Sådan håndteres trafikspikes i e-handel butik i feriesæsonen

Feriesæsonen er lige rundt om hjørnet, og det er en gylden mulighed for online-virksomheder at øge deres salg inden 2020 begynder. For at give dig et historisk perspektiv steg de samlede udgifter til detailsalg i 2018 med eMarketer med 5,4% og nåede $ 998,32 milliarder. Ifølge Statista vil salget af verdensomspændende e-handel gå over 4 billioner dollars i salget inden år 2021.

Dette er nogle imponerende tal, og det er på tide at du optimerer din online butik til bedre fortjeneste i feriesæsonen 2019 og får din del af denne cirkel. Der er forskellige aspekter, som online-iværksættere skal fokusere på for at skalere deres online forretning i årets største shoppingekstravaganza. I denne artikel vil jeg fremhæve disse fælles udfordringer, så du kan overvinde dem, inden feriesæsonen officielt begynder.

E-handelsudfordringer i feriesæsonen

Ejer af e-handel butik står over for udfordringer i feriesæsonen, såsom hastighed, opbevaring og servernedetid, der reducerer konverteringen på tidspunktet for feriesæsonen. Disse problemer opstår hovedsageligt på grund af upålidelig hosting. Lad os dykke dybere.

Store ydelse

Det er en kendsgerning, at du har 3-5 sekunder til at få dine besøgende opmærksomhed. Hvis din butik tager mere end 5 sekunder, vil brugerne sandsynligvis lukke din butik ned og aldrig besøge igen. Du som butiksejer har to muligheder for at forbedre websiden for indlæsning af siden. Start med at bygge lettere sider, der består af optimerede billeder, minificerede CSS / JavaScript-letvægts-temaer. For det andet skal du vælge en hostingløsning, der tilbyder et Content Delivery Network (CDN) tilføjelse.

CDN hjælper med at forbedre sideindlæsningstiden ved at gengive webstedets indhold fra distribuerede noder i stedet for at anmode om hovedserveren. Som et resultat vil din butik indlæses hurtigere, og du kan have flere chancer for konvertering.

Server skalerbarhed

Det andet store problem for ejere af e-handel er serverbarerbarhed. De fleste udbydere af e-mail-hosting tilbyder ikke server skalerbarhedsfunktion, og det er fordi de enten bruger en delt vært eller en dedikeret server. Når det kommer til server skalerbarhed, er delt hosting ikke et godt valg, især når din butik har 1000 SKU’er. Du som butikkejer har ikke råd til serveradministrationsproblemer i løbet af toppen af ​​feriekampagnen. Hvis du ikke kunne klare at skalere størrelsen på din server, vil dine brugere opleve fejlmeddelelsen “Server ikke fundet”.

Store-datasikkerhed

Det tredje nummer for e-handelsforretninger vedrører datasikkerhed for kunder og butikker. Onlinebutikker har følsomme data, herunder kundeprofiler, kreditkortoplysninger og bankkontooplysninger. Du skal sikre dig, at alle data i din online butik er sikre. Dette kræver sikkerhed på butikniveau og hostingniveau med IP-hvidlisting og to-faktor-godkendelse (TFA). Det To-faktor godkendelse er et ekstra sikkerhedslag til din hostingkonto, der holder din server beskyttet mod uautoriseret adgang. IP-hvidlistning giver dig mulighed for at oprette en hvidliste over IP’er, hvilket gør det nemt at samarbejde med netværk eller regioner med ubegrænset adgang til SSH og SFTP.

Løsningen – en administreret cloud-hosting Vi er på den samme side nu! Ovennævnte udfordringer forekommer hovedsageligt på grund af dårlig hosting hos e-handel.

Når det kommer til styret skyhosting, foretrækker mange onlinehandlere Cloudways hostingplatform, der tilbyder hurtig, pålidelig og robust hosting til e-handelswebsteder.

Det tilbyder en brugervenlig platform til styring af dine daglige serverfunktioner såsom sikker adgang til serveren via SFTP og SSH, cron jobstyring, on-demand server backup og meget mere. Lad os se på, hvilke andre funktioner Cloudways tilbyder til at styre trafikstigningen i feriesæsonen.

Dedikeret server

Det er et smart valg at vælge en dedikeret server til din sæson af feriekampagner. Det betyder, at du får en hel server til din webapplikation. Der er ingen deling af CPU-tid, RAM eller båndbredde, hvilket betyder, at dit websted forbliver lydhørt på alle tidspunkter. Ydelsen på den delte server er afhængig af trafikken og engagementet for de brugere, der lander i din butik. Men dette er ikke tilfældet med den virtuelle dedikerede server.

Ved hjælp af Cloudways dedikerede server behøver du ikke dele båndbredde med andre applikationer (WordPress, PHP, Magento osv.). De dedikerede servere er hurtigere og i stand til at håndtere trafikstød. Cloudways giver No label Studios, et hvid label webudviklingsbureau, mulighed for at få hurtig serveradministration og nyde funktioner som kloning af websteder, iscenesættelsesmiljø, teamledelse & sikkerhedskopier.

Server skalerbarhed

Skalering af serverressourcer er et driftskrav, der kan skabe eller ødelægge e-handelsforretninger i feriesalgssæsonen. Cloudways har forenklet processen med at skalere serverressourcer, så din butik kan geares til at generere mere indtægter i løbet af feriesalgperioden. Når du har brug for at skalere ned, skal du blot klone din server til en lavere specifikation, og du er færdig!

Server skalerbarhed

Data-sikkerhedskopi & Gendan

Sikkerhedskopiering er den eneste måde, der hjælper med at hente dine tidligere data efter usikre angreb. Cloudways ‘automatiske sikkerhedskopieringsproces giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere en server og et program på en forudindstillet frekvens. Derudover kan du, hvis du ønsker det, tage backup-on-demand. Der er mulighed for at gemme sikkerhedskopier på den samme server, hvor du nemt kan downloade filen til eksternt lager efter eget valg.

Gendannelse af data backup

Cloudways ThunderStack

Cloudways hosting-stack er rygraden, der understøtter og optimerer serverens ydelse. Det er en kraftfuld kombination af NGINX, Apache, PHP-FPM (PHP 7 er standardversionen for alle servere). Ovenpå administreres applikationsdatabaser også via MySQL / MariaDB (nu standard DBMS), nyeste cache-løsninger som Fuldstændig cache (FPC) til Magento 1.X-butikker og Varnish cache til Magento 2.X-butikker.

Cloudways Thunderstack

Betal når du går

Cloudways er let på lommen. Det betyder, at du kun skal betale for de ressourcer, du har brugt. Bare hent din mest passende hostingplan og nyd så lavt som $ 10 pr. Måned.

Betal når du går

24/7 Aktiv support

Når din butik er i gang, kan der være en chance for, at din butik løber ind i serveradministrationsproblemer. I så fald skal du ikke bekymre dig, Cloudways tekniske supportteam er altid tilgængeligt for dig døgnet rundt. Bare opret en billet, og lad resten være på Cloudways tekniske supportteam.

Support

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN er et geografisk distribueret system, der hjælper med at reducere websteds sideindlæsningstid. Dette betyder, uanset afstanden mellem besøgende og server, sidelastningshastigheden forbliver stabil. Teknisk set replikerer CloudwaysCDN din butik og serverer den besøgende’s anmodning fra den nærmeste node. Vigtigere er det, det sparer en masse serverressourcer og sikrer, at dine besøgende oplever fremragende sideindlæshastighed.

CloudWaysCDN

Det er tid til at hævde, hvorfor Cloudways er en bedre løsning

Jeg testede Magento-butikens (installation af eksempeldata) ydelse ved hjælp af to værktøjer. Først ved hjælp af Pingdom, et gratis værktøj til at teste hjemmesidens ydelse. For det andet ved at udføre CLI-kommandoer fra ab – Apache-server benchmarking-værktøjet.

Pingdom

Resultatet er baseret på forskellige målinger såsom ydelseskvalitet, sidestørrelse og belastningstid, hvilket er ret enormt med Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Opsummering!

Med den overvældende globale e-handelsvækst skal du forsikre dig om, at du planlægger godt i forvejen til din feriesæson. Cloudways sikrer væksten i din e-handelsbutik ved at tage sig af alle dine webhosting-udfordringer. Giv din e-handel butik den hastighed, den fortjener, så du kan slå alle dine tidligere poster. Se hurtigt alle tilgængelige planer og få dine hænder på den bedste hosting-løsning for e-handel. Hvis du mener, at jeg har gået glip af vigtige tip, så fortæl mig det i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author