Wix Review – 3 lucruri de știut înainte de a utiliza Wix (2020)

Noi: „Ce vrei?”

Voi: „Vreau să construiesc un site web!”

Noi: „Băiete, ce distracție. Există o mulțime de opțiuni acolo.

Dumneavoastră: „Spune-mi pe care să-l folosesc. ACUM!!!!”

Noi: „Jeez bine, liniștește-te. Doriți să învățați HTML și să vă personalizați complet site-ul sau preferați să glisați și să utilizați șabloane gata făcute ”

Nici tu. Vreau să îmi personalizez complet site-ul și dacă mă faci să învăț HTML te voi omorî. ”

Imagine vectorială de dezvoltare web

Noi: „Bine… cred că ar trebui să vorbim despre Wix atunci”.

Presupun că așa ar urma o conversație între noi. Nu știu de ce ești un potențial criminal în acest scenariu, dar dezvoltarea web îi poate face pe oameni să facă lucruri nebunești. Marea veste este că nu va trebui să omori pe nimeni pentru a obține site-ul dorit! Woo hoo! ð ??????

Low-Down

În cele din urmă, dacă căutați funcții de personalizare în masă, în timp ce puteți construi un site uimitor, fără codificare și dureri de cap suplimentare, Wix ar trebui să fie un concurențist de top..

Pentru cine sunt construitori site-uri web

Construirea unei imagini de vector a site-ului webIntroduceți: Constructori de site-uri web. Întregul punct al constructorilor de site-uri precum Wix este de a permite pe cineva să creeze rapid un site web, luând nevoia de cunoștințe anterioare de dezvoltare a site-urilor web.

Chiar dacă Wix este unul dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri și are o platformă de găzduire destul de bună, acesta are limitele sale. Ca constructor de site-uri web, Wix este simplu și ușor de utilizat prin natură. Cu toate acestea, rămâne o mică curbă de învățare.

Wix este făcut pentru persoanele care doresc să poată personaliza Tot pe noul lor site web. Dacă doriți să puteți construi un site web care arată minunat de unul singur – Wix este numărul unu. Toate, fără a sacrifica viteza și funcționalitatea.

Trageți-l prin picătură

drag-drop-vector

Există numeroase servicii de dezvoltare a site-urilor web care au funcționalitate drag and drop, precum Squarespace și Weebly. În general, interfața de proiectare este la fel de simplă.

Luați un element pe care doriți să îl construiți pe pagină și îl trageți într-un grilă prestabilită.

Acest lucru este ideal pentru editare care prioritează viteza și ușurința de utilizare, în timp ce lipsesc de personalizare. Dar ce se întâmplă atunci când grila respectivă este preluată? Haos?

Ai crede, dar nu cu Wix.

Libertatea de a crea orice

Niciun incendiu nu va fi cauzat de Wix (despre care știm noi), dar, în toată cinstea, se produce un pic de haos. Wix crede că orice este posibil cu constructorul de site-uri web.

Aceasta este zona ușor neplăcută pe care o locuiește Wix. Nu numai că este un constructor de site-uri funcțional drag-and-drop, puteți, de asemenea, să plasați orice element oriunde și să faceți aproape orice doriți.

Azi, software-ul Wix are peste 20 de milioane de site-uri web în mod clar, fac ceva corect. Există și alți constructori de site-uri care funcționează fără o grilă prestabilită, dar sunt cu adevărat oribili în modul în care interacționează elementele.

Binele

site user friendlyCând folosesc diferite programe, de multe ori mă găseam gândindu-mă: „Aș vrea să pot face bla bla bla. Cu Wix – „bla bla bla” există întotdeauna. Sincer nu cred că au lăsat afară nimic din ceea ce ai putea dori să faci cu cei mai buni producători de site-uri.

Când creați site-ul dvs. puteți să-l arătați, cu toate acestea, doriți ca acesta să arate și configurația site-ului combinată cu bordul sunt cel mai bun din clasă. Odată ce te descurci cu Wix – poate fi destul de intuitiv și ușor de utilizat, ceea ce este o anomalie cu mulți constructori.

Un alt aspect demn de menționat este experiența mobilă. Din când în când, va trebui să reglați site-ul mobil separat de versiunea desktop. A face acest lucru este relativ nedureros și poate ajuta la eliminarea balonului suplimentar de pe site-ul dvs. web original. Dar țineți-vă! Nu totul este perfect.

Răul

Cu această libertate nou-găsită, există nenumărate opțiuni și numeroase caracteristici de captare a atenției. Dintr-o dată, constructorul de site-uri ușor, drag-and-drop pe care l-ați ales v-a pornit și ați devenit copleșit. Atât de mult de învățat! Atat de putin timp!

Pentru cine este Wix de fapt

Ar trebui să folosiți Wix dacă doriți să faceți drag-and-drop, dar aveți, de asemenea, un pic de răbdare pentru a lua timpul pentru a stăpâni funcționalitatea Wix. După ce Wix este stăpânit, este un instrument puternic care vă va permite să transformați o pânză goală într-o operă de artă.

Majoritatea oamenilor care doresc să își construiască propriul site web ar trebui să utilizeze Wix. Singurele persoane pe care le-aș indica în direcția Squarespace și Weebly sunt cele care își doresc un site web simplu, fără distrageri. Fără bătaie de cap.

Practic, copiii cool folosesc Wix.

Să-l dărâmăm

Editorul

lourdes twitter ms word meme

Partea pozitivă a redactorul este că este la fel de simplu pe cât devine. Editorul este ceva ce poți ridica imediat și să fii decent la jumătate. Există câteva trucuri și lucruri mai fine de învățat, dar în mare parte este ușor să faci orice vrei.

Problema veche a mișcării elementelor în jurul software-ului este că există o șansă ca acesta să intervină cu alte elemente din apropiere. Nu este un software la fel de dramatic ca Microsoft Word, dar poate provoca câteva probleme.

Problemele soluționate sunt ușor de remediat. Din fericire, există instrumente precum anularea, refacerea, fixarea în grilă și glisarea ancorei. Mai jos este un exemplu al problemelor care apar de obicei. Când schimbăm dimensiunea fontului unei secțiuni – logo-ul antetului este lărgit și inexplicabil.

Editorul lui Wix este la fel de ușor de utilizat ca oricare alt editor de acolo. Cu editorul lui Wix există doar Mai Mult. Cu atât mai mult este distractiv – promitem.

Cu o libertate totală de proiectare, există câteva funcții nemaipomenite în editor care nu pot fi realizate la majoritatea constructorilor de site-uri web și sunt extrem de greu de construit pe site-uri web personalizate. Abilitatea lui Wix de a arunca videoclipuri și animație oriunde și oriunde este caracteristică porno la nivelul următor În opinia noastră.

Chestiunile cu unele dintre problemele de formatare nu sunt soluționante. Problemele se întâmplă, dar sunt întotdeauna ușor remediate și merită pentru editorul complet de pânză necompletat. De asemenea, ușurința de utilizare a editorului este minunată. Am menționat că trageți doar prostiile pe care le doriți în locurile pe care le doriți și apoi le lăsați acolo? Este minunat!

element

Vă rugăm să ne informați dacă există elemente pe care doriți să le adăugați pe o pagină web și nu este disponibil pe Wix. Am încercat și nu am găsit nimic din ceea ce am vrut să facem, care nu era disponibil. Dacă contactați echipa de asistență a companiei, probabil că vor adăuga funcția cât mai repede.

O cantitate ridicolă de posibilități este ceea ce obțineți cu Wix. Lista elementelor de adăugat este uluitoare.

element

Asa de. Mulți. Opțiuni.

În timp ce acest lucru permite posibilitatea de a personaliza pagina web în orice mod posibil, poate fi și copleșitor. Meniurile și pictogramele mici se găsesc în fiecare colț și cranie din Wix. Căutarea unei opțiuni pentru a edita un aspect al paginii poate apărea într-un loc pe care nu te-ai gândi niciodată să îl cauți.

Există destul de multe elemente care setează Wix în eșalonul superior al constructorilor de site-uri web. Elementul cel mai îngrijit și cel mai nou trebuie să fie fundalul video. Poți să-ți iei telefonul, să-ți înregistrezi câinele lăsându-și bucățile de jos și să-l faci pe fundalul site-ului tău de artă modernă.

Alte elemente demne de menționat sunt benzi și galerii cu lățime completă. Benzi cu lățime completă vă permit să vă organizați site-ul în cele mai curate secțiuni, cu un aspect frumos structurat.

Galeriile (văzute mai jos) vă permit să surprindeți o grămadă de poze și să le aruncați într-un mod plăcut estetic. Nu voi folosi același exemplu pe care l-am făcut pentru videoclipurile de fundal, dar veți primi ideea.

wix galerie vedere

tematică

Un aspect ciudat al lui Wix care trebuie menționat este acela nu vă puteți schimba tema. Majoritatea constructorilor de site-uri vă permit să utilizați o temă pentru o perioadă și atunci când doriți să o testați pe alta, trebuie doar să o schimbați.

Se presupune că temele se traduc în mobil. În cea mai mare parte a acestora, la fel ca orice alt constructor de site-uri web, nu funcționează perfect. S-ar putea să fiți nevoit să intrați și să schimbați câteva lucruri.

Apare un subiect familiar – există un milion de opțiuni. Cel mai bun lucru despre Wix este că puteți face cu adevărat site-ul dvs.. Problema este că poate fi greu să găsiți ceea ce căutați și o mulțime de opțiuni vă va cere să vă întrebați de ce există și cine le folosește.

Bază de cunoștințe

Dacă te simți copleșit, Wix te-a acoperit. Un sfat pentru îmbunătățirea utilizării oricărui software: Folosiți-și baza de cunoștințe. Vă garantez de fiecare dată când a fost pusă o întrebare, echipa de asistență pentru clienți Wix a scris un articol de bază pentru cunoștințe pentru a rezolva această întrebare.

De ce știu asta? Pentru că Wix Help Center este epic. Selectarea porțiunii Editor a centrului de ajutor duce la sute de articole. Sute! Înțelegerea modului de utilizare a oricărei caracteristici se poate face accesând centrul de ajutor și căutând ceea ce căutați. Vă vor învăța chiar și lucruri despre SEO dacă doriți să-l citiți. Wix chiar te-a acoperit.

Blogging

cum să construiți un site de blogPagini de blog sunt cam de fel opusul restului lui Wix indiferent de motiv. Opțiunile de blog pentru constructorul de site-uri sunt la fel de simple. Practic, este un editor de text structurat care vă permite să adăugați imagini. Nu mă plâng, deoarece cred că o secțiune de blog funcționează cel mai bine în acest fel.

Wix oferă încă tot ce ți-ai putea dori ca proprietar de blog. Permite autori, categorii, schițe, fotografii de acoperire, contoare de vizualizare, avatare, precum contoare, și estimări ale timpului de citire.

SEO

Wix are o reputație SEO destul de proastă pe marele web larg. Motivul principal pentru acest lucru este că Wix înainte de 2016 a fost construit pe tehnologia Flash, ceea ce este foarte rău pentru SEO. Wix a avut, de asemenea, câteva alte probleme cu structurile URL și adăugarea de atribute alt.

Deși Wix încă nu este cel mai bun atunci când vine vorba de SEO – John Muller, un angajat senior la Google a spus, „site-urile web Wix funcționează bine în căutare”. Ce altceva puteți cere de la un constructor de site-uri web? Dacă utilizați Wix, atunci este posibil să nu sunteți un expert SEO, atât de bine ar putea fi bine pentru dvs..

Wix oferă ceea ce majoritatea utilizatorilor vor sau au nevoie de SEO. Opțiunile pentru a personaliza meta titluri și descrieri și conectați-vă la diverse instrumente SEO. În timp ce nu veți lua lumea pe foc cu capabilități SEO nebună – Wix mai poate finaliza treaba.

Singurul moment în care Wix ar trebui evitat este să intenționezi cu adevărat să ieși totul cu SEO. Acest lucru nu este în mod obișnuit pentru persoanele care utilizează în primul rând constructorii de site-uri web.

Prețuri

Wix nu are proces gratuit. Ce naiba!? Nici un proces gratuit? De ce nu există??

Pur și simplu pentru că un site web creat de Wix poate fi folosit gratuit – pentru totdeauna.

Când utilizați versiunea gratuită a Wix, numele dvs. de domeniu va avea acest format: username.wixsite.com/siteaddress. Pentru a utiliza un domeniu personalizat, va trebui să faceți upgrade la un Plan Premium.

Wix-planuri

Planul Premium include un an gratuit de găzduire de domenii pe lângă toate celelalte avantaje oferite, precum și opțiunea de a achiziționa G Suite Google pentru a le utiliza o adresă de e-mail personalizată.

Wix devine scump, dar prețul merită cu siguranță dacă nu sunteți priceput de tehnologie. Nivelarea cu Wix te poate ajuta să îți nivelezi site-ul în câteva moduri diferite. Fiecare nivel oferă avantaje semnificative. Nivelurile mijlocii vor fi de obicei suficiente pentru majoritatea abonaților.

Informații artificiale de proiectare

Wix ADI este primul de acest fel și este încă la început – și, prin urmare, ceea ce i se promite rămâne puțin scurt pentru a fi sincer. Ce face ADI vă pune diverse întrebări și le aplică unui algoritm care creează un site pentru dvs. Este nevoie de toate opțiunile de element, teme și machete și capturi din fiecare combinație.

Ce este promis: În prezent, ADI promite un site uimitor care este unul singur.

La ce să te aștepți: Ceea ce ADI face într-adevăr este să vă oferi un început solid în proiectarea web, doar să nu vă așteptați să acopere întregul proces.

În loc să-ți faci timp să analizezi toate temele și aspectele, software-ul îți alege pe baza preferințelor și întrebărilor puse. Este o caracteristică de economisire a timpului și de atenuare a deciziilor – și nu este nimic rău în asta. Cu timpul, acest instrument ar putea deveni mult mai mult.

FAQ

Este Wix mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul mai lung este că se poate. Dacă doriți să vă personalizați extrem de mult site-ul fără o curbă de învățare solidă, Wix este mai bun decât WordPress pentru dvs. WordPress este o scufundare profundă în clădirea de site-uri web, în ​​timp ce Wix seamănă cu o adâncime în partea superficială și flirtează cu ideea de a înota în capătul profund.

Este un site Wix cu adevărat gratuit?

Wix are o versiune gratuită, dar numele dvs. de domeniu va avea acest format: username.wixsite.com/siteaddress. Pentru a utiliza un domeniu personalizat și a debloca o mulțime de caracteristici, va trebui să selectați un plan plătit.

Cum pot primi un nume de domeniu gratuit de la Wix?

Un nume de domeniu gratuit este disponibil după selectarea unui plan plătit. Încă trebuie să plătiți pentru planul Wix, dar arunca un nume de domeniu gratuit – timp de un an.

Cât este domeniul Wix după anul liber?

Numele de domeniu vă va costa 14,95 USD pentru anul după ce ați terminat anul liber. Acest preț este relativ competitiv cu alte platforme de găzduire.

Concluzie

Un incredibil 88% dintre persoanele care au folosit Wix l-ar recomanda cu incredere unui prieten. În acest moment, aș spune că suntem prieteni – și ne-am dori recomand formal Wix pentru tine.

Dacă am avea timp, ar avea loc o ceremonie îngrijită cu trompete și confetti. Știm că trebuie să ajungeți la construirea site-ului dvs. web, așa că nu vă voi ține mai mult. Accesați pagina de prețuri și planuri pentru Wix pentru a începe.

Referințe și credite de imagine:

  • Spericorn.com
  • EmailBoster.com
  • ClearEditorial.co.uk
  • RSWebsols.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author