Wix Review – 3 coses a saber abans d’utilitzar Wix (2020)

Nosaltres: “Què vols?”

Vosaltres: “Vull construir un lloc web!”

Nosaltres: “Oh noi, que divertit. Hi ha moltes opcions per fora.

Vosaltres: “Digues-me quin utilitzar. ARA !!!! ”

Nosaltres: “Jeez bé, calma’t. Voleu aprendre HTML i personalitzar completament el lloc web o preferiu arrossegar i deixar anar mitjançant plantilles ja preparades “

Tu: “Tampoc. Vull personalitzar completament el meu lloc web i si em fas aprendre HTML t’assassinaré. “

Imatge vectorial de desenvolupament web

Nosaltres: “Està bé… suposo que hauríem de parlar de Wix llavors”.

Suposo que així passaria una conversa entre nosaltres. No sé per què ets un assassí potencial en aquest escenari, però el desenvolupament web pot fer que la gent faci coses boges. La gran notícia és que no haureu d’assassinar ningú per obtenir el lloc web que desitgeu. Woo-hoo! ð ??????

El Baix-Baix

Al final, si busqueu funcions de personalització massiva alhora que pugueu crear un lloc web impressionant sense codificar i maldecaps addicionals, Wix hauria de ser el màxim rival..

Per a qui són constructors els llocs web

Construcció d’una imatge vectorial d’un lloc webEntra: Constructors de llocs web. L’objectiu complet dels creadors de llocs web com Wix és deixar que algú construeixi un lloc web ràpidament, agafant la necessitat de coneixements previs sobre desenvolupament de llocs web..

Tot i que Wix és un dels constructors de llocs web més coneguts i té una plataforma d’allotjament molt bona, té les seves limitacions. Com a creador de llocs web, El wix és senzill i fàcil d’utilitzar per naturalesa. Tot i això, queda una petita corba d’aprenentatge.

Wix està dissenyat per a persones que vulguin personalitzar-se tot al seu nou lloc web. Si voleu poder crear un lloc web que tingui un aspecte impressionant per vosaltres mateixos, Wix és el número u. Tot sense renunciar a la velocitat i a la funcionalitat.

Arrossegueu-la desplega-la

vector arrossega-solta

Hi ha nombrosos serveis de desenvolupament de llocs web que tenen una funcionalitat arrossegada i soltada com Squarespace i Weebly. Generalment, la interfície de disseny és tan senzilla com resulta.

Agafeu un element que vulgueu crear a la pàgina i el arrossegueu a un quadrícula preestablerta.

És ideal per a l’edició que prioritzi la rapidesa i la facilitat d’ús encara que no tingueu personalització. Però, què passa quan es treu aquesta quadrícula preestablerta? Chaos?

Pensaria, però no amb Wix.

La llibertat de crear qualsevol cosa

Wix no serà causat per incendis (que en sabem), però, amb tota honestedat, es produeix una mica de caos. Wix creu que qualsevol cosa és possible amb el seu creador de llocs web.

Es tracta de la zona lleugerament desagradable que habita Wix. No només és un creador de llocs web funcional arrossega i deixa anar, també podeu col·locar qualsevol element en qualsevol lloc i fer gairebé el que vulgueu.

El programari de Wix potencia més de 20 milions de llocs web avui dia clarament, estan fent alguna cosa bé. Hi ha altres creadors de llocs web que funcionen sense una graella preestablerta, però són veritablement horribles en com interaccionen els elements.

El bo

lloc fàcil d'utilitzarQuan utilitzo diferents programes, sovint em trobo pensant: “Tant de bo pogués fer bla, bla, bla”. Amb Wix, “bla bla bla” sempre existeix. Sincerament, no crec que hagin deixat fora de tot allò que podríeu desitjar fer amb els millors creadors de llocs web.

Quan creeu el vostre lloc web, podeu fer-lo semblar, però voleu que es vegi i la configuració del lloc combinada amb l’embordador el millor de la classe. Una vegada que realment aneu amb Wix, pot ser força intuïtiu i fàcil d’utilitzar, que és una anomalia amb molts constructors.

Un altre aspecte a destacar és l’experiència mòbil. De tant en tant, haureu de modificar el lloc mòbil per separat de la versió d’escriptori. Fer-ho és relativament indolor i pot ajudar a eliminar el maldecap del vostre lloc web original. Però aguanta! No tot és perfecte.

El dolent

Amb aquesta llibertat trobada, hi ha infinites opcions i nombroses funcions de captació de l’atenció. Tot de sobte, el creador de llocs web fàcil i arrossegable que heu triat us ha activat i us heu quedat atabalats. Tant per aprendre! Tan poc temps!

Per a qui és Wix

Heu d’utilitzar Wix si voleu arrossegar i deixar anar, però també teniu una mica de paciència per aprofitar el temps per dominar la funcionalitat de Wix. Un cop dominat Wix, és una potent eina que us permetrà convertir un llenç en blanc en una obra d’art.

La majoria de les persones que vulguin construir el seu propi lloc web han d’utilitzar Wix. Les úniques persones a les que jo apuntaria en direcció a Squarespace i Weebly són les que volen un lloc web senzill i sense distraccions. Sense enrenou.

Bàsicament, els nens divertits fan servir Wix.

Anem a descompondre’s

L’editor

lourdes twitter ms word meme

El costat positiu de l’editor és que és tan senzill com ho aconsegueix. L’editor és una cosa que podeu recollir de seguida i estar a mitges decent. Hi ha alguns trucs i coses més excel·lents per aprendre, però en la seva majoria és fàcil fer el que vulgueu.

El vell problema de moure elements pel programari és que hi ha una possibilitat que pugui interferir amb altres elements propers. No és un programari tan dramàtic com Microsoft Word, però pot provocar alguns problemes.

Els problemes on es resolen són fàcilment solucionables. Per sort, hi ha eines com desfer, refer, arrabassar-se a la graella i arrossegar-se. A continuació, es mostra un exemple dels problemes que solen aparèixer. Quan canviem la mida de la font d’una secció, el logotip de la capçalera també s’amplia inexplicablement.

L’editor de Wix és tan fàcil d’utilitzar com qualsevol altre editor que hi hagi. Amb l’editor de Wix, només queda més. Però és més divertit, ho prometem.

Amb la llibertat total del disseny, apareixen algunes funcions fantàstiques a l’editor que no es poden fer a la majoria de creadors de llocs web i són molt difícils de crear en llocs web personalitzats. La capacitat de Wix per llançar vídeos i animació a tot arreu ia qualsevol lloc funcions de porno del següent nivell al nostre parer.

Les revisions amb alguns dels problemes de format no són desglossadors. Els problemes passen, però sempre es resolen fàcilment i val la pena per l’editor complet de lona en blanc. A més, la facilitat d’ús de l’editor és meravellosa. Us hem esmentat que només heu arrossegat la merda als llocs que vulgueu i després deixeu-les allà? És impressionant!

Elements

Informeu-nos si hi ha elements que voleu afegir a una pàgina web i que no està disponible a Wix. Ho vam provar, i no hem trobat res que volguéssim fer que no estigués disponible. Si contacteu amb l’equip d’assistència de l’empresa probablement afegiran la funció tan ràpidament com vulguin.

Wix ofereix una quantitat ridícula de possibilitats. La llista d’elements a afegir és impressionant.

elements

Tan. Molts. Opcions.

Tot i que això permet la possibilitat de personalitzar la pàgina web de qualsevol manera possible, també pot ser aclaparador. Els menús i les icones petites es troben a tots els racons i racons de Wix. Si cerqueu una opció per editar un aspecte de la pàgina, pot aparèixer en un lloc que mai no us semblarà mirar.

Hi ha uns quants elements que configuren Wix a la part superior dels constructors de llocs web. L’element més pulcre i més elegant ha de ser el fons del vídeo. Podeu agafar el telèfon, enregistrar el vostre gos llepant-ne els bits, i convertir-lo en el fons del vostre lloc web d’art modern.

Altres elements a destacar són tires i galeries d’amplada completa. Les tires d’ample complet us permeten organitzar el vostre lloc web en la secció més neta amb un disseny estructurat.

Les galeries (vegeu més avall) us permeten agafar un munt de fotografies i arrossegar-les d’una manera estèticament agradable. No utilitzaré el mateix exemple que ho vaig fer per als vídeos de fons, però us en feu la idea.

wix galeria vista

Temes

Un aspecte estrany de Wix que cal mencionar és que no podeu canviar el tema. La majoria dels creadors de llocs web us permeten utilitzar un tema durant un temps i quan voleu provar-ne un altre només cal canviar-lo.

Se suposa que els temes es tradueixen en mòbils. En la seva majoria, igual que qualsevol altre creador de llocs web, no funciona perfectament. Potser haureu d’entrar i canviar algunes coses.

Apareix un tema familiar: hi ha un milió d’opcions. El millor de Wix és que realment pugueu fer el vostre lloc web. El problema és que pot ser difícil trobar allò que estàs buscant i moltes opcions et demanaran per què existeixen i qui les utilitza.

Base de coneixements

Si us sentiu aclaparat, Wix us ha cobert. Un consell per millorar en utilitzar qualsevol programari: Utilitzeu la seva maleïda base de coneixement. Us garanteixo cada vegada que una pregunta hagi fet que l’equip d’assistència al client de Wix escrigués un article de base de coneixement per respondre aquesta pregunta.

Per què ho sé? Perquè el Centre d’ajuda de Wix és èpica. Seleccionant la part de l’Editor del centre d’ajuda condueix a centenars d’articles. Centenars! Esbrinar com utilitzar qualsevol funció es pot fer al centre d’ajuda i a buscar el que busqueu. Fins i tot t’ensenyaran coses sobre SEO si vols llegir-lo. Wix realment t’ha cobert.

Blocs

com crear un lloc webLes pàgines de blogs són una mena de tot el contrari de la resta de Wix per qualsevol raó. Les opcions de blocatge per al creador de llocs web són tan senzilles. És bàsicament un editor de text estructurat que permet afegir imatges. No em queixo perquè crec que una secció de blocs funciona així.

Wix encara ofereix tot el que podríeu desitjar com a propietari del bloc. Permet als autors, categories, esborranys, fotografies de portada, comptadors de visualitzacions, avatars, com comptadors, i estimació del temps de lectura.

SEO

Wix té una reputació de SEO força dolenta a la gran àmplia web. El motiu principal d’això és perquè Wix abans del 2016 es va crear amb la tecnologia Flash, cosa que és realment dolenta per a SEO. Wix també va tenir alguns altres problemes amb les estructures d’URL i l’afegit d’alts atributs.

Si bé Wix encara no és el millor quan es tracta de SEO, John Muller, un empleat sènior de Google, va dir: “Els llocs web de Wix funcionen bé en la cerca”. Què més podeu demanar a un constructor de llocs web? Si utilitzeu Wix, és probable que no sigueu un expert en SEO.

Wix ofereix el que la majoria d’usuaris volen o necessitaran per a SEO. Les opcions per personalitzar títols i descripcions de meta i connectar-vos a diverses eines de SEO. Tot i que no prendreu foc al món amb funcions SEO insanes – Wix encara pot fer la feina.

L’única vegada que s’ha d’evitar Wix és que realment teniu previst continuar amb SEO. Normalment no sol ser el cas de la gent que utilitza constructors de llocs web en primer lloc.

Preu

Wix no té una prova gratuïta. Què dimonis!? No hi ha prova gratuïta? Per què no hi és??

Simplement és perquè un lloc web creat amb Wix es pot utilitzar de forma gratuïta, per sempre.

Quan utilitzeu la versió gratuïta de Wix, el vostre nom de domini tindrà aquest format: username.wixsite.com/siteaddress. Per utilitzar un domini personalitzat, haureu d’actualitzar a un pla Premium.

wix-plans

El Pla Premium inclou un any gratuït d’allotjament de dominis a més de tots els altres avantatges oferts, així com l’opció de comprar la suite G de Google per utilitzar-la una adreça de correu electrònic personalitzada.

Wix obté un preu car, però definitivament val la pena si no ets un expert en tecnologia. Pujar nivell amb Wix us pot ajudar a nivellar el vostre lloc web d’algunes maneres diferents. Cada nivell ofereix avantatges significatius. Els nivells intermedis solen ser suficients per a la majoria dels subscriptors.

Intel·ligència de disseny artificial

Wix ADI és el primer d’aquest tipus i continua en la seva infància, i per tant, el que es promet no és cert per a ser sincer. El que fa l’ADI és fer-te diverses preguntes i aplicar-ho a un algorisme que crei un lloc. Inclou totes les opcions d’elements, temes i dissenys i informació de totes les combinacions.

Què es Promet: Actualment, ADI promet un lloc impressionant que és únic.

Què esperar: El que realment fa ADI és donar-vos un bon començament en el vostre disseny web, però no espereu que cobreixi tot el procés.

En lloc de prendre el temps per examinar tots els temes i dissenys, el programari us ofereix per funció de les preferències i de les preguntes. És una funció d’estalvi de temps i de reducció de decisions i no hi ha res dolent. Amb el temps, aquesta eina podria esdevenir molt més.

FAQ

Wix és millor que WordPress?

La resposta breu és que no. La resposta més llarga és que pot ser. Si voleu personalitzar el vostre lloc web sense una corba d’aprenentatge sòlida, Wix és millor que WordPress per a vosaltres. WordPress és una immersió profunda en l’edifici de llocs web, mentre que Wix s’assembla molt a l’extrem baix i coqueteja amb la idea de nedar cap al fons.

El lloc web de Wix és realment gratuït?

Wix té una versió gratuïta, però el vostre nom de domini tindrà aquest format: username.wixsite.com/siteaddress. Per utilitzar un domini personalitzat i desbloquejar moltes funcions, haureu de seleccionar un pla de pagament.

Com puc obtenir un nom de domini gratuït de Wix?

Un nom de domini gratuït està disponible després de seleccionar un pla de pagament. Encara heu de pagar pel pla Wix, però ofereixen gratuïtament un nom de domini durant un any.

Quant és el domini Wix després de l’any lliure?

El nom de domini tindrà un cost de 14,95 dòlars per a l’any després de l’excés de l’any lliure. Aquest preu és relativament competitiu amb altres plataformes d’allotjament.

Conclusió

Un increïble 88% de les persones que utilitzen Wix ho recomanarien a un amic. Arribats a aquest moment, diria que som amics, i ens agradaria recomanem formalment Wix a tu.

Si tinguéssim el temps, hi hauria una cerimònia neta amb trompetes i confeti. Sabem que necessiteu arribar a la creació del vostre lloc web, així que no us mantindré més. Dirigiu-vos a la pàgina de preus i plans de Wix per començar.

Referències i crèdits d’imatge:

  • Spericorn.com
  • EmailBoster.com
  • ClearEditorial.co.uk
  • RSWebsols.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author