10 beste webhotelltjenester (30+ verter om hastighet og oppetid vurdert)

beste webhotell

Siste oppdatering: Februar 2020.

Det kan ta mye tid og penger å finne en god webhotell-tjeneste.

Til dags dato har vi meldt oss på, testet og sammenlignet over 30 forskjellige webhotellfirmaer. Dette betyr også at vi har ytelsesdata.

Oppetid og lastetid er to av de viktigste faktorene når du velger webhotell (ved siden av kostnadene).

Her er vår vurderingsprosess i detalj:

 1. Vi registrerer oss med webhotellplanen som tilbys av hosting-tjenesten
 2. Vi satte opp et tomt WordPress-nettsted
 3. Vi overvåker ytelsen deres, for eksempel oppetid og lastetid
 4. Vi sjekker deres funksjoner, begrensninger, priser og kundesupport
 5. Vi publiserer anmeldelsen (oppdateres en gang i året)

Alle våre vertsomtaler er basert på hver enkelt verts gjennomsnittshastighet (lastetid), oppetid og pris. Hvis du vil ha mer detaljerte data, kan du se vår dataside eller dette regnearket.

10 beste hostingtjenester for nye nettsteder

Nedenfor er en liste over 10 beste webhotellleverandører som vi har funnet pålitelige og med god fart. De har alle prestert godt det siste døgnet.

1. Bluehost – Beste totalt sett

bluehost anmeldelsePlanene starter på $ 2,75 / mo

Bluehost Pros
+ Beste oppetid (99,99%)
+ Topp 5-hastighet (405 ms)
+ Ett-klikk-installasjon for WordPress
+ Enkel å bruke, nybegynner-vennlig
+ Gratis domene- og nettstedbygger
+ 24/7 support (chat og telefon)
Bluehost Cons
– Rabatter for lengre planer

Bluehost webhotell har eksistert siden 2007, og de har nå vert for mer enn 3.000.000 nettsteder. De er det mest populære og rimelige hostingalternativet for nye nettsteder.

De er vårt topprangerte webhotell fordi deres siste 24-måneders oppetid og hastighet er veldig sterk – 99,99% og 405 ms, henholdsvis.

Deres 3-årige introduksjonspris er $ 2,75 / mo (fornyer $ 7,95), og det kommer med funksjoner som gratis domenenavn, nettstedbygger og ett-klikk installasjon for WordPress, Joomla og Drupal gjennom cPanel. Så for det første (noen uten nettsted) er dette sannsynligvis det beste alternativet. Umeteret båndbredde og 50 GB lagring er inkludert i grunnleggende plan.

Det passer perfekt for WordPress-nettsteder siden det offisielt er anbefalt av WordPress.org

Bluehost har også gratis e-postkontoer, 24/7 live kundesupport og SSL (sikkerhetslag) på alle planer. Det er veldig enkelt å bruke og sannsynligvis den beste leverandøren av webhotell som er pålitelig og sikker. I tillegg til tradisjonell delt hosting tilbyr selskapet også dedikerte, VPS og administrerte WordPress-hostingplaner for nettsteder med høyere trafikk.

Alle hostingplanene deres har 30 dager pengene tilbake-garanti og aktiveres umiddelbart, slik at du kan begynne å bruke dem med en gang.

Bluehost-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert Bluehost-anmeldelse

2. HostGator Cloud – Beste billige sky

hostgator sky gjennomgangPlanene starter på $ 2,74 / mo

HostGator Cloud Pros
+ Topp 5 oppetid (99,99%)
+ Topp 5-hastighet (399 ms)
+ Gratis nettstedoverføring
+ Ingen båndbredde og lagringsgrense
+ Flere datacenter-steder
+ Ubegrenset e-postkontoer
HostGator Cloud Cons
Høyere fornyelseskost

HostGator, stiftet i 2002, er en populær leverandør av delt og nettsky hosting som for øyeblikket er vertskap for over 2.000.000 nettsteder.

I henhold til våre siste 24-månedersdata har HostGator Cloud en sterk oppetid (99,99%) og hastighet over gjennomsnittet (399 ms) noe som gjør det til en sterk utfordrer til Bluehost.

HostGator tilbyr fleksible funksjoner, for eksempel ubegrenset e-postkonto, ubegrenset båndbredde, ubegrenset diskplass og innebygd cache på alle planer. Videre har alle deres hostingplaner en garanti på 99,9% oppetid, gratis SSL-sertifikat, enkle WordPress-installasjoner og et gratis domene i et år (når du registrerer deg i 12, 24 eller 36 måneder).

Hvis du vil bygge et tilpasset nettsted, kan du gjøre det med Gator Website Builder. Det er en HostGators dra og slipp nettstedbygger designet for å være en enkel, e-handelsvennlig nettstedbygger for nybegynnere.

HostGators billigste plan starter fra $ 2,74 / mo (når du velger en 12-måneders betalingsplan) og fornyer $ 10,95 per måned. Annet enn delt skyhosting, tilbyr HostGator WordPress, VPS og dedikerte hostingplaner som betjener alle størrelsesorganisasjoner fra små bedrifter til bedriftsnettsteder.

Alle planer har en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

HostGator Cloud-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-owp.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert HostGator Cloud-gjennomgang

3. Hostinger – Billigste pris

Hostinger hjemmesidePlanene starter på $ 0,99 / mo

Hostinger Pros
+ Topp 2 lastetid (350 ms)
+ Billig prissetting ($ 0.99 / mo)
+ Datacenters i USA, Europa & Asia
+ Gratis SSL-sertifikat
+ 24/7 support chat
Hostinger Cons
Ingen gratis domene
Begrenset båndbredde på billig plan

Våre siste 24-månedersdata viser at Hostinger har en gjennomsnittlig oppetid på 99,95%, men en veldig rask gjennomsnittlig lastetid på 350 ms noe som gjør det til det beste billige webhotellet du kan finne.

Hostinger (som også eier Hosting24) tilbyr ekstremt rimelige hostingplaner uten at det går ut for mye på kvaliteten og ytelsen til tjenesten. Selv om det er billig på prisen, vil funksjonene som følger med Hostingers planer appellere til mange nybegynnere nettstedseiere.

Selskapet tilbyr en rekke hostingplaner med forskjellige funksjoner, og alle planer kommer med en enkel nettstedbygger, gratis SSL-sertifikat, 99,9% oppetidsgaranti og 24/7/365 support.

Hostingers billigste plan starter fra bare $ 0,99 / mo (når du velger en betalingsplan på 48 måneder), fornyelser starter på $ 2,15 / mo. Båndbredde og databaser er ubegrenset med mindre du velger “Single Web Hosting” -planen. Med sistnevnte vil du være begrenset til 10 GB diskplass, 100 GB båndbredde, en MySQL-database og en e-postkonto. Den billigste planen inkluderer ikke et gratis domene og har begrenset prosessorkraft og minne.

Andre tjenester levert av Hostinger inkluderer Cloud, Email, WordPress, VPS, Windows VPS hosting.

Alle planer har en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hostinger-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-hostinger.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert Hostinger-gjennomgang

4. GreenGeeks – Beste “Grønne” Hosting

GreenGeeks hjemmesidePlanene starter på $ 2,95 per måned

GreenGeeks Pros
+ God lastetid (445 ms)
+ Stabil oppetid (99,98%)
+ USA, Canada & Nederland servere
+ Gratis nettstedoverføring
+ Ubegrenset båndbredde og lagring
GreenGeeks Cons
Tvilsom refusjonspolicy
Høye fornyelseskostnader

GreenGeeks har vært i over 12 år og er vertskap for over 500 000 nettsteder.

Med 99,98% oppetider og lastehastigheter på 445 ms, GreenGeeks tilbyr rask og pålitelig hosting til en rimelig pris på $ 2,95 per måned. Legg til dette deres funksjonsrike bonuser, høy kvalitet 24/7 kundestøtte og miljøvennlig praksis, og det er lett å se hvordan GreenGeeks raskt skaper ut et navn for seg selv i et vilt overmettet marked.

Alle planer har et gratis domene i 1 år, cPanel-tilgang, gratis Wildcard SSL, PowerCacher, ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset dataoverføring. Kunder får også et ubegrenset antall domenenavn, ubegrenset e-postkontoer og nattlige sikkerhetskopier.

Hvis nettstedet ditt blir større, kan du alltid oppgradere til deres mer fleksible VPS-hosting. GreenGeeks vil også migrere nettstedet ditt fra din eksisterende webhotell gratis. Dessverre kan fornyelsesfrekvensen på $ 9,95 / måned avskrekke noen webansvarlige fra å velge GreenGeeks fremfor andre hostingleverandører..

Alle planer kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

GreenGeeks-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-greengeeks.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert GreenGeeks-gjennomgang

5. DreamHost – Betal månedlig, ingen høyere fornyelser

DreamHost hjemmesidePlanene starter på $ 2,59 / mo

DreamHost Pros
+ God lastetid (648 ms)
+ Oppetidsgaranti
+ Månedlige planer tilgjengelig
+ 97-dagers pengene tilbake-garanti
+ Ubegrenset båndbredde og lagring
Dreamhost Cons
Gjennomsnittlig oppetid (99,94%)
Ingen cPanel

DreamHost ble grunnlagt i 1996 og er en av de eldste leverandørene av webhotell. Selskapet er vertskap for over 1,5 millioner nettsteder, blogger og applikasjoner i mer enn 100 land.

I følge våre siste 24-månedersdata har DreamHost en gjennomsnittlig oppetid (99,94%) og tilstrekkelig hastighet (648 ms) noe som gjør det til en pålitelig hostingløsning.

Det som gjør DreamHost forskjellig fra mange andre webhotelltjenester er at de tilbyr et alternativ å betale månedlig i stedet for årlig.

Dette betyr at du kan registrere deg for $ 4,95 og begynne å bruke hostingkontoen din med en gang. Alternativt kan du melde deg på en 3-årsplan som starter på $ 2,59 / mo og fornyes til $ 4,95 / mo. Den grunnleggende planen inkluderer et gratis domene, 1 nettsted, ubegrenset båndbredde og 50 GB SSD-lagring. Kunder får også bruke DreamHosts dra-og-slipp-byggherre og kan legge til en e-post mot et månedlig gebyr på $ 1,67 / mo.

Selskapet tilbyr sterke sikkerhetsfunksjoner (LetsEncrypt SSL), en rekke domeneadministrasjonsverktøy og ubegrenset dataoverføring per måned. WordPress kommer forhåndsinstallert, og selskapet har også en egen brukervennlig og nybegynnervennlig nettstedbygger. De har ikke cPanel som er velkjent i nettutviklerbransjen, men DreamHost tilbyr sitt eget administratorpanel som stort sett gjør det samme som cPanel eller Plesk.

Alle planer inkluderer 24/7 amerikansk live chat support. Selskapet har en sjenerøs 97-dagers refusjonspolicy.

DreamHost-forestilling (2017-2020)Live testside: hostingfacts-dreamhost.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert DreamHost-anmeldelse

6. SiteGround – Beste kundestøtte

siteground gjennomgangPlanene starter på $ 3,95 per måned

Prosjekter med SiteGround
+ Tilstrekkelig lastetid (673 ms)
+ Stabil oppetid (99,99%)
+ Kunnskapsrik kundesupport
+ 24/7 “Guru” -pratstøtte
+ 20+ e-postkontoer
SiteGround Cons
Oppstartsgebyr på månedlige planer
Begrenset billig plan

SiteGround er en webhotellleverandør grunnlagt i 2004 i Sofia, Bulgaria. De er vertskap for over 2 millioner domener og er et av de tre webhotellfirmaene som offisielt er anbefalt av WordPress.org.

I henhold til de siste 24-månedersdataene våre har SiteGround en fantastisk oppetid (99,99%) og tilstrekkelig hastighet (673 ms) noe som gjør det til en veldig sterk topp 10 webvert.

SiteGround er kjent for sin forbilledlige kundeservice, og brukerbasen vokser raskt. Alle SiteGround-hostingplaner inkluderer nettstedsbygger, e-postkonto, SSL, Cloudflare CDN, daglige sikkerhetskopier og SSH-tilgang, gratis.

Den billigste StartUp-planen som er designet for nybegynnere, starter på $ 3.95 / mo (når du betaler for 12-månedersplanen), fornyelser starter på $ 11.95 / mo. Du kan være vert for 1 nettsted som er godt egnet for ~ 10.000 månedlige besøk. Planen kommer med 10 GB nettplass, unmeterert trafikk og 24/7 support.

SiteGround har en lang rekke tjenester inkludert administrert WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, netthosting, enterprise hosting og dedikerte servere. I stedet for å ha interne servere, leier de servere fra Google-skyen.

Alle planer kommer med en bransjestandard 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

SiteGround-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-siteground.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert gjennomgang av SiteGround

7. A2 Hosting – Raskest delt hosting

A2 Hosting gjennomgangPlanene starter på $ 2,96 / mo

A2 Hosting Pros
+ Raskeste lastetid (317 ms)
+ WordPress optimaliserte servere
+ Ubegrenset båndbredde og lagring
+ 24/7 “Guru” -pratstøtte
+ 20+ e-postkontoer
A2 Hosting Cons
Gjennomsnittlig oppetid (99,93%)
Høyere fornyelseskost

USA-basert A2 Hosting (grunnlagt i 2002, og vert for 500 000+ nettsteder) er den raskeste delte webhotellet vi har testet til dags dato. De har klart å oppnå et imponerende 317 ms gjennomsnittlig lastetid over en periode på 24 måneder.

A2 Hosting er rask fordi serverne deres er optimalisert for WordPress-nettsteder og bruker LiteSpeed-cache. Siden vi har gjennomgått mer enn 30 delt webhotellfirmaer, er ingen av dem raske som A2.

Til tross for at den er raskest, er A2 ikke like pålitelig. Gjennomsnittlig oppetid har svevet rundt ~99,93%. Det er ikke mye, men det er mer enn ~ 6 timer nedetid hvert år.

Vertselskapet A2 er kjent for å jobbe sømløst med alle store innholdsstyringssystemer, inkludert WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart og Magento, noe som gjør det til en perfekt passform for webutviklere. Selskapet tilbyr en rekke vertsplaner, og de inkluderer alle et gratis LetsEncrypt SSL-sertifikat, ubegrenset SSD-lagring og gratis migrering av nettsteder.

Den billigste planen “Lite” starter $ 2.96 / mo (fornyer $ 7.99 / mo) kommer med 1 nettsted, 25 e-postkontoer, et domenenavn for 1 år, gratis Cloudflare CDN og ubegrenset båndbredde / diskplass.

A2 Hosting har et pålitelig kundesupportteam som heter “Guru Crew Support.” Kunder kan få kontakt med dem 24/7/365 via live chat, telefon, e-post og billetter. Ved siden av vanlig, delt hosting tilbyr de også dedikert VPS- og forhandlervert for webansvarlige.

Alle planer kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

A2hosting-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-a2.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert A2 Hosting-gjennomgang

8. WestHost

vesthost gjennomgangPlanene starter på $ 1,99 / mo (bare FTP)

WestHost Pros
+ God oppetid (99,98%)
+ Billig prissetting
+ Gratis Cloudflare CDN
+ Sikkerhetskopiering inkludert
WestHost Cons
Under gjennomsnittlig lastetid (881 ms)
SSL / gratis domene er ikke inkludert
Ingen cPanel eller automatisk installering

WestHost er et vertsfirma som eies av thgingenuity Ltd. (britisk selskap) som også eier MidPhase.

Våre nylige data viser at WestHost har hatt en gjennomsnittlig oppetid på 99,98% og en lastetid på 881 ms. Vi har sett at hastigheten deres ikke har vært blant topp 15. På grunn av deres billige priser (starter $ 1,99 / mo for en 3-årsplan og fornyer $ 4,99 / mo) og gratis CDN med sikkerhetskopiering av nettstedet, gjør dem til et godt vertskap leverandør i topp 10.

Oppetiden deres er over gjennomsnittet, noe som gjør WestHost til et godt alternativ for små nettbaserte bedriftsnettsteder med tanke på at det er en av de billigste webhotelløsningene på markedet – $ 1,99 / mo for en 3-årig plan.

Dessverre er SSL og gratis domener ikke inkludert. Hvis du vil ha dem fra gratis, må du velge den høyere nivå-planen deres “Foretrukket”. Den billigste planen gir deg bare FTP-tilgang, slik at du ikke kan bruke raske installasjoner for CMS som WordPress, noe som gjør det til et vanskelig valg for nybegynnere.

I motsetning til andre, mer populære hostingtjenester, tilbyr WestHost bare en standard delt hostingleverandør. Så hvis nettstedet ditt vokser, vil du sannsynligvis trenge å overføre nettstedene dine fra WestHost.

WestHost-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-wh.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert WestHost-anmeldelse

9. GoDaddy Hosting

GoDaddy anmeldelsePlanene starter på $ 4.33 / mo

GoDaddy Pros
+ God lastetid (554 ms)
+ God oppetid (99,97%)
+ 100 GB lagring på nettstedet
+ cPanel og nettstedbygger tilgang
+ Oppetidsgaranti for 99,90%
GoDaddy Cons
SSL & e-post koster ekstra
Ingen nettstedoverføringer

GoDaddy er en av de ledende hostingløsningene som driver med over 44 millioner nettsteder. Selskapet har 14 fasiliteter over hele kloden og er anerkjent som en av de største domeneregistratorene. De tilbyr også webhotelltjenester som passer både for små og veldig store nettsteder. På samme måte som SiteGround, eier de heller ikke sin serverpark, i stedet er de inngått samarbeid med Amazon og leier servere fra AWS.

De siste 2 årene med sporing av GoDaddy-delt hosting har vist oss en oppetid på 99,97% og sidehastighet rundt 554 ms som viser oss at GoDaddy er en pålitelig leverandør. GoDaddy er en utmerket løsning for å bygge tilpassede nettsteder, da den kommer med en enkel dra-og-slipp-nettstedsbygger (GoCentral) designet for nybegynnere. Den har også utviklervennlige verktøy som MySQL, cPanel, CloudLinux, Python og flere versjoner av PHP.

Deres billigste webhotellstart starter fra $ 4.33 / mo (fornyer $ 8.99 / mo) kommer med 100 GB lagringsplass på nettstedet (mye) og ubrettet bredde. Sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse er også inkludert.

Imidlertid har GoDaddy mange “salg” som sannsynligvis vil gjøre at du betaler litt mer. For eksempel er ikke sikkerhetskopier av nettsteder, SSL-sertifikater og e-postkontoer inkludert i den billigste planen. GoDaddy tilbyr også 24/7 support.

Alle GoDaddys årlige og flerårige planer har 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

GoDaddy-ytelse (2017-2020)Live testside: hostingfacts-gd.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert GoDaddy anmeldelse

10. Nettsted5

anmeldelse av nettstedetPlanene starter på $ 7,65 / mo

Side5 Fordeler
+ God oppetid (99,99%)
+ Over gjennomsnittsfart (629 ms)
+ Gratis migrasjoner
+ Umeteret båndbredde / lagring
Site5
Dyre priser
Begrenset billig plan (10.000 besøk maks)
Domenet er ikke gratis

Site5 er et webhotell som ble grunnlagt i 1998, men senere kjøpt av Endurance International Group (EIG) – en stor internettleverandør som også eier merker som BlueHost og HostGator.

I henhold til våre siste 24-månedersdata har Site5 en solid oppetid (99,99%) og en gjennomsnittlig lastetid på siden på 629 ms.

Kunder kan enkelt installere populære applikasjoner som Drupal, Joomla, ZenCart eller PrestaShop gjennom cPanel / WHM.

Site5s billigste delte hostingkonto starter på $ 7,65 / mo (hvis du betaler for en 2-årig plan på forhånd). Dessverre inkluderer deres grunnleggende plan ikke et gratis SSL eller et gratis domene, men kommer med ubegrenset diskplass og båndbredde, 24/7 support og sikkerhetskopiering av sikkerhetskopi.

Siden Site5 ikke tilbyr mange funksjoner som nybegynnere kan dra nytte av, er det sannsynligvis et bedre valg for en webutvikler eller designer som ønsker å bruke dem som forhandlervert til fakturaklienter.

Alle planene deres har 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Resultat for Site5 (2017-2020)Live testside: hostingfacts-s5.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+


detaljert Site5 gjennomgang

30+ Hostinganmeldelser & Statistikk

Hvert år vil vi sakte legge til flere hostingleverandører på listen så snart vi har nok data om ytelsen deres (oppetid og lastetid). Her er en lenke til regnearket – sammenligningstabell for webhotell (2020).

Ting du bør tenke på når du velger webhotell

1. Overføring og overføring av nettsteder er ikke alltid gratis

Hva om du velger en webvert bare for å oppdage at du ikke liker den? Nettstedsoverføring, også kjent som migrering av nettsteder, lar deg flytte nettstedet ditt til en annen vert.

Flytting til et annet nettsted består i å overføre nettstedets filer og databaser, konfigurere nettstedet ditt med den nye verten og dirigere domenets DNS til den nye verten. Når du har valgt en ny nettstedvert, kan de vanligvis hjelpe deg med denne prosessen. Kostnaden vil avhenge av verten du bytter til, men den kan variere fra $ 150 til $ 400.

Men noen webverter på listen vår, som HostGator og GreenGeeks, tilbyr gratis weboverføringer.

GreenGeeks nettoverføring

For betalte overføringer kan du noen ganger overføre mer enn ett nettsted. For eksempel er det 149,99 dollar for å migrere 5 nettsteder og 20 e-postkontoer til Bluehost. Overføringen av nettstedet vil vanligvis ta noen dager.

For en vert som HostPapa vil det ta 5 til 7 dager å fullføre en nettstedoverføring. De anbefaler å endre DNS-oppføringer før du starter overføringen, slik at det tar kortere tid. De kan også oppdatere DNS-oppføringene dine, men denne tjenesten vil legge til 24 til 72 timer før nettstedet ditt blir live. Med A2 Hosting vil det ta alt fra 2 til 4 dager.

2. Fornyelsesprisene er vanligvis høyere

De fleste webhotellleverandører dobler eller tredobler prisen når det er på tide å fornye avtalen. Fornyelsesgebyrene kan hoppe til $ 7-10 / mo for en grunnleggende plan som opprinnelig koster $ 2,99 / mo. Funksjonene og ytelsen du får fra planen forblir de samme, men du må betale mer.

 • For eksempel vil GoDaddys økonomiplan hoppe til $ 8,99 per måned når det er tid for å fornye seg.
 • A2 Hosting krever at kundene sender inn en skriftlig avbestillingsanmodning 15 dager før begynnelsen av fornyelsen. Hvis du imidlertid glemmer å be om avbestilling, starter fornyelsen automatisk, og prisen vil bli doblet.
 • Noen av webhotellleverandørene på listen vår følger imidlertid ikke dette bransjestandardtrikset. Hvis du registrerer deg for en treårsplan med DreamHost, vil planen din fornye seg til samme pris.

Videre, mens de fleste webhotellleverandører tilbyr “gratis domene” – hva det betyr er at du får domenet for det første året gratis. Etter det fornyes det vanligvis årlig et sted mellom $ 10 – $ 20 / år.

3. Båndbredde, lagring og e-postkontobegrensninger

Når det gjelder båndbredde og lagring det er også begrensninger.

 • GoDaddys billigste plan gir brukere uavhengig båndbredde og 100 GB lagring, noe som er nok for et enkelt nettsted.
 • Hostinger tilbyr 100 GB båndbredde og 10 GB lagring, mens iPage tilbyr skalerbar båndbredde og ubegrenset MySQL-databaser.
 • Kunder som er interessert i uovervåket båndbredde og lagring, bør sjekke ut Bluehost, HostGator, SiteGround og GreenGeeks.

Nettstedseiere som er interessert i hostingleverandører som tilbyr gratis SSL bør vurdere å bruke Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround eller iPage. De inkluderer alle et gratis SSL-sertifikat i alle sine hostingplaner, noe som ikke alltid er tilfelle med store hostingleverandører. For eksempel tar GoDaddy veldig høye gebyrer for SSL-sertifikater.

hosting add-ons

Når det gjelder e-postkontoer, webhotelløsninger er forskjellige i tilbudene sine.

 • For eksempel inkluderer alle SiteGround, HostGator, A2 Hosting og Hostinger hostingkontoer en gratis e-postkonto.
 • GoDaddy inkluderer en gratis forretnings-e-post for første året med sin grunnleggende plan. Microsoft Office 365-postboksen leveres med 5 GB dedikert lagring og en delt online kalender.
 • iPage og GreenGeeks lar brukere opprette ubegrensede e-postkontoer. De er merket for brukerdomenet og inkluderer videresending av e-post og autosvar.

4. Når nettstedet ditt vokser, kan du vurdere å endre hostingplanen

Webhotellleverandører tilbyr forskjellige hostingtyper. Hvis du nettopp begynner eller har et lite trafikknettsted, bør du melde deg på delt webhotell. Det er mer enn nok å vedlikeholde og drifte nettstedet ditt. Når nettstedet / nettstedene dine vokser, er det imidlertid enkelt å migrere fra en hosting til en annen eller oppgradere til dyrere webhotell.

Delt webhotell – Best for nye nettsteder og blogger. Alle nettsteder er lagret på en fysisk hosting-server hvor de deler serverressurser som lagring, båndbredde, RAM og datakraft. Hvis nettstedet ditt ikke får mye trafikk, er dette det beste stedet å starte. Gå tilbake til topp 10-listen vår.

VPS hosting – VPS står for en virtuell privat server. Selv om VPS ligner på delt hosting (raskt og oppetidsmessig) og det lagrer flere nettsteder på samme server, gir det flere tilpasningsalternativer, og du vil ha mer kontroll. Med VPS kan du skalere ressursene dine ut fra dine behov.

Cloud hosting – Type hostingtjeneste som lar mange datamaskiner jobbe sammen, kjøre applikasjoner og bruke kombinerte databehandlingsressurser. Nettsky-vert nettsteder kan bruke ressursene til flere servere, noe som betyr at de ikke er begrenset til en enkelt serverplassering.

Administrert WordPress – Beste for WordPress-nettsteder med høy trafikk. WordPress-administrert hosting dekker de samme vertsbehovene som generelle webhotell-tjenester, men hovedfokuset er å optimalisere ytelsen til et WordPress-nettsted.

Dedikert hosting – Beste for store bedriftsnettsteder. Type hosting-server som gir nettstedseiere ressursene til en hel server for nettstedet deres. Denne typen hosting gir nettsteder muligheten til å håndtere store mengder trafikk og muligheten til å tilpasse den til deres behov når det gjelder CPU, RAM, diskplass og programvare..

 • Detaljerte gjennomganger til alle vertsselskapene vi har overvåket så langt, finner du her.
 • Hvis du vil at vi skal gjennomgå, sammenligne og spore flere webhotellfirmaer, kan du ganske enkelt sende oss en e-post – [e-postbeskyttet]
 • Hvis du vil legge igjen din egen anmeldelse, kan du gjøre det gjør det her. Vær oppmerksom på at vi får mange innsendinger, og vi godtar bare ekte og nyttige brukeranmeldelser.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author