20 Temat kryesore të WordPress të Biznesit

Bizneset duhet të kenë një prani në internet për të qenë me të vërtetë të suksesshëm në këtë botë konkurruese. Për fat të mirë, tani është shumë e thjeshtë të krijosh dhe lëshosh një faqe në internet. Sidoqoftë, mbani në mend se zgjedhja e temës së duhur për biznesin tuaj është po aq e rëndësishme.

Në këtë post, ne po rendisim 20 nga temat më të mira të biznesit të sotëm WordPress (pa ndonjë renditje të veçantë). Shumica e atyre të përfshira këtu janë tema shumë-ngrohtë – prandaj, mund të përdorni pak a shumë ndonjë prej tyre pa marrë parasysh se çfarë lloji është biznesi juaj. Ne gjithashtu kemi përfshirë tema që janë bërë posaçërisht për industri të caktuara – dhe ato do të funksionojnë më mirë kur t’i përdorni ato për qëllimet e tyre specifike, duke supozuar se do t’i përdorni ato në një ofrues të pritjes së WordPress që do ta bëjë faqen tuaj të pastrojë pa shumë joproduktive (ose nëse doni ta bëni atë më lirë, shikoni krahasimet tona të hostimit, si krahasimi në internet i Kanadasë, pritësit më të mirë të uebit për Australinë, rishikimet e mbajtjes në internet në Mbretërinë e Bashkuar, dhe më shumë).

Ne kemi dhënë përparësi këtyre veçorive kur kemi zgjedhur temat për të përfshirë në këtë listë të Top 20:

 • Krijues i faqeve tërheq dhe tërheq – Për t’ju ndihmuar të hartoni një faqe në internet që funksionon mirë, edhe pa njohuri të kodifikimit.
 • Slider – Pasja e një plugin rrëshqitës e bën vërtet të lehtë krijimin e sllajeve që do të shfaqin përmbajtjen tuaj.
 • SEO – ’shtë e rëndësishme që faqja juaj e biznesit të shfaqet në motorët e kërkimit.
 • Instalim demo me një klik – Ju mund të zgjidhni stilin dhe formatin e demonstrimit të një mostre dhe thjesht shtoni përmbajtjen tuaj.
 • Përkthim i gatshëm – Një sit shumëgjuhësh është thelbësor për bizneset me klientë dhe klientë në të gjithë botën.

Një përmbledhje e temave më të mira të biznesit të sotëm të WordPress-it

1. Temë Pearl WordPress

Temë Pearl WordPressPearl është një temë biznesi WordPress që mund të përdoret për nuanca të ndryshme siç janë:

 • shëndetësor
 • ushqim
 • Consulting
 • stërvitje
 • agjenci
 • Dhe të tjerët

Me ndërfaqen dhe strukturën e saj miqësore për përdoruesit, mund ta përdorni edhe pa njohuri të kodifikimit. Këtu janë disa nga karakteristikat e tjera:

 1. Karakteristikat mikro-ngrohtë – Mund të përfshini ndonjë nga këto në vijim në konfigurimin e faqes tuaj:
 • Rezervime online
 • Lojtar muzikor
 • Ngjarje
 • Menutë e Ushqimit
 • Google Map
 • Sistemi i pagesave dhe dhurimeve
 1. Instalimi me 1 Klikim – Importoni një sit demo dhe thjesht plotësojeni me përmbajtjen tuaj.
 2. Visual Composer – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë falas.
 3. Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë për krijimin e sllajdeve përfshihet në paketë.
 4. Opsioni i lokalizimit – siti mund të përkthehet në gjuhë të ndryshme si:
 • frëngjisht
 • italian
 • rusisht
 • holandez
 • gjermanisht
 • turk
 • portugalisht
 • Spanjisht
 1. SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar në atë mënyrë që motorët e kërkimit të indeksojnë përmbajtjen e saj.

Ju gjithashtu mund t’i gjeni këto veçori në temë:

 • Ndërtues i kokës – Ekziston një model për t’ju ndihmuar të ndërtoni një kokë për faqen tuaj të biznesit.
 • Menuja Mega – Menyja juaj mund të ketë disa shtresa kategorish.
 • HTML5 dhe CSS3 – Përdor kode të pastra në krijimin e strukturës së temës.
 • Mbështetje për kolonën – Mund të përdorni deri në 6 kolona kur ndërtoni modelin e faqes tuaj.

Ju lutem vini re se në vijim vijnë edhe me temën:

 • Skedarët PSD – Skedarët PSD Photoshop përfshihen në paketë.
 • Përputhshmëria e prizës – Tema është në përputhje me WooCommerce, Yoast, All in One SEO, WPML, Forma e Kontaktit 7, dhe shumë më tepër.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë si Internet Explorer, Chrome, Firefox dhe Safari.

Siç mund ta shihni, tema Pearl WP vërtet mund të përdoret për lloje të ndryshme biznesesh. Ju mund të zgjidhni në mënyrë specifike karakteristikat e veçanta që janë të nevojshme për kamare tuaj – dhe asnjë aftësi kodimi nuk kërkohet për ta bërë këtë.

Merre këtu.

2. Bostan WordPress Theme

Tema e Bostan WPNëse jeni duke kërkuar për një temë WordPress shumë të personalizueshme të biznesit, Bostan ia vlen të kontrolloni. Ajo funksionon shumë për lloje të ndryshme të agjencive, veçanërisht për ato që janë në promovimin e shërbimeve. Këtu, shikoni disa nga karakteristikat e tij më të dukshme më poshtë.

 1. Paneli i opsioneve – Mund të rregulloni pamjen e faqes tuaj në fundin e fundit të WordPress.
 2. Opsionet e gjerësisë – Ju mund të zgjidhni të kërkoni për një pamje të gjerë (rrjet 1.200 px) ose një pamje të ngushtë (rrjet 960px).
 3. Opsionet e planifikimit – Tema mund të sigurojë një plan urbanistik ose një gjerësi të plotë.
 4. Visual Composer – Kjo shtojcë vjen falas. Sshtë një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse që mund të përdorni për të hartuar faqen tuaj pa ditur ndonjë gjë në lidhje me kode dhe kode të shkurtra.
 5. Revolution Slider – Tema gjithashtu përfshin këtë shtojcë premium falas. Sshtë një mjet i dobishëm për krijimin e rrëshqitjeve dhe animacioneve në faqen tuaj.
 6. Filtri i portofolit – Vizitorët e faqes suaj mund të përdorin funksionin e filtrit kur kërkojnë faqen tuaj për gjërat që u duhen.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 • Shkronjat dhe ngjyrat e pakufizuara – Përdorni këto elemente aq sa dëshironi kur hartoni faqen tuaj.
 • Përkthim i gatshëm – Tema është në përputhje me shtojcën WPML. Ju mund ta shndërroni faqen tuaj në një gjuhë shumëgjuhëshe.
 • Shkronjat e Google – Ju keni qasje në bibliotekën e shkronjave Google.
 • Karuseli i Projekteve – Ju mund t’i paraqisni projektet tuaja në një ekran tërheqës me karusel.

Këtu janë disa gjëra të tjera që shkojnë me temën:

 • Tabela e çmimeve – Ju lehtë mund të përfshini një tabelë kur prezantoni produktet tuaja.
 • Miq me prekje – Shikuesit që përdorin pajisjet e ekranit të prekjes mund të lundrojnë lehtësisht në faqen tuaj.
 • XML demo data – Kjo është përfshirë në paketën e temës.

Lessshtë e panevojshme të thuhet, ju mund të varet nga fleksibiliteti dhe funksionaliteti i temës Bostan kur prezantoni biznesin tuaj në internet. Ajo vjen me mjete dhe karakteristika që do t’ju ndihmojnë të arrini klientët tuaj, klientët, blerësit dhe audiencën.

Merre këtu.

3. Tema WordPress Kormo

Tema e WordPress Business KormoKormo është një temë biznesi që është e thjeshtë për tu përshtatur sipas nevojave tuaja. Tema mund të funksionojë mirë për këto lloj pune dhe industri:

 • Këshilltarët financiarë
 • Firma konsulente
 • Agjentët dhe agjentët e sigurimeve
 • Accountants
 • Këshilltarët
 • Avokatët

Sigurisht, tema do të funksionojë edhe për fusha dhe industri të tjera të ndërlidhura. Për të zbuluar nëse kjo temë do të funksionojë për biznesin tuaj, shikoni karakteristikat kryesore të tij më poshtë.

 1. Importues me 1 klik – Tema vjen me një demonstrim të mostrës që mund të klonohet dhe përdoret si është.
 2. Modele specifike për Niche – Ju mund të zgjidhni nga disa shabllone që përfaqësojnë një kamare të veçantë.
 3. SEO optimizuar – Tema ishte e koduar të jetë miqësore me motorët e kërkimit.
 4. Lidhje sociale – Ju mund të përfshini lidhje sociale në zonat e faqeve të faqeve të tyre të kokës dhe futbollit.
 5. Opsionet e header – Tema vjen me të paktën 3 shabllone me kokë për të zgjedhur.
 6. Shkronjat e Google – Mund të përdorni shkronjat në bibliotekën e shkronjave të Google.
 7. Përkthim i gatshëm – Ju mund të zgjidhni të krijoni një sit shumëgjuhësh dhe të arrini një audiencë më të gjerë.

Karakteristika më të dobishme gjithashtu shkojnë me këtë temë, si në vijim:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Tema duket mirë dhe reagon mirë në pajisjet moderne.
 • Kornizë Bootstrap 4 – Ju nuk keni nevojë për aftësi kodimi për të përdorur këtë temë pasi ajo tashmë është e strukturuar për të funksionuar ashtu si synohet.
 • Vegla me porosi – Ka pajisje shtesë të gatshme që mund t’i vendosni në zona të ndryshme të faqes tuaj.
 • Forma e Kontaktit 7 – Tema ka tashmë këtë shtojcë për krijimin e formës së kontaktit për faqen tuaj të internetit.
 • Sfondi i figurës – Mund të zgjidhni nga disa tema të sfondit.

Për t’ju ndihmuar më tej në krijimin e një uebsajti funksional, tema gjithashtu vjen me këto:

 • Visual Composer – Përdorni këtë ndërtues faqesh tërheqëse dhe faqesh për të ngritur shpejt faqen tuaj.
 • Google Map – Tema është e integruar me hartën Google. Vizitorët e faqes suaj mund të lokalizojnë vendin tuaj të biznesit nga kudo në botë.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema është e shikueshme në të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Përditësime gjatë gjithë jetës – Merrni përditësime falas kur blini një herë temën.

Bizneset e mëdha dhe të vogla do të gjejnë temën e Kormo WP të dobishme dhe të thjeshtë për t’u përdorur. Edhe pa aftësi kodimi, mund të krijoni një faqe në internet të bukur dhe funksionale me temë.

Merre këtu.

4. Tema e WordPress me Finoptis

Tema e biznesit WP FinoptisFinoptis është një temë me shumë qëllime WordPress që mund të përdoret për lloje të ndryshme të bizneseve, si në vijim:

 • sigurim
 • Consulting
 • financiar
 • hua
 • investim

Uebfaqja juaj gjithashtu mund të jetë e dizajnuar për të shfaqur këto:

 • projektet
 • Sherbime
 • Portfolios

Shikoni nëse biznesi juaj do të përfitojë nga tiparet e temës të listuara më poshtë.

 1. Uebfaqet Demo – Tema vjen me të paktën 7 demonstrime të mostrave për të zgjedhur.
 2. Shtëpi me Demo – Zgjidhni nga disa shabllone për faqen tuaj.
 3. Faqet e brendshme – Ka faqe të brendshme që mund t’i përdorni për këto qëllime:
 • ekip
 • projektet
 • Sherbime
 • Dëshmi
 • Dhe me shume
 1. Paraqitjet në blog – Ka të paktën 5 paraqitje për të zgjedhur.
 2. Opsionet e header – Zgjidhni nga 5 variantet e header-ve të përfshira në temë.
 3. Faqja e kontaktit – Ka të paktën 3 paraqitje për faqen e kontaktit.
 4. Ngjyra të pakufizuara – Tema vjen me mundësi të pakufizuara të ngjyrave.

Do t’i gjeni gjithashtu këto të dobishme në krijimin e faqes tuaj të internetit:

 • 1-Klikoni në instalimin demo – Instaloni me lehtësi demonstrimin tuaj të zgjedhur dhe plotësojeni atë me përmbajtjen tuaj.
 • Revolution Slider – Ky ndërtues i rrëshqitjes është i përfshirë në paketë.
 • WPBakery – Tema përfshin një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse për të kursyer kohë në krijimin e faqes tuaj të internetit.
 • Mjet miqësor me SEO – Nëse renditni faqen tuaj dhe është e rëndësishme për ju, dijeni që kjo temë është e koduar që të jetë miqësore me motorët e kërkimit.
 • Fonts Google – Ju keni qasje në bibliotekën e fonteve të Google.

Tema gjithashtu vjen me këto karakteristika:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Pajisjet me ekrane të mëdha dhe të vogla mund ta ngarkojnë temën pa probleme.
 • Korniza Bootstrap 4 – Tema është e kodifikuar mirë dhe është e strukturuar mirë.
 • Tabela e çmimeve – Ju mund të përfshini një tabelë çmimesh në hartimin e faqes tuaj.
 • Dokumentuar mirë – Do të merrni një sërë udhëzimesh se si të përdorni temën në ndërtimin e faqes tuaj.
 • Mbështetje e shfletuesit – Tema është në përputhje me shfletuesit kryesorë si Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, etj.

Kur vendosni të shkoni për këtë temë, mund ta rregulloni që të përshtatet me llojin e biznesit që keni. Shtë gjithashtu një temë me ekran të plotë që vjen me disa opsione se si të krijoni faqen tuaj të internetit.

Merre këtu.

5. Konsultan WordPress Theme

Tema Konsultan WordPressSiç sugjeron emri i saj, tema Konsultan WordPress është bërë posaçërisht për bizneset e lidhura me konsulencën. Do të ishte një zgjedhje e mirë nëse po ndërtoni një faqe në internet për konsulencë financiare, konsulencë biznesi, ose nëse jeni duke punuar si konsulent për fusha të ndryshme. Disa nga karakteristikat kryesore të tij përfshijnë si më poshtë:

 1. Format e postimit – Përveç formatit standard, mund të përfshini video dhe seksione galerish në postimet tuaja (midis elementeve të tjerë).
 2. Opsioni sidebar – Tema ka një shirit anësor që mbart disa zona widget.
 3. Zona e footer – Zona e futbollit mund të mbajë 4 pajisje.
 4. Shkronjat e Google – Merrni hyrjen në mbi 600 shkronja nga biblioteka e fonteve të Google.
 5. Përshtatës live – Ju mund të rregulloni pamjen e faqes tuaj dhe të shikoni ndryshimet drejtpërdrejt.

Këtu janë disa tipare më interesante që mund t’i gjeni të dobishme në ndërtimin e faqes tuaj të internetit:

 • Ndërtues i faqeve – Përdorni mjetin tërheqës të temës në hartimin e faqes tuaj.
 • Shtesa të krijuesit të faqes – Tema vjen me të paktën 10 blloqe elementesh që mund të përdorësh me ndërtuesin e faqes së temës.
 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë SEO-miqësore.
 • Titulli i kokës – Ekziston një bllok drejtues që mund ta përshtatni për t’u përshtatur me markën tuaj.

Gjëra të tjera që vijnë me temë janë këto:

 • Teksti i futbollit – Ju mund t’i rregulloni fjalët në pjesën e futbollit të faqes tuaj.
 • Blloku i Shërbimeve – Shfaqni lehtësisht shërbimet tuaja në faqen tuaj të internetit.
 • Blloku Testimonial – Shfaqni dëshmitë nga klientët tuaj.
 • Blloku i ekipit – Krijoni një seksion për anëtarët e ekipit tuaj.

Konsultan është një temë e thjeshtë WordPress për llojet e këshillimit të bizneseve. Ju mund të përdorni temën edhe nëse nuk dini ndonjë gjë rreth kodifikimit pasi që vjen me një ndërtues të faqeve, shtojca dhe pajisje shtesë për përdorim të lehtë që do ta bëjnë faqen tuaj të vërtetë funksionale.

Merre këtu.

6. Tema WordPress Ecobiz

Temë WP EcobizMe modelin e tij të pastër dhe elegant, tema Ecobiz WP bën një uebfaqe të mirë për pothuajse çdo lloj biznesi. Ajo vjen me karakteristikat e mëposhtme:

 1. Modelet e faqeve – Ju mund të zgjidhni nga disa shabllone për t’u përdorur për sitin tuaj.
 2. Lëkurat e paracaktuara – Zgjidhni nga këto ngjyra të lëkurës:
 • i errët
 • bojë kafe
 • blu
 • i kuq
 • e gjelbër
 • portokall
 1. Modelet e sfondit – Tema vjen me shumë modele të sfondit që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 2. Llojet e postimit – Këta elementë mund të përfshihen në një postim:
 • portofol
 • Slideshow
 • ekip
 • Dëshmi
 1. Imazhi i përshtatshëm i sfondit – Përdorni skedarët e figurave të markës tuaj.
 2. Faqe Hyrëse me Blog – Mund të keni një seksion të blogut në faqen kryesore të faqes suaj.
 3. Përkthim i gatshëm – Tema vjen me një skedar .po për ta bërë faqen tuaj të internetit të përkthyeshme në gjuhë të tjera.

Për t’ju ndihmuar të krijoni një faqe në internet për biznesin tuaj, tema përfshin edhe sa vijon:

 • Slideshows – Ka 3 stile shfaqjesh të slideshave që mund të përdorni në shfaqjen e përmbajtjes tuaj.
 • Ngjyra të pakufizuara – Dizajnoni faqen tuaj duke përdorur ngjyrat e sakta që dëshironi.
 • Shkronjat e Google – Tema është e përputhshme me fontet e Google.
 • Forma e kontaktit Ajax – Një formë kontakti është përfshirë në temë.

Këtu janë disa gjëra të tjera që duhet të presin nga tema:

 • Shirita anësor të pakufizuar – Ju mund të përdorni dhe poziciononi shiritat anësore kudo në faqen tuaj.
 • Ngjyra të pakufizuara të sfondit – Zgjedhësi i ngjyrave të temës ju lejon të përdorni çdo hije ngjyrash.
 • Menyja me shumë nivele – Krijoni një menu që bie poshtë me disa kategori.
 • Widegetable sidebar – Zvarritni dhe hidheni widget në boshtet anësore.
 • Footer Widgetable – Zvarritni dhe hidheni widget në zonën e futbollit.

Tema e Ecobiz WordPress është e lehtë për t’u përdorur pasi vjen me udhëzime të hollësishme se si të instaloni temën. Isshtë gjithashtu i koduar pastër për të lejuar ngarkimin e shpejtë dhe efikas të përmbajtjes.

Merre këtu.

7. Tema Fabrika e WordPress-it

Theme Fabrika e Biznesit WordPressFabrika bën një temë ideale për WordPress për bizneset e mëdha dhe të vogla të bazuara në industri të ndryshme. Shtë shumë e thjeshtë për tu përshtatur pasi vjen me mundësi të shumta vendosjeje dhe mjete për t’ju ndihmuar të ndërtoni faqen tuaj të internetit. Të renditura më poshtë janë disa nga karakteristikat e tij më të rëndësishme.

 1. Instalimi me 1 klikim – Ju mund të instaloni një faqe interneti me mostra dhe të përdorni formatin dhe strukturën e saj në krijimin e faqes tuaj.
 2. Opsionet e planifikimit – Zgjidhni nga një plan urbanistik me gjerësi të plotë ose me boks.
 3. Kreu Sticky – Mund të aktivizoni opsionin ngjitës të kokës nëse doni që header juaj të jetë ende i dukshëm pasi përdoruesi lëviz nëpër faqe.
 4. Logo dhe lartësia e kokës – Ju mund të rregulloni madhësinë e logos dhe kokës së kompanisë suaj.
 5. Modelet e faqeve – Ekzistojnë shabllone për faqet vijuese:
 • për
 • kontakt
 • Të marrë një kuotë
 • 404 Gabim
 • Dhe me shume
 1. Opsioni footer – Ju mund të vendosni të keni 1 ose 2 footers.
 2. Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni ngjyrat e sakta që ju nevojiten për tu përputhur me markën tuaj.

Këto karakteristika gjithashtu do të dëshmojnë se janë të dobishme për të drejtuar një faqe në internet të suksesshme:

 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për t’u renditur në motorët e kërkimit.
 • Kodet e pastra – Tema ngarkon shpejt në çdo pajisje.
 • Opsionet e shiritit anësor – Shiritat anësorë mund të vendosen në të majtë ose të djathtë ose në të dy anët e faqes. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të lini bordurat anësore në modelin e faqes tuaj.
 • Shkronjat Google – Mund të përdorni fontet e Google në hartimin e faqes tuaj të internetit.

Këto karakteristika shtesë janë gjithashtu të këndshme për të:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema duket e mirë në pajisjet kryesore (ekranet e mëdha, ekranet e vogla dhe ekranet me prekje).
 • Visual Composer – Të përfshira në temë është një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse për ta bërë atë me të vërtetë të lehtë hartimin e faqes tuaj.
 • Slayer Slayer – Përfshini lehtësisht prezantime në prezantimet e produktit tuaj.
 • Udhëzuesi i instalimit – Tema vjen me një udhëzues video dhe dokumentacionin e plotë të udhëzimeve se si të përdorni temën.

Me temën e Fabrika WordPress, ju mund të përzieni dhe përputhni elementë të ndryshëm për të krijuar uebfaqen që është më e përshtatshme për biznesin tuaj. Udhëzimet janë gjithashtu të lehta për tu ndjekur dhe mjeti zvarritës e bën vërtet të thjeshtë hartimin e faqes tuaj.

Merre këtu.

8. Tema WordPress Carpenter

Tema e biznesit të marangozëve WPTema WordPress Carpenter është me të vërtetë ideale për bizneset zdrukthtari. Sidoqoftë, dizajni i tij është në të vërtetë i përdorshëm për punë dhe industri të tjera si në vijim:

 • plumbers
 • tregtarët
 • ndërtim
 • minierash
 • Shërbimet e mirëmbajtjes
 • elektrik
 • inxhinieri
 • arkitekturë
 • Dhe të tjerët

Tema është e thjeshtë për tu përshtatur në mënyrë që të dalë me një sit me një qëllim specifik (sipas një lloji të veçantë të industrisë). Ai gjithashtu mbart karakteristikat e mëposhtme:

 1. Instalim me një klik – Zgjidhni nga faqet demo të mostrës dhe përshtatuni si modeli i faqes suaj të internetit.
 2. Vegla me porosi – Tema vjen me pajisje shtesë të gatshme që mund të instalohen dhe vendosen menjëherë.
 3. Kolonat – Ju mund të përvetësoni një stil 2-kolonë.
 4. Shkronjat Google – Përdorni shkronja Google për të hartuar pamjen dhe ndjenjën e faqes tuaj.
 5. Shirita anësor të pakufizuar – Mund të përcaktoni faqet e faqes tuaj për të pasur 1 ose 2 shirita anësor.
 6. Menaxhimi i portofolit – Postimet tuaja mund të përfshijnë projekte portofoli dhe galeri.
 7. Përkthim i gatshëm – Sajti juaj lehtë mund të bëhet shumëgjuhësh për të akomoduar përdoruesit nga vendet e tjera.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 • MailChimp – Kjo veçori e përfshirë e bën marketingun me email dhe menaxhimin e pajtimtarëve të faqes tuaj shumë të lehtë.
 • Forma e Kontaktit 7 – Kjo shtojcë është e përfshirë në temë.
 • Revolution Slider – Do të merrni falas këtë plugin premium për krijimin e sllajdeve.
 • Builder page – Tema vjen me një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse për rregullimin e elementeve të ndryshëm në faqen tuaj të internetit.

Këto karakteristika të tjera vijnë gjithashtu me temën:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema performon mirë në pajisje të ndryshme.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të rregulloni ngjyrat që përdorni në hartimin e faqes tuaj.
 • Përputhshmëria e shfletuesit – Tema funksionon për shfletuesit kryesorë si Safari, Internet Explorer, Firefox, Chrome, etj.
 • Dokumentuar plotësisht – Udhëzimet për mënyrën e përdorimit të temës përfshihen në paketë.

Konsideroni temën WP Carpenter edhe nëse biznesi juaj nuk është tërësisht i përqendruar në biznesin e zdrukthtarisë. Siç mund ta shihni, tema funksionon edhe për industri të tjera biznesi.

Merre këtu.

9. Tema e WordPress-shitjes së automjeteve në automobila

Tema WP e Shitjes së Automjeteve në AutomjetTema e shitjeve automobilistike WordPress është bërë posaçërisht për faqet e internetit të shitjeve të makinave. Shikoni tiparet kryesore të tij më poshtë dhe shihni vetë nëse mund ta përdorni këtë temë për biznesin tuaj të makinave.

 1. Listimet e automobilave – Ndërsa ndryshon inventari i makinës tuaj, mund të ndryshoni (shtoni ose hiqni) artikujt nga lista.
 2. Vendosni magjistar – Tema vjen me një mjet të lehtë për tu ndjekur dhe gjithçka që duhet të bëni është të tregoni dhe të klikoni në opsionet.
 3. Layout – Ju mund të krijoni deri në 4 lista krahasimi.
 4. Opsioni i filtrit – Vizitorët e faqes suaj mund të përdorin funksionin e filtrit për të gjetur automjetin që u nevojiten.
 5. Llogaritësi i huasë – Tema vjen me një kalkulator të integruar kredie për të llogaritur lehtësisht shitjet tuaja.
 6. Kërkimi i inventarit – Ju lehtë mund të kërkoni në listat e makinave tuaja.
 7. Menaxhimi i inventarit – Vendosni me lehtësi skedarin tuaj të inventarit.

Këto veçori vijnë edhe me temën:

 • Opsioni i Blogut – Mund të përfshini një plan urbanistik të plotë në faqen tuaj të internetit.
 • Ngjyrat e personalizuara – Krijoni ngjyrat tuaja për t’i përdorur në faqen tuaj.
 • Shirita anësor të pakufizuar – Mund të përdorni më shumë se një shirit anësor.
 • Miqësore për SEO – Renditja e faqes tuaj në internet në motorët e kërkimit është bërë e lehtë.
 • Format e kontaktit – Ju mund të krijoni dhe rregulloni formën e kontaktit të faqes suaj të internetit.

Ju gjithashtu i merrni këto kur blini temën:

 • Taksonomitë dhe kategoritë – Ju mund t’i rregulloni këto në një mënyrë që t’i përshtatet biznesit tuaj.
 • Automjete të ngjashme – Ka një widget për të shfaqur makina të ngjashme.
 • Kreu i ngjitshëm – Ju mund të aktivizoni opsionin ngjitës të kokës për të mbajtur kokën e faqes tuaj të dukshme edhe kur vizitorët e faqes tuaj lëvizin poshtë në faqe.

Tema e WP e shitjeve të automobilave është e përshtatshme për tregtarët e makinave në shkallë të gjerë dhe të vogla. Siç mund ta shihni, ai ka të gjitha funksionet e nevojshme që ju nevojiten për të drejtuar biznesin tuaj të automobilave.

Merre këtu.

10. Temat e avokatëve WordPress

Avokatët WordPress ThemeSiç mund ta thoni tashmë, tema e Avokatëve WordPress është e dedikuar për krijimin e faqeve të internetit për avokatët dhe profesionet me prejardhje të ngjashme. Këtu janë disa nga linjat e punës dhe natyrës së bizneseve që mund të përdorni këtë temë për:

 • Kompanitë juridike
 • Attorneys
 • Rezultatet e rastit
 • Zyrat juridike
 • Barristers në ligj
 • Fushat e praktikës juridike
 • Këshilltarët juridikë

Të renditura më poshtë janë disa nga karakteristikat më të mira të temës:

 1. Sfondi i Widgetized – Faqja kryesore e temës përbëhet nga 14 seksione të cilat janë bërë me pajisje të lëvizshme. Ju mund të rirregulloni seksionet ashtu siç dëshironi.
 2. Modelet e faqeve – Tema vjen me të paktën 12 shabllonë faqesh.
 3. Ekrani i futbollit – Ju mund të vendosni të vendosni formularin e kontaktit të faqes tuaj në zonën e futbollit. Ai gjithashtu mund të akomodojë pajisje shtesë.
 4. Ekrani i kokës – Ju keni 2 mundësi se si të shfaqni kokën e faqes tuaj.
 5. Paneli i opsioneve – Pjesa e prapme e temës ju lejon të rregulloni dhe rregulloni sa vijon:
 • Colors
 • fonts
 • Logo
 • Imazhe rrëshqitëse
 • Dhe me shume
 1. Opsionet e galerisë – Zona juaj e galerisë mund të ketë deri në 4 kolona.
 2. Importi Demo – Tema vjen me mostrat e faqeve të internetit që mund të klononi dhe rregulloni.

Këto tipare janë gjithashtu të pranishme në temë:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema i përgjigjet mirë pajisjeve të ndryshme.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni shkronjat në bibliotekën e shkronjave të Google.
 • Mbështetje WPML – Tema është në përputhje me shtojcën e përkthimit.
 • Llojet e postimeve – Postimet e faqes suaj mund të përfshijnë anëtarët e ekipit, fushat e praktikës, rezultatet e çështjeve, dëshmitë, etj.
 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë SEO-miqësore. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me shtojcat SEO si Yoast dhe All in One SEO.

Këtu janë disa tipare të tjera që do të gjeni në temë:

 • Skedarët PSD – Skedarët e PSD me Photoshop të temës përfshihen në paketë.
 • Studimet e rastit – Ju mund të paraqisni studime të rasteve në një format të thjeshtë për t’u lexuar.
 • Google Maps – Përdorni hartat e Google për të treguar vendet.
 • Video – Mund të futni video nga YouTube dhe Vimeo.

Krijoni ndonjë uebfaqe të lidhur me ligjin me temën e avokatëve WP për t’i shërbyer plotësisht klientëve tuaj. Ju madje mund ta rregulloni faqen tuaj për të funksionuar në një mënyrë të veçantë që ju pëlqen.

Merre këtu.

11. Tema e WordPress Elogix

Temë WP ElogixJu mund të merrni parasysh marrjen e temës Elogix WordPress nëse po krijoni një uebfaqe biznesi. Ajo vjen me veçori dhe opsione të personalizuara që do ta bëjnë faqen tuaj të internetit unike dhe funksionale ashtu siç është menduar. Shikoni listën e veçorive më poshtë për të marrë një ide se si funksionon kjo temë.

 1. Menaxheri i opsioneve – Ju mund të krijoni temën në fundin e pasmë për të krijuar një faqe që do të përfaqësojë markën tuaj.
 2. Sfondi personal – Eachdo faqe mund të ketë një sfond të ndryshëm (të përshtatur).
 3. Shtylla anësore të shumta – Tema lejon përdorimin e më shumë se një shirit anësor për faqe.
 4. Kodet e shkurtra – Ju nuk keni nevojë për njohuri për kodifikimin për të krijuar tabela dhe shfaqje me sllajde.
 5. Opsioni i ngulitjes së videos – Mund të përfshini video në postimet tuaja.
 6. Cilësimet e personalizueshme – ngjyrat, shkronjat dhe elementët e tjerë mund të ndryshohen përmes cilësimeve.

Ju merrni edhe sa më poshtë kur vendosni të blini temën e Elogix:

 • Kapaciteti i prekjes – Tema është e koduar për të njohur gjestet në prekje.
 • Ndihma për lokalizimin – E gjithë përmbajtja në faqen tuaj të internetit mund të përkthehet në gjuhë të ndryshme.
 • SEO optimizuar – Me praktikat më të mira të SEO të përfshira në temë, faqja juaj do të jetë miqësore me motorët e kërkimit.
 • Hartat Google – Mund të përfshini vendndodhjet e biznesit në faqen tuaj të internetit.
 • Galeritë – Seksioni juaj i portofolit mund të përfshijë galeri.

Gjëra të tjera të dobishme për të pritur nga tema janë:

 • Dizajni i përgjegjshëm – Tema përshtatet mirë në madhësi të ndryshme të ekranit.
 • Portofoli i Filtrueshëm – Përdoruesit tuaj mund të përdorin funksionin e filtrit në kërkimin e artikujve në pjesën e portofolit tuaj.
 • Menyja e navigimit – Tema lejon krijimin e menutë shumëplanëshe.
 • Vegla me porosi – Mund të përdorni widget që vijnë me temën.

Do lloj biznesi në botën moderne do të përfitojë nga përdorimi i temës Elogix WordPress. Shtë një nga ato temat që mund të përshtatni sipas llojit të biznesit që keni.

Merre këtu.

12. Tema e konvertueshme e WordPress-it

Tema e WordPress të Biznesit të KonvertueshmeNëse jeni duke kërkuar një temë të WordPress që është e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur, konsideroni të merrni temën e Konvertueshme. Do të funksiononte për shumicën e faqeve të internetit të biznesit – kështu që, shikoni karakteristikat kryesore të tij më poshtë për të parë nëse është ai për ju.

 1. Krijuesi i faqeve – Tema vjen me një mjet tërheqje dhe tërheqëse që mund të përdorni për të lëvizur elementë përreth.
 2. Vegla me porosi – Ka pajisje shtesë të gatshme që mund të tërhiqni dhe hedhni në shiritat anësore të temës suaj.
 3. Layoutet e header – Ka të paktën 5 header për të zgjedhur kur hartoni faqen tuaj.
 4. Paraqitjet e menusë – Tema vjen me të paktën 5 stile menuje.
 5. Përshtatshëm për SEO – Struktura HTML në temë është e kodifikuar në atë mënyrë që motorët e kërkimit të pëlqejnë faqen tuaj te internetit.
 6. Lëkurat e para-bëra – Zgjidhni nga disa ngjyra të lëkurave për faqen tuaj.
 7. Përmbajtja Demo – Modelet e modelit janë përfshirë në temë.

Mund të presësh gjithashtu këto veçori nga tema:

 • Vlerësimi i yjeve të Google – Shfaqni vlerësimin Google të faqes tuaj kur njerëzit kërkojnë faqen tuaj në motorët e kërkimit.
 • Përkthim i gatshëm – Tema është në përputhje me shtojcën WPML.
 • Dizajn i përgjegjshëm – devicedo pajisje moderne mund ta shikojë temën bukur.
 • Llojet e postimeve – Mund të përfshini postime që shfaqin portofolin tuaj, ekipe, klientë, dëshmi, etj.
 • Ngjyra të pakufizuara – Dizajnoni faqen tuaj me ngjyra specifike që shkojnë me markën tuaj.

Tema vjen me shumë veçori të tjera si:

 • Revolution Slider dhe Flex Slider – Përdorni shtojcat e rrëshqitësit për të krijuar shfaqje prezantuese për faqen tuaj të internetit.
 • Shkronjat e Google – Tema është e përputhshme me fontet e Google.
 • WooCommerce në përputhje – Mund të përdorni shtojcën nëse dëshironi të krijoni një dyqan online.
 • Mësime video dhe dokumentacion të plotë – Merrni udhëzime instalimi se si të përdorni temën.

Tema e konvertueshme WP është me të vërtetë një temë shumëfunksionale që mund të funksionojë për çdo lloj të uebfaqes së biznesit. Ju mund ta përshtatni faqen tuaj sipas nevojave tuaja të sakta duke përdorur metodën e zvarritjes (nuk kërkohet kodim).

Merre këtu.

13. BuildArk Plugin WordPress

Tema e biznesit WP BuildArkNëse biznesi juaj ka nevojë për një prani në internet, shikoni temën BuildArk WordPress. Këtu janë vetëm disa nga linjat e punës dhe industritë që mund t’i përdorni për:

 • arkitekturë
 • inxhinieri
 • ndërtim
 • Shërbime pastrimi
 • ujdisje
 • Dhe me shume

Karakteristikat kryesore të temës janë si më poshtë:

 1. King Composer Pro – Ju nuk keni nevojë për aftësi programimi për të hartuar faqen tuaj të internetit pasi tema vjen me shtojcën e drag and drop King Composer.
 2. Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë premium përfshihet falas dhe ju mund të krijoni rrëshqitje të animuara me të.
 3. Përmbajtja Demo – Tema vjen me faqet e mostrave që mund të instaloni dhe thjesht plotësoni përmbajtjen.
 4. Shkronjat e Google – Mund të përdorni qindra shkronja në bibliotekën e shkronjave të Google.
 5. Hartat Google – Trego vendndodhjet e biznesit tuaj përmes hartave të Google.
 6. Paneli i administratorit – Përshtatni si do të dukej faqja juaj nga fundi i pasmë.

Këto karakteristika gjithashtu do të dëshmojnë se janë të dobishme për faqen tuaj të biznesit:

 • Përkthim i gatshëm – Tema është në përputhje me WPML – kështu që, lehtë mund të krijoni një faqe interneti shumëgjuhëshe.
 • Forma e Kontaktit 7 – Ju mund të përdorni formularin e kontaktit popullor në faqen tuaj të internetit.
 • Korniza Redux – Tema përdor një kornizë të fuqishme për strukturën e saj.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Kur përdorni temën, faqja juaj do të shfaqet bukur në ekranet e pajisjeve të ndryshme.
 • Lidhje sociale – Ju mund të përfshini lidhje të mediave sociale për të fituar më shumë ekspozim në internet.
 • Sfondi i personalizueshëm – Sfondi juaj mund të përfshijë imazhe dhe ngjyra të personalizuara.

Gjëra të tjera që presin nga tema janë:

 • Skedarët PSD – Skedarët PSD Photoshop përfshihen në paketë.
 • Udhëzues për instalimin – Do të merrni udhëzime video dhe dokumentacion të plotë se si të përdorni temën.
 • Mbështetje ndër-shfletues – Tema është e shikueshme nga të gjithë shfletuesit kryesorë si Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, etj..

Tema BuildArk WP bën një zgjedhje të mirë për krijimin e një faqe interneti biznesi. Ju lehtë mund ta vendosni faqen tuaj me ndërtuesin e faqeve tërheqëse dhe tërheqëse dhe tema do të duket e mirë në pajisjet moderne.

Merre këtu.

14. Tema Metron WordPress

Temë Metron WordPressNjë temë e plotë e biznesit me WordPress, Metron do të dëshmojë se është e dobishme për industri të ndryshme si:

 • inxhinieri
 • ndërtim
 • fabrika
 • makineri
 • Fuqia / Energjia Elektrike
 • Rail
 • anije
 • aeroplan
 • Vaj dhe gaz
 • Dhe me shume

Ju mund të shikoni në listën e karakteristikave më poshtë për të zbuluar nëse kjo temë është ajo që ju po kërkoni.

 1. King Composer Pro – Ju mund të krijoni dhe lëvizni elementë rreth e rrotull me këtë shtojcë drag and drop.
 2. Instalimi me 1 klik – Anydo prej vendeve të mostrës mund të klonohet dhe përshtatet për markën tuaj.
 3. Revolution Slider – Do të merrni falas këtë plugin premium kur blini temën. Sshtë një shtojcë për krijimin e rrëshqitjeve dhe animacioneve.
 4. Paraqitjet e faqes në internet – Tema përfshin të paktën 4 paraqitje për faqen kryesore.
 5. Llojet e header – Ju mund të zgjidhni nga 4 stilet e header.
 6. Paraqitja e faqes – Ju duhet të zgjidhni midis paraqitjes me gjerësi të plotë dhe asaj të boksit.
 7. Paneli i administratorit – Cilësimet mund të personalizohen në sfondin e WordPress.

Këtu janë gjëra të tjera që duhet të presin nga tema:

 • Mbështetje WPML – Ju mund ta shndërroni faqen tuaj në një shumë gjuhë.
 • Shkronjat e Google – Përdorni ndonjë prej shkronjave nga biblioteka e fonteve të Google.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni çdo hije ngjyrash kur hartoni faqen tuaj.
 • Mbështetja e Formularit të Kontaktit 7 – Tema është në përputhje me këtë shtojcë kontakti.
 • Kuadri Redux – Kuadri i qëndrueshëm dhe i fuqishëm Redux është përdorur në temë.

Do t’ju pëlqejnë gjithashtu këto veçori nga tema:

 • Mbështetje WooCommerce – Ju mund të përdorni WooCommerce kur krijoni një dyqan online në faqen tuaj.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema do të ngarkojë pa probleme dhe bukur në madhësi të ndryshme të ekraneve.
 • Skedarët PSD – Ju merrni skedarët e PSD Photoshop me temë.

Siç mund ta shihni, tema BuildArk WordPress ofron të gjitha tiparet e nevojshme për krijimin e një prezence në internet për biznesin tuaj. Vendosja e faqes tuaj është bërë gjithashtu e thjeshtë nga shtojca drag and drop (nuk kërkohet programim).

Merre këtu.

15. Tema me WordPress Hepta

Tema WP HeptaHepta është një temë me shumë qëllime WordPress që do të funksiononte për fusha dhe industri të ndryshme. Këtu janë vetëm disa nga sektorët që mund t’i përdorni me:

 • Consulting
 • financiar
 • hua
 • taksë
 • sigurim
 • Palester
 • trainer
 • Mjekësor
 • Dhe me shume

Këto janë disa nga karakteristikat për të parë në këtë temë:

 1. Paraqitjet e faqes në internet – Ka të paktën 18 skedarë për të zgjedhur.
 2. Stilet e header – Tema vjen me rreth 5 variacione të header.
 3. Rreth faqes – Ju mund të zgjidhni nga 3 stile për faqen tuaj Rreth.
 4. Faqja e Shërbimeve – Zgjidhni nga 3 stilet e modeleve për faqen tuaj të Shërbimeve.
 5. Faqja e projekteve – Ju mund të zgjidhni nga 5 stile të ndryshme për faqen tuaj Projektet.
 6. Faqja e detajeve të projektit – Tema vjen me 3 paraqitje për faqen e detajeve të projektit.
 7. Faqja e blogut – Ka 5 paraqitje për të zgjedhur kur krijoni një faqe në blog.
 8. Faqja e kontaktit – Tema vjen me 2 faqosje të faqes së kontaktit.

Ju gjithashtu do të gjeni në vijim të përfshirë në temë:

 • Instalim me një klik – Importoni faqen e internetit të mostrës me vetëm një klik dhe është e juaja të përshtatni.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju jeni të lirë të përdorni çdo ngjyrë kur hartoni faqen tuaj.
 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë SEO-miqësore.
 • Visual Composer – Do ta merrni falas këtë ndërtues faqesh premium për tërheqje dhe lëshim.
 • Revolution Slider – Kjo temë premium rrëshqitëse e përdorur për krijimin e sllajdeve përfshihet në paketë.

Këtu janë disa gjëra më shumë për tu kujdesur kur të merrni temën:

 • Shkronjat e Google – Ju keni për të hyrë në bibliotekën e shkronjave Google.
 • Tabela e çmimeve – Ju mund të përfshini një tabelë çmimesh në hartimin e faqes tuaj.
 • Seksioni Testimonial – Mund të përfshini një seksion Testimonials për produktin tuaj në faqen tuaj të internetit.
 • Mbështetje e shfletuesit – Shfletuesit modernë mund të hyjnë në temë.
 • Dokumentuar mirë – Ju merrni një seri të plotë udhëzimesh se si të përdorni temën.

Sektorë të ndryshëm të biznesit mund të përdorin temën e Hepta WP për të krijuar faqe interneti për industritë e tyre. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe tema ofron shumë mundësi për personalizim.

Merre këtu.

16. Tema Andaman WordPress

Tema e WordPress të biznesit AndamanAndaman është një temë krijuese, moderne e biznesit të WordPress. Shtë një temë shumë-ngrohtë që do të funksionojë mirë me industri të ndryshme dhe linja pune. Zhvilluesit e internetit dhe projektuesit gjithashtu do ta gjejnë temën e lehtë për t’u përdorur kur dizajnoni faqe për klientët e tyre. Të renditura më poshtë janë vetëm disa nga karakteristikat kryesore të temës.

 1. Portofoli i Filtrueshëm – Vizitorët e sitit tuaj mund të përdorin funksionin e filtrit kur kërkojnë në pjesën e portofolit të faqes tuaj.
 2. MailChimp – Menaxhoni me lehtësi anëtarët e faqes tuaj dhe pajtimtarët e postës elektronike me këtë shtojcë falas (të përfshirë tashmë në paketë).
 3. Hartat e Google – Trego vendndodhjet duke përfshirë hartën e Google në hartimin e faqes suaj të internetit.
 4. Lëkura e hartës Google – Përshtatni pamjen e hartës së Google për të përshtatur me pamjen e faqes tuaj.
 5. Forma e kontaktit – Tema vjen me një formë kontakti të lehtë për t’u përdorur.
 6. Sistemi i kodimit të pastër – Designers do ta kenë të lehtë të kontrollojnë me kodet e temës.

Tema gjithashtu vjen me këto:

 • Bootstrap dhe JQuery – Tema mbështet këto korniza.
 • Përshtatshëm për SEO – Motorët e kërkimit do ta gjejnë me lehtësi dhe indeksojnë faqen tuaj.
 • Përditësime falas – Bleni temën një herë dhe merrni përditësime falas për jetën.
 • Dokumentuar plotësisht – Paketa përfshin udhëzime të hollësishme se si të instaloni temën.

Nëse lexueshmëria dhe pastërtia janë disa nga përparësitë tuaja në zgjedhjen e një teme në internet, konsideroni Andaman. Mund të sigurojë një sit të funksionuar mirë për çdo përpjekje biznesi.

Merre këtu.

17. Tema e Ventus WordPress

Tema e Ventus WPNdërmarrjet e mëdha dhe bizneset e vogla mund të ndërtojnë uebfaqen e tyre duke përdorur temën Ventus WordPress. Me modelin e tij minimalist dhe modern, ju mund t’i paraqisni botës në mënyrë efektive zanatin, shërbimet dhe produktet tuaja. Këtu është një listë e disa prej karakteristikave kryesore të saj:

 1. Paneli i administratorit – Tema vjen me shumë opsione se si të personalizoni faqen tuaj të internetit.
 2. Menaxher i kodit të shkurtër – Të gjitha aspektet e temës janë të koduara mirë.
 3. Postimet e filtruara në blog – Postimet në faqen e blogut të faqes tuaj mund të filtrohen sipas fjalëve kyçe.
 4. Tabelat e të dhënave dhe çmimeve – Tabelat mund të përfshihen lehtësisht në hartimin e faqes tuaj.
 5. Headers – Tema vjen me një kokë të personalizueshme.

Këtu janë disa tipare më interesante që shkojnë me temën:

 • Krijuesi i faqeve – Tema përfshin një ndërtues faqesh të lehtë për t’u përdorur dhe tërheq.
 • Layouts header – Ju mund të zgjidhni nga stile të ndryshme të kokës.
 • Shiritat anësorë – Ju duhet të zgjidhni nga 3 opsione kur shtoni shirita anësor në modelin e faqes tuaj.
 • Sliders – Tema vjen me Revolution Slider, Flex Slider, dhe Nivo Slider. Ju mund t’i përdorni këta rrëshqitës kur shfaqni përmbajtjen tuaj në shfaqje rrëshqitëse.
 • Menuja Sticky – Ju keni mundësinë të aktivizoni funksionin e menusë ngjitëse në mënyrë që të mbani menunë e faqes tuaj të dukshme gjatë gjithë kohës.
 • Footer – Ju mund të përdorni widget në futbollin e faqes tuaj.

Gjëra të tjera që gjithashtu mund të dëshmojnë se janë të dobishme për ju, janë si më poshtë:

 • Përputhshmëria e shfletuesit – Tema funksionon për të gjithë shfletuesit kryesorë si Chrome, Safari, Internet Explorer, etj.
 • Google Map – Tema mbështet hartën e Google – kështu, mund ta përdorni këtë veçori kur të tregoni vendndodhjet në faqen tuaj të internetit.
 • Përmbajtja Demo – Ju merrni mostra të modeleve të internetit që mund të kopjoni.
 • Paraqitja e faqes – Mund të krijoni një model të gjerësisë së plotë ose të boksit.

Me veçoritë e fuqishme të temës Ventus WordPress, ju mund të krijoni një faqe interneti shumë funksionale për kompaninë dhe klientët tuaj. Tema gjithashtu vjen me seksione që mund të shfaqin produkte, anëtarët e ekipit. portofolet, dëshmitë, dhe më shumë.

Merre këtu.

18. Pastroni Temën e WordPress-it

Tema e WordPress në biznesin e pastërPër një temë të biznesit të korporatave, mund të merrni parasysh temën e Cleanstart WordPress. Ajo krijon një bazë të mirë për projektet në internet dhe është shumë e thjeshtë për t’u vendosur dhe rregulluar. Shikoni karakteristikat e tij më të rëndësishme më poshtë.

 1. Visual Composer – Tema përfshin këtë ndërtues faqesh premium për t’ju ndihmuar të rregulloni dhe rregulloni elementët në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 2. Blog – Mund të zgjidhni nga disa paraqitje për faqen tuaj të blogut.
 3. Paraqitja e kokës – Zona e kokës mund të personalizohet duke përfshirë imazhe dhe kombinime ngjyrash.
 4. Paraqitja e portofolit – Ju mund të përdorni stilin murator ose rrjet për seksionin e portofolit të faqes tuaj.
 5. Filtra të kategorive – Vizitorët e faqes suaj mund të përdorin funksionin e filtrit për të lundruar në kategoritë e faqes suaj të internetit.
 6. Shkronjat Google – Tema mbështet fontet e Google.

Mund të presësh edhe nga tema:

 • Ngjyrat e lëkurës dhe sfondit – Ju mund të zgjidhni ngjyrat e sakta që dëshironi të përdorni për ngjyrën e lëkurës dhe sfondit të faqes tuaj.
 • Mbështetje WooCommerce – Vendosni me lehtësi një dyqan online në faqen tuaj të internetit.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Pajisjet me ekrane të mëdha dhe të vogla mund ta shfaqin temën bukur.
 • Redux – Tema përdor këtë kornizë në strukturimin e faqosjes së sitit.
 • Harta e Google – harta e Google është e integruar në temë – kështu që, nëse dëshironi, mund të tregoni vendndodhjet e faqeve të biznesit tuaj.

Vini re se tema gjithashtu vjen me këto:

 • Mbështetje WPML – Mund të instaloni shtojcën WPML nëse dëshironi një uebfaqe shumëgjuhëshe.
 • MailChimp – Ky mjet i marketingut me email është i integruar me temën.
 • Ushqimi në Twitter – Ky mjet i mediave sociale është gjithashtu i integruar me temën.
 • SEO optimizuar – Tema është e kodifikuar për të qenë SEO-miqësore.

Tema e Cleanstart WP është një temë e koduar mirë dhe me shumë përgjegjësi mund të bëjë një mjet të shkëlqyeshëm për krijimin e pranisë së biznesit tuaj në internet. Tema është gjithashtu e lehtë për t’u përdorur dhe rregulluar sipas nevojave tuaja.

Merre këtu.

19. Tema WordPress Adamas

Tema e WordPress të biznesit AdamasNëse jeni duke kërkuar për një temë të gjithanshme dhe të fuqishme të WordPress për faqen e internetit të biznesit tuaj, Adamas ia vlen të kontrolloni. Ajo funksionon mirë për çdo lloj biznesi sepse është një temë shumë-ngrohtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të rregulloni atë sipas markës tuaj dhe deklaratës së misionit. Këtu janë vetëm disa nga gjërat që merrni kur blini këtë temë:

 1. Instalim demo me një klik – Mund të zgjidhni nga mostrat e temës dhe të kopjoni formatin dhe paraqitjen që dëshironi.
 2. Paraqitjet e faqeve – Mund të zgjidhni nga mbi 50 paraqitjet unike.
 3. Paraqitjet e shërbimit – Nëse keni nevojë për një faqe Shërbimesh, ju duhet të zgjidhni së paku 3 stile.
 4. Paraqitjet e portofolit – Zgjidhni nga 4 stilet e paraqitjeve të portofolit.
 5. Stilet e vetme të projektit – Ka 9 paraqitje të stileve të projektit për të zgjedhur.
 6. Paraqitjet e blogut – Zgjidhni nga disa stile për seksionin e blogut në faqen tuaj të internetit.

Tema gjithashtu përmban këto karakteristika:

 • SEO miqësore – Tema u kodua me praktikat më të mira të SEO në mendje.
 • Retina gati – Pajisjet me rezolucion të lartë do të jenë në gjendje të shohin qartë temën.
 • Format e postimit – Postimet mund të përfshijnë video, audios, galeri dhe citate.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të krijoni skemat tuaja të ngjyrave në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • Shkronjat e Google – Mund të përdorni mbi 800 shkronja Google kur rregulloni faqen tuaj.
 • Vegla me porosi – Tema përfshin Widgets gati për përdorim.

Këto përfshihen gjithashtu në temë:

 • WPBakery – Ky ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë falas.
 • Shtesa Ultimate Visual Composer – Ju gjithashtu merrni këtë shtojcë për të punuar me WPBakery.
 • Revolucioni i Slider – Tema vjen me këtë shtojcë premium për shtimin e sllajdeve në faqen tuaj të internetit.
 • Shtojcat e pajtueshme – Ju mund të përdorni SEO Yoast, WooCommerce, MailChimp dhe Formularin e Kontaktit 7 me temën.
 • Stilet e faqeve – Ju mund të shkoni për një ngarkesë më shumë, ngarkesë dembel ose ngarkesë klasike kur lëvizni në faqen tuaj.

Tema Adamas WP është shumë e personalizueshme dhe e lehtë për t’u përdorur. Ju mund ta konsideroni atë për llojin tuaj të biznesit.

Merre këtu.

20. Tema WordPress e FinancavePlus

Tema e Biznesit të FinancavePlusFinancialPlus është një temë e veçantë e WordPress që është e destinuar veçanërisht për bizneset në industrinë financiare. Ajo funksionon më së miri për sa vijon:

 • llogaritar
 • Këshilltar financiar
 • Firmë ligjore
 • Kompanitë e investimeve

Një listë e veçorive të saj të spikatur mund të gjenden më poshtë.

 1. WPBakery Page Builder – Kjo shtojcë premium drag and drop është shumë e dobishme në krijimin e shpejtë të një faqe në internet.
 2. Revolucioni i Rrëshqitjes – Ju e merrni këtë prodhues të premisë me temë.
 3. Përkthim i gatshëm – Tema vjen me skedarin .po që mund të përdorni për të krijuar një sit shumëgjuhësh.
 4. Forma e Kontaktit 7 – Kjo shtojcë tashmë është e integruar me temën.
 5. MailChimp – Drejtoni me lehtësi fushatat tuaja me email.
 6. Ndihma për video – Mund të përfshini video në postimet tuaja.

Këto përfshihen gjithashtu në temë:

 • Dëshmitë WooThemes – Krijoni me lehtësi një faqe dëshmish.
 • Mbështetje WooCommerce – Mund të vendosni të përfshini një dyqan online në faqen tuaj të internetit.
 • Retina gati – Tema duket e mirë në pajisjet me rezolucion të lartë.
 • Projektet WooThemes – Ky krijues dhe menaxher i portofolit përfshihet me temën.
 • Ngjyra të pakufizuara – Opsionet e skemës suaj të ngjyrave janë të pakufizuara.

Këtu janë disa nga gjërat e tjera që do të gjeni në temë:

 • SEO-miqësore – Tema është e optimizuar për të funksionuar mirë me motorët e kërkimit.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Kjo temë është në gjendje të përshtatet me çdo pajisje.
 • Përditësimi i jetës – Blini një herë temën dhe do t’ju sigurohen më të reja për jetën.
 • Dokumentacioni i plotë – Paketa vjen me udhëzime të hollësishme se si të instaloni dhe përdorni temën.

Me ndërtuesin e fuqishëm të faqeve të temës FinancPlus WordPress, do të jeni në gjendje ta vendosni shpejt faqen tuaj të biznesit. Për ta rregulluar atë, thjesht shtoni të gjitha tiparet që ju nevojiten në linjën tuaj të veçantë të punës ose industrisë.

Merre këtu.

Cila temë WordPress biznesi për të kërkuar

Anydo nga temat e WordPress të përfshira në listën tonë të lartë 20 do të funksiononte mirë për faqen e internetit të biznesit tuaj. Thjesht zgjidhni atë që mund të jetë më i dobishëm për biznesin tuaj, klientët dhe klientët dhe do të jeni në rrugën tuaj për një prani të frytshme (dhe të këndshme) në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author