Wix Review – 3 ting at vide, inden du bruger Wix (2020)

Os: “Hvad vil du have?”

Du: “Jeg vil oprette et websted!”

Os: Ӂh dreng, hvor sjovt. Der er mange muligheder derude.

Du: ”Fortæl mig, hvilken der skal bruges. NU!!!!”

Os: “jæse fint, rolig ned. Vil du lære HTML og tilpasse dit websted fuldstændigt, eller vil du hellere trække og slippe ved hjælp af færdige skabeloner ”

Du: ”Hverken. Jeg vil fuldstændigt tilpasse mit websted, og hvis du får mig til at lære HTML, vil jeg myrde dig. ”

Webudvikling vektorbillede

Us: “Okay … Jeg gætte, vi skulle tale om Wix da.”

Jeg antager, at det er sådan, en samtale ville gå imellem os. Jeg ved ikke, hvorfor du er en potentiel morder i dette scenarie, men webudvikling kan få folk til at gøre gale ting. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at myrde nogen for at få det ønskede websted! Woo-hoo! ð ??????

Lav-ned

I sidste ende, hvis du leder efter massetilpasningsfunktioner, mens du er i stand til at opbygge et fantastisk websted uden kodning og ekstra hovedpine, burde Wix absolut være en af ​​de største udfordrere.

Hvem bygherrer er til

Bygning af et webstedsvektorbilledeIndtast: Webstedsbyggere. Hele pointen med webstedsbyggerne som Wix er at lade nogen bygge et websted hurtigt ved at tage behovet for enhver viden om webstedsudvikling.

Selvom Wix er en af ​​de mest kendte webstedsbyggere og har en temmelig god hostingplatform, har det sine begrænsninger. Som en webstedsbygger, Wix er enkel og let at bruge af naturen. Der er dog stadig en lille læringskurve.

Wix er lavet til folk, der vil være i stand til at tilpasse alt på deres nye hjemmeside. Hvis du vil være i stand til at opbygge et websted, der ser fantastisk ud af dig selv – Wix er nummer et. Alt uden at ofre hastighed og funktionalitet.

Træk det-slip det

træk-slip-vektor

Der er adskillige webstedsudviklingstjenester, der har drag-and-drop-funktionalitet som Squarespace og Weebly. Generelt er designgrænsefladen så enkel, som det bliver.

Du tager et element, du vil bygge på siden, og trækker det ind i et forudindstillet gitter.

Dette er ideelt til redigering, der prioriterer hastighed og brugervenlighed, mens der mangler tilpasning. Men hvad sker der, når det forudindstillede gitter tages væk? Kaos?

Du ville tro, men ikke med Wix.

Friheden til at skabe noget

Ingen brande vil være forårsaget af Wix (som vi kender til), men i al ærlighed opstår der lidt kaos. Wix mener, at alt er muligt med deres webstedsbygger.

Dette er den lidt skøre zone, som Wix bor. Ikke kun er det en træk-og-slip-funktionel webstedsbygger, du kan også placere ethvert element overalt og gøre næsten hvad du vil.

Wix’s software har mere end 20 millioner websteder i dag de gør helt klart noget rigtigt. Der er andre webstedsbyggere, der fungerer uden et forudindstillet gitter, men de er virkelig forfærdelige i, hvordan elementer interagerer.

Den gode

brugervenligt stedNår jeg bruger forskellige programmer, kunne jeg ofte tænke: ”Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre bla bla bla.” Med Wix – “bla bla bla” findes altid. Jeg tror ærligt ikke, at de har udeladt noget, du kunne ønske dig at gøre med de bedste webstedsbyggere.

Når du opretter dit websted, kan du få det til at se ud, uanset om du vil have det til at se ud, og stedkonfigurationen kombineret med onboarding er bedste i klassen. Når du virkelig kommer i gang med Wix – kan det være ret intuitivt og nemt at bruge, hvilket er en afvigelse med mange bygherrer.

Et andet aspekt værd at nævne er mobiloplevelsen. Af og til bliver du nødt til at finpusse mobilwebstedet separat fra skrivebordsversionen. Dette er relativt smertefrit og kan hjælpe med at fjerne ekstra oppustethed fra dit originale websted. Men hold fast! Ikke alt er perfekt.

De dårlige

Med denne ny fundne frihed er der utallige muligheder og adskillige opmærksomhedsfangende funktioner. Pludselig har den nemme, træk-og-slip-webstedsbygger, du valgte, slået dig til, og du bliver overvældet. Så meget at lære! Så lidt tid!

Hvem Wix er faktisk for

Du skal bruge Wix, hvis du vil trække og slippe, men du har også en smule tålmodighed til at tage dig tid til at mestre funktionaliteten af ​​Wix. Når Wix er mestret, er det et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at omdanne et tomt lærred til et kunstværk.

De fleste mennesker, der ønsker at oprette deres eget websted, skal bruge Wix. De eneste mennesker, jeg vil pege i retning af Squarespace og Weebly, er dem, der ønsker et simpelt websted uden distraktioner. Intet ståhej.

Dybest set bruger de seje børn Wix.

Lad os bryde det ned

Redaktøren

lourdes twitter ms word meme

Den positive side af redaktøren er, at den er så enkel, som den bliver. Redaktøren er noget, du kan hente med det samme og være halvvejs anstændig på. Der er et par tricks og finere ting at lære, men for det meste er det let at gøre, hvad du vil.

Det gamle problem med at flytte elementer omkring software er, at der er en chance for, at det kan forstyrre andre elementer i nærheden. Det er ikke lige så dramatisk en software som Microsoft Word, men det kan stadig forårsage et par problemer.

De problemer, der løb ind, afhjælpes let. Heldigvis findes der værktøjer som fortryd, forny, snap-til-gitter og ankertrækning. Nedenfor er et eksempel på de problemer, der normalt dukker op. Når vi ændrer skrifttypestørrelsen på et afsnit – øges logoets overskrift også uforklarligt.

Wixs editor er lige så nem at bruge som enhver anden editor derude. Med Wix’s editor er der bare mere. Jo mere er dog sjovt – vi lover.

Med total designfrihed kommer nogle fantastiske funktioner i redigeringsprogrammet, der ikke kan gøres i de fleste webstedsbyggere og er ekstremt svære at indbygge i specialbyggede websteder. Wix’s evne til at smide videoer og animation overalt og hvor som helst er næste niveau funktion porno efter vores mening.

Påfald med nogle af formateringsproblemerne handler ikke om afbrydere. Problemerne sker, men de er altid let rettet og værd at det for den komplette tomme lærrededitor. Brugervenligheden af ​​redaktøren er også vidunderlig. Nævnte vi, at du bare trækker den crap, du ønsker, til de steder, du vil have dem, og derefter lader dem være der? Det er fantastisk!

elementer

Fortæl os venligst, om der er elementer, du vil føje til en webside og ikke er tilgængelig på Wix. Vi prøvede, og vi kunne ikke finde noget, vi ønskede at gøre, og som ikke var tilgængeligt. Hvis du kontakter supportteamet hos virksomheden vil de sandsynligvis tilføje funktionen så hurtigt som de kan under alle omstændigheder.

En latterlig mængde muligheder er, hvad du får med Wix. Listen over elementer, der skal tilføjes, er svimlende.

elementer

. Mange. Muligheder.

Selvom dette giver mulighed for at tilpasse websiden på enhver mulig måde, det kan også være overvældende. Menuer og små ikoner er i Wix hver eneste krik. På udkig efter en mulighed for at redigere et aspekt af siden vises muligvis et sted, du aldrig ville tænke at se.

Der er ganske mange elementer, der indstilles Bliv ind i øverste led af webstedsbyggerne. Det pæneste og fineste element skal være videobaggrunden. Du kan få fat i din telefon, registrere din hund slikke hans nederbøger og gøre det til baggrunden på dit moderne kunstwebsted.

Andre elementer, der er værd at nævne, er strimler og gallerier i fuld bredde. Strimler i fuld bredde giver dig mulighed for at organisere dit websted i det reneste af sektioner med et smukt struktureret layout.

Gallerier (set nedenfor) lader dig få fat i en masse billeder og smide dem sammen på en æstetisk tiltalende måde. Jeg vil ikke bruge det samme eksempel, som jeg gjorde til baggrundsvideoer – men du får ideen.

visning af galleri

Temaer

Et underligt aspekt af Wix, der skal nævnes, er det du kan ikke ændre dit tema. De fleste webstedsbyggere giver dig mulighed for at bruge et tema et stykke tid, og når du vil teste et andet, skal du bare skifte det.

Temaer formodes at oversætte til mobil godt. For det meste gør de – ligesom enhver anden webstedsbygger, fungerer det ikke perfekt. Du skal muligvis gå ind og ændre et par ting.

Et kendt emne vises – der er en million indstillinger. Det bedste ved Wix er, at du virkelig kan gøre dit websted til dit. Problemet er, at det kan være svært at finde det, du leder efter, og mange muligheder vil få dig til at spørge, hvorfor de findes, og hvem der bruger dem.

Vidensbase

Hvis du føler dig overvældet, har Wix du dækket. Et tip til at blive bedre til at bruge enhver software: Brug deres forbandede vidensbase. Jeg garanterer, at hver gang et spørgsmål er blevet stillet, skrev Wix kundesupportteam en vidensbasisartikel for at løse dette spørgsmål.

Hvorfor ved jeg dette? Fordi Wix Help Center er episk. Valg af redigeringsdel af hjælpecentret fører til hundreder af artikler. Hundredvis! Find ud af, hvordan du bruger en hvilken som helst funktion, kan gøres ved at gå til hjælpecentret og søge, hvad du leder efter. De vil endda lære dig ting om SEO, hvis du vil læse det. Wix har virkelig dækket dig.

Blogging

hvordan man bygger et blogsiteBloggsiderne er slags det modsatte af resten af ​​Wix uanset grund. Bloggmulighederne for webstedsbyggeren er så enkle, som de kommer. Det er dybest set en struktureret teksteditor, der giver dig mulighed for at tilføje billeder. Jeg klager ikke, da jeg synes, at en blogafdeling fungerer bedst på denne måde.

Wix tilbyder stadig alt hvad du kunne ønske dig som blogejer. Det tillader forfattere, kategorier, kladder, omslagsfotos, visningstællere, avatarer, som tællere, og læse tidsestimater.

SEO

Wix har et ret dårligt SEO-omdømme på den store brede web. Hovedårsagen hertil er, at Wix før 2016 blev bygget på Flash-teknologi, hvilket virkelig er dårligt for SEO. Wix havde også et par andre problemer med URL-strukturer og tilføjelse af alt-attributter.

Mens Wix stadig ikke er det bedste, når det kommer til SEO – John Muller, en seniormedarbejder hos Google, sagde: “Wix-websteder fungerer fint i søgningen.” Hvad kan du ellers spørge fra en webstedsbygger? Hvis du bruger Wix, er chancerne for, at du ikke er SEO-ekspert, så fint kan være fint for dig.

Wix tilbyder, hvad de fleste brugere vil have eller har brug for til SEO. Mulighederne for at tilpasse metatitler og beskrivelser og oprette forbindelse til forskellige SEO-værktøjer. Mens du ikke sætter verden i brand med vanvittige SEO-muligheder – Wix kan stadig få jobbet gjort.

Den eneste gang Wix bør undgås er at du virkelig planlægger at gå ud med SEO. Dette er normalt ikke tilfældet for folk, der bruger webstedsbyggere i første omgang.

Prisfastsættelse

Wix har ikke en gratis prøveperiode. Hvad pokker!? Ingen gratis prøveperiode? Hvorfor findes der ikke noget??

Det er simpelthen fordi et Wix-oprettet websted kan bruges gratis – for evigt.

Når du bruger den gratis version af Wix, har dit domænenavn dette format: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne skal du opgradere til en Premium Plan.

Wix-planer

Premium-planen inkluderer et gratis års domænehosting oven på alle de andre tilbudte fordele samt muligheden for at købe Googles G Suite til brug en brugerdefineret e-mail-adresse.

Wix bliver dyr, men prisen er bestemt værd, hvis du ikke er teknisk kyndig. Udjævning med Wix kan hjælpe dig med at udjævne dit websted på et par forskellige måder. Hvert niveau tilbyder meningsfulde fordele. De midterste lag vil normalt være tilstrækkelig for de fleste abonnenter.

Kunstig design intelligens

Wix ADI er den første af sin art og er stadig i sin spædbarn – og som et resultat kommer det, der loves, lidt til at være ærlig. Hvad ADI gør er at stille dig forskellige spørgsmål og anvende det til en algoritme, der opretter et websted for dig. Det tager alle mulighederne for element, temaer, layout og greb fra enhver kombination.

Hvad der loves: ADI lover i øjeblikket et fantastisk sted, der er enestående.

Hvad kan man forvente: Hvad ADI virkelig gør er at give dig et solidt forspring i dit webdesign, men forvent ikke, at det dækker hele processen.

I stedet for at tage sig tid til at gennemse alle de temaer og layout, som softwaren vælger til dig baseret på præferencer og stillede spørgsmål. Det er en tidsbesparende og beslutningbegrænsende funktion – og der er intet galt med det. Med tiden kunne dette værktøj forhåbentlig blive meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

Er Wix bedre end WordPress?

Det korte svar er nej. Det længere svar er, at det kan være det. Hvis du søger at tilpasse dit websted stærkt uden en solid læringskurve, er Wix bedre end WordPress for dig. WordPress er et dybt dyk i webstedets bygning, hvorimod Wix er lidt som at vade ind i den lave ende og flirte med ideen om at svømme ind i den dybe ende.

Er et Wix-websted virkelig gratis?

Wix har en gratis version, men dit domænenavn har dette format: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne og låse op for en masse funktioner skal du vælge en betalt plan.

Hvordan får jeg et gratis domænenavn fra Wix?

Et gratis domænenavn er tilgængeligt efter valg af en betalt plan. Du skal stadig betale for Wix-planen, men de kaster et domænenavn gratis ind – i et år.

Hvor meget er Wix-domænet efter det gratis år?

Domænenavnet koster $ 14,95 for året efter, at dit gratis år er slut. Denne pris er relativt konkurrencedygtig med andre hostingplatforme.

Konklusion

Utrolige 88% af de mennesker, der brugte Wix, vil meget anbefale det til en ven. På dette tidspunkt vil jeg sige, at vi er venner – og gerne vil formelt anbefale Wix til dig.

Hvis vi havde tid, ville der være en pæn ceremoni med trompeter og konfetti. Vi ved, at du er nødt til at komme til at opbygge dit websted, så jeg holder ikke op med dig længere. Gå over til Wix ‘side om priser og planer for at komme i gang.

Referencer og billedkreditter:

  • Spericorn.com
  • EmailBoster.com
  • ClearEditorial.co.uk
  • RSWebsols.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author