temave – Zgjidhni nga tema e lehtë ose e errët.
 3. I drejtuar nga AJAX – Vizitorët e faqes suaj do të kenë mundësi të hyjnë shpejt në faqen tuaj.
 4. Kontrolli mbrapa-fund – Ju mund të ndryshoni stilin e faqes, paraqitjen, ngjyrën, sfondin, shkronjat, etj.
 5. Modelet e portofolit – Zgjidhni nga 3 stilet e portofolit.
 6. Modelet e blogut – Tema vjen me 2 stile blog.

Në vijim gjenden gjithashtu në temë:

 • Krijuesi i faqeve – Tema vjen me një ndërtues faqesh të integruara për t’ju ndihmuar të vendosni faqen tuaj edhe nëse nuk dini ndonjë gjë në lidhje me kodimin.
 • Gjeneratori i kodeve të shkurtra – Ju kurrë nuk keni nevojë të merreni me kode pasi gjeneratori i kodit të shkurtër automatikisht bën punën për ju.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni qindra fonte të Google.
 • Kontakti me Formularin 7 – Mund të instaloni shtojcën dhe të krijoni faqen e kontaktit të faqes tuaj.
 • E përputhshme me MailChimp – Tema mbështet këtë shtesë të marketingut me email.
 • Tabela e çmimeve – Ju mund të vendosni të vendosni një tabelë çmimesh në faqen tuaj (nëse jeni duke shitur punën tuaj).

Gjëra të tjera që do të gjeni në temë janë këto:

 • WooCommerce në përputhje – Ju mund të përdorni platformën WooCommerce në shitjen e produkteve tuaja.
 • Mbështetje RTL – Mund të vendosni që faqja juaj të shfaq tekstet e saj në formatin e djathtë në të majtë.
 • Stilet e tekstit – Zgjidhni për të shfaqur përmbajtjen tuaj të tekstit në listë ose formë karuseli.
 • Dokumentacioni në internet – Udhëzimet e instalimit gjenden në internet.

Me temën TheNa WordPress, do të ishte e thjeshtë të krijoni një faqe në internet që do të shfaqë veprat tuaja të fotografisë. Ndërtuesi i faqeve të integruara do ta bëjë dizajnimin në internet të shpejtë dhe të lehtë – dhe me të gjitha funksionet e dëshiruara në atë kohë.

Merre këtu.

17. Tema WordPress Kreativa

Kreativa WordPress Theme për FotografëTema e Kreativa WordPress është në gjendje t’u sigurojë fotografëve dhe krijuesve shumë mundësi për të shfaqur punën e tyre në një faqe të bukur, funksionale. Kjo është një temë shumë e personalizueshme – kështu që, imagjinata juaj është kufiri kur bëhet fjalë për hartimin dhe paraqitjen e përgjithshme të faqes tuaj. Të listuara më poshtë janë vetëm disa nga karakteristikat e saj.

 1. Stilet e menusë – ju keni mundësinë e shfaqjes së menusë tuaj në mënyrë horizontale ose vertikale.
 2. Slideshows – Slideshows mund të shfaqet në një ekran të plotë.
 3. Galeritë e portofolit – Zgjidhni nga disa stile galerish për imazhet tuaja.
 4. Pastrimi i fotove – Mund të lejoni klientët tuaj të zgjedhin nga punimet tuaja.
 5. Ndërtues i faqeve – Krijoni faqet e faqes tuaj me ndërtuesin e faqeve të integruara të temës (nuk kërkohet kodim).
 6. Instalues ​​demo me një klik – ju keni mundësinë e kopjimit të faqes demo të temës dhe më pas ta rregulloni atë sipas nevojave tuaja.
 7. Shtojcat e pajtueshme – Këtu janë vetëm disa prej shtojcave që mund të përdorni me temën:
 • WooCommerce
 • WPML
 • SEO e shpejtë
 • MailChimp

Mund t’i pritni gjithashtu këto kur të merrni temën:

 • Revolucioni i Rrëshqitësit të Revolucionit – Ky rrëshqitës premium është përfshirë në paketë.
 • Opsionet e temave – Ju lehtë mund të ndryshoni paraqitjet nga fundi i pasmë.
 • Menaxhimi i ngjarjeve – Tema ka një kalendar të integruar për administrimin e ngjarjeve në lidhje me punën tuaj.
 • Sfondi i faqes – Mund të përdorni videot dhe shfaqjet e sllajdeve për sfondin e faqes tuaj.
 • Opsionet e klikimit të djathtë – Ju keni mundësinë e çaktivizimit të funksionalitetit të klikimit të duhur.
 • Mbrojtja e fjalëkalimit – Të gjitha faqet tuaja mund të mbrohen nga fjalëkalimi.

Karakteristikat e mëposhtme gjenden gjithashtu në temë:

 • AJAX pëlqen – Mund ta aktivizoni këtë mundësi nëse dëshironi të bashkëveproni me vizitorët e faqes tuaj.
 • SEO optimizuar – Tema është e koduar duke përdorur praktikat më të mira të SEO.
 • Vegla me porosi – Tema vjen me shumë pajisje shtesë, siç janë ikonat sociale, postimet e fundit, postimet përkatëse, galerinë dhe më shumë.

Do ta gjeni temën e Kreativa WordPress të lehtë për t’u përdorur pasi vjen me shumë shabllone për të filluar. Pastaj mund të shkoni në pjesën e prapme të WordPress për të rregulluar modelin e faqes tuaj në saktësisht ashtu siç dëshironi të jetë. Ju nuk keni nevojë për aftësi kodimi për ta bërë këtë dhe tema përfshin udhëzime hap pas hapi se si ta përdorni.

Merre këtu.

18. Tema WordPress PhotoPro

Tema WP PhotoProFotografë profesionistë dhe artistë do të gjejnë temën e PhotoPro WordPress të dobishme në shfaqjen e punës së tyre në botë. Me të gjitha opsionet e saj të stilimit dhe vetitë e personalizimit, ju lehtë mund të bëni një faqe në internet që veçohet. Më poshtë janë disa nga tiparet më të dukshme të temës – kështu që, thjesht lexoni më tej.

 1. Opsionet e faqes së faqes – Mund të zgjidhni një plan urbanistik që lëviz ose një model murature.
 2. Modeli i Blogut – Tema vjen me një shabllon për faqen tuaj në blog.
 3. Stilet e kutisë së dritës – Nëse vendosni të përdorni kutinë e lehta në hartimin e faqes tuaj, ju mund të zgjidhni nga 2 stile.
 4. Demo e drejtpërdrejtë – Ju keni për të parë një vrojtim të drejtpërdrejtë të faqes që jeni duke redaktuar.
 5. Lëkurat e temave – Merrni për të zgjedhur nga 4 ngjyrat e lëkurave:
 • dritë
 • e zezë
 • blu
 • tokësor
 1. Stilet e galerisë – Tema vjen me 4 stile:
 • qartë
 • Flexslider
 • masoneri
 • Scroller

Karakteristika më të dobishme vijnë edhe me temën si në vijim:

 • Mundësitë e lëvizjes – Mund të zgjidhni ose me gjerësi të plotë ose murature.
 • Dizajni miqësor me celularin – Përdoruesit e celularit do të përjetojnë ngarkim të shpejtë të faqeve.
 • Harta e Google – Mund të përfshini hartën e Google në hartimin e faqes tuaj.
 • Përkthim i gatshëm – Paketa përfshin skedarë .po dhe .mo.

Ju gjithashtu mund t’i gjeni këto me temën:

 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Të gjithë shfletuesit kryesorë mund të trajtojnë temën.
 • Udhëzuesi i videos – Tema vjen me një video udhëzuese se si të përdorni dhe instaloni temën.
 • Dokumentacioni i plotë – Një paketë udhëzuese është përfshirë në paketë.

Tema e WordPress PhotoPro është e lehtë për tu menaxhuar (prapa-fund) dhe përdorimi (front-end). Ajo gjithashtu vjen me shumë mundësi opsionesh të personalizueshme, në mënyrë që të mund ta dizajnoni faqen tuaj në një mënyrë të veçantë.

Merre këtu.

19. Tema WordPress Diamond

Tema WordPress DiamondNëse jeni një fotograf që kërkoni një temë WordPress që mund të shfaqë bukur veprat tuaja krijuese, mund të merrni parasysh temën Diamond. Mbart karakteristikat e mëposhtme:

 1. Instalim demo me një klik – Mund të bëni një kopje të saktë të faqes së internetit të mostrës së temës dhe thjesht plotësoni atë me përmbajtjen tuaj.
 2. Stilet e planifikimit – Tema vjen me disa stile paraqitjesh si murature – një plan urbanistik që është i njohur për atributin e tij për kursimin e hapësirës.
 3. Galeria e shiritave – Kjo galeri mund të strehojë si paraqitjen e peizazhit ashtu edhe atë të portreteve.
 4. Paraqitja e blogut – Mund të shkoni në ekranin e plotë ose stilin standard.
 5. Ndërtuesi i faqeve GT3 – Ky shtojcë e integruar përdor stilin e tërheqjes dhe rënies në rregullimin e elementeve në faqen tuaj.
 6. Dizajni i sfondit – Ju mund të përdorni imazhe dhe video si pjesë e dizajnit të faqes tuaj të internetit.

Më shumë veçori të përfshira në temë janë:

 • Slide – Rrëshqitjet tuaja mund të paraqiten në ekran të plotë.
 • Paneli i opsioneve – sshtë e thjeshtë të personalizoni cilësimet e faqes tuaj nga fundi i pasmë.
 • Mbrojtja e fjalëkalimit – Mund të aktivizoni opsionin për mbrojtjen e fjalëkalimit për galeritë tuaja.
 • Përkthimi gati – Tema është në përputhje me shtojcën WPML.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni cilindo nga shkronjat 600 + të Google.
 • Ndihma për plugin – Tema mbështet shtojcat e njohura si Forma e Kontaktit7, MailChimp, dhe më shumë.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 • SEO miqësore – Mund të përdorni plugins SEO me temë kur punoni në fushatën tuaj SEO.
 • Menaxhimi i ngjyrave – Tema lejon personalizimin e plotë të ngjyrave kur hartoni faqen tuaj.
 • Ndërveprimi shoqëror – Mund të aktivizoni opsionin e pamjeve dhe pëlqimeve.
 • Dizajni i përgjegjshëm – Tema është ndërtuar për të siguruar imazhe të qarta kur shikohen nga madhësi të ndryshme të ekraneve.

Tema e Diamantit mund të krijojë një faqe interneti të fuqishme për veprat tuaja të fotografisë. Përveç që të keni një sit funksional që do të kujdeset për nevojat e audiencës tuaj, ju gjithashtu mund të përdorni një dizajn elegant në shfaqjen e krijimeve tuaja.

Merre këtu.

20. Tema e WordPress LENS

Tema e lenteve WPMe dizajnin e tij minimalistik, të sheshtë, tema LENS është në gjendje t’u ofrojë përdoruesve një uebfaqe fotografie me shpejtësi të shpejtë. Si një fotograf ose një artist që dëshiron të paraqesë punën tuaj në një mënyrë të thjeshtë por tërheqëse, tema gjithashtu mund të dëshmojë se është e dobishme për ju. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij:

 1. Tranzicionet e faqeve – Navigimi përmes faqes tuaj është i qetë dhe i shpejtë.
 2. Stilet e galerisë – Ju mund t’i shfaqni fotot tuaja në stilin e rrjetit ose me prezantime fotografike.
 3. Projektet e portofolit – Tekste shtesë mund të përfshihen për të thënë gjëra në lidhje me një imazh të veçantë.
 4. Ndihma për video – Përveç fotove, mund të përfshini edhe video në galeritë e faqes suaj.
 5. Mbështetja e mediave sociale – Tema vjen me një sistem të mediave sociale për përhapjen e punës tuaj në internet.
 6. Instalim demo me një klik – Mund të përdorni shembullin e faqes në internet të temës, duke përfshirë të gjithë elementët që vijnë me demonstrimin.
 7. Modelet e faqes në internet – Tema vjen me disa shabllone që mund të përdorni për faqen tuaj.

Në vijim janë përfshirë edhe tema:

 • Përkthimi gati – Mund të përdorni shtojcën WPML me temë.
 • Mbështetje RTL – Tema është në përputhje me shtojcat RTL (djathtas majtas).
 • Forma e Kontaktit 7 – Kjo shtojcë përfshihet në paketë.
 • Harta e Google – Harta e Google është e integruar në temë dhe mund të përdoret menjëherë për të treguar faqet e lokacionit.

Karakteristikat e tjera të dobishme që gjenden në temë janë si më poshtë:

 • Shkronjat Google – Mund të keni qasje në qindra shkronja Google me temën.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni ngjyrat që përfaqësojnë markën tuaj.
 • Vegla me porosi – Tema vjen me grupin e veglave të veta për burimin në Twitter, imazhet e Dribble, rrjedhën e fotografive të Flickr, dhe më shumë.

Tema e WordPress LENS është e kodifikuar mirë dhe e dizajnuar për të shfaqur veprat tuaja të fotografisë në një mënyrë miqësore për përdoruesit. Tema në vetvete është shumë e personalizueshme në mënyrë që të mund t’i jepni audiencës tuaj përvojën më të mirë vizuale kur vizitojnë faqen tuaj.

Merre këtu.

Cila fotografi WordPress Theme duhet të zgjidhni?

Në mënyrë që të përfundojmë me temën më të mirë të WordPress për faqen tuaj të internetit, krahasoni të gjitha tiparet e temave që kemi renditur më lart dhe bëni vetes pyetjet e mëposhtme:

A është për përdorim personal?

A është për përdorim biznesi?

A do të shesësh produkte dhe shërbime?

Si doni t’i paraqisni botës veprat tuaja krijuese?

Përgjigjuni këtyre pyetjeve dhe zgjidhni temën që do t’i shërbejë qëllimit të saj. Paç fat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author